Setari Cookie-uri

masa ouija

sa va zic si eu ceva...daca veti cauta [pe google veti gasi tablita..am incercat-o si eu...prima data am pus o intrebare a carui raspuns il stiam....si anume,anul meu de nastere.....surpriza,l-a ghicit......la a doua intrebare...a picat testul?ce sa cred?ca functioneaza tablita asta?sau ca a fost pura coincidenta anul nasterii?
andy22
Postat pe 20 Februarie 2010 10:10
De la: tzvetociki, la data 2010-02-09 20:05:28ce credeti despre mesele de ouija ? am auzit ca sunt unele state inclusiv anglia in care aceste mese de spiritism au fost interzise. eu nu am practicat niciodata asa ceva, doar sunt curioasa, daca ati incercat,sau daca cunoasteti pe cineva care a incercat si ce s a intamplat. Sunt multe lucruri ciudate care s au intamplat cu aceste mese ouija si despre care am citit, deasemeni am auzit si citit ca merg cam de fiecare data cand se apeleaza la ele. Cum vi se pare ??



eu am facut pe o masa de ouija improvizata " comunicarea" cu spiritele ;) A fost scarry dar incitant, mai ales ca citeam si ''exorcistul'' simultan. Nu ni s-a intamplat nimic, decat o stare generala de frica, de nu mai puteam sta deloc singura intr-o incapere nici in miezul zilei, da' oricum, acum le asociez cu copilarii treburile astea, nicidecum cu misticism.
scratty
Postat pe 20 Februarie 2010 10:40
Buna!Eu am auzit de aceste tablite,pentru ca sunt niste tãblițe ,nu mese.Tot de pe Discovery stiu si eu si am si vazut intr-un film Paranormal Activity,dar dupa cate am vazt si am inteles ,ele sunt interesante pentru curiosi,dar periculoase,pentru ca am observat ca odata ce le-au folosit,au invocat spiritul si au devenit mai violenti,intr-adevar,sunt periculoase,eu una nu as folosi asa ceva,pentru ca nu ar putea aduce nimic bun,asa ca oamenii morti cu cei morti,iar cei vii cu cei vii
liverpool262000
Postat pe 20 Februarie 2010 12:14
Bine ca au inceput si comentarii despre acest subiect,ca a trebuit sa citesc 3 pagini cu aberatii ale unor infantili ca sa aflu si eu ceva mai interesant.Eram curioasa si eu la randul meu despre asa ceva,pacat ca trebuie sa parcurg atatea comentarii idioate ca sa aflu ceva.Va propun celor care au comentat aiurea pe baza acestiu subiect sa va duceti pe un topic de varsta voastra (intre 4-10 ani).
ghostface_scream
Postat pe 20 Februarie 2010 12:28
Buna,iti recomand sa vezi filmul Paranormal Activity (2009).Este o filmare in care poti vedea ce face o placa Ouija. Nu este nimic trucat si politia a facut publica filmarea dupa 3 ani de la intamplarea nefericita. Este foarte interesant,dar nu e de joaca asa cum au spus si ceilalti.
viviana18_angelo0
Postat pe 20 Februarie 2010 12:31
din cite am inteles aceste mese sunt f periculoase. prin folosirea lor se zice ca deschizi "poarta" dintre lumi si inviti spiritele in casa. sincer astea le-am aflat si eu de pe discovery uitandu-ma la tot felul de emisiuni cu fantome. sunt pasionata de acest fel de misiuni si acolo spiritistii spuneau ca nu este DELOC recomandata folosirea acelor mese.
sper sa-ti ajute la ceva ceea ce ti-am zis
raluca_h
Postat pe 20 Februarie 2010 13:09
tu chiar crezi ca acel film a fost realitate? de aceea se numeste film!!!!!!!!!!!!!!!! pt ca e doar un film facut sa-ti dea impresia unei realitati
raluca_h
Postat pe 20 Februarie 2010 13:10
hmm.. a facut si mama asta o data cand era prin faculate, impreuna cu colegele ei de camera... una dintre ele studia chestiile astea cu spiritismul si stia ce are de facut. Trebuie sa spui mai inta un fel de incantatie pentru a te proteja de spiritele care urmeaza sa iti raspunda intrebarilor puse, daca nu, acestea se vor "agata" agata de tine... adica, vei fi continuu bantuit... este o experienta de nedescris... si cere multa concentrare si nu neaparat multa credina.. petru ca spiritele se afla oricum acolo.. acum, depinde si de ele, bune, rele...
totusi nu iti recomand sa incerci daca nu ai cu tine un specialist in spiritism.;)
Aderyne
Postat pe 20 Februarie 2010 13:44
Am incercat, nu primesti raspunsuri de incredere
Xandria
Postat pe 20 Februarie 2010 13:45
De la: tzvetociki, la data 2010-02-09 20:05:28ce credeti despre mesele de ouija ? am auzit ca sunt unele state inclusiv anglia in care aceste mese de spiritism au fost interzise. eu nu am practicat niciodata asa ceva, doar sunt curioasa, daca ati incercat,sau daca cunoasteti pe cineva care a incercat si ce s a intamplat. Sunt multe lucruri ciudate care s au intamplat cu aceste mese ouija si despre care am citit, deasemeni am auzit si citit ca merg cam de fiecare data cand se apeleaza la ele. Cum vi se pare ??



interesant subiect, pacat k si-au cam batut fetele joc.nici eu nu stiu prea multe despre mesele ouija dar din ce am vazut pe discovery in documentarul case bantuite specialistii in domeniu nu recomanda folosirea lor pentru ca provoaca spiritele si efectele nu sunt tocmai placute.fetele se pare k nu cred in asa ceva, dar nu stiu cum isi explica ele satanismul?
Dy_Maria
Postat pe 20 Februarie 2010 14:22
De la: raluca_h, la data 2010-02-20 13:10:38tu chiar crezi ca acel film a fost realitate? de aceea se numeste film!!!!!!!!!!!!!!!! pt ca e doar un film facut sa-ti dea impresia unei realitati



La sfarsit spune ca a fost facut dupa un caz real, dar in film e fictiune, nu inregistrarea adevarata.
bad_witch
Postat pe 20 Februarie 2010 15:15
De la: ghostface_scream, la data 2010-02-20 12:28:53Bine ca au inceput si comentarii despre acest subiect,ca a trebuit sa citesc 3 pagini cu aberatii ale unor infantili ca sa aflu si eu ceva mai interesant.Eram curioasa si eu la randul meu despre asa ceva,pacat ca trebuie sa parcurg atatea comentarii idioate ca sa aflu ceva.Va propun celor care au comentat aiurea pe baza acestiu subiect sa va duceti pe un topic de varsta voastra (intre 4-10 ani).






.....Daca vi cu mine merg cu cea mai mare placere
gratuit89
Postat pe 20 Februarie 2010 15:20
EXISTA GOOGLE DAK HABAR NU AVETI CE INSEAMNA TABLITZELE DE OUIJA....... Doamne, ce femei...... Si chiar asa, stiti sa faceti doar glume proaste si acide.... MAI MULT NU VA DUCE
Olivia17
Postat pe 20 Februarie 2010 15:34
Da, commentul meu a fost pentru cele 3 pagini de aberatii.... Bun, intr-adevar, cu tablitele de ouija poti chema spiritele, problema este, cum le mai trimiti inapoi si nu le iei dupa tine.
Eu am facut un altfel de ritual sa chem spirite si a fost ultima data. Nu este ceva cu care sa te joci. SI CHIAR DACA O FACI, NU O FACE LA TINE IN CASA. Ca s-ar putea sa iti ramana flacaul pe care il chemi destul de mult timp si trebuie sa recurgi la alt ritual pentru a-l trimite in treaba sa. PENTRU MAI MULTE INFORMATII..
Olivia17
Postat pe 20 Februarie 2010 15:40
masa asta este folosita in a contacta anumite spirite,dar se zice ca e si periculos,trbuie sa fii putin medium ca sa nu contactezi un spirit malefic.si mai trbuie sa ai si credinta..adica sa nu faci la misto..stiu ca e greu de crezut ca sufletul omului nu moare ,ii moare doar trupul si ca multi nu cred ca exista persoane care pot vorbi cu spiritele,eu una cred din proprie experienta,desi nici eu nu am crezut in asta...baiatul meu a apelat la carmen harra in urma cu un an...si am ramas surprinsa...ne despart mii de km si nu avea de unde sa stie anumite lucruri.
kudika070899
Postat pe 20 Februarie 2010 17:30
nu cred ca e de joaca!spirite exista oricat de sceptic ai fi macar odata in viata te vei convinge de asta.eu nu as lua parte la o sedinta de spiritism
kudika098349
Postat pe 20 Februarie 2010 18:15
nu stiu cum ati incercat voi tabla! ouija, dar e periculoasa. Nu se face nimic in gluma si oricum nu merge daca incerci singur. trebuie sa fie cel putin 2-3 persoane... se intelege, cuvantul cheie e "concentrare"
trebuie sa faci niste reguli clare, eventual chiar sa notezi intrebarile pe o foaie

pt a functiona mai bine trebuie aprinse lumanari, de o anumita culaore [in functie de rezultatul dorit], puse intr-o anumita pozitie... se psun cateva cuvinte pt inceput - gen ritual etc etc

as fi incercat si eu, dar nu am gasit persoane potrivite pt asta
adina_black
Postat pe 20 Februarie 2010 18:25
De la: Olivia17, la data 2010-02-20 15:40:11Da, commentul meu a fost pentru cele 3 pagini de aberatii.... Bun, intr-adevar, cu tablitele de ouija poti chema spiritele, problema este, cum le mai trimiti inapoi si nu le iei dupa tine.
Eu am facut un altfel de ritual sa chem spirite si a fost ultima data. Nu este ceva cu care sa te joci. SI CHIAR DACA O FACI, NU O FACE LA TINE IN CASA. Ca s-ar putea sa iti ramana flacaul pe care il chemi destul de mult timp si trebuie sa recurgi la alt ritual pentru a-l trimite in treaba sa. PENTRU MAI MULTE INFORMATII..


iarasi - se fac ritualuri la inceput si la sfarsitul fiecarei sedinte

se multumeste spiritului cu care ai intrat in contact si i se spune "la revedere", astepti raspunsul lui, dupa care poti fi linistita. Daca nu primesti raspuns...cred ca mai insisiti cu "pa, pa"-ul sau intrebi daca mai doreste ceva

daca ai incercat ar fi trebuit sa stii ce e scris pe tabla!
adina_black
Postat pe 20 Februarie 2010 18:28
si apropo, merge sa folosesti si o tabla home made, functioneaza la fel de bine
[poti face usoare modificari - o personalizezi]
adina_black
Postat pe 20 Februarie 2010 18:33
ma amuza subiectul asta , cand eram mica, bunica ma punea sa tin o cheie de un capat si ea o tinea de cealalta...zicea ea ca vb cu mortii. punea cate o intrebare...si daca cheia se invartea spre dreapta insemna ca raspunsul de dincolo eda "da", daca o lua spre stanga raspunsul era "nu". atunci eram fascinata! acum...ma amuza.
dragdana
Postat pe 20 Februarie 2010 19:09
Vezi ca exista si tarot on-line.
Ceea ce se intampla rau este mai mult autosugestie negativa.
ActiLyse
Postat pe 20 Februarie 2010 19:12
Buna! Sincera sa fiu nu am citit ce a zis fiecare asupra acestei discutii, deci daca cineva a mai zis ce voi spune eu, sorry de repetare.
Uite cum sta treaba: intradevar, sunt tari in care ouija e interzis, dar in acelasi timp, sunt tari, in magazinele carora gasesti la raionul cu jucarii pentru copii astfel de tablite. Ouija nu trebuie neaparat sa il cumperi sau sa il mostenesti ori sa il imprumuti, iti poti confectiona singur tabla dupa modelul care il vrei. Ei ... aici intervin adevaratele probleme. Avem o tabla si doua posibilitati. Cu cine vream sa vorbim sau mai bine zis cu cine vrem noi defapt sa interactionam? Cu entitatile pure sau cu spiritele razvratite. Un singur semn sta ca granita intre cele doua, lumi, sa zicem asa. Inainte de a incepe "comunicarea" cu cei de dincolo este un ritual de protejare a celui care conduce sedinta. La sfarsitul acestui ritual-rugaciune, respectiva persoana deseneaza in aer, daca vrea sa comunice cu spiritele rele, pentagrama pe care o intalnim si in asa-zisele ritualuri satanice, deci cu doua colturi in sus; pe cand, daca vrem sa intram in contact cu spiritele bune, pentagrama se deseneaza cu cele doua colturi in jos.
De retinut in toata "joaca" asta este ca multi intra, putin ies, fiindca nu toata lumea are o putere de concentrare mare, nu tuturor le iese din prima, nu toata lumea are intentii bune ...
Asa ca daca vrei sa faci o sedinta de spiritism cu ajutorul tablei ouija, asigura-te ca iei cu tine cele mai de incredere si responsabile doua persoane.
greenpsyche
Postat pe 20 Februarie 2010 20:54
din cate am auzit Masa Ouija a fost considerata intitial un simplu joc dupa care a trecut la stadiul de mod de comunicare cu spiritele.Daca este o simpla curiozitate este ok dar daca te intereseaza sa o utilizezi, ti-as recomanda sa te duci la o manastire unde se "vindeca" anumiti oameni,sa vezi cum e....si dupa aceea sa te gandesti mai bine:)
Kryssskudika
Postat pe 20 Februarie 2010 21:09
De la: tzvetociki, la data 2010-02-09 20:05:28ce credeti despre mesele de ouija ? am auzit ca sunt unele state inclusiv anglia in care aceste mese de spiritism au fost interzise. eu nu am practicat niciodata asa ceva, doar sunt curioasa, daca ati incercat,sau daca cunoasteti pe cineva care a incercat si ce s a intamplat. Sunt multe lucruri ciudate care s au intamplat cu aceste mese ouija si despre care am citit, deasemeni am auzit si citit ca merg cam de fiecare data cand se apeleaza la ele. Cum vi se pare ??


Din cate stiu eu despre alea nu sunt prea "bune". Deseori cand sunt folosite mai degraba agita spiritele.. iar uneori, daca nu e folosita corect mai "scapi" cate un demon p'afara. Mai bine stai linistita.
Suzanna
Postat pe 20 Februarie 2010 23:52
De la: Kryssskudika, la data 2010-02-20 21:09:25din cate am auzit Masa Ouija a fost considerata intitial un simplu joc dupa care a trecut la stadiul de mod de comunicare cu spiritele.Daca este o simpla curiozitate este ok dar daca te intereseaza sa o utilizezi, ti-as recomanda sa te duci la o manastire unde se "vindeca" anumiti oameni,sa vezi cum e....si dupa aceea sa te gandesti mai bine:)






....sunt perfect de acord cu tine ....lua ti aminte si cei care vreti sau ii invatati pe altii cum sa faca...poate treceti si voi pe unde v a recomandat krusss....si atuinci va veti skimb deciziile
gratuit89
Postat pe 20 Februarie 2010 23:53
nu am avut rabdare sa citesc toate raspunsurile de aici dar daca nu a adus nimeni vorba ...vroiam sa-ti recomand sa vezi filmul Paranormal Activity (2009)...acolo vezi ce efecte are masa Ouija,sau de acolo ai aflat si tu de ea?
Bendish8u
Postat pe 21 Februarie 2010 12:45
Este descoperita de multi ani.In mod normal, ea era vanduta drept un joc pentru copii, este construita de fratii Parker si vanduta in aproape toate magazinele de jucarii din America.Desi vanduta ca un simplu joc, poate fi folosita de persoane care stiu sa faca foarte bine acel ritual de protectie inainte de folosirea Masei Quija.

Trebuie sa folositi un ritual de protectie, pentru a fi sigur ca spiritul pleaca la final. Ritualul de protectie al Pentagramului poate fi folosit cu succes. Odata ce ai facut rost de Masa Quija,tot ce iti mai trebuie sunt niste lumanari, poate niste tamaie si un loc linistit.Mai intai trebuie sa te duci la acel loc linistit, stinge luminile si aprinde lumanarile si tamaia. Daca mai gasesti inca doua persoane, va merge si mai bine, din diverse motive.

Incepi cu ritualul de protectie. Daca nu stii unul , poti foarte simplu sa inchizi ochii si sa-ti imaginezi cum trupul tau este inconjurat de o sfera de lumina stralucitoare, alba. Albul este folosit intotdeauna pentru protectie si puritate.Apoi, dupa ce te-ai relaxat indeajuns, fiecare persoana atinge cu degetul discul de pe masa. Aveti grija sa nu apasati tare, discul nu se va mai misca daca este presat sub greutatea degetelor.Acum poti intreba daca se afla "cineva" in camera cu voi, sau "este cumva vreun spirit care doreste sa comunice cu noi,acum?".Va trebui sa intrebi de mai multe ori. Poate lua ceva timp pana cand doreste sa se miste usor catre "DA", atunci iti vei da seama ca ai intrat in contact cu o alta entitate. De obicei, iti ia cateva minute pana incepe sa mearga si nu te astepta sa ai rezultate de fiecare data cand incerci, tu nu poti comanda aceste spirite, tu doar le rogi sa-ti raspunda la niste intrebari, iar ele iti vor raspunde numai daca vor.Odata ce ai stabilit un contact, intreaba-l cum se numeste.Apoi intreaba orice vrei tu.Lucrurile vor incepe sa mearga mai bine dupa acest punct.

Cateodata, cand spiritul doreste sa plece, discul va cadea de pe masa. Scrieti imediat experientele de fiecare data cand folosesti masa Quija si "tine-le" pe toate intr-un jurnal pentru referinte. Acum cea mai impotanta parte..nu uita sa-ti faci ritualul de protectie, pentru a fi sigur ca spiritul nu a ramas cu tine si se plimba prin jur.Alegerea este a ta si nu te obliga nimeni sa faci acest ritual, dar este de preferat sa-l faci si sa nu sari peste el.Daca spiritul ramane prin jur, este foarte posibil sa-ti influenteze gandurile si poate fi un spirit rau. Asa ca, ia-ti toate masurile de precautie si experienta ta se poate termina intr-un mod foarte placut!
yumy
Postat pe 21 Februarie 2010 12:47
Buna, am incercat sa citesc majoritatea comentariilor, dar imi cer si eu scuze daca repet ceva chestii.
In primul rand am vazut si eu filmul Paranormal Activity si pot sa-ti garantez ca e realitate ceea ce s-a intamplat in film. Iti recomand sa te uiti si sa vezi de ce este in stare un demon sau o masa de quija. iti zic asa de sigur ca e posibil tot ceea ce s-a intamplat in film deoarece prietena mea mai buna are aceleasi experiente infricosatoare ca tipa din film. Am crezut ca e imposibil asa ceva, dar din pacate se intampla lucruri ciudate in casa ei.
Spiritele bune pot sa fie si rele dupa o vreme, daca le chemi prin tabla quija, pentru ca odata chemate pot sa ramana aici, cu tine, si toata viata oriunde te-ai duce si oriunde ai locui te vor urmari!!!!serios!!Eu cred ca exista spirite, dar odata ce au murit oamenii si trebuie sa faci un ritual ca mai poti vorbi cu ei nu mi se pare un lucru bun...
prietena mea aude si simte lucruri in casa, cineva ii rosteste numele clar, cad cestile din dulap pe jos, s-au spart imediat aproape toate becurile din casa, pe rand! Nu poti glumi cu spiritele astea...Eu am fost la ea in casa cand am simtit prezenta cuiva, era asa un sentiment ciudat ca nici n-as putea explica in cateva cuvinte si dupa momentul acela s-au intamplat lucruri ciudate....
kudika061492
Postat pe 23 Februarie 2010 00:11
paranormal activity e infricosator filmul. dar e FALS! m-am uitat pe imdb, e regizat! adica cei 2 tineri din film sunt actori! eu am crezut ca e ceva super-real, ca o sa ne arate casetele gasite dupa moartea lor...dar sunt numai efecte speciale si atat... si speram sa fie adevarat dar... in fine.
GreenBubbles
Postat pe 23 Februarie 2010 19:59
Uitati-va si voi la emisiunea de la 1:20 de pe Investigation discovery... Creepy si real.
Suzanna
Postat pe 23 Februarie 2010 21:19

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
intrebare 3 De la: ema_rice 17 Mai 2016 12:46
inscriu reprezentanti oriflame=cititi va rog 1 De la: kudika198911 23 Iunie 2010 00:01
TOPIC FARA PENIBILITATI. 35 De la: INTELIGENTUL- 4 Aprilie 2015 12:44
Avelo Bahtalo Elvetia !Rusine pentru mass-media manelizata din Romania .....si nu numai! 14 De la: nicole_or2001 27 Februarie 2009 12:17
speranta??????????? 16 De la: forever_me 9 Iulie 2009 12:01