Setari Cookie-uri

Concurs Farmec

Rujul in nuanta mea favorita
puchy
Postat pe 7 Ianuarie 2010 20:43
Produsul cosmetic de care nu m-as putea lipsi este "trusa cu farduri".

Adone
adone
Postat pe 7 Ianuarie 2010 20:46
Nu m-as putea lipsi de : Uriage Cu-Zn Gel Nettoyant - este un sapun lichid destinat igienei pielii uscate, reactive, cu tendinta atopica. De asemenea, asocierea Cupru-Zinc contribuie la limitarea proliferarii bacteriene. Contine si apa termala Uriage asa ca il recomand tuturor indiferent de tipul pielii. Eu il folosesc de cativa ani si sunt deplin multumita de el.
gorgeousPySsY
Postat pe 7 Ianuarie 2010 20:48
gelul spumant Gerovital Plant Stop Acnee
multumesc ca exista
kudika089636
Postat pe 7 Ianuarie 2010 21:13
nu m-as putea lipsi de crema de fata si cea de maini.
albastreaua
Postat pe 7 Ianuarie 2010 21:18
N-as putea sa rezist fara balsamul de buze si crema de maine...nelipsite din geanta mea
jorjik
Postat pe 7 Ianuarie 2010 21:44
un kit pt ingrijirea parului
kudika049093
Postat pe 7 Ianuarie 2010 22:02
rimelul:d
georgianaaa
Postat pe 7 Ianuarie 2010 22:05
gloss-ul cu siguranta!
dydy92
Postat pe 7 Ianuarie 2010 22:22
Nu prea sunt adepta machiajului in exces, merge pe ceva natural, un balsam de buze, o crema hidratanta deci nu m-as putea lipsi de acestea 2.
andietheprincess
Postat pe 7 Ianuarie 2010 22:26
..Farmecul.Talentul.Maiestria...FARMECUL unei femei sta in primul rind in infatisare....Ochii,buzele.tenul au o mare importanta dar ce este mai presus de toate e parul unei femei. EVA avea par superb,CLEOPATRA deasemeni,penelopa...parul e cel mai excelent motiv pentrua iubi mai mult o femeie,de aceea eu acord cea mai mare atentie parului meu blond care este mai pretentios decit celelalte nuante si ai dau mereu tot ce are el nevoie.,in primul rind vitamine pe care le consum zilnic din alimentatie si alune,nuci,seminte,masajul capilar cu o perie speciala,samponul special hranitor,masca de par naturala sau fiole speciale,clatire abundenta si nu il expun la soare exagerat..asta ar duce la distrugere,coafat ocazional nu tot timpul. Deci PARUL este elementul primordial pe care orice femeie sa il aiba.Farmecul parului este incontestabil. Consuela
kudika053620
Postat pe 7 Ianuarie 2010 22:38
De la: kudika053620, la data 2010-01-07 22:38:44..Farmecul.Talentul.Maiestria...FARMECUL unei femei sta in primul rind in infatisare....Ochii,buzele.tenul au o mare importanta dar ce este mai presus de toate e parul unei femei. EVA avea par superb,CLEOPATRA deasemeni,penelopa...parul e cel mai excelent motiv pentrua iubi mai mult o femeie,de aceea eu acord cea mai mare atentie parului meu blond care este mai pretentios decit celelalte nuante si ai dau mereu tot ce are el nevoie.,in primul rind vitamine pe care le consum zilnic din alimentatie si alune,nuci,seminte,masajul capilar cu o perie speciala,samponul special hranitor,masca de par naturala sau fiole speciale,clatire abundenta si nu il expun la soare exagerat..asta ar duce la distrugere,coafat ocazional nu tot timpul. Deci PARUL este elementul primordial pe care orice femeie sa il aiba.Farmecul parului este incontestabil. Consuela

puteai raspunde simplu vopseaua in nuanta de blond
mitura
Postat pe 7 Ianuarie 2010 22:44
Nu m-as putea lipsi de rimel pentru k imi place mereu sa am genele curbate si alungite care sa-mi puna in valoare ochii si bineinteles demachiantul pe care il folosesc seara pt a nu dormi cu tenul incarcat de machiaj.
Mirelutza21
Postat pe 7 Ianuarie 2010 22:57

Nu m-a� putea lipsi nici o clip� de luciul de buze incolor . Buzele care �mbie s� fie s�rutate trebuie s� fie umede, pline �i s� aib� un aspect finu� - este evident c�t de necesar este luciul de buze!
micuta_aura
Postat pe 7 Ianuarie 2010 23:51
De la: concursKudika, la data 2010-01-05 19:32:23Kudika si Farmec te invita la concurs!
Poti castiga unul din cele 4 premii oferite de Farmec daca raspunzi in acest topic de forum la intrebarea de mai jos:
Care este produsul cosmetic de care nu te-ai putea lipsi?
Fiecare premiu Farmec consta in:
- un kit de tratament pentru regenerarea parului Gerovital Plant Tratament
- o crema ultra-activa Gerovital Plant Stop Acnee
- un gel spumant Gerovital Plant Stop Acnee

Concursul se desfasoara in perioada 05.01.2010 - 20.01.2010.
Vor fi luate in considerare numai raspunsurile postate in acest topic de forum.
Babyblu
Postat pe 8 Ianuarie 2010 01:32
rimelul este produsul care nu ma lasa sa ies din casa daca nu il folosesc:)
bibiluka
Postat pe 8 Ianuarie 2010 01:34
De la: Babyblu, la data 2010-01-08 01:32:43
De la: concursKudika, la data 2010-01-05 19:32:23Kudika si Farmec te invita la concurs!
Poti castiga unul din cele 4 premii oferite de Farmec daca raspunzi in acest topic de forum la intrebarea de mai jos:

Sunt mai multe lucruri care nu pot lipsi din geata mea ..... strugurelul de buze si crema de maini - mai ales acuma pe timp de iarna , apoi servetele umede si dezinfectantul de maini ( penru ca trebuie sa ai mainile curate in orice situatie ) ....... aaa... si bineinteles o - oglinda oglinjoara - mica pitica ..... :D
Babyblu
Postat pe 8 Ianuarie 2010 01:35
nu m-as putea lipsi de crema mea de fata ,de fondul de ten,mascara si un ruj..........
ALEXIADARIUS
Postat pe 8 Ianuarie 2010 08:17
nu ma pot lipsi de crema mea hidratanta cu ceai verde si aloe de la farmec ,este f. buna .
kudika025742
Postat pe 8 Ianuarie 2010 08:20
nu mi-ar putea lipsi crema hidrtanta,eyeliner-ul negru farmec si lotiunea demachianta de la gerovital.
alexandra_doruta
Postat pe 8 Ianuarie 2010 09:16
nu trebuie sa lipseasca din geanta mea rujul, parfumul si corectoru l(pentru ten) Clearskin
mysa20
Postat pe 8 Ianuarie 2010 09:38
nu m-as putea lipsi nici o clipa de rujul meu, fondul de ten, parfumul "Famme fatale" care ma face irezistibila si crema de fata de la Anew
mysulika
Postat pe 8 Ianuarie 2010 09:41
Luciul de buze este imdispensabil pentru mine pentru ca mi se usuca buzele foarte tare mai ales in perioada rece.
denysse2005
Postat pe 8 Ianuarie 2010 09:48
Produsul cosmetic de care nu m-as putea lipsi este crema hidratanta.
kikiglc
Postat pe 8 Ianuarie 2010 10:04
nu ma pot lipsi de crema de maini si luciul de buze
kudika099625
Postat pe 8 Ianuarie 2010 10:11

nu m-as putea lipsi nicicand de servertele umede si laptele demachiant
capitanescualice
Postat pe 8 Ianuarie 2010 10:11
nu ma pot lipsi de crema de maini si cea de fata dar si spuma de par
iasminuta
Postat pe 8 Ianuarie 2010 10:23
singurul produs fara de care nu as putea sta este fondul de ten....nici fardul , rimelul,dermatograful sau rujul nu imi pot acoperi cercanele si roseata obrajlor.
yubita20
Postat pe 8 Ianuarie 2010 10:29
nu m`as putea lipsi de crema johnson`s baby pe care o folosesc pe post de crema de fatza e foarte buna si as mai simti si lipsa rimelului :)
kudika051689
Postat pe 8 Ianuarie 2010 10:30
Nu m-as putea lipsi de crema de fata pe care o folosesc si iarna impotriva frigului de afara si vara ca protectie solara,de restul produselor cosmetice cred ca m-as putea lipsi pentru ca nu ma machiez in fiecare zi,nu ma dau cu creme de corp in fiecare zi,i etc,dar crema de fata o folosesc in fiecare zi!!!
andreea_3
Postat pe 8 Ianuarie 2010 10:31

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Concurs: Alege-ti pantofii! 13 De la: concursKudika 17 Februarie 2009 14:27
Castiga un set de produse Herbalife in fiecare saptamana! (saptamana a IV-a) 111 De la: concursKudika 21 Decembrie 2012 13:46
Miscarea este secretul longevitatii. Care dintre programele oferite de sala ArtBodyShape crezi ca sunt cele mai eficiente? 21 De la: pickard 14 Februarie 2011 14:25
Concurs Magielle.ro 2637 De la: Luluk_g 9 Martie 2010 10:21
Concurs The Ugly Truth 164 De la: concursKudika 18 Februarie 2010 13:44