Setari Cookie-uri

Loc de varsat furia,,,, de injurat,, pt, toti,,,,,frustratii,,,,,nemultumitii,,,,, pamantului!

Nici eu nu am de mancare! Doar un mar si o portocala ! Dar las ca mergem acasa si papam ! Eu merg la mama si sigur face ceva bun de papa ! Da mergem duminica la vot ! Este obligatoriu , zic eu , pentru a nu lasa pe altii sa ne hotarasca soarta ! Macar daca fac o greseala este a mea si nu a altuia ! Ce ziceti voi ?
kudika068864
Postat pe 3 Decembrie 2009 10:53
De la: kudika068864, la data 2009-12-03 10:53:59Nici eu nu am de mancare! Doar un mar si o portocala ! Dar las ca mergem acasa si papam ! Eu merg la mama si sigur face ceva bun de papa ! Da mergem duminica la vot ! Este obligatoriu , zic eu , pentru a nu lasa pe altii sa ne hotarasca soarta ! Macar daca fac o greseala este a mea si nu a altuia ! Ce ziceti voi ?

heloo...ce fac fetele mele....
eu cam chiulesc de pe kudika...mi-am facut ferma pe
http://www.facebook.com/login.php
va invit fetelor
cristiana_cris
Postat pe 3 Decembrie 2009 11:55
Buna draga mea ! Mi-a fost dor de tine ! Eu ma razboiesc in continuare pe topicul cu SOACRELE UCISE cu o oarecare RATAT si ONE SIZE care se baga si ea in vorba asa de dragul, de a vorbi cred . Stii ea are o SOACRA MODEL . Trebuie sa-i cer tiparu ! Sper sa ma material suficient sa ma CROIESC dupa ea ! Ne-ai lipsit azi dimineata la CAFEA ! Si tu si Ginuta ... si celelalte fete 1 Greieras azi are un interviu .. sper sa--l fi luat cu brio 1 Azis ca de baut Sper sa petrecem maine ! MAMAIA
kudika068864
Postat pe 3 Decembrie 2009 14:40
mamaie cum spuneam doar tu te razboiesti ...noi restul discutam!
cat despre soacra-mea..n-ai tu treaba!oricat material ai avea nu este de calitate!
apropo ea nu se razboieste cu nimeni!
one_size
Postat pe 3 Decembrie 2009 15:12
De la: kudika068864, la data 2009-12-03 14:40:01Buna draga mea ! Mi-a fost dor de tine ! Eu ma razboiesc in continuare pe topicul cu SOACRELE UCISE cu o oarecare RATAT si ONE SIZE care se baga si ea in vorba asa de dragul, de a vorbi cred . Stii ea are o SOACRA MODEL . Trebuie sa-i cer tiparu ! Sper sa ma material suficient sa ma CROIESC dupa ea ! Ne-ai lipsit azi dimineata la CAFEA ! Si tu si Ginuta ... si celelalte fete 1 Greieras azi are un interviu .. sper sa--l fi luat cu brio 1 Azis ca de baut Sper sa petrecem maine ! MAMAIA

sincer mi sa luat de kudika de tot
am gasit pe alt site..( unde nimeni nu injura..nimeni nu vb urit)....sa imi fac ferma..trece repede ziua...lol... este super haios....aici cind vad numai rautate...nici nu mai imi vine sa intru
cristiana_cris
Postat pe 3 Decembrie 2009 15:32
De la: kudika068864, la data 2009-12-03 10:53:59Nici eu nu am de mancare! Doar un mar si o portocala ! Dar las ca mergem acasa si papam ! Eu merg la mama si sigur face ceva bun de papa ! Da mergem duminica la vot ! Este obligatoriu , zic eu , pentru a nu lasa pe altii sa ne hotarasca soarta ! Macar daca fac o greseala este a mea si nu a altuia ! Ce ziceti voi ?

foarte bine.si eu ma voi duce la vot,acelasi lucru cred si eu,macar stiu ca am votat,a fost alegerea bine si ce o fi o fi..oricum bine nu o sa fie cu niciunul din cei 2 !!;))
andreea_3
Postat pe 3 Decembrie 2009 16:23
De la: kudika068864, la data 2009-12-03 09:29:39S-a marcat Miss ! Cum vrei cafeaua mai dulce , cu laptic ..... sau simpla fara nimic ? Tine ceasca sa-ti torn !
Unde o fi Cristinuta ? Nu am mai auzit-o de mult ! Hei , Criss , poftim la cafea ! Si Gina si Greierash si Scorpiuta si Ralucutzza ! Haideti fetelor ! Va astepta Mamaita !

Sorry, imi crapa capul inventariind stocuri de materii prime si materiale prin metode de inventar permanent si intermitent.Pana termin cursul sunt foarte ocupata si mai am de facut si pomana maica-mii de un 1an.Fac pregatiri si cumparaturi de m-am saturat deja.

Postat pe 4 Decembrie 2009 06:59
De la: cristiana_cris, la data 2009-12-03 11:55:33

heloo...ce fac fetele mele....
eu cam chiulesc de pe kudika...mi-am facut ferma pe
http://www.facebook.com/login.php
va invit fetelor

Tradatoareo! Am acum probleme si cu net-ul , dar se rezolva si vin dupa tine!

Postat pe 4 Decembrie 2009 07:02
Buna dimi fetele ! Haideti la cafeluta , ceiutul de dimineata ! Scorpiuta , lasa mamica ca trec si astea , si cu pomana hai ca venim noi sa te ajutam ! Si mai stii ceva , cu invatatul nu te stresa prea tare ! Un profesor de-al meu de la facultate spunea asta si nici nu ne pretindea sa invatam ceva pe de rost . Important e sa prinzi esenta problemei ca amanuntele le gasesti in carti ! Ne spunea ca practic scoala ar trebui sa te invete sa cauti in carti ce te intereseaza ( si acum e mult mai usor cu net-ul ) . Multa bafta la examen. Apopos cand ai examenul ? Sa-ti tinem pumnii ! Dar hai pana atunci la barfa si la cafea / ceai . Greierash ne imbatam azi ? Mamaia .
Si One Size mamica , nu te mai inhaita cu RATATII ! Tine -te tu bine de SOACTRATA aia model si vei vedea ca e mai bine ! Stiti am observat ca in general noi romanii avem darul de a eticheta pe oricine si a pune in anumite raftulete persoanele pe care CREDEM ca le cunoastem . Si o cimilitura ramasa de la COMUNISTI preluata de voi tanara generatie este CINE NU ESTE CU NOI ESTE IMPOTRIVA NOASTRA ! Doar atat ca voi ati modificat-o CINE NU ESTE DE ACEEASI PARERE CU NOI ESTE IMPOTRIVA NOASTRA ! Daca va canta lumea in struna e OK , daca va contrazice cineva , si asta argumentat cu exemple clare , va sare mustarul si cand nu mai aveti replici incepeti sa injurati sa jigniti si sa etichetati lumea ! E trist ! Dar hai ca azi e VINERI si sa nu ne srticam buna dispozitie pentru weekend !
kudika068864
Postat pe 4 Decembrie 2009 07:36
De la: kudika068864, la data 2009-12-04 07:36:18Buna dimi fetele ! Haideti la cafeluta , ceiutul de dimineata ! Scorpiuta , lasa mamica ca trec si astea , si cu pomana hai ca venim noi sa te ajutam ! Si mai stii ceva , cu invatatul nu te stresa prea tare ! Un profesor de-al meu de la facultate spunea asta si nici nu ne pretindea sa invatam ceva pe de rost . Important e sa prinzi esenta problemei ca amanuntele le gasesti in carti ! Ne spunea ca practic scoala ar trebui sa te invete sa cauti in carti ce te intereseaza ( si acum e mult mai usor cu net-ul ) . Multa bafta la examen. Apopos cand ai examenul ? Sa-ti tinem pumnii ! Dar hai pana atunci la barfa si la cafea / ceai . Greierash ne imbatam azi ? Mamaia .
Si One Size mamica , nu te mai inhaita cu RATATII ! Tine -te tu bine de SOACTRATA aia model si vei vedea ca e mai bine ! Stiti am observat ca in general noi romanii avem darul de a eticheta pe oricine si a pune in anumite raftulete persoanele pe care CREDEM ca le cunoastem . Si o cimilitura ramasa de la COMUNISTI preluata de voi tanara generatie este CINE NU ESTE CU NOI ESTE IMPOTRIVA NOASTRA ! Doar atat ca voi ati modificat-o CINE NU ESTE DE ACEEASI PARERE CU NOI ESTE IMPOTRIVA NOASTRA ! Daca va canta lumea in struna e OK , daca va contrazice cineva , si asta argumentat cu exemple clare , va sare mustarul si cand nu mai aveti replici incepeti sa injurati sa jigniti si sa etichetati lumea ! E trist ! Dar hai ca azi e VINERI si sa nu ne srticam buna dispozitie pentru weekend !

pe 11 sau 12 decembrie si oral si scris, de parca as iesi vreo mare somitate in materie atata examinare , de ma doare teasta.

Postat pe 4 Decembrie 2009 07:40
Sa ne mai aduci aminte cu o zi inainte sa-ti tinem pumnii ! Stii ai dreptate , in invatamantul romanesc se pune mai multa baza pe TOCEALA decat pe logica ! Si iti spun din proprie experienta ca pana nu ajungi sa lucrezi efectiv nu ti poti da seama de cum merg treburile . Si teoria de multe ori difera mult de practica ! Eu de exemplu fac cu totul altceva decat specialitatea pe care am urmat-o in facultate . Am luat de la zero pot sa zic cu domeniul de activitate in care lucrez acum si incet incet am invatat singura pentru ca activitatea aceasta s-a implementat in firma unde lucrez doar din 1995 . Am legaturi si cu domeniul economic , contabilitate , inventarieri s.a.m.d. Sunt draga mea anumite lucruri de baza pe care trebuie sa le stapanesti in rest exista carti , internet , legislatie care te invata cum sa tratezi fiecare situatie in particular . Si cum la noi in tara legislatia se schimba odata la trei luni nu te obosi sa intrii in amanunte . Exemplu Codul Fiscal ! Se modifica cel putin odata pe an ! Asa ca ......... Oricum bafta multa ! Si acum hai la o cafea !
kudika068864
Postat pe 4 Decembrie 2009 08:46
De la: scorpio67, la data 2009-12-04 07:40:08
De la: kudika068864, la data 2009-12-04 07:36:18Buna dimi fetele ! Haideti la cafeluta , ceiutul de dimineata ! Scorpiuta , lasa mamica ca trec si astea , si cu pomana hai ca venim noi sa te ajutam ! Si mai stii ceva , cu invatatul nu te stresa prea tare ! Un profesor de-al meu de la facultate spunea asta si nici nu ne pretindea sa invatam ceva pe de rost . Important e sa prinzi esenta problemei ca amanuntele le gasesti in carti ! Ne spunea ca practic scoala ar trebui sa te invete sa cauti in carti ce te intereseaza ( si acum e mult mai usor cu net-ul ) . Multa bafta la examen. Apopos cand ai examenul ? Sa-ti tinem pumnii ! Dar hai pana atunci la barfa si la cafea / ceai . Greierash ne imbatam azi ? Mamaia .

pe 11 sau 12 decembrie si oral si scris, de parca as iesi vreo mare somitate in materie atata examinare , de ma doare teasta.

scorpiiiiiiiiiiiiii fata ce dor imi este de tine
cristiana_cris
Postat pe 4 Decembrie 2009 09:45
buna fetele mele, va pup dulce pe toate
miss_darine
Postat pe 4 Decembrie 2009 10:01
Astazi sunt si eu cu voi! Si eu tot asta am invatat in facultate: sa stiu unde sa caut informatiile de care am nevoie! Cred ca de-aia suntem noi asa de reusite, nu? Avem baze sanatoase si bune!
gina37
Postat pe 4 Decembrie 2009 10:33
Da draga mea si am mancat salam cu soia ! Care stiti bine contine multa lecitina ! mamaia
kudika068864
Postat pe 4 Decembrie 2009 12:02
De la: scorpio67, la data 2009-12-04 07:40:08

BAFTA!!!!!
gina37
Postat pe 4 Decembrie 2009 12:30
De la: kudika068864, la data 2009-12-04 08:46:35Sa ne mai aduci aminte cu o zi inainte sa-ti tinem pumnii ! Stii ai dreptate , in invatamantul romanesc se pune mai multa baza pe TOCEALA decat pe logica ! Si iti spun din proprie experienta ca pana nu ajungi sa lucrezi efectiv nu ti poti da seama de cum merg treburile . Si teoria de multe ori difera mult de practica ! Eu de exemplu fac cu totul altceva decat specialitatea pe care am urmat-o in facultate . Am luat de la zero pot sa zic cu domeniul de activitate in care lucrez acum si incet incet am invatat singura pentru ca activitatea aceasta s-a implementat in firma unde lucrez doar din 1995 . Am legaturi si cu domeniul economic , contabilitate , inventarieri s.a.m.d. Sunt draga mea anumite lucruri de baza pe care trebuie sa le stapanesti in rest exista carti , internet , legislatie care te invata cum sa tratezi fiecare situatie in particular . Si cum la noi in tara legislatia se schimba odata la trei luni nu te obosi sa intrii in amanunte . Exemplu Codul Fiscal ! Se modifica cel putin odata pe an ! Asa ca ......... Oricum bafta multa ! Si acum hai la o cafea !

Stiu dar profa vrea sa le stim pe dinafara.Dar scap eu si de asta.Dupa care o sesiune si licenta si gata ma duc la munca , mi-a ajuns cu invatatul.

Postat pe 6 Decembrie 2009 18:14

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Ma doare sufletul 21 De la: silviu_m74 12 Iulie 2010 21:33
Ce sa fac...il vreau inapoi? 26 De la: euanca 7 Februarie 2011 15:09
Tristete 19 De la: cosminutza_21 31 August 2014 20:39
ce e de facut cand nu te mai iubeste 14 De la: andreea1976 9 Iunie 2009 17:25
il iubesc dar vreau sa l parsesc 76 De la: alexandra0788 18 Decembrie 2012 10:18