Setari Cookie-uri

Concurs Love Etc

Imi iubesc nespus de mult nicul dar cel mai de pret de la Dumnezeu fetita mea si nu in ultimul rand pe cel de-al doilea sot un barbat extraordinar pe care Dumnezeu mi l-a scos in cale.

Viata nu ar mai avea sens fara acest sentiment magnific, IUBIREA.
alexia30
Postat pe 22 Octombrie 2009 14:16
in primul rand il iubesc pe Dumnezeu pentru ca mi-a dat o familie minunata un sot iubitor, si 2 fetite frumoase si sanatoase (una de abia s-a nascut de 10 zile ) si sunt foarte fericita ca am o viata pe care poate multa lume si-ar dori sa o aiba cu toate ca financiar nu stam chiar pe "roz" intelegerea si iubirea din casa noastra ne ajuta sa trecem peste tpate mai usor
denysse2005
Postat pe 22 Octombrie 2009 14:53
iubesc apsul soarelui atunci cand sunt cu el
stefinica
Postat pe 22 Octombrie 2009 20:55
Iubesc tot ce este frumos in aceasta lume si lumea insasi, iubesc viata si pe cei care fac parte din viata mea zi de zi.
lilicaG
Postat pe 22 Octombrie 2009 20:56
da
sorinana
Postat pe 22 Octombrie 2009 21:03
iubesc un coleg de munca dar iubirea a devedit scandaloasa pentru ca am inteles ca am fost trasa intr-o capcana profesionala si sentimentala si din ea am avut de suferit foarte mult.
sorinana
Postat pe 22 Octombrie 2009 21:10
Iubesc viata asa cum e ea cu bucurii si tristeti ce nu te omoara te intareste viata merita traita cu prieteni adevarati , iubesc primavara ca cu ea incepe un an nou si totul se trezeste la viata.
symona19
Postat pe 22 Octombrie 2009 22:22
Iubesc viata asa cum este, cu bune si rele,cu soare si ploi,cu zambete si lacrimi.Trebuie sa iubim tot ce ne inconjoara ca sa fim iubiti.
mysulika
Postat pe 22 Octombrie 2009 23:06
Imi iubesc sotul, copiii, familia,munca...intr-un cuvant viata.Iubire inseamna impacare, liniste, sensibilitate.
mysa20
Postat pe 22 Octombrie 2009 23:11
iubesc dara de parfum ce ramane in urma iubitului meu cand pleaca...
elilavi
Postat pe 23 Octombrie 2009 00:10
Imi iubesc familia mai mult decat orice pe aceasta lume...
Copiii si sotul meu sunt viata mea si nu as putea sa traiesc fara ei.
Ii iubesc din tot sufletul!
starmelli
Postat pe 23 Octombrie 2009 03:46
Sa iubesti cu adevarat si totodata sa ti se raspunda e ceva...divin.Oricate probleme ai avea de sanatate sau de orice fel, atunci cand te trezesti langa cel pe care il iubesti VIATA CAPATA UN SENS.Ceea ce ma bucur enorm e faptul ca eu nu am suferit din dragoste deoarece o singura persoana am iubit si o iubesc ,sotul meu, langa care ma trezesc.Lumea uita sa iubeasca cu adevarat
mysa20
Postat pe 23 Octombrie 2009 11:51
iubesc parfumurile
elilavi
Postat pe 23 Octombrie 2009 14:41
iubesc atat de multe pe lumea astea, dar azi ma rezum doar la spune ca iubesc parfumul dragostei care ma invaluie, inconjoara... fara ea ma simt ca si cum nu as fii vie, pt dragostea oferita multumesc iubitului, familiei, prietenilor .. dar si mie pt ca stiu sa o pretuiesc
cheri
Postat pe 23 Octombrie 2009 15:16
Iubesc marea, nisipul, soarele, aerul.
Iubesc prietenii, plimbarile, surprizele.
IL iubesc cand se uita la mine, cand are grija de mine, cand imi gateste, cand ma tine ca sa nu ma impiedic pe strada cand imi spune ca sunt sigura persoana din viata lui cand vine cu flori, cand ma cearta ca chiulesc de la antrenamente...
iubeste ca sa fii iubit...iarta ca sa fii fericit!
Nimic nu este greu in viata asta daca ai alaturi iubirea insa fara ea inima va fi mereu trista.
E-atat de usor sa spui "te iubesc" unei persoane dar daca nu sunt spuse cu suflet cuvintele acestea nu fac decat sa raneasca inimi.
Iubirea e o binecuvantare de la Dumnezeu ... cei care au parte de ea nu o stiu aprecia la adevarata ei valoare ... iar cei ce nu cunosc sentimentul acesta minuntat si-ar da si viata pentru o clipa de iubire!Viata oricum nu inseamna nimic fara dragoste...e doar un desert al inimii.
Dar e atat de greu sa intalnesti iubirea adevarata...e ca si cum ai incerca sa atingi stelele...
Drumul spre dragoste e pavat cu spini si suferinta dar cine reuseste sa parcurga acest drum va ajunge intr-un paradis etern.
didi_18
Postat pe 23 Octombrie 2009 15:44
Acum iubesc viata, iubesc fiecare zi in care ma trezesc sanatoasa, iubesc tot ce mi se ofera , imi iubesc fetita care este tot cea m mai scump pe lume,imi iubesc prietenii care au ramas langa minem imi iubesc parintii dar nu sunt indragostita de un barbat, asa cum ar fi normal sa fiu. Am trait momente fericite, dar au trecut. Dar inca mai cred ca exista dragoste.Cine se indoieste de existenta dragostei inseamna ca nu a iubit niciodata. Dragostea este cat se poate de reala, uneori chiar tangibila. Ce simtim atunci cand el ne atinge usor pe obraz si ne mangaie chipul, iar noi inchidem ochii si zambim? Eu cred ca dragostea salasuieste in orice gest de tandrete, in orice sarutare infocata dar nu grabita, in orice suspin si de ce nu in orice suras sau lacrima. Daca nu ar fi asa, nu credeti ca viata asta ar fi mai lipsita de sens, ca si-ar pierde din farmec? Eu una cred ca da. ne-am nascut sa iubim si sa fim iubiti. Fara dragoste suntem niste cochilli goale...suntem lipsiti de viata.
kudika029927
Postat pe 23 Octombrie 2009 17:55
Iubesc tot ce este- n jur , sot, familie , parinti, prieteni, vara, florile, pasarile , animalele.
adriana_2008
Postat pe 23 Octombrie 2009 18:34
hmm... pe cine iubesc eu? simplu iubesc tot ce e frumos si plin de viata.si binenteles nu este afectat de criza.
silvia_2008
Postat pe 23 Octombrie 2009 21:08
iubesc parfumurile
elilavi
Postat pe 23 Octombrie 2009 22:55
interesanta tema ...iubirea are multe intelesuri ......foarte greu e sa spui te iubesc...........mai ales pentru cine nu stie ce inseamna............ce pot sa spun despre mine..... doar ca imi iubesc foarte mult sotul si de ceva timpimi iubesc si baietelul meu care a venit si el pe lume acum vreo 9 luni...
nicole_11november
Postat pe 23 Octombrie 2009 23:27

Iubirea face parte din viata fiecaruia, ne umple sufletul de fericire si ne face sa fim cuprinsi de emotie ...Orice om care iubeste, traieste.Pe cine , ce?Tot ce ne inconjoara inseamna iubire: de la mama care te strange la piept cu caldura pana la catelusul din casa ce plange alaturi de tine cand esti trist.

dodolyna
Postat pe 24 Octombrie 2009 07:26

Iubirea face parte din viata fiecaruia, ne umple sufletul de fericire si ne face sa fim cuprinsi de emotie ...Orice om care iubeste, traieste.Pe cine , ce?Tot ce ne inconjoara inseamna iubire: de la mama care te strange la piept cu caldura pana la catelusul din casa ce plange alaturi de tine cand esti trist.

dodolyna
Postat pe 24 Octombrie 2009 07:27

eu bineinteles ca imi iubesc familia, dar si pe Karla( catelusa mea) Este tare jucausa, iar cand sunt suparata sau bucuroasa, ma destainui ei si se manifesta mai ceva ca un om.
mysulika
Postat pe 24 Octombrie 2009 07:28

Iubesc viata asa cum este, cu bune si rele,cu soare si ploi,cu zambete si lacrimi.Trebuie sa iubim tot ce ne inconjoara ca sa fim iubiti.
uka13
Postat pe 24 Octombrie 2009 07:41

Sa iubesti cu adevarat si totodata sa ti se raspunda e ceva...divin.Oricate probleme ai avea de sanatate sau de orice fel, atunci cand te trezesti langa cel pe care il iubesti VIATA CAPATA UN SENS.Ceea ce ma bucur enorm e faptul ca eu nu am suferit din dragoste deoarece o singura persoana am iubit si o iubesc ,sotul meu, langa care ma trezesc.Lumea uita sa iubeasca cu adevarat
mysa20
Postat pe 24 Octombrie 2009 07:43

lime –menta
ananas-proseco (vin spumos)
lychee(fruct tropical asemanator zmeurei )-vanilie
mysa20
Postat pe 24 Octombrie 2009 07:46
iubesc viata
andradeedee
Postat pe 24 Octombrie 2009 17:49
iubesc vara!
andradeedee
Postat pe 24 Octombrie 2009 17:50
iubesc marea
andradeedee
Postat pe 24 Octombrie 2009 17:51
iubesc muntele
lenutastan
Postat pe 24 Octombrie 2009 17:58

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Concurs: Charm te rasfata cu bijuterii Swarovski! 1614 De la: concursKudika 21 Aprilie 2010 14:40
Concurs de Craciun: Castiga un costum de Craciunita! 445 De la: concursKudika 16 Decembrie 2009 16:52
Castiga un set de produse Herbalife in fiecare saptamana! 579 De la: concursKudika 3 Decembrie 2012 10:17
Cum seduci si cuceresti partenerul compatibil pentru a forma un cuplu? Castiga o invitatie la workshop! 52 De la: concursKudika 2 August 2014 13:11
Castiga de la Plafar produse ColonHelp pentru o cura completa de detoxifiere! 173 De la: dragan_danutza 26 Aprilie 2011 15:26