Setari Cookie-uri

infricosator!!! ati avut experiente similare?

De la: freakbabe, la data 2010-02-08 15:30:20...una din doua:..te droghezi.....ori te viziteaza dracii....mergi la un preot si te spovedeste, acum te-a atins cineva de mn, poate in curand o sa te ia de mana si o sa te arunce peste geam
kudika015331
Postat pe 13 Februarie 2010 06:02
SEBA-Cand m-am mutat in apartamentul meu n-am putut multi ani sa dorm decat cu lumina aprinsa , motiv pentru care imi acopeream si capul cu plapuma si mult timp am avut tresariri ca cineva imi umbla in camera (ma mutasem dintr-o casa unde locuiau mai multe persoane si unde nu am simtit niciodata ca mi-e frica ).Si astazi dupa multi ani ,multi ani dorm cu capul sub plapuma , cu toate ca lumina este stinsa , dar peste noapte cand imi aluneca plapuma de pe cap vad in intuneric musafiri nepoftiti .De ce credeti ca mi se intampla asta?
kudika015331
Postat pe 13 Februarie 2010 06:12
incearca sa iti faci cruce cu limba in momentele alea.s-ar putea sa aiba efect...
medaa35
Postat pe 13 Februarie 2010 06:18
Draga mea, aceste experiente nu sunt neaparat negative. Incearca sa fii deschisa la minte. Poate cineva din lumea de dincolo, poate chiar ingerul tau pazitor, vrea sa iti transmita un mesaj. Lasa spaimele si superstitiile la o parte si incearca sa fii lucida in acele momente ca sa poti deslusi mesajul.Nu te uita neaparat in gura babelor speriate care au ramas in Evul Mediu. Viata noastra spirituala e mai mult decat diavoli care ne bantuie si alte prostii de genul asta. Sunt de acord cu tine ca popii nu ar rezolva problema si nu trebuie sa ai incredere in ei. Nici la medic nu cred ca e cazul sa mergi. Doar tu stii, poate numai in subconstient deocamdata, de unde vine problema. Sigur, dupa ce o vei rezolva, lucrurile vor reveni la normal.Fii curajoasa si destupata! Succes!
loobety
Postat pe 13 Februarie 2010 06:31
oau ,imi este mila de tine ,chiar nu stiu cum de rezisti ,ca toti ceilalti te-as sfatui sa mergi la catedrala ,sa trece pe la niste moaste,daca era in locul tau ,nu cred ca as mai fi apuc a doua zi ,sa cer sfaturi,as face infart,vb cu un preot ,fa o agheazma la casa,nu si nu cred ca ne uitam la film,(spirite care vor sa-ti comunice un mesaj ceva...daca chiar crezi in Dumnezeu fa ce crezi ca este bine ,sau infrunta spiritele care iti transmit mesajul de atata timp....poate vb codul morse si nu ai sa-l intelegi nicodata ,pup si Doamne Ajuta!!!
guees_who
Postat pe 13 Februarie 2010 06:58
Buna. O sa incerc sa-ti dau o explicatie cat de cat rationala nu in bataie de joc asa cum fac multi dintre cei care intra aici cum ca esti bantuita, ca te-ai droga, etc...
Ceea ce traiesti tu este o stare legata de nivelul energetic. In acele momente spiritul se desprinde de trup (de aceea nu-ti poti misca mainile, picioarele)... Nu este deloc infricosator, numai ca asa percepi tu. Depinde foarte mult de relatia pe care o ai cu Dumnezeu si cu Universul. Incearca sa-ti faci mai multe rugaciuni inainte de culcare si sa ai o discutie cu Dumnezeu asa cum ai cu cel mai bun prieten de-al tau si sa-i explici problema ta. Fii sigura ca Dumnezeu te va auzi! Apoi, cand mai apare acea stare, incearca sa nu mai gandesti disfunctional (ca e groaznic ce mi se intampla, ca nu pot striga dupa ajutor) ci sa gandesti la solutii practice care sa te scoata din acea stare. Incearca sa respiri normal, apoi sa CONSTIENTIZEZI clipa prezenta si sa incerci sa-ti doresti sa iesi din acea stare, fara sa intri in panica.
Sper sa-ti reuseasca! Te imbratisez si-ti doresc mult succces!
suchardine
Postat pe 13 Februarie 2010 07:29
tu spui despre dedublare, dar nu cred ca e cazul aici. aia e cu totul altceva.
am vazut odata un documentar pe Discovery despre asa zisele rapiri de catre extrateresti. cei care spuneau ca ar fi fost rapiti aveau aceasi stare , organismul era inert, ei credeau ca sunt constienti, halucinatiile erau aceleasi, dar s-a demonstrat ca nu este decat vis si altceva nimic. nu te speria ca se poate intampla oricui. in nici un caz nu esti bantuita sau alte minuni d-astea.
nastya
Postat pe 13 Februarie 2010 07:45
Mie mi se intampla altceva ciudat. Am momente cand stau in pat, aproape sa adorm si simt cum ma scufund, si in acelasi timp simt si o greutate asupra umerilor. Starea asta nu dureaza decat cateva secunde, dar ma simt ca si cum as fi la un pas sa mor.
In plus, daca se intampla ceva cu familia mea, eu fiind la cateva sute bune de km de ei, simt dureri in piept si tremurici in tot corpul.
Alinutzz
Postat pe 13 Februarie 2010 07:59
sau te-ai gandit ca nu e nimik rau ,inspaimantator?nici spirite ,nici extraterestri,si ca nu e nimeni de fapt acolo in dormitor?cred ca-ti va fi de ajutor ce-ti voi spune:cred ca e vorba de "paralizia somnului"sau mai cunoscuta sub numele de fenomenul HAG,si sigur este vorba doar de paralizia somnului ,uite iti dau si un link sa te uiti si sa te calmezi,ca nu este nimic langa tine,sau pe tine ,numai zic de rapiri(extraterestri)nu e cazul sa te gandesti deacum la dosarele X...sa nu exageram....prea multe cuvinte ,convingete singurica....pup si ai grija!!!1 asta este link-ul http://www.youtube.com/watch?v=lKMLPeY8wMw
guees_who
Postat pe 13 Februarie 2010 08:17
Aceasta afectiune este numita paralizia somnului(parasomnie) si nu este fizic daunatoare,desi majoritatea oamenilor marturisesc ca le este foarte frica deoarece nu stiu ce li se intampla si dupa cateva minute,treptat sau brusc,pot sa se miste din nou.In unele cazuri,persoanele simt ca cineva e in camera cu ei,unele persoane simt ca cineva sau ceva le sta pe piept si au o senzatie de sufocare si de pericol mortal iminent.Aceasta din urma a fost denumita Fenomenul Hag.Se intampla de secole,cauzeaza oamenilor frica si paranoia,dar nu provoaca rau fizic.

Paralizia somnului este de fapt o disfunctie a sistemului nervos central.In momentul trezirii,instantaneu,sistemul nervos trimite impulsuri nervoase in tot corpul.In cazul nostru,exista un decalaj intre momentul trezirii si momentul in care comanda este data.
http://www.youtube.com/watch?v=lKMLPeY8wMw...pup Doamne ajuta!!!
guees_who
Postat pe 13 Februarie 2010 08:24
Am avut si eu asemenea experienta cand eram mica. Nu m-am dus la nici un doctoc sau preot. A trecut de la sine. Chestia e sa nu te stresezi pt orice. Probabil esti foarte tensionata. Incearca yoga. Nu trebuie sa te alarmezi prea tare. Succes!
pmbada_15
Postat pe 13 Februarie 2010 08:25
De la: woman33, la data 2010-02-13 03:14:16Am trecut si eu prin asta de cateva ori acum multi ani. La fel ca tine, imi puneam intrebari serioase. Dar am cautat pe internet si am gasit explicatii; a fost si o emisiune pe Discovery despre Sleep Paralisys.

Am gasit ceva care te-ar putea lamuri, atat in privinta paraliziei trupului cat si a halucinatiilor (pentru ca fii sigura, nu sunt reale, deci nu apela la preoti):

"In timpul somnului REM apare un blocaj al muschilor pentru protectia somnului. Intrucat exista vise agitate care pot duce la miscarea corpului si la trezire, organismul are un mecanism prin care suprima miscarile. Daca un factor extern duce la trezire din somn, acest mecanism, in mod normal, se dezactiveaza permitind preluarea constineta a controlului muschilor. Numai ca in acesta afectiune ceva necunoscut se intampla. Fie in timpul caderii in somn, fie la desteptare, desi suntem, inca sau deja, in stare de constienta mecanismul de blocare al corpului este inca activ. De asemenea pentru cei care au halucinatii, acestea sunt defapt prelungiri ale visului din starea de somn in starea de veghe.
In unele cazuri,cand halucinatii hipnotice sunt prezente,persoanele simt ca cineva este in camera cu ei,unele persoane simt ca cineva sau ceva le sta pe piept si au o senzatie de sufocare si de pericol mortal iminent."

Foarte plauzibila explicatia ta, si eu cred ca lucrurile stau in felul acesta.
vali_pc2007
Postat pe 13 Februarie 2010 08:30
yo cred k subconstientul tau lucreaza....
cred k un control la psiholog ar fi o idee f buna...
nu cred in nici un caz k esti bantuita...cum spun ceilalti...
esti normala,stai calma
liviutza2
Postat pe 13 Februarie 2010 08:36
daca este adevarat ceea ce spui si chiar daca nu crezi in preoti, eu te sfatuiesc sa mergi totusi, la SIHASTRIA. Nu stiu citi ani ai, dar ceva din trecutul tau, sau al familiei tale este, daca ti apare asa ceva. SI AM SA TI MAI SPUN CEVA: ATI FACUT TU SAU MAMA TA AVORT?????????
dany837
Postat pe 13 Februarie 2010 08:45
si mie mi se mai intampla, stiu, e enervant. De obicei mie mi se intampla cand ma bag la somn fara sa fiu obosita si nu pot dormi. incep sa visez cu ochii deschisi. si cred ca ce zice vali_pc2007 e adevarat. asa ca stai linistita, nu esti bantuita de nimic:P
alecsya_iuliana
Postat pe 13 Februarie 2010 08:47
atacuri de panica! alea ce vezi si ce auzi sunt halucinatii. mergi la psihiatru.oricum , nu te speria, nu esti nebuna sau posedata. acestea sunt datorate stresului, perderii cuiva dragi, unu avort poate....mutarii in alt oras sau alta locatie....motive sunt multe. mergi la medic si va fi bine ;)
georgiana_stf_22
Postat pe 13 Februarie 2010 08:55
lasati naibii weed-shopurile...
de fapt daac e chiar real...e naspa....vezi un medic, preot, ia-ti un barbat sa te linisteasca
prozatos
Postat pe 13 Februarie 2010 08:58
Da. Mi se intampla si mie. Zic tatal nostru in gand (si nu prea imi iese) daca vreau sa ma inchin nu pot daca vreau sa strig nu pot. si fac cruce cu limba in cerul gurii si apoi imediat ma pot misca si sa si strig. E tare infricosator. Tamiez a doua zi dau cu aiazma. Cineva vrea raul casei in care stai si tu ai anumite puteri cu care esti inzestrata si poti sa vezi. Mie mi se intampla asta de foarte mica. Nu ti se intampla cateodata sa poti sa si ghicesti in carti sau cafea. Mie da. Si sa vezi ce-mi iesepe gura ma surprinde total.
kudika081496
Postat pe 13 Februarie 2010 08:59
intr adevar infricosator!eu sunt de parere k este numai un vis!mie de exemplu mi s a intamplat sa ma stranga cineva de mana in vis,am constientizat si in realitate k vroia sa mi faca rau si am simtit cum dadeam din cap sa ma trezesc,iar cd m am trezit simteam k inca ma tinea de mana.de obicei in vis cd te alearga cineva nu poti fugi,cd vrei sa strigi,nu ai glas!nu stiu ce sa faci k sa scapi de cosmarul asta,k asta e.dar poate k ai simtit un copil si rasete pt k ai avut vreun copil!as avea multe de spus pe tema asta.eu am vise premonitii dar nimeni nu ma crede dk zic.poate k este un dar numai k trebuie sa il folosesti asa cum e mai bine.numai bine si ai grija de tine!
madyna89
Postat pe 13 Februarie 2010 09:15
Mergi la un preot neaparat. Am avut si eu experiente similare. Este din cauza ca poate ai uitat de Dumnezeu, ai uitat sa-ti faci rugaciunea, sa te inchini iar diavolul isi bate joc de tine. Tine post 2-3 zile apoi mergi sa te spovedesti si neaparat sa te impartasesti. Impartasania e Sfanta.
andre3a44
Postat pe 13 Februarie 2010 09:20
Buna si mie mi se intanpla, sa nu ma pot misca parca sant paralizata,,dar imediat i-mi fac cruce cu linba in gura sau il strig in gand pe Domnul Isus si apoi .aceea energie ma lasa , e groaznic siu cum e .. se numeste atac energetic. incearca sa acoperi oglizile daca ai in dormitor ,si reflecta patul , schinba patul daca e lipit cu capul de peretele vai sau un geam , iarasi sa nu ai patul cu picioarele spre usa , nu manca seara dupa ora 19 ,,,mancarea seara si in special mese grele .produc cosmarurii, si nu numai insomnii,, dute la Moastele SF DIMITRIE de la mitropolie , si da un acatist , stai de orba cu un preot i-ti va spune ce sa faci , uitate prin locuinta sa vezi ce obiect sau cadou ai primit ,, e ceva nociv care face rau . poate cineva o face intentionat , eu port tot tinpul o bratarica luata de la biserica pe mana ,, si am icoana DL ISUS LA CAPU PATULUI.. nu e nimic de domeniul pshuic ,, esti sanatoasa,, dar ai grija esti atacata de forte energetice , uitate bine in jurul patului ce obiecte ai si spunemii,, tamaiaza patul cu tamaie... nu te speria mergi la sf moaste si totul se va rezolva
kudika076978_iasomie
Postat pe 13 Februarie 2010 09:21
intradevar este infricosatorsi si eu am simtit asa ceva. am vorbim cu un specialist si la fel ca si guess who, mi-a zis ca este vorba despre o paralizie a somnului, cand te simti treaza de fapt esti semitreaza , de asta nu poti sa te misti...nu trebuie sa te sperii , nu trebuie sa dai importanta, nu se intampla nimic grav...imaginatia face sa vezi lucruri ciudate sau sa auzi.
alyna_p
Postat pe 13 Februarie 2010 09:24
pai vezi asta iti este problema...de ce sa nu iti spunem de preoti si alte alea bisericesti..atunci cine vrei sa te ajute???daca nu Dumnezeu???


crezi ca aici daca iti spune cineva ca a mai aveut si el/ea experiente de genul te ajuta cu ceva???

si as mai avea o intrebare ...ai si tu vreo iconita in casa???sau la biserica te mai duci asa din cand in cand???
oana_lemnaru
Postat pe 13 Februarie 2010 09:25
De la: tzvetociki, la data 2010-02-08 16:00:16nu ma droghez, nu fumez ierburi si alte chestii, si cu mama am vorbit dar nu ma ia in serios. La preoti nu ma duc pt ca nu cred in ei si sunt extrem de falsi. Va rog nu imi povestiti de marii preoti cu har si alte chestii ca nu ma convingeti. ramaneti va rog doar pe subiectul pe care l am deschis


spune Tatal nostru in gand....chiar daca nu ai control asupra corpului, mintea ta e libera........spune rugaciunea, rar si cu credinta in bine.........te va relaxa si aceste episoade vor fi din ce in ce mai rare pana dispar.
seherezada
Postat pe 13 Februarie 2010 09:26
De la: tzvetociki, la data 2010-02-08 16:00:16nu ma droghez, nu fumez ierburi si alte chestii, si cu mama am vorbit dar nu ma ia in serios. La preoti nu ma duc pt ca nu cred in ei si sunt extrem de falsi. Va rog nu imi povestiti de marii preoti cu har si alte chestii ca nu ma convingeti. ramaneti va rog doar pe subiectul pe care l am de

pai vezi asta iti este problema...de ce sa nu iti spunem de preoti si alte alea bisericesti..atunci cine vrei sa te ajute???daca nu Dumnezeu???


crezi ca aici daca iti spune cineva ca a mai aveut si el/ea experiente de genul te ajuta cu ceva???

si as mai avea o intrebare ...ai si tu vreo iconita in casa???sau la biserica te mai duci asa din cand in cand???
schis
oana_lemnaru
Postat pe 13 Februarie 2010 09:29
cand mai patesti asa incearca sa te relaxezi cat mai mult si ai sa vezi ca totul revine la normal
alyna_p
Postat pe 13 Februarie 2010 09:30
Pai cam asta e problema ...refuzul tau vehement de a merge le preot spune TOT . Invibge-ti demonii si du-te la preot! Ducandu-te la el , te duci la Dumnezeu, ei sunt canale de comunicare cu divinitatea! Doamne ajuta!
elis11
Postat pe 13 Februarie 2010 09:38
De la: vali_pc2007, la data 2010-02-13 08:30:26
De la: woman33, la data 2010-02-13 03:14:16Am trecut si eu prin asta de cateva ori acum multi ani. La fel ca tine, imi puneam intrebari serioase. Dar am cautat pe internet si am gasit explicatii; a fost si o emisiune pe Discovery despre Sleep Paralisys.

Am gasit ceva care te-ar putea lamuri, atat in privinta paraliziei trupului cat si a halucinatiilor (pentru ca fii sigura, nu sunt reale, deci nu apela la preoti):

"In timpul somnului REM apare un blocaj al muschilor pentru protectia somnului. Intrucat exista vise agitate care pot duce la miscarea corpului si la trezire, organismul are un mecanism prin care suprima miscarile. Daca un factor extern duce la trezire din somn, acest mecanism, in mod normal, se dezactiveaza permitind preluarea constineta a controlului muschilor. Numai ca in acesta afectiune ceva necunoscut se intampla. Fie in timpul caderii in somn, fie la desteptare, desi suntem, inca sau deja, in stare de constienta mecanismul de blocare al corpului este inca activ. De asemenea pentru cei care au halucinatii, acestea sunt defapt prelungiri ale visului din starea de somn in starea de veghe.
In unele cazuri,cand halucinatii hipnotice sunt prezente,persoanele simt ca cineva este in camera cu ei,unele persoane simt ca cineva sau ceva le sta pe piept si au o senzatie de sufocare si de pericol mortal iminent."

Foarte plauzibila explicatia ta, si eu cred ca lucrurile stau in felul acesta.

Si eu sunt de acord cu asta, dar ma asteptam sa scrie si de solutii pentru rezolvarea problemei.
Lucia38
Postat pe 13 Februarie 2010 09:39
am si eu experiente similare ..rar..dar sunt! sunt treaza si nu ma pot misca..si incerc sa tip sa ma auda cineva dar nu reusesc! ma simt foarte rau atunci cand ma trezesc dupa o chestiune de-asta! e nasol...
ossarina
Postat pe 13 Februarie 2010 09:43
Si eu am trecut prin asa ceva de cateva ori si sincer,nu doresc nimanui sa treaca prin asta. Ma inchinam in fiecare seara inainte de culcare, dar se intampla ca deodata, sa ma trezesc in timpul noptii si sa pot sa deschid ochii,dar sa nu imi pot misca trupul. Incercam sa strig pe cineva din casa si nu reuseam,am incercat sa zic chiar si tatal nostru in gand si la fel,nu puteam sa zic. Eram foarte constienta.Dupa ce puteam sa ma misc,pana dimineatza nu mai puteam sa adorm,asteptam doar sa se faca ziua. Si am vazut si o umbra neagra,trecand prin fatza geamului meu(stau la etajul 2) si am auzit un raset demonic,dar nu de copil.Nu am patit asta doar la mine acasa,ci si la rude. M-am trezit deodata si mi s-a parut k vad un paianjen langa mine,am inchis ochii,i-am redeschis si tot acolo era,apoi am luat telefonul mobil sa luminez cu el acolo unde vazusem eu paianjenul si nu mai era nimic. Am vrut sa adorm la loc,dar simteam k nu ma pot misca pt cateva momente,ma intorceam pe o parte,si iar eram mobilizata. Nici eu nu imi pot explica ce poate fi,dar e groaznic...
sorana20
Postat pe 13 Februarie 2010 09:48

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
La multi ani tuturor sarbatoritilor de azi! 1 De la: kudika_992057 15 August 2015 16:41
AVETI,MOTOARE??????CE SIMTITI CAND MERGETI CU ELE???? 11 De la: kudika_956391 26 Iulie 2014 16:11
intrebare adminului si nu doar desigur 5 De la: laurathegirl 19 August 2008 18:16
arhitectura, design interior, constructii 1 De la: darina 25 Noiembrie 2008 13:45
Dilema morala! 49 De la: iris_4_ever 8 Iulie 2010 18:49