Mai multe
| iubesc viaþa, iubesc familia, iubesc împãcarea, iubesc a doua ºansã, iubesc soarele, iubesc copii, mmmmmmmmmmmm iubesc, iubesc, iubesc.......................................................................................iubesc tot ce-i bun ºi frumos! | ||
|
kudika009690 Postat pe 13 Octombrie 2009 11:37 |
||
|---|---|---|
|
iubesc viata si lupt pentru ea,si sper din tot sulfletu sa inving boala ce ma macina pentru a putea trai. pana la lacrimi mi-e draga viata. iubesc resaritul de soare,zambetul cald al celor dragi,parfumul florilor,ciripitul pasarilor,iubesc tot ce inseamna VIATA!
|
||
|
deca Postat pe 13 Octombrie 2009 11:43 |
||
| Pai in primul rand iubesc pe Dumnezeu si viata daruita de El cu bune si rele, apoi imi iubesc familia, prietenul si prietenii, copiii, natura si toate celelalte | ||
|
|
||
|
karlutzyka Postat pe 13 Octombrie 2009 11:43 |
||
iubesc atingeri lui care imi dau fiori, iubesc mangaierile lui calde, iubesc saruturile lui, izambetul lui, iubesc vocea lui calda cand imi spune ca impreuna putem trece peste toate, iubesc cappuccino pe care il bem impreuna, iubesc razele soarelui cand se joaca in parul lui, iubesc ploaia cand stam amndoi sub umbrela... oare il iubesc pe el? poate...
|
||
|
rock_the_angel Postat pe 13 Octombrie 2009 11:50 |
||
| Pe Dumnezeu pentru k i-a ajutat pe parinti mei sa ma aiba si ca sunt sanatosi au facut din mine persoana care sunt azi :) vreau sa le multumesc si sa le spun cat ii iubesc in fiecare zi si cat de mult insemna pt mine..imi iubesc iubitul meu care va fi si sotul meu :) si sper ca alaturi de el o sa mai am si eu un prichindel 2 care sa fie viata mea si sa depasesc orice limita a iubiri cand vor aparea in viata mea...imi iubesc viata cu toate bucuriile si tristetiile pe care le infrunt in fiecare zi.. | ||
|
AleLuvAndrei Postat pe 13 Octombrie 2009 11:50 |
||
Am cerut iubire...Iar viata mi-a dat oameni pe care sa-i ajut in problemele lor si care imi sunt si mie alaturi atunci cand am nevoie de ei. Iubesc acesti oameni enorm de mult:familia mea,prietenii mei...Fara ei as fi nimeni in aceasta lume....Iubesc adierea vantului... Iubesc salcia cu pletele pana la pamant din fata caminului studentesc in care stau si gradina mea plina cu flori...Iubesc fiecare raza de soare ce se revarsa pe chipul meu atunci cand sunt trista...
|
||
|
irina_p87 Postat pe 13 Octombrie 2009 11:52 |
||
|
IUBESC CIOCOLATA! IMI VINE ACUM IN MINTE UN CITAT CELEBRU care spunea ca ciocolata este o cascada, de fericire, placere, dragoste, extaz, fantezii..ca ciocolata ne face viciosi,.... pacatosi, sanatosi…fericiti, fiind divina, moale, senzuala, profunda, neagra, somptuoasa, satisfacatoare, energizanta, densa, cremoasa, seducatoare, sugestiva, bogata, excesiva, matasoasa, fina, luxurianta, celesta... cine nu o iubeste? Yammy ciocolata a fost din cele mai vechi timpuri asociata cu dragostea, cu prietenia adevarata si cu romantismul. Fie ca i-ai darui-o unui iubit/a, prieten bun, sau oricarei alta persoana apropiata de suflet, un cadou dulce va aduce tot timpul un suras sincer si un zambet pe buze, pentru ca nimeni nu poate sta suparat in fata unei bomboane de ciocolata. DA! categoric, asta iubim cu totii : ciocolata! |
||
|
Baci_Cris Postat pe 13 Octombrie 2009 11:52 |
||
| il iubesc pe prietenul meu care ma face fericita........... | ||
|
marymihaela Postat pe 13 Octombrie 2009 11:56 |
||
| iubesc viata si libertatea deplina,ma face sa ma simt cel mai bine | ||
|
kiss4you Postat pe 13 Octombrie 2009 12:23 |
||
| pe cine iubesc?il iubesc pe sotulmeu .o iubesc pe fiica meA ,OI UBESC PE SORA MEA,PE NEPOTELUL MEU ......iubbesc multa lume sipoate nueste de ajuns.Poate daca toti am iubi mai mult si ma imulte lumea ar fi mai frumoasa | ||
|
talciuloredana Postat pe 13 Octombrie 2009 12:46 |
||
| Frumoasa tema. Iubirea..acest sentiment sublim. Iubesc tot ce e in jurul meu, copii, sotul, fara de care nu ma imaginez traind, iubesc orice moment petrecut alaturi de ei, mirosul lor "de bebelusi" si toate nazbatiile lor. Sunt una dintre acele persoane care iubeste viata sub toate formele ei, iubesc adierea vantului, iubesc miresmele naturii, iubesc zgomotul pasilor pe zapada, ETC. | ||
|
laura_feelings Postat pe 13 Octombrie 2009 12:46 |
||
| Detaliul face DIFERENTA, adica sa IUBESTI!.........................................dar lumea a uitat sa mai IUBEASCA. | ||
|
oana_af Postat pe 13 Octombrie 2009 12:55 |
||
eu cel mai mult imi iubesc familia si pt ea traiesc zi de zi si ai multumesc lui Dumnezeu ca m-a inzestrat cu o familie minunata pe care nu asi schimba-o pt nimic in lume
|
||
|
kudika025373 Postat pe 13 Octombrie 2009 12:57 |
||
|
Ceea ce ma bucur enorm e faptul ca eu nu am suferit din dragoste deoarece o singura persoana am iubit si o iubesc ,sotul meu, langa care ma trezesc..Pacat. Iubirea este un sentiment unic ce ramane vesnic. Sa iubesti cu adevarat si totodata sa ti se raspunda e ceva...divin.Lumea uita sa iubeasca cu adevarat.Multe cupluri din jur la vad reci, se casatoresc doar de frica sa nu ramana singuri |
||
|
mysa20 Postat pe 13 Octombrie 2009 13:02 |
||
|
Iubesc ziua de azi. Ieri este trecut si maine este incert. Tot ce facem azi are de o mie de ori mai multa importanta decat orice altceva. Iubesc cand rasare soarele dimineata si simt ca am in fata o zi frumoasa careia sa ma dedic. Iubesc zambetul celor din jurul meu cand ma vad. Iubesc clipa si acest lucru ma face mai fericita cu fiecare clipa care trece. Daca nu iubesti, nu traiesti. Viata are un sens trasat de noi. Destinul ni-l facem in functie de alegeri si de cei pe care ii iubim. Nimic nu este mai frumos ca iubirea! Trebuie doar sa stii sa o apreciezi si sao faci sa creasca zilnic. Iubeste-i pe cei care iti schimba viata! Imi iubesc parintii, prietenul, pe Dumnezeu, rudele, pe toata lumea (aproape; ) ) . Ii iubesc pe doctori. Pentru mine acestia sunt unii dintre cei mai importanti oameni pentru ca datorita lor suntem azi unde suntem si ei ne vor sustine si pe viitor. Iubeste-ti si dusmanul. Nu e greu sa-l tii aproape, vei vedea viata altfel. Si inca ceva: iubeste-te pe tine! Eu o fac si astfel pot pune ETC dupa love. ;) Cu dedicatie pentru toata lumea: http://www.youtube.com/watch?v=ags24aXDfS8 I LOVE YOU ALL! |
||
|
mami11 Postat pe 13 Octombrie 2009 13:07 |
||
|
Iubesc pe acel cineva care stie sa ma iubeasca. Dragostea este un setiment care nu trebuie irosit,trebuie trait din plin. |
||
|
marmota_vesela Postat pe 13 Octombrie 2009 13:07 |
||
iubesc tot ceea ce este nou si provocator.imi iubesc prietenii,iubitul,familia dar in primul rand ma iubesc pe mine pentru astfel pot sa ii iubesc si pe ei!!!!! iubesc viata si imi place sa traiesc la maxim fiecare clipa!
|
||
|
chiramona Postat pe 13 Octombrie 2009 13:09 |
||
Iubesc fiecare raza de soare ce imi bate in geam, fiecare cer albastru care ma adaposteste, iubesc fiecare cantec si fiecare floare, iubesc fiecare picatura de roua si fiecare apus... iubesc viata si tot ceea ce inseamna ea... Dar mai mult decat atat il iubesc pe EL... logodnicul meu.
|
||
|
simonikool Postat pe 13 Octombrie 2009 13:10 |
||
| Iubesc tot ce se poate iubi ! | ||
|
extasy_girl31 Postat pe 13 Octombrie 2009 13:17 |
||
|
Ceea ce vine din sufletul nostru conteaza,iar privirea e oglinda sufletului! Uneori knd nu my exista speranta,lacrimile sunt alinarea noastra! Sufletele noastre sunt misterele cunoashterii.Uneori nici noi nu putem shti ce se intampla q propriile persoane! Dak privim in urma,ne urmaresc greshelile trecutului,dak privim inainte,ne macina treqtul,dak traim prezentul,nimic nu ne my intereseaza,dekt ce facem acum!Nimic nu poate fi my important dekt ceea c credem noi despre viatza,exista shi ratiune.... Glasul despartirii apasa greu in adancul sufletului,shi odata cu ea,o lume intreaga se pierde.... Amintirile raman singura noastra consolare,knd pierdem persoana cea my draga inimii. E atat de klda ploaia de lacrimi ce ne rupe sufletul,dar atat de dureroasa amintirea pt kre le varsam.... Iubirea este singura arta kre se plateshte cu aceeashi moneda,fabrikta de ea insashi! Dak primavara ne readuce la viata,ne reda zambetul shi ne reflecta orizonturile unei lumi atat de mici intr'o necunoscuta atat de mare,atunci iubirea ne cuprinde intr'o adevarata enigma a cunoashterii shi necunoashterii! Nu poti avea iubire fara ura! Nu poti avea pace fara violenta! Nu poti avea iertare fara pacate! |
||
|
pink_dido Postat pe 13 Octombrie 2009 13:17 |
||
Viata este frumoasa , vreau sa traiesc, fiecare clipa cum ar fi ultima vreau sa iubesc si sa fiu iubita.
|
||
|
elena08 Postat pe 13 Octombrie 2009 13:33 |
||
| Iubesc sa ma plimb prin parc in zilele calde de toamna, cand frunzele uscate se sfarma sub talpile mele... | ||
|
sweet_lorry Postat pe 13 Octombrie 2009 13:37 |
||
|
Interesant acest concurs si din punct de vedere al temei si al premiului care imbinate arata si mai mult cat de importanta este dragostea. Inca nu am un iubit dar sunt inconjurata de multa iubire din partea familiei si a prietenilor. Dar cel mai mult O IUBESC pe mama mea care intotdeauna, dar intotdeauna a fost alaturi de mine, si spun asta pentru ca am intampinat o multime de greutati si ea a fost cea care m-a indrumat de fiecare data si nu regret. Si cu ocazia asta vreau sa-i multumesc si sa-i zic ca o iubesc ff mult si daca o sa castig acest parfum am sa i-l daruiesc ei. Va multumesc si IUBIREA SA INVINGA SI SA NE FACA FERICITI PE TOTI ALATURI DE PERSOANA IUBITA SI MIROSUL ACESTUL PARFUM!!! |
||
|
mikydutza_floricik Postat pe 13 Octombrie 2009 13:41 |
||
in primul rand imi iubesc parintii, prietenii , viata, dar toate lucrurile din jurul meu sunt importante ... asa ca iubesc tot ceea ce ma inconjoara
|
||
|
adi_na Postat pe 13 Octombrie 2009 13:48 |
||
|
dragelor ce frumos nume LOVE ETC... PAI cred ca cel mai mult dragostea ti=o reversi asupra fiintelor cele mai dragi tie-copii,parinti ,soti frati. dar se poate sa iubesti cu toata fiinta ta si o floare ,un copacel un animalut viu sau de plus totul este sa ai ,sa simti si sa tranzmiti iubire fiintelor vii. eu am un motanel care vine dis de dimineata la fereastra-locuiesc la parterul uni bloc,este tigrat ,gri si ma gindesc cum as putea sa-l prind sa-l mangai si sa-mi toarca la urechi. nu se mai sperie de mine caci ii dau de mincare zilnicsi de cite ori il vad imi face ziua mai frumoasa.apoi am primit de ziua mea -a fost pe 27.09 o orhidee alba care e f frumoasa , e eleganta si exotica si degaja multa eleganta.daca as putea mi-as dori un ursulet panda pitic dar viu pe care sa-l dragalesc tot timpul .am multe jucarii de plus de fapt ursi de plus si desi nu am copii imi place sa-mi daruiesc iubirea copiilor mai putin favorizati sa-i ajut sa simt ca pt ei o jucarie sau orice alt ajutor le aduce o bucurie. dragostea este frumoasa si in sensul intim ,al sentimentelor fata de omul drag tie,lucru destul de rar intinit in zilele noastre.poti transmite iubire si fii sigura ca o vei primii inzecit inapoi dar mai intai fai pe altii sa simta ce ti-ar place tie sa simti. o zii buna si mult succes tuturor. |
||
|
kudika027543 Postat pe 13 Octombrie 2009 13:52 |
||
| Persoanele pe care le iubesc cel mai mult sunt mama si iubitul meu ...pe iubitul meu l-am cunoscut dupa ce tatal meu a murit si a fost mereu alaturi de mine avem deja 4 ani impreuna si sper sa fim impreuna toata viata deja ne-am mutat impreuna si suntem alaturi unul de celalt atat la bine cat si la greu ... | ||
|
tisha934 Postat pe 13 Octombrie 2009 13:56 |
||
|
Iubesc mirosul diminetilor, cand deschid geamul si miroase curat, Iubesc mirosu de ploaie, Iubesc privirea copilului meu, Iubesc copacii infloriti si zumzetul albinelor, ador cum miroase fanul proaspat uscat si iarba verde. Iubesc diminetile reci si pe cele caldute ador sunetul ploii si mirosul de dupa ploaie.Iubesc adierea vantului pe piele si razele soarelui pe fata. Iubesc atingerea sotului meu si felul in care ii sclipesc de fericire ochii copilului nostru. Imi place noaptea cu toate sunetele ei care se aud ca nite bubuieli asa cum imi place ziua cu toate culorile ei. Asta este doar o parte din ceea ce-mi place. |
||
|
ioanamusca Postat pe 13 Octombrie 2009 14:14 |
||
| Viata e frumoasa, trebuie traita. Iubirea, dragostea fata de o alta persoana face parte din viata fiecaruia. Sentimentul de iubire, iti lumineaza fata , iti da putere, optimism, etc. Iubiti !!!, Si fiti iubite!!!! | ||
|
cecyly Postat pe 13 Octombrie 2009 14:14 |
||
| nu cred ca dragostea are o definitie. iubesti si atat. iubesc persoana de care sunt alaturi de 7 ani si nu pot sa spun cat o iubesc,la infinit ,nu pot masura nici in cuvinte nici in altceva iubesc si sunt iubita. pentru mine iubirea lui e totul , fara el nu as mai exista sigur. da eu sunt convisa ca nu putem si nici nu vom putea gasi o definitie a iubirii, ea exista si gata , ea te face mai bun ,mai visator ,etc....simti cum traiesti cu si pentru acea persoana pe care o invelesti noapea , pe care o tii strans in bratele tale ,persoana de care nu vrei nici moartea sa te desparta........ | ||
|
aura0 Postat pe 13 Octombrie 2009 14:31 |
||
| Imi iubesc familia care mi-a fost alaturi in toate etapele vietii mele, imi iubesc sotul ,.iubesc petrecerile si viata in general :) | ||
|
ionymary Postat pe 13 Octombrie 2009 14:48 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Castiga una dintre cele 3 cutii Bijoux Leonidas! | 528 | De la: concursKudika 18 Martie 2012 23:25 |
| Castiga unul dintre cele doua costumase de Craciunita oferite de Just4girls.ro! | 242 | De la: dorcc 8 Decembrie 2011 21:40 |
| Castiga o rochie SenseLimitedEdition! | 343 | De la: concursKudika 5 Ianuarie 2015 20:39 |
|
|
||
| Concurs: Castiga un roman cu autograf de Paulo Coelho! | 678 | De la: concursKudika 24 Februarie 2012 21:18 |
| Concurs Kudika si FashionUp | 1495 | De la: concursKudika 12 Martie 2013 22:31 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.