Setari Cookie-uri

DRAGOSTE SAU ALTCEVA?

mai intii vreau sa spun tuturor an nou cu multe impliniri si sanatate LA MULTI ANI Odata cu inceperea anului am dat si eu de belele si as avea nevoie de sfaturi din partea celor ce au trecut print-o situatie asemanatoare..............anul trecut am avut o relatie timp de 8 luni,am iubit foarte mult credeam ca e printul meu,dar cu timpul relatia sa racit fiindca unica care iubea eram doar eu,am considerat ca e mai bine sa-i pun capat la atita suferinta,am considerat ca intr-o relatie trebuie doi,mi-a fost greu sa ma rup dar pina la urma am reusit sa pun capat,nu a fost o relatie urita din contra,ne-am inteles chiar bine si am avut multe puncte comune,dar am considerat ca iubirea spune totul,iar eu nu voiam un barbat linga mine care nu putea sa-mi spuna ca simpte ceva pentru mine,ne-am despartit si am lasat timpu sa hotareasca................la trei luni dupa ce am terminat relatia respectiva am cunoscut pe altcineva,un baiat bun, iubitor,genul de barbat ce si-ar dori toate femeile, eu eram centru universului pentru el,am inceput sa ma intragostesc dinou,dar totul a durat foarte putin la doar 2 luni dupa ce ne-am cunoscut a plecat in germania si eu am ramas aici,acuma are o luna de cind este plecat,am fost foarte dezamagita ca a plecat,vorbim in fiecare zi da parca nu este la fel,ca si cind era aici,dar problema cea mare este ca in urma cu 2 saptamini,m-a cautat fostu prieten ca sa ne impacam,ca si-a dat seama ca ma iubeste si ca nu vrea sa stea fara mine,aflase ca am pe cineva si cica nu vrea sa ma piearda definitiv,problema me este,ca nu il cred si in acelas timp m-a dat peste cap,mi-a trezit amintiri si parca am sufletul indoit,nu il mai iubesc asta sigur,da parca mai simpt totusi ceva pentru el,am aceptat sa ies odata cu el ca sa-mi vorbeasca si de atunci nu ma lasa in pace,face imposibilul sa afle unde sunt si ma trezesc cu el linga mine,ba chiar a venit si la usa mea de citeva ori,ma deranjeaza faptul ca daca chiar ma iubeste,dece acuma? cind stie ca am pe altcineva,chiar nu mai inteleg nimic,iar prietenul meu si-a dat seama de o mica schimbare la mine,nu as vrea sa-l pierd pentru o prostie,ti-n mult la el,ca nu pot zice ca il iubesc in doar 3 luni,dar mai tin si la fostul un pic,as vrea sa-mi spuneti ce ati facut daca ati trecut prin asa ceva,ca eu sunt blocata si nu stiu ce sa fac..............multumesc anticipat

Postat pe 3 Ianuarie 2010 13:54
parerea mea este ca primul prieten ,in momentul in care a aflat ca ai un nou prieten ,s-a hotarit sa te recucereasca ,ca sa te poata lasa el dupa aia in general barbatilor nu le place sa fie parasiti parerea mea este ca nici tu nu stii ce vrei
timisoara64
Postat pe 17 Ianuarie 2010 02:35
De la: , la data 2010-01-03 13:54:08mai intii vreau sa spun tuturor an nou cu multe impliniri si sanatate LA MULTI ANI Odata cu inceperea anului am dat si eu de belele si as avea nevoie de sfaturi din partea celor ce au trecut print-o situatie asemanatoare..............anul trecut am avut o relatie timp de 8 luni,am iubit foarte mult credeam ca e printul meu,dar cu timpul relatia sa racit fiindca unica care iubea eram doar eu,am considerat ca e mai bine sa-i pun capat la atita suferinta,am considerat ca intr-o relatie trebuie doi,mi-a fost greu sa ma rup dar pina la urma am reusit sa pun capat,nu a fost o relatie urita din contra,ne-am inteles chiar bine si am avut multe puncte comune,dar am considerat ca iubirea spune totul,iar eu nu voiam un barbat linga mine care nu putea sa-mi spuna ca simpte ceva pentru mine,ne-am despartit si am lasat timpu sa hotareasca................la trei luni dupa ce am terminat relatia respectiva am cunoscut pe altcineva,un baiat bun, iubitor,genul de barbat ce si-ar dori toate femeile, eu eram centru universului pentru el,am inceput sa ma intragostesc dinou,dar totul a durat foarte putin la doar 2 luni dupa ce ne-am cunoscut a plecat in germania si eu am ramas aici,acuma are o luna de cind este plecat,am fost foarte dezamagita ca a plecat,vorbim in fiecare zi da parca nu este la fel,ca si cind era aici,dar problema cea mare este ca in urma cu 2 saptamini,m-a cautat fostu prieten ca sa ne impacam,ca si-a dat seama ca ma iubeste si ca nu vrea sa stea fara mine,aflase ca am pe cineva si cica nu vrea sa ma piearda definitiv,problema me este,ca nu il cred si in acelas timp m-a dat peste cap,mi-a trezit amintiri si parca am sufletul indoit,nu il mai iubesc asta sigur,da parca mai simpt totusi ceva pentru el,am aceptat sa ies odata cu el ca sa-mi vorbeasca si de atunci nu ma lasa in pace,face imposibilul sa afle unde sunt si ma trezesc cu el linga mine,ba chiar a venit si la usa mea de citeva ori,ma deranjeaza faptul ca daca chiar ma iubeste,dece acuma? cind stie ca am pe altcineva,chiar nu mai inteleg nimic,iar prietenul meu si-a dat seama de o mica schimbare la mine,nu as vrea sa-l pierd pentru o prostie,ti-n mult la el,ca nu pot zice ca il iubesc in doar 3 luni,dar mai tin si la fostul un pic,as vrea sa-mi spuneti ce ati facut daca ati trecut prin asa ceva,ca eu sunt blocata si nu stiu ce sa fac..............multumesc anticipat

AUZI?DAR NU TE MARITASEI ACUM 2 ANI CU UN MUSULMAN PE ALT TOPIC???SAU DESCHIZI TOPICURI DIN PLICTISEALA...O FEMEIE ISI MAI VEDE SI DE CASA MAI SPALA MAI CALCA MAI GATESTE SI TU NU STA NUMAI IN FATA CALCULATORULUI SA DESCHIZI TOPICURI PESTE TOPICURI CA AM INCEPUT SA MA SATUR DE CAT ITI VAD POZA DE LA AVATAR
vale24
Postat pe 17 Ianuarie 2010 07:54
eu "simpt" ca este grele tare cu lb romana ...si "ti-n" sa iti precizez sa te apuci sa o inveti !
blaa
Postat pe 17 Ianuarie 2010 09:57
Macar daca ar angaja niste persoane competente sa scrie cate o poveste mai buna si corect scisa dpdv gramatical!!!
Lasa-ne...lasa-ne!!!
paula27
Postat pe 17 Ianuarie 2010 11:15
De la: vale24, la data 2010-01-17 07:54:11
De la: , la data 2010-01-03 13:54:08mai intii vreau sa spun tuturor an nou cu multe impliniri si sanatate LA MULTI ANI Odata cu inceperea anului am dat si eu de belele si as avea nevoie de sfaturi din partea celor ce au trecut print-o situatie asemanatoare..............anul trecut am avut o relatie timp de 8 luni,am iubit foarte mult credeam ca e printul meu,dar cu timpul relatia sa racit fiindca unica care iubea eram doar eu,am considerat ca e mai bine sa-i pun capat la atita suferinta,am considerat ca intr-o relatie trebuie doi,mi-a fost greu sa ma rup dar pina la urma am reusit sa pun capat,nu a fost o relatie urita din contra,ne-am inteles chiar bine si am avut multe puncte comune,dar am considerat ca iubirea spune totul,iar eu nu voiam un barbat linga mine care nu putea sa-mi spuna ca simpte ceva pentru mine,ne-am despartit si am lasat timpu sa hotareasca................la trei luni dupa ce am terminat relatia respectiva am cunoscut pe altcineva,un baiat bun, iubitor,genul de barbat ce si-ar dori toate femeile, eu eram centru universului pentru el,am inceput sa ma intragostesc dinou,dar totul a durat foarte putin la doar 2 luni dupa ce ne-am cunoscut a plecat in germania si eu am ramas aici,acuma are o luna de cind este plecat,am fost foarte dezamagita ca a plecat,vorbim in fiecare zi da parca nu este la fel,ca si cind era aici,dar problema cea mare este ca in urma cu 2 saptamini,m-a cautat fostu prieten ca sa ne impacam,ca si-a dat seama ca ma iubeste si ca nu vrea sa stea fara mine,aflase ca am pe cineva si cica nu vrea sa ma piearda definitiv,problema me este,ca nu il cred si in acelas timp m-a dat peste cap,mi-a trezit amintiri si parca am sufletul indoit,nu il mai iubesc asta sigur,da parca mai simpt totusi ceva pentru el,am aceptat sa ies odata cu el ca sa-mi vorbeasca si de atunci nu ma lasa in pace,face imposibilul sa afle unde sunt si ma trezesc cu el linga mine,ba chiar a venit si la usa mea de citeva ori,ma deranjeaza faptul ca daca chiar ma iubeste,dece acuma? cind stie ca am pe altcineva,chiar nu mai inteleg nimic,iar prietenul meu si-a dat seama de o mica schimbare la mine,nu as vrea sa-l pierd pentru o prostie,ti-n mult la el,ca nu pot zice ca il iubesc in doar 3 luni,dar mai tin si la fostul un pic,as vrea sa-mi spuneti ce ati facut daca ati trecut prin asa ceva,ca eu sunt blocata si nu stiu ce sa fac..............multumesc anticipat

AUZI?DAR NU TE MARITASEI ACUM 2 ANI CU UN MUSULMAN PE ALT TOPIC???SAU DESCHIZI TOPICURI DIN PLICTISEALA...O FEMEIE ISI MAI VEDE SI DE CASA MAI SPALA MAI CALCA MAI GATESTE SI TU NU STA NUMAI IN FATA CALCULATORULUI SA DESCHIZI TOPICURI PESTE TOPICURI CA AM INCEPUT SA MA SATUR DE CAT ITI VAD POZA DE LA AVATAR
TERY78
Postat pe 17 Ianuarie 2010 12:01
ba da ii maritata cu un musulman dupa cum reiese din topicul asta

222 mesaje
Postat pe: 11 Ianuarie 2010, ora 21:06 Raporteaza abuz de limbaj Citeaza Raspunde

Buna!
Imi cer chiar de la inceput scuze daca vor fi unele greseli gramaticale sunt prea nervoasa si poate ca nu voi fi tocmai coerenta.
Sa incepem cu inceputul, acum 2 ani m-am casatorit, cu un musulman cununia religioasa a avut loc atat la moschee cat si la biserica, deoarece am refuzat sa-mi schimb religia. Imediat dupa casatorie, la cateva saptamani a inceput calvarul...s-a intamplat tot ce se putea intampla mai groaznic intr-o casatorie (mai putin violenta fizica...dar a compsensat cea psihica!!!). Ne tot desparteam si ne impacam, asa am tinut-o 2 ani.....el intre o femeie si alta, eu dintr-o stare de disperare intr-una de resemnare pana cand anul trecut, pe la sfrasitul anului, am bagat divortul. La divort nu a venit pt ca zicea ca e ceva ce doar eu vreau, nu si el..ma facea sa ma simt vinovata pt ca in sfarsit am luat atitudine si nu mai suportam bulevardul care era la noi in casa si nici tel. lui care era mai degraba o centrala, la care apelau numai femei. Nu as vrea sa va plictisesc cu povestea mea de asta nu voi intra prea tare in detalii. Ideea este ca in urma cu 2 sapt. am aflat ca el s-a casatorit, in timpul casatoriei cu mine, la el in tara cu o alta femeie (asta in timp ce incerca sa-mi arate mie cat e el de schimbat si cum ar trebui sa mai incercam). Eu am si dovezi si martori pt comiterea adulterului, dar cum sa dovedesc ca el s-a casatorit si acolo?!!!! Despre casatoria de la el din tara mi-a spus chiar el (parca mi-a dat cu ceva in cap!!!!), cu vreo 2 - 3 sapt in urma a acceptat sa mergem la terapie de cuplu, isi dorea copil (noroc ca n-am ramas insarcinata) si pe urma....s-a casatorit!!!!!!!!!!!!!! Ma simt de parca traiesc o poveste dintr-un film si asa cum actorii nu se pot abate de la scenariu la fel am si eu impresia ca nu pot face nimic, ca sunt legata de maini si de picioare... Sa nu uit un detaliu f important: este f posibil ca acolo sa se fi casatorit tot cu o romanca.
Eu stiu ca la noi in tara bigamia e considerata infractiune si ca se pedepseste cu inchisoarea, nu doresc raul nimanui dar simt ca si-a batut joc de sufletul meu pt ca nici macar nu-mi permitea sa merg mai departe, tot timpul ma sacaia....mi-am schimbat nr de tel, adresa de e-mail si degeaba pt ca a inceput sa ma caute la lucru (ca la ai mei acasa nu are curajul!)....inca ma mai cauta cu te miri ce motive!!!!!
Voi ce ati face in situatia mea???? Daca cineva ma poate invata ce sa fac, unde sa sun, sa caut ca sa dovedesc faptul ca s-a casatorit il rog sa o faca. Astept raspunsurile voastre.
timisoara64
Postat pe 17 Ianuarie 2010 15:48
telenovelista !!!!!cine stie peste un an vedem telenovela pe acasa tv! o fii o regizoare la inceput de cariera sau scenarista !!!
timisoara64
Postat pe 17 Ianuarie 2010 15:51

si pe un alt topic ii avea mari si lasati Goooooooddddddd,nu mai vine odata 2012???!!!!
mitura
Postat pe 17 Ianuarie 2010 15:52

kudika077480
Postat pe 18 Ianuarie 2010 11:58
am trecut si eu prin aceiais situatie si tin sa iti zic ca am ales a doua varianta si nu regret nimic fiindca fostul ma cauta tot la fel cand a vazut ca am pe altcineva dar cand am fost langa el si-a batut joc.Fii tare si mergi ianinte,nu te mai uita inapoi ca nu se v-a schimba nimic si tot la fel v-a fi.Pupici si ai grija de tine

kudika003824
Postat pe 18 Ianuarie 2010 17:51
De la: kudika003824, la data 2010-01-18 17:51:26am trecut si eu prin aceiais situatie si tin sa iti zic ca am ales a doua varianta si nu regret nimic fiindca fostul ma cauta tot la fel cand a vazut ca am pe altcineva dar cand am fost langa el si-a batut joc.Fii tare si mergi ianinte,nu te mai uita inapoi ca nu se v-a schimba nimic si tot la fel v-a fi.Pupici si ai grija de tine

http://www.kudika.ro/comunitate/forum/post_reply/30723/quote/827836.html#
http://www.kudika.ro/comunitate/forum/post_reply/30723/quote/827836.html#
lui86
Postat pe 19 Ianuarie 2010 16:45
daca alegi sa te intorci la fostul iubit kre nu a facut dct sa te foloseasca,iarta-ma dar cred k iti place sa suferi!parerea mea este k totusi actualul tau iubit ar tb sa afle de asta k sa nu isi mai faca iluzii si planuri cu tn!asa sunt unele femei fug de la bn la rau!iti place sa suferi fato!wake-up!
lui86
Postat pe 19 Ianuarie 2010 16:48
iti multumesc pentru sfat.........tin sa spun tuturor ce au lasat comentarii, ca acest topic este scris de mine si nu de altcineva,dar cum sunt noua in lucrurile astea nu am stiut ce trebuie sa fac,dar orcum multumesc pentru parerile voastre,iar de greselile gramaticale...........cred ca toata lumea le face
laura_vichy
Postat pe 19 Ianuarie 2010 16:54
iti multumesc pentru sfat,nu imi place sa sufar,asa ca am pus o piatra peste trecut,am analizat bine ce am acuma si ce am avut, am inteles si eu ca daca ma intorc in tecut am doar de suferit si pierd mult,am inteles ca am o persoana minunata linga mine si cred ca merita toata dragostea mea,asa ca luna viitoare plec in germania la el,am ales si cred ca nu am gresit,tin foarte mult la el si nu vreau sa-l pierd ..........
laura_vichy
Postat pe 19 Ianuarie 2010 17:10
De la: , la data 2010-01-03 13:54:08
Odata cu inceperea anului am dat si eu de belele si as avea nevoie de sfaturi din partea celor ce au trecut print-o situatie asemanatoare..............anul trecut am avut o relatie timp de 8 luni,am iubit foarte mult credeam ca e printul meu,dar cu timpul relatia sa racit fiindca unica care iubea eram doar eu,am considerat ca e mai bine sa-i pun capat la atita suferinta,am considerat ca intr-o relatie trebuie doi,mi-a fost greu sa ma rup dar pina la urma am reusit sa pun capat,nu a fost o relatie urita din contra,ne-am inteles chiar bine si am avut multe puncte comune,dar am considerat ca iubirea spune totul,iar eu nu voiam un barbat linga mine care nu putea sa-mi spuna ca simpte ceva pentru mine

asta am facut si eu insa fara sa-l anunt si fara sa recunosc k eu sunt de vina
am continuat sa ma vad cu el si am inceput sa ma simt si folosita pentru k eu gandeam pentru mine

situatia ta e mai delicata nu stiu cand e vb de doi la care tii nu stiu
ia un timp si nu mai vb cu nimeni sa nu afle 1unde esti si la al 2 k pleci la bunici eu stiu dar fara sa vb cu vreunu u trebuie sati dai seama pentru cine ai sentimente mai puternice
kudika109268
Postat pe 27 Ianuarie 2010 17:17

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
ce sa mai cred?? 25 De la: fantasie 26 Iunie 2012 23:01
Oare chiar s`a schimbat? 47 De la: tonim69 30 Iulie 2009 10:42
A trebuit sa aleg 16 De la: valy90 27 Februarie 2011 22:54
Cina perfecta! 4 De la: IrisDenisse 20 Iunie 2012 16:45
suntem in contratimp... 14 De la: kudika_3172 13 Ianuarie 2014 17:38