Setari Cookie-uri

AJUTOR! Cum se poate cucerii un varsator veritabil?

De la: sekyiwa, la data 2009-12-16 05:52:48multumesc din suflet pentru sfaturi... ddar eu tot pierduta sunt in spatiu in ceea ce il priveste... uneori e asa... alteori altfel... mi-e greu sa imi imaginez ceva.. insa... ne vedem zilnic... si relatia dintre noi pare uneori sa se fi racit... :(( gata... m-am pierdut!

woff si eu sunt in aceasi situatie,ma innebuneste...cand afli da-mi si mie un pm:*>:D
addiction
Postat pe 21 Decembrie 2009 22:06
inima la un varsator il cuceresti nu greu..foarte greu :) trebue sa ai multa rabdare cu el si probabil tu sa te tzii de capul lui pana ce se va deschide fatza de tine incetu cu incetu oricum is niste persoane foarte complicate oricum bafta si fii kt mai deschisa cu el si sa nu-l mintzi niciodata .... i place sigurantza
stefania4you
Postat pe 22 Decembrie 2009 23:46
arunca o privire http://versu.ro/ada-184.html
kudika087614
Postat pe 23 Decembrie 2009 00:51
Buna tuturor,

eu am stat cu un Varsator aproape 4 ani si nu a fost deloc usor si nici nu cred ca este cea mai buna alegere.Sunt usor de cucerit atat timp cat ii arati indiferenta si ii demonstrezi ca esti o fata cuminte dar chiat daca s-ar pune in fata ta in genunchi si ti-ar zice ca esti luna de pe cer,etc nu trebuie nimeni sa se indoiasca de sinceritatea lor dar sunt atat de egoisti si se pun pe ei pe primul plan.Eu una am suferit f mult din cauza prietenilor lui cu care isi petrecea timpul,noi ne vedeam mai rar,nu mergeam nicaieri.Cele mai naspa lucruri pe care le-am vazut la ei e faptul ca in orice situatie ei victimizeaza si niciodata nu sunt ei vinovatii si nu sunt capabili sa aibe grija de persoana de langa ei.Pana la urma,dupa acesti ani petrecuti langa acest om,m-am decis ca e mai bine sa plec pe drumul meu iar el si acum ma cauta la 2 ani dupa despartire dar ...asta e viata!
Am mai vazut si alti Varsatori in jurul meu si cam toti aveau acelasi comportament egoist si individualist!
lavvy
Postat pe 23 Decembrie 2009 11:10
De la: sorina1972, la data 2009-12-11 11:16:59Isi ascunde bine sentimentele un varsator, chiar daca te iubeste nu vrea sa o arate, nu vrea sa fie ranit, e nervos daca il cicalesti sau il jignesti, incearca sa-l cuceresti prin a-l nu mai baga in seama, daca te iubeste te cauta el.



Bai aveti niste sfaturi....nu e asa gresit sa nu te arunci cu capul inainte la primul prost si sa zici "te iubesc" dupa 2 sapt, apoi sa te dai cu capul de pereti si sa-ti tai venele ca te-a lasat si ca tu ai crezut ca te iubeste si bla bla blaaaaa. ce e rau in a fi pragmatic?? oricum este o faza initiala si face parte din maturizare. cu timpul inveti ca nu e bine sa fi fraierul tuturor. dar odata ce a inceput sa-mi castige increderea(pt ca asta se castiga cu timpul, prin fapte...nu prin "esti viata mea si luna mea de pe cer") sunt cu siguranta cel mai bun om de pe pamant. nu e un gest de rautate sau de individualism. vreti sa o numit egoism? foarte bine! atunci prefer sa fiu egoista, dar sigura ca ma aflu in relatia potrivita pt mine.

cui doamne iarta-ma ii place sa fie jignit?? auzi si tu...e nervos daca il jignesti. pai nu e normal?

nu e vb de cucerit prin a nu baga iin seama, ci de cucerit prin fapte si nu prin cuvinte(de multe ori inutile). si de a nu sufoca omul de langa tine. de ce trebuie sa intelegem prin relatie subjugare? de ce nu lasati spatiul sa respirati AMANDOI. dupaia va intrebati "de ce a plecat?de ce nu-i sunt eu de ajuns?de ce ma inseala?"...pai pt ca are nevoie de spatiu pt el si isi doreste sa faca si alte lucruri. nu sa te insele. sa nu se plictiseasca de el si de viata lui. de aici porneste "buba".ai nevoie sa-ti vezi un amic, familia, sa vezi un film, un meci....nu inseamna ca nu te vrea langa el/ea. nu zic sa stea toata ziua brambura fara tine si sa te lase singura cand ti-e lumea mai draga. si noi fetele vrem timp pt noi. si ei au nevoie de timp pt ei. gandeste-te ca pt el meciul e echivalentul coaforului:D. ca iesitul la bere e echivalentul barfei la o cafea.
irina_1
Postat pe 23 Decembrie 2009 11:32
Eu una m-am lasat pagubasa dupa 8-9 ani.Mi se par oameni reci , egoisti , care se iubesc numai pe ei.Asa ca n-am ce sfat sa dau, mie nu mi-a reusit.

Postat pe 23 Decembrie 2009 13:29
wppw aflu chestii noi si interesante despre varsatori asa cum sunt eu.mmmmmmm sa cuceresti un barsator e foarte greu dar nu si imposibil.incearca fara sa ceri idei sau sfaturi ca nu se aplica ce li s-a intamplat altor pers.afla singura
aishwaria
Postat pe 24 Decembrie 2009 14:29
ahahaha...eu stiu cum zapacesti varsatorul!!!!!!!!!!!!!!!!!!
andourrr
Postat pe 14 Ianuarie 2010 22:37
nu se poateeeeee...................am impresia ca parca vorbesti de prietenul meu,,,cine zicea ca zodiile sunt o tampenie!!!!!! pe bune n-am vazut o persoana mai egoista de cat varsatorul!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!nu ai spus nici un cuvant gresit:))))
andourrr
Postat pe 14 Ianuarie 2010 22:43
Eu am avut unul. A fost f placut, si singurul care mi-a aratat ca exista si ceva mai bun decat am avut.

L-am cucerit fara sa urmaresc neaparat asta Adica...ne-am cunoscut, si eu fiind o geamana, am socializat, ne-am mai intalnit, avand prieteni comuni, si incet incet...fara sa vrem vreunul dintre noi sa fim neaparat iubiti, am ajuns impreuna

A fost o poveste f frumoasa, si s-a sfarsit din cauza mea. Dar mai vb, desi mai rar, era o prezenta care stia sa se faca placuta.

Intodeuana imi voi aminti cu drag de el
Miss_Stardust
Postat pe 20 Februarie 2010 18:02
oricum..bafta si nu depinde doar de zodie :) depinde si de om
stefania4you
Postat pe 21 Februarie 2010 20:11
Buna,
De obicei sunt persoane incapatinate dar exista o metoda foarte buna sa-i atragi si anume....trebuie sa vorbesti frumos si sa-i arati ca iti place.
Sotul meu este varsator...:)
kudika067114
Postat pe 22 Februarie 2010 17:29
ai mare dreptate...:)
nu depinde de om
kudika067114
Postat pe 22 Februarie 2010 17:30
eu cred ca depinde de om...nu are nici o legatura cu zodiile
Sunt incapatinati dar daca aduci argumente bune...cedeaza foarte usor.Apropo....sunt romantici
kudika067114
Postat pe 22 Februarie 2010 17:33
De la: kudika067114, la data 2010-02-22 17:30:34ai mare dreptate...:)
nu depinde de zodie
kudika067114
Postat pe 22 Februarie 2010 17:36
Nu oricene merita un varsator veritabil!
viogen26
Postat pe 23 Februarie 2010 09:48
eu sant casatorita cu un varsator de 6 ani dar mi-aluat mult timp pana sa-l fac sa inteleaga ce vrea ,de fapt e total nehotarat,foarte usor de influentat merge pe mana celor din jurul lui,e innebunit sa faca love ,e pasional si ffffffffffffffff gelos cu toate ca nu-ti arata ,e incapatanat arata-i ca esti putin dezinteresata nu-l stresa cu telefoanele lasal pe el sa te caute,daca poti joacate cu el de-a soarecele si pisica ,dar nu prea mult nu tine ,inebunestel prin pasiunea ta ,dar si prin putina indiferenta fii sexi si provocatoare cu el dar cand e singur si nu ceda de fiecare data,de fiecare data foloseste o noua tactica pana se hotaraste sa stiica nuti va fi fidel dar dupa esti ca un aldoilea dumnezeu daca stii sa-l iei a nu-i ceda tot timpul cu mre usurinta ,bafta!
kudika083894
Postat pe 27 Februarie 2010 14:55
De la: kudika083894, la data 2010-02-27 14:55:04eu sant casatorita cu un varsator de 6 ani dar mi-aluat mult timp pana sa-l fac sa inteleaga ce vrea ,de fapt e total nehotarat,foarte usor de influentat merge pe mana celor din jurul lui,e innebunit sa faca love ,e pasional si ffffffffffffffff gelos cu toate ca nu-ti arata ,e incapatanat arata-i ca esti putin dezinteresata nu-l stresa cu telefoanele lasal pe el sa te caute,daca poti joacate cu el de-a soarecele si pisica ,dar nu prea mult nu tine ,inebunestel prin pasiunea ta ,dar si prin putina indiferenta fii sexi si provocatoare cu el dar cand e singur si nu ceda de fiecare data,de fiecare data foloseste o noua tactica pana se hotaraste sa stiica nuti va fi fidel dar dupa esti ca un aldoilea dumnezeu daca stii sa-l iei a nu-i ceda tot timpul cu mre usurinta ,bafta!

...DA in mare parte ai dreptate...Eu sunt varsator...cautati sa cititi totul despre zodia aceasta si undeva ...ve-ti gasi urmatoarea remarca "universul varsatorului o reprezinta femeia".nu stiu daca am reprodus exact dar in mare parte cam despre asta era vorba...deci cele care spun ca zodia nu are mare importanta gresesc...zodia nu este determinanta dar...are o foarte mare influienta...
un varsator nu este greu de cucerit ...ESTE FOARTE GREU DE PASTRAT...
si asta nu din cauza lui...mai ales...
SI DA...ce urasc cel mai mult...SA FIE MINTIT...
iarta dar nu uita...bafta
RUY_BLAS
Postat pe 28 Februarie 2010 09:42
cata dreptate ai,sunt in situatia ei,numa ca eu sunt leu si ma omoara gandul ca nu pot sa il cuceresc,sa stiu mai multe de el.vorba domnisoarei o carte cu file lipite..e prima oara cand dau de un varsator..si is niste oameni foarte dificili,secretosi..idiferenti..
kudika037634
Postat pe 28 Februarie 2010 13:05
sunt in aceasi situatie..
kudika037634
Postat pe 28 Februarie 2010 13:09
Hai sa-ti spun ceva!Eu sunt varsator,si in general varsatorilor le place interzisul sau imposibilul,intr-o relatie.Cu cat intervine ceva sau cineva intre voi,cu atat il motiveaza si mai tare sa stea cu tine.O relatie in care sa va vedeti mai rar...v-ar prinde bine...Dar daca l-ai facut sa tina la tine,si trece ceva timp de relatie,nu vei mai scapa de el niciodata,pt ca varsatorii traiesc ft mult din amintiri si le este ft greu sa se desparta de cineva cu care are multe amintiri>Bafta,si sper sa nu ma dezamageasca varsatorul tau...
d_niko
Postat pe 28 Februarie 2010 15:34
Hai sa-ti spun ceva!Eu sunt varsator,si in general varsatorilor le place interzisul sau imposibilul,intr-o relatie.Cu cat intervine ceva sau cineva intre voi,cu atat il motiveaza si mai tare sa stea cu tine.O relatie in care sa va vedeti mai rar...v-ar prinde bine...Dar daca l-ai facut sa tina la tine,si trece ceva timp de relatie,nu vei mai scapa de el niciodata,pt ca varsatorii traiesc ft mult din amintiri si le este ft greu sa se desparta de cineva cu care are multe amintiri>Bafta,si sper sa nu ma dezamageasca varsatorul tau...
d_niko
Postat pe 28 Februarie 2010 15:35
Hm.....Eu sunt varsator si prietenul meu este un varsator.... o combinatie rar intalnita mai ales la varsatori! Tb sa recun ca suntem incapatanati si egoisti, vrem mereu sa fim in centrul atentiei si credem ca totul ni se cuvine. Personal mie una imi place sa primesc, nu sa ofer, dar totodata cand vine vb de o relatie indiferenta e cea care ma face sa-mi doresc aceea persoana. Tu daca te oferi pe tava nu vei obtine decat un varsator egoist si care nu o sa te aprecieze ca femeie, va crede ca tu tb sa faci totul ca sa-l multumesti pe el. Dar daca esti indiferenta situatia se schimba in favoarea ta, el va fi cel care te va cauta si care iti va fi la picioare. Daca te oferi pe tava se va plictisi rpd, mai ales ca noi varsatori suntem mereu atrasi de nou!! Sper sa ai succes si sa pui in practica sfatul meu!
ariannna1985
Postat pe 28 Februarie 2010 17:24
a, si inca ceva... ce e al lor de doar al lor nu le place sa imparta cu nimeni, sunt foarte posesivi, mai ales cand iubesc
ariannna1985
Postat pe 28 Februarie 2010 17:28
BARBATUL VIETII MELE ESste VARSATOR!ne-am cunoscut acum aproape 4 ani.. este tot ce mi-am putut dori de la un barbat.. dulce, tandru, atent.. insa da.. cand e ocupat cu munca lui..sa nu cumva sa-l deranjez k iese urat... e sincer..si da, poate nu la fel de deschis..nu-si arata f usor sentimentele.. insa fetelor..in spatele unui barbat rece si insensibil..puternic..se afla de fapt unul foare sensibil si romantic! sunt foarte fericita k l-am cunoscut.. si sper sa fim impreuna toata viata.. asa ca.. succes fetelor!trebuie doar sa stiti cum SA AJUNGETI LA INIMA VARSATORULUI! APROPO: EU SUNT RAC! ( MAMA E RAC SI TATA E VARSATOR- SE INTELEG F BINE DUPA 21 DE ANI DE CASNICIE) ... deci n e imposibil.. succes!

ps: iubitul meu nu e posesiv deloc..as fi vrut sa fie.. gelos..doar putin.. as fi vrut sa fie...
dr10mady
Postat pe 28 Februarie 2010 18:53
de acord!!!!
dr10mady
Postat pe 28 Februarie 2010 18:57
De la: ariannna1985, la data 2010-02-28 17:28:54a, si inca ceva... ce e al lor de doar al lor nu le place sa imparta cu nimeni, sunt foarte posesivi, mai ales cand iubesc

RUY_BLAS
Postat pe 1 Martie 2010 09:03
Buna,si eu sunt varsator si intradevar sunt greu de cucerit.Un varsator daca este de obicei prea cicalit, se va distanta asa ca nu te baga prea mult in sufletul lui ca il vei sufoca si fuuuuuge.Incearca din cand in cand sa nu il bagi in seama tot timpul , fate ca nu mai esti chiar asa interesata de el, si cand se asteapta mai putin fa tu primul pas, varsatorii fac primul pas doar cand vor sa se foloseasca de persoana respectiva pentru un timp relativ scurt.Era sa am o relatie candva cu un Berbec cum esti si tu am inteles, si intradevar exista o chimie, o atractie destul de puternica pe care varsatorul de abia asteapta s-o experimenteze, crede ca va iesi cu scantei, dar el nu va face pasul.....pentru ca el se stie dorit si vrea sa fie asa in permanenta. Unui varsator nu ii poti cere niciodata o dovada de iubire,in conceptia noastra partenerul trebuie sa fie multumit ca ne are aproape si atat. Nu iti va demonstra niciodata ceva ce tu ii vei cere ca semn al iubirii,se va indeparta si va incerca sa cucereasca pe altcineva cu indiferenta lui mascata.Lasa-l pe el sa-ti demonsreze cand vrea el , nu ii cere tu.Oricum daca ai reusit sa-l cuceresti deja, nu il sufoca, varsatorii vor libertate, nu ii impune nimic, intreaba-l daca vrea, inainte de a face ceva de capul tau dar care il implica si pe el.
Fii mereu inventiva ,nu il minti pentru ca mai devreme sau mai tarziu isi da seama si un varsator nu iarta niciodata, ti-o va plati cu varf si indesat uite asa sa se simta el bine.Cred ca cea mai buna metoda este sa fii un pic distanta poate chiar mai mult,sa creada ca nu il mai vrei,iar cand va intalniti cumva accidental doar voi doi fa cumva sa iasa cu flacari....varsatorii fiind foarte pasionali. Intradevar varsatorii pentru ei insisi sunt universul , dar odata cuceriti vor face totul pentru persoana de langa ei, numai sa nu fie tradati.Succes!!!!
kudika133457
Postat pe 1 Martie 2010 12:11
in aceeasi situatie am fost si eu... aceea de a cuceri un varsator. Si noroc ca nu mi-a luat mult timp sa-mi dau seama ca... NU MERITA OSTENEALA! sa ma chinui sa-l cuceresc s apoi sa ma chinui sa-l pastrez, sa stau mereu la colt suspinand dupa atentie si mangaiere... Daca vrei o viata de sacrificiu, n-ai decat sa cauti un varsator. priveste spre viitor si gandeste-te daca un asa barbat vrei langa tine!
zyca19
Postat pe 1 Martie 2010 21:36
nu de mult am fost in aceeasi situatie si eu sunt berbec iar cu varsatorul nu am scos-o la capat.este o persoana fff dificila niciodata nu l-am inteles!intre noi era o ''lupta''continua,cred ca nu a fost o zi pe care s-o ducem la capat fara contraziceri ,pana am ajuns la capatul rabdarilor si am lasat-o balta definitiv.n-a meritat
akElle
Postat pe 2 Martie 2010 15:22

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Stii sa iti pastrezi barbatul langa tine? 20 De la: kudika056203 4 Septembrie 2009 13:02
Scorpion si varsator 7 De la: ephemeral_passion 18 Iunie 2010 19:31
Salut 1 De la: Ana_Augustina 24 Septembrie 2010 13:35
El RAC.....eu VARSATOR 5 De la: carolyn-a 20 August 2013 12:44
Eu .. taur si el .. gemeni.. 20 De la: IonelaB20 1 Iulie 2014 01:26