Setari Cookie-uri

ce sa fac k el? ajutatzi-ma!!!

De la: miss_darine, la data 2009-12-18 18:14:02
De la: steffy91, la data 2009-12-18 18:01:01oameni buni: de ce sa ne batem jok de o persoana care are o problema??? ea si-a scris pe forum problemele pe care le are si voi ca bateti jok? adica nu e frumos...daca erati voi in situatia ei??
....eu zik sa nu il mai cauti si sa incerci sa il uiti...ai o comoara langa tine si anume fetita ta de care ar trebui sa te preocupi....lasa-l pe el in pace...daca nu a stiut sa te apreciezi ghininul lui...a pierdut o valoare. multi baieti fac greselile astea si apoi regreta tot ceea ce au facut. poate el nu e pt tine... mult noroc!!! si ai grija de tine si de fetita!

mai, ce sa zic, bravo tie ca ai inteles mesajul fetei si ai reusit sa-i dai si un sfat. Eu serios, am incercat sa citesc a doua oara textul si tot in ceata am ramas. Asa ca sorry, ce sfat sa-i dau daca eu tot n-am inteles suferinta ei?

merg si eu o statie cu tine !!! m-a luat durerea de cap !!! si tot nu am inteles nimic !!!
coldwind
Postat pe 18 Decembrie 2009 18:18
De la: scorpio67, la data 2009-12-18 18:16:54de data asta zic: pas.e o incalcitura de poveste care nu duce nicaieri .plictisitor !

da
yumy
Postat pe 18 Decembrie 2009 18:18
Ah, ba da, as putea sa-i dau un sfat: in loc sa viseze nr de telefon al iubitului, mai bine s-ar concentra sa viseze nr de la loto! Io zic ca ar fi mai castigata!
miss_darine
Postat pe 18 Decembrie 2009 18:19
De la: coldwind, la data 2009-12-18 18:18:16
De la: steffy91, la data 2009-12-18 18:01:01oameni buni: de ce sa ne batem jok de o persoana care are o problema??? ea si-a scris pe forum problemele pe care le are si voi ca bateti jok? adica nu e frumos...daca erati voi in situatia ei??
....eu zik sa nu il mai cauti si sa incerci sa il uiti...ai o comoara langa tine si anume fetita ta de care ar trebui sa te preocupi....lasa-l pe el in pace...daca nu a stiut sa te apreciezi ghininul lui...a pierdut o valoare. multi baieti fac greselile astea si apoi regreta tot ceea ce au facut. poate el nu e pt tine... mult noroc!!! si ai grija de tine si de fetita!

mai, ce sa zic, bravo tie ca ai inteles mesajul fetei si ai reusit sa-i dai si un sfat. Eu serios, am incercat sa citesc a doua oara textul si tot in ceata am ramas. Asa ca sorry, ce sfat sa-i dau daca eu tot n-am inteles suferinta ei?

merg si eu o statie cu tine !!! m-a luat durerea de cap !!! si tot nu am inteles nimic !!!

Ok, da' aduci si pizza cu tine?
miss_darine
Postat pe 18 Decembrie 2009 18:20
Eu nu inteleg de ce ai bagat atatea detalii, scooter si alte dastea nesemnificative. Ca m-ai pierdut pe drum dar n-am abandonat eu

Si zicea cineva ca facem misto... iarta-ma dar si ea mi-a dat o durere de cap dupa ce am terminat de citit

fluturas_
Postat pe 18 Decembrie 2009 18:21
De la: fluturas_, la data 2009-12-18 18:21:57Eu nu inteleg de ce ai bagat atatea detalii, scooter si alte dastea nesemnificative. Ca m-ai pierdut pe drum dar n-am abandonat eu

Si zicea cineva ca facem misto... iarta-ma dar si ea mi-a dat o durere de cap dupa ce am terminat de citit

Ai avut prea multa bunavointa.

Postat pe 18 Decembrie 2009 18:23
De la: miss_darine, la data 2009-12-18 18:20:23
De la: coldwind, la data 2009-12-18 18:18:16

Ok, da' aduci si pizza cu tine?

yap !!! toata !! si vreo 2 kile de vin !!! si sa vezi atunci ce intelegem mesajele !!!
coldwind
Postat pe 18 Decembrie 2009 18:24
De la: coldwind, la data 2009-12-18 18:24:27
yap !!! toata !! si vreo 2 kile de vin !!! si sa vezi atunci ce intelegem mesajele !!!

am si eu 2 kile de vin si 2 de sampanie

pizza n-am dar pot face rost de altele

Si totusi...unde e copilul ei ? Ca era insarcinata in 4 luni
fluturas_
Postat pe 18 Decembrie 2009 18:26
De la: scorpio67, la data 2009-12-18 18:23:18
De la: fluturas_, la data 2009-12-18 18:21:57Eu nu inteleg de ce ai bagat atatea detalii, scooter si alte dastea nesemnificative. Ca m-ai pierdut pe drum dar n-am abandonat eu

Pai de aseara ma tot chinui sa citesc...macar acum de sarbatori sa am bunavointa
fluturas_
Postat pe 18 Decembrie 2009 18:26
De la: fluturas_, la data 2009-12-18 18:26:51
De la: scorpio67, la data 2009-12-18 18:23:18

Pai de aseara ma tot chinui sa citesc...macar acum de sarbatori sa am bunavointa

mai am incercat sa mai citesc 1 data !! tot nu am inteles nimic !! la un moment dat nu mai vedeam randurile............ eu renunt !!! s-o descurca ea si fara sfaturile noastre !!!!!!
coldwind
Postat pe 18 Decembrie 2009 18:40
Sa stii ca degeaba a divortat femeia din Italia de sotul ei, oricum mi-a zis un preot calugar franciscan catolic ca cununie peste cununie nu este valabil, pana nu i-a murit unei persoane sotul sau sotia, nu se poate recasatori.Zicea Sf. Paul ca nu e bine pt. om sa se atinga de femeie. Daca vrea sa se atinga, sa se casatoreasca. Dar zicea ca este mai bine pt. om sa ramana cum este el insusi, el era necasatorit. Oricum Isus este Mirele intregii creatii, si pentru Dumnezeu fiecare este unic. M-a ajutat Dumnezeu sa aflu ca nu e bine sa faci dragoste cu cineva pana nu te-ai casatorit religios cu el. Imi spunea calugarul respectiv cam asa, cand il vezi, poti sa il pupi, asa, pe obraz, poti chiar sa il imbratisezi, dar nu trebuie repetate atingerile...
kudika081126
Postat pe 19 Decembrie 2009 00:53
De la: kudika081126, la data 2009-12-19 00:53:56Sa stii ca degeaba a divortat femeia din Italia de sotul ei, oricum mi-a zis un preot calugar franciscan catolic ca cununie peste cununie nu este valabil, pana nu i-a murit unei persoane sotul sau sotia, nu se poate recasatori.Zicea Sf. Paul ca nu e bine pt. om sa se atinga de femeie. Daca vrea sa se atinga, sa se casatoreasca. Dar zicea ca este mai bine pt. om sa ramana cum este el insusi, el era necasatorit. Oricum Isus este Mirele intregii creatii, si pentru Dumnezeu fiecare este unic. M-a ajutat Dumnezeu sa aflu ca nu e bine sa faci dragoste cu cineva pana nu te-ai casatorit religios cu el. Imi spunea calugarul respectiv cam asa, cand il vezi, poti sa il pupi, asa, pe obraz, poti chiar sa il imbratisezi, dar nu trebuie repetate atingerile...

Daca nu te potolesti o sa iei premiul 1 cu coronitza pentru cea mai idioata interventie pe Kudika.Eu ti-l acord de acuma.Tine-ti aberatiile religioase pentru tine.

Postat pe 19 Decembrie 2009 19:09
De la: kudika081126, la data 2009-12-19 00:53:56Sa stii ca degeaba a divortat femeia din Italia de sotul ei, oricum mi-a zis un preot calugar franciscan catolic ca cununie peste cununie nu este valabil, pana nu i-a murit unei persoane sotul sau sotia, nu se poate recasatori.Zicea Sf. Paul ca nu e bine pt. om sa se atinga de femeie. Daca vrea sa se atinga, sa se casatoreasca. Dar zicea ca este mai bine pt. om sa ramana cum este el insusi, el era necasatorit. Oricum Isus este Mirele intregii creatii, si pentru Dumnezeu fiecare este unic. M-a ajutat Dumnezeu sa aflu ca nu e bine sa faci dragoste cu cineva pana nu te-ai casatorit religios cu el. Imi spunea calugarul respectiv cam asa, cand il vezi, poti sa il pupi, asa, pe obraz, poti chiar sa il imbratisezi, dar nu trebuie repetate atingerile...

Duduie du-te maine dimineata si debiteaza aberatiile la piata... sau la usa bisericii...
Deja devii plictisitoare
Full_Metal_Jacket
Postat pe 19 Decembrie 2009 20:02
aoleuuuu...tu stii sa scrii corect?incalcita poveste...invata si tu sa folosesti punctuatia.gramatical stai ft. prost...
andreea_sq
Postat pe 20 Decembrie 2009 00:28

Ce zici tu si ce zice tipa.
Ea vorbeste despre mere, tu despre pere dar nu conteaza - tot fructe sunt.
fluturas_
Postat pe 20 Decembrie 2009 00:44
va multzumesc pt ajutor..fetitza sta k mine are un anisor si 9 luni ..si locuiesc doar eu k ea..imi cer iertare ca nu atzi intzeles nimic asta datorita gandurilor mele innodate pe care le aveam..scriam fara sa ma mai opresc ..doar gandeam atzi patzit vreodata sa suferitzi si sa nu avetzi cui sa va destainuitzi si sa incercatzi sa cautatzi cateva sfaturi? Respect pe cei care arata putzina omenie.Cat despre ceea ce nu atzi intzeles..problema la care doream sa caut raspuns el totusi ma cauta,nu ma lasa in pace nici pe mine dar totusi este cu ea.
politzista
Postat pe 20 Decembrie 2009 14:19
De la: politzista, la data 2009-12-20 14:19:33va multzumesc pt ajutor..fetitza sta k mine are un anisor si 9 luni ..si locuiesc doar eu k ea..imi cer iertare ca nu atzi intzeles nimic asta datorita gandurilor mele innodate pe care le aveam..scriam fara sa ma mai opresc ..doar gandeam atzi patzit vreodata sa suferitzi si sa nu avetzi cui sa va destainuitzi si sa incercatzi sa cautatzi cateva sfaturi? Respect pe cei care arata putzina omenie.Cat despre ceea ce nu atzi intzeles..problema la care doream sa caut raspuns el totusi ma cauta,nu ma lasa in pace nici pe mine dar totusi este cu ea.

Atunci vrea exact ce vor si alti barbati in situatia lui. SEX si divertisment...AI grija de fetita si da-l dracului de nesimtit...Desigur te amageste cu vorbe frumoase blablabla, dar nu are nici un rost sa te tii dupa el, sa suferi sau sa fii pe locul 2...Gasesti altul mai bun care sa te merite...
Full_Metal_Jacket
Postat pe 20 Decembrie 2009 14:27
De la: politzista, la data 2009-12-20 14:19:33va multzumesc pt ajutor..fetitza sta k mine are un anisor si 9 luni ..si locuiesc doar eu k ea..imi cer iertare ca nu atzi intzeles nimic asta datorita gandurilor mele innodate pe care le aveam..scriam fara sa ma mai opresc ..doar gandeam atzi patzit vreodata sa suferitzi si sa nu avetzi cui sa va destainuitzi si sa incercatzi sa cautatzi cateva sfaturi? Respect pe cei care arata putzina omenie.Cat despre ceea ce nu atzi intzeles..problema la care doream sa caut raspuns el totusi ma cauta,nu ma lasa in pace nici pe mine dar totusi este cu ea.

In primul rand sa-ti traiasca fetita, sa fie sanatoasa si sa te bucuri de ea! In ceea ce priveste problema ta , nu exista decat o singura solutie, ignora-l, scoate-l din sufletul tau pt ca nu merita sa-ti pierzi timpul cu el! Iti doresc Sarbatori Fericite alaturi de bebelul tau!
miss_darine
Postat pe 20 Decembrie 2009 14:36
sa refac ptzn din referat si va rog sa nu judecatzi o pers care nu o cunoastetzi caci nu stiu cate din aceste pers care imi posteaza corectiduni de ortografie si caligrafie au trecut prin ce am trecut eo..nu stiu cate pers..au reusit sa si cumpere un aprt pe puterile lor la varsta de 20 de ani...s.a.m.d ,cate pers au avut puterea sa tzina sarcina singura un copil nedorit si sa l creask singura..,fara mama si tata..si ar fi mai multe de spus dar ma opresc aicii...fitzi mai amabile fetele care nu si au experientza vietzii prea mult...
politzista
Postat pe 20 Decembrie 2009 23:37
De la: politzista, la data 2009-12-20 23:37:20sa refac ptzn din referat si va rog sa nu judecatzi o pers care nu o cunoastetzi caci nu stiu cate din aceste pers care imi posteaza corectiduni de ortografie si caligrafie au trecut prin ce am trecut eo..nu stiu cate pers..au reusit sa si cumpere un aprt pe puterile lor la varsta de 20 de ani...s.a.m.d ,cate pers au avut puterea sa tzina sarcina singura un copil nedorit si sa l creask singura..,fara mama si tata..si ar fi mai multe de spus dar ma opresc aicii...fitzi mai amabile fetele care nu si au experientza vietzii prea mult...

Ce-i drept ai dreptate...imi imaginez cum ai inceput sa scrii si nu ai mai putut sa te opresti..

Sper doar sa poti sa treci peste el ( nu cu masina ) si sa-ti fie bine ! Iar ignoranta uneori rezolva multe. Nu stiu daca de fiecare data cand el te cauta il primesti cu bratele deschise dar daca e asa...poate nu trebuie sa o mai faci.
fluturas_
Postat pe 21 Decembrie 2009 00:09

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
O manuta de ajutor.... 2 De la: anutzzaa 28 Iulie 2010 09:12
Dilema 2 De la: addicted_95 11 Februarie 2011 16:40
Iubesti sau faci ceea ce trebuie? 14 De la: Heavenly_angel 8 Septembrie 2009 10:37
ce ziceti? 3 De la: yayame89 18 August 2009 22:29
Cat tine o iubire la distanta? 134 De la: _dulcik_ 24 Iulie 2009 10:02