Setari Cookie-uri

Pot fi mai fraiera de-atat????

nu esti asa de fraiera....se poate mai rau
freakbabe
Postat pe 15 Ianuarie 2010 00:05
unde mai fraiera??
stau si bocesc ca o idioata, si ma mai si doare.. tocmai si -afacut alt cont pe skype, ca sa mai toarne venin, l-am blocat si pe ala.. de ce dar pling?? ok, am acceptat ca is fraiera si naiva, da ce sa fac sa atenuez durerea asta? nu mi-am imaginat ca pot atita plinge, nu mi-am imaginat ca am atitia nervi care simt, nu pot sa adorm..umblu buimaca. nu mi-am imaginat ca pot sta la ora 2 dimineatsa pe net sa imi pling de mila, ma simt ultima ratata... cum sa uit? a mai fost cineva parasit? am impresia ca abia cunosc lumea..cineva sa-mi dea o palma sa ma trezesc..
kudika096085
Postat pe 15 Ianuarie 2010 01:41
uite ca tot vrei palme te ajut eu [img]http://dl.glitter-graphics.net/pub/1055/1055241mowsp7za1z.gif[/img][/url] draga mea stam amandoua pana la ora asta din acelasi motiv, dra spre deosebire de tine nu m-a plang...e greu....dar o sa-ti treaca...gaseste si u o modalitate de a trece mai usor peste asta...fa-i in ciuda q ceva, razbuna-te, sparge-i masina daca o are( rotile si e suficient) vopsestei masina q un spray, numai fa ceva....sau daca nu lasa-l in plata lui...si vezi-ti de viata ta....cui pe cui se scoate...inca cateva palme ca sa te trezesti [img]http://dl.glitter-graphics.net/pub/1055/1055241mowsp7za1z.gif[/img][/url] [img]http://dl.glitter-graphics.net/pub/1055/1055241mowsp7za1z.gif[/img][/url] [img]http://dl.glitter-graphics.net/pub/1055/1055241mowsp7za1z.gif[/img][/url] [img]http://dl.glitter-graphics.net/pub/1055/1055241mowsp7za1z.gif[/img][/url] [img]http://dl.glitter-graphics.net/pub/1055/1055241mowsp7za1z.gif[/img][/url]
freakbabe
Postat pe 15 Ianuarie 2010 02:15
Multumesc tare mult si pentru palme si pentru cuvinte. Apreciez :) cum reusesti sa nu te plingi? In general, si eu ma consideram destul de echilibrata ca sa imi pastrez totul in mine, vad ca nu e chiar asa, simt cum da sa iasa totul, am impresia ca o sa ajung sa tip in gura mare intr-o zi. Sa-i fac in ciuda? Asta ar insemna ca inca e in viata mea si inca imi pasa, iar eu vreau sa termin, vreau sa il uit, sa nu imi pese de el, sa il stiu departe, sa nu il astept, sa pling mult mult si sa treaca toata durearea, dar oricit nu as plinge - nu trece. Vreau sa nu imi mai fila mie mila de propria persoana, caci pina la urma sunt eu vinovata, nu el. Poate timpul si faptul ca voi sta departe de el ma va ajuta, nici nu mai stiu.. Poate o sa depasesc vreodata, sa fie ei fericiti dar sa ma lase in pace..
kudika096085
Postat pe 15 Ianuarie 2010 15:32
poi descotoroseste-te de tot ce tine de el...sterge nr de tel, mesaje...umpleti timpul q ceva , fa un sport, uita-te la comedii, iesi in oras q fetele, distreaza-te ...si ai sa vezi ca in scurt timp o sa ti se para anecdota domnul in cauza...
freakbabe
Postat pe 15 Ianuarie 2010 15:42
De la: freakbabe, la data 2010-01-15 15:42:37poi descotoroseste-te de tot ce tine de el...sterge nr de tel, mesaje...umpleti timpul q ceva , fa un sport, uita-te la comedii, iesi in oras q fetele, distreaza-te ...si ai sa vezi ca in scurt timp o sa ti se para anecdota domnul in cauza...


cat e de usor sa spui sa arunci totul sa uiti si sa iesi....si kt de greu e sa faci asta ...si eu am incercat,si incercam kt mai mult sa il evit sa nu ma intalnesc cu el sa i sterg id din lista de messenger k sa nu il vad acolo online si sa stiu k nu o sa vb cu el:(...a mers o vreme pana cand l-am revazut si au fost de ajuns 10 minute k sa ma convinga cu vorbele lui dulci sa ma faca sa ne intalnim...si a 2 zi sa ma dau cu capul de pereti si sa regret si sa plang k am reptat aceeasi greseala.... si tu trebuie sa ai forta sa nu mai ai nicio legatura cu niciunul doar asa vei uita si bineinteles dak vei gasi un baiat "liber" care sa te inteleaga sa te faca sa razi sa uiti:) bafta
mercika
Postat pe 15 Ianuarie 2010 23:22
De la: kudika096085, la data 2009-12-20 20:59:24Buna.
Am citit multe pe aici, vreau si eu sa scriu, anonimatul ma incurajeaza, deoarece nu prea pot vorbi despre ce mi se intimpla cu nimeni. Sunt gata sa ascult orice critica doar sa nu mai tac.
E clar ca e vorba de o iubire. De doua chiar. De fapt nici nu stiu daca pot sa numesc asa ce mi s-a intimplat. Cu mai bine de un an in urma, am inceput sa fiu cu un baiat, de care in foarte scurt timp m-am indragostit.Daca e sa fiu sincera, pentru prima data, desi aveam 20 de ani, am observat ca fetele deja la 15 ani isi traiesc iubirea, eu tind sa cred ca pina acuma nu am mai simtit iubire. Deci. La cateva saptamini dupa o poveste incredibila am aflat ca are defapt prietena. Am plins. Cu mare durere i-am zis sa nu ma faca sa sufar, sa plece. El a acceptat neobisnuit de usor. A disparut fara urma, din viata mea. Si uite asa a inceput cosmarul meu. Muream fiecare zi asteptind sa ma sune, plingeam, nu ma puteam concentra la nimic. A durat exact o saptamina ca sa-i vad iar numarul apelind... A venit si a inceput cu "Am incercat sa te uit, nu pot..is rau stiu dar nu stiu ce am, ma gandesc non-stop ".. Eu eram gata sa fiu oricum doar sa fie in viata mea, sa nu mai pling. Dar am gresit. Ma dureau si mai mult plecarile si venirile lui periodice si gandul ca e cu alta. Intr-un final am hotarat sa pun capat la tot. I-am zis clar sa ma lase. Plingeam ca o prostuta, ca ultima prostuta si fraiera. El nu mai suna. Nu vorbeam cu nimeni despre asta. Plingeam neincetat...pina a aparut el. Barbatul care m-a ascultat, care m-a cucerit, care m-a facut a lui. Eram confuza. Cu cateva luni inainte eram sigura ca iubesc altul, acum eram in bratele altuia. s-ar parea ca totul a trecut, ca iata-ma fericita. Dar! Era foarte insurat:( O sa arunca-ti cu pietre in mine acuma, stiu. Si o merit. Doar am avut tupeul sa fiu cu un barbat insurat. Nu are sens sa zic ca m-am impotrivit la inceput acestei relatii, ca fugeam. Ma impuneam sa ma gandesc la celalalt. Nu am putut. Am fost a lui. A fost al meu. Eram sigura ca va face la fel, ca ma va lasa...doar avea sotie. Ma invinuiam fiecare secunda dar nu ma abtineam, ma pierdeam in el, ma dadeam lui cu totul. El nici gand nu avea sa ma paraseasca, desi eu sedeam si asteptam in orice clipa sa imi zica "Te iubesc dar sunt insurat". Din contra is facea planuri cu mine.Stiu sunt ipocrita si nu o sa creada nimeni, dar chiar ma gandeam ca sotia lui sufera. Nu locuim in acelasi oras.
Vara eu am plecat peste hotare, cu un program pentru studenti, cu alte doua prietene. Petreceam cu el cele mai intense clipe din viata mea, scurte, furate, gresite, murdare, ilegale. cand a plecat in orasul lui...va spun sincer am vazut prima data un barbat cum plingea. Plingea! Am simtit atata putere in mine. I-am zis ca il vreau al meu. El m-a privit mult si mi-a zis ca divorteaza, ca cand ma intorc vom fi impreuna si nimeni nu ne vom mai ascunde. Ar fi trebuit sa ma bucur. Da, m-am bucurat. Dar si m-am speriat rau. Cum asa? Cineva sa faca ceva pentru mine? Si inca ce? Sa o lase pe alta!!! Nu se poate. Oricum, ni-am despartit cu gandul sa ne mai vedem. Intr-o saptamina aveam avionul. Plecam. Spre marea mea uimire a aparut el. Cel pentru care am plins. Si mi-a zis ca nu se poate opri, ca nu isi imagineaza cum va trai fara sa ma vada 4 luni? ... I-am zis ca am pe cineva si sa ma lase. Si asta mi-a plins. Al doilea barbat care plinge!Asta ma face sa cred ca e o minciuna ca barbatii nu pling.
Oricum, eu am plecat. Vara fiind acolo departe, m-am certat cu iubitul meu...indraznesc sa-i zic asa...si m-a parasit. M-a parasit pe net. A zis ca ma iubeste enorm..dar.. A zis ceea ce asteptam cu infrigurare eu. Toate lacrimile si ceea prin ce treceam eu nu are sens sa le explic. A aparut in schimb primul meu. A zis ca ma asteapta.
In septembrie am revenit. El intr-adevar a venit la mine. Mi-a zis ca ma iubeste. Am picat pe spate daca sincer. Nu e genul care sa zica te iubesc asa usor. Nu stiu ce sa cred, de ce mi-a zis-o.. Dar iar, in scurt timp a disparut iar. Eu iar am inceput ca ultima fraiera sa bocesc. am facut o depresie grea. Ai mei vroiau sa ma tarsca la psiholog. eu il cautam pe iubitul meu insurat... Spre marea mea uimire el mi-a zis ca ma iubeste dar ca nu putem fi impreuna... vorbeam prin mail-uri doar. Nu i-am auzit vocea din primavara:( Imi dau seama cat de ridicola si fraiera sunt. Dar oare ce sa fac? Oare ce simt? Chiar recitesc ce am scris si asa nu seamana cu mine fata despre care scriu...Dar am fost eu cea care a facut toate astea. Mi-a scris ultimul mail cu "Te-am iubit enorm. dar nu-mi mai scri nicaieri. Am inteles tot. " e vorba ca unul din prietenii lui, pe care aproape ca nu-l cunosc, i-a zis ca e cu mine. Doamne cate ipocrizie. La mine ma refer evident. Cum oare a putut sa creada asa ceva? Nu il voi mai cauta. Nu vrea el asta. Il iubesc. vreau sa fie bine. Fie si cu sotia lui.
Si tipul de la care a inceput de fapt totul. apare si dispare la nessfarsit. Imi zice ca ma iubeste, ca vrea sa fie cu mine, doar cu mine... daca sincer, si eu vreau. Mai corect ar fi sa zic ca eu vreau sa fiu, ca pe el nu-l cred. Si nu ca sa-l uit pe altul. Ci pentru ca chiar simt ceva foarte puternic, vreau sa fiu cu el in toate sensurile. Zilele trecute l-am vazut iar cu prietena lui. Iar se repeta totul. M-a suna si vorbim la telefon pina dimineata la 3-4. Nu mai pot. Am intrebat ce vrea defapt. A zis ca ma vrea, a zis ca o iubeste pe prietena lui si ca eu nu il pot intelege, ca eu cred ca e imposibil sa iubesti 2 persoane. Imi povesteste ca prietena il face sa lupte, ca a obosit, ca vrea sa fie linistit linga mine. Ca ma iubeste chiar de eu nu inteleg. Nu mai pot. Da, chiar cum sa inteleg???? Ce vrea? Sa-i fiu rezerva Cand cealalta se va plictisi de el sa vina la mine sa il ingrizesc??? Nu mai pot. Sunt o idioata si o usuratica si oare asta nu se schimba??
Tragind linia: am fost cu un tip ocupat, apoi am fost amanta unui tip insurat, apoi acum iar ma zbat asa... Ce sunt? Mi-e frica sa scriu.. Dar in cap ma numesc exact asa cum ma vor numi cei ce vor citi astea. In cazul in care va citi cineva.
Stiu ca is fraiera, prostutsa, rea si murdara. Oare altceva imi mai poate zice cineva? Nu astept intelegere... sau poate astept?


nu esti deloc fraiera credema am prietenit si eu cu unu insurat timp de un an insa nu am avut rel sexuale cu el nu stiu ce inseamna sa fii cu unu insurat insa stiu k mai pot aparea si sentimente naluca care te dezorienteaza total si te lasa in ceata insa nuti fa tu probleme asa mari continua sa fii tu incearca sa depasesti chestiile astea sa fii indragostit de un om insurat e cea mai mare povara astai sigur fii tare atat iti spun
horry
Postat pe 15 Ianuarie 2010 23:44
De la: kudika096085, la data 2010-01-15 01:41:16unde mai fraiera??
stau si bocesc ca o idioata, si ma mai si doare.. tocmai si -afacut alt cont pe skype, ca sa mai toarne venin, l-am blocat si pe ala.. de ce dar pling?? ok, am acceptat ca is fraiera si naiva, da ce sa fac sa atenuez durerea asta? nu mi-am imaginat ca pot atita plinge, nu mi-am imaginat ca am atitia nervi care simt, nu pot sa adorm..umblu buimaca. nu mi-am imaginat ca pot sta la ora 2 dimineatsa pe net sa imi pling de mila, ma simt ultima ratata... cum sa uit? a mai fost cineva parasit? am impresia ca abia cunosc lumea..cineva sa-mi dea o palma sa ma trezesc..



chestia asta mi se intampla si mie,stiu kti plange sufletul insa rezista
horry
Postat pe 15 Ianuarie 2010 23:47
De la: freakbabe, la data 2010-01-15 02:15:49uite ca tot vrei palme te ajut eu [img]http://dl.glitter-graphics.net/pub/1055/1055241mowsp7za1z.gif[/img][/url] draga mea stam amandoua pana la ora asta din acelasi motiv, dra spre deosebire de tine nu m-a plang...e greu....dar o sa-ti treaca...gaseste si u o modalitate de a trece mai usor peste asta...fa-i in ciuda q ceva, razbuna-te, sparge-i masina daca o are( rotile si e suficient) vopsestei masina q un spray, numai fa ceva....sau daca nu lasa-l in plata lui...si vezi-ti de viata ta....cui pe cui se scoate...inca cateva palme ca sa te trezesti [img]http://dl.glitter-graphics.net/pub/1055/1055241mowsp7za1z.gif[/img][/url] [img]http://dl.glitter-graphics.net/pub/1055/1055241mowsp7za1z.gif[/img][/url] [img]http://dl.glitter-graphics.net/pub/1055/1055241mowsp7za1z.gif[/img][/url] [img]http://dl.glitter-graphics.net/pub/1055/1055241mowsp7za1z.gif[/img][/url] [img]http://dl.glitter-graphics.net/pub/1055/1055241mowsp7za1z.gif[/img][/url]




vreau si eu niste palme
horry
Postat pe 15 Ianuarie 2010 23:49
[img]http://dl.glitter-graphics.net/pub/1055/1055241mowsp7za1z.gif[/img][/url][img]http://dl.glitter-graphics.net/pub/1055/1055241mowsp7za1z.gif[/img][/url][img]http://dl.glitter-graphics.net/pub/1055/1055241mowsp7za1z.gif[/img][/url][img]http://dl.glitter-graphics.net/pub/1055/1055241mowsp7za1z.gif[/img][/url][img]http://dl.glitter-graphics.net/pub/1055/1055241mowsp7za1z.gif[/img][/url][img]http://dl.glitter-graphics.net/pub/1055/1055241mowsp7za1z.gif[/img][/url][img]http://dl.glitter-graphics.net/pub/1055/1055241mowsp7za1z.gif[/img][/url][img]http://dl.glitter-graphics.net/pub/1055/1055241mowsp7za1z.gif[/img][/url][img]http://dl.glitter-graphics.net/pub/1055/1055241mowsp7za1z.gif[/img][/url][img]http://dl.glitter-graphics.net/pub/1055/1055241mowsp7za1z.gif[/img][/url][img]http://dl.glitter-graphics.net/pub/1055/1055241mowsp7za1z.gif[/img][/url][img]http://dl.glitter-graphics.net/pub/1055/1055241mowsp7za1z.gif[/img][/url]poftim horry e bun?sau mai vrei?[img]http://dl.glitter-graphics.net/pub/1055/1055241mowsp7za1z.gif[/img][/url][img]http://dl.glitter-graphics.net/pub/1055/1055241mowsp7za1z.gif[/img][/url][img]http://dl.glitter-graphics.net/pub/1055/1055241mowsp7za1z.gif[/img][/url]
freakbabe
Postat pe 15 Ianuarie 2010 23:51
Va multumesc pentru tot.
Da, e corect, e atat de usor de zis uita, lasa, arunca, iesi in oras, nu te mai gandi...si eu imi zic asta, si kiar o fac, umblu aiurea prin mall, iesim cu fetele la suc, incerc sa ma concetrez asupra licentei, ceia ce e foarte important acuma...si in rezultat? Lacrimi si dor. Am plins si m-a durut atat incat acum nu am nici lacrimi, nici nu pot sa pling, si e cu atat mai greu.. Si iar se repeta totusi, IAR IMI VINE IN GENUNCHI SI MA ROAGA, MA IMPLORA SA NU-L LAS..sunt foarte tare pe pozitii, insa pentru foarte scurt timp. Ce fel de barbat e el? Ce vrea de fapt? Ce vrea? Il parasesc, il alung - pleaca pentru o zi, apoi vine iar cu lacrimi si scuze. La ora 2 dimineatsa in fatsa blocului strigand...mi-e rusine ca face asta, sper sa nu fi vazut nimeni. Stie sigur ca voi ceda, stie cat il iubesc si profita. Dar de ce? De ce? Chiar acum, scriind e on pe skype imi zice cat de bine e cu mine, cat de mult ma iubeste, ma roaga sa-l cred, ma roaga sa cred in "noi". Devin agasanta si ridicola cu povestea asta, se repeta si eu nu ma invat minte, repet mereu aceeasi greseala. Sunt atat de obosita dar ma doare mult. Cum ii reuseste mereu? Cum face asta? Ce vrea? Sa isi bata joc de mine? De ce? Cum poate vorbi asa gol despre iubire? Ce mai vrea? Doar i-am dat tot, lacrimi, suferinta, iubire. Oare vrea sa ma vada distrusa complet? Nu vreau sa imi mai pun intrebarile astea, nu vreau, de unde atata lasitate in mine? Cum nu pot sa zic STOP? Ce-i cu mine..simt ca scap de sub control...nu vreau sa ma mai chinuie, nu vreau, nu pot..
kudika096085
Postat pe 16 Ianuarie 2010 14:58
Eu te inteleg atat de bine si stiu ca nu e usor sa uiti nu e usor sa renunti dar incearca sa gandesti mai pozitiv despre persoana ta...am scris si eu pe forumsi ai sa vezi ca sunt persoane care gresesc mai mult ca tine.te pup succ
es
mikixsempre
Postat pe 17 Ianuarie 2010 11:30
citeste ,,nu pot sa ma rup de trecut,,
mikixsempre
Postat pe 17 Ianuarie 2010 11:31
Am recitit tot ce s-a scri aici. In special ce am scris, observ ca merg dupa un cerc: plec, zic Stop, si imediat ma intorc..Scrisa si citita povestea asta chiar isi scoate in evidenta prostia, oare cat voi continua? De ce nu pot? Oare nu vreau? Ba bine ca vreau, si tind sa cred ca nu e osesia asa cum imi credeam pina acum. Simt ca tin la tipul asta enorm, nu mi-l pot scoate in nici un fel din viata, chiar de ma face sa sufar nu am nici o dorinta de razbunare, il vreau bine, si nu pentru ca asa buna si blinda sunt eu, ci pentru ca il iubesc. Acuma la fel, i-am zis ca plec, am plecat... pentru exact o zi, ca sa vina iar sa ma implore sa nu-l las, sa imi indruge ca relatia lui e pe ultima suta de metri, sa cred in noi, ca ar putea sa stea departe si dupa aia sa vina "liber" la mine dar se teme ca ma pierde, ca ma departez, de aia nu ma poate lasa chiar de stie si vede cat sufar. Ma roaga sa-l cred. Eu pe zi ce trece tot mai mult il iubesc si tot mai putin il cred. De fapt sunt confuza, ma priveste in ochi, pare atat de sincer..de ce refuz sa cred desi imi doresc atat? De ce fug acuma mai tare ca oricand. Sunt si agatata de relatia asta, dar si fug. Innebunesc. Ma doare ata, incat nu mai simt nimic. Mi s-a intors toata lumea pe dos. Oare atata panica de la o simpla indragosteala? Ce-i cu mine? Cum se controleaza asta? Am petrecut ultimile zile impreuna, nu e-am despartit, ori impreuna, ori la telefon... Era totul atat de perfect, incat am fugit. Si nu ma inteleg. Doar atat imi doresc asta de ce am fugit? Am disparut pur si simplu, nu apar on pe nici unul in conturi am tinut inchis telefonul. Dar mor de dor, si imi vine sa zbor la el. Poate mi-e frica de o eventuala plecare a lui mi-am creat un fel de imunitate, plec eu ca sa nu plece el si sa ma faca iar sa pling.. Dar oricum ma doare. Ma simt blocata. Vreau sa rup totul, vreau sa permit altcuiva sa se apropie de mine: nu pot. Ol astept. Sa imi vina "liber" :(( De ce????Doar stiu ca mine, nu inteleg ce vrea?? Oare baietii citec aceste forum-uri? poate un tip ar avea raspuns. De ce mint in asa hal, chiar asa mare placere le face stiindu-ne plingind? Oate am eu ceva rau in neregula cu mine? Nu am putut nici un barbat tine linga mine. I-am adus cumva linga mine,i-am iubit dar nu-i pot tine... ma rog, cred ca raspunsul e evident: nu era cine trebuia. Normal, ce sa astept de la un barbat insurat si unul "ocupat". Faza e ca acum ma pedepsesc, ma autopedepsesc...ma gandesc si mai mult la ce s-a intimplat si realizez cat de impertinenta am fost, cat de nerusinata...cred ca merit tot, pina la ultima lacrima. Ma pierd, ameyesc in propriile ganduri, simt cum pierd totul, totul a luat proportii exagerate, eu am facut asa..De ce ma gandesc abia dupa? Niciodata nu credeam ca asa putine minte am in capul asta al meu, nu mai fata... Iubesc dar trebuie sa fiu pedepsita si nici unul din personajele astea nu imi vor oferi fericirea, trebuie sa-i scot din viata mea, sa-l scot pe asta de fapt. dar CUM? De ce ma gandesc non - stop la ce fericita sunt cu el, de ce il iubesc? Vreau sa il vad cu prietena lui cat mai mult, i-am zis si lui, mi-a raspuns "Ma vei vedea"..Simt cum isi bate joc, ce i-am facut oare? Poate vazindu-l cu ea o sa am puterea sa rup totul? Sa sufar ca e cu alta dar sa ma resemnez intr-un final..Caci inteleg, nu voi avea puterea sa plec stiind ca doar isi bate joc, realizez asta, am pierdut, cedez..nu mai pot sa-l refuz cand vine, nu pot sa fiu radicala.. Am impresia ca invetez toate astea :(( Nu imi vine sa cred ca e despre mine asta. Cum sa ma "dezindragostesc"? Cum sa renunts si sa ma resemnez singura, fara a astepta sa o faca el, sa imi atenuez caderea in urma plecarii iminente a lui?... Ma doare..
kudika096085
Postat pe 20 Ianuarie 2010 13:14
tu zici ca vrei sa scapi de el sau ei ...dar tot timpul vb despre el....asa nu vei scapa niciodat ,.....nici macar de fantoma lui.....nu mai vb de el ....nu te mai gandi la el....si treci mai departe.....si da si baieti citesc ce scri si se minuneaza...zicandu si ....ce tari va credeti voi femeile...crezand ca puteti conduce barbatii.....cand de fapt nu puteti face nik fara ei si tb sa va ghideze de fiacare data cate cineva ...si sa va scoata la liman.....scuze de sinceritate.... toate cele bune
gratuit89
Postat pe 3 Februarie 2010 00:36
De la: kudika096085, la data 2009-12-20 20:59:24Buna.
Am citit multe pe aici, vreau si eu sa scriu, anonimatul ma incurajeaza, deoarece nu prea pot vorbi despre ce mi se intimpla cu nimeni. Sunt gata sa ascult orice critica doar sa nu mai tac.
E clar ca e vorba de o iubire. De doua chiar. De fapt nici nu stiu daca pot sa numesc asa ce mi s-a intimplat. Cu mai bine de un an in urma, am inceput sa fiu cu un baiat, de care in foarte scurt timp m-am indragostit.Daca e sa fiu sincera, pentru prima data, desi aveam 20 de ani, am observat ca fetele deja la 15 ani isi traiesc iubirea, eu tind sa cred ca pina acuma nu am mai simtit iubire. Deci. La cateva saptamini dupa o poveste incredibila am aflat ca are defapt prietena. Am plins. Cu mare durere i-am zis sa nu ma faca sa sufar, sa plece. El a acceptat neobisnuit de usor. A disparut fara urma, din viata mea. Si uite asa a inceput cosmarul meu. Muream fiecare zi asteptind sa ma sune, plingeam, nu ma puteam concentra la nimic. A durat exact o saptamina ca sa-i vad iar numarul apelind... A venit si a inceput cu "Am incercat sa te uit, nu pot..is rau stiu dar nu stiu ce am, ma gandesc non-stop ".. Eu eram gata sa fiu oricum doar sa fie in viata mea, sa nu mai pling. Dar am gresit. Ma dureau si mai mult plecarile si venirile lui periodice si gandul ca e cu alta. Intr-un final am hotarat sa pun capat la tot. I-am zis clar sa ma lase. Plingeam ca o prostuta, ca ultima prostuta si fraiera. El nu mai suna. Nu vorbeam cu nimeni despre asta. Plingeam neincetat...pina a aparut el. Barbatul care m-a ascultat, care m-a cucerit, care m-a facut a lui. Eram confuza. Cu cateva luni inainte eram sigura ca iubesc altul, acum eram in bratele altuia. s-ar parea ca totul a trecut, ca iata-ma fericita. Dar! Era foarte insurat:( O sa arunca-ti cu pietre in mine acuma, stiu. Si o merit. Doar am avut tupeul sa fiu cu un barbat insurat. Nu are sens sa zic ca m-am impotrivit la inceput acestei relatii, ca fugeam. Ma impuneam sa ma gandesc la celalalt. Nu am putut. Am fost a lui. A fost al meu. Eram sigura ca va face la fel, ca ma va lasa...doar avea sotie. Ma invinuiam fiecare secunda dar nu ma abtineam, ma pierdeam in el, ma dadeam lui cu totul. El nici gand nu avea sa ma paraseasca, desi eu sedeam si asteptam in orice clipa sa imi zica "Te iubesc dar sunt insurat". Din contra is facea planuri cu mine.Stiu sunt ipocrita si nu o sa creada nimeni, dar chiar ma gandeam ca sotia lui sufera. Nu locuim in acelasi oras.
Vara eu am plecat peste hotare, cu un program pentru studenti, cu alte doua prietene. Petreceam cu el cele mai intense clipe din viata mea, scurte, furate, gresite, murdare, ilegale. cand a plecat in orasul lui...va spun sincer am vazut prima data un barbat cum plingea. Plingea! Am simtit atata putere in mine. I-am zis ca il vreau al meu. El m-a privit mult si mi-a zis ca divorteaza, ca cand ma intorc vom fi impreuna si nimeni nu ne vom mai ascunde. Ar fi trebuit sa ma bucur. Da, m-am bucurat. Dar si m-am speriat rau. Cum asa? Cineva sa faca ceva pentru mine? Si inca ce? Sa o lase pe alta!!! Nu se poate. Oricum, ni-am despartit cu gandul sa ne mai vedem. Intr-o saptamina aveam avionul. Plecam. Spre marea mea uimire a aparut el. Cel pentru care am plins. Si mi-a zis ca nu se poate opri, ca nu isi imagineaza cum va trai fara sa ma vada 4 luni? ... I-am zis ca am pe cineva si sa ma lase. Si asta mi-a plins. Al doilea barbat care plinge!Asta ma face sa cred ca e o minciuna ca barbatii nu pling.
Oricum, eu am plecat. Vara fiind acolo departe, m-am certat cu iubitul meu...indraznesc sa-i zic asa...si m-a parasit. M-a parasit pe net. A zis ca ma iubeste enorm..dar.. A zis ceea ce asteptam cu infrigurare eu. Toate lacrimile si ceea prin ce treceam eu nu are sens sa le explic. A aparut in schimb primul meu. A zis ca ma asteapta.
In septembrie am revenit. El intr-adevar a venit la mine. Mi-a zis ca ma iubeste. Am picat pe spate daca sincer. Nu e genul care sa zica te iubesc asa usor. Nu stiu ce sa cred, de ce mi-a zis-o.. Dar iar, in scurt timp a disparut iar. Eu iar am inceput ca ultima fraiera sa bocesc. am facut o depresie grea. Ai mei vroiau sa ma tarsca la psiholog. eu il cautam pe iubitul meu insurat... Spre marea mea uimire el mi-a zis ca ma iubeste dar ca nu putem fi impreuna... vorbeam prin mail-uri doar. Nu i-am auzit vocea din primavara:( Imi dau seama cat de ridicola si fraiera sunt. Dar oare ce sa fac? Oare ce simt? Chiar recitesc ce am scris si asa nu seamana cu mine fata despre care scriu...Dar am fost eu cea care a facut toate astea. Mi-a scris ultimul mail cu "Te-am iubit enorm. dar nu-mi mai scri nicaieri. Am inteles tot. " e vorba ca unul din prietenii lui, pe care aproape ca nu-l cunosc, i-a zis ca e cu mine. Doamne cate ipocrizie. La mine ma refer evident. Cum oare a putut sa creada asa ceva? Nu il voi mai cauta. Nu vrea el asta. Il iubesc. vreau sa fie bine. Fie si cu sotia lui.
Si tipul de la care a inceput de fapt totul. apare si dispare la nessfarsit. Imi zice ca ma iubeste, ca vrea sa fie cu mine, doar cu mine... daca sincer, si eu vreau. Mai corect ar fi sa zic ca eu vreau sa fiu, ca pe el nu-l cred. Si nu ca sa-l uit pe altul. Ci pentru ca chiar simt ceva foarte puternic, vreau sa fiu cu el in toate sensurile. Zilele trecute l-am vazut iar cu prietena lui. Iar se repeta totul. M-a suna si vorbim la telefon pina dimineata la 3-4. Nu mai pot. Am intrebat ce vrea defapt. A zis ca ma vrea, a zis ca o iubeste pe prietena lui si ca eu nu il pot intelege, ca eu cred ca e imposibil sa iubesti 2 persoane. Imi povesteste ca prietena il face sa lupte, ca a obosit, ca vrea sa fie linistit linga mine. Ca ma iubeste chiar de eu nu inteleg. Nu mai pot. Da, chiar cum sa inteleg???? Ce vrea? Sa-i fiu rezerva Cand cealalta se va plictisi de el sa vina la mine sa il ingrizesc??? Nu mai pot. Sunt o idioata si o usuratica si oare asta nu se schimba??
Tragind linia: am fost cu un tip ocupat, apoi am fost amanta unui tip insurat, apoi acum iar ma zbat asa... Ce sunt? Mi-e frica sa scriu.. Dar in cap ma numesc exact asa cum ma vor numi cei ce vor citi astea. In cazul in care va citi cineva.
Stiu ca is fraiera, prostutsa, rea si murdara. Oare altceva imi mai poate zice cineva? Nu astept intelegere... sau poate astept?





... am fost al lui, a fost al meu ... ... doamneeeee. CITA PROSTIE ... de unde scoateti fraze atit de dramatice ? ... ce neuroni joaca table prin dovleceii aia ? ... romeo si julieta ... in varianta de denaturata romaneasca ... curvarie ieftina invelita in cuvinte de pompoase ... ...
marco918
Postat pe 3 Februarie 2010 00:45
ciao. asa de bine ma regasesc si eu in povestea ta...si eu am tinut la un baiat aflat intr-o alta relatia, chiar am crezut tot ce mi-a spus(vorbe de iubire, de dor, faptul ca eu sunt ceea ce isi doreste si ca se va desparti de prietena lui)...insa acum o luna m-am hotarat sa scriu si eu pe forumul acesta, cred ca asta a fost cea mai buna decizie pe care am luat-o in ultimul timp. datorita sfaturilor lor am trecut peste ceea ce credeam ca simt pentru el si am ajuns sa vad acum adevarul...vroiam ceea ce nu puteam avea.

sfatul pe care ti-l pot da este sa te detasezi de tot ce te leaga de acesti 2 barbati, dar mai ales de baiatul de care tot pomenesti in ultimul timp. nici eu nu am renuntat la baiatul la care tineam asa usor...si acum ma mai intalnesc cu el si purtam discutii si dupa fiecare intalnire si discutie devin mai puternica pt ca realizez ca eu NU-MI DORESC O ASA PERSOANA LANGA MINE. daca asa a facut cu prietena lui cu care e de 3 ani e posibil sa faca la fel si cu mine peste 3 ani.

nu stiu cat e de buna metoda pe care am aplicat-o eu, dar poate te va ajuta...incearca sa vezi adevarul din spatele cuvintelor de dragoste pe care ti le spune. si aminteste-ti ca daca te-ar fi iubit cu adevarat tu nu ai fi plans acum, ci ai fi fost fericita in bratele lui.

fii puternica!!! viata e prea scurta ca tu sa fi suparata si sa plangi mereu. cei care merita nu se vor comporta niciodata asa cu tine, ci iti vor fi mereu aproape.

crs_crs
Postat pe 4 Februarie 2010 15:27
corect! e o prostie, naivitate, dar care am simtit-o.. a trecut acum, si imi vine sa imi dau palme la ce proasta am fost..probabil inca sunt, dar oricum nu ajuta, asa ca imi las obrajii in pace. Tot ce stiu, e ca nu trebuie sa ma implic atat, sentimentele te fac ridicola si arati ca o proasta goala, asa cum s-a si spus.. "am fost a lui a fost al meu", stiu ca suna ca cea mai mare naivitate si falsitate, dar nu era pic de fals, asa am simtit nu pot sa neg...dar nici prostia nu o s-o neg. Imi pare tare rau pentru toate astea rele, proaste, false si fara principii care alegem sa fim amante.. daca sincer, nu meritam pic de mila si intelegere, in primul rand nu pentru ca distrugem "o familie", care nu se stie la ce faza e, ci pentru faptul ca atat de nepasatoare suntem fata de noi, ne umilim atat, nu putem controla nimic. Asta vine din prea multa "poveste", prea ne dorim printi si credem in iubire. Se pare ca asta nu exista. Nu vreau sa ma pripesc concluzionand, dar imi privesc totul din profil. Ma desconsider pentru tot ce am facut. Merit fiecare lacrima, fiecare ora nedormita. Inca ma doare situatia in care sunt, nu mai sunt amanta, am avut puterea sa ies din asta. Insa oricum, acum sunt la inceput.. plecari, reveniri, certuri si juraminte..nu se termina, eu cred de fiecare data ca va fi altfel, realizez naivitatea-mi dar nu prea pot sa o controlez. Acum astept sa obosesc, sa se rezolve, sa plec... Sa lupt nu mai am cum.
Am invatat. Dar nu voi da nici un sfat. Comuna e doar durerea.
kudika096085
Postat pe 22 Februarie 2010 20:43
De la: kudika096085, la data 2009-12-20 20:59:24Buna.
Am citit multe pe aici, vreau si eu sa scriu, anonimatul ma incurajeaza, deoarece nu prea pot vorbi despre ce mi se intimpla cu nimeni. Sunt gata sa ascult orice critica doar sa nu mai tac.
E clar ca e vorba de o iubire. De doua chiar. De fapt nici nu stiu daca pot sa numesc asa ce mi s-a intimplat. Cu mai bine de un an in urma, am inceput sa fiu cu un baiat, de care in foarte scurt timp m-am indragostit.Daca e sa fiu sincera, pentru prima data, desi aveam 20 de ani, am observat ca fetele deja la 15 ani isi traiesc iubirea, eu tind sa cred ca pina acuma nu am mai simtit iubire. Deci. La cateva saptamini dupa o poveste incredibila am aflat ca are defapt prietena. Am plins. Cu mare durere i-am zis sa nu ma faca sa sufar, sa plece. El a acceptat neobisnuit de usor. A disparut fara urma, din viata mea. Si uite asa a inceput cosmarul meu. Muream fiecare zi asteptind sa ma sune, plingeam, nu ma puteam concentra la nimic. A durat exact o saptamina ca sa-i vad iar numarul apelind... A venit si a inceput cu "Am incercat sa te uit, nu pot..is rau stiu dar nu stiu ce am, ma gandesc non-stop ".. Eu eram gata sa fiu oricum doar sa fie in viata mea, sa nu mai pling. Dar am gresit. Ma dureau si mai mult plecarile si venirile lui periodice si gandul ca e cu alta. Intr-un final am hotarat sa pun capat la tot. I-am zis clar sa ma lase. Plingeam ca o prostuta, ca ultima prostuta si fraiera. El nu mai suna. Nu vorbeam cu nimeni despre asta. Plingeam neincetat...pina a aparut el. Barbatul care m-a ascultat, care m-a cucerit, care m-a facut a lui. Eram confuza. Cu cateva luni inainte eram sigura ca iubesc altul, acum eram in bratele altuia. s-ar parea ca totul a trecut, ca iata-ma fericita. Dar! Era foarte insurat:( O sa arunca-ti cu pietre in mine acuma, stiu. Si o merit. Doar am avut tupeul sa fiu cu un barbat insurat. Nu are sens sa zic ca m-am impotrivit la inceput acestei relatii, ca fugeam. Ma impuneam sa ma gandesc la celalalt. Nu am putut. Am fost a lui. A fost al meu. Eram sigura ca va face la fel, ca ma va lasa...doar avea sotie. Ma invinuiam fiecare secunda dar nu ma abtineam, ma pierdeam in el, ma dadeam lui cu totul. El nici gand nu avea sa ma paraseasca, desi eu sedeam si asteptam in orice clipa sa imi zica "Te iubesc dar sunt insurat". Din contra is facea planuri cu mine.Stiu sunt ipocrita si nu o sa creada nimeni, dar chiar ma gandeam ca sotia lui sufera. Nu locuim in acelasi oras.
Vara eu am plecat peste hotare, cu un program pentru studenti, cu alte doua prietene. Petreceam cu el cele mai intense clipe din viata mea, scurte, furate, gresite, murdare, ilegale. cand a plecat in orasul lui...va spun sincer am vazut prima data un barbat cum plingea. Plingea! Am simtit atata putere in mine. I-am zis ca il vreau al meu. El m-a privit mult si mi-a zis ca divorteaza, ca cand ma intorc vom fi impreuna si nimeni nu ne vom mai ascunde. Ar fi trebuit sa ma bucur. Da, m-am bucurat. Dar si m-am speriat rau. Cum asa? Cineva sa faca ceva pentru mine? Si inca ce? Sa o lase pe alta!!! Nu se poate. Oricum, ni-am despartit cu gandul sa ne mai vedem. Intr-o saptamina aveam avionul. Plecam. Spre marea mea uimire a aparut el. Cel pentru care am plins. Si mi-a zis ca nu se poate opri, ca nu isi imagineaza cum va trai fara sa ma vada 4 luni? ... I-am zis ca am pe cineva si sa ma lase. Si asta mi-a plins. Al doilea barbat care plinge!Asta ma face sa cred ca e o minciuna ca barbatii nu pling.
Oricum, eu am plecat. Vara fiind acolo departe, m-am certat cu iubitul meu...indraznesc sa-i zic asa...si m-a parasit. M-a parasit pe net. A zis ca ma iubeste enorm..dar.. A zis ceea ce asteptam cu infrigurare eu. Toate lacrimile si ceea prin ce treceam eu nu are sens sa le explic. A aparut in schimb primul meu. A zis ca ma asteapta.
In septembrie am revenit. El intr-adevar a venit la mine. Mi-a zis ca ma iubeste. Am picat pe spate daca sincer. Nu e genul care sa zica te iubesc asa usor. Nu stiu ce sa cred, de ce mi-a zis-o.. Dar iar, in scurt timp a disparut iar. Eu iar am inceput ca ultima fraiera sa bocesc. am facut o depresie grea. Ai mei vroiau sa ma tarsca la psiholog. eu il cautam pe iubitul meu insurat... Spre marea mea uimire el mi-a zis ca ma iubeste dar ca nu putem fi impreuna... vorbeam prin mail-uri doar. Nu i-am auzit vocea din primavara:( Imi dau seama cat de ridicola si fraiera sunt. Dar oare ce sa fac? Oare ce simt? Chiar recitesc ce am scris si asa nu seamana cu mine fata despre care scriu...Dar am fost eu cea care a facut toate astea. Mi-a scris ultimul mail cu "Te-am iubit enorm. dar nu-mi mai scri nicaieri. Am inteles tot. " e vorba ca unul din prietenii lui, pe care aproape ca nu-l cunosc, i-a zis ca e cu mine. Doamne cate ipocrizie. La mine ma refer evident. Cum oare a putut sa creada asa ceva? Nu il voi mai cauta. Nu vrea el asta. Il iubesc. vreau sa fie bine. Fie si cu sotia lui.
Si tipul de la care a inceput de fapt totul. apare si dispare la nessfarsit. Imi zice ca ma iubeste, ca vrea sa fie cu mine, doar cu mine... daca sincer, si eu vreau. Mai corect ar fi sa zic ca eu vreau sa fiu, ca pe el nu-l cred. Si nu ca sa-l uit pe altul. Ci pentru ca chiar simt ceva foarte puternic, vreau sa fiu cu el in toate sensurile. Zilele trecute l-am vazut iar cu prietena lui. Iar se repeta totul. M-a suna si vorbim la telefon pina dimineata la 3-4. Nu mai pot. Am intrebat ce vrea defapt. A zis ca ma vrea, a zis ca o iubeste pe prietena lui si ca eu nu il pot intelege, ca eu cred ca e imposibil sa iubesti 2 persoane. Imi povesteste ca prietena il face sa lupte, ca a obosit, ca vrea sa fie linistit linga mine. Ca ma iubeste chiar de eu nu inteleg. Nu mai pot. Da, chiar cum sa inteleg???? Ce vrea? Sa-i fiu rezerva Cand cealalta se va plictisi de el sa vina la mine sa il ingrizesc??? Nu mai pot. Sunt o idioata si o usuratica si oare asta nu se schimba??
Tragind linia: am fost cu un tip ocupat, apoi am fost amanta unui tip insurat, apoi acum iar ma zbat asa... Ce sunt? Mi-e frica sa scriu.. Dar in cap ma numesc exact asa cum ma vor numi cei ce vor citi astea. In cazul in care va citi cineva.
Stiu ca is fraiera, prostutsa, rea si murdara. Oare altceva imi mai poate zice cineva? Nu astept intelegere... sau poate astept?
draga mea ai dat din greseala in greseala intotdeauna cand vrei sa mai faci ceva gandestete de doua ori dar nui nimic omul din greseli invata nu-ti pierde increderea in tine si mergi mai departe ai grija pe viitor sa nu faci aceleasi greseli mult noroc
kudika143709
Postat pe 14 Martie 2010 11:58
Este f bine ca ai realizat unde ai gresit si ar fi si mai bine sa nu mai comiti aceleasi erori.Acum fruntea sus, viata merge inainte,este lumea plina de baieti,ai de unde alege.Uita-i pe amandoi si gandeste-te la viitor.Multa bafta.
cami_goanga10
Postat pe 8 Aprilie 2010 01:26
Cred ca toata lumea greseste ,intr-o oarecare masura, toti iubim si suntem sau nu intelesi , dar stii cum se spune in dragoste si in razboi este permis orice.. nu zic ca ai facut bine ca te-ai incurcat cu un tip insurat,dar cred ca poti uita si merge mai departe .in fond esti tanara si ai toata viata inainte.. crede-ma e pacat sa nu iesi cu prietenii,sa nu te distrezi , sa nu faci ceea ce iti place , pt ca suferi dupa unul sau dupa altul .. uita ca ai suferit si inca suferi !!!
oanarusu29
Postat pe 13 Iulie 2010 01:29

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Oare ce pot face? 5 De la: Barbie30 21 August 2010 09:47
Iubire interzisa... 21 De la: maria91 23 August 2012 21:10
m-am indragostit , iar el nu cred ca simte acelasi lucru : 34 De la: Cristinakitty 20 Ianuarie 2010 14:34
HELP! Sunt femeie, ma consideram hetero, dar m-am indragostit de o alta femeie 90 De la: kudika_5823 8 Mai 2012 20:47
varsator--gemeni 5 De la: pesah 30 Aprilie 2009 14:00