Setari Cookie-uri

ce vor de fapt femeile?

De la: mickyyo_parintele, la data 2010-02-06 20:14:09
De la: cleopatra89, la data 2010-02-06 17:28:04
De la: mickyyo_parintele, la data 2010-02-04 21:09:41
De la: cleopatra89, la data 2010-02-04 18:34:55
De la: mickyyo_parintele, la data 2010-01-22 20:16:05
De la: freakbabe, la data 2010-01-22 20:12:00Vrem sa nu fim mintite, sa fim iubite, intelese, ascultate, alintate, respectate.......traiasca vinul TAREEEEEEEE SI BUUUUNNN

frumos spus dar daca ati avea toate aste de ce dupa o vreme cautati altceva? oare prea mult perfectionim nu duce la monotonie?crezi ca asta e reteta succesului?ma indoiesc

LA faza cu vinu sunt deacord

Cred ca cuvantul pe care nu il vrem in viata noastra este "monotonia", si restul deja vine de la sine. pe lanaga ca vrem iubire si respect. cred ca asta vrem toate iubire, respect si sa nu avem monotonie in viatza.

pai si de ce barbatu tre sa faca ceva sa nu se ajunga la monotonie...?de ce femeia asteapta fara sa faca ceva???hmmm

Ce trebuie sa faca barbatul ca sa nu se ajunga la monotonie????
Pey nu ce trebuie sa faci tu, ci trebuie sa faceti impreuna, am urmarit o emisiune, sincer nu mai stiu pe ce canal, un fel de consilieri in ale sexului, in ale face relatia, casnicia sa nu mai fie monotona, iar intr-una din emisiuni psihologul respectiv le-a cerut sotilor sa scrie pe niste cartonase ce vor sa li se faca, ce vor de la sotul/sotia lor si sa le puna in 2 boluri diferite. In fiecare zi unul din soti sau amna2 amesteca respectivele "dorinte" si alege una si ce scrie pe respectivul cartonas sa se si faca.

Ar fi o idee de inceput zic eu. Eu cred ca majoritatea relatiilor din ziua de azi din Romania se despart din aceasta cauza, pentru ca nu exista cineva la care sa se duca si daca exista nu stiu de ei, si cei care stiu nu se incumeta.

Cred ca depinde si de mentalitatea fiecaruia dintre noi, cred ca depinde foarte mult cat de bine iti cunosti partenerul de langa tine.

Eu una nu as putea suporta monotonia, o iau razna, sunt scorpion si nu as putea suporta, probabil din cauza zodiei, majoritatea persoanelor traiesc in monotonie pentru ca nu se vad capabile sa faca ceva nou, stau in relatii de anii de zile doar ca asa s-au obisnuit. Nu este normal. Iar daca mi s-ar intampla as recurge la toate modalitatile posibile si imposibile ca sa ma scape de monotonie, asta in cazul in care inca iubesc prea mult persoana de langa mine, pentru ca deobicei cand incepe se asterne monotonia ushor usor mi se duc si sentimentele. Asta este natura mea si nu o pot schimba.

interesanta idee cu bolurile si dorintele...cine a stat cu mine nu sa plictisit niciodata deci la acest capitol e ok doar ca nu e suficient sa nu fie monotonoe....femeile vor mai mult....numai bine...

Pey atunci ar trebui sa ne intrebam care este rolul nostru pe pamant???? ...
Devine ceva mai complicat :))) sincer ...
Ar trebui sa facem un studiu de caz, sa intrb pers invarsta cum au reusit sa ramana atat de mult impreuna, daca s-a asternut la un momentdat monotonia - si daca nu, ce au facut ei ca sa nu se asterne??"

Am citit o carte Scrisoare de Dragoste de Mihail Drumes, este foarte bun romanul, merita citit. De ce am pus ca exemplu aceasta carte?? Este vorba despre o tipa, proaspat casatorita, care face tot felul de chitibusuri si pune la cale tot felul de lucruri ca sa nu traiasca in monotonie, scz dar nu prea le am cu tinutul minte a numelor din carti ;)).

Cititi-l merita, sincer!!!!!
cleopatra89
Postat pe 7 Februarie 2010 16:55
De la: _oktober_, la data 2010-02-06 20:14:38ce rai sunteti
e sunt rai sunt doar un pic dracusori
yumy
Postat pe 7 Februarie 2010 17:07
Femeile vor ceea ce putini dintre voi reusiti sa oferiti
oana84onutza
Postat pe 8 Februarie 2010 17:55
De la: oana84onutza, la data 2010-02-08 17:55:00Femeile vor ceea ce putini dintre voi reusiti sa oferiti

Exista alternative, televizor, vibrator etc. Misogina mica ce esti
heroes
Postat pe 8 Februarie 2010 17:56
De la: oana84onutza, la data 2010-02-08 17:55:00Femeile vor ceea ce putini dintre voi reusiti sa oferiti

asta era si sb ce anume nu stim noi sa oferim ca sa putem intelege si noi ce vre-ti de fatp asa ca mai in amanunt pls
mickyyo_parintele
Postat pe 11 Februarie 2010 10:11
ce vrem noi femeile sa va faceti timp si pt noi dar asta nu veti reusit niciodata, pt ca oamenii prin natura lor sunt egoisti, voi veti fii mereu obositi, mereu ocupati atunci cand o femeie cere ceva dar daca zice sex puteti sa fiti si morti ca inviati
yumy
Postat pe 11 Februarie 2010 11:58
De la: yumalai, la data 2010-02-11 11:58:49ce vrem noi femeile sa va faceti timp si pt noi dar asta nu veti reusit niciodata, pt ca oamenii prin natura lor sunt egoisti, voi veti fii mereu obositi, mereu ocupati atunci cand o femeie cere ceva dar daca zice sex puteti sa fiti si morti ca inviati

pai nu stiu daca e chiar asa dar ....ce sa facem noi daca mana femeii e sfanta....INVIE SI MORTU ...
mickyyo_parintele
Postat pe 3 Martie 2010 09:45
De la: mickyyo_parintele, la data 2010-03-03 09:45:32
De la: yumalai, la data 2010-02-11 11:58:49ce vrem noi femeile sa va faceti timp si pt noi dar asta nu veti reusit niciodata, pt ca oamenii prin natura lor sunt egoisti, voi veti fii mereu obositi, mereu ocupati atunci cand o femeie cere ceva dar daca zice sex puteti sa fiti si morti ca inviati

pai nu stiu daca e chiar asa dar ....ce sa facem noi daca mana femeii e sfanta....INVIE SI MORTU ...
deci e de bine
yumy
Postat pe 3 Martie 2010 15:41

Aici ma intereseaza si pe mine.
Detalii ceva ?
Feminista feminista, dar cu argumente
MihaELLY
Postat pe 3 Martie 2010 16:01
n-are cum sa nu vrea nimic femeia . poate doreste prea multe cu siguranta , pentru ca femeia e atat de diferita de barbat , gandeste prea mult cand de fapt ar trebui sa se rezume la putin , dar nu asta conteaza . Spunea cineva la o alta tema , ca nu-l poti multumi pe sot cu mancarea calda intotdeauna pt ca are nevoie de niste cuvinte frumoase , sa se simta multumit de sine din partea sotiei . Cred ca e la fel si pentru femeie . Daca e sotie cred ca un zambet plin de tandrete din partea sotului spune multe atunci cand e atat de obosita . Cred ca iubirea rezolva totul in final . Respectul , tandretea , daruirea si altele izvorasc din iubire . De ce toata lumea se limiteaza la chestii de genul sex ? este si sexul important , dar e ca si si sarea in bucate , cateodata pui mai putina ca de , tii la sanatate ...
kudika117786
Postat pe 3 Martie 2010 16:44
De la: camelusha83, la data 2010-01-22 23:19:32Ce vrem noi femeile de la voi...barbatii??? Pai cred ca vrem tot ceea ce voi nu puteti sa ne dati ...De exemplu atentie...multe surprize frumoasa(macar una pe zi)...sa ne iubiti neconditionat,sa fiti tot timpul langa noi cand dorim asta...iar daca vrem sa fim lasate in pace sa ne lasati in pace...Sa stiti ceea ce ne dorim inainte sa vorbim...Ne mai dorim barbati puternici care stiu ceea ce vor...si intotdeauna ies cu"capul sus".Ne mai dorim sa fiti si buni la pat...Sa fiti domni in societate...Eventual sa va placa sa stati si la bucatarie...sa faceti si curat...(pacat ca nu puteti face si copii pe care pe urma sa-i cresteti),sa ne admirati tot timpul,sa nu va uitati niciodata la altele,sa va uitati doar la filme romantice.,sa nu stati pe calculator ca pe urma noi ne plictisim...si lista poate continua...

Si ce oferim pentru toate astea?
cristinarudi
Postat pe 3 Martie 2010 17:28
De la: kudika117786, la data 2010-03-03 16:44:35n-are cum sa nu vrea nimic femeia . poate doreste prea multe cu siguranta , pentru ca femeia e atat de diferita de barbat , gandeste prea mult cand de fapt ar trebui sa se rezume la putin , dar nu asta conteaza . Spunea cineva la o alta tema , ca nu-l poti multumi pe sot cu mancarea calda intotdeauna pt ca are nevoie de niste cuvinte frumoase , sa se simta multumit de sine din partea sotiei . Cred ca e la fel si pentru femeie . Daca e sotie cred ca un zambet plin de tandrete din partea sotului spune multe atunci cand e atat de obosita . Cred ca iubirea rezolva totul in final . Respectul , tandretea , daruirea si altele izvorasc din iubire . De ce toata lumea se limiteaza la chestii de genul sex ? este si sexul important , dar e ca si si sarea in bucate , cateodata pui mai putina ca de , tii la sanatate ...

Cat depre afirmatia de mai sus, cine spune ca toata lumea se limiteaza la sex? Mai exista si voyeurism si BDSM si triolism, swing, cum naibii i-o zice, si relatii de tip stapan si sclav, asa ca....cum sa fie doar asta?
Daca la dragoste incercai sa te referi draga mea, afla ca dragostea dupa descifrarea genomului uman anii precedenti, s-a dovedit ca e un accident chimic. Asta presupune automat ca se intampla rar in anumite conjuncturi. Pe urma tot stiintific e dovedit ca nu tine prea mult, 2 maxim 3 ani....f. rar mai mult.
Toate celelalte care raman in urma, sunt fructele inteligentei noastre emotionale. Am sadit in timpul acelor 2-3 ani ai pasiunii incadescente, incredere, pe urma avem incredere, am sadit respect, avem respect s.a.m.d...
Cum tot asa de bine se poate sa nu fi sadit nimic si atunci dupa, se duce naibii bineinteles tot sau mai rau incepe si vrajba. E atat de simplu !
cristinarudi
Postat pe 3 Martie 2010 17:40
Imi tot strofoc mintea sa dau un raspuns dar eu ca femeie pot sa spun ca habar n-am ce vor femeile, iar daca citesti pe Kudika te sperii de ce vor ele, mai bine ramai in ceatza.

Postat pe 3 Martie 2010 18:08
buna seara....pai femeile...in mare parte nici ele nu stiu ce vor oricum ele stau cu cineva pana placa, cu altu ...nu vreau sa fiu inteles gresit...dar am intalit foarte multe cazuri ..in care el nu i-a facut nici un raw dar ea pur si simplu sa pliktisit din moment ce pretinzi k iubesti pe cineva dc ai putea sa faci asa ceva? eu nu inteleg
kudika103473
Postat pe 3 Martie 2010 21:11
De la: yumalai, la data 2010-03-03 15:41:21
De la: mickyyo_parintele, la data 2010-03-03 09:45:32

deci e de bine

este este cum sa nu fie ....
mickyyo_parintele
Postat pe 5 Martie 2010 10:27
De la: kudika117786, la data 2010-03-03 16:44:35n-are cum sa nu vrea nimic femeia . poate doreste prea multe cu siguranta , pentru ca femeia e atat de diferita de barbat , gandeste prea mult cand de fapt ar trebui sa se rezume la putin , dar nu asta conteaza . Spunea cineva la o alta tema , ca nu-l poti multumi pe sot cu mancarea calda intotdeauna pt ca are nevoie de niste cuvinte frumoase , sa se simta multumit de sine din partea sotiei . Cred ca e la fel si pentru femeie . Daca e sotie cred ca un zambet plin de tandrete din partea sotului spune multe atunci cand e atat de obosita . Cred ca iubirea rezolva totul in final . Respectul , tandretea , daruirea si altele izvorasc din iubire . De ce toata lumea se limiteaza la chestii de genul sex ? este si sexul important , dar e ca si si sarea in bucate , cateodata pui mai putina ca de , tii la sanatate ...

interesant raspuns mersi de vizita si de timpu acordat
mickyyo_parintele
Postat pe 5 Martie 2010 10:29
De la: cristinarudi, la data 2010-03-03 17:28:48
De la: camelusha83, la data 2010-01-22 23:19:32Ce vrem noi femeile de la voi...barbatii??? Pai cred ca vrem tot ceea ce voi nu puteti sa ne dati ...De exemplu atentie...multe surprize frumoasa(macar una pe zi)...sa ne iubiti neconditionat,sa fiti tot timpul langa noi cand dorim asta...iar daca vrem sa fim lasate in pace sa ne lasati in pace...Sa stiti ceea ce ne dorim inainte sa vorbim...Ne mai dorim barbati puternici care stiu ceea ce vor...si intotdeauna ies cu"capul sus".Ne mai dorim sa fiti si buni la pat...Sa fiti domni in societate...Eventual sa va placa sa stati si la bucatarie...sa faceti si curat...(pacat ca nu puteti face si copii pe care pe urma sa-i cresteti),sa ne admirati tot timpul,sa nu va uitati niciodata la altele,sa va uitati doar la filme romantice.,sa nu stati pe calculator ca pe urma noi ne plictisim...si lista poate continua...

Si ce oferim pentru toate astea?

bine zis ce oferiti ca sa aveti tot ceea ce doriti ....dorinte aveti dar oare la impliniri se gandeste cineva?
mickyyo_parintele
Postat pe 5 Martie 2010 10:31
De la: scorpio67, la data 2010-03-03 18:08:57Imi tot strofoc mintea sa dau un raspuns dar eu ca femeie pot sa spun ca habar n-am ce vor femeile, iar daca citesti pe Kudika te sperii de ce vor ele, mai bine ramai in ceatza.

uite cineva care este imi impartaseste nedumerirea ,,,,MERSI OARE CE VOR FEMEILE?
mickyyo_parintele
Postat pe 5 Martie 2010 10:34
Orice femeie isi doreste , ce nu are sau ce are alta !
cristinxxx
Postat pe 5 Martie 2010 10:36
De la: kudika103473, la data 2010-03-03 21:11:01buna seara....pai femeile...in mare parte nici ele nu stiu ce vor oricum ele stau cu cineva pana placa, cu altu ...nu vreau sa fiu inteles gresit...dar am intalit foarte multe cazuri ..in care el nu i-a facut nici un raw dar ea pur si simplu sa pliktisit din moment ce pretinzi k iubesti pe cineva dc ai putea sa faci asa ceva? eu nu inteleg

iti zic eu,,,, din CURIOZITATE....sunt curioase daca poate sa faca si alta victima ...si nu numai...vor sa vada daca au imbatranit sau inca mai ai farmec ....odata si o data tot cu riduri o sa va alegeti
mickyyo_parintele
Postat pe 5 Martie 2010 10:36
De la: mickyyo_parintele, la data 2010-03-05 10:34:39
De la: scorpio67, la data 2010-03-03 18:08:57Imi tot strofoc mintea sa dau un raspuns dar eu ca femeie pot sa spun ca habar n-am ce vor femeile, iar daca citesti pe Kudika te sperii de ce vor ele, mai bine ramai in ceatza.

uite cineva care este imi impartaseste nedumerirea ,,,,MERSI OARE CE VOR FEMEILE?

De foarte multe ori vor de la partenerii lor exact ceea ce nu au .Unele vila+masina+bani, cand bietul de el ii ofera dragoste, unele muschi la pachet +look trendy, cand amaratul are atatea multe calitati dar nu conteaza, unele copii , cand bietul om de abia a intrat in relatie si nu s-a pregatit inca pentru pasul asta, etc.

Postat pe 5 Martie 2010 11:18
Ne dorim tot timpul mai mult . Mai multa atentie, mai multa dragoste, si tot asa...ce-mi plac barbatii care vor sa afle ce isi doresc femeile . Nu o sa va lamuriti niciodata, lista se schimba zilnic. In principiu cred ca majoritatea femeilor isi doresc sa nu se plictiseasca intr-o relatie ( eu cel putin cam asta vreau ) si sa stie ca au pe cine se baza.Restul "cerintelor" sunt variabile.
anissya
Postat pe 5 Martie 2010 11:40
De la: anissya, la data 2010-03-05 11:40:29Ne dorim tot timpul mai mult . Mai multa atentie, mai multa dragoste, si tot asa...ce-mi plac barbatii care vor sa afle ce isi doresc femeile . Nu o sa va lamuriti niciodata, lista se schimba zilnic. In principiu cred ca majoritatea femeilor isi doresc sa nu se plictiseasca intr-o relatie ( eu cel putin cam asta vreau ) si sa stie ca au pe cine se baza.Restul "cerintelor" sunt variabile.
Orice femeie isi doreste , ce nu are sau ce are alta ! ..uite'aici raspunsul
cristinxxx
Postat pe 5 Martie 2010 12:25
asta e padreeeeeeeeeee , asta vor femeileeeeeeeeeeeee, marirea penisului 4-6 cm
asta eeeeeeeeeeeeeee.
bee_bee
Postat pe 5 Martie 2010 15:06
nu vrem bani nu vrem valuta vrem pe Petre sa ne .........
bee_bee
Postat pe 5 Martie 2010 15:40
eu il vreau pe Boo Boo
bee_bee
Postat pe 5 Martie 2010 15:41

Cum am lipsit destul de mult de pe acest site rog si eu pe cine vrea si are timp ( si i se face mila de mine ) sa-mi spuna si mie daca s-a descoperit ce vor femeile ( ptr ca, sincer , nu am avut rabdare sa citesc toate postarile )

Acum, parerea mea personala este ca nici ele nu stiu ce vor, si voi exemplifica ( ca sa nu fiu tras de urechi ) : circula acum ceva timp o reclama pe la televizor la o bere parca, in care se arata cum o femeie se indragosteste de un barbat, dar in timp incepe sa-l schimbe incat pana la sfarsit nu-i mai placea de el.....si il paraseste.
Acum vine partea cea mai interesanta ......se indragosteste de un alt barbat care arata si face exact ce facea celalalt inainte ca femeia sa-l schimbe.
Concluzie : femeile nu stiu nici ele ce vor, sau daca pana la urma gasesc, isi bat joc ..................

Continuarea....next time
_fantoma_
Postat pe 5 Martie 2010 20:09
De la: vas25, la data 2010-03-05 20:09:52
Cum am lipsit destul de mult de pe acest site rog si eu pe cine vrea si are timp ( si i se face mila de mine ) sa-mi spuna si mie daca s-a descoperit ce vor femeile ( ptr ca, sincer , nu am avut rabdare sa citesc toate postarile )

Acum, parerea mea personala este ca nici ele nu stiu ce vor, si voi exemplifica ( ca sa nu fiu tras de urechi ) : circula acum ceva timp o reclama pe la televizor la o bere parca, in care se arata cum o femeie se indragosteste de un barbat, dar in timp incepe sa-l schimbe incat pana la sfarsit nu-i mai placea de el.....si il paraseste.
Acum vine partea cea mai interesanta ......se indragosteste de un alt barbat care arata si face exact ce facea celalalt inainte ca femeia sa-l schimbe.
Concluzie : femeile nu stiu nici ele ce vor, sau daca pana la urma gasesc, isi bat joc ..................

Continuarea....next time

esti dur vas sunt femei care nu stiu ce vor cum la fel sunt si barbati!
stim ce vrem doar ca ,cu greu gasim la voi,barbatii!sau viceversa!!!!!!!!
fi rau!!!
o seara faina si tzucuri ........ma bucur ca ai revenit !
just_heaven
Postat pe 5 Martie 2010 20:14
Indiferent ce argumente...pro s au contra a ti gasi impotriva noastra,cert este ca si voi barbati...la fel ca noi femeile suntem EGALI.
butterfly_sound_of_love
Postat pe 5 Martie 2010 20:17
De la: nico_dana2006, la data 2010-03-05 20:17:11Indiferent ce argumente...pro s au contra a ti gasi impotriva noastra,cert este ca si voi barbati...la fel ca noi femeile suntem EGALI.

da....barbatii cu barbatii, si femeile cu femeile
vocea_inimii
Postat pe 5 Martie 2010 20:23

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
curios.. 16 De la: kudika_964580 8 Mai 2014 15:35
Ce este mai presus de sex pe lumea asta? 27 De la: _oktober_ 29 Iulie 2009 13:11
legat de postinor 2 2 De la: Cioplinsky 8 Iulie 2010 23:19
cosuri in zona inghinala...:(( 17 De la: glumeatza 14 Februarie 2013 08:02
dupa prima experienta sexuala 19 De la: one_size 12 Mai 2010 12:05