Mai multe
Cred ca nu e nevoie de nici o descriere, cu totii stim cum e sa iubesti, e un sentiment inegalabil asa ca nu am sa incep cu nici un fel de explicatii sau definiti, consider ca e de ajuns sa spun ca iubesc. Pe cine? Pe sotul meu, bineinteles, si pe cele doua suflete ce m-i le-a daruit,baieteii nostri. Ii iubesc si atat.Viata mea le apartine.Sunt mai mult decat fericita.
|
||
|
deeamy Postat pe 13 Octombrie 2009 14:52 |
||
|---|---|---|
| iubesc persoana care ma face sa plutesc pe un nor si sa ma ridice pana la stele,sa-mi daruiasca luna si stelele fara a cere ceva in schimb | ||
|
mariusica Postat pe 13 Octombrie 2009 14:55 |
||
ce este iubirea? este un sarut furat,un zambet inocent ,o imbratisare patimasa.. este ca o floare care are nevoie de ingrijire in fiecare zi..ce iubesc eu cel mai mult?imi iubesc familia, prietenii, oamenii care au fost langa mine la bine si la greu, traiesc pentru cei ce ma iubesc, pentru cei ce ma cunosc cu adevarat, pentru cerul ce zambeste deasupra mea, ma iubesc pe mine... invat cea mai mare arta a vietii..aceea de a iubi si a zambi mereu.. dragostea face totul mai usor practic daca nu ar exista iubirea, m`as teme de viata
|
||
|
|
||
|
antonya92 Postat pe 13 Octombrie 2009 15:01 |
||
|
pai.. iubesc multe lucruri.. 1. familia 2. prietenii 3.ciocolata 4.cumparaturile 5.sa zambesc 6. muzica 7.dansul etc... |
||
|
bya94 Postat pe 13 Octombrie 2009 15:02 |
||
|
Sa iubesti si sa fii iubit este cel mai frumos lucru... In primul rand Il iubesc pe D-zeu pentru ca mi-a dat aceasta viata cu bune si rele...Imi iubesc parintii pentru ca au avut grija de mine si m-au ajutat in viata...imi iubesc sotul care imi este alaturi neconditionat,care ma face sa nu mai simt greutatile din viata...iubesc surasul fetitei mele care a venit ca o raza de soare in sufletele noastre...iubesc natura, iubesc oamenii, iubesc tot ce-i frumos. Daca traiesti intr-o lume plina de iubire nimic nu mai conteaza si poti trece mai usor peste rutina zilnica |
||
|
cristinik84 Postat pe 13 Octombrie 2009 15:03 |
||
concurs care nu priveste practic reclama produsului si intrebari despre el...INTERESANT,Acum fetele in sfarsit pot fi sincere,fara sa mai minta....ca sa corespunda raspunsurile .Ok, pai eu as vrea sa iubesc dar nu am pe cine, pt k mi-a fost luat,chiar daca il mai pastrez in suflet.In schimb am ales sa "iubesc" e cam mult spus, dar sa zicem ca iubesc lucrurile simple acum,ma iubesc mai mult pe mine, pt ca asa e mai bine(am invatat de la altii care m-au lovit cand mi-a fost lumea mai draga),iesirile,prietenii,familia,hainele,parfumurile,muzica,imi iubesc masina...si ....etc tot mai pot continua pt ca detin multa dragoste si deabia astept ca aceasta dragoste sa se indrepte catre o persoana si nu catre lucruri .Am avut Armani Code si e SPECIAL
|
||
|
pui_mic Postat pe 13 Octombrie 2009 15:07 |
||
| Ce iubesc eu? Imi iubesc fetita, sotul, mangairile lui, iubesc ziua de azi, patul in care ma trezesc dimineata, iubesc ceasca din care imi beu cafeaua, trandafirii din glastra, mirosul de iasomie, aerul pe care il respir... dar cel mai mult iubesc zambetul fetitei mele! | ||
|
elilavi Postat pe 13 Octombrie 2009 15:20 |
||
| In primul rand sunt o persoana care este de parere ca fara iubire viata e pustie si inutila.Numeroasele esecurfi nu au facut decat sa ma ambitioneze si mai mult si sa ma faca sa caut iubirea adevarata. Iubesc tot ce ma inconjoara si doresc ca tot timpul sa fiu inconjurata de iubire si respect.Sunt de pare ca iubirea pe care o daruim este singura iubire pe care o putem pastra asa ca...iubesc traind si traiesc iubind. | ||
|
jollidona Postat pe 13 Octombrie 2009 15:22 |
||
|
IUBESC TOT CE MA INCONJOARA DAR IN SCHIMB CER RESPECT SI NIMIC MAI MULT,,,Ador sa fiu frumoasa pentru mine sa ma simt bine tot timpul.Ma iubesc pe mine si asta ma face sa pot iubi si pe altcineva.Iubesc persoana linga care ma trezesc dinineata si cu care admir rasaritul de soare.Iubesc cei doi ingerasi care-mi fac fericita viata si pentru care astept mereu ziu a de maine. VA IUBESC PE VOI, CA FACETI PARTE DIN ACEST UNIVERS.
|
||
|
nicoiancu Postat pe 13 Octombrie 2009 15:49 |
||
|
Intr-o zi cand ma intorceam agale de la servici, o piscuta mi-a taiat calea. Mica, slaba, si cu un mieunat greu de ignorat. Un luat-o in brate si am invitat-o sa-mi fie colega si sa-mi inveseleasca viata. Au trecut de atunci 1 ani si acest sufletel chiar mi-a alungat singuratatea, o iubesc pe Cora. |
||
|
goian_livia Postat pe 13 Octombrie 2009 15:54 |
||
|
Iubeam viata, pe mine, baietelul meu pt. care maine mi-as da viata! N-am cunoscut om mai optimist decat mine. Ma simt pustiita...nu mai simt nimic...nu mai doresc nimic, nici viata, nici moartea nu mi-o doresc. Ma prefac zi dupa zi ca mi-e mai bine...incep din ce in ce mai mult sa cred ca nu. Am toate motivele din lume sa fiu happy, dar...nu sunt. Culmea! Cand am deschis aici, la concurs, vroiam sa scriu ceva cu care sa castig un premiu. A iesit "chestia" asta., n-am putut sa mint... Am zambit amar cand am recitit... Multa bafta celor care iubesc si sunt iubite de cei pe care-i iubesc! |
||
|
g_1969 Postat pe 13 Octombrie 2009 16:11 |
||
| Cel mai mult imi iubesc mama. O iubesc, in primul rand, pentru ca mi-a dat viata, iar viata e cea care ne face sa stim ce e iubirea, si indiferent de greutatile la care suntem supusi, merita sa traim. Imi iubesc mama, pentru ca ma iubeste, pentru ca m-a crescut si m-a educat si pentru ca imi este mereu alaturi. O iubesc pentru ca stie sa ma asculte si doar privindu-ma, stie exact ce simt. O iubesc pentru ca mi-a fost alaturi atunci cand din nefericire am suferit in urma unui accident. Ea a fost cea care a stat langa mine si zi si noapte, a avut grija sa fiu tratata de cei mai buni medici si in cele mai bune conditii. Ei ii datorez ceea ce sunt si fiecare dimineata pe care o apuc, fiecare rasarit de soare si fericirea de a trai. Ei ii datorez viata mea. O iubesc pentru tot ce a facut pentru mine si continua sa faca. O iubesc, caci ma iubeste! | ||
|
DUMI3TZA Postat pe 13 Octombrie 2009 16:39 |
||
| Iubesc pe cine nu trebuie, dar iubesc atat de mult incat nici nu mai conteaza daca si el simte la fel sau nu. | ||
|
kudika061478 Postat pe 13 Octombrie 2009 16:56 |
||
|
Pe cine sa iubesc mai mult decat pe prietenul care pentru mine este cel mai mare cadou pe care am putut sa-l primesc de la dumnezeu el este acea minune de care aveam nevoie sa zambesc. Il iubesc pentru ca imi este cel mai bun prieten ,cel mai fidel iubit. |
||
|
crystalina Postat pe 13 Octombrie 2009 17:37 |
||
| Cel mai mult pe lumea asta imi iubesc sotul si copilasul nostru tiberiu este sunt cea mai mare iubire pentru mine , nimic nu e mai frumos decat zambetul puiutului meu atunci cand ma vede iar pentru sotul meu as vrea cat mai multe zile sa-mi petrec cu el. | ||
|
symona19 Postat pe 13 Octombrie 2009 17:44 |
||
| Pe cine as putea iubi daca nu pe fetitele mele ele sunt cele mai mare bucurie din viata mea si cea mai mare realizare pentru mine, ele sunt cele mai mari ajutoare pe care le pot avea , sunt cele mai bune prietene dar si cele mai mari sfatuitoare cand vine vorba de mancare , haine. | ||
|
lenoire Postat pe 13 Octombrie 2009 17:51 |
||
| Iubesc tot ceea ce ma inconjoara.Imi iubesc familia,iubitul,prietenii pentru ca este foarte frumos sa daruiesti iubire si sa o primesti in schimb.Desi de cele mai multe ori nu apreciez tot ceea ce ma inconjoara,in momentele dificile imi dau seama cat de norocoasa sunt ca am o viata cat de cat fumoasa si ca nu sunt singura. | ||
|
kudika048573 Postat pe 13 Octombrie 2009 17:51 |
||
|
Iubirea este totul .Daca invatam plini de iubire (cu pasiune) vom memora si vom intelege mult mai usor. Daca ascultam cu iubire, vom auzi mai multe si mult mai bine. Daca vorbim cu dragoste, cuvintele noastre vor capata o forta neinchipuit de mare. Daca vom adormi cu dragostea in suflet, somnul nostru va fi odihnitor si profund ca al unui copil. Daca vom gandi atunci cand suntem plini de iubire, gandurile noastre vor capata profunzime si stralucire. Imi pare rau ca nu am inca langa mine jumatatea pe care sa pot spune ca o iubesc, ne-m despartit, am ramas prieteni, dar a lasat un gol in sufletul meu si amintiri de nesters. Dar pot spune ca imi iubesc cu tot sufletul fetita, care este tot ce am mai drag pe lume si imi lumineaza fiecare zi din viata. Imi doresc ca ea sa ramana la fel de aproape sufleteste de mine si sa aiba aceeasi inima curata intreaga viata. |
||
|
kudika029927 Postat pe 13 Octombrie 2009 17:52 |
||
|
Cea mai mare iubire a mea este este................catelusul meu Lusu pe care il am de cand era un ghemotoc mic si azi e ditamai prietenul. El este cea mai sincera si mai fidela fiinta din viata mea si pentru asta eu il iubesc cel mai mult. |
||
|
mitrut1902 Postat pe 13 Octombrie 2009 18:02 |
||
|
Iubirea....mi-ar placea sa incep legandu-ma de sensurile iubirii..asa cum a fost ea descrisa de termenii grecesti: erosul..semnificand iubirea pasionala:...dragostea pentru cel care te face sa tresari la orice atingere...pentru cel care te face sa zambesti de fiecare data cand te priveste...pentru cel care te face sa urlii de pe marginea "prapastiei" ca e totul pentru tine....si ca fara el nimic nu ar fii la fel! Philia...semnificand prietenia...linistea interioara...reprezentata de dorinta de a-l ajuta pe cel de langa tine..stiind ca multumirea lui sufleteasca pe tine te inalta la cer...pacea data de zambetul celui caruia i-ai spus ca totul va fii bine...dragostea pentru oameni..pentru cei din jurul nostru care ne ofera totul fara a cere nimic in schimb:) Storge...ce inseamna atasamentul afectiunea pentru parinti/copii....iubirea neinteresata...pe care nici raul..nici ura...nimic nu o poate desface...totul este filial...nimic nu poate deranja aceasta iubire Si nu in ultimul rand Agape...iubirea rationala....cea despre care se crede ca este iubirea lui Dumnezeu fata de "copiii lui" ..........ce iubesc eu?iubesc totul...linistea....zgomotul....pacea..nebunia...vantul...marea....pe el...si nu in ultimul rand....iubesc...si atat |
||
|
h0atza Postat pe 13 Octombrie 2009 18:44 |
||
Am invatat de la o varsta frageda sa iubesc tot ce ma inconjoara .Eu iubesc totul...desi uneori spun ca nu suport X,Y,sau ca urasc ..dar fiecare lucru are o parte buna ...si asta conteaza in viata ca daca iei partea rea si dai vina pe totul din jurul tau atunci : ....Deci pe cap de lista se afla Dumnezeu,apoi parinti mei,prieteni,fiecare clipa din viata,fiecare miscare...caci totul merita trait la maxim si daca iubesti si iti place nu o sa obosesti niciodata..La mine tine..si ma simt f. bine...Iubesc!!!!O minte sanatoasa un corp sanatos....sunt o fire optimista si fericita sper ca ati obs asta:D...v-am pupat si mi.a parut bine sa particip la acest concurs:*:*
|
||
|
Dlh Postat pe 13 Octombrie 2009 18:52 |
||
LOVE ETC tentant subiect ,despre care se pot insirui in mii se cuvinte in mii de versuri si tot nu ar fi de ajuns. Inseamna iubire, dragoste,daruire care sa o imprastii in jurul tau sa fii fericita si sa daruiesti fericire .Am o viata plina de iubire si implinire alaturi de sotul meu si de cei doi fii care ii avem impreuna care au facut ca iubirea noasrta sa depaseasca pragul de a putea fi scris in cuvinte .IUBIRE CARE AR TREBUI SA O TRAIASCA TOATE FEMEILE CU SUFLETUL SI CU INIMA
|
||
|
kudika026653 Postat pe 13 Octombrie 2009 18:56 |
||
|
Iubirea este un sentiment profund care te invaluie si te face sa te simti fericit daca este si reciproca...eu iubesc viata in toate culorile ei, cu toate intamplarile....dar cel mai mult imi iubesc familia si sotul...dragostea te inalta la cer, te face mai frumos, iti lumineaza mintea si ratiunea...te face un om implinit.Viata e scurta de aceea trebuie s-ao traimi nutrind sentimente frumoase... Nu voi inceta niciodata sa iubesc pe ce dragi mie, familia si prietenii... |
||
|
anasoltan Postat pe 13 Octombrie 2009 18:57 |
||
| Nu toate zilele sunt perfecte, dar trebuie sa te adaptezi si sa iubesti tot ce e frumos. Daca incepi ziua cu un zambet...parca totul se lumineaza si te simti bine. Iubesc tot ce tine de persoana iubita, imi iubesc prietenii cu bune si cu rele, imi iubesc familia, locul de munca...intr-un cuvant IUBESC VIATA. Dumnezeu ne-a dat viata k sa ne bucuram de ea...deci trebuie sa lasam grijile si sa ne gandim mereu pozitiv k sa ne facem bine psihic. In fiecare zi ma gandesc la lucrurile kre ma inconjoara si parca ma simt tot copil...iubesc perioada asta pt k ma gandesc la Craciun...iubesc vara pt k ma gandesc la mare...orice vant sau raza de soare e importanta in viatza mea pt k ma intareste si ma face mai fericita. | ||
|
kudika043119 Postat pe 13 Octombrie 2009 19:00 |
||
Iubirea este in aer.Iubesc tot ce ma-nconjoara,caci numai asa simt ca traiesc.Oamenii,relatiile dintre cei din jur,lucrurile de care m-am legat de-a lungul vietii, realizarile si esecurile mele,caci asa m-am format.....iubesc in general.Nu stiu inca ce- ura si nici nu vreau sa stiu...
|
||
|
nina55 Postat pe 13 Octombrie 2009 19:04 |
||
| zilele in care soarele e prezent, diminetile cu miros de ceai de tei si paine prajita, cartile cu happy end, baietii cu un zambet frumos, copiii care ies de la scoala cu ghiozdane uriase in spate mirosind a plastilina, serile cu luna plina si aer tare de la mana maicii domnului, sarbatorile cu familia reintregita si aroma de cozonac Etc. | ||
|
veeer Postat pe 13 Octombrie 2009 19:05 |
||
| Spun doar atat:cel mai important lucru de iubit in viata e sanatatea.Acum ceva vreme am trecut prin clipe groaznice din cauza unui accident ,am avut grave probleme de sanatate.Afost atunci cand am realizat cat de importanta e sanatatea si ce inseamna sa ii ai pe cei dragi langa tine.Acum sunt bine si in fiecare dimineatza ma trezesc zambind,iubesc viata....DECI,sanatate ca-i mai buna decat toate | ||
|
kika25 Postat pe 13 Octombrie 2009 19:11 |
||
Iubirea...Ce este iubirea?Dar mai ales,pe cine iubim??Aceasta este o intrebare la care fiecare dintre noi a trebuit sa gaseasca un raspuns la un moment dat in viata.Eu consider ca sunt doua sau chiar mai multe tipuri de iubire:iubirea pentru parinti,care este una din cele mai importante,iar apoi,iubirea pentru persoana de sex opus.Eu pot spune ca din punct de vedere sentimental sunt implinita.Desi nu am o varsta inaintata,pot spune ca am ajuns sa cunosc iubirea adevarata,sa simt cu adevarat ca IUBESC. Am ajuns sa cred ca existenta nu inseamna decat implinirea repetata a unei dorinte continue.Imi iubesc foarte mult prietenul,chiar daca,recunosc,la inceputul relatiei noastre n-a fost chiar iubire adevarata,sau cum s-ar spune,"dragoste la prima vedere".A fost poate o idila,nimic serios,dar cu timpul am ajuns sa ne cunoastem atat de bine,incat,in momentul de fata,n-am renunta unul la celalalt pentru nimic in lume.Iubirea este unul dintre acele sentimente pe care nu ai cum sa le uiti si de care ai nevoie pentru a te simtiimplinit.Eu ii multumesc in fiecare zi Lui Dumnezeu pentru ca mi -a dat pe cineva care este alaturi de mine si care ma sprijina in tot ce fac.Am avut momente,ca oricine,cand am crezut ca n-are niciun sens sa traiesc.Cand a murit tatal meu(asta in ziua in care am facut 12 ani)am crezut ca n-o sa mai fiu fericita,insa astazi nu pot spune acelas lucru.Acum sunt chiar fericita si stiu ca poate si el se bucura pentru mine:).Sfatul meu,IUBITI ,pentru ca sunt momente in viata asta cand fiecare dintre noi are nevoie de asta.Cufundanu-ne in iubirea noastra,suntem ca doi inotatori indaratnici,care nu ies la suprafata decat pentru a-si reimprospata fortele!:X
|
||
|
Printessa17 Postat pe 13 Octombrie 2009 19:33 |
||
| Iubesc sa vad fericire pe chipul celor din jur, iubesc vibratiile din interiorul meu atunci cand daruiesc, iubesc sa vad lacrimi de fericire, iubesc libertatea pe care ti-o ofera natura in fiecare moment, iubesc sa iau pulsul orasului prin oameni, iubesc sa ascult si sa imi pun in functiune rotitele gasind raspunsuri si explicatii, iubesc sa-mi amintesc cum o strigam pe mama sa-mi arunce jucariile pe geam de la etajul 4, iubesc sa visez ca se poate, iubesc sa ma desopere al meu iubit asa cum nu m-am descoperit eu niciodata, iubesc sa iubesc... | ||
|
vespertine Postat pe 13 Octombrie 2009 19:36 |
||
|
iubesc barbatul kre spune ca "sexul mai poate astepta" iubesc barbatul kre imi spune k sunt frumoasa si nu sexy iubesc barbatul kre nu a fost niciodata prea ocupat pentru a starbate orasul doar ca sa ma vada iubesc barbatul care imi ofera flori cand sunt deprimata iubesc barbatul altaruri de care am ras si am plans iubesc barbatul care ma tine de mana,,si care imi ofera o imbratisare fara un motiv anume.. iubesc barabtul care ma saruta din tot sufletul....barbatul care ma suna pentru a se asigura ca am ajuns bine aksa...care imi spune k sunt cea mai frumoasa in fiecare zi.....intr-un cuvant iubesc barbatul acre mi-e intradevar alaturi cand am nevoie de el ...adik pe u GEORGE |
||
|
barbuoanamaria Postat pe 13 Octombrie 2009 20:18 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Castiga unul dintre cele 10 seturi de ingrijire a parului oferite de Dove! | 577 | De la: concursKudika 15 Iulie 2014 19:51 |
| Concurs Silan - 3-30 septembrie | 1784 | De la: nika_anca 25 Noiembrie 2009 17:08 |
| Concurs Love Etc | 519 | De la: concursKudika 29 Octombrie 2009 15:04 |
|
|
||
| Concurs Oralfarm | 347 | De la: concursKudika 8 Octombrie 2009 17:33 |
| Concurs Charm.ro | 1220 | De la: concursKudika 22 Februarie 2010 14:03 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.