Mai multe
Cu scuzele de rigoare daca mai este vreun topic la fel mentionez ca m-am uitat dar nu la toate .....vreau si eu o parere despre cum functioneaza creierul(mai ales cel masculin) cand vine vorba de minunata indiferenta ,va atrage atat de tare ?
|
||
|
dr_raluca Postat pe 15 Noiembrie 2009 22:19 |
||
|---|---|---|
AM PAPAT O LITERA se vede ca e trecut de ora 18 scuze
|
||
|
dr_raluca Postat pe 15 Noiembrie 2009 22:21 |
||
| e trecut si de 22!! | ||
|
|
||
|
geo_xx Postat pe 15 Noiembrie 2009 22:22 |
||
De la: geo_xx, la data 2009-11-15 22:22:04e trecut si de 22!! Corect ...
|
||
|
dr_raluca Postat pe 15 Noiembrie 2009 22:23 |
||
De la: dr_raluca, la data 2009-11-15 22:19:08 .....vreau si eu o parere despre cum functioneaza creierul(mai ales cel masculin) cand vine vorba de minunata indiferenta ,va atrage atat de tare ? creeru' este un mecanism bine pus la punct. la barbati, el are o duza, ce ejecteaza din cand in cand pareri. cand se infunda duza, creeru' intra in conservare si se asterne indiferenta pe el. daca ai facut scoala de desfundatoare de duze, pentru ca altfel slabe sperante de ceva logic de la el , ai un licar de speranta ca il poti indupleca. daaaar intrebarea mea e, la ce dumnezeu te agiti pentru cineva care nu-i pasa de tine???? |
||
|
geo_xx Postat pe 15 Noiembrie 2009 22:34 |
||
De la: geo_xx, la data 2009-11-15 22:34:59De la: dr_raluca, la data 2009-11-15 22:19:08 .....vreau si eu o parere despre cum functioneaza creierul(mai ales cel masculin) cand vine vorba de minunata indiferenta ,va atrage atat de tare ? Nu ma agit deloc ...am o curiozitate atat pur si simplu nu inteleg de ce e asa si nu invers pur si simplu am fost indiferenta ca asa m-a facut sa fiu si s-a sucit cu 180 de grade si nu pricepeam mare lucru.... poate ca duzele sunt universale sau la noi se infunda altele
|
||
|
dr_raluca Postat pe 15 Noiembrie 2009 22:52 |
||
|
aaaa, pai zi toata povestea, nu franturi. deci tu ai inceput si dupa aia ti-a raspuns cu aceiasi moneda. el de ce n-a deschis topic cand ai facut tu pe indiferenta? |
||
|
geo_xx Postat pe 15 Noiembrie 2009 23:05 |
||
Mai mult decat sigur isi citea horoscopu' si nu cred ca era luna in descrestere deci nu era perioada favorabila unei dechideri de topic sau l-a durut in trei litere respectiv COT de indiferenta mea ....habar n-am ,eu vroiam sa stiu daca e general valabil sau el respectiv eu suntem nebuni ...
|
||
|
dr_raluca Postat pe 15 Noiembrie 2009 23:09 |
||
De la: dr_raluca, la data 2009-11-15 23:09:51 Mai mult decat sigur isi citea horoscopu' si nu cred ca era luna in descrestere deci nu era perioada favorabila unei dechideri de topic io cred ca va iubiti, da' n-aveti curaju' s-o va aratati! |
||
|
geo_xx Postat pe 15 Noiembrie 2009 23:26 |
||
| Iar eu cred ca merge si daca doar sufli in jiglere.. | ||
|
dousk Postat pe 17 Noiembrie 2009 14:36 |
||
|
e nevoia de "a avea/detine" ceva ce e mai greu de obtinut.. eu am observat empiric la mine si la multi alti barbati ca atunci cand suntem implicati in legaturi amoroase sunt mai multe femei care fac aluzii.. si in cazul meu aluzii imense pt ca eu sunt mai naiv de felul meu si cred ca lumea e doar amabila fara sa vrea ceva anume merge pe principiul "daca zdreanta aia se agata de ala asa de tare inseamna ca e ceva de capul lui, vreau si eu!" |
||
|
felixcat Postat pe 17 Noiembrie 2009 15:04 |
||
De la: dr_raluca, la data 2009-11-15 22:19:08 Cu scuzele de rigoare daca mai este vreun topic la fel Draga mea atunci cand gasesti raspunsurile te rog sa mi le dai si mie. multumesc anticipat |
||
|
kudika056836 Postat pe 3 Decembrie 2009 20:00 |
||
| Ce e asa greu ? Vrei dar nu poti sa ai !!! Cand scrie pe usa INTERZIS nu-mi spuneti ca nu sunteti curiosi sa vedeti ce e acolo !! Tot ce e interzis e tentant ! | ||
|
Sabrina_Nede Postat pe 3 Decembrie 2009 20:04 |
||
| devin saracii disperati eu am incercat 3 zile si murea in fine o sa incerc mai mult si-ti spun | ||
|
horry Postat pe 3 Decembrie 2009 20:36 |
||
De la: dr_raluca, la data 2009-11-15 22:19:08 Cu scuzele de rigoare daca mai este vreun topic la fel acuma..depinde de fiecare...cum ii place sunt femei pe care aceasta indiferenta le incita sa lupte pt atentia lui..si sunt femei carora nu le pasa de cei la care nu le pasa de ele.... dar indiferenta nu e doar la barbati intalnita...mai sunt si femei care "practica" asa ceva... |
||
|
Calandrinon Postat pe 3 Decembrie 2009 20:55 |
||
minunata indiferenþã afiºatã atât din partea barbaþilor cât ºi cea a femeilor, pe mine nu mã duce cu gândul la nimic..sau la nimic bun. cred cã e acelaºi mecanism de ambele sexe. am fost indiferentã, nu pentru a testa, doar cã aºa simþeam...am fost tratatã cu cea mai mare indiferenþã ºi in loc sã mã potolesc, mã agãþam de orice ºi cu orice preþ sã fiu alãturi de el, sã-mi calc peste principii chiar. in fine, indiferenþa, de orice fel ar fi, ma dezgustã..
|
||
|
kruger Postat pe 4 Decembrie 2009 00:07 |
||
| de regula in dragoste indiferenta doare, e de preferat sa spui celui d elinga tine ce simti cu adevaarat fie ca il ranesti si te desparti , fie ca il iubesti si ramineti impreuna. Dar stretegiile in iubire nu cred ca inseamna ceva bun, merg pe ideea ca sufletul trebuie lasat aici sa...gindeasca si nu ...creierul ! | ||
|
Aproape_eu Postat pe 4 Decembrie 2009 09:36 |
||
De la: kruger, la data 2009-12-04 00:07:08minunata indiferenþã afiºatã atât din partea barbaþilor cât ºi cea a femeilor, pe mine nu mã duce cu gândul la nimic..sau la nimic bun. cred cã e acelaºi mecanism de ambele sexe. am fost indiferentã, nu pentru a testa, doar cã aºa simþeam...am fost tratatã cu cea mai mare indiferenþã ºi in loc sã mã potolesc, mã agãþam de orice ºi cu orice preþ sã fiu alãturi de el, sã-mi calc peste principii chiar. in fine, indiferenþa, de orice fel ar fi, ma dezgustã.. ..... ei haide ca si putina indiferenta nu strica,....sa recunoastem.....dar nu sa sarim calul....ca vine iapa si ne papa.....
|
||
|
gratuit89 Postat pe 4 Decembrie 2009 11:39 |
||
De la: kentfarafiltru, la data 2009-12-04 09:36:38de regula in dragoste indiferenta doare, e de preferat sa spui celui d elinga tine ce simti cu adevaarat fie ca il ranesti si te desparti , fie ca il iubesti si ramineti impreuna. Dar stretegiile in iubire nu cred ca inseamna ceva bun, merg pe ideea ca sufletul trebuie lasat aici sa...gindeasca si nu ...creierul ! cel mai bun raspuns....in opinia mea !!....de aceea subscriu !!!..... si mai adaug......atunci cand survine indiferenta...reala...adevarata.....atunci s-a cam dus cu sentimentele...au cam disparut !!!.......si greu,foarte greu.....mai revin !!.....sau uneori chiar deloc..... |
||
|
etta Postat pe 4 Decembrie 2009 11:43 |
||
De la: etta, la data 2009-12-04 11:43:27De la: kentfarafiltru, la data 2009-12-04 09:36:38de regula in dragoste indiferenta doare, e de preferat sa spui celui d elinga tine ce simti cu adevaarat fie ca il ranesti si te desparti , fie ca il iubesti si ramineti impreuna. Dar stretegiile in iubire nu cred ca inseamna ceva bun, merg pe ideea ca sufletul trebuie lasat aici sa...gindeasca si nu ...creierul ! ....mai mai ,dar ce serioasa fusasi tu aici mai.....
|
||
|
gratuit89 Postat pe 4 Decembrie 2009 17:19 |
||
De la: Sabrina_Nede, la data 2009-12-03 20:04:08Ce e asa greu ? Vrei dar nu poti sa ai !!! Cand scrie pe usa INTERZIS nu-mi spuneti ca nu sunteti curiosi sa vedeti ce e acolo !! Tot ce e interzis e tentant ! Da Sabrina Nede ,dar tu te gandesti la ce ai vedea ,iar eu chiar ma gandeam la ce ar fi. |
||
|
kudika056836 Postat pe 4 Decembrie 2009 20:09 |
||
De la: kentfarafiltru, la data 2009-12-04 09:36:38de regula in dragoste indiferenta doare, e de preferat sa spui celui d elinga tine ce simti cu adevaarat fie ca il ranesti si te desparti , fie ca il iubesti si ramineti impreuna. Dar stretegiile in iubire nu cred ca inseamna ceva bun, merg pe ideea ca sufletul trebuie lasat aici sa...gindeasca si nu ...creierul ! Da indiferenta doare. Ciudat am citit undeva ca sediul sufletului este in creier....... Si suntem lasi deci aplicam tactica 'indiferentei' sa vedem reactia celuilalt si poate si celalalt ne aplica aceeasi tactica. Ai dreptate strategiile in iubire nu sunt bune si de regula nu aduc fericirea. |
||
|
kudika056836 Postat pe 4 Decembrie 2009 20:17 |
||
De la: kentfarafiltru, la data 2009-12-04 09:36:38de regula in dragoste indiferenta doare, e de preferat sa spui celui d elinga tine ce simti cu adevaarat fie ca il ranesti si te desparti , fie ca il iubesti si ramineti impreuna. Dar stretegiile in iubire nu cred ca inseamna ceva bun, merg pe ideea ca sufletul trebuie lasat aici sa...gindeasca si nu ...creierul ! corect
|
||
|
DayC Postat pe 28 Decembrie 2009 15:51 |
||
| nu risca nimeni sa piarda atunci cand il/o gaseste!pt mine indiferenta inseamna indiferenta oricum ai da o.poate la femei mai merge,unele se tin ''tare'',se lasa mai greu... La barbati insa lucrurile sunt clare.daca e indiferent,nu te vrea.punct | ||
|
maria33 Postat pe 28 Decembrie 2009 22:05 |
||
| indiferenta.... imi place sa ma joc cu ea....sa va spun ceva :sunt indragostita de un indiferent dinasta si ma inebuneste indiferenta lui....imi place la nebunie sa ii demonstrez ca nu e chiar asa de indiferent precum pare...incearca sa ii gasesti punctele slabe si folosestele cand e indiferent sa vezi cum se schimba situatia | ||
|
Cygni Postat pe 29 Decembrie 2009 01:30 |
||
| http://sentimentepierdute.blogspot.com/ | ||
|
blue_angel1986 Postat pe 29 Decembrie 2009 03:45 |
||
|
La barbati functioneaza foarte rar indiferenta. Desigur depinde de barbat, depinde de femeie, depinde de circumstante. In mod normal, un barbat, trece la urmatoarea fara cea mai mica ezitare. |
||
|
mihaib Postat pe 3 Ianuarie 2010 19:10 |
||
De la: kentfarafiltru, la data 2009-12-04 09:36:38de regula in dragoste indiferenta doare, e de preferat sa spui celui d elinga tine ce simti cu adevaarat fie ca il ranesti si te desparti , fie ca il iubesti si ramineti impreuna. Dar stretegiile in iubire nu cred ca inseamna ceva bun, merg pe ideea ca sufletul trebuie lasat aici sa...gindeasca si nu ...creierul ! ai lav iu esti gay? @miahib: cel mai barbat esti tu! si ca sa zic si eu ceva, am aplicat si eu indifertenta de cateva ori, dar nu pot sa zic ca mi-a adus vreodata ceva bun, probabil depinde si de persoana careia i se aplica. am vrut doar sa-i platesc cu aceeasi moneda, pt ca eu nu suport indiferenta, da, ma inebuneste si nu are ce cauta intr-o relatie. atat timp cat poti fii indiferent acolo nu mai e iubire. |
||
|
Boca Postat pe 7 Ianuarie 2010 17:50 |
||
|
@coba , eu am citit doar primul post al autoarei topicului nu am stat sa mai citesc cireada de posturi ce-a venit din urma, deci habar n-aveam de unde sa stiu ca vorbeste de indiferenta dintr-o relatie din telegrama aia |
||
|
mihaib Postat pe 9 Ianuarie 2010 18:53 |
||
De la: Boca, la data 2010-01-07 17:50:33De la: kentfarafiltru, la data 2009-12-04 09:36:38de regula in dragoste indiferenta doare, e de preferat sa spui celui d elinga tine ce simti cu adevaarat fie ca il ranesti si te desparti , fie ca il iubesti si ramineti impreuna. Dar stretegiile in iubire nu cred ca inseamna ceva bun, merg pe ideea ca sufletul trebuie lasat aici sa...gindeasca si nu ...creierul ! daca intrebarea imi este adresata mie sa stii c anu sunt gay !iar daca acel ai laviu e tot pentrumine deja sunt in al 9 lea cer d ebucurie ! |
||
|
Aproape_eu Postat pe 11 Ianuarie 2010 10:42 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| bãrbatul din zodia Peºti | 2 | De la: kudika149722 18 Aprilie 2010 12:58 |
| buna dimineata | 84 | De la: Cristina___ 21 Iulie 2009 07:37 |
| ***RELATIE LA DISTANTA *** | 93 | De la: kudika_nikole 22 Mai 2013 01:18 |
|
|
||
| Maturitatea barbatilor... | 19 | De la: FLORY_DULCIK 30 Noiembrie 2009 00:54 |
| vrea iertare | 82 | De la: ella_tody 17 Martie 2010 21:51 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.