Setari Cookie-uri

:D

buna:)nici mie nu mi ar strica niste sfaturi:D...asa deci...in urma cu o luna am inceput o frumoasa relatie cu un tip..exact pe placul meu..defapt in sfarsit o persoana de sex opus cu care puteam sa vb aceeasi limba(sa nu uit am 22 de ani..23 in curand:))el ma placea de ceva timp din auzite..dar...cum spuneam acu'o luna ne am intalnit fata in fata..drept urmare ne am combinat:)...totul a mers ca pe roate..el este scriitor..un foarte bun scriitor..m a atras la el asta si multe altele..imi arata in fiecare zi cat de mult ma place si totul parea sa nu se mai termine...asta dupa cum spuneam a tinut putin zc eu..o luna!intr o zi totul s a naruit...cum?flit dintr o data..daca intelegeti m a lasat cu ochii in soare...nu tu telefoane nu tu mess nu tu fb...nimik..am incercat sa dau de el sa mi explice ...mi a scris pe mess ca nu are chef deocamdataa sa vb cu nimeni..am lasat o asa in speranta ca poate o sa revina totul la normal..dar nu a revenit..:(!i am lasat un mesaj pe fb in care i am spus ca daca nu mi explica tot, vin la el la usa sa vb intre 4 ochi!si in sfarsit un semn..citez:"sincer sa fiu m am impacat cu fosta prietena..nu stiam cum sa ti spun,am crezut ca daca esti suparata pe mine o sa fie mai usor..imi pare rau dar iubirea ce o port pentru ea e prea mare...imi pare rau.."bang bomba maxima...si cum sunt fata ca toate celelalte..bocettttt...nu e corect:(((cum sa faci asa ceva..pentr mine a fost scurt dar intens..m am atasat de el ca cea mai mare proasta chiar daca mi am jurat ca nu mai fac...si prin urmare acum stau si sufar...:((aaaa...raspunsul meu la bomba a fost urmatorul:'acum am inteles totul...sa fii fericit'...am ramas fara cuvinte ca nu m am asteptat mai ales ca el a facut primul pas in tot...si stie prostul ca incepusem sa tin la el!!!!poate va ganditi ca snt o fraiera..si ca o luna nu inseamna nimic...ei bine la mine a insemnat ceva..si sunt sigura ca si la el...a fost o relatie cu de toate..chiar si cu planuri de viitor,nopti intense si toate alea...off..so???what can i do?astept o vb buna un sfat orice:)thx:*
kudika482221
Postat pe 7 Decembrie 2011 05:31
De la: kudika482221, la data 2011-12-07 05:31:52

"buna:)nici mie nu mi ar strica niste sfaturi:"

NEXT!
Draga mea,sa nu regreti nimic in aceasta viata,nimic nu este intamplator si,paradoxal,tot ceea ce ni se intampla si are un impact negativ asupra noastra,are rolul si menirea de a ne cali,de a ne determina sa fim mai puternice!Barbati sunt pretutindeni,dar numai unul va fi al tau,si probabil,nu a sosit clipa in care il vei recunoaste ca parte din viata si sufletul tau!

Si pentru ca ne aflam in perioada sarbatorilor de iarna,iti urez "Sarbatori fericite"!
RAINBOWLADY
Postat pe 7 Decembrie 2011 07:30
ooo draga mea...la mine au fost 8 ani si m-am trezit intr-o buna zi singura fara nici o explicatie...concluziile le-am tras singura pentru ca nici in ziua de azi nu stiu...asa ca...o luna de zile eu zic ca e apa de ploaie...greseala a fost a ta pentru ca ai pus suflet prea dintr-o data...sper ca pe viitor sa fii mai atenta si sa nu te mai implici atat de mult..barbatii in general nu merita...numai bine iti doresc...
cristiana84
Postat pe 7 Decembrie 2011 07:56
Tu ai fost pur si simplu cineva cu care sa-si ocupe timpul pana a convins-o pe fosta lui sa se impace cu el,cine stie ce i-a mai facut si ei.
broscoiu
Postat pe 7 Decembrie 2011 08:54
Pentru el din pacate ai reprezentat doar o alternativa, o varianta temporara.
S-a folosit de tine ca sa nu fie singur pana se impaca cu cealalta.
Pe viitor, atentie mai mare la implicarea sentimentala.
Intre timp, incearca sa-ti gasesti alte activitati de facut, sa uiti de problemele de genul asta. Adica, tine-ti mintea ocupata cu altceva.
Max2
Postat pe 7 Decembrie 2011 09:00
Citind povestea, am avut senzatia aia de deja vu. In urma cu ceva timp, am avut parte de o experienta... sa zicem interesanta. Bine, nu am fost implicata decat in calitate de partener de conversatie, dar printre povesti, respectivul mi-a spus ceva de genul: "Nu pot sa-i spun unei femei ca o parasesc. O las sa-si dea singura seama, daca nu mai dau niciun semn de viata. Asa, e mai simplu pentru toata lumea". Bine, nu am reprodus ad literam, dar ideea, in mare, cam asta era. Am incercat sa-i explic ca asa cauzeaza mult mai multa suferinta femeii decat daca i-ar spune verde-n fata "stop joc". Pentru ca mie asta mi se pare o foarte mare dovada de lasitate din partea cuiva, indiferent daca e barbat sau femeie: sa nu ai curajul sa-ti asumi responsabilitati. Pe de alta parte, mai exista un motiv: daca a doaua relatie nu merge, inca mai e usa deschisa la prima.
Lucia_41
Postat pe 7 Decembrie 2011 09:06
De la: kudika482221, la data 2011-12-07 05:31:52...a fost o relatie cu de toate..chiar si cu planuri de viitor,nopti intense si toate alea...off..so???what can i do?astept o vb buna un sfat orice:)thx:*

Uite aici e buba..."nopti intense si alea alea.." De ce nu astepti putin sa cunosti o persoana si apoi sa-i dai gugutz
ilumax_76
Postat pe 7 Decembrie 2011 10:08
De la: ilumax_76, la data 2011-12-07 10:08:49
De la: kudika482221, la data 2011-12-07 05:31:52...a fost o relatie cu de toate..chiar si cu planuri de viitor,nopti intense si toate alea...off..so???what can i do?astept o vb buna un sfat orice:)thx:*

Uite aici e buba..."nopti intense si alea alea.." De ce nu astepti putin sa cunosti o persoana si apoi sa-i dai gugutz

ce-i ala gugutz?
guru_ion
Postat pe 7 Decembrie 2011 10:12
De la: guru_ion, la data 2011-12-07 10:12:42

ce-i ala gugutz?

Asa ii spun eu fofoloancei
ilumax_76
Postat pe 7 Decembrie 2011 10:31
De la: ilumax_76, la data 2011-12-07 10:31:19

ce-i ala gugutz?

ma duc sa iau niste gugutz
guru_ion
Postat pe 7 Decembrie 2011 10:37

ce-i ala gugutz?

Si eu care credeam,ca este vreun diminutiv al "guguluf-ului" lui Pisco!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Hi,Ilumax-ule!
RAINBOWLADY
Postat pe 7 Decembrie 2011 10:38

ce-i ala gugutz?[/quote]

Asa ii spun eu fofoloancei [/quote]

aaaa...pai asa spune...

ps ce`i aia fofoloanca?
Alvin
Postat pe 7 Decembrie 2011 10:41
De la: kudika421339, la data 2011-12-07 10:38:55
ce-i ala gugutz?

Si eu care credeam,ca este vreun diminutiv al "guguluf-ului" lui Pisco!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Hi,Ilumax-ule! [/quote]

ce`i ala guguluf?

Alvin
Postat pe 7 Decembrie 2011 10:42
De la: justforfun84, la data 2011-12-07 10:41:11

ce-i ala gugutz?

aaaa...pai asa spune...

ps ce`i aia fofoloanca? [/quote]

e un fel de gugutz . dar mai rozalie.
guru_ion
Postat pe 7 Decembrie 2011 10:43
De la: guru_ion, la data 2011-12-07 10:43:51
e un fel de gugutz . dar mai rozalie.

am inteles! dom`le ce le mai sti
Alvin
Postat pe 7 Decembrie 2011 10:46
piscolino
Postat pe 7 Decembrie 2011 10:51
Ce frumoase sunt toate iubirile la inceput :))) Mai stiu eu un scritor dinasta care facea la fel...am vazut un film : Midnight in Paris (Miezul nopti in Paris)

Il gasesti pe linkul urmator : http://divxonline.biz/filmenoi/3755-midnight-in-paris.html

In rest nu stiu ce sa-ti mai zic decat ceea ce ti s-a spus si pana acuma. Capul sus si mergi mai departe ca barbati sunt destui. O gramada de fete patesc ca si tine eu incep sa ma conving din ce in ce mai mult ca un barbat ca lumea se gaseste greu ...dar si cand il gasesti nu-l mai lasa :::))) Sti tu fa-l sa aiba ochi numai pentru tine - daca vrei poti...Eu daca as fi in locul tai asa as face. Nu are rost sa bocesti pentru nimeni ka nu ai nimik de castigat numai de pierdut...Ai grija de tine ...
kudika_nikole
Postat pe 7 Decembrie 2011 10:53
De la: kudika_nikole, la data 2011-12-07 10:53:29 O gramada de fete patesc ca si tine eu incep sa ma conving din ce in ce mai mult ca un barbat ca lumea se gaseste greu ...

mai exista barbati calumea? stiu ca la un moment dat, mai eram eu, da` m`am insurat...si eram ultimul, pacat
Alvin
Postat pe 7 Decembrie 2011 11:00
De la: justforfun84, la data 2011-12-07 11:00:10
De la: kudika_nikole, la data 2011-12-07 10:53:29 O gramada de fete patesc ca si tine eu incep sa ma conving din ce in ce mai mult ca un barbat ca lumea se gaseste greu ...

mai exista barbati calumea? stiu ca la un moment dat, mai eram eu, da` m`am insurat...si eram ultimul, pacat

Incepi sa ai o parere prea buna despre tine...
Lucia_41
Postat pe 7 Decembrie 2011 11:02
De la: kudika_nikole, la data 2011-12-07 10:53:29Ce frumoase sunt toate iubirile la inceput :))) Mai stiu eu un scritor dinasta care facea la fel...am vazut un film : Midnight in Paris (Miezul nopti in Paris)

Il gasesti pe linkul urmator : http://divxonline.biz/filmenoi/3755-midnight-in-paris.html

In rest nu stiu ce sa-ti mai zic decat ceea ce ti s-a spus si pana acuma. Capul sus si mergi mai departe ca barbati sunt destui. O gramada de fete patesc ca si tine eu incep sa ma conving din ce in ce mai mult ca un barbat ca lumea se gaseste greu ...dar si cand il gasesti nu-l mai lasa :::))) Sti tu fa-l sa aiba ochi numai pentru tine - daca vrei poti...Eu daca as fi in locul tai asa as face. Nu are rost sa bocesti pentru nimeni ka nu ai nimik de castigat numai de pierdut...Ai grija de tine ...

Nikole, o femeie desteapta stie cand e cazul sa se retraga.
Lucia_41
Postat pe 7 Decembrie 2011 11:02
De la: Gina1989, la data 2011-12-07 11:02:07

n`ai inteles ideea...am o parere buna despre cum eram
Alvin
Postat pe 7 Decembrie 2011 11:03
De la: kudika482221, la data 2011-12-07 05:31:52buna:)nici mie nu mi ar strica niste sfaturi:D...asa deci...in urma cu o luna am inceput o frumoasa relatie cu un tip..exact pe placul meu..defapt in sfarsit o persoana de sex opus cu care puteam sa vb aceeasi limba(sa nu uit am 22 de ani..23 in curand:))el ma placea de ceva timp din auzite..dar...cum spuneam acu'o luna ne am intalnit fata in fata..drept urmare ne am combinat:)...totul a mers ca pe roate..el este scriitor..un foarte bun scriitor..m a atras la el asta si multe altele..imi arata in fiecare zi cat de mult ma place si totul parea sa nu se mai termine...asta dupa cum spuneam a tinut putin zc eu..o luna!intr o zi totul s a naruit...cum?flit dintr o data..daca intelegeti m a lasat cu ochii in soare...nu tu telefoane nu tu mess nu tu fb...nimik..am incercat sa dau de el sa mi explice ...mi a scris pe mess ca nu are chef deocamdataa sa vb cu nimeni..am lasat o asa in speranta ca poate o sa revina totul la normal..dar nu a revenit..:(!i am lasat un mesaj pe fb in care i am spus ca daca nu mi explica tot, vin la el la usa sa vb intre 4 ochi!si in sfarsit un semn..citez:"sincer sa fiu m am impacat cu fosta prietena..nu stiam cum sa ti spun,am crezut ca daca esti suparata pe mine o sa fie mai usor..imi pare rau dar iubirea ce o port pentru ea e prea mare...imi pare rau.."bang bomba maxima...si cum sunt fata ca toate celelalte..bocettttt...nu e corect:(((cum sa faci asa ceva..pentr mine a fost scurt dar intens..m am atasat de el ca cea mai mare proasta chiar daca mi am jurat ca nu mai fac...si prin urmare acum stau si sufar...:((aaaa...raspunsul meu la bomba a fost urmatorul:'acum am inteles totul...sa fii fericit'...am ramas fara cuvinte ca nu m am asteptat mai ales ca el a facut primul pas in tot...si stie prostul ca incepusem sa tin la el!!!!poate va ganditi ca snt o fraiera..si ca o luna nu inseamna nimic...ei bine la mine a insemnat ceva..si sunt sigura ca si la el...a fost o relatie cu de toate..chiar si cu planuri de viitor,nopti intense si toate alea...off..so???what can i do?astept o vb buna un sfat orice:)thx:*

Eu sunt disponibil, sunt dragut, inteligent, virgin, 28 de ani. Id meu de mess este
prietendeosebit.

Baiat_virgin
Postat pe 7 Decembrie 2011 11:08
De la: Baiat_virgin, la data 2011-12-07 11:08:51
Eu sunt disponibil, sunt dragut, inteligent, virgin, 28 de ani. Id meu de mess este
prietendeosebit.

mda...da` tu nu esti scriitor...
Alvin
Postat pe 7 Decembrie 2011 11:25

Nu prea cred ca ai fost ultimul mai sunt si in ziua de astazi dar ca trebuie sa sti sa-i citesti ...
kudika_nikole
Postat pe 7 Decembrie 2011 11:27
De la: Gina1989, la data 2011-12-07 11:02:56
De la: kudika_nikole, la data 2011-12-07 10:53:29Ce frumoase sunt toate iubirile la inceput :))) Mai stiu eu un scritor dinasta care facea la fel...am vazut un film : Midnight in Paris (Miezul nopti in Paris)

Aici iti dau dreptate - o femeie desteapta trebuie sa stie cand e cazul sa se retraga...
kudika_nikole
Postat pe 7 Decembrie 2011 11:28
De la: justforfun84, la data 2011-12-07 11:03:36
De la: Gina1989, la data 2011-12-07 11:02:07

n`ai inteles ideea...am o parere buna despre cum eram

Daaaa... Vorba aia, ce tineri si prosti eram, acum nu mai suntem tineri...
Lucia_41
Postat pe 7 Decembrie 2011 11:30
De la: kudika_nikole, la data 2011-12-07 11:28:39

Aici iti dau dreptate - o femeie desteapta trebuie sa stie cand e cazul sa se retraga...

da, dar trebuie sa recunosti ca doare ca
Lucia_41
Postat pe 7 Decembrie 2011 11:33
De la: Gina1989, la data 2011-12-07 11:33:55
De la: kudika_nikole, la data 2011-12-07 11:28:39

da, dar trebuie sa recunosti ca doare ca

Apoi decat sa nu te retragi si sa doara tot timpul mai bine doare un pik si trece....iar daca te retragi cand trebuie si nu pui sentimente este mult mai usor....
kudika_nikole
Postat pe 7 Decembrie 2011 11:38
De la: kudika_nikole, la data 2011-12-07 11:38:04
Apoi decat sa nu te retragi si sa doara tot timpul mai bine doare un pik si trece....iar daca te retragi cand trebuie si nu pui sentimente este mult mai usor....

Hai, mai, ca suntem femei... Cum sa nu pui suflet cand faci ceva?
Lucia_41
Postat pe 7 Decembrie 2011 11:43
De la: Gina1989, la data 2011-12-07 11:43:56
De la: kudika_nikole, la data 2011-12-07 11:38:04

Hai, mai, ca suntem femei... Cum sa nu pui suflet cand faci ceva?

Sunt femei ca si barbati care nu au suflet !
Baiat_virgin
Postat pe 7 Decembrie 2011 11:47

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
nu stiu ce sa fac 29 De la: kudika515487 20 Aprilie 2012 10:40
Ma iubeste dar vrea sa fie singur... 9 De la: Ciobanu_Ramonela_1 16 Martie 2014 12:37
sa il iert din nou? 44 De la: Cassey_ 24 Mai 2009 14:11
Sa fie oare ghinion? 16 De la: kudika327815 31 Octombrie 2010 11:02
ne-am despartit!!!! 17 De la: andreea_scorpion 16 Mai 2012 19:54