Setari Cookie-uri

Fetelor, am nevoie de parerea voastra sa clarific o situatie de ”prietenie”!

de fapt pe tine ce te deranjeaza ? ca a dormit ea la el ...ca el a lasat-o sa doarma ...ca nu te-a intrebat si pe tine ...ca nu li se pare ca au gresit ?...
cryblue
Postat pe 2 Decembrie 2009 12:10
s inca o intrebare... aia in ce a dormit imbracata? ia dat sotul tau pijama de la tine, sau....ca tb sa fi vazut toate astea cand ai venit...astea sunt detalii dupa care, zik eu, tu ac femeie poti sa ai un raspuns exact cu ceea ce a intamplat in npt aia...ca pana la urma asta te roade cred eu, ce a facut sotul tau

ca, amica sotului tau, am inteles cu totii ca e iresonsabila si ca nu gandeste
diddycpp
Postat pe 2 Decembrie 2009 12:15
Esti sigura ca prietenul sotului tau a dormit tot la voi? Mie imi suna a scuza inventata de sot ca sa nu spuna ca a fost singur cu domnisoara. Nu fii naiva ca prietene de-astea am mai vazut eu. Si daca au fost toti 3 pn pariu ca a fost un scenariu de genu: "bai am ramas singur, nevasta-mea e plecata, vino pe la mine, chem o tarfa si ne facem de cap cu ea"

Serios acuma, sotul tau ce-ar zice sa afle ca noaptea trecuta ai dormit cu un "prieten" in pat? /:) Gogosi din astea sa inghita el daca poate, eu le-am vazut, le-am inghitit pe moment si cand am aflat adevarul m-am dat cu capul de pereti de cat de proasta am fost.
Neira
Postat pe 2 Decembrie 2009 12:47
De la: kudika050478, la data 2009-12-02 12:07:41
apropo, cum ai gasit casa cand ai venit? curatenie, cearceafuri spalate? sau casa era asa cum o lasi in mod normal?
.

adica duipa ce i-o trage sotului mai vrei sa spele si vase???
geo_xx
Postat pe 2 Decembrie 2009 12:54
De la: geo_xx, la data 2009-12-02 12:54:17
apropo, cum ai gasit casa cand ai venit? curatenie, cearceafuri spalate? sau casa era asa cum o lasi in mod normal?
.

pai normal geo! tzine de eticheta draga!
greierash_is_back
Postat pe 2 Decembrie 2009 13:00
3.cred ca sotul tau e nevinovat, pt k sunt unii barbati care kiar sunte dedicati relatiei pe care o au si poti sa le bagi si pe claudia shiffer in pat goala k tot nu fac nimik, si spun asta pt k am un amik exact asa, cu care kiar am dormit fix k 2 prieteni, unul intr-un colt de pat si celalat in celalat colt....

pisi naiva....asta inseamna doar ca amicul asta al tau nu era atras de tine!
greierash_is_back
Postat pe 2 Decembrie 2009 13:03
o fi fost o partida dfe sex in trei acolo,sau......poate sotul te-a mintit ca afost si amicul lui acolo si o fi fost o partida de sex normala(doar cei 2).sincer......domnisoarei i-as arde chipul cu acid,iar sotului i-as taia jukarioara k alta data sa nu mai aiba cu ce sa insele.....pt k mie,cel putin mi-e clar ca asa a facut..
FLORY_DULCIK
Postat pe 2 Decembrie 2009 13:44
FLORY_DULCIK
Postat pe 2 Decembrie 2009 13:45
.

Sabrina_Nede
Postat pe 2 Decembrie 2009 13:45
De la: kudika076984, la data 2009-10-28 14:09:31 Sunt casatorita de 6 luni si la sfarsitul de saptamana care a trecut am fost plecata cateva zile de acasa (probleme personale legate de mama). Sotul meu (26 de ani) a ramas acasa si a
venit la el un prieten din facultate (care se afla intr-o relatie serioasa), care a dormit la noi pana eu am fost plecata. Pana aici totul bine si frumos...
Sambata, le face o vizita o amica de-a sotului meu, care ne-a fost si martor la casatoria civila. Ea (26 de ani, intr-o relatie serioasa) locuieste la 50 de km de orasul nostru. Stiam ca a trecut pe la noi in vizita. A doua zi insa mi-a spus sotul ca a si dormit la noi. Eu eram plecata iar ea i-a cerut sotului meu sa o primeasca pe ea sa doarma la noi si el a acceptat, fara sa ma intrebe. Ea ar fi trebuit sa doarma la o prietena a ei.
Precizez ca locuim in garsoniera si avem un singur pat dublu in care a dormit ea, prietenul sotului meu si sotul meu.

Motivele invocate:

- Prietena ei a agatat pe un barbat la club si nu a putut sa o mai primeasca pe domnisoara.
- S-a mai intamplat ca ea sa doarma in ultimii ani la el (actualul meu sot) inainte ca noi doi sa fim impreuna.
- A existat un incident: doua luni in urma ea a dormit cu mine si sotul meu in acelasi pat. Aceasta a fost marea mea greseala, pe care o regret enorm! Insa trebuie sa precizez ca sotul meu insistase si m-a rugat sa o las la noi, deoarece ne-a fost martora la casatoria civila si nu este frumos sa o lasam sa doarma in masina. Ea venise atunci sa doarma la o prietena si aceea i-a zis seara ca nu mai poate sa o primeasca. Mi s-a prezentat situatia ca fiind de exceptie, UNICA, o conjunctura nefericita din viata ei, la care eu trebuia sa dau dovada de intelegere si bunatate. In nici un caz nu era vorba ca va deveni o obisuinta! Dar exact aceeasi ”intamplare nefericita” s-a repetat si acum (ce coincidenta), cand stia ca eu sunt plecata de 3 zile!

- Ei doi au fost doar amici. Ei nu au considerat ca este ceva problema in acest lucru (de a dormi in continuare in acelasi pat). Chiar el mi-a spus a doua zi de intamplare fara sa i se para ca a facut ceva gresit. Aceasta a fost si motivul pentru care el a zis ca nu m-a sunat sa ma intrebe, ci a luat de unul singur decizia de a o lasa sa doarma la noi in absenta mea. I s-a parut normal.

Contraargumentele mele:

- Diferenta intre ”alte dati” si sambata noaptea a fost ca el este deja casatorit de 6 luni si sotia lui (adica eu) nu era acasa!;

- Ea trebuia sa doarma la prietena ei si trebuia sa rezolve cu ea problemele legate de cazare;

- Ea a facut facultatea la noi in oras si mai avea cunostinte, nu trebuia sa apeleze neaparat la sotul meu;

- Are masina personala si s-ar fi putut intoarce in localitatea ei, chiar daca era deja miezul noptii. Domnisoara nu consumase alcool.

Am nevoie de parerea voastra:

1. Despre comportamentul sotului meu (el sustine ca nu a constientizat gravitatea lucrurilor si motivele supararii mele);

2. Despre comportamentul ei si a altor fete ca ea (care interpreteaza prietenia ca libertate de a dormi in pat cu sotul altei femei cand ea este plecata).

Va rog sa fiti sincere si directe, deoarece vreau sa le arat acest link!

nush ce sa spun..parerea mea ...nu e normal ceea ce s-a intamplat...las-o dracu din atatea cunostinte in oras nu l-a gasit decat pe sotul tau????hoteluyri nu exista?si sa fim serioase doar 50km distanta intre localitati:)) in aprox.o ora ajungea aks,...deci nu cred k nu gasea o solutie...mi se pare praf in ochi faza cu...sti ?nu avea unde sa doarma si m-am gandit sa o gazduiesc la noi. eu una nu cred in povesti dinastea...mai zic dk erai si u aks...dar oricat de prieteni ar fi sau sunteti cu domnisoara..in lipsa ta nu avea ce sa ramana peste noapte in casa voastra...u ce parere ai???
pisulina
Postat pe 2 Decembrie 2009 20:48
.

eu vreau sa spal vasele...
ma lasi?
Lucia38
Postat pe 2 Decembrie 2009 20:51
incredibil! asa ceva nu se face! cata democratie, mai rar ca la voi!
blue_angel31
Postat pe 2 Decembrie 2009 21:29
Scumpo pe fruntea ta scrie NAIVA.Daca la sase luni de casnicie te confrunti cu asa ceva,ce va fi peste un an.Te rugam tine-ne la curent.Ne distram copios pe seama naivitatii tale.Dar stii ce, iti urez rabdare ,poate ai noroc sa te integrezi cu succes in grup.Atunci toata lumea va fi fericita.Doamne ajuta!
ellenn
Postat pe 4 Decembrie 2009 11:51
Buna fetelor! :* Recomand accesarea acestui link: http://ro.netlog.com/Onyx_99 - - > chiar dak nu are legatura cu acest subiect, merita sa va uitati, sunt produse noi, frumoase si la preturi foarte convenabile! pentru luna decembrie, dar si ianuarie, comanda se va face oricand doriti. va pup si va doresc Sarbatori Fericite alaturi de cei dragi!
Dark
Postat pe 4 Decembrie 2009 17:08

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
I-am dat o palma 53 De la: the_same_contesina 21 Septembrie 2011 20:00
suntem prea timizi 30 De la: kudika149193 21 Martie 2010 12:34
simboluri 119 De la: zinaceabunasinebuna 8 Februarie 2012 13:53
Prietenie intre cupluri 5 De la: alinageomax 18 Martie 2015 13:22
ajutor! :) 42 De la: aiai 24 Mai 2014 21:30