Mai multe
| Nu ma pot lipsi de fond de ten, crema de fata si ruj. ATIT!:)) | ||
|
carmendel2000 Postat pe 7 Ianuarie 2010 16:14 |
||
|---|---|---|
|
Nu ma pot lisi de crema de fata, demachiant, fond de ten/pudra, rimel si ruj. Le folosesc zilnic. |
||
|
elvira08 Postat pe 7 Ianuarie 2010 16:16 |
||
| Sincer eu nu as putea rezista fara deodorant! Il port oriunde cu mine ! Se gaseste in diferite marimi si pentru orice tip de piele. Il port oricand cu mine...in poseta,ghiozdan etc. Cel mai important e sa fii fresh mereu. Mai bine sa ai un ten neingrijit decat o transpiratie urat mirositoare! | ||
|
|
||
|
bobociel Postat pe 7 Ianuarie 2010 16:19 |
||
| Categoric nu m-as putea lipsi de crema si de deodorant. Imi sunt dragi si alte produse dar acestea imi sunt chiar indispensabile....aaaa....si cred ca si samponul de par intra aici...pai cu ce ma mai spal ? :p | ||
|
Plopia Postat pe 7 Ianuarie 2010 16:25 |
||
| nu as putea tari fara balsamul de par. am un fir de par foarte gros si fara .... ar trebui sa ma tund | ||
|
may Postat pe 7 Ianuarie 2010 16:26 |
||
| cremele(plus demachiant si tonic) de la aslavital,parfum si ruj de buze. | ||
|
rovenit28 Postat pe 7 Ianuarie 2010 16:34 |
||
| Laptele demachiant si strugurelul pentru protejarea buzelor. | ||
|
ioanes Postat pe 7 Ianuarie 2010 16:39 |
||
|
rimelul super shok de la avon si crema de maini cu glicerine, nelipsite din geata |
||
|
anya79_angel Postat pe 7 Ianuarie 2010 16:42 |
||
|
din categoria produselor cosmetice-fodul de ten si rimelul din categoria produselor de ingrijire.servetelele pentru igiena intima si deodorantul |
||
|
kudicik Postat pe 7 Ianuarie 2010 16:52 |
||
| crema de maini este produsul cosmetic de care nu ma despart niciodata iarna | ||
|
symona_nedelcu Postat pe 7 Ianuarie 2010 16:57 |
||
| nu m-as putea lipsi de rimel, gloss si fond de ten | ||
|
andradeedee Postat pe 7 Ianuarie 2010 17:04 |
||
|
andradeedee Postat pe 7 Ianuarie 2010 17:07 |
||
| S�rurile de baie cu alge Ecovital | ||
|
Tora___Tora___Tora__ Postat pe 7 Ianuarie 2010 17:19 |
||
|
andradeedee Postat pe 7 Ianuarie 2010 17:25 |
||
|
andradeedee Postat pe 7 Ianuarie 2010 17:29 |
||
|
andradeedee Postat pe 7 Ianuarie 2010 17:33 |
||
|
rimel negru, creion dermatograf maro si pentru sprancene caci au cam inceput sa devina rare si chiar sa mi albeasca, culmea ! un ruj sau gloss si neaparat o oja de la farmec, am avut cam toate culorile de la ei, caci pun mare accent pe felul in care imi arata mainile in general si unghiile in special. ma mai confrunt cu punctele negre si inca mai caut aliati puternici si de nadejde. emilia niculescu |
||
|
sonrisa Postat pe 7 Ianuarie 2010 17:37 |
||
| rujul si parfumul meu | ||
|
nicolauandreea Postat pe 7 Ianuarie 2010 18:05 |
||
| fondul de ten | ||
|
iubyanna Postat pe 7 Ianuarie 2010 18:37 |
||
nu m-am putea lipsi de crema de fata deoarece am tenul foarte uscat si ma strange fata;si de rimel nu m-as putea lispi iar
|
||
|
kudika1333 Postat pe 7 Ianuarie 2010 18:37 |
||
| crema anticearcane si rimel | ||
|
nykk Postat pe 7 Ianuarie 2010 18:37 |
||
| E foarte important sa am grija de curatenia si aspectul meu.In concluzie ,cred ca nu se poate sa ma despart de sapun ,sampon si balsam pentru o curatenie impecabila ,iar din produsele cosmetice trebuie sa am mereu crema de fata ,crema pentru ochi,demachiant ,fond de ten ,rimel si ruj .Daca toate acestea isi fac datoria in fiecare zi atunci si eu sunt cea mai luminoasa si mai proaspata in fiecare zi . | ||
|
Liana_Lia Postat pe 7 Ianuarie 2010 18:40 |
||
|
andradeedee Postat pe 7 Ianuarie 2010 18:52 |
||
| eu nu m-as putea lipsi de dermatograf care by the way e de la farmec si e super bun :X | ||
|
ElenushDePlush Postat pe 7 Ianuarie 2010 18:52 |
||
| din cauza imbatranirii premature folosesc crema de riduri si folosindo ma uit in oglida si vad efectel e o crema buna , | ||
|
kudika037291 Postat pe 7 Ianuarie 2010 18:54 |
||
| gama "stop acnee" de la Gerovital Plant | ||
|
salav_gabi Postat pe 7 Ianuarie 2010 18:58 |
||
| He he ;)) tema aceasta chiar e buna....In urma cu vreo 2 ani aveam fatza plinaaaaaa de cosuri, cosulete si de toate...Cred k am folosit EVERYTHING impotriva acneii, bacteriilor, microbilor etc...fara nici un fel de rezultat. Bineinteles ca am fost si la dermatolog...the same: tratamente scumpe care normal k nu au avut nici un rezultat. Soo...am zi k o cam las balta un timp pentru ca nu mai puteam...dupa fiecare dush ma dadeam (la fel si acum) pe corp si pe fatza cu crema Doina(nu vreau sa periez pe nimeni dat fiind faptul k e vb de un concurs Farmec) si ..SURPRIZA...tenul meu incepea sa isi revina...si acum e kiar normal, pot sa spun k nu mai am cosuri. Asadar crema Doina is the power(for me)!!!! | ||
|
alyat Postat pe 7 Ianuarie 2010 19:00 |
||
|
andradeedee Postat pe 7 Ianuarie 2010 19:04 |
||
Nu pot sa ma lipsesc de fondul de ten
|
||
|
ella_o Postat pe 7 Ianuarie 2010 19:10 |
||
| nu pot sa ma lipsesc de creionul meu retractabil si de rimelul mascara full de la avon si bineinteles...lip-balsamul de la eucerin | ||
|
mamigirl Postat pe 7 Ianuarie 2010 19:18 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Concurs Tefal | 1 | De la: concursKudika 18 Iunie 2010 12:19 |
| Castiga unul dintre cele 3 premii oferite de ArtaCeaiului.ro: ceainice si ceaiuri delicioase, perfecte in zilele reci de iarna! | 362 | De la: concursKudika 9 Ianuarie 2016 00:26 |
| Castiga o pereche de ghetute oferita de Papucei.ro! | 556 | De la: kudika499505 18 Ianuarie 2012 23:49 |
|
|
||
| Castiga 5 creme Olay Total Effects de zi si 5 invitatii la lansarea DVD-ului Francesca! | 204 | De la: ad__83 12 Mai 2011 10:56 |
| Castiga unul dintre cele 6 parfumuri BIO Acorelle | 129 | De la: concursKudika 8 Martie 2011 14:10 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la [email protected]
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email [email protected]
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.