Mai multe
|
Iubesc..... Sa beau o cafea tare, cremoasa si gustoasa, cu mamica mea dimineata la prima ora! Sa ma plimb pe malul Muresului, prin parc sau prin oras .... Revistele glossy pentru femei Sa mananc Marzipan invelit in ciocolata fina Sa inmoi piscoturi in lapte rece in fiecare dimineata ;) Sa adorm tarziu citind in pat Un anume individ Eugen, care nu ma baga in nici o seama ... Sa fiu amuzanta, sa-i fac pe cei dragi sa zambeasca Sa-mi achizitionez cate o curea pentru colectia cu 2 zerouri de acasa; ;) Sa-mi petrec timpul cu AI MEI acasa si sa merg la bunici duminica.... Iubesc fericirea si imi iubesc familia care este si ma face fericita ;) |
||
|
patipatipati Postat pe 25 Octombrie 2009 21:37 |
||
|---|---|---|
| imi iubesc prima mea masina, chiar daca am vandut-o | ||
|
theo79 Postat pe 25 Octombrie 2009 21:39 |
||
| iubesc valurile marii | ||
|
|
||
|
puchy Postat pe 26 Octombrie 2009 00:41 |
||
|
Sa iubesti cu adevarat si totodata sa ti se raspunda e ceva...divin.Oricate probleme ai avea de sanatate sau de orice fel, atunci cand te trezesti langa cel pe care il iubesti VIATA CAPATA UN SENS.Ceea ce ma bucur enorm e faptul ca eu nu am suferit din dragoste deoarece o singura persoana am iubit si o iubesc ,sotul meu, langa care ma trezesc.Lumea uita sa iubeasca cu adevarat.Multe cupluri din jur la vad reci, se casatoresc doar de frica sa nu ramana singuri.Pacat. Iubirea este un sentiment unic ce ramane vesnic, nu asa cum mi-a spus cineva: "la inceput e iubire, apoi ramane respectul".Eu sunt cu cel pe care il iubesc de 17 ani , dar sentimentele sunt la fel de puternice. |
||
|
mysa20 Postat pe 26 Octombrie 2009 07:59 |
||
|
Sa iubesti cu adevarat si totodata sa ti se raspunda e ceva...divin.Oricate probleme ai avea de sanatate sau de orice fel, atunci cand te trezesti langa cel pe care il iubesti VIATA CAPATA UN SENS.Ceea ce ma bucur enorm e faptul ca eu nu am suferit din dragoste deoarece o singura persoana am iubit si o iubesc ,sotul meu, langa care ma trezesc.Lumea uita sa iubeasca cu adevarat.Multe cupluri din jur la vad reci, se casatoresc doar de frica sa nu ramana singuri.Pacat. Iubirea este un sentiment unic ce ramane vesnic, nu asa cum mi-a spus cineva: "la inceput e iubire, apoi ramane respectul".Eu sunt cu cel pe care il iubesc de 17 ani , dar sentimentele sunt la fel de puternice. |
||
|
mysa20 Postat pe 26 Octombrie 2009 08:00 |
||
|
Eu imi iubesc sotia ,cei 2 fii si pe cei ce imi sunt alaturi oricand |
||
|
uka13 Postat pe 26 Octombrie 2009 08:05 |
||
|
Imi iubesc sotia, copiii, familia,munca...intr-un cuvant viata.Iubire inseamna impacare, liniste, sensibilitate. |
||
|
uka13 Postat pe 26 Octombrie 2009 08:06 |
||
|
Imi iubesc sotia, copiii, familia,munca...intr-un cuvant viata.Iubire inseamna impacare, liniste, sensibilitate. |
||
|
uka13 Postat pe 26 Octombrie 2009 08:06 |
||
|
||
|
uka13 Postat pe 26 Octombrie 2009 08:07 |
||
|
Iubesc viata asa cum este, cu bune si rele,cu soare si ploi,cu zambete si lacrimi.Trebuie sa iubim tot ce ne inconjoara ca sa fim iubiti. |
||
|
mysulika Postat pe 26 Octombrie 2009 08:11 |
||
|
Iubesc viata asa cum este, cu bune si rele,cu soare si ploi,cu zambete si lacrimi.Trebuie sa iubim tot ce ne inconjoara ca sa fim iubiti. |
||
|
||
|
||
|
||
|
||
|
mysulika Postat pe 26 Octombrie 2009 08:12 |
||
|
||
|
||
|
||
|
||
| iubesc natura soarele apa cerul stelele copii tot ce e frumos si pur in aceasta lume IUBESC VIATA INTR-UN CUVANT | ||
|
GYPSI Postat pe 26 Octombrie 2009 08:36 |
||
| Iubesc plimbarile in parc , iubesc dulciurile iubesc plimbarile prin tara , o iubesc pe bunica ca este cea mai frumoasa femeie atat fizic cat si sufleteste iubesc viata ca imi fera atatea bucurii in fata fara aceste bucurii nu as sti ce inseamna sa traiesc sa zambesc. | ||
|
tiberiuandrei Postat pe 26 Octombrie 2009 10:39 |
||
| Iubesc natura,iubesc tot ce ma inconjoara,ma iubesc pe mine. | ||
|
puiut05 Postat pe 26 Octombrie 2009 10:44 |
||
| Iubesc pescuitul,imi iubesc familia,iubesc viata si tot ce ma inconjoara. | ||
|
pescarul_sa Postat pe 26 Octombrie 2009 10:49 |
||
| imi iubesc copii mai mult decat orice pe lumea asta, iubesc sa-i stiu fericiti si impliniti si mi-as dori sa pot face orice ca lor sa le fie mai bine . iubesc momentele petrecute cu ei si iubesc clipa in care-mi deschid usa si ma imbratiseaza. iubesc viata si pe dumnezeu ca mi-a dariut 2 copii frumosi si sanatosi. asta iubesc | ||
|
mariapor Postat pe 26 Octombrie 2009 11:09 |
||
| Cand se afiseaza castigatorii? | ||
|
mami11 Postat pe 26 Octombrie 2009 15:11 |
||
| Iubesc viata | ||
|
CanesVenatici Postat pe 26 Octombrie 2009 15:23 |
||
|
||
|
mysa20 Postat pe 26 Octombrie 2009 15:33 |
||
|
||
|
mysa20 Postat pe 26 Octombrie 2009 15:33 |
||
|
Iubesc natura,iubesc tot ce ma inconjoara,ma iubesc pe mine. |
||
|
puiut05 Postat pe 26 Octombrie 2009 15:33 |
||
|
Iubesc natura,iubesc tot ce ma inconjoara,ma iubesc pe mine. |
||
|
puiut05 Postat pe 26 Octombrie 2009 15:33 |
||
|
Iubirea face parte din viata fiecaruia, ne umple sufletul de fericire si ne face sa fim cuprinsi de emotie ...Orice om care iubeste, traieste.Pe cine , ce?Tot ce ne inconjoara inseamna iubire: de la mama care te strange la piept cu caldura pana la catelusul din casa ce plange alaturi de tine cand esti trist. |
||
|
dodolyna Postat pe 26 Octombrie 2009 15:35 |
||
|
Iubirea face parte din viata fiecaruia, ne umple sufletul de fericire si ne face sa fim cuprinsi de emotie ...Orice om care iubeste, traieste.Pe cine , ce?Tot ce ne inconjoara inseamna iubire: de la mama care te strange la piept cu caldura pana la catelusul din casa ce plange alaturi de tine cand esti trist. |
||
|
dodolyna Postat pe 26 Octombrie 2009 15:35 |
||
|
||
|
dodolyna Postat pe 26 Octombrie 2009 15:36 |
||
|
eu bineinteles ca imi iubesc familia, dar si pe Karla( catelusa mea) Este tare jucausa, iar cand sunt suparata sau bucuroasa, ma destainui ei si se manifesta mai ceva ca un om. |
||
|
mysulika Postat pe 26 Octombrie 2009 15:41 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Castiga 3 truse de machiaj bio de la Benecos! | 251 | De la: concursKudika 2 Noiembrie 2013 21:58 |
| Concurs Xide - arome incitante pentru toate ocaziile | 305 | De la: concursKudika 24 Septembrie 2009 18:17 |
| Concurs: Castiga Un atlas al dorintelor zadarnice de Anuradha Roy! | 64 | De la: kudika392917 27 Iunie 2011 20:05 |
|
|
||
| Participa la concurs! Leonidas te premiaza primavara aceasta cu cele mai dulci bomboane! | 320 | De la: concursKudika 3 Aprilie 2012 19:14 |
| Concurs Meli Melo – Paris | 230 | De la: concursKudika 18 Iunie 2009 15:36 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.