Mai multe
Cu cine altcineva decat cu..."amore mio"! ....Undeva la.....munte Altceva nu mi-as dori, sincer!
|
||
|
avallon Postat pe 8 Ianuarie 2010 22:21 |
||
|---|---|---|
| Cu sufletul meu pereche. | ||
|
kudika053690 Postat pe 8 Ianuarie 2010 22:47 |
||
| Clar ca eu acea zi speciala vreau sa o petrec numai si numai cu iubitul meu care este zodia rac ! Este o persoana care ar da totul pentru mine , iar eu la randul meu as face orice sa-i fie bine si sa ii demonstrez dragostea ce i-o port ! Te iubesc M A! | ||
|
|
||
|
klaudyytza Postat pe 8 Ianuarie 2010 22:55 |
||
Pt mine si iubitul meu e ziua Indragostitilor in fiecare zi ...
|
||
|
A_Sharky Postat pe 8 Ianuarie 2010 22:56 |
||
Cu sotul meu si poate ne iese si de un bebita. |
||
|
danasalomia Postat pe 8 Ianuarie 2010 23:10 |
||
Imi voi petrece ziua cu viitorul meu sot pe care il ador... Este prima noastra zi a indragostitilor si chiar daca nu vom avea timp sa facem ceva mai deosebit, nu conteaza... Langa el orice zi e speciala... Fetelor va doresc din tot sufletul sa gasiti un barbat macar pe jumatate din cat este al meu si va garantez ca veti fii cele mai fericite femei din lume...
|
||
|
D5NN5 Postat pe 8 Ianuarie 2010 23:19 |
||
| cu iubitul meu dulce | ||
|
ada_puiutz Postat pe 8 Ianuarie 2010 23:24 |
||
| As vrea sa-mi petrec frumoasa zi de 14 februarie impreuna cu cel in ai carui ochi daca privesc, simt ca traiesc, cel care ma face sa zambesc si daca ma atinge nu-mi mai doresc nimic, cel care imi fura sarutari, cel care ma invatat sa iubesc, cel care in fiecare zi este in dreapta mea cand ma trezesc, cel care imi pune trandafiri langa ceasca de cafea, cel pe care il admir, care ma facut sa-l iubesc cu toata fiinta mea, fara de care noptile ar fii reci, cel care ma iubeste pentru ca sunt eu, cel pe care il vad cand inchid ochii, cel pe care il visez in fiecare seara, cel pe care il voi iubii la fel ca in prima zi, pana voi pleca din aceasta lume, cel pentru care as da totul, cel pe care pur si simplu il tin de mana pe strada, cel care ma face sa am fluturi in stomac atunci cand il intalnesc, cel pentru care am varsat lacrimi de dor, cel caruia ii aranjez cravata in fiecare dimineatza si care ma saruta pe frunte, cel care atunci cand ma suna si ii aud vocea nu mi-as mai dorii sa inchid telefonul,nu voi inceta niciodata sa-l iubesc.Eu scorpion, el pesti si chiar daca zodiile nu s-ar potrivii dragostea noastra ar sparge orice bariera care ar sta intre noi.Viata noastra nu e un film, dar parca ar fii desprinsa de acolo. | ||
|
sexy_fashionista_cl Postat pe 8 Ianuarie 2010 23:33 |
||
Cu fostul meu prieten pe care inca il iubesc din tot sufletul.Dar ii cel mai imposibil lucru din lumea asta.
|
||
|
roxy_ela Postat pe 8 Ianuarie 2010 23:55 |
||
|
Cu sotul meu, iar seara sper sa-i facem ingerasului nostru un fratior sau o surioara. Eu sunt leu, iar sotul meu este berbec. |
||
|
anastas Postat pe 8 Ianuarie 2010 23:57 |
||
cand o sa-mi pun ordine in ganduri o sa aleg pe cel potrivit ,deocamdata ma distrez cu prietenii
|
||
|
ionelaela Postat pe 9 Ianuarie 2010 00:00 |
||
eu cu un baiat din zodia taur
|
||
|
sweetyrusoaik Postat pe 9 Ianuarie 2010 00:00 |
||
daca intr-adevar castiga cineva sa ne spuna si noua
|
||
|
ionelaela Postat pe 9 Ianuarie 2010 00:03 |
||
Hmmm....waw buna intrebare ...eu imi voi petrece ziua indragostitilor alaturi de un berbec energic si curios !
|
||
|
mushata Postat pe 9 Ianuarie 2010 00:10 |
||
De la: ionelaela, la data 2010-01-09 00:03:44daca intr-adevar castiga cineva sa ne spuna si noua ce-mi dai?? |
||
|
mitura Postat pe 9 Ianuarie 2010 00:10 |
||
De la: mitura, la data 2010-01-09 00:10:53De la: ionelaela, la data 2010-01-09 00:03:44daca intr-adevar castiga cineva sa ne spuna si noua luna de pe cer...dar sunt neincrezatoare de un adevarat castig
|
||
|
ionelaela Postat pe 9 Ianuarie 2010 00:13 |
||
| cu cineva special inimii mele! | ||
|
koryne_2007 Postat pe 9 Ianuarie 2010 00:14 |
||
| Cu sotul as vrea dar e imposibil fiind plecat,totusi sper sa ajunga de ziua mea care e pe 18.Asa ca tin degetele incrucisate!!!!!!A,eu sunt varsator si el berbec. | ||
|
monica_iulian Postat pe 9 Ianuarie 2010 00:17 |
||
Ar fi frumos ,sa pot petrece aceasta zi alaturi de sotul meu,care a plecat in Italia de vreo 7 ani,iar de vreo 2 ani,am semnale ca si-ar fi gasit o "lipitoare".Sper din tot sufletul sa aiba intelepciunea,de a nu da cu piciorul la cei 25 de ani de casatorie,de a nu intoarce spatele celor 2 copii minunati ,care nu trebuie sa-si vada visele naruite,din cauza unei nenorocite ,fara scrupule.Mai sper ,ca tacerea mea ,la auzul tuturor acestor tampenii,sa nu fie catalogata ,prostie,deoarece,din prea mult bun simt si de rusinea copiilor ,am lasat lucrurile sa curga ,fara a starni un bulgare,care la un moment dat s-ar transforma intr-o avalansa de neoprit.Eu sunt Peste(17.03.1963,ora 08,30,Bacau,el Capricorn,03.01.1962,ora 06,30,tot Bacau).
|
||
|
mamanela63 Postat pe 9 Ianuarie 2010 00:31 |
||
nu doar ca imi doresc sa petrec ...o sa o si fac..cu iubitelu' meu nervos
|
||
|
kiana09 Postat pe 9 Ianuarie 2010 00:44 |
||
ziua indragostitilor pt mine este 24 feb. ziua Dragobetelui. anul acesta o voi sarbatori in avans, de ziua iubitului meu, transformandu-ma intr-un cadou surpriza( momentan el fiind la 3000km distanta).
|
||
|
principessab2000 Postat pe 9 Ianuarie 2010 01:12 |
||
De la: venera17, la data 2010-01-07 22:06:05C u cine ti doresti sa ti petreci ziua indragostitilor? |
||
|
kudika071118 Postat pe 9 Ianuarie 2010 01:56 |
||
| Pentru mine ziua indragostitilor nu are prea mare insemnatate cand iubesti si esti iubit nu ai nevoie de o zi speciala pe care sa o poti sarbatorii odata cu toata lumea...toate zilele trebuie sa fie speciale pentru cuplul respectiv dar cum se obijnuiste respectam traditia iar ziua indragostitilor este normal sa mi`o petrec alaturi de iubitul meu care este cel mai bun lucru care mi sa intamplat vreodata.Sper ca toti sa fiti fericiti alaturi de iubiti/iubitele dvs si sa aveti mereu sufletul pereche alaturi de voi in acea zi | ||
|
andra_lov3 Postat pe 9 Ianuarie 2010 03:23 |
||
Cred ca o sa petrec ziua indragostitilor in parc pe-o banca admirand cuplurile din jurul meu.
|
||
|
lilibel Postat pe 9 Ianuarie 2010 05:29 |
||
| Aceasta zi o voi petrece cu logodnicul meu mai ales ca pe 11 februarie, cu 3 zile inainte vom aniversa si 4 ani de relatie | ||
|
krystyana84 Postat pe 9 Ianuarie 2010 07:30 |
||
|
Cu cel care imi este atat de alaturi de fiecare data cand rad sau cand plang, cu cel care stie sa-mi faca zambetul sa infloreasca pe buze si sa-mi stearga lacrimile....cu cel care este atat de departe fizic de mine...la mii de kilometri. Cu cel care MERITA sa-mi las deoparte temerile sau prejudecatile si sa-i arat dragostea mea... De ce ? pentru ca pur si simplu are sufletul la fel de frumos ca si ochii... |
||
|
kudika038009 Postat pe 9 Ianuarie 2010 09:39 |
||
| vreau saimi petrec ziua indragostitilor k persoana pe care o iubesc | ||
|
alecram35 Postat pe 9 Ianuarie 2010 09:42 |
||
| Mi-as dori sa imi petrec cu un iubit, dar nu am, sunt singura. Dar poate pana la ziua indragostitiilor.... | ||
|
ILY9 Postat pe 9 Ianuarie 2010 09:44 |
||
| Doresc sa imi petrec ziua indragostitilor cu un barbat pe care il vreau doar al meu,dar pe care nu cred ca il pot avea in totalitate. | ||
|
kudika050639 Postat pe 9 Ianuarie 2010 09:44 |
||
logic as vrea sa fiu cu prietenul meu, asta daca reusim sa mai fim impreuna pana atunci eu leu el rac cred ca devenim incompatibili pana atunci , dar inca mai sper
|
||
|
Tonik Postat pe 9 Ianuarie 2010 10:12 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Concurs: Regula numarul 1 pentru orice fata? Fii De Neoprit! | 26 | De la: concursKudika 21 Noiembrie 2015 10:37 |
| Concurs! Cewe te premiaza! Castiga o super FotoCarte | 55 | De la: concursKudika 5 Februarie 2013 19:31 |
| Castiga una dintre cele 21 de bratari Diva Universal! - saptamana 3 | 192 | De la: concursKudika 19 Noiembrie 2013 07:36 |
|
|
||
| Concurs Crest Whitestrips | 1919 | De la: concursKudika 24 August 2009 11:49 |
| Castiga unul dintre cele doua costumase de Craciunita oferite de Just4girls.ro! | 242 | De la: dorcc 8 Decembrie 2011 21:40 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.