Setari Cookie-uri

Pot fi mai fraiera de-atat????

Buna.
Am citit multe pe aici, vreau si eu sa scriu, anonimatul ma incurajeaza, deoarece nu prea pot vorbi despre ce mi se intimpla cu nimeni. Sunt gata sa ascult orice critica doar sa nu mai tac.
E clar ca e vorba de o iubire. De doua chiar. De fapt nici nu stiu daca pot sa numesc asa ce mi s-a intimplat. Cu mai bine de un an in urma, am inceput sa fiu cu un baiat, de care in foarte scurt timp m-am indragostit.Daca e sa fiu sincera, pentru prima data, desi aveam 20 de ani, am observat ca fetele deja la 15 ani isi traiesc iubirea, eu tind sa cred ca pina acuma nu am mai simtit iubire. Deci. La cateva saptamini dupa o poveste incredibila am aflat ca are defapt prietena. Am plins. Cu mare durere i-am zis sa nu ma faca sa sufar, sa plece. El a acceptat neobisnuit de usor. A disparut fara urma, din viata mea. Si uite asa a inceput cosmarul meu. Muream fiecare zi asteptind sa ma sune, plingeam, nu ma puteam concentra la nimic. A durat exact o saptamina ca sa-i vad iar numarul apelind... A venit si a inceput cu "Am incercat sa te uit, nu pot..is rau stiu dar nu stiu ce am, ma gandesc non-stop ".. Eu eram gata sa fiu oricum doar sa fie in viata mea, sa nu mai pling. Dar am gresit. Ma dureau si mai mult plecarile si venirile lui periodice si gandul ca e cu alta. Intr-un final am hotarat sa pun capat la tot. I-am zis clar sa ma lase. Plingeam ca o prostuta, ca ultima prostuta si fraiera. El nu mai suna. Nu vorbeam cu nimeni despre asta. Plingeam neincetat...pina a aparut el. Barbatul care m-a ascultat, care m-a cucerit, care m-a facut a lui. Eram confuza. Cu cateva luni inainte eram sigura ca iubesc altul, acum eram in bratele altuia. s-ar parea ca totul a trecut, ca iata-ma fericita. Dar! Era foarte insurat:( O sa arunca-ti cu pietre in mine acuma, stiu. Si o merit. Doar am avut tupeul sa fiu cu un barbat insurat. Nu are sens sa zic ca m-am impotrivit la inceput acestei relatii, ca fugeam. Ma impuneam sa ma gandesc la celalalt. Nu am putut. Am fost a lui. A fost al meu. Eram sigura ca va face la fel, ca ma va lasa...doar avea sotie. Ma invinuiam fiecare secunda dar nu ma abtineam, ma pierdeam in el, ma dadeam lui cu totul. El nici gand nu avea sa ma paraseasca, desi eu sedeam si asteptam in orice clipa sa imi zica "Te iubesc dar sunt insurat". Din contra is facea planuri cu mine.Stiu sunt ipocrita si nu o sa creada nimeni, dar chiar ma gandeam ca sotia lui sufera. Nu locuim in acelasi oras.
Vara eu am plecat peste hotare, cu un program pentru studenti, cu alte doua prietene. Petreceam cu el cele mai intense clipe din viata mea, scurte, furate, gresite, murdare, ilegale. cand a plecat in orasul lui...va spun sincer am vazut prima data un barbat cum plingea. Plingea! Am simtit atata putere in mine. I-am zis ca il vreau al meu. El m-a privit mult si mi-a zis ca divorteaza, ca cand ma intorc vom fi impreuna si nimeni nu ne vom mai ascunde. Ar fi trebuit sa ma bucur. Da, m-am bucurat. Dar si m-am speriat rau. Cum asa? Cineva sa faca ceva pentru mine? Si inca ce? Sa o lase pe alta!!! Nu se poate. Oricum, ni-am despartit cu gandul sa ne mai vedem. Intr-o saptamina aveam avionul. Plecam. Spre marea mea uimire a aparut el. Cel pentru care am plins. Si mi-a zis ca nu se poate opri, ca nu isi imagineaza cum va trai fara sa ma vada 4 luni? ... I-am zis ca am pe cineva si sa ma lase. Si asta mi-a plins. Al doilea barbat care plinge!Asta ma face sa cred ca e o minciuna ca barbatii nu pling.
Oricum, eu am plecat. Vara fiind acolo departe, m-am certat cu iubitul meu...indraznesc sa-i zic asa...si m-a parasit. M-a parasit pe net. A zis ca ma iubeste enorm..dar.. A zis ceea ce asteptam cu infrigurare eu. Toate lacrimile si ceea prin ce treceam eu nu are sens sa le explic. A aparut in schimb primul meu. A zis ca ma asteapta.
In septembrie am revenit. El intr-adevar a venit la mine. Mi-a zis ca ma iubeste. Am picat pe spate daca sincer. Nu e genul care sa zica te iubesc asa usor. Nu stiu ce sa cred, de ce mi-a zis-o.. Dar iar, in scurt timp a disparut iar. Eu iar am inceput ca ultima fraiera sa bocesc. am facut o depresie grea. Ai mei vroiau sa ma tarsca la psiholog. eu il cautam pe iubitul meu insurat... Spre marea mea uimire el mi-a zis ca ma iubeste dar ca nu putem fi impreuna... vorbeam prin mail-uri doar. Nu i-am auzit vocea din primavara:( Imi dau seama cat de ridicola si fraiera sunt. Dar oare ce sa fac? Oare ce simt? Chiar recitesc ce am scris si asa nu seamana cu mine fata despre care scriu...Dar am fost eu cea care a facut toate astea. Mi-a scris ultimul mail cu "Te-am iubit enorm. dar nu-mi mai scri nicaieri. Am inteles tot. " e vorba ca unul din prietenii lui, pe care aproape ca nu-l cunosc, i-a zis ca e cu mine. Doamne cate ipocrizie. La mine ma refer evident. Cum oare a putut sa creada asa ceva? Nu il voi mai cauta. Nu vrea el asta. Il iubesc. vreau sa fie bine. Fie si cu sotia lui.
Si tipul de la care a inceput de fapt totul. apare si dispare la nessfarsit. Imi zice ca ma iubeste, ca vrea sa fie cu mine, doar cu mine... daca sincer, si eu vreau. Mai corect ar fi sa zic ca eu vreau sa fiu, ca pe el nu-l cred. Si nu ca sa-l uit pe altul. Ci pentru ca chiar simt ceva foarte puternic, vreau sa fiu cu el in toate sensurile. Zilele trecute l-am vazut iar cu prietena lui. Iar se repeta totul. M-a suna si vorbim la telefon pina dimineata la 3-4. Nu mai pot. Am intrebat ce vrea defapt. A zis ca ma vrea, a zis ca o iubeste pe prietena lui si ca eu nu il pot intelege, ca eu cred ca e imposibil sa iubesti 2 persoane. Imi povesteste ca prietena il face sa lupte, ca a obosit, ca vrea sa fie linistit linga mine. Ca ma iubeste chiar de eu nu inteleg. Nu mai pot. Da, chiar cum sa inteleg???? Ce vrea? Sa-i fiu rezerva Cand cealalta se va plictisi de el sa vina la mine sa il ingrizesc??? Nu mai pot. Sunt o idioata si o usuratica si oare asta nu se schimba??
Tragind linia: am fost cu un tip ocupat, apoi am fost amanta unui tip insurat, apoi acum iar ma zbat asa... Ce sunt? Mi-e frica sa scriu.. Dar in cap ma numesc exact asa cum ma vor numi cei ce vor citi astea. In cazul in care va citi cineva.
Stiu ca is fraiera, prostutsa, rea si murdara. Oare altceva imi mai poate zice cineva? Nu astept intelegere... sau poate astept?
kudika096085
Postat pe 20 Decembrie 2009 20:59
Esti confuza, faci greseli multe si nu esti singura, mai sunt multi ca tine !
Nu sunt eu in masura sa te judec, sa te jignesc cum probabil ti se va intampla pe forum...
Consider ca trebuie sa te mai maturizezi, sa nu te mai consumi atat de mult. La inceputul relatiilor era de inteles, insa pe masura ce roata s-a tot invartit ar fi trebuit macar sa te obisnuiesti...
Eu cred ca tu ai nevoie de cineva alaturi de tine, pt a nu te simtii singura, nu ai nevoie neaparat de cel cu prietena sau cel cu sotie ( cum i-ai mai gasit si tu...), nu cred ca ii iubesti pe cei 2.
Pe de alta parte gandeste-te ca te umilesti, ambii au partenere, iar tu plangi dupa amandoi si nu obtii nimic in schimb, doar nervi.

Sfatul meu este sa iei pauza de la aceste relatii, trebuie sa te mai maturizezi si sa ai grija cu cine pornesti la drum.


Summer_
Postat pe 20 Decembrie 2009 21:23
nu esti rea si murdara esti doar naiva(fie,prostuta,cum spui tu) si iei decizii pripite uneori.Asta se poate indrepta,doar daca vrei sa indrepti.Fii mai hotarata,pentru Dumnezeu.Ai puterea sa spui "NU" si sa o iei de la capat;chiar si cu riscul de a ramane singura.Nu te mai amagi cu "iubiri" ocupate si nu te mai multumi cu firimituri.Constientizeaza ce insemni pentru tine in primul rand si arata putin respect pentru persoana ta;asta se va vedea si nu vei mai fi tratata cum esti tratata acum.

PS:pent u o studenta bursiera in strainatate,"ca cand-ul "ala e inacceptabil (peste celelalte am mai trecut)

Hai,tine capul sus si nasu-n vant ca esti tanara si mai ai situatii de infruntat-poate mult mai stanjenitoare si mai deranjante ca asta-ca sa nu mai spun ca situatia de fata depinde doar de tine o rezolvi.
mitura
Postat pe 20 Decembrie 2009 21:33
Chiar nu esti singura in situaita asta . Si eu am patit ceva asemanator. Cea care trebuie sa se decida esti tu . NIMENI nu poate lua decizii in locul tau . Vei vedea ca timpul le rezolva pe toate, insa trebuie sa fii tare ! Starea de incertitudine, de asteptare in zadar se va termina doar cand tu vei spune STOP !
Vio36
Postat pe 20 Decembrie 2009 21:46
asa chiar ii ceva neobisnuit. nu am de gand sa te cert , sa te caracterizez si sa te jignesc .... Mi-o placut ce ai scris , mi-o placut de personajele si nu imi place ca te faci fraiera ... de ce sa fii fraiera ? Chiar nu meriti sa te faci asa , amanta suna mai fain ... doar stii ca un sotz apeleaza la o amanta doar in cazut in care nu ii satisfacut de sotie , si de aia sa fii amanta ii mai fain ca ai atentie 100%. ( nu ma pot abtine , macar sotzul acesta a fost bogat ? ). Si acela cu prietena'sa daca vrea sa fie cu tn ce ii asa greu sa se desparta de aia ? .
Nu te mai fa nainva , ipocrita , proasta , usuratica ca nu esti. Esti un om ca oricare altul ...
Si de ce nu te-ai dus atunci la psiholog ? Daca mergi la un psiholog nu sti considerata nebuna. pentru asa ceva exista psihiatru. daca o sa mai ai ocazia sa mergi la psiholog nu ezita, nu ii rusine.
Si conzluia : Gandestete bine ce vrei si pe cine, daca sotu ii dispus sa divorteze si are ce oferi , stai bine pe langa. tine si cu dintii de el. daca nu , lasa'l. daca crezi ca asta'lalt are mai mult de oferit stai cu el. dar dupa mine ti tot una. si cu primu ai sta dar si cu al doilea. Cand ajungi la chestia asta uitate la buzunar, la cine ti-ar sta mai bn. ca dragostea mai vine mai se duce, dar banii daca ai grija mai stau.
pisicuta15
Postat pe 21 Decembrie 2009 00:37
De la: pisicuta15, la data 2009-12-21 00:37:00 asa chiar ii ceva neobisnuit. nu am de gand sa te cert , sa te caracterizez si sa te jignesc .... Mi-o placut ce ai scris , mi-o placut de personajele si nu imi place ca te faci fraiera ... de ce sa fii fraiera ? Chiar nu meriti sa te faci asa , amanta suna mai fain ... doar stii ca un sotz apeleaza la o amanta doar in cazut in care nu ii satisfacut de sotie , si de aia sa fii amanta ii mai fain ca ai atentie 100%. ( nu ma pot abtine , macar sotzul acesta a fost bogat ? ). Si acela cu prietena'sa daca vrea sa fie cu tn ce ii asa greu sa se desparta de aia ? .
Nu te mai fa nainva , ipocrita , proasta , usuratica ca nu esti. Esti un om ca oricare altul ...
Si de ce nu te-ai dus atunci la psiholog ? Daca mergi la un psiholog nu sti considerata nebuna. pentru asa ceva exista psihiatru. daca o sa mai ai ocazia sa mergi la psiholog nu ezita, nu ii rusine.
Si conzluia : Gandestete bine ce vrei si pe cine, daca sotu ii dispus sa divorteze si are ce oferi , stai bine pe langa. tine si cu dintii de el. daca nu , lasa'l. daca crezi ca asta'lalt are mai mult de oferit stai cu el. dar dupa mine ti tot una. si cu primu ai sta dar si cu al doilea. Cand ajungi la chestia asta uitate la buzunar, la cine ti-ar sta mai bn. ca dragostea mai vine mai se duce, dar banii daca ai grija mai stau.



Eu de obicei nu sunt fanul emoticoanelor, insa am facut ochii ca si galbejitul de mai sus...

Nu stiu cati ani ai, insa gandirea ta nu iti va face bine, daca o voi aplica si in cazul relatiilor tale. Intradevar banii sunt si ei importanti, intretin fericirea, insa este nevoie de mai mult decat bani pt a pastra o relatie.
Summer_
Postat pe 21 Decembrie 2009 00:58
da , inteleg ca ii nevoie de mai mult intr-o relatie , o relatie depinde in intelegere , fidelitate , respet reciproc si nu numai. dar totushi intr-o situatie disperata ...
pisicuta15
Postat pe 21 Decembrie 2009 01:07
Buna.
Sincer asteptam sa fiu certata si criticata. Eu de mai bine de un an imi fac doar asta. Multumesc pentru toate replicile, nu credeam ca mi se poate acorda atita atentie.
In primul rind "ca cand-ul" nu e unica mea greseala de aici stiu, am uitat sa ma scuz de erorile ce le-am comis pe parcurs, cum probabil, era normal.

Aveti dreptate, eu sunt cea care trebuie sa inceteze si sa puna capat la tot. Asa nu stiu cum. Asa confuza sunt. Asa nu stiu ce simt. Ma gandesc, poate mie mi-e frica de singuratate, ma tem sa fiu singura?Nu stiu, nu ma credeam asa lasa, dar poate sunt? Oricum mare sprijin nu am din partea nimanui, chiar daca nu zic STOP. Asa ca ce ma opreste? De ce la urmatorul apel voi raspunde iar si voi asculta tot? De ce voi plinge inca? Si inca pe ascuns. Ma voi da tare si bine in fata tuturor , iar de fapt voi sta si imi voi plinge de mila pe acest site. Daca as povesti despre asta unei prietene...nu stiu daca voi avea parte de aceeasi reactie ca si aici. Si chiar daca ar fi corect sa se comporte cum ma astept, mi-e tare frica sa traiesc asta, sa ascult toate reprosurile. Am zis la inceput,aici, anonimatul ma incurajeaza, pot sa zic totul cum este fara sa acund nimic si fara sa imi fie frica de ce mi se va zice, pina la urma, nimeni nu ma cunoaste.

De ce ma numesc fraiera si prostuta? Pentru ca absolut sincer, fara a astepta sa fiu contrazisa, asa ma consider. Eu chiar fac doar greseli. Orice si oricum as proceda nu e asa cum ar trebui. Cateodata, am impresia ca toata lumea la nastere, pe linga certificatul sau adeverinta despre nastere, au primit un set de instructiuni despre cum TREBUIE traita viata. Iar eu - nu. Si asta e un gand aiurea si naiv, stiu. Dar daca e tot sa ma dau asa, sa zic toti gandaceii din cap deja.

Imi zicea cineva despre bani. Nici unul dintre ei nu este bogat. Chiar nu mi-a pasat de asta. oare ar trebui? :)Nu, nu ma intereseaza deloc starea lor financiara, nu ca eu as avea-o super tare, dar ma descurc. Pina a incepe toata povestea asta, eram asa echilibrata, stiam ce imi doresc. Acuma, nu ma stiu nimic. Mi-e atat de greu sa ma concentrez. Sunt ultimul an de facultate. imi scriu licenta. Am examene. Iar eu ma simt la pamint, nu pot face nimic. Mi-e frica sa pic sesiunea, caci in loc sa stau cu nasul in carte, stau si imi pling de mila.
Poate as avea nevoie de psiholg chiar, dar nu cred ca am curaj. pe cat de deschisa sunt aici, pe atita de introverta sunt de fapt. Nu scoti un cuvint din mine.
De unde intelegere daca eu nu ma inteleg? Mi-e sila de cine sunt acum, fie amanta, fie fraiera, fie naiva, fie prostuta. Trebuie sa spun stop, trebuie. Si oare cum..
Imi cer scuze de greseli gramaticale si va multumesc pentru toate replicile. Chiar inseamna mult.
kudika096085
Postat pe 21 Decembrie 2009 11:07
remuzat pls
felixcat
Postat pe 21 Decembrie 2009 17:17
Inoculeaza-ti in inconstient faptul ca ESTI PUTERNICA ! Repeta-ti zilnic, ori de cate ori ai ocazia : "Sunt PUTERNICA !"si ai incredere in tine! Pana la urma vei reusi, chiar daca vei mai gresi ! Si eu, dupa cum ti-am mai zis, am trecut prin ceva asemanator acum11-12 ani . Prietenul meu de atunci "iubea" 3 femei si o recunostea atat de usor... Am renuntat de cateva ori la el , dar...se intorcea in genunchi si cerea iertare ! Cica s-a inselat... ...tot pe mine ma iubeste, bla, bla , bla ... Chestii de astea ! Pana la urma mi-am dat seama ca nu merita absolut nici cea mai mica atentie din partea mea si l-am trimis de unde venise, adica in bratele maica-sii... Peste ani am intalnit un alt barbat , ma rog, era cu 12 ani mai tanar decat mine... La inceput n-am stiut ca diferenta de varsta dintre noi e asa mare. Cand am aflat...ma luase valul ! ! ! 1 an si ceva totul a fost frumos.. Ne iubeam si nimik nu conta , pana cand...m-am trezit ca-mi spune " Stii, te iubesc , dar sunt atatea fete de 18 ani..." Am ramas muta ! I-am spus sa plece ! Ce puteam sa fac? S-a intors dupa ceva timp spasit ! Cica s-a convins ca astea tinere nu-s bune de nimik ! Am zis sa-i mai dau o sansa !I-am dat-o , dar...m-am convins ca nu mai simt nimik pt el si i-am spus PA ! Iar acum mi-e foarte bine ! Am pe cineva , asa ca..." La revedere si-un praz verde !" , cum se spune la olteni !
Vio36
Postat pe 21 Decembrie 2009 17:23
"Cateodata, am impresia ca toata lumea la nastere, pe linga certificatul sau adeverinta despre nastere, au primit un set de instructiuni despre cum TREBUIE traita viata. Iar eu - nu."

Asa e draga mea, cum ti-ai dat seama? Am primit un maaaaaareeeeeeeee set de instructiuni despre cum sa evoluam de-a lungul vietii, ce facultate sa urmam, cum sa ne indragostim, cum sa ne casatorim, cum sa ne crestem copii, samd. Mami, sa-ti spun un secret, toti dar absolut toti am gresit in viata, poate am luat-o pe cai ocolite si am dat de strazi cu sens unic sau de unele care se terminau brusc. Nimeni pe lumea asta nu e perfect , important e ca atunci cand gresesti sa constientizezi greseala comisa si sa nu o mai repeti la infinit, ca ala e deja sens giratoriu si nu te duce nicaieri.
miss_darine
Postat pe 21 Decembrie 2009 17:28
In primul rand va multumesc tuturor, chiar sunt foarte placut surprinsa ca pot gasi un fel de sustinere pe acest site. Oare exagerez daca zic sustinere?
Imi dau si eu seama ce aiurea e, sa cred ca toata lumea stie din start cum sa procedeze in orice situatie..doar ca eu un pic mai greu adaptabila, imi vine abia mai tarziu, ideea de cum as fi putut proceda, ca in poveste.:)
Si imi vine sa pling cand ma gandesc la cat de tupeista am fost, ca am acceptat un barbat insurat si unul ocupat. E vina lor ca se dau la altele, dar si a mea ca nu i-am refuzat. Nu pot sa trec peste asta, am fost amanta...am fost amanta...
In afara de asta, ma si gandesc in permanenta si mi-e si dor. O iau razna rau.

Atat de egoista ca in aceste 2 zile nu m-am mai simtit. Nu am pronuntat "eu" atat de des niciodata. Poate de asta mi-e rau, ca am inceput sa ma gandesc prea mult la mine, la cat de rau imi e... imi plang de mila prea mult, si inca in public. Cred ca ar trebui sa ma opresc. Va multumesc mult de tot.
kudika096085
Postat pe 21 Decembrie 2009 21:29
De la: kudika096085, la data 2009-12-21 21:29:52In primul rand va multumesc tuturor, chiar sunt foarte placut surprinsa ca pot gasi un fel de sustinere pe acest site. Oare exagerez daca zic sustinere?
Imi dau si eu seama ce aiurea e, sa cred ca toata lumea stie din start cum sa procedeze in orice situatie..doar ca eu un pic mai greu adaptabila, imi vine abia mai tarziu, ideea de cum as fi putut proceda, ca in poveste.:)
Si imi vine sa pling cand ma gandesc la cat de tupeista am fost, ca am acceptat un barbat insurat si unul ocupat. E vina lor ca se dau la altele, dar si a mea ca nu i-am refuzat. Nu pot sa trec peste asta, am fost amanta...am fost amanta...
In afara de asta, ma si gandesc in permanenta si mi-e si dor. O iau razna rau.

Atat de egoista ca in aceste 2 zile nu m-am mai simtit. Nu am pronuntat "eu" atat de des niciodata. Poate de asta mi-e rau, ca am inceput sa ma gandesc prea mult la mine, la cat de rau imi e... imi plang de mila prea mult, si inca in public. Cred ca ar trebui sa ma opresc. Va multumesc mult de tot.


Gresit!!Toata lumea stie sa dea sfaturi,nimeni nu stie cum ar reactiona intr-o situatie data.Dar pentru asta ai si scris,nu?Sa ceri pareri
mitura
Postat pe 21 Decembrie 2009 21:34

Gresit!!Toata lumea stie sa dea sfaturi,nimeni nu stie cum ar reactiona intr-o situatie data.Dar pentru asta ai si scris,nu?Sa ceri pareri [/quote]


ba da:) Doar ca mi se pare ca am un egoism exagerat. Mi s-a dat sfatul si ar trebui probabil sa inchei subiectul. Nu stiu, mi-e tot frica sa nu gresesc..
kudika096085
Postat pe 21 Decembrie 2009 21:46
De la: kudika096085, la data 2009-12-21 21:29:52In primul rand va multumesc tuturor, chiar sunt foarte placut surprinsa ca pot gasi un fel de sustinere pe acest site. Oare exagerez daca zic sustinere?
Imi dau si eu seama ce aiurea e, sa cred ca toata lumea stie din start cum sa procedeze in orice situatie..doar ca eu un pic mai greu adaptabila, imi vine abia mai tarziu, ideea de cum as fi putut proceda, ca in poveste.:)
Si imi vine sa pling cand ma gandesc la cat de tupeista am fost, ca am acceptat un barbat insurat si unul ocupat. E vina lor ca se dau la altele, dar si a mea ca nu i-am refuzat. Nu pot sa trec peste asta, am fost amanta...am fost amanta...
In afara de asta, ma si gandesc in permanenta si mi-e si dor. O iau razna rau.

Atat de egoista ca in aceste 2 zile nu m-am mai simtit. Nu am pronuntat "eu" atat de des niciodata. Poate de asta mi-e rau, ca am inceput sa ma gandesc prea mult la mine, la cat de rau imi e... imi plang de mila prea mult, si inca in public. Cred ca ar trebui sa ma opresc. Va multumesc mult de tot.

Heiiiiiii n-ai vrea tu sa nu mai fii atat de dura cu tine? Ai o bila alba de la mine pt ca stii ca ai gresit. Ok, am inteles nu stii sa spui nu, atunci INVATA SA SPUI NU, ca la clasa 1! Incearca timid prima data si dupa aceea mai repeta gestul pina il vei invata. Si mie imi era greu sa refuz in tineretile mele (nu vb de o anumita persoana, ci in general) dupa care dadeam din colt in colt nestiind cum sa ma tin de cuvant. Acum la 42 de ani daca nu-mi convine ceva, stii ce usor refuz? Asa ca gandeste-te ca esti intr-o faza din care vei iesi usor ,usor! Trebuie doar sa vrei!
miss_darine
Postat pe 21 Decembrie 2009 21:52
De la: miss_darine, la data 2009-12-21 21:52:28
De la: kudika096085, la data 2009-12-21 21:29:52In primul rand va multumesc tuturor, chiar sunt foarte placut surprinsa ca pot gasi un fel de sustinere pe acest site. Oare exagerez daca zic sustinere?
Imi dau si eu seama ce aiurea e, sa cred ca toata lumea stie din start cum sa procedeze in orice situatie..doar ca eu un pic mai greu adaptabila, imi vine abia mai tarziu, ideea de cum as fi putut proceda, ca in poveste.:)
Si imi vine sa pling cand ma gandesc la cat de tupeista am fost, ca am acceptat un barbat insurat si unul ocupat. E vina lor ca se dau la altele, dar si a mea ca nu i-am refuzat. Nu pot sa trec peste asta, am fost amanta...am fost amanta...
In afara de asta, ma si gandesc in permanenta si mi-e si dor. O iau razna rau.

Atat de egoista ca in aceste 2 zile nu m-am mai simtit. Nu am pronuntat "eu" atat de des niciodata. Poate de asta mi-e rau, ca am inceput sa ma gandesc prea mult la mine, la cat de rau imi e... imi plang de mila prea mult, si inca in public. Cred ca ar trebui sa ma opresc. Va multumesc mult de tot.

Heiiiiiii n-ai vrea tu sa nu mai fii atat de dura cu tine? Ai o bila alba de la mine pt ca stii ca ai gresit. Ok, am inteles nu stii sa spui nu, atunci INVATA SA SPUI NU, ca la clasa 1! Incearca timid prima data si dupa aceea mai repeta gestul pina il vei invata. Si mie imi era greu sa refuz in tineretile mele (nu vb de o anumita persoana, ci in general) dupa care dadeam din colt in colt nestiind cum sa ma tin de cuvant. Acum la 42 de ani daca nu-mi convine ceva, stii ce usor refuz? Asa ca gandeste-te ca esti intr-o faza din care vei iesi usor ,usor! Trebuie doar sa vrei!

aici iereai??bem un vinut cu scrotisoara??...timpul meu e limitat.sa stii.....hac-hac... datorita surplusului

mitura
Postat pe 21 Decembrie 2009 21:55
Offf.
E trecut de 1 dimineata, sunt probabil nebuna dar asa simt ca vreau sa scriu aici. Tocmai am incheiat un descurs telefonic de mai mult de 4 ore, si l-am incheiat eu!!!!!!!!!! Nu imi vine sa cred!!! M-a sunat si am simtit cum mi se inmoaie tot, dar am zis-o!!! Am zis sa ma lase, ca nu mai pot. Am zis ca gata, s-a terminat, plec in toate sensurile. Si nu o singura data, dar dupa fiecare replica a lui!! Dupa ce am zis-o prima data, m-am simtit asa straniu...dar mi-a placut, asa ca am repetat-o! Si nu o singura data! Nu stiu cum. Acuma ma ia bocitul. El evident ca a inceput cu te iubesc si nu vei putea pleca, nu o sa ma lase. Si-a scos toate armele, am simtit asta...asa aveam un sentiment placut sa il simt cum apeleaza la tot... Cum ma ruga sa nu plec. Ce imi place, e ca nu am fost isterica chiar de am zis de nenumarate ori ca e fin si el a inteles ca e pe bune. Si ceva la fel de important a fost ca i-am inchis eu, cu te iubesc-ul lui in urechi.. Maiii ce tareeee.... Asa ma simt usuratica zicand astea, chiar parca as fi o scolarita... Stiu ca urmeaza rauri de lacrimi din partea mea, dar stiu macar sa nu mai astept, va pleca si bun dus...

Asa imi vine a plinge... Doar sa rezist... Oare sa fiu asa lasa?

Oare iar gresesc? Ca i-am zis... ca scriu aici... Oare gresesc in ceva iar?
kudika096085
Postat pe 22 Decembrie 2009 01:17
Si eu aveam (tot in tinerete, nah... ) momente cand dadeam din colt in colt intrebandu-ma ce sa fac?!. La acea vreme nu exista internet sa poti vorbi cu nspe mii de oameni... asa ca "vorbeam" cu hartia din fata mea. Si, de cele mai multe ori, recitindu-mi randurile... imi dadeam seama unde gresesc, care ar fi solutia.. s.a.m.d.
Daca ai reciti (stiu ca ai facut-o, dar nu cu atentie).. tot ce ai scris aici. ai vedea ca istoria se repeta.. de fiecare data. Tu spui NU, inchei acel capitol... si ulterior il redeschizi. Cred ca toate astea se intampla pentru ca, de fapt, cand spui nu.. e doar un da ascuns. Tu nu vrei cu adevarat ca toate acestea sa se termine. Tu speri ca el (sau el) isi va lasa perechea pentru tine.
Cand eram de varsta ta.. si mama imi spunea ceva care nu-mi convenea, in mintea mea exista replica "Da, crezi tu ca asa e mereu!".. Draga mea, asa e mereu, sa stii! Doar ca nu invatam din experienta altora.. ci doar din a noastra. Iti spunea cineva mai sus ca la 40 de ani .. vei vedea altfel lucrurile. Din pacate, asa este. Abia dupa ce vei da cu capul... iar si iar.. vei intelege ca nu e bine.

Revenind, data viitoare cand vrei sa spui NU.. spune-o cu convingere.
rashela
Postat pe 22 Decembrie 2009 02:32
Pai daca sincer ai perfecta dreptate. De cate ori spun nu, e defapt da, si nu e unul ascuns ci se pare ca e foarte evident chiar, din moment ce il vede. Dar nu stiu cum sa ma opresc... La cate am indrugat seara trecuta, cred ca acuma e chiar tot. Si e bine, caci oricat nu as astepta eu...orice nu as spera, el nu va mai veni vreodata. Asta e problema mea ca nu-ul meu e defapt un nu mic mic ce seamana taaare mult a da...iar eu sincer imi doresc sa pot zice NU. Vorba e ca mi-e frica, nici macar nu stiu de ce..nici macar nu stiu ce simt. Si recunosc, de fapt asteptam sa isi lase iubita, dar imi era si teama...acum nu stiu ce vreau si nici ce simt, cert e ca ma doare. Tot ce simt e durerea..restul e tare vag..Si acuma ce sa fac oare? Sa astept sa am 40 de ani ca sa inteleg si sa procedez cum ar trebui? Daca sincer am obosit rau, am obosit de mine :(
kudika096085
Postat pe 22 Decembrie 2009 14:30
.... ....mai mai....cine va mai intelege si pe voi ?....eu nu mai stiu....ia i zis sa plece ...a plecat5...acum tu zici ...de ce a plecat....mai bine ramanea....cum o dam cum nu o dam cu voi...tot nu e bine....sa ti minte barbatul face ce i se spune....daca ii zici sa plece pleaca....daca ii zici sa skimbe becul care s a ars il skimba....dar daca ii zici doar ca s a ars becul din ....bucatarie sa zicem....ramane in mintea lui doar la stadiul de informatie....deci spunei ce vrei si o va face....exista binenteles si exceptii.....deci daca vrei ceva cere....dar nu te nmai vaita ca ....nu trebuia sa fac ce i ai cerut....
gratuit89
Postat pe 22 Decembrie 2009 14:49
:) Of de data asta chiar sper sa plece desi doare, nu pot la nesfarsit sa-i ascult vorbele goale si fara sens.Nu pot sa fiu rezerva. A fost exceptie pina acum..a plecat a tot revenit. Da', acuma. plece, pa. Il vreau da nu e al meu asa ca nu am ce ma baga, nu e locul meu in viata niciunuia din ei, imi zic asta mereu. La moment cred ca il iubesc. Da ma face sa sufar, si trebuie sa ma opresc, oricum mi-as face rau fie cu el fie fara el.
E o problema de acceptare doar..Cat de grea poate fi??
kudika096085
Postat pe 22 Decembrie 2009 15:48
O Doamne ce greu e :(
Ce dor imi e... ce vreau sa pling. Ce rusine imi e :(
kudika096085
Postat pe 22 Decembrie 2009 15:50
De la: kudika096085, la data 2009-12-22 15:50:45O Doamne ce greu e :(
Ce dor imi e... ce vreau sa pling. Ce rusine imi e :(



....plangi este ok...dar sa nu mai zici niciodata ca l vrei ....nu se merita....nimeni nu merita sa plangi dupa el.... .....nu este o rusine sa plangi si kiar iti va face bine....dar cel mai bine dupa o partida de plans....mergi si distreaza tye....merita...
gratuit89
Postat pe 22 Decembrie 2009 16:17
De la: gratuit89, la data 2009-12-22 14:49:37.... ....mai mai....cine va mai intelege si pe voi ?....eu nu mai stiu....ia i zis sa plece ...a plecat5...acum tu zici ...de ce a plecat....mai bine ramanea....cum o dam cum nu o dam cu voi...tot nu e bine....sa ti minte barbatul face ce i se spune....daca ii zici sa plece pleaca....daca ii zici sa skimbe becul care s a ars il skimba....dar daca ii zici doar ca s a ars becul din ....bucatarie sa zicem....ramane in mintea lui doar la stadiul de informatie....deci spunei ce vrei si o va face....exista binenteles si exceptii.....deci daca vrei ceva cere....dar nu te nmai vaita ca ....nu trebuia sa fac ce i ai cerut....




deci tu ai ziso......in mintea ta barbatului trebuie sa-i pui jugul de gat ca asa este bn.......oare tu te-ai gasit sa vorbesti ?-jumping0044: tu care ai zis ca niciodata nu o sa faci ce va zice o femeie?......si ca femeia care trebuie sa fie cu tine trebuie sa fie toanta ma minunez de cate sfaturi dai tu...care tu din astea nu pui in practica nici unul......senior
marilenalorena
Postat pe 22 Decembrie 2009 18:50
Cat de greu eu, nu am stiut ca poate sa doara atat. Oare voi inceta vreodata??


kudika096085
Postat pe 22 Decembrie 2009 22:02
De la: kudika096085, la data 2009-12-20 20:59:24Buna.
Am citit multe pe aici, vreau si eu sa scriu, anonimatul ma incurajeaza, deoarece nu prea pot vorbi despre ce mi se intimpla cu nimeni. Sunt gata sa ascult orice critica doar sa nu mai tac.
E clar ca e vorba de o iubire. De doua chiar. De fapt nici nu stiu daca pot sa numesc asa ce mi s-a intimplat. Cu mai bine de un an in urma, am inceput sa fiu cu un baiat, de care in foarte scurt timp m-am indragostit.Daca e sa fiu sincera, pentru prima data, desi aveam 20 de ani, am observat ca fetele deja la 15 ani isi traiesc iubirea, eu tind sa cred ca pina acuma nu am mai simtit iubire. Deci. La cateva saptamini dupa o poveste incredibila am aflat ca are defapt prietena. Am plins. Cu mare durere i-am zis sa nu ma faca sa sufar, sa plece. El a acceptat neobisnuit de usor. A disparut fara urma, din viata mea. Si uite asa a inceput cosmarul meu. Muream fiecare zi asteptind sa ma sune, plingeam, nu ma puteam concentra la nimic. A durat exact o saptamina ca sa-i vad iar numarul apelind... A venit si a inceput cu "Am incercat sa te uit, nu pot..is rau stiu dar nu stiu ce am, ma gandesc non-stop ".. Eu eram gata sa fiu oricum doar sa fie in viata mea, sa nu mai pling. Dar am gresit. Ma dureau si mai mult plecarile si venirile lui periodice si gandul ca e cu alta. Intr-un final am hotarat sa pun capat la tot. I-am zis clar sa ma lase. Plingeam ca o prostuta, ca ultima prostuta si fraiera. El nu mai suna. Nu vorbeam cu nimeni despre asta. Plingeam neincetat...pina a aparut el. Barbatul care m-a ascultat, care m-a cucerit, care m-a facut a lui. Eram confuza. Cu cateva luni inainte eram sigura ca iubesc altul, acum eram in bratele altuia. s-ar parea ca totul a trecut, ca iata-ma fericita. Dar! Era foarte insurat:( O sa arunca-ti cu pietre in mine acuma, stiu. Si o merit. Doar am avut tupeul sa fiu cu un barbat insurat. Nu are sens sa zic ca m-am impotrivit la inceput acestei relatii, ca fugeam. Ma impuneam sa ma gandesc la celalalt. Nu am putut. Am fost a lui. A fost al meu. Eram sigura ca va face la fel, ca ma va lasa...doar avea sotie. Ma invinuiam fiecare secunda dar nu ma abtineam, ma pierdeam in el, ma dadeam lui cu totul. El nici gand nu avea sa ma paraseasca, desi eu sedeam si asteptam in orice clipa sa imi zica "Te iubesc dar sunt insurat". Din contra is facea planuri cu mine.Stiu sunt ipocrita si nu o sa creada nimeni, dar chiar ma gandeam ca sotia lui sufera. Nu locuim in acelasi oras.
Vara eu am plecat peste hotare, cu un program pentru studenti, cu alte doua prietene. Petreceam cu el cele mai intense clipe din viata mea, scurte, furate, gresite, murdare, ilegale. cand a plecat in orasul lui...va spun sincer am vazut prima data un barbat cum plingea. Plingea! Am simtit atata putere in mine. I-am zis ca il vreau al meu. El m-a privit mult si mi-a zis ca divorteaza, ca cand ma intorc vom fi impreuna si nimeni nu ne vom mai ascunde. Ar fi trebuit sa ma bucur. Da, m-am bucurat. Dar si m-am speriat rau. Cum asa? Cineva sa faca ceva pentru mine? Si inca ce? Sa o lase pe alta!!! Nu se poate. Oricum, ni-am despartit cu gandul sa ne mai vedem. Intr-o saptamina aveam avionul. Plecam. Spre marea mea uimire a aparut el. Cel pentru care am plins. Si mi-a zis ca nu se poate opri, ca nu isi imagineaza cum va trai fara sa ma vada 4 luni? ... I-am zis ca am pe cineva si sa ma lase. Si asta mi-a plins. Al doilea barbat care plinge!Asta ma face sa cred ca e o minciuna ca barbatii nu pling.
Oricum, eu am plecat. Vara fiind acolo departe, m-am certat cu iubitul meu...indraznesc sa-i zic asa...si m-a parasit. M-a parasit pe net. A zis ca ma iubeste enorm..dar.. A zis ceea ce asteptam cu infrigurare eu. Toate lacrimile si ceea prin ce treceam eu nu are sens sa le explic. A aparut in schimb primul meu. A zis ca ma asteapta.
In septembrie am revenit. El intr-adevar a venit la mine. Mi-a zis ca ma iubeste. Am picat pe spate daca sincer. Nu e genul care sa zica te iubesc asa usor. Nu stiu ce sa cred, de ce mi-a zis-o.. Dar iar, in scurt timp a disparut iar. Eu iar am inceput ca ultima fraiera sa bocesc. am facut o depresie grea. Ai mei vroiau sa ma tarsca la psiholog. eu il cautam pe iubitul meu insurat... Spre marea mea uimire el mi-a zis ca ma iubeste dar ca nu putem fi impreuna... vorbeam prin mail-uri doar. Nu i-am auzit vocea din primavara:( Imi dau seama cat de ridicola si fraiera sunt. Dar oare ce sa fac? Oare ce simt? Chiar recitesc ce am scris si asa nu seamana cu mine fata despre care scriu...Dar am fost eu cea care a facut toate astea. Mi-a scris ultimul mail cu "Te-am iubit enorm. dar nu-mi mai scri nicaieri. Am inteles tot. " e vorba ca unul din prietenii lui, pe care aproape ca nu-l cunosc, i-a zis ca e cu mine. Doamne cate ipocrizie. La mine ma refer evident. Cum oare a putut sa creada asa ceva? Nu il voi mai cauta. Nu vrea el asta. Il iubesc. vreau sa fie bine. Fie si cu sotia lui.
Si tipul de la care a inceput de fapt totul. apare si dispare la nessfarsit. Imi zice ca ma iubeste, ca vrea sa fie cu mine, doar cu mine... daca sincer, si eu vreau. Mai corect ar fi sa zic ca eu vreau sa fiu, ca pe el nu-l cred. Si nu ca sa-l uit pe altul. Ci pentru ca chiar simt ceva foarte puternic, vreau sa fiu cu el in toate sensurile. Zilele trecute l-am vazut iar cu prietena lui. Iar se repeta totul. M-a suna si vorbim la telefon pina dimineata la 3-4. Nu mai pot. Am intrebat ce vrea defapt. A zis ca ma vrea, a zis ca o iubeste pe prietena lui si ca eu nu il pot intelege, ca eu cred ca e imposibil sa iubesti 2 persoane. Imi povesteste ca prietena il face sa lupte, ca a obosit, ca vrea sa fie linistit linga mine. Ca ma iubeste chiar de eu nu inteleg. Nu mai pot. Da, chiar cum sa inteleg???? Ce vrea? Sa-i fiu rezerva Cand cealalta se va plictisi de el sa vina la mine sa il ingrizesc??? Nu mai pot. Sunt o idioata si o usuratica si oare asta nu se schimba??
Tragind linia: am fost cu un tip ocupat, apoi am fost amanta unui tip insurat, apoi acum iar ma zbat asa... Ce sunt? Mi-e frica sa scriu.. Dar in cap ma numesc exact asa cum ma vor numi cei ce vor citi astea. In cazul in care va citi cineva.
Stiu ca is fraiera, prostutsa, rea si murdara. Oare altceva imi mai poate zice cineva? Nu astept intelegere... sau poate astept?
mikixsempre
Postat pe 28 Decembrie 2009 13:29
Vreau sa-ti spun un sg lucru:mai gandeste-te si la tine nu doar la femeile iubitilor tai..cand am citit povestea ta m-am regasit pe mine am 23 de ani dar pot sa-ti zic ca am facut o gramada de nebunii si sincera s fiu nu regret nimik am iubit intotdeauna ce nu puteam sa am asa esti si tu datorita faptului ca nu ii ai asta te face sa crezi ca ii iubesti ..e cam dificil dar asta cautam in general sa ducem lupte cu noi insine...daca nu ar mai fi aventurile si clipele de iubiri cu frica nu cred ca ar mai fi asa frumos...nu mai gandii lucruri urate despre tine..tu esti o persoana speciala care cauta cu disperare sa fie iubita...sfatul meu este sa stai o perioada singura si sa intelegiceea ce vrei cu adevarat...si eu sunt intr-o situatie in care ma agat mereu de trecut...dar incerc...sa merg mai departe...te pup
mikixsempre
Postat pe 28 Decembrie 2009 13:42
Te regasesti? Mie mi se parea pina acuma, ca sunt cea mai mare tupeista din lume. Imi ziceai ca nu iti pare rau de nimic din ce ai facut..Ca sa fiu sincera nici mie :( Si de aia am si ajuns, sa nu ma suport aproape.. Constientizez ca am fost o rea dar nu imi pare rau de nici o clipa ilegala si furata :( Si asta e oribil, nu imi pot realiza inca egoismul, adica realizez dar nu-l pot accepta :( Ar fi un pas inainte poate daca ar incepe sa imi para rau... Multumesc mult pentru sfat si sustinere, eu chiar asta fac..incerc sa stau departe de ei...insa..incerc :( Cel putin de el..de cel insurat stau departe, ca nu m-as putea privi in oglinda probabil..
kudika096085
Postat pe 28 Decembrie 2009 17:55
hmmm.....imi vine acum in minte,..... imi vine sa spun ca Seneca a avut dreptate cand a spus: "a gresi e omenesc, dar a persevera in greseli este diabolic"
Nu mai fi atat de severa cu tine, capul sus si mergi inainte, nimeni dar nimeni nu merita sa sufere pt niste oameni fara caracter si fara coloana vertebrala. Termina-ti facultatea, invata, concentreaza-te pe ce este important in viata ta si pe ei lasa`i sa se duca..... sti tu unde. Distreaza`te, invata, si fa ce fac toate fetele la varsta ta. Sti? se spune ca Dumenezeu ne inchide o usa atunci cand vrea sa ne deschida o alta usa....poate ca tu esti in acel moment. Inchide "usa" si deschide o alta.
Linisteste-te si fi tare pe pozitie......sa auzim de bine.
angel_oldmit
Postat pe 28 Decembrie 2009 18:54
Buna,
nu am mai scris demult aici. Credeam ca fac greseli zicand despre tot. Vad ca nu mai pot.
Nu mai stiu cum sa depasesc. Chiar nu mai stiu. Tocmai mi-am indepartat iubitul de tot. A trecut atita timp. Au inceput sarbatorile, am fost plecata, nu am avut nici internet nici telefon in reteaua de aici, nu am comunicat aproape toata luna decembrie. Credeam, simteam ca am trecut peste, ca sa ajung iar in oras, sa ma sune si sa reinceapa tot. De ce mereu procedez ca ultima proasta, necatind la faptul ca in carnetul de note se vede altceva? Oare daca merge intr-un plan, faci doar greseli in altul? Ma intrebam in titlu daca pot fi mai fraiera de atat cat eram cand am scris, uite ca am putut. Se zice ca nu se calca de doua ori pe aceeasi grebla, uite ca se calca. Si nu doar de doua ori. Ci de mii de ori. Iar a fost ca la inceput, iar lacrimi si asteptari declaratii si juraminte de iubire vesnica. Iesiri in miez de noapte si petrecand ca romanticii noapti in parc, pina dimineatsa. In frig si vant dar fericiti. De ce am crezut? De ce imi zice? Ce scop are? Oare timp de un an nu s-a saturat sa ma chinuie, sa se joace? Azi am vorbit, si imi spun ca e pentru ultima oara. Iar. Doar ca mai dura ca azi nu am fost. I-am declarat sfarsitul, daca pot zice oficial, l-am blocat pe toate conturile, am inchis telefonul, si nu am de gand sa-i raspund, de fapt sincer nici nu cred ca ma va cauta dupa cate i-am zis. Imi doresc din toata inima sa termin, sa se sfarseasca totul, constientizez ca depinde doar de mine. Dar ma simt distrusa. Realizez ca acum sunt atat de slaba, atat de lasa. Ma inec in lacrimi, simt cum ma doare, ma arde. Ma simt singura, parasita si nu am putere sa merg mai departe. Simt cum totul imi scapa de sub control. Oare unde-s?? Nu sunt eu cea care plinge dupa baieti, cea care scrie in anonimat pe un site, si se simte aici mai inteleasa. Nu sunt eu cea care vrea sa plinga atat, de ce sa sufar pentru un tip care si-a batut joc de mine, mai mult de un an? De ce nu imi ajunge minte si putere sa depasesc? Ce am facut? De ce in loc sa ma fac puternica, devin tot mai slaba. Eu chiar perseverz in greseli, ajung sa ma surprind ca ma urasc pentru toate prostiile care le fac. A mai fost cineva atat de prostuta? Imi vine sa imi dau capul de pereti, mi se va spune, sa ma dau :) Nu mai pot. Nu mai stiu ce sa fac. Cum sa imi iau durerea? Pentru ca chiar ma doare de mor. Nu mai pot sa ascund ce simt, dar trebuie, nu m-ar intelege nimeni. Si mi-e si rusine de naivitatea mea. La 21 de ani am ajuns sa fiu amanta unui barbat, si papusa unui tip "ocupat", care s-a jucat cat de pervers a putut cu mine. Si asta nu din vina lor, ci a mea. Eu am permis, eu mereu gresesc, nu am putere. Ascult muzica ce o ascultam. Faza e ca el ma intreaba de ce nu cred in noi. Cat de tupeist poti fi? De ce isi bate joc, eu doar il iubesc si nu l-am ranit vreodata.De ce? Pentru ca sunt eu miss Naivitate, jur ca vreau sa schimb asta. A ajuns sa ma ceara de sotie saptamina trecuta, am picat pe spate..iar el s-a mirat ca am reactionat asa. De ce imi zice ca ma iubeste? De ce? "Te iubesc, stiu ca te ranesc..iarta-mi iubirea, iarta-ma ca sunt asa, iarta-mi iubirea" Am citat. Mereu imi repeta asta. Dar nu mai pot. Ce urmareste? De unde atata falsitate? Pentru ce atata minciuna?De unde stiu toti cum sa aleaga doar adevarul, iar eu primesc totul asa brut cum este, fara a filtra, si mai apoi stau ca o bolnava si ma intreb unde am gresit... Cum sa trec peste durerea asta? Tot ce simt e iubire pentru el si disperarea ca l-am pierdut? Poate eu casting pierzindu-l..dar doare. Am suferit pentru cel caruia i-am fost amanta, iar pentru asta sufar incontinuu, nu ma opresc. De ce atat de ratata si fraiera sunt?? dar asa rea, prostutsa, fraiera si naiva tot ma doare.. Ma doae de mor. De unde sa iau putere sa merg mai departe? Stau si pling de dorul lui dar nu vreau sa vinaa, jur ca vreau sa plece pentru totdeauna, dar ma doare, amintiri, totul imi vorbeste despre el.. Nu mai am lacrimi..Nu mai pot..
kudika096085
Postat pe 14 Ianuarie 2010 22:55

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
nu stiu ce sa fac...va rog ajutati ma cu un sfat 13 De la: matzu_2005 3 Februarie 2011 04:25
Eu 21..el 33 19 De la: Valy90 2 Aprilie 2011 13:14
Cum pot sterge o anumita tema postata de mine 11 De la: alegro6543 26 Ianuarie 2011 20:54
Exista dragoste la prima vedere si relatii la distanta ? va rog ajutati`ma ca plang in hohote.. 11 De la: swim406 24 Septembrie 2009 15:54
iubirea adevarata nu are de-a face cu obsesia... 1 De la: kudika379923 30 Octombrie 2011 10:33