Mai multe
| daca sunteti asha tari in a/i judeca pe altii...inseamna ca sunteti in stare singuri...sa v/o faceti mai frumoasa...da ce am devenit eu clown/ul vostru sau ce???? | ||
|
andreea_n_x Postat pe 25 Februarie 2010 08:39 |
||
|---|---|---|
De la: andreea_n_x, la data 2010-02-25 08:39:10daca sunteti asha tari in a/i judeca pe altii...inseamna ca sunteti in stare singuri...sa v/o faceti mai frumoasa...da ce am devenit eu clown/ul vostru sau ce???? ihim cam asa
|
||
|
lory_kudika Postat pe 25 Februarie 2010 09:07 |
||
| ai devenit clovn pt ca ai dus discutia intr-o directie extrem de amuzanta...daca la inceputul topicului macar iti sustineai cumva parerea, un ultimele pagini ai raspuns ca o pustoaica pe langa subiect...in mod normal daca tu chiar ai un copil, si este reala povestea ta ar fi trebuit sa ai o altfel de atitudine...si tremina cu pozele...nu ne conving pozele ci modul tau de exprimare si de a pune problema. | ||
|
|
||
|
ania18 Postat pe 25 Februarie 2010 09:56 |
||
|
directia aia amuzanta...o vedeti numai voi...si daca nu ar fi problema mea....nu am cum inventa....deci problema cuiva este oricum....si oricine poate intra pe forum si multi se pot regasi intr/un procent mai mare sau mai mic...intr/o astfel de situatie.... ....dar impresia mera este ca...unii de pe aici...(adica unii useri de pe forum)....au ca singur scop...devierea discutiei...inspre ceva ce lor li se pare amuzant.....de parca s/au terminat site/urile cu bancuri si glume....unde se pot distra suficient.... |
||
|
andreea_n_x Postat pe 25 Februarie 2010 10:01 |
||
|
io nu acuz acum pe absolut toata lumea ca...ar avea intentii rele...numai ca...se vede de la o posta...cum s/ar zice...ca in situatzii de genul...nu e nici un amuzament....iar amuzamentul odata ce este prost primit...ca ar trebui sistat...la nivel formal... ...ca sa traduc....pe mine nu ma intereseaza ca in realitate voi chiar va distrati citind comentariile mele sau ale altora....dar nu cred ca e nevoie sa si exprimati in scris...aceasta stare de spirit a voastra....nu la modul asta atat de excesiv....sa zicem ca amuzamentul ar fi ca sarea si piperul intr/o mancare.....dar imaginati/va ca mancati o mancare mult prea sarata si mult prea piperata.... |
||
|
andreea_n_x Postat pe 25 Februarie 2010 10:07 |
||
| acuma ce vrei sa spui, ca nu este problema ta ci a altei persoane dar ai prezentat'o pe forum ca fiind a ta? | ||
|
Shhh Postat pe 25 Februarie 2010 10:07 |
||
| vreau sa spun ca si daca ati avea ceva contra mea ...ca persoana...in contextul dat ..tot nu sunteti indreptatzitzi sa puneti problema la modul asta....problema este a mea...dar mi/ati creat senzatia ca aveti ceva cu mine.... | ||
|
andreea_n_x Postat pe 25 Februarie 2010 10:10 |
||
| deci...reactiile voastre nu sunt decat..ceea ce inseamna...prea multa sare si prea mult piper intr/o mancare!!!! | ||
|
andreea_n_x Postat pe 25 Februarie 2010 10:12 |
||
De la: Shhh, la data 2010-02-25 10:07:42acuma ce vrei sa spui, ca nu este problema ta ci a altei persoane dar ai prezentat'o pe forum ca fiind a ta? ...putea fi shi asha...caci am observat alti useri pe forum care au scris despre mai multe probleme ...ca fiind ale lor...dar cum dupa sistemul meu si nu numai al meu de valori la care ne raportam......se bateau cap in cap...adica teoretic aceeasi persoana nu putea avea toate problemele acelea pe care le/a prezentat...in acelasi timp si in acelasi spatiu....m/am gandit ca despre asta ar putea fi vorba.... ....scopul ar putea fi protejarea identitatii cuiva.... |
||
|
andreea_n_x Postat pe 25 Februarie 2010 10:16 |
||
| draga Andreea daca te-ar fi luat in deradere cei de aici crede-ma ca acest topic nu s-ar fi intins pe 28 de pagini din care 25 chiar sunt cu sfaturi si idei pt tine insa daca dupa 25 de pagini de sfaturi tu ai inteles sa pui o camera sa o supravegheze, si nu ai avut nicio interventie in care sa multumesti totusi ca sunt persoane care si-au rupt din timpul lor pt ati raspunde, indiferent ca esti sau nu de acord cu sfatul lor, e absolut normal ca cei de aici sa aiba orice parere despre tine...citeste cu atentie primele 22 de pagini si vei vedea ca fetele de aici chiar au vrut sa te ajute, au incercat sa inteleaga si pct-ul tau de vedere insa tu esti incapatanata ca un catar si nici nu accepti ca poate si ceilalti au dreptate. | ||
|
ania18 Postat pe 25 Februarie 2010 10:24 |
||
|
si cred ca numai persoanele lipsite de ocupatie stau sa creeze povesti sau sa se puna in pielea altor persoane care au trait anumite experiente....nu-mi dau seama cum de te-ai gandit la asa ceva... Sfatul meu este sa incepi sa-ti traiesti viata in realitate si nu virtual pt ca pt mine una este f clar ca in spatele acestui paravan (ca ti-e sila de lume) se afla o persoana avida sa cunoasca oameni, sa socializeze, sa aiba prieteni, sa iesi poate la o intalnire, sa simti ca traiesti si sa te bucuri de fiecare zi....INSA nu este fiica ta vionvata ca nu faci aceste lucruri ci numai tu! |
||
|
ania18 Postat pe 25 Februarie 2010 10:28 |
||
| offf... ba da...trebuie sa te contrazic...din experienta stiu ca exista persoane care...gresesc in aprecieri...dupa un interval de timp isi dau seama de asta...dar nu isi schimba si modul de abordare...raman pe stilul vechi...ca sa nu se simta raniti in orgoliul propriu....astfel de persoane...ar putea fi prezente incluziv pe acest forum!!! | ||
|
andreea_n_x Postat pe 25 Februarie 2010 10:29 |
||
|
si care ar fi problema ta cu aceste persoane aparent lipsite de preocupare???...eu nu am nimic impotriva lor...din punctul meu de vedere sunt bine/venite pe forum.... ....si...lipsite de preocup[are...e mult spus...mi se pare o jignire la adresa celor care chiar isi dau interesul in probleme de viatza....ale lor sau ale altora..... ....voi cam puneti lumea sensibila...pe fuga...cu o asemenea abordare......ca sa traduc intr/un mod ...cel putin prozaic....daca forumul asta ar fi o afacere....voi l/ati duce la faliment!!!!! |
||
|
andreea_n_x Postat pe 25 Februarie 2010 10:36 |
||
| sau ..saa ma exprim si altfel....daca eu ma duc la un spital...si sa zicem ca sunt imbracata mai prost...nu mi s/ar parea normal...doar pentru haina pe care o port...sa nu reusesc sa ajung sa ma vada un medic...pentru ca nu trec de personalul de la poarta!!! | ||
|
andreea_n_x Postat pe 25 Februarie 2010 10:39 |
||
| amuzamentul excesiv si exprimat anume...e ca si un caine enervant care latra de foame!!!! | ||
|
andreea_n_x Postat pe 25 Februarie 2010 10:41 |
||
| avida sa cunosc oameni....nu sunt....sunt avida de ...conversatia serioasa...de dialog...nu de monolog(desi nu il exclud)....si pentru asta nu am nevoie neaparat sa cunosc oameni....ca dea ia exista forumuri si chat/uri pe internet....pentru ca lumea sa comunice,sa dialogheze...fara obligatia de a se cunoaste in carne si oase...adica personal,face2face.. | ||
|
andreea_n_x Postat pe 25 Februarie 2010 10:46 |
||
|
Dragele mele, se pare ca in spatele postarilor este o adolescenta timpurie, care incearca sa vada modul de abordare al altor parinti. Trebuia sa intelegem mai devreme acest lucru. Oricum felicitari tuturor care s-au straduit sa intervina cu o idee care ar fi putut ajuta un copil cu un parinte disperat. Cu siguranta fiecare dintre noi a invatat ceva si in ultima instanta chiar s-a distrat. Totusi eu am ramas cu o mare nelamurire: DE CE FOLOSESTI ATAT DE DES PUNCTELE DE SUSPENSIE? |
||
|
Musett Postat pe 25 Februarie 2010 11:25 |
||
| arat eu a adolescenta??....acum chiar ma jigniti!!!!! | ||
|
andreea_n_x Postat pe 25 Februarie 2010 11:27 |
||
| de ce folosesc asha mult punctele de suspensie...din lene..lenea de a tasta cu punctuatia corespunzatoare...de fapt pentru ca tastatura mea e varza...si tre sa caut ..si uit mereu care pe unde vine....merg mai rapid postarile asha | ||
|
andreea_n_x Postat pe 25 Februarie 2010 11:29 |
||
De la: andreea_n_x, la data 2010-02-25 11:27:11arat eu a adolescenta??....acum chiar ma jigniti!!!!! nuuuuuuuuu, se vede in ochii tai cat de matura esti
|
||
|
miss_darine Postat pe 25 Februarie 2010 11:30 |
||
| sau...s/ar putea sa nu ma jigniti chiar asha rau...s/ar putea chiar sa arat a adolescenta...tind cont de faptul ca in adolescenta aratam mai batrana cu 10 ani...acum e invers....s/or fi inversat procesele biologice la mine...shi n/am sesizat | ||
|
andreea_n_x Postat pe 25 Februarie 2010 11:32 |
||
De la: Musett, la data 2010-02-25 11:25:12Dragele mele, se pare ca in spatele postarilor este o adolescenta timpurie, care incearca sa vada modul de abordare al altor parinti. subscriu!Vine un moment cand te si dezabonezi de la un topic.Sa nu-l lasam sa treaca!
|
||
|
nicossia Postat pe 25 Februarie 2010 11:32 |
||
| fiecare stie sa citeasca altfel...privirile....dar o privire expresiva nu poate veni de la o adolescenta | ||
|
andreea_n_x Postat pe 25 Februarie 2010 11:34 |
||
De la: andreea_n_x, la data 2010-02-25 11:34:00fiecare stie sa citeasca altfel...privirile....dar o privire expresiva nu poate veni de la o adolescenta da, adolescentii au o privire mai umeda de felul lor
|
||
|
miss_darine Postat pe 25 Februarie 2010 11:37 |
||
De la: andreea_n_x, la data 2010-02-08 20:27:12 Mi se pare ca se repeta o istorie pe care initial nu eu am trait/o dar s/a revarsat si asupra mea si acum vad ca se repeta anumite aspecte! da-o cu capul de cada
|
||
|
angelo_micnegrusiurat Postat pe 25 Februarie 2010 11:51 |
||
De la: angelo_micnegrusiurat, la data 2010-02-25 11:51:21De la: andreea_n_x, la data 2010-02-08 20:27:12 Mi se pare ca se repeta o istorie pe care initial nu eu am trait/o dar s/a revarsat si asupra mea si acum vad ca se repeta anumite aspecte! ce categoric esti mai !!
|
||
|
coldwind Postat pe 25 Februarie 2010 11:53 |
||
De la: ania18, la data 2010-02-25 10:24:35draga Andreea daca te-ar fi luat in deradere cei de aici crede-ma ca acest topic nu s-ar fi intins pe 28 de pagini din care 25 chiar sunt cu sfaturi si idei pt tine insa daca dupa 25 de pagini de sfaturi tu ai inteles sa pui o camera sa o supravegheze, si nu ai avut nicio interventie in care sa multumesti totusi ca sunt persoane care si-au rupt din timpul lor pt ati raspunde, indiferent ca esti sau nu de acord cu sfatul lor, e absolut normal ca cei de aici sa aiba orice parere despre tine...citeste cu atentie primele 22 de pagini si vei vedea ca fetele de aici chiar au vrut sa te ajute, au incercat sa inteleaga si pct-ul tau de vedere insa tu esti incapatanata ca un catar si nici nu accepti ca poate si ceilalti au dreptate. nu trebuie sa ne mai batem capul,,,,,,,,,,,,,clar sufera de dubla personalitate
|
||
|
Dontyyy Postat pe 25 Februarie 2010 12:05 |
||
De la: miss_darine, la data 2010-02-25 11:30:20De la: andreea_n_x, la data 2010-02-25 11:27:11arat eu a adolescenta??....acum chiar ma jigniti!!!!! io vaz in ochii ei chiar si magarul pierdut de nea'gheorghe darine
|
||
|
Dontyyy Postat pe 25 Februarie 2010 12:09 |
||
De la: andreea_n_x, la data 2010-02-25 11:27:11arat eu a adolescenta??....acum chiar ma jigniti!!!!! Chiar modul acesta de a pune problema te tradeaza. Si daca nu esti o adolescenta timpurie atunci cu siguranta esti una tarzie. |
||
|
Musett Postat pe 25 Februarie 2010 12:14 |
||
De la: Musett, la data 2010-02-25 12:14:39De la: andreea_n_x, la data 2010-02-25 11:27:11arat eu a adolescenta??....acum chiar ma jigniti!!!!! ce avatar frumos!!! este bebelul tau?
|
||
|
Dontyyy Postat pe 25 Februarie 2010 12:18 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Esti din Ramnicu Valcea? | 2 | De la: economisesti 17 Mai 2010 16:26 |
| iubirea in comuniune cu natura | 5 | De la: selket 25 Iunie 2009 21:32 |
| se mai gaseste o perecke potrivita? | 1 | De la: Raducu_Ionut_Dobre_1 12 Iunie 2012 15:31 |
|
|
||
| cate cazuri de oameni divortat si care locuiesc inca impreuna cunoasteti? | 16 | De la: kudika029282 19 Aprilie 2010 21:53 |
| Inregistrare convorbiri telefonice | 6 | De la: yumalai 19 Ianuarie 2010 12:45 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.