Setari Cookie-uri

Concurs Love Etc

Iubesc lumina zilei, rasaritul soarelui, surasul copiilor, ruginiul copacilor, fulgul de nea, susurul apei, adierea vantului, nisipul fin... iubesc tot ce ma inconjoara, iubesc viata.
kikiglc
Postat pe 13 Octombrie 2009 20:23
Iubesc tot ceea ce inseamna bunatate,fericire,iubire si daruire...Iubesc tot ce are de a face cu muzica,moda dar si prietenii familia si calatoriile.Degeaba spui ca iubesti daca nu ai simtit niciodata acest sentiment.Iubesc sa stau cu prietenii sa mergem la plimbari si tot ce inseamna BUN SIMT...
bebelinna
Postat pe 13 Octombrie 2009 20:29
iubesc sa adorm si sa visez copiii din mine. numai atunci stiu ca cei morti au inviat
Antoinette_Visigoth
Postat pe 13 Octombrie 2009 20:53
Am citit cartea si am facut numeroase aprecieri pe marginea ei cu un creion mecanic alb.Radiera este uzata…mereu imi veneau alte idei.Am lasat totul balta si am inceput sa scriu cele 5 limbaje ale iubirii mele sau mai bine spus felul in care te iubesc eu!
1.Cu tot sufletul
Nu exista femeie care sa nu iubeasca barbatul de langa ea cu tot sufletul uitand de Dumnezeu,de prieteni;uitand de sine.Abandonandu-se in marea de iubire din inima ei se raneste la fiecare atingere ,dar emana atata fericire in jurul ei incat te copleseste.
2.Cu tot trupul
Ah,blestemata asta de carne se misca languros cand te vede,cand o atingi,cand o strangi sau cand o musti usor!Se incalzeste sau se raceste brusc la auzul numelui tau!Ce nebunie!Trupul e al meu ,dar iti apartine tie!
3.Cu nebunia ratiunii
E drept ca mintea ma lasa sa aleg daca te iubesc sau nu,dar nebunia ei,nebunia sufletului imi umbreste si ultima sinapsa,imi taie si ultimul gand.Pot sa te opresc eu oare?
Te las sa-mi inunzi venele,sa-mi otravesti sufletul si sa-mi stapanesti gandul.
4.Cu disperare
Acum ,cand nu mai sunt capabila sa aleg,te iubesc cu disperare si ma tin de tine cu mainile si cu picioarele.Te cuprind si-ncep sa te musc asa cum fac leii cu prada.In momentul acesta sunt in stare sa te ucid!
5.Fara voie
Am nevoie sa te uit,sa aflu cine sunt,dar nu ma regasesc decat prin tine.Te iubesc fara voie si ma intorc in fiecare zi la tine ,umila.
Aduci zambetul pe chipul meu si stiu ca maine voi plange!

Acestea sunt cele 5 limbaje ale iubirii pe care tu,iubirea mea din adolescenta,nu le-ai inteles,dar le-ai simtit mer
ancasobo
Postat pe 13 Octombrie 2009 21:04
Cum pot sã mã joc cu soarele fãrã sã-þi ard prea tare faþa?
Cum pot sã aduc vântul sã-þi mângâie chipul dimineaþa?
ªi cum aº putea aduce un ochi de cer în privirea ta,
iar marea sã-þi scalde inima?
Cum pot sã aduc luminã in sufletul tãu mort vrajit de o himerã bãtrânã?
ªi cum pot sa modelez sãruturi pe lunã?
Cum o sã aflu rãspunsul la toate aceste întrebãri
Dacã nu mã þii de mânã?

Te iubeam atunci,te iubesc si acum,dar altfel
ancasobo
Postat pe 13 Octombrie 2009 21:04
ce iubesc eu?pai...imi iubesc foarte mul cei 5 motanei ai mei,hamsterul si iepurasi..iubesc toate animalutele in general...iubesc dulciurile care sunt nelipsite zilnic...iubesc tot ce este frumos si tot ce imi poate aduce macar un zambet...si..pot spune ca am avut norocul ca timp de 3 ani sa iubesc o singura persoana..o persoana care inseamna totul pentru mine;ne-am maturizat impreuna si am impartit totul.
matic888
Postat pe 13 Octombrie 2009 21:43
Iubirea este un sentiment puternic, un sentiment ce iti cuprinde tot corpul...nu toti au puterea de a iubi....
O dragoste ce nu este eterna nu inseamna nimic....o iubire adevarata inseamna sa nu poti gandi contrariul ei...iubesc tot ce ma inconjoara viata, oamenii...imi iubesc nespus familia si sotul si sunt fericita ca ii pot avea langa mine.
anasoltan
Postat pe 13 Octombrie 2009 21:53
Putem spune ca iubim cam totul in viata, tot ceea ce ne place , bineinteles, dar mai presus de toate imi iubesc familia, sotul si pe cele 2 fetite ale noastre, care sunt lumina ochilor mei, iar toate celelalte lucruri sunt iubiri efemere, care in timp se pot degrada, dar familia ramane intotdeauna in inima mea.
Va multumesc pentru faptul ca mi-ati dat ocazia sa imi exprim sentimentele in cuvinte si tineti-o tot asa, sunteti cei mai tari.
kudika062981
Postat pe 13 Octombrie 2009 22:04
LILITH

R.E.

Frunze cu peþiol uscat
Brânduºe ce sunã a moarte
Cer ºi orizont de nori sfãrâmat
ªi gânduri împrãºtiate în noapte.

În suflet clocoteºte doar magmã
În inimã smoala-i topitã
ªi gândurile mele-s doar larmã
ªi fiinþa-mi ºi ea nebunie topitã.

ªi-aºtept sã apari tu din noapte
Cãci doar aºa tu ºtii sã apari
Sã-mi spui cã vii de departe
ªi-n cuie sã mã baþi cu ochii tãi mari.

Sã pui un zâmbet pe masã
ªi-un trandafir sãlbatic pe pat
Sã-mi spui cã-i bine acasã
Sã-mi spui iar cã iar te-ai schimbat.

Cu sãrutãri ºi lacrimi sã-þi acopãr eu faþa
Sfielnicã apoi sã aºtern cu grijã masa
De praf picioarele sã þi le spãl, iubitule drag
Tu sã-mi spui iar cã-s a ta Evã fãrã coasta de drac.

Sã-mi spui cã eºti cât nu se mai poate de obosit
Sã dai trandafirul sãlbatic deoparte
Pe trup, ca pe-o hartã sã vãd urmele pribegiilor tale toate
Din ºorþ sã scot cuþitul ºi sã-þi zic: Eva a plecat... sunt Lilith!
ramona_chifan
Postat pe 13 Octombrie 2009 22:22
iubesc viata, iubesc oamenii, ma iubesc pe mine! fara iubire nu as putea trai :x
ali8nico
Postat pe 13 Octombrie 2009 22:22
Iubesc viata! Imi iubesc corpul;ma iubesc pe mine pentru ceea ce sunt. Nu sunt perfecta,tocmai asta e! Nu vreau sa fiu perfecta. Ma simt bine asa cum sunt,desi nu toti ma plac.
Imi iubesc tatuajele si nu m`as vedea fara ele;
adya25
Postat pe 14 Octombrie 2009 00:33
Fiecare lucru are frumusetea lui, dar nu oricine o vede!!!
Bucuria izvoraste din faptul ca cineva poate sa vada ceea ce este frumos si bun in viata.
ralukvaly
Postat pe 14 Octombrie 2009 01:00
[Povestea noastra...
Iti scriu pentru ati demonstra cit te pot iubi..cit tin la
tine,si cit te doresc.La inceput a fost o gluma o joaca
de copii,nu ne loam in serios..erau numai vb aruncate
aiurea,dar din seara in care mi-ai strigat ca ma iubesti
ma cuprins si pe mine fericirea care nu credeam
ca o voi intilni vreo data,nu ne cunosteam prea bine
dar stiam ca avem ceva special care ne-a atras ff
mult,si asa am inceput sa ne iubim cum nu am mai
iubit nici unul din noi..treceau.minute,ore,nopti care le
petreceam impreuna pe net,nu ne dadeam seama
cum trec orele,eram doi indragostiti ,nu puteam sa
adorm daca nu iti spuneam,noapte buna iubitul meu,
sau cum imi spuneai:noapte buna printesa mea...
incepusem sa imi dau seama ce e dragostea
adevarata,ce inseamna sa suferi si sa iubesti cu
adevarat.Daca imi era greu daca imi era bine,
dragostea asta imi dadea putere si ma intarea,stiam
ca cineva ma iubeste si ma doreste cum il iubeam si
il doream si eu..In ziua in care ne-am intilnit..a fost
ce-a mai frumoas zi din viata mea,atunci mi-am dat
seama ca esti barbatul pe care l-am cautat toata viata
mea,in diminetile care ma trezeam linga tine...
credeam ca e un vis ca nu e adevrat,asteptam sa iti
deschizi aripile sa iti iei zborul pentru ca nu credeam
ca esti cu adevarat ,erai ingerul meu,ingerul meu care
mi-a schimbat viata.Simt si acum saruturile si
mingiierile tale tandre,cum ma stringeai la pieptul tau,
si imi spuneai:iubirea mea ,mami meu......Zilele
frumoase s-au scurs foarte repede,si venise
momentul despartiri,la gara... ma marcat pe viata
despartirea,nu credeam ca voi suferi atit,o parte din
inima mea a ramas acolo cu tine si plinge incontinu
sa o reunesti cu cealalta jumatate,pentru ca o inima
despicat in doua nu poate trai fara cealalta jumatate..
se usuca si moare....Dar sper ca intr-o zi ai sa reunesti
cele doua jumatati si sa o faci sa bata din nou...
TE IUBESC MULT iUBITUL MEU,TE VOI IUBI PINA
LA SFRSITUL VIETI MELE..NU UITA ASTA...
ralukvaly
Postat pe 14 Octombrie 2009 01:03
Iubesc Iasomia, iubesc cum ma face sa ma simt, iubesc dulceata ei, delicatetea ei, puritatea, ...asta este motivul pentru care postez pentru a aplauda capodopera creatorului ...

Iubesc noaptea, pentru ca ea mai ascunde uratul.
Iubesc zgomotul pentru ca in tacere imi pot auzi gandurile.
Iubesc o fiinta unica, mama.
Iubesc dusmanii mei pentru ca datorita lor imi iubesc si mai mult prietenii de suflet.
Iubesc tristetea pentru ca pot aprecia bucuriile mici care altfel ar trece neobservate.
Iubesc muzica proasta pentru ca ea face ca muzica buna sa fie medicament pentru suflet.
Iubesc sa nu ma iubeasca cel iubit cand imi doresc eu pentru ca asa pot afla ce e iubirea adevarata...

Si NU, NU sunt EMO
___LL___
Postat pe 14 Octombrie 2009 01:39
Greu de spus ce iubesc...Pentru ca iubesc viata in primul rand.Si viata inseamna totul!Imi iubesc copiii,imi iubesc sotul,imi iubesc parintii,iubesc aerul pe care il respir aici in Romania,deci imi iubesc si tara...Cica cineva si-a intrebat persoana de langa el,ce iubeste mai mult pe lumea asta si raspunsul a fost VIATA.Acel cineva a plecat spasit,neasteptand si continuarea raspunsului.Care era: Tu esti viata mea!
Hutzanca
Postat pe 14 Octombrie 2009 07:43
Inca mai pot sa iubesc, desi viata m-a lovit adesea, dar nu mai pot sa-mi arat iubirea atat de usor, ci o tin inchisa intr-un sertar ascuns. Imi iubesc din tot sufletul si din toata fiinta copilul care mi-a dat sens vietii, m-a motivat si m-a ajutat sa pot lupta si sa merg mai departe atunci cand greutatile vietii m-au culcat la pamant. Iubirea iti da aripi si te face sa zbori, dar trebuie sa ai grija cat de sus te inalti si sa fii sigur ca cineva te va prinde daca vei cadea de acolo. As vrea sa cred ca nu voi ajunge la capat de drum spunand; "Dragostea mea a sunat a cantec, dar am trecut pe langa ea cu dragostea de mana si am ramas cu mana intinsa ca a regelui Lear..."
claire
Postat pe 14 Octombrie 2009 07:58
Iubesc viata, imi iubesc prietenul,copiii, parintii, armonia, culorile naturii, aerul proaspat de dimineata, iubesc fiecare zi.
carmendel2000
Postat pe 14 Octombrie 2009 09:47
Iubesc viata in primul rand.Si viata inseamna totul!Imi iubesc copiii,imi iubesc sotul,imi iubesc parintii,iubesc aerul pe care il respir aici...si astazi, iubesc toamna...
elvira08
Postat pe 14 Octombrie 2009 09:50
Iubesc familia-copilul,sotul,parintii,prietenii,imi plac diminetile cu o cafea aburinda,revederea seara,relaxandu-ne dupa o zi aglomerata si week-endurile petrecute cu ei.Imi plac toate anotimpurile si toate culorile,muzica si excursiile,fara de care viata nu ar avea sens.Iubesc mirosul parfumului meu care imi insenineaza ziua,florile si alte componente ale zilelor noastre care ne ajuta sa zambim si sa trecem frumos peste ani.
tjanina2
Postat pe 14 Octombrie 2009 10:04
Iubesc lumina, pentru ca imi arata mereu iesirea, iubesc aerul pentru ca ma tine in viata, iubesc iarba pentru ca ma invata sa raman tanara, iubesc pomii pentru ca imi arata intelepciunea, iubesc cerul pentru ca ma invata ce e bunatatea, iubesc pamantul pentru ca ma invata cum sa trec peste greutati, iubesc apa pentru ca e mereu limpede, il iubesc pe Dumnezeu pentru ca alaturi de parintii mei mi-au dat viata, imi iubesc prietenul pentru ca e cel ce ma scoate mereu din impas, imi iubesc familia pentru ei ma invata ce e dragostea, imi iubesc prietenii pentru ca ei imi arata fericirea, iubesc totul in jurul meu, dar cel mai mult.... ma iubesc pe mine pentru ca sunt perfecta, pentru ca NU exista o alta fiinta la fel ca mine, si asta ma face sa ma simt unica!
ralukutzza
Postat pe 14 Octombrie 2009 10:17
IUBESCCCC!! scriu cu litere mari, mari de tot!! DA, IUBESC!! pe cine iubesc? oibesc pe sebi, prietenul, iubitul meu de 2 ani si 18 zile!1 iubesc cu tot sufletul!! totul a inceput printr-un pariu din partea lui.a facut un pariu cu baietii lui pe 4 sticle de vin ca el va fi cu mine in maxim 3 zile.si ca sa dovedeasca acest lucru in fata lor trebuia sa ma sarute. din partea mea a inceput altfe:am fost la o intalnire cu un baiat si nu mi-a placut ptr k acel baiat era mai mic de mine la inaltime deci mi-am zis ca ii voi da semne lu sebi ca il plac( ptr k el il placeam de vreo1 luna si un pic). eram in acelasi anturak doar cu 3 luni inainte si il simpatizam asa putin.i-am zis prietenei mele(cea mai buna prietena) sa vorbeasca cu el pe mess si sa ''il traga de limba despre mine''. asa a si facut si a aflat ea ca el ar vrea sa fie cu mine si poc...surprize surprize...in 3 zile am primit un sms si direct mi-a zis '' vrei sa fii prietena mea?'' ...mm..eu total surpriinsa si ff timida nu i-am zis da direct..am mai vorbit prin sms-uri si in final concluzia a fost da...am inceput sa ne intalnim dar..mm......eu ff timida...daca el nu facea primul pas in multe lucruri eu nici atat nu indrazneam...de ex sa ma ia de mana, sa ma pupe, sa ma sarute, sa ma ia in bratze....//si cum el l-a inceput k sa castige pariul in fata baietilor trebuia sa ma sarute...si cum sa ma sarute el daca avea herpes?..deci tot trebuia s ale dovedeasca intr-un fel..ma lua de mana, ma duceea seara acasa si pana la urma au crezut si el a castigat pariul si ei s-au intalnit dupa cateva zile si au baut vinul. eu am aflat acest lucru dupa 6 luni si ceva.normal ca ptr inceput m-am suparat dar mi-a trecut ptr ca in momentul ala tineam destul de mult unul la celalalt. desi fiecare a intrat in relatia asta fara chef si vointa uite ca a iesit ceva ff frumos. avem 2 ani si ne iubim ff mult, suntem indragostiti si toate bune!:). ii cunosc famila, imi cunoaste familia, ne intelegem bine.nu ma gandesc ce va fi in viitor sau sa imi fac planuri de maritis cu el...las' sa decurga totul normal fara sa fortez ceva si cred ca asa va fi cel mai bine...scriu aceste randuri fara sa ma opresc si fara sa gandesc, totul imi vine ff fluid in minte!! scriu ceea ce simt si sunt cu zambetul pe buze:).. deci..concluzia: dragostea nu stii din ce se formeaza, nu stii de unde vine, te ia prin surprindere si nu iti mai da drumu...traiti fiecare clipa si fiti fericiti!! la sfarsit va spun ca pe mine ma cheama CARMEN si pe el SEBI.. eu am 22 ani impliniti in octombrie, el face 22 in ianuarie..suntem studenti dar el munceste in acelasi timp.. va pup dulce fetelor!!..doar am vrut sa imi spun si eu povestea aici..
carmencita_din_17
Postat pe 14 Octombrie 2009 10:38
In miezul celor mai sterile ceasuri pe care le-am trait, nu exista, daca voi cerceta atent, decât aceeaºi greºealã repetatã în forme diferite: n-am înþeles cã, tot ceea ce n-am iubit la timp, am pierdut.dragostea nu dispare, dar dispare cu certitudine capacitatea minþii de a o percepe! Iubirea – în forma ei divina, în forma ei realã, reprezintã o putere pe care nu putem sã ne-o imaginãm. Este puterea care þine universul întreg într-o ordine fireascã. Este puterea care-i dã viaþã seminþei ºi puterea fãrã de care niciunul dintre noi n-am putea respira nici mãcar o secundã. DE aceea iubirea nu poate sã disparã! Este imposibil sã disparã singura stare absolutã a universului ºi ceea ce este cu adevãrat Real. Dispare, însã, în vieþile noastre, capacitatea minþii de a percepe iubirea. Dupã doi-trei ani de dragoste, dupã cinci sau ºapte ani, mintea scoate de sub obroc, din beciul inconºtient toate aberaþiile pe care le-a crezut realitãþii. Poate cã ar trebui sã simþim cã iubirea nu este o încãlzire glandularã si nici o pasiune înrobitoare, cât o stare permanentã a sufletului omenesc. Iubirea nu dispare, ci dispare numai mintea capabilã s-o perceapã.
kudika074667
Postat pe 14 Octombrie 2009 11:30
cred ca este un parfum pt. oamenii sinceri,care iubesccu adevarat si care au o sensibilitate deosebita.Este un parfum deosebit pentru ca este facut numai pt. femeille deosebite,As dori un asemenea parfum , sa-l am si sa-mi incante simturile,viata si sa-mi dea puterea de a merge mai departe.
kudika061065
Postat pe 14 Octombrie 2009 12:06
Iubesc....
ma iubesc...
imi iubesc mama,bunica...prietenii adevarati...
iubesc un zambet si o raza de soare,iubesc frumusetea, stilul, puritatea, tot ce imbogateste sufletul ...
Poisoned
Postat pe 14 Octombrie 2009 13:28
Iubesc muntele iubesc fanul abia cosit ,iubesc animale , iubesc primavara cu toata splendoarea e , iubesc fiecare zi petrecuta alaturi de prieteniii mei , o iubesc pe mama ca este cea mai inteleapta femeie, iubesc fiecare dimineata cand ma trezesc cu prietena mea , iubesc marea si vacantele petrecute cu cei mai buci prieteni , iubesc berea si ibesc viata si incerc sa profit cat mai mult de ea.
leonstelian
Postat pe 14 Octombrie 2009 14:27
Iubesc tot ce e frumos, tot ce e al meu , imi iubesc familia.
Iubesc zorii zilei , ma trezesc bucuroasa dimineata ca am pentru ce si cine trai, munci. Nu dreanjeaza daca sotul sforaie sau copilul ma trezeste noaptea pentru o gura de apa, pnetru ca asa imi dau seama ca nu sunt singura in lumea asta "rece". Iubesc diminetile pentru ca-mi dau de inteles ca traiesc.
g_camelia
Postat pe 14 Octombrie 2009 14:38
O iubesc pe sotia mea ca m-a fost alaturi la greu si la bine de cand ne-am intalnit , imi iubesc gradina cu flori , imi iubesc si apreciez prietenii,iubesc viata si profit de fiecare zi ca si cum ar fi ultima , iubesc prajiturile pregatite de sotia mea , iubesc tara in care m-am nascut.
gringo
Postat pe 14 Octombrie 2009 14:52
Iubesc fiecare dimineata cand ma trezesc si sotia imi da trezirea cu un miros inconfundabil si imbietor miros de cafea, iubesc fursecurile pe care mi le prepara sotia , iubesc fotbalul sunt cel mai mare fac al echipei Dinamo , iubesc sa ma plimb seara in parc ,iubesc sa ma duc cu prietenii duminica la o partida de pescuit , iubesc viata cu bune si cu rele.
burtosul
Postat pe 14 Octombrie 2009 15:09
Iubesc viata cu suisurile si coborasurile ei, imi iubesc sufletul pereche-sotul meu, iubesc ziua aceasta superba ( care este si ziua mamei mele), iubesc albastrul marii si copii-fiintele cele mai inocente de pe pamant...
sorystyle
Postat pe 14 Octombrie 2009 15:10
Iubirea este sentimentul pur care se naste din sufletele gingase ale oamenilor :) Prietenea mea cea mai buna a plecat in Irlanda acum 2 ani. De atunci vrobim zilnic pe Internet, si imi este dor de ea si o iubesc atat de mult, ca pe sora. Abia astept sa o vizitez si sunt sigura ca prietenia noastra nu poate fi pierduta din cauza distantei. Cand vin acasa ma gandesc doar ca abia astept sa vorbesc cu ea, ea fiind ca o a doua persoana a mea :)
kudika036128
Postat pe 14 Octombrie 2009 16:19

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Castiga un abonament Your Personal Best, in valoare de 500 lei, oferit de LadyFIT! 29 De la: concursKudika 21 Noiembrie 2014 17:37
Concurs: Castiga una dintre cele 7 biciclete oferite de Brillance 731 De la: concursKudika 27 Noiembrie 2009 17:53
Concurs BIODERMA 614 De la: madalycy 24 Noiembrie 2009 23:17
Concurs Liberty Center 288 De la: concursKudika 21 Decembrie 2012 09:50
Castiga unul di cele 3 Cadouri de Craciun BIO oferite de Orchidea Blu 239 De la: elena_banu87 20 Decembrie 2010 10:37