Mai multe
|
nu m-as putea lipsi de rimel, gloss si fond de ten |
||
|
andradeedee Postat pe 7 Ianuarie 2010 19:21 |
||
|---|---|---|
|
||
|
andradeedee Postat pe 7 Ianuarie 2010 19:22 |
||
|
||
|
|
||
|
andradeedee Postat pe 7 Ianuarie 2010 19:23 |
||
| nu m.as putea lipsi de samponul meu dove hair fall control si de gelul meu de dush de la sefora | ||
|
jakall Postat pe 7 Ianuarie 2010 19:28 |
||
Mie nu-mi lipseste niciodata din geanta INTREAGA trusa de produse cosmetice! Dar daca ar fi sa fac o selectie, crema hidratanta cu apa termala si rimelul imi sunt cele mai utile. |
||
|
Aiswarya Postat pe 7 Ianuarie 2010 19:30 |
||
| nu m-as putea lipsi de blush si ruj | ||
|
lenutastan Postat pe 7 Ianuarie 2010 19:34 |
||
|
lenutastan Postat pe 7 Ianuarie 2010 19:36 |
||
|
lenutastan Postat pe 7 Ianuarie 2010 19:37 |
||
|
lenutastan Postat pe 7 Ianuarie 2010 19:38 |
||
| nu m-as putea lipsi de fondul de ten si masca de par de la nivea sau cea facuta din ou, ulei de ricin | ||
|
gilda_ele_pwp Postat pe 7 Ianuarie 2010 19:43 |
||
| nu m-as putea lipsi de lipgloss | ||
|
hardcore_zucchinii Postat pe 7 Ianuarie 2010 19:43 |
||
|
hardcore_zucchinii Postat pe 7 Ianuarie 2010 19:44 |
||
|
hardcore_zucchinii Postat pe 7 Ianuarie 2010 19:44 |
||
|
hardcore_zucchinii Postat pe 7 Ianuarie 2010 19:45 |
||
|
hardcore_zucchinii Postat pe 7 Ianuarie 2010 19:45 |
||
|
hardcore_zucchinii Postat pe 7 Ianuarie 2010 19:46 |
||
| Nu m-as putea lipsi de crema hidratanta | ||
|
adryana_1307_yahoo_com Postat pe 7 Ianuarie 2010 19:50 |
||
| Nu m-as putea lipsi de crema pentru fata,de periuta de dinti si de rimel. | ||
|
kudika098218 Postat pe 7 Ianuarie 2010 19:53 |
||
| Demachiant �i �ampon! | ||
|
corneliabistreanu Postat pe 7 Ianuarie 2010 19:59 |
||
gelul spumant Gerovital Plant Stop Acnee |
||
|
miki_dulcik Postat pe 7 Ianuarie 2010 20:01 |
||
| deodorantele+servetele umede lapte demachiant si balsamul de par/ | ||
|
kudika073850 Postat pe 7 Ianuarie 2010 20:09 |
||
|
buna eu nu mas putea lipsi de 5 lucruri pe care le fac zilnic si anume 1.crema hidratanta -ma juta sa-mi pastez pielea proaspata si hidratata pe tot parcursul zile 2.tusul de ochi-imi pune in evidenta forma ochilor 3.rimelul -imi defineste genele si subliniaza trasaturile fetei 4.perlele bronzante imi ofera luminozitate si imi defineste conturul fetei 5.rujul cu efect de marire si stralucire Toate aceste lucruri ma fac sa ma simt frumoasa in fiecare zi si imi ofera mai multa incredere in look-ul meu |
||
|
kudika099559 Postat pe 7 Ianuarie 2010 20:16 |
||
| sunt multe produse cosmetice de care nu ma pot lipsi.....sunt sigura ca asa gandeste orice femeie...dar mai sunt zile in care nu ma machiez....insa,in fiecare zi indiferent ca este iarna sau vara,crema de fata e nelipsita...... | ||
|
m_magic Postat pe 7 Ianuarie 2010 20:31 |
||
|
Care este produsul cosmetic de care nu m-as putea lipsi? Sunt mai multe Nu mai sunt tanara, am un ten uscat si � nu ma pot lipsi de CREMA ANTIRID SI CEA HIDRATANTA. Acestea imi sunt indispensabile la varsta mea. Dimineata nu uit sa ma spal cu APA MINERALA pentru un ten luminos...si chiar se vede. Niciodata nu uit LAPTELE DEMACHIANT sau orice alta crema hidratanta - ma demachiez dimineata, dar mai ales seara pentru a indeparta machiajul vechi, murdaria de peste zi sau noapte, grasimea stransa pe anumite zone. RUJUL este si el la nelipsite. Oricum la varsta mea am ajuns sa pretuiesc mai mult sanatatea, luminozitatea tenului in defavoarea esteticii. In plus, va recomand cu caldura, cand gatesc sau mananc orice leguma sau fruct, ma rasfat si pe exteriorul meu cu aceste vitamine naturale, stergand fata si gatul cu cate un asemenea tratament natural. La Multi Ani cu sanatate! Domnul va dea de toate! Noroc, Fericire, Dragoste si Bucurii! In 2010 Sa aveti din plin tot ce nu se cumpara cu bani! Succes tuturor! |
||
|
gabydo55 Postat pe 7 Ianuarie 2010 20:31 |
||
| Nu-mi lipseste niciodata gloss-ul............. | ||
|
mariuka25 Postat pe 7 Ianuarie 2010 20:32 |
||
| Produsul care am grija sa nu mi lipseasca niciodata este crema hidratanta de zi | ||
|
anairad_s Postat pe 7 Ianuarie 2010 20:37 |
||
| Sunt mai multe produse de care nu m-as putea lipsi: lotiune demachianta, lotiune tonica, crema hidratanta, fond de ten, dischete demachiante, ruj, creion dermatograf.... | ||
|
rodica_b Postat pe 7 Ianuarie 2010 20:37 |
||
| Sunt mai multe produse de care nu m-as putea lipsi: lotiune demachianta, lotiune tonica, crema hidratanta, fond de ten, dischete demachiante, ruj, creion dermatograf.... | ||
|
rodica_b Postat pe 7 Ianuarie 2010 20:37 |
||
ruj / gloss si rimel...
|
||
|
sally Postat pe 7 Ianuarie 2010 20:38 |
||
|
Am vazut ca multe participante au dat ca raspuns mai multe produse. Daca nu ma insel eu, intrebarea concursului e : " care este PRODUSUL cosmetic de care nu te-ai putea lipsi ? " Alegerea lor, nu ? Era doar o observatie.... Si ca sa raspund , eu nu m-as putea lipsi de crema de fata. Am un ten sensibil, si daca nu as avea grija de el cu ajutorul unei creme hidratante,care sa ii confere sanatatea necesara, degeaba as folosi rimelul de la LOREAL, glossul de la Bourjois si fardul de la X firma de fita...... Parerea mea ! Plus, ca aceste din urma produse se duc, le stergi cand te bagi in pat, dar crema, daca o aplici, isi face efectul si cand dormi. Si pe termen lung, iti este mult mai de folos decat orice rimel ,gloss, ruj, etc. Frumusetea unei femei nu sta in make-up-ul pe care il poarta , pentru ca e o falsitate ceea ce se vede in urma lui. Dar sanatatea tenului da mult mai bine si. Mie mi se da mereu o varsta mult mai mica decat cea pe care o am. De ce ? Pentru ca nu am folosit make-up. Si cand o fac, o fac discret. |
||
|
Irene_Y_ Postat pe 7 Ianuarie 2010 20:39 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Concurs: Regula numarul 1 pentru orice fata? Fii De Neoprit! | 26 | De la: concursKudika 21 Noiembrie 2015 10:37 |
| Concurs Avene 1 | 1279 | De la: Glamangel 27 Mai 2010 16:57 |
| Cum seduci si cuceresti partenerul compatibil pentru a forma un cuplu? Castiga o invitatie la workshop! | 52 | De la: concursKudika 2 August 2014 13:11 |
|
|
||
| Castiga unul dintre cele doua locuri in Tabara Coolturala BookLand oferite de BookLand! | 80 | De la: concursKudika 21 Aprilie 2015 17:53 |
| Baneasa Shopping City are pentru tine un super concurs! | 196 | De la: concursKudika 14 Mai 2012 11:21 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la [email protected]
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email [email protected]
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.