Mai multe
Demachiant si tonic 2 in 1 de la Farmec, face minuni cu tenul meu si nu as putea sa ma despart de el. Extractul de miere si galbenele confera tenului hidratare si prospetime si fara el nu cred ca as putea rezista, in aceasta atmosfera atat de poluata. |
||
|
kudika062981 Postat pe 8 Ianuarie 2010 10:39 |
||
|---|---|---|
| Fondul de ten | ||
|
diana_b_20 Postat pe 8 Ianuarie 2010 10:45 |
||
Imi sunt indispensabile crema hidratanta de fata si rimelul
|
||
|
|
||
|
ionymary Postat pe 8 Ianuarie 2010 10:56 |
||
| Eu nu m-as putea desparti de rimmel, perle sau fard de obarz si lipstick | ||
|
ioana_fedorciuc Postat pe 8 Ianuarie 2010 11:12 |
||
| Nelipsite imi sunt : fondul de ten si lipstick-ul | ||
|
alina06 Postat pe 8 Ianuarie 2010 11:13 |
||
| nu m-as putea lipsi de crema mea de maini de la farmec,de parfumul pe care-l port vesnic in geanta si binenteles de antipespirant!!! | ||
|
kudika087147 Postat pe 8 Ianuarie 2010 11:14 |
||
Pfff...ce sa zic...eu folosesc produsele farmec de vreo 4 ani de cand am incercat prima data...avand in vedere ca lucrez cu oameni iar acest lucru necesita un aspect placut, as putea spune ca fara fondul de ten si demachiant as fi pierduta
|
||
|
oxxana Postat pe 8 Ianuarie 2010 11:15 |
||
crema de fata,balsamul de buze si crema de corp
|
||
|
kiss4you Postat pe 8 Ianuarie 2010 11:19 |
||
| Nu sunt dependenta de cosmetice , insa cel mai de pret pentru mine este balsamul de buze de la Neutrogena.Este mic , incape in orice geanta sau buzunar , dar este si foarte concentrat , protejeaza buzele , mai ales in acest sezon rece. | ||
|
aureliaeftene Postat pe 8 Ianuarie 2010 11:45 |
||
| Acasa si in masina am crema de maini, e sg lucru indispensabil, oriunde as fii. | ||
|
nicolette_cristina Postat pe 8 Ianuarie 2010 11:54 |
||
| Nu m-as putea lipsi de rimel si de creionul dermatograf negru. | ||
|
erisa Postat pe 8 Ianuarie 2010 11:58 |
||
| nu-mi lipsteste niciodata din geanta fondul de ten, glossul si rimelul - cu aceste 3 inventii miraculoase, fetele arata trasnet si sucesc mintile barbatilor! ...bietii de ei! | ||
|
cristinne83 Postat pe 8 Ianuarie 2010 11:58 |
||
| masca de par, spuma de par, antiperspirant, crema de corp, | ||
|
the_only Postat pe 8 Ianuarie 2010 12:02 |
||
| Clar, balsamult de buze nu imi lipseste oriunde as merge. Nu pot trai fara el. | ||
|
veronika_ct Postat pe 8 Ianuarie 2010 12:03 |
||
| ..nu cred k m-as lipsi de tratamentele pentru fata si in special gel de spalare....crema de maini in special iarna,balsamul de buze care este indispensabil si parfumul . | ||
|
zavarov Postat pe 8 Ianuarie 2010 12:05 |
||
Nu m-as putea lipsi niciodata de crema mea hidratanta pentru fatza, deoarece am tenul foarte uscat.
|
||
|
redrosse Postat pe 8 Ianuarie 2010 12:11 |
||
| ruj si rimel | ||
|
kiki78 Postat pe 8 Ianuarie 2010 12:13 |
||
nu m-as putea lipsi de crema de fata, de ruj, de julte nu ar fi un singur produs, asa suntem noi femeile nu ne multumim niciodata doar cu unul....
|
||
|
aandreea2367_yahoo_com Postat pe 8 Ianuarie 2010 12:18 |
||
| Gelul de spalare pe fata, nu as putea sa ma lipsesc de el. | ||
|
crisan_marian Postat pe 8 Ianuarie 2010 12:33 |
||
| Nu m-as putea lipsi de pudra de argila pentru tratamente cosmetice Aslavital de la Framec si de de emulsia antivergeturi Aslavital. De ce pudra de argila? Pentru ca face minuni pentru ten, inclusiv cel alergic, se poate folosi pentru orice tip de ten, este bogata in minerale si lasa tenul foarte curat si proaspat, chiar puteti scapa de cosuri. Iar emulsia antivergeturi este foarte eficienta, de cand am inceput s-o folosesc vergeturile s-au atenuat vizibil. | ||
|
georgi_alina Postat pe 8 Ianuarie 2010 12:42 |
||
| Cred ca servetele umede sunt unele dintre cele mai utile si sunt universale fata de cele demachiante. daca nu ai apa si sapun tot le poti folosi. atat cand transpiri cat si pentru un ten impecabil. mai cred ca o crema hidratanta face mai multe minuni decar orice rimel, fond de ten si alte lucruri care reduc din naturalete. Iar o crema hidratanta buna poate fi folosita si pentru restul corpului, deci si ea este universala. | ||
|
din_suflet Postat pe 8 Ianuarie 2010 12:49 |
||
| Nu m-as putea lipsi de laptele demachiant, lotiunea tonica si crema de zi | ||
|
acka Postat pe 8 Ianuarie 2010 12:50 |
||
| Nu m-as putea lipsi de lotiunea demachianta in primul rand. In al doilea rand as fi mult mai urata fara crema de fata cu miere si crema de maini cu glicerina. | ||
|
aliceuca Postat pe 8 Ianuarie 2010 12:54 |
||
|
oh iubesc produsele Gerovital si Farmec , prin urmare nu m-as putea lipsi de : - demachantul Farmec echnacea migdale - gerovital antirid - gerovital contur ochi, antirid - crema de maini Farmec cu miere si galbenele Sunt produse excelente si le recomand tuturor
|
||
|
monique2007 Postat pe 8 Ianuarie 2010 13:05 |
||
|
Gerovital si Farmec,cele mai bune produse. Nu m-as putea lipsi de ''DOINA'' lapte nutritiv vitaminizant |
||
|
rodykaa Postat pe 8 Ianuarie 2010 13:13 |
||
| hmm, doar unul?? e greu de ales dintre fondul de ten si demachiant. asa ca le aleg pe amandoua | ||
|
nedra Postat pe 8 Ianuarie 2010 13:13 |
||
|
nu m-as putea lipsi de rujul meu, rimell , parfurm imi lipseste un tratament de par care sa mi-l regenereze ca sa numai imi cada ms |
||
|
dami Postat pe 8 Ianuarie 2010 13:15 |
||
| fondul e ten, rimelul si un lipgloss... cred ca imi sunt suficiente ca sa arat bine in fiecare zi asa ca nu cred ca as putea trai fara ele | ||
|
kudika090917 Postat pe 8 Ianuarie 2010 13:21 |
||
|
Nu m-as putea lipsi de concealer, fondul de ten si pudra de la bourjois!!! |
||
|
Rosallinda Postat pe 8 Ianuarie 2010 13:56 |
||
| nu mma pot lipsi de crema de fata si de ruj | ||
|
irismaria Postat pe 8 Ianuarie 2010 13:59 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Castiga unul din cele 3 pachete cu Ulei de Argan BIO de la Organique! | 372 | De la: concursKudika 30 Aprilie 2012 10:16 |
| Concurs: Castiga lenjerie sexy! | 15784 | De la: concursKudika 29 Martie 2010 18:07 |
| Castiga un voucher fashion in valoare de 600 RON oferit de B-mall.ro! | 144 | De la: concursKudika 24 Iunie 2014 00:37 |
|
|
||
| Concurs: Byron, intre comercial si meditativ | 21 | De la: michelline_bv 25 Februarie 2010 09:23 |
| Castiga o invitatie dubla la deschiderea Art Yourself Gallery si un produs original marca Rob Brandt ! | 20 | De la: concursKudika 19 Septembrie 2011 19:37 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la [email protected]
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email [email protected]
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.