Setari Cookie-uri

Incertitudine....

Va rog sa ma ajutati si pe mine,de data asta chiar nustiu ce sa fac......am cunoscut un baiat care a fost parasit acum o luna de cea pe care a iubito doi ani,adica ex-girlfriend din cauza ca el mai iesea si cu alte fete(ea nu o facea cu el pt k era virgina,el a inteles asta dar se ducea cu altele ca na avea nevoie omul dar se ducea si din cauza ei,asa mia zis el)...pt ca il stiam si imi placea de el am facut rost de nr lui de tel,lam sunat iam dat intalnire si a acceptat....prima intalnire a decurs f bn,deja ma tinea de mana,era f mandru de mine cand ne plimbam,chiar ma saruta de fata cu lumea sa zic asa,insa eu nu prea acceptam pt ca mam despartit recent de ex-ul si iam zis ca eu nu sunt pregatita pt o relatie...asta am crezut eu ca ar vrea...poate sunt naiva nustiu.....Am mai iesit de vreo doua ori si atat...ultima data era vb sa mergem la o distractie impreuna,dar ma anuntat printr-un msj in care ma intrebat ce fac si mia trimis si sarutari,ca nu mai are loc acea distractie si iam zis eu sa mergem in alta parte dar.....nam primit nici un rsp,mia scapat porumbelul si iam dat un alt msj in care iam zis ca de fapt imi place de el si vroiam sal vad doar atat si a trecut o zi si nam primit nici un rsp...mam simtit f bn cu el,deocamdata nu vreau sa ma cuplez cu el,dar vreau sa mai iesim impreuna...ce pot sa fac?sal mai caut eu sau daca ma cauta el,sal ignor?

Postat pe 11 Octombrie 2009 22:37
De la: , la data 2009-10-11 22:37:49Va rog sa ma ajutati si pe mine,de data asta chiar nustiu ce sa fac......am cunoscut un baiat care a fost parasit acum o luna de cea pe care a iubito doi ani,adica ex-girlfriend din cauza ca el mai iesea si cu alte fete(ea nu o facea cu el pt k era virgina,el a inteles asta dar se ducea cu altele ca na avea nevoie omul dar se ducea si din cauza ei,asa mia zis el)...pt ca il stiam si imi placea de el am facut rost de nr lui de tel,lam sunat iam dat intalnire si a acceptat....prima intalnire a decurs f bn,deja ma tinea de mana,era f mandru de mine cand ne plimbam,chiar ma saruta de fata cu lumea sa zic asa,insa eu nu prea acceptam pt ca mam despartit recent de ex-ul si iam zis ca eu nu sunt pregatita pt o relatie...asta am crezut eu ca ar vrea...poate sunt naiva nustiu.....Am mai iesit de vreo doua ori si atat...ultima data era vb sa mergem la o distractie impreuna,dar ma anuntat printr-un msj in care ma intrebat ce fac si mia trimis si sarutari,ca nu mai are loc acea distractie si iam zis eu sa mergem in alta parte dar.....nam primit nici un rsp,mia scapat porumbelul si iam dat un alt msj in care iam zis ca de fapt imi place de el si vroiam sal vad doar atat si a trecut o zi si nam primit nici un rsp...mam simtit f bn cu el,deocamdata nu vreau sa ma cuplez cu el,dar vreau sa mai iesim impreuna...ce pot sa fac?sal mai caut eu sau daca ma cauta el,sal ignor?

lasa timpul sa decida..nu il stresa cu mesaje...deja l ai bagat prea mult in seama...acum asteapta..daca ai place de tine..cu siguranta te cauta
cristiana_cris
Postat pe 12 Octombrie 2009 15:38
Daca tot nu ai primit un raspuns de la el inseamna ca e neserios si ca nu te merita, dar dupa cum a spus si Cristina_cris, daca te place te va cauta el .
Succes
Clx
Postat pe 12 Octombrie 2009 15:44
Dragutzo, imi pare rau sa-ti sparg balonasul de sapun, dar e mai bine sa afli de la bun inceput: Cand cineva nu vrea sa te mai vada/intalneasca/iasa cu tine, indiferent ca-i baiat sau fata, nu exista nici o metoda sa il convingi de contrariul.
Cica nici macar aia cu "Iubeste-ma ca te tai!" nu functioneaza.

Live with it!
Dor_a
Postat pe 12 Octombrie 2009 15:45
De la: Dor_a, la data 2009-10-12 15:45:45Dragutzo, imi pare rau sa-ti sparg balonasul de sapun, dar e mai bine sa afli de la bun inceput: Cand cineva nu vrea sa te mai vada/intalneasca/iasa cu tine, indiferent ca-i baiat sau fata, nu exista nici o metoda sa il convingi de contrariul.

Live with it!

doraaaaaaaaaa..ce faci fata de cind nu te-am mai auzit
cristiana_cris
Postat pe 12 Octombrie 2009 15:51
De la: Dor_a, la data 2009-10-12 15:45:45Dragutzo, imi pare rau sa-ti sparg balonasul de sapun, dar e mai bine sa afli de la bun inceput: Cand cineva nu vrea sa te mai vada/intalneasca/iasa cu tine, indiferent ca-i baiat sau fata, nu exista nici o metoda sa il convingi de contrariul.

Live with it!

Chestia e ca nu mia dat nici un rsp ca ma place sau nu....daca imi zicea el ca nu mai vrea sa iesim sau ca nui place de mine era ok...in felul asta nici numai mai bateam capul....eu cred ca incearca sa ma ignore,dar nustiu d c....dar am rabdare pt ca oricum simt nevoia sa ma refac dupa despartirea de ex....
kudika027975
Postat pe 12 Octombrie 2009 17:37
De la: , la data 2009-10-11 22:37:49Va rog sa ma ajutati si pe mine,de data asta chiar nustiu ce sa fac......am cunoscut un baiat care a fost parasit acum o luna de cea pe care a iubito doi ani,adica ex-girlfriend din cauza ca el mai iesea si cu alte fete(ea nu o facea cu el pt k era virgina,el a inteles asta dar se ducea cu altele ca na avea nevoie omul dar se ducea si din cauza ei,asa mia zis el)...pt ca il stiam si imi placea de el am facut rost de nr lui de tel,lam sunat iam dat intalnire si a acceptat....prima intalnire a decurs f bn,deja ma tinea de mana,era f mandru de mine cand ne plimbam,chiar ma saruta de fata cu lumea sa zic asa,insa eu nu prea acceptam pt ca mam despartit recent de ex-ul si iam zis ca eu nu sunt pregatita pt o relatie...asta am crezut eu ca ar vrea...poate sunt naiva nustiu.....Am mai iesit de vreo doua ori si atat...ultima data era vb sa mergem la o distractie impreuna,dar ma anuntat printr-un msj in care ma intrebat ce fac si mia trimis si sarutari,ca nu mai are loc acea distractie si iam zis eu sa mergem in alta parte dar.....nam primit nici un rsp,mia scapat porumbelul si iam dat un alt msj in care iam zis ca de fapt imi place de el si vroiam sal vad doar atat si a trecut o zi si nam primit nici un rsp...mam simtit f bn cu el,deocamdata nu vreau sa ma cuplez cu el,dar vreau sa mai iesim impreuna...ce pot sa fac?sal mai caut eu sau daca ma cauta el,sal ignor?

Eu n-as mai sta sa astept sa ma caute.N-ai ce face,unii asa sunt,lasa-i sa se duca de unde au venit.Incredibil dar barbatii nu-si schimba metodele pe care le foloseau pe timpul adolescentei mele nici acum .Si-au trecut vreo 20 de ani de atunci.Se baga in seama aiurea ,habar n-au ce vor , totul a ramas la fel in mentalitatea lor.muta-ti gandul fatuca,are balta peste.

Postat pe 12 Octombrie 2009 18:54

de ce ai mai afcut rost de nr lui de tel si de ce l-ai mai cautat de prima data daca nu vroiai ceva de la el....o relatie?

trebuia sa mergeti la o distractie, dar te-a anuntat ca CICA nu mai are loc - adica a gasit o fufa si s-a dus cu aia (cum ai zis mai sus - fosta lui tocmai de aia l-a lasat - ca e fustangiu)

i-ai zis ca nu esti sigura ca vrei o relatie... el vrea... a vazut ca tu nu vrei si te-a lasat balta

nu e suficient motivul fostei lui? tu deja stii ca e fustangiu....ce vrei mai mult de atat?

chiar crezi ca pe tine nu o sa te insele???
adina_black
Postat pe 20 Octombrie 2009 22:05
ce sa faci??????????
sa mai lasi dracu baieti si sa inveti sa scrii, bai pe bune, nu stiu cat esti de constienta, dar iti spun eu, felul in care scrii este jalnic, fara suparare!
gargaritamica
Postat pe 20 Octombrie 2009 22:33

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
sfat urgent :d plss:X 8 De la: paula_bb 30 Iunie 2011 16:14
Nu stiu ce sa fac,cum sa trec peste? 18 De la: Cherry-Blossom 26 August 2015 08:11
Diferenta de varsta in cuplu - relatia cu un barbat mai in varsta 28 De la: kudika093760 28 Decembrie 2009 20:55
Ajutor 2 De la: raluca_25772 21 Iunie 2022 16:19
De ce nu pot sa postez? 6 De la: yumalai 9 Iulie 2009 06:39