Mai multe
|
@kentfarafiltru: daca intrebarea imi este adresata mie - da, era sa stii c anu sunt gay ! - da, stiam :P iar daca acel ai laviu e tot pentrumine - da, era :) @mihaib: ce e coba mai mihaitza? |
||
|
Boca Postat pe 11 Ianuarie 2010 12:57 |
||
|---|---|---|
Indiferenta e cea mai buna arma si la un barbat si la o femeie....dar sa fie echilibrata bine... . Barbatii se simt atrasi de o femeie care este mai indiferenta cu ei si nu le cedeaza atat de repede la tacticile lor la fel cum si noi femeile parca alergam tot dupa ala care nu ne vrea .Deci asta e indiferenta da roade mereu, dar nu de fiecare data o poti aplica
|
||
|
kudikagirl05 Postat pe 7 Aprilie 2010 12:00 |
||
De la: dr_raluca, la data 2009-11-15 22:19:08 Cu scuzele de rigoare daca mai este vreun topic la fel creierul unui barbat nu functioneaza.......de-aia e expirat in zonele intunecoase |
||
|
|
||
|
Celia_29 Postat pe 7 Aprilie 2010 12:03 |
||
|
daca esti prea dedicat,cel de langa tine nu mai are ce sa cucereasca si pleaca...daca esti indiferent la extrem,la un moment dat se satura si realizeaza ca nu meriti atentia pe care ti-o acorda,ca-ti bati joc....ideal cred ca e sa alternam starile...azi foarte tandrii si iubitori...persoana iubita va zice:gata..al meu/ a mea e...apoi indiferenti pentru a o deruta,pentru a o face sa-si zica:"credeam ca am terminat vanatoarea,dar uite ca mai e de cucerit ceva..." e frumos sa iubim si sa ne dedicam,insa nu total.tacticile in dragoste se bazeaza mereu pe a-l deruta pe partener,sa-l facem sa-si puna intrebari..sa-si toace mintea..si asa se indragosteste |
||
|
sakura_7777777 Postat pe 7 Aprilie 2010 12:22 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| dragostea e oarba, dar casatoria iti deschide ochii... | 21 | De la: franziska_eu 9 Ianuarie 2012 14:56 |
| CE PARERE AVETI DESPRE.....? | 16 | De la: Lorena26 9 August 2009 17:05 |
| ce cosmetice trebuie sa folosesc pentru riduri | 1 | De la: kudika136905 7 Martie 2010 09:21 |
|
|
||
| cum omori idila sotului | 19 | De la: balanta65 9 Iulie 2010 19:28 |
| Il doresc pe prietenul sotului meu | 30 | De la: riada22 28 Februarie 2010 18:29 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.