Setari Cookie-uri

infricosator!!! ati avut experiente similare?

De la: Aurel_inventatorul, la data 2010-02-13 12:19:47fantomele au putere mica aproape 10000000 wati si cu siguranta nu i-si permit sa iroseasca propria energie , de aceea ar putea intra in oameni si sa traiasca in ei fara sa deranjeze omul posedat.Asa ca te gindeai degeaba , nu va arunca pe nimeni pe fereastra ca are nevoie de oameni vii.


intra tu la 10000000 wati ! doamne ce ratat ! [img]http://dl6.glitter-graphics.net/pub/969/969356n04i0j45gk.gif[/img][/url]
coldwind
Postat pe 13 Februarie 2010 12:47
E prea mult sa spun ca aceste fenomene sunt oarecum normale, pentru ca unui om "normal"evident ca nu i s-ar parea normale, dar sunt extrem de normale. Am inteles din cate ne-ai spus tu ca nu crezi in preoti si alea alea,dar eu te intreb altceva, ca nici mie nu mi se par preotii nush ce: crezi in spitirism/spirite/fenomene paranormale? si cand zic fen. paranormale nu ma refer la emisiunea de vineri seara de la dicovery. Eu asa le consider..si eu patesc sincer deastea nu tot timpu ci doar atunci cand sunt multe stari negative in camera iar "fantomele" se dezlantuie ca sa zic asa. Si inca o chestie: mama ta ... stii tu cum...mamele sunt de genu:moda veche si nu o sa creada niciodata in fantome si daca se intampla o dovada clara cum ai patit tu ar spune: am visat/era geamu deschis si s.o auzit de la vecini/ sau ceva de genu...deci nu.ti fa griji si nu te chinui sa-i explici sau s.o faci sa inteleaga ca nu prea sunt sanse. iti spun chiar din proprie experienta:D...la mine pretextul ei a fost: probabil ti.ai uitat mp3 deschis si la ce muzica asculti nu ma mir sa nu auzi urlete...asa ca nu te ingrijora prea tare...atata timp cat nu te ranesc totul e sub control.


Tine-ma te rog la curent cu ce ti se mai intampla...daca poti:)

kudika081760
Postat pe 13 Februarie 2010 12:53
Descrierea starii tale in prima parte a povestirii da de inteles ca fi mai degraba simptomele unei crize de epilepsie. Crede-ma ca si eu am patit si e f groaznic, nu te poti misca, nu poti vorbi si efectiv esti treaza. Eu scapam de asta spunanad "TATAL NOSTRU" si facand cruce cu limba ca doar atat puteam misca.E decizia ta daca vrei sa mergi la preot sau doctor, dar pe mine rugaciunile m-au ajutat.
kudika071520
Postat pe 13 Februarie 2010 12:55
hmmm..sincer si mie mi s-a intamplat o experienta asemanatoare..si nu fumez,nu beau,nu trag pe nas,nu ma droghez:)...acum vreo 6 ani in timp ce incercam sa dorm,am auzit usa camerei mele deschizandu-se, am simtit prezenta cuiva in camera si nu puteam sa deschid ochii sa vad..era vb de o femeie banuiesc care s-a aplecat deasupra patului meu,m-a pupat pe obraz iar apoi mi-a atins fata cu mana avand niste unghii foarte mare..dupa ce a plecat am reusit sa deschid ochii..nu stiu ce a fost nici azi dar stiu k la nici o saptamana mi s-a intamplat o chestie ingrozitoare..mi-a murit tatal..nu vreau sa te sperii sau ceva..asa mi s-a intamplat mie..
ank_serban
Postat pe 13 Februarie 2010 12:58
De la: tzvetociki, la data 2010-02-08 16:00:16nu ma droghez, nu fumez ierburi si alte chestii, si cu mama am vorbit dar nu ma ia in serios. La preoti nu ma duc pt ca nu cred in ei si sunt extrem de falsi. Va rog nu imi povestiti de marii preoti cu har si alte chestii ca nu ma convingeti. ramaneti va rog doar pe subiectul pe care l am deschis


Nu vrei sa mergi la preot... e clar ca a pus cel rau stapanire pe tine.
issa
Postat pe 13 Februarie 2010 13:02
mi s-a intamplat si mie ceva asemanator azi- noapte. nu puteam sa ma misc si eram totusi costienta de ceea ce mi se intampla . am mai avut nopti in care aveam vreo 3 vise pe noapte dar nu erau de speriat .mai intai nu m-am putut misca si nici dechide ochii pt a ma trezi , dar am auzit un zgomot prin casa si am reusit sa ma trezesc dea binelea dar totul era normal , apoi mam culcat la loc si iar nu mam putut misca si am simtit cum 'cineva sau ceva ma tinea ' si m-am trezit , iar a 3 a oara nu mam putut misca si apoi am auzit o voce
blue_roses_13
Postat pe 13 Februarie 2010 13:03
mi s-a intamplat sa nu pot sa ma misc si sa fiu constienta si m-a speriat..eram tot pe spate ..am tresarit si atunci am putut sa ma misc..si faza cu luminile mi s-a intamplat si mie intr-o noapte..licarea pe tavan..si nu avea de unde sa vina..ma trezisem pe la 3 si am vazut o lumina care palpaia..m-am speriat si am tinut ochii stransi vreo 10 secunde si a disparut
elisa_15cl
Postat pe 13 Februarie 2010 13:09
plus ca am avut cateva fenomene paranormale petrecute in casa..si preotul chiar ajuta
elisa_15cl
Postat pe 13 Februarie 2010 13:11
De la: francesca20, la data 2010-02-13 12:25:10Stai linistita, nu e nimic grav. Sunt multi care ar dori sa aibe experimente asemanatoare, legate de spiritualitate, esoterism.Singura pb in cazul de fata e atacul de panica.Incearca sa lasi teama de o parte si analizeaza ce se intampla cu tine in astfel de momente.Tu iti faci singura rau, lasand frica sa te cuprinda, de aici si halucinatiile malefice. Sunt simpla proiectie a gandurilor tale, coplesite de frica.Noi suntem fiinte energetice,energia vibreaza si circula continuu prin si in corpul nostru.Senzatiile de "apasare" pe anumite parti ale corpului nu sunt decat perceptii ale unui anumit flux de energie.Faptul ca te simti neputincioasa,nu te mai poti misca in stare constienta este explicat prin decorpolarizare.Posibil sa ai anumite blocaje energetice la nivelul anumitor chakre, nadisuri. De asemeni este posibil sa traversezi o perioada in cadrul evolutiei tale spirituale.Te poti considera o norocoasa.Documenteaza-te putin despre ce inseamna anatomia subtila si ce reprezinta energia datorita careia noi putem exista si functiona in stare materiala, solida.Lasa "sfaturile" neinstruitilor, nu fac decat sa-ti alimenteze si mai mult fricile.Cu astfel de experiente reusesti (in cazul in care esti deschisa spre spiritualitate)sa-ti schimbi perceptia asupra a ceea ce inseamna lumea inconjuratoare.Repet, esti o norocoasa.Renunta la teama si frica,nu-ti faci decat rau.Mult succes!
nithocriss
Postat pe 13 Februarie 2010 13:15
am patit si eu ceva asemanator ,cand eram mai mica(pe la 10 - 11 ani,)parca ma fugarea cineva si eu am inceput sa tip,dar nu auzeam nimic ,parca era totul cu incetinitorul,si nu reuseam sa scap de acea persoana,si mai erau si alte chestii!!nu prea stiu ce sfat sa iti dau,la mine totul atrecut odata cu timpul si nu mi-am dat seama cand a incetat totul!!!!trebuie sa faci in asa fel ca in dormitor sa te simti bn cand dormi sa ai o camera in care sa te simti bn sa stai in ea!!!!sa iti provoace o stare de liniste!!!si incearca sa bei un pahar de lapte cald inainte de culcare,iti va oferi un somn mai linistit!!multa bafta si cu cat te duci la culcare linistita si nu te gandesti la tot felul de lucruri o sa fie bn!!!!
koryna
Postat pe 13 Februarie 2010 13:18
De la: turcbazat, la data 2010-02-13 11:50:29daca vrei sa stii mai multe ...turc_bazat@yahoo.com
dai mail ca mess nu folosesc


dar tu de unde stii toate astea
gargaritamica
Postat pe 13 Februarie 2010 13:21
si pana la urma ce ai facut,multi iti dau sfaturi,ti-au impartasit din experientele lor...tu nu mai spui nimic?daca ai rezolvat ceva sau macar citesti mesajele?ca la cate intrebari ti sau pus nu ai raspuns la nici una.
mycya_
Postat pe 13 Februarie 2010 13:21
francesca are dreptate...reactiile generale in fata necunoscutului sunt de panica si teama...e foarte posibil sa fi experimentat,o calatorie astrala,dar in necunostinta de cauza ai perceput diferit,documenteaza-te un pic si ai sa regasesti multe chestii care ti se intampla.ai o sensibilitate la anumite entitati(nu cred ca e vba de copii avortati)si ai capacitatea sa le percepi.ma indoiesc ca iti vor face rau...nu le alimenta cu frica,incearca sa comunici cu ele.daca totusi nu te simti pregatita si vrei sa scapi de astfel de vizite,incearca sa respiri constient sau vizualizeaza-te intr-o mantie neagra cu gluga,care sa te protejeze de alti ochi.Curaj!Nimic nu e intamplataor!deschide-ti mintea si ai sa descoperi ce ti se intampla,inclusiv scopul;nici preotul,nici doctorul nu reprezinta o solutie pt problema ta!SUCCES!
nithocriss
Postat pe 13 Februarie 2010 13:29
am tot citit, raspunsurile celorlalti, asta pentru ca pe mine ma cam atrag chestiile astea, numai ca incepe sa ma enerveze " si mie mi s-a intamplat la fel, vroiam s-o strig pe mama si nu puteam", mie nu mi s-a intamplat nimic de genul asta, insa tot timpul am impresia ca ma priveste cineva, in fine imi tot zic ca toate astea se intampla doar in inconstientul meu, ceea ce m-a speriat pe mine acum de curand este ca sora mea a ramas insarcinata, inca de cand am auzit am stiut ca ea nu va putea pastra copilul, sau ceva se va intampla, era foarte sigura, insa nu aveam nici cel mai mic motiv, in final din nefericirea nu a putut pastra copilul desi si-l dorea. Si cum am zis, nu aveam nici cel mai mic motiv sa cred asta....asta-i ultima experienta, pentru ca mi se intampla adesea, dar fara sa am vre-o viziune sau altceva, sau sa visez sau etc., doar stiu si atat. Mi se mai intampla uneori sa am impresia ca am mai trait si trecut odata prin chestiile prin care trec in prezent, dar stiu ca sunt multi care au impresia asta. A si cand eram mica ridicam tot felu de chestii care mi se lipeau de maini.... Povestesc astea nu pentru ca mi se par iesite din comun, ci doar pentru ca tot ce este mistic pe mine ma atrage foarte mult!
gargaritamica
Postat pe 13 Februarie 2010 13:37
Nu te speria, cred ca tuturor ni s-a intamplat, sau cei care nu au trecut prin asa ceva sunt mult prea tineri! Nu te lua dupa prostiile cu " te bantuie dracii" sau orice altceva de genul asta, pentru ca sunt departe de adevar, sau sunt doar vorbe rautacioase.
netastan
Postat pe 13 Februarie 2010 13:37
stai calma. pare a fi o halucinatie. daca experimentezi si alte simptome du-te la doctor cere o tomografie. ceva poate sa apese pe centrii tai nervosi cand de aflii in pozitia aia si d-asta nu poti sa te misti. sau pur si simplu ai un vis realist..oricum fa o vizita la doctor nu strica ...imi pare rau daca te sperii dar 20 de ave maria si 4 saptamani de post si rugaciune nu cred ca o sa dea rezultate asa cum vad ca insinueaza tampitii astia p-aici. e o problema pur rationala care poate fi explicata, incerca sa-i gasesti raspunsul. sanatate maxima :*
pepsiculamaie
Postat pe 13 Februarie 2010 13:42
De la: tzvetociki, la data 2010-02-08 14:58:44in ultimul timp am experimentat ceva infricosator, si anume de 5 ori, dintre care 2 azi noapte:
ma simt treaza, deoarece vad totul in camera asa cum am lasat, absolut totul este identic. Ochii sunt obisnuiti cu intunericul si disting multe lucruri. Aceste experiente au avut loc de fiecare data cand dormeam pe spate ( impropriu spus dormeam, deoarece eu nu dorm pe spate deloc)
Deci sunt treaza, am ochii deschisi si vad totul , dar ma simt totusi ca intr-o transa ca sa i spun asa, sau coma. Nu pot sa imi misc membrele, simt cum ma tine ceva, ceva ma impinge, sau corpul e f greu, dar imi pot misca ochii. De fiecare data am incercat sa o strig pe mama, dar de fiecare data, nu puteam deschide nici gura, iar azi noapte am reusit numai sa soptesc putin "mama" pt ca sunetele nu imi ieseau din gura. Cea mai infricosatoare a fost anul trecut pe la sfarsit, cand eram in aceeasi stare si aveam pe peretele din fata mea proiectate luminite rotunde care se miscau haotic, auzeam rasete, parca de copii, dar erau malefice. O mana mica m a atins pe mana stanga foarte rapid, moment in care am inceput sa aud iar rasetele. Aveam aceeasi stare inerta. De fiecare data cand am vrut sa strig sau sa ma misc la o anumita perioada de timp, ma simteam constienta si puteam sa ma misc, adica "ma trezisem" dar nu simteam niciodata ca am deschis ochii, caci acestia erau deschisi, doar parca ma trezeam dintr o vraja sau dintr-o hipnoza.Asta noapte nu m am speriat asa tare. Ce se intampla?? ati expierimentat aceste lucruri? astept raspunsurile voastre cat mai repede. Multumesc


In primul rand, asa crezi tu ca nu dormi pe spate. Cei mai multi oameni au cosmaruri numai cand dorm pe spate.

In al doilea rand, incearca sa nu te mai uiti la filme, emisiuni, documentare cu si despre paranormal sau de groaza cel putin 2 saptamani si vezi daca mai ai astfel de vise.

Daca ele continua, iti recomand un psiholog sau, eventual, chiar psihanalist (din cauza ca incerci sa o strigi pe mama), poate e o trauma din copilarie acolo.
kitty_krieger
Postat pe 13 Februarie 2010 13:44
Eu sincer am patzit ceva similar si de multe ori, adica ma "trezeam" si nu ma puteam misca si auzeam tot felu de chestii si avem sentimentul ca tre sa raman asa nemiscat ca nu cumva sa fiu observat... Din punct de vedere medical sunt ceva explicatzii: lipsa de calciu, stres ...
sony99
Postat pe 13 Februarie 2010 13:46
stai linistita....nu e vb de chestii negative sau de posedare,totul e doar in imaginatia noastra....mi se intampla uneori sa vad peroane negre sau un cap alb....am vb cu specialisti si sunt doar temeri care se situeaza in subconstienul nostru.....ceea ce ne inspira frica sau ceea ce nu dorim sa patim sunt inregistrate de subconstient si sunt declansate in vise sau stari de contienta minima(=adica atunci cand esti constient de locul unde te afli dar totodata ti se deruleaza in imaginatie visul)....asa patesti si tu.....ar fi bine sa apelezi la cateva sedinte la un psiholog sau psihoterapeut,sau sa incerci sa-ti iei cateva zile libera si sa pleci intr-un loc preferat alaturi de cineva,pt ati regla energia interioasa si a scapa de stresul a ceea ce ti se intampla.....poti sa faci yoga sau noapte pt un timp sa dormi cu cineva in camera...cineva apropiat tie care iti imprima forta, incredere si protectie.....Bafta!!!!!!!!!
gyus
Postat pe 13 Februarie 2010 13:54
Buna,

ceea ce ai trait tu este o experienta de dedublare astrala, realizata spontan si asupra careia inca nu ai un control constient. daca vrei sa discutam mai mult pe aceasta tema imi poti scrie pe adresa mea de mail: magda.badea@yahoo.com
mady3
Postat pe 13 Februarie 2010 13:57
mai dute si tu fata pe la biserica...
cred ca ai o imaginatie bogata...poate iti pui si tu o corona cu spini pe cap ca tanti aia si umbli prin parlament...
roz5blue6lila7
Postat pe 13 Februarie 2010 14:06
http://www.youtube.com/watch?v=omzsLqbgRaU&NR=1

asta ar putea sa iti dea o idee cam ce se intampla cu tine.
stanescu_iulia
Postat pe 13 Februarie 2010 14:11
sincer si eu am patit ceva asemanator...dar in loc sa fiu tintuita in pat eram cat se poate de treaza...la un momentat aud un zgomot...eram singura in casa,si cand ridic privirea vad un soldatel din ala gen jucarie dar cu o fata demonica...cred ca avea in jur de 1 metru si batea la toba...Vreau sa zic ca pana dimineata nu am mai scos capul de sub plapuma.Posibil sa fie din cauza oboselii dar nu prea cred...voi ce parere aveti?
Diiidy
Postat pe 13 Februarie 2010 14:21
ce prostii.. nu e adevarat ca esti bantuita si de alea.. e o stare comuna, de fapt mintea ti-e treaza dar corpul inca doarma ca sa zic asa , de aceea nu te poti misca insa esti destul de lucida, am vazut pe discovery am si citit, are chiar o denumire specifica, o sa iti caut pe google cand voi avea timp
totusi nu ma pronunt in privinta rasetelor :-" poate totusi nu erati 100% treaza..
BiuL
Postat pe 13 Februarie 2010 14:23
buna! am citit si eu acum povestea ta. cum te mai simti in noul an? eu ti as s recomanda sa mergi la un psihiatru si sa-i psui toate detaliile.Te mai ajuta si rugaciunea f mult.Multa sanatate! sa aud de bn d la tine
alexia24
Postat pe 13 Februarie 2010 14:31
mi s-a intamplat si mie se 2 ori acum vreo 2-3 ani stateam in pat..paralizata si vedeam umbre in jur.vroiam sa strig pe cineva si sa ma misc dar nu puteam.infricosator credeam ca de la prea multa cafea da' acum vad ca li s-a intamplat si altora...ciudat!
missscorpyo
Postat pe 13 Februarie 2010 14:32
bah..aiurea stiu cum e ...cv asemanator mi se intampla si mie ...si asta de multi ani de prin cls a 6-a kam asa...frecvent la cateva luni sau saptamani am experiente similare cu ale tale...
blondiss
Postat pe 13 Februarie 2010 14:33
??mai sunteti multi ma??
Shhh
Postat pe 13 Februarie 2010 14:36
De la: Shhh, la data 2010-02-13 14:36:54??mai sunteti multi ma??


ohooo,la Los Angeles inca se doarme
mitura
Postat pe 13 Februarie 2010 14:39
Foarte tare! Si eu am patit ceva asemanator!!! sunt groaznice visele astea :( .Eu de exemplu visam ca ma muscau caini sau pisici , si nu puteam sa ma apar sau sa strig pe nimeni, ii auzeam pe ai mei in cealalta camera cum vorbeau si ma tot chinuiam s`o strig pe mama si nu puteam, PAR FOARTE REALE aceste vise motiv pt care si dimineata cand te trezesti, te trezesti cu acelasi sentiment- eu spre exemplu m-am trzit ff suparata pe mama ca de ce nu a venit in camera cand ma muscau acei caini.Vor trece visele astea , stai linistita, nu te mai gandi la ele . eu cred ca visele ne transmit anumite mesaje... si ne induc anumite stari de spirit sau sentimente in viitor.

In schimb cele mai frumoase vise ale mele sunt acelea in care zbor :X e un sentiment super tare.. as vrea sa visati si voi.. chestia asta.. in caz ca nu ati visat :P
i0nutza
Postat pe 13 Februarie 2010 14:42

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Ce tari sau orase din lume va plac? 22 De la: Ellutza4u 11 Iulie 2009 18:11
Ce cant in acest moment? :D 19060 De la: GONGOI_BOSS_ 16 Februarie 2017 19:29
ajutati-ma va rog, 9 De la: Summer_ 11 Octombrie 2009 00:50
Vand lucrare de licenta 1 De la: italianul1987 17 Martie 2010 00:44
bilet de avion 26 De la: kudika_pudika 18 Iunie 2011 18:35