Mai multe
| iubesc linistea! | ||
|
lenutastan Postat pe 24 Octombrie 2009 17:58 |
||
|---|---|---|
| iubesc padurea toamna! | ||
|
lenutastan Postat pe 24 Octombrie 2009 17:59 |
||
| iubesc pescuitul | ||
|
|
||
|
hardcore_zucchinii Postat pe 24 Octombrie 2009 18:06 |
||
| iubesc inotul | ||
|
hardcore_zucchinii Postat pe 24 Octombrie 2009 18:06 |
||
iubesc toti oamenii cinstiti!
|
||
|
hardcore_zucchinii Postat pe 24 Octombrie 2009 18:07 |
||
|
...iubirea...un cuvant complex ce cuprinde toate sensurile vietii,ce ne lumineaza de mici si ne face sa o luam pe calea dreapta intotdeauna...deci iubirea=dumnezeu!!! esti iubit si iubesti cu adevarat atunci cand te vei intreba si iti vei face griji daca o sa fii impreuna cu omul iubit dupa moarte,abia acum ai atins acel sentiment pur,spiritual...urmat de iubirea carnala,care este data tot de dumnezeu! |
||
|
y_ADELAYDE_79 Postat pe 24 Octombrie 2009 19:22 |
||
|
...iubirea...un cuvant complex ce cuprinde toate sensurile vietii,ce ne lumineaza de mici si ne face sa o luam pe calea dreapta intotdeauna...deci iubirea=dumnezeu!!! esti iubit si iubesti cu adevarat atunci cand te vei intreba si iti vei face griji daca o sa fii impreuna cu omul iubit dupa moarte,abia acum ai atins acel sentiment pur,spiritual...urmat de iubirea carnala,care este data tot de dumnezeu! |
||
|
||
|
||
|
||
|
Eu imi iubesc sotul cei 2 fii si pe cei ce imi sunt alaturi oricand |
||
|
mysa20 Postat pe 24 Octombrie 2009 21:11 |
||
il iubesc pe iubitul meu este singura persoana langa care imi gasesc fericirea
|
||
|
sporty_morena Postat pe 25 Octombrie 2009 08:41 |
||
|
Iubesc tot ceea ce ma inconjoara. cu bune, cu rele! Iubesc persoanele apropiate mie, iubesc linistea, iubesc tot!
|
||
|
adynutza_michelle Postat pe 25 Octombrie 2009 08:48 |
||
|
A iubi inseamna a trai viata celuilalt. Sa uiti de tine si sa te daruiesti cu totul celuilalt fara a astepta vreodata ceva in schimb, aceasta este adevarata iubire care te inalta si te purifica de tot ce e murdar in lumea aceasta.Sa invatam sa iubim cu adevarat, fara a cere vreodata ceva in schimbul iubirii noastre. Ba din potriva, sa ne bucuram ca ni se permite sa manifestam iubirea. Par nebunesti aceste cuvinte astazi cand o asemenea iubire este aproape de negasit. N-o mai intalnim nici in filme (nici macar in filmele de desene animate). Dar atata timp cat cineva o mai pomeneste si isi doreste din toata inima sa o manifeste, mai exista o speranta ca ea sa renasca. Iubiti-va din toata inima pe voi insiva si nu va fie rusine de aceasta iubire. Foarte multi oameni se urasc pe ei insisi, de cele mai multe ori fara un motiv real, doar din plictiseala sau o ignoranta crasa. Iubiti-va asa cum sunteti daca doriti sa va transformati. "Iubeste-ti aproapele ca pe tine insutui", dar cum sa-ti iubesti aproapele cand tu nu te iubesti pe tine insuti? Asa cum te ingrijesti de propria ta viata, ingrijeste-te de viata tuturor si atunci viata ta va capata o dimensiune sublima. Cu astfel de ganduri ar trebui sa incepec fiecare zi. |
||
|
kudika029927 Postat pe 25 Octombrie 2009 11:16 |
||
| iubesc Omul . iubesc omul cu defecte , cu calitati , omul frumos , omul cu principii si valori , omul vesel si optimist, care stie sa vada jumatatea plina a paharului , omul curajos si intelept,iubesc omul care stie sa ierte si sa daruiasca, iubesc omul care iubeste | ||
|
vios777ro Postat pe 25 Octombrie 2009 11:25 |
||
"Iubirea insemana sa fi fericit de ceva .fara conditii,fara judecati ,fara asteptari." intrebarea este : pe cine iubesc eu? astfel incat sa nu deviez de la afirmatia mea! cu adevarat ii iubesc pe toti apropiatii mei : familia si prietenul meu .Adevarul e ca nu stiu pe nimeni care sa iubeasca atat de pur ,suntem instare sa uitam ,sa iertam si sa iubim chiar daca impreuna trecem prin lucruri mai putin placute si chiar de acea iubesc tot ce ma face mai desteapta , mai frumoasa si puternica astfel incat sa pot sa iert ,sa uit . Il iubesc pe cosmin ,prietenul meu caci fara el poate nu as fi cine sunt acum ,langa el nu pot sa spun ca sunt cea mai fericita femeie de pe pamant dar sunt lucruri care ma fac fericita si fara de care nu pot trai.Cosmin nu cunoaste principiul iubirii si poate sa devieze usor de la el ,aici doresc sa ajung cu adevarat pot ierta si uita sa iubesc fara conditii,fara judecati ,fara asteptari chiar daca mi se impun conditii ,mi se aplica judecati si asteptari . Observand-ui pe cei din jurul nostru uitam ca cine suntem noi defapt. Incercand sa ignoram tot ce ne insulta sufletul insasi carnea nostra va deveni un minunat poem .
|
||
|
sstefania Postat pe 25 Octombrie 2009 13:12 |
||
|
Sa iubesti cu adevarat si totodata sa ti se raspunda e ceva...divin.Oricate probleme ai avea de sanatate sau de orice fel, atunci cand te trezesti langa cel pe care il iubesti VIATA CAPATA UN SENS.Ceea ce ma bucur enorm e faptul ca eu nu am suferit din dragoste deoarece o singura persoana am iubit si o iubesc ,sotul meu, langa care ma trezesc.Lumea uita sa iubeasca cu adevarat.Multe cupluri din jur la vad reci, se casatoresc doar de frica sa nu ramana singuri.Pacat. Iubirea este un sentiment unic ce ramane vesnic, nu asa cum mi-a spus cineva: "la inceput e iubire, apoi ramane respectul".Eu sunt cu cel pe care il iubesc de 17 ani , dar sentimentele sunt la fel de puternice. |
||
|
mysa20 Postat pe 25 Octombrie 2009 16:15 |
||
|
eu imi iubesc cel mai mult sotia care a fost langa mine cu adevarat si labine si la greu.Au fost situatii grele in care ea mi-a stat alaturi, m-a incurajat, m-a sfatuit si mai ales nu s-a plans niciodata ca ii este greu alaturi de mine.Ce este frumos? Stiu ca ma iubeste si ea la fel de mult. |
||
|
uka13 Postat pe 25 Octombrie 2009 16:20 |
||
|
Nimic nu este mai frumos ca iubirea! Trebuie doar sa stii sa o apreciezi si sa o faci sa creasca zilnic. Iubeste-i pe cei care iti schimba viata.Am o viata plina de iubire si implinire alaturi de cei doi fii care ii avem impreuna care au facut ca iubirea noastra sa aiba un sens |
||
|
mysulika Postat pe 25 Octombrie 2009 16:28 |
||
|
Dragostea are un miros unic,fara dragoste nu am putea trai,parfumul ei ne face sa visam ,sa fim fericiti,sa ne simtim in al noulea cel,sa fim unice si pline de viata. |
||
|
puiut05 Postat pe 25 Octombrie 2009 18:27 |
||
|
Dragostea are un miros unic,fara dragoste nu am putea trai,parfumul ei ne face sa visam ,sa fim fericiti,sa ne simtim in al noulea cel,sa fim unice si pline de viata. |
||
|
puiut05 Postat pe 25 Octombrie 2009 18:29 |
||
| Imi iubesc sotia ,copii,mama,iubesc natura si pescuitul.Iubesc si sunt iubit. | ||
|
pescarul_sa Postat pe 25 Octombrie 2009 18:32 |
||
|
iubirea este cel mai frumos si curat sentiment care exisata. , si este specific numai omului, |
||
|
maria_ion55 Postat pe 25 Octombrie 2009 19:44 |
||
|
iubirea este cel mai frumos si curat sentiment care exisata. , si este specific numai omului, |
||
|
maria_ion55 Postat pe 25 Octombrie 2009 19:44 |
||
|
||
|
maria_ion55 Postat pe 25 Octombrie 2009 19:45 |
||
| cel mai mult pe lume asta imi iubesc copiii, sotul, fara ei nu stiu ce m-as face.. mi-am iubit enorm de mult parintii care, din pacate, nu mai sunt printre noi......iubirea e liantul care apropie oamenii | ||
|
luckyofme Postat pe 25 Octombrie 2009 19:51 |
||
|
||
|
y_ADELAYDE_79 Postat pe 25 Octombrie 2009 20:35 |
||
|
||
|
y_ADELAYDE_79 Postat pe 25 Octombrie 2009 20:35 |
||
| iubesc diminetile cand ma trezesc alaturi de sotia mea, iubesc zambetul celor 2 copii, | ||
|
eugen_ion49 Postat pe 25 Octombrie 2009 20:55 |
||
| Love... L este lumea in care traiesc si pe care o iubesc, O este pentru ea, o floare sau o mama, cu V incepe viata, si E inseamna el, al meu si totul. | ||
|
joyce Postat pe 25 Octombrie 2009 21:21 |
||
|
Iubesc..... Sa beau o cafea tare, cremoasa si gustoasa, cu mamica mea dimineata la prima ora! Sa ma plimb pe malul Muresului, prin parc sau prin oras .... Revistele glossy pentru femei Sa mananc Marzipan invelit in ciocolata fina Sa inmoi piscoturi in lapte rece in fiecare dimineata ;) Sa adorm tarziu citind in pat Un anume individ Eugen, care nu ma baga in nici o seama ... Sa fiu amuzanta, sa-i fac pe cei dragi sa zambeasca Sa-mi achizitionez cate o curea pentru colectia cu 2 zerouri de acasa; ;) Sa-mi petrec timpul cu AI MEI acasa si sa merg la bunici duminica.... Iubesc fericirea si imi iubesc familia care este si ma face fericita ;) |
||
|
patipatipati Postat pe 25 Octombrie 2009 21:35 |
||
|
Iubesc..... Sa beau o cafea tare, cremoasa si gustoasa, cu mamica mea dimineata la prima ora! Sa ma plimb pe malul Muresului, prin parc sau prin oras .... Revistele glossy pentru femei Sa mananc Marzipan invelit in ciocolata fina Sa inmoi piscoturi in lapte rece in fiecare dimineata ;) Sa adorm tarziu citind in pat Un anume individ Eugen, care nu ma baga in nici o seama ... Sa fiu amuzanta, sa-i fac pe cei dragi sa zambeasca Sa-mi achizitionez cate o curea pentru colectia cu 2 zerouri de acasa; ;) Sa-mi petrec timpul cu AI MEI acasa si sa merg la bunici duminica.... Iubesc fericirea si imi iubesc familia care este si ma face fericita ;) |
||
|
patipatipati Postat pe 25 Octombrie 2009 21:35 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Castiga bijuterii Millefiori! | 227 | De la: misaolt 9 Noiembrie 2011 22:45 |
| Castiga unul dintre cele 5 seturi de premii Dr. Oetker! | 667 | De la: concursKudika 9 Iulie 2014 15:13 |
| Castiga cosmetice BIO oferite de Orchidea Blu! | 347 | De la: concursKudika 1 Octombrie 2010 11:19 |
|
|
||
| Baneasa Shopping City are pentru tine un super concurs! | 196 | De la: concursKudika 14 Mai 2012 11:21 |
| Castiga un tratament complet de epilare definitiva oferit de Noblezza | 139 | De la: rodica_36 21 Decembrie 2010 14:39 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.