Setari Cookie-uri

masa ouija

Filmul se numeste "OUIJA". Uitati-va la el daca aveti nervii tari si numai ziua in amiaza mare. Este un film japonez, actorii vorbesc japon-engleza, dar este si titrat in engleza. Are 15 parti le gasiti pe toate acolo.
Va atentionez din nou, daca nu va plac filmele horror.. nu va uitati.

http://www.youtube.com/watch?v=tIXyfAYJTE0&feature=related

(prima parte mai sus)
rashela
Postat pe 25 Februarie 2010 05:59
Scuze, am vrut sa spun ca filmul-i SUBTITRAT.
rashela
Postat pe 25 Februarie 2010 13:31
odata apelat la masa ouija..nu mai e cale de intoarcere si iti spun si de ce:
1. deranjezi un om mort...si asta e pacat divin
2.poti sa ai surpriza in cazul in care daca tu o folosesti sa devii posedata...de cele mai multe ori vrajitoarelee ouija au posesiuni...sunt persoane dead-alive....deci pot face mult rau, nu pot avea o familie si nici viata normale etc.
3. presupun ca viata ta de acum iti este draga, dar omul cand se plictiseste vrea sa incerce fel de fel de prostii..ai grija nu apela la ghicitoare bla bla..cu datu in bobi, rune etc ca nu te mai spala nici oltu...deci dupa parerea mea..si a celorlalti nu e o idee buna sa va asumati voi tinerii asemenea riscuri...
4. se poate intampla ca dupa posesiunea la masa ouija sa nu te mai intorci....incarcarea emotionala e foarte puternica la "intoarcere"....cu alte cuvinte ramai printre cei morti!
Akara
Postat pe 3 Martie 2010 16:28
exagerezi putin "persoane dead-alive." ? "ramai printre cei morti" ?

dar oricum, sfatul e bun
adina_black
Postat pe 5 Martie 2010 15:00
Uite si o alta varianta venita din partea unei persoane care nu da doi bani pe aceste lucruri. Nu crezi, nu se intampla nimic, nu te bantuie nimeni. Cu alte cuvinte (cuvintele ei) atata timp cat subconstientul nostru isi va imagina ca de acolo trebuie sa apara fantome rele / bune, dupa caz, imaginatia va deveni realitate. Desigur ca vazand tot felul de filme de gen, citind tot felul de experiente ciudate... nu ne putem controla subconstientul. Nu-i suficient sa spui: eu nu cred, dar undeva, in adancul tau.. spaima ca se poate intampla, sa existe.

Desigur, persoana asta a experimentat asa ceva si spune ca nu s-a intamplat nimic.
Va spuneam mai sus de filmul acela. Unii dintre noi, cei care nu suporta filmele horror, cei care dupa un asemenea film dorm cu lumina aprinsa vreo 3 zile, probabil ca vor fi "bantuiti" de fantome si orice scartait de mobila veche va fi un semn ca "cineva le priveste din intuneric".

Cred ca doar de noi depinde daca vine sau nu cineva dintr-o placa creata de un nene pentru joaca copiilor.
rashela
Postat pe 5 Martie 2010 17:09
De la: tzvetociki, la data 2010-02-09 21:29:52 eu nu va inteleg pe voi.. veniti pe forum ca sa ce? sa spuneti numai prostii...am deschis un subiect care este problema ? asta inseamna ca vreau sa vorbesc cu spiritele sau ceva? pt asta sunt forumurile nu? ca sa se DISCUTE despre ceva nu sa inceapa fiecare sa faca diverse comentarii la adresa altor persoane.. nu inteleg de ce va place sa va credeti mai presus decat orice...voi nu stiti sa discutati serios despre nimic, faceti numai comentarii rautacioase si acide..ori nu aveti cultura generala despre nimic..mda..



Pai vezi ce raspuns minunat ti-a dat Masutza ?

Ea iti vorbeste despre imbecilitatea romanilor, iti relateaza concret, cu lux de amanunte, despre nivelul moral si spiritual al acestor 90% de incultzi din Tzara.

In ei, se reflecta satanismul mostenit de la parintzii lor, ce se preda in toate scolile din lume si in toate bisericille.

Raspunsul pe care-l cautzi , se afla exact in fetza ochilor tai...
Priveste in jurul tau cu ochii deschisi , apoi inchide ochii si imagineaza-ti cum este in Rai (paradisul) ; deschide din nou ochii si priveste acesti monstrii de pe forum si vei intzelege ca te afli in iad.

Acesta este adevarul de la care se porneste elevarea, educatzia spirituala/morala/fizica. Daca nu ne recunoastem punctul de pornire, cum am putea sa recunoastem unde mergem ?

De acea Isus H. le spunea ucenicilor sai, ca cei ce umbla in intuneric , nu au habar unde se duc. Ei sint niste zombi care umbla si pe aici pe forum si pe strazi .... dar ei sint deja mortzi ...
Singura lor ocupatzie, este sa umble de nebuni si sa muste si sa bea singele celor pe care-i prind.

Acum, te-au prins pe tine si se bucura de singele tau, in biserici au si un ritual de baut singele lui Hristos, iar in scoli se preda bautul de singe al colegilor de clasa.
Intzelegi ?

Acesti copi, sint lipsitzi de viatza, pt ca parintzii lor, au supt deja tot "singele" din ei.

Nu-ti consuma timpul incercand sa le raspunzi la ragnetele lor, ei oricum nu te vor auzii
sint mortzi.

Stiu ca vrei sa-i ajutzi; si Hristos s-a coborat in iad si lea daruit singele lui. Dar sti pt ce lea daruit singele ? Pt ca tu, sa intzelegi, ca te afli in iad. Sa intzelegi ca esti ca un miel inconjurat de fiare...

De la acest adevar pornind, vei auzii tot mai clar, vei vedea tot mai clar , ti se vor deschide aripile si vei eleva in lumina cercurilor radiante de iubire pastreazate vie
denis_3d25
Postat pe 4 Septembrie 2010 17:17
De la: Akara, la data 2010-03-03 16:28:44odata apelat la masa ouija..nu mai e cale de intoarcere si iti spun si de ce:
1. deranjezi un om mort...si asta e pacat divin
2.poti sa ai surpriza in cazul in care daca tu o folosesti sa devii posedata...de cele mai multe ori vrajitoarelee ouija au posesiuni...sunt persoane dead-alive....deci pot face mult rau, nu pot avea o familie si nici viata normale etc.
3. presupun ca viata ta de acum iti este draga, dar omul cand se plictiseste vrea sa incerce fel de fel de prostii..ai grija nu apela la ghicitoare bla bla..cu datu in bobi, rune etc ca nu te mai spala nici oltu...deci dupa parerea mea..si a celorlalti nu e o idee buna sa va asumati voi tinerii asemenea riscuri...
4. se poate intampla ca dupa posesiunea la masa ouija sa nu te mai intorci....incarcarea emotionala e foarte puternica la "intoarcere"....cu alte cuvinte ramai printre cei morti!



Iti multzumim pt raspunsul tau elegant. Insa Frica, este calea intunericului.
Nu este nevoie sa promovezi frica. De frica este plina lumea pana peste cap. Iar intre mortzi , se afla orice suflet care s-a coborat aici pe Pamant.

Tu, inca nu ai intzeles ce inseamna mortzi si cine sint cei vii. Pt tine, un suflet incarnat, reprezinta un suflet viu, iar un suflet excarnat reprezinta un suflet mor. - Este GRESIT !
Dar daca ai asculta cu atentzie la invatzaturile lui Hristos, ai intzelege si tu, ca mortzii , nu sint cei ce au iesit din carne si ca cei vii nu inseamna suflet incarnat.

Pt tine, Isus Hristos este mort, doar pt ca s-a dezbracat de o haina vizibila pt ochii mortzilor ???

Trupul nu reprezinta Viatza ! ci din contra, trupul este o haina a sufletelor cazute-n iad.
Si exact asa cum strajerii pot sa intre si sa iese dintr-o inchisoare, tot asa si sufletele vii, se pot incarna si excarna prin vointza libera. Criminalii insa, nu pot sa iese din inchisoare cind au ei chef, ci doar atunci cind li se permite.
Iar vocabularul si mentalitatea condamnatzilor, este egala cu mentalitatea si vocabularul celor 90% din locuitorii acestei planete.
Planeta Pamant, este un Penitenciar al sufletelor intunecate insa pt diavol, este raiul pe paman

Iti multzumim insa totusi, pt interesul tau de a marii lumina adevarului in iad.
Poate data viitoare , vei lasa limitarile fricilor jos si vei venii dezbracata la petrecerea libertatzii

Asa cum nu potzi face sex imbracata, tot asa nu potzi nici sa savurezi libertatea fiind incarnata ( incarcerata)

Studiaza meditatzia si calatoriile extracorporale si te vei bucura de mai multa libertate si intzelegere.
Calatorie placuta-ti doresc
denis_3d25
Postat pe 4 Septembrie 2010 18:15
bai fratilor, voi chiar nu puteti intelege ca este o simpla curiozitate? vrea doar sa afle daca sunt adevarate toate povestile astea nascocite de-a lungul istoriei. nu a scris nicaieri ca ar vrea sa incerce. vrea doar sa afle verdicitatea povestilor din experientele altora. nu-i mai bagati cuvinte in gura pt ca nu a spus ca vrea sa faca sedinte de spiritism prin aceasta tablita ouija
buburuza09
Postat pe 13 Martie 2011 11:21
De la: buburuza09, la data 2011-03-13 11:21:09bai fratilor, voi chiar nu puteti intelege ca este o simpla curiozitate? vrea doar sa afle daca sunt adevarate toate povestile astea nascocite de-a lungul istoriei. nu a scris nicaieri ca ar vrea sa incerce. vrea doar sa afle verdicitatea povestilor din experientele altora. nu-i mai bagati cuvinte in gura pt ca nu a spus ca vrea sa faca sedinte de spiritism prin aceasta tablita ouija


Cine crezi tu ca e in masura sa spuna ADEVARAT sau FALS despre subiectul asta? O asemenea tema nu poate decat sa nasca reactiile pe care le-ai citit. Unii se simt bantuiti, altii nu. Ce mare filosofie? Intotdeauna vor fi oameni care vor raspunde da si oameni care vor raspunde nu.
rashela
Postat pe 13 Martie 2011 11:50
da, direct la masa vine!
dragdana
Postat pe 13 Martie 2011 19:59
da este adevarat ce se intimpla cu tablita QUIJA.am participat si eu de 2 ori cu niste prietene.pt mine a fost o mare experienta si am fost foarte entuziasmata dar dupa ce m-am mai uitat pe you tube si am vazut niste lucruri ciudate care s-au intimplat altora imi este frica sa mai incerc...am ramas si noi uimite de raspunsurile care ni s-au dat...si chiar unele din ele au fost foarte haiose..si vulgare...
kudika_13453
Postat pe 2 August 2012 11:19
De la: kudika_13453, la data 2012-08-02 11:19:56da este adevarat ce se intimpla cu tablita QUIJA.am participat si eu de 2 ori cu niste prietene.pt mine a fost o mare experienta si am fost foarte entuziasmata dar dupa ce m-am mai uitat pe you tube si am vazut niste lucruri ciudate care s-au intimplat altora imi este frica sa mai incerc...am ramas si noi uimite de raspunsurile care ni s-au dat...si chiar unele din ele au fost foarte haiose..si vulgare...


Rezulta naivitatea de-a dreptul prosteasca a multor femei. Vrajitorii, citi in carti, ouija si alte tampenii.
Kiddo_
Postat pe 2 August 2012 11:35
da este adevarat cu masa si paharul si nu ramane in casa nimic este chemat inapoi nu ramane in casa sau sa se tina dupa tine .eu am dat cu paharul de aproape 20 de ani lam ars de cateva ori cartonul am facut altul si acum sta pe masa .masa nui adevarat ca trebuie sa fie din lemn toata .a mea nu e trebuie credinta. si sa puneti la masa in coltul ei un pahar cu apa rece .
kudika_22060
Postat pe 25 Noiembrie 2012 18:02
Buna ziua! Catalin ma numesc! Doresc sa aflu mai multe detalii despre experienta prietenei tale care are probleme in casa din moment ce este infestata de spiritele rele sau cele non-umane (demoni)!
O sa am nevoie pentru o eventuala documentare ulterioara si daca poti, imi poti furniza informatii care include si dovezile, gen audio-video, foto, si inregistrari audio! Daca le detii acestea, bineinteles... Asta nu pot sa stiu...

Toata stima!
Crasnaru_Catalin_1
Postat pe 6 Ianuarie 2017 15:26

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
OOOPS!!!!!!! 1 De la: necula_lili 13 Martie 2009 16:34
ramanem indiferenti? 18 De la: claudia_stefanut 29 Ianuarie 2009 10:15
aspiratoare cu acumulatori 6 De la: handsomeness74 23 Mai 2012 10:24
***STATUSURI -TEXTE- MESAJE *** 9 De la: kudika_nikole 20 Iunie 2012 20:57
Lucrari de licenta!! 2 De la: anastasia_m 10 Ianuarie 2011 20:30