Setari Cookie-uri

intalniri karmice

De la: valentinacristina, la data 2010-02-28 14:00:10pe aceasta pagina web am auzit prima data despre intalnirile karmice desi din totdeauna am crezut ca exista reincarnareahttp://www.kudika.ro/comunitate/forum/new_topic/100.html#!!

daca cineva stie unde pot sa ma informez mai mult sa-mi spuna!!

as vrea sa va povestesc experienta ce o traiesc acum si sa-mi dati parerea!!

eu am iesit dintr-o relatie de un an si 7 luni de care is sigura ca era o intalnire karmica dupa cum am citit comentarii aici!!, dar asta e o poveste lunga!! cea ce mi se intampla acum chiar ca mi se pare ca este scos din comun!!am cunoscut un baiat perfect as spune eu ce ma atrage ca nimeni altul pana acum!!educat, frumos, respectos...multe altele exact ce caut eu intr-un baiat!!este mai mare cu 5 ani jumate ca si mine si m-am gandit ca deaia simt eu ceva rar!!dar imi dau seama ca nu e asa!!simt ca el ma poate duce la suferinta si eu parca tot ma incapatanez sa am ceva cu el!!avem o relatie rara pt ca stam la 50 d km unu d altu si ne vedem sfarsiturile de saptamana!!eu cred ca e o intalnire karmika pt ca d cand lam vazut am simtit cal cunosc d undeva dar nici in momentul acesta nupot sa-mi dau seama de unde!!parca il cunosc asa de bine incat stiu ca daca incep o relatie cu el o sa am d suferit pt ca se va duce cu alta si nu stiu daca e o inchipuire de a mea sau un sentiment ce-mi vine din alta viata!!ajutor!!ce sa fac??
MariaAchim
Postat pe 13 Martie 2010 19:42
Da' tu? tu.... tu ce-ai zis? vis-a-vis de aceasta chestiune.
Boca
Postat pe 13 Martie 2010 19:45
blabla intalniri karmice, fat frumos nascut din stele, flacara violet,magie si vrajitorie, viata de dinainte si de dinapoi si de din mijloc. bullshit
crissu_
Postat pe 13 Martie 2010 20:14
Mda......si eu am avut o intalnire karmica..., e o atractie magnetica intre noi si.....suntem intr-o situatie ingrata....pt ca el are o relatie cu altcineva de foarte mult timp. Aceasta revedere a avut loc dupa 21 de ani...Suntem doar prieteni momentan insa.....va fi ceva mai mult, sunt sigura! Asta "numai" in cazul in care el o sa-si faca ordine in viata! Totul s-a intamplat fara sa ne dam seama si.....sunt foarte multe chestii care ne leaga. Ne completam unul pe altul si exista si acea legatura telepatica..., s-au intamplat o gramada de coincidente.... si oricat de mult am incerca sa ne despartim, exista ceva ce nu ne lasa!.....Ceva ce ne aduce mereu impreuna....... Ce va fi, nimeni nu stie!.....Dar.........sigur va fi ceva.......
avallon
Postat pe 13 Martie 2010 20:18
De la: Boca, la data 2010-03-13 19:45:58Da' tu? tu.... tu ce-ai zis? vis-a-vis de aceasta chestiune.

vezi ca si-a deschis un topic nou nout cu raspunsul de aici
miss_darine
Postat pe 13 Martie 2010 20:22
Te-ai gandit totusi ca poate ratiunea iti joaca feste? Poate ca nu ar trebui sa te agati atat de tare de chestia asta cu reancarnarea. Incearca sa judeci lucrurile la rece si gandestete ce iti ofera aceasta relatie. Daca iesi in profit( insemnand fericire si dragoste si alte chestii de genu asta) e ok . Daca nu at eu zic sa pui punct. Chestia cu astrele e discutabila nimic niciodata nu o sa vezi ceva ce zice la zodie si e doar pt u. Sau e aiurea cand zice ca se intampla ceva la o zodie si asta e valabil pt toata lumea care e in zodia respetiva, sunt doar chestii care se potrivesc, ghicite. La unii merg la unii nu.


De la: valentinacristina, la data 2010-03-11 23:40:52da am citit aceasta pagina inainte dar nu ma lamureste cu nimic!! sunt lucruri ce mi se intampla din pagina aceia dar sunt lucruri mai rare ce mi se intampla mie in viata reala!!

cat despre el imi dau seama ca vrea sa se faca pe interesantul si cum eu fac acelasi lucru ca sa-l atrag cat mai mult spre mine!pana ce el nusi da seama de acest lucru cred ca lucrurile vor fi la fel de rare intre noi!!
emanuell18
Postat pe 13 Martie 2010 21:53
De la: valentinacristina, la data 2010-03-13 19:10:33pai da cam asa ceva!!dar cea ce ma ingrijoreaza e ca si mie imi este teama sa ma apropii mai mult de el desi daca el mi-ar da sansa eu nu as ezita!! va mai povestesc cum decurg lucrurile!!o sambata buna!!


Si reciproca e valabila, daca el te-a facut sa suferi intr-o viata anterioara, acum tie ti-e teama sa te implici...Oricum, nu poti decat sa lasi lucrurile sa curga si sa observi ce se intampla, fara sa ai asteptari, ci doar iubind cu adevarat. Dar ce inseamna iubire adevarata...asta ar fi alta tema de discutie...Mult noroc!
milica_albulescu
Postat pe 13 Martie 2010 23:27
Viata este asa cum ne-o facem. Sa nu crezi ca ceva este batut in cuie si mai ales sa nu pornesti cu prejudecati ca te influentezi negativ singura. Lasa lucrurile sa decurga in voie si nu forta.
kudika075442
Postat pe 14 Martie 2010 12:35
Ce prost esti mai baiete si incult!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nu te mai amesteca in discutie, daca nu ai habar nici cum te cheama. Am observat ca fetele discuta serios si asa invata omul multe, ca nimeni nu s-a nascut invatat si vine un TERCHEA-BERCHEA si-si da si el cu parerea.Stai dracului in banca ta, jigodie inculta!!!!!!!!!!!!!!!!
Gnossa
Postat pe 14 Martie 2010 15:21
ei da si eu am gandurile mele ca poate ce gandesc nu e asa dar se poate sa fie asa totusi!! ei bine asta merge pt toti ce ati spus ca nimic nu este batut in cuie!! ii adevarat si eu mai mult ca nimeni cred in asta fiindca d multe ori am schimabt lucrurile dupa mine si nu dupa cum decurgeau!! `poate ai dreptate ca cea ce cred e numai in mintea mea dar poate e cu adevarat fiindca atractia ce o simt pt el si frica in acelasi timp nu este normala!!cel putin nu cred!! nu stiu exact cum au mai spus fetele!! om traii si om vedea!! ms pt tot!!
valentinacristina
Postat pe 14 Martie 2010 16:21
In relatia mea noi ne-am distrus unul pe celalalt, nu puteam trai impreuna dar nici unul fara celalalt , eram gelosi si unul si celalalt, si daca am fi continuat nu stiu unde am fi ajuns...
Dupa ce am hotarat sa ne despartim suna noaptea tarziu si ma ruga sa-l las doar sa ma vada, pt ca el nu mai poate trai fara mine si desi simteam si eu la fel il refuzam .....a fost o relatie karmica destructiva, dar clipele frumoase nu se vor sterge din memorie niciodata...
cami_2
Postat pe 14 Martie 2010 16:42
...hm,cred in intalnitrile karmice....
...cred ca traiesc o asemenea experienta ,insa nu stau sa meditez asupra temei..
am luat-o ca atare doar face parte din jocul vietii de ieri ,de azi si de maine;
stelya
Postat pe 14 Martie 2010 23:52
Si eu trec prin ceva asemanator...am simtit din prima clipa in care l-am cunoscut. Parca ne stiam de o viata, imi dadea un sentiment de liniste si fericire doar prin simpla lui prezenta. Simt ca este persoana cu care vreau sa imbatranesc - pe umarul caruia sa imi asez capul si sa privim la cerul instelat. Este vorba de mai mult decat o simpla atractie fizica - in primul rand simtim comuniunea sufleteasca, mai puternica decat orice alt sentiment. Si totusi nu suntem impreuna, ci doar foarte buni prieteni cu sentimente care depasesc limita umanului.
Acum cateva luni am cunoscut o persoana cu puteri paranormale, care nu stia absolut nimic despre "el". Pe langa faptul ca mi l-a descris si mi-a spus despre problemele de sanatate pe care le are, precum si trauma psihica peste care inca nu a trecut ( nu are sens sa intru in amanunte - sunt prea putin importante), mi-a confirmat un lucru pe care il simteam, desi nu sunt sigura ca exista: suntem suflete pereche.
Si totusi nu sunt sigura ca vom fi vreodata impreuna.....totul depinde de mine. Iar mie imi este greu sa ma hotarasc din mai multe motive. Insa stiu cu siguranta ca daca nu vom fi impreuna, voi fi nefericita toata viata mea si voi ramane cu regretul ca am pierdut o parte din suflet, pe care l-as fi putut reintregi.... dar nu am facut asta din motive care tin de minte.
catherinezj
Postat pe 15 Martie 2010 12:57
Nu trebuie sa crezi neaparat in reincarnare, sa fii fan parapsihologie, stiinte oculte, misticism, paranormal si alte nebunii pentru ca sa ajungi la un moment dat in viata si sa-ti dai seama ca ti se intampla niste lucruri inexplicabile, ca ai vise premonitorii, ca ai deja'vu-uri atat vis-a vis de anumite lucruri cate si legat de anumite persoane, ca recunosti anumite locuri, ca ai impresia ca pe unele persoane le stii de-o viata si te completezi 100% cu ele.
Oricat de rational ai fi, cand aceste lucruri intervin in viata ta incepi sa-ti pui anumite semne de intrebare, sa intri in panica si sa te opresti putin pentru a reflecta ce se intampla cu viata ta.
E interesanta conceptia intalnirii karmice, la fel de interesanta ca si reincarnarea, telepatia, premonitia si toate lucrurile ce nu tin de planul fizic. Consider ca toate aceste concepte au fost "denumite" pentru a ni se explica ceva, ceva ce ni se intampla, ceva ce ne sperie.
De vreo cativa ani incoace mi se intampla foarte multe lucruri de genul : deja-vu, telepatie, vise premonitorii, atasamentul fata de persoane cu care m-am intersectat doar o data in viata sau fata de cele cu care lucrez zilnic.
In articolul publicat de Kudika citeam ca aceste intalniri au scopul de a ne invata ceva, chiar daca au un final fericit sau nefericit pentru noi. Nu avem aceasta intalnire pentru a ramane cu persoana respectiva, ci pentru a invata ceva de la ea si ea de la noi. Nu toate intalnirile karmice reprezinta "sufletul pereche".
Mi-am facut o retrospectiva la toate relatiile pe care le-am avut in decursul timpului atat cu fostii iubiti cat si cu diferitele persoane care mi-au calcat pragul existentei. Intr-adevar sunt unele persoane care chiar daca mi-au lasat un gust amar, trecerea lor prin viata mea a avut un scop, de la fiecare am avut de invatat cate ceva. Si chiar daca in urma unei relatii am suferit foarte mult, chiar daca nu a fost persoana potrivita pentru mine la un moment dat, am luat totul ca pe o experienta. Este imposibil ca in urma unei experiente (negativa) , sa nu-ti faci o introspectie sa vezi unde si cine a gresit, pentru ca apoi sa tragi concluziile si sa nu mai repeti greselile facute.Sau eventual sa nu mai ai parte de aceleasi experiente si sa-ti lustruiesti comportamentul si propriul Eu.
Nimic nu este intamplator in viata, totul se intampla cu un scop, dar asta nu inseamna ca viata nu ne-o organizam si singuri. Atat timp cat exista liberul arbitru, avem posibilitatea de a decide si singuri ce si cum.
Pentru kudika122916 : nu esti singura, draga mea. Idem si la mine.Ne distrugem reciproc si cu toate acestea continuam sa ne cautam. Ori de cate ori unul din noi a pus punct "relatiei" ( eu de cele mai multe ori), celalalt o lua de la capat. Este o relatie destrucitva, fara viitor.Suntem amandoi constienti de asta , mai ales ca locuim la 3000 de km unul de celalalt.Cu toate acestea comunicam telepatic, ne ducem dorul, gandim la fel, spunem aceleasi lucruri in acelasi timp si ne visam ( ma refer la visele din timpul noptii- vise foarte proeminente dupa care, in ziua urmatoare este imposibil sa nu ne sunam).Sunt multe lucruri ciudate care ni se intampla mie si lui, pana si experientele personale din viata de zi cu zi sunt asemanatoare. Si chiar daca ne leaga o chestie fara viitor stiu ca aceasta intalnire a fost si este pentru a ne schimba si influenta reciproc vietile si pentru a invata ceva unul de la celalalt.
Si asa este : "clipele frumoase nu se vor sterge din memorie niciodata", chiar daca de cele mai multe ori amintirile negative tind sa persiste mai mult.

Take care !
Zahira83
Postat pe 15 Martie 2010 13:29
x catherinezj : Asa a inceput si la noi.Imagineaza-ti ca initial, timp de vreo cateva luni ne auzeam doar telefonic, fara sa stim cum arata celalalt. Dupa vreun an de zile a recunoscut ca s-a simtit atras de mine inca de la primul telefon pe care i l-am dat si ca intr-un an de zile a ajuns sa se indragosteasca de mine asa cum nu a facut cu nimeni.Evident, aceleasi lucruri mi s-au intamplat si mie.
Numai ca am ajuns in situatia in care nu-l mai suport, deoarece cunoscandu-i dedesubturile bine mascate la inceput, am ajuns la concluzia ca nu este el ceea ce cautam eu si ca relatia cu el ma face mai mult sa sufar decat sa fiu fericita.
Am ajuns in punctul in care nu vreu sa mais tiu ca exista.Simpla lui prezenta ma tulbura si ma enerveaza.Iar din articolul pe care il citisem despre intalnirile karmice reiesea faptul ca daca treci prin asa ceva , acea persoana nu este sufletul-pereche.
Adica la noi este mai degraba o reintalnire pozitive cu consecinte nefaste.
Cazul tau e unul fericit.Parerea mea este sa-i fii macar aproape, mai ales daca se confrunta cu o trauma psihica. Astfel ai posibiltatea de a-l cunoaste mai bine, iar daca esti indecisa, nu cred ca esti constransa sa-l iei de sot.
As fi tare curioasa sa stiu la ce parapsiholog ai mers. Eu am mers la o tipa care m-a dezamagit complet.
Zahira83
Postat pe 15 Martie 2010 13:43
De la: kudika122916, la data 2010-03-14 16:42:03In relatia mea noi ne-am distrus unul pe celalalt, nu puteam trai impreuna dar nici unul fara celalalt , eram gelosi si unul si celalalt, si daca am fi continuat nu stiu unde am fi ajuns...
Dupa ce am hotarat sa ne despartim suna noaptea tarziu si ma ruga sa-l las doar sa ma vada, pt ca el nu mai poate trai fara mine si desi simteam si eu la fel il refuzam .....a fost o relatie karmica destructiva, dar clipele frumoase nu se vor sterge din memorie niciodata...



pai da asta e o relati3 ce am avut si eu acum 3 luni care se a terminat cum ai spus tu suna din ora in ora ca sa ma vada macar o clipa ca moare de dorul meu dar asta e obsesie nu mai este iubire!!cel putin eu aia cred!! poate si deacea am o retinere in relatia asta pt ca atata gelozie si iubire..ura la sfarsit...ma fac sa nu mai cred in sentimente doar in fapte!!cea ce nu ma cam lasa sa fac lucrurile de care eram capabila inainte de asta!!
valentinacristina
Postat pe 15 Martie 2010 23:57
De la: stelya, la data 2010-03-14 23:52:52...hm,cred in intalnitrile karmice....
...cred ca traiesc o asemenea experienta ,insa nu stau sa meditez asupra temei..
am luat-o ca atare doar face parte din jocul vietii de ieri ,de azi si de maine;



si eu as vrea sa trec cu vederea cea ce simt dar numai in asa forma am ajuns sa-mi explic inexplicabilul!! nu stiu ce va fi dar vreau sa fie!! de fiecare data cand ma intalnesc cu el atractia este tot mai mare si mai greu de controlat!! sa speram sa fie bine!!
valentinacristina
Postat pe 16 Martie 2010 00:08
De la: fanciulla83, la data 2010-03-15 13:29:11Nu trebuie sa crezi neaparat in reincarnare, sa fii fan parapsihologie, stiinte oculte, misticism, paranormal si alte nebunii pentru ca sa ajungi la un moment dat in viata si sa-ti dai seama ca ti se intampla niste lucruri inexplicabile, ca ai vise premonitorii, ca ai deja'vu-uri atat vis-a vis de anumite lucruri cate si legat de anumite persoane, ca recunosti anumite locuri, ca ai impresia ca pe unele persoane le stii de-o viata si te completezi 100% cu ele.
Oricat de rational ai fi, cand aceste lucruri intervin in viata ta incepi sa-ti pui anumite semne de intrebare, sa intri in panica si sa te opresti putin pentru a reflecta ce se intampla cu viata ta.
E interesanta conceptia intalnirii karmice, la fel de interesanta ca si reincarnarea, telepatia, premonitia si toate lucrurile ce nu tin de planul fizic. Consider ca toate aceste concepte au fost "denumite" pentru a ni se explica ceva, ceva ce ni se intampla, ceva ce ne sperie.
De vreo cativa ani incoace mi se intampla foarte multe lucruri de genul : deja-vu, telepatie, vise premonitorii, atasamentul fata de persoane cu care m-am intersectat doar o data in viata sau fata de cele cu care lucrez zilnic.
In articolul publicat de Kudika citeam ca aceste intalniri au scopul de a ne invata ceva, chiar daca au un final fericit sau nefericit pentru noi. Nu avem aceasta intalnire pentru a ramane cu persoana respectiva, ci pentru a invata ceva de la ea si ea de la noi. Nu toate intalnirile karmice reprezinta "sufletul pereche".



pai da asta am inceput sa simt si eu!!am inceput sa am simturi pe care nu le aveam dar nu ma sperie asta!! imi place sa am vise , premonitii, telepatii...chestia e ca toate acele lucruri ce le puteam folosii cu baietii cu ajutorul mintii cu acest baiat nimic nu funtioneaza!! si eu las de funtionat cand el este langa mine!!asta e cea ce ma sperie!!
Mi-am facut o retrospectiva la toate relatiile pe care le-am avut in decursul timpului atat cu fostii iubiti cat si cu diferitele persoane care mi-au calcat pragul existentei. Intr-adevar sunt unele persoane care chiar daca mi-au lasat un gust amar, trecerea lor prin viata mea a avut un scop, de la fiecare am avut de invatat cate ceva. Si chiar daca in urma unei relatii am suferit foarte mult, chiar daca nu a fost persoana potrivita pentru mine la un moment dat, am luat totul ca pe o experienta. Este imposibil ca in urma unei experiente (negativa) , sa nu-ti faci o introspectie sa vezi unde si cine a gresit, pentru ca apoi sa tragi concluziile si sa nu mai repeti greselile facute.Sau eventual sa nu mai ai parte de aceleasi experiente si sa-ti lustruiesti comportamentul si propriul Eu.
Nimic nu este intamplator in viata, totul se intampla cu un scop, dar asta nu inseamna ca viata nu ne-o organizam si singuri. Atat timp cat exista liberul arbitru, avem posibilitatea de a decide si singuri ce si cum.
Pentru kudika122916 : nu esti singura, draga mea. Idem si la mine.Ne distrugem reciproc si cu toate acestea continuam sa ne cautam. Ori de cate ori unul din noi a pus punct "relatiei" ( eu de cele mai multe ori), celalalt o lua de la capat. Este o relatie destrucitva, fara viitor.Suntem amandoi constienti de asta , mai ales ca locuim la 3000 de km unul de celalalt.Cu toate acestea comunicam telepatic, ne ducem dorul, gandim la fel, spunem aceleasi lucruri in acelasi timp si ne visam ( ma refer la visele din timpul noptii- vise foarte proeminente dupa care, in ziua urmatoare este imposibil sa nu ne sunam).Sunt multe lucruri ciudate care ni se intampla mie si lui, pana si experientele personale din viata de zi cu zi sunt asemanatoare. Si chiar daca ne leaga o chestie fara viitor stiu ca aceasta intalnire a fost si este pentru a ne schimba si influenta reciproc vietile si pentru a invata ceva unul de la celalalt.
Si asa este : "clipele frumoase nu se vor sterge din memorie niciodata", chiar daca de cele mai multe ori amintirile negative tind sa persiste mai mult.

Take care !
valentinacristina
Postat pe 16 Martie 2010 00:11
Nu, crestinii nu cred in reincarnare, nu exista reincarnare, ai grija ca daca nu esti casatorita nu este bine, mi-a zis un preot catolic, nici sa te saruti pe gura, nici sa te atingi prea mult. Poti sa il pupi pe obraz, prieteneste, cand il vezi, poti si sa il imbratisezi, dar nu trebuie repetate atingerile. Daca nu te mariti, e mai bine. Zicea si Sf. Paul ca este mai bine pt. om sa ramana cum este el insusi, el nu era casatorit.Oricum Isus este Mirele intregii creatii, pt. Dumnezeu fiecare creatura este unica.
Iti dai seama ce aiureala ar fi daca ar exista reincarnare. Nu ne-am mai putea recunoaste unii cu altii, nici pe lumea cealalta.
Vezi ca stiu ca la ortodocsi cica iti da voie sa te recasatoresti. De fapt mi-a zis preotul catolic, care era si calugar franciscan, ca cununie peste cununie nu este valabil. Pana cand nu i-a murit unei persoane sotul sau sotia, nu se poate casatori din nou.
kudika081126
Postat pe 16 Martie 2010 00:54
Adica dupa ce te-ai casatori religios ai avea voie, pt. binele tau nu inainte.
kudika081126
Postat pe 16 Martie 2010 00:56
eu cred doar iubirea îți dã senzatia cã-l cunosti din totdeauna; este posibil sa vina o zi in care lumina zilei si razele soarelui sa-l 'dezgoleasca' de aparentele si sa ti-l prezinte asa cum este el defapt.
posibil sa ai surprize nu tocmai placute
vasilicavalcu
Postat pe 16 Martie 2010 14:13
De la: kudika081126, la data 2010-03-16 00:54:34Nu, crestinii nu cred in reincarnare, nu exista reincarnare, ai grija ca daca nu esti casatorita nu este bine, mi-a zis un preot catolic, nici sa te saruti pe gura, nici sa te atingi prea mult. Poti sa il pupi pe obraz, prieteneste, cand il vezi, poti si sa il imbratisezi, dar nu trebuie repetate atingerile. Daca nu te mariti, e mai bine. Zicea si Sf. Paul ca este mai bine pt. om sa ramana cum este el insusi, el nu era casatorit.Oricum Isus este Mirele intregii creatii, pt. Dumnezeu fiecare creatura este unica.
Iti dai seama ce aiureala ar fi daca ar exista reincarnare. Nu ne-am mai putea recunoaste unii cu altii, nici pe lumea cealalta.
Vezi ca stiu ca la ortodocsi cica iti da voie sa te recasatoresti. De fapt mi-a zis preotul catolic, care era si calugar franciscan, ca cununie peste cununie nu este valabil. Pana cand nu i-a murit unei persoane sotul sau sotia, nu se poate casatori din nou.




ei bine din cate stiu si eu sunt crestina sunt ortodoxa!!dar dupa tine de ce crezi ca sunt atatea religii pe pamantul acesta?? fiecare au in comun pe dumnezeu nimic alceva mai tare ca asta le leaga!! nu inteleg de ce ai adus in discutie tema asta pt ca nu despre asta se vorbea dar totusi tu crezi ca in zilele astea te vei casatorii vreodata daca cica numa un sarut pe obraz!! asta da cai buna!! eu in nici un moment nu am spus ca ma culc cu el!! ca sa vi tu cu povesti deastea!!hai lasama ce faci intro pagina deasta daca esti inca asa inchisa de minte!!
valentinacristina
Postat pe 16 Martie 2010 22:36
De la: kudika142662, la data 2010-03-16 14:13:06 eu cred doar iubirea îți dã senzatia cã-l cunosti din totdeauna; este posibil sa vina o zi in care lumina zilei si razele soarelui sa-l 'dezgoleasca' de aparentele si sa ti-l prezinte asa cum este el defapt.
posibil sa ai surprize nu tocmai placute



da si au am crezut acest lucru dar stiu sigur ca nu sunt indragostita de el cel putin nu inca!!ma atrage mult de tot de moment si atata tot!!poate ca din ce in ce mai mult se trezesc noi sentimente!!dar inca sunt prea ranita dupa fosta relatie ca sa iubesc ca si cum ar fi prima iubire!!pe langa el nu imi ofera liniste si iubire cea ce as putea cauta eu!! el m-a oprit dintr-un drum care am decis sal iau si sa nu mai am o reatie stabila pana ce nu termin facultatea, dar de cand l-am cunoscut mi sau deschis noi orizonturi!! este timpul ce intotdeuan cand povesteam cu cineva si ma intreba care ar fi baiatul perfect il descriam!! pe dinafara e baiatul perfect pana acum dar este ceva ce il face sa nu fie asa de perfect si acolo e problema ca nu stiu ce e!!!dar timpul va spune tot!!
valentinacristina
Postat pe 16 Martie 2010 22:43
De la: MIMI1958, la data 2010-03-10 18:26:57Ce este intalnirea karmica?

Intalnirea karmica este o reintalnire cu un suflet cu care persoana a avut un anumit tip de relatie in una din vietile sale anterioare. Din start, trebuie sa va spunem ca o relatie care este intalnire karmica este deosebit de intensa si rascolitoare emotional.

Cand apare o intalnire karmica, atunci aceasta va fi precedata de tot felul de coincidente stranii. Cei doi vor fi intamplator intr-un loc anume, se vor reintalni intamplator, vor fi mai multe situatii care arata in mod clar ca mana destinului este in joc si nu liberul arbitru al persoanelor.

Ce trebuie inteles este ca nu veti putea fugi de o intalnirea karmica. Inevitabilul se va intampla si veti fi prinsi intr-un anumit tip de relatie cu persoana respectiva.

Un alt lucru dupa care puteti recunoaste o intalnire karmica este intensitatea emotiilor voastre si faptul ca va tulbura. Chiar si cand va intalniti cu un vechi prieten aveti o stare emotionala intansa cu ocazia revederii. Ganditi-va ca o reintalnire karmica este posibila doar intre persoane care au trait lucruri foarte intense impreuna. Nu trebuie sa va mire de impactul emotional pe care il traiti alaturi de persoana respectiva. Fata de respectiva persoana veti simti instant atractie, sau respingere, o anumita tensiune. Daca aveti anumite abilitati parapsihice latente, puteti sa experimentati telepatia cu acea persoana (dar acest lucru este foarte rar si depinde de gradul vostru de dezvoltare a abilitatilor parapsihice).

De ce nu ne referim numai la iubire si atractie, ci spunem ca puteti simti si o stare de tensiune ciudata neplacuta? Deoarece intalnirile karmice nu sunt intotdeuna doar de natura pozitiva ci pot fi si negative, precum si mixte.

Negative: Exista posibilitatea ca violatorul sa se reintalneasca cu victima sa, criminalul cu cel pe care l-a ucis, ori hotul cu cel pe care l-a furat, pentru a-si plati datoriile karmice.

Mixta: Aceasta intalnirea karmica vine cu emotii pozitive si o tensiune stranie negativa. De exemplu, daca se reintalneste mama cu copilul care i-a decedat in brate si fata de care a simtit si iubire si o durere sfasietoare; de asemenea daca se reintalneste iubita cu barbatul care a parasit-o in viata anterioara si fata de care simte atat dragoste cat si resentimente pentru ceea ce i-a facut. Aceste suflete vor fi nevoiti sa isi rezolve relatia ramasa in suspans.

Pozitive: Intalnirile karmice pur pozitive sunt exclusiv intre persoane care au ramas doar cu sentimente pozitive unul fata de celalalt (prieteni, iubiti, rude) si care mai au un motiv sa se reintalneasca din nou in aceasta viata.

O persoana poate avea mai multe intalniri karmice intr-o viata. Unele persoane au doar 1-2 intalniri karmice, dar acest lucru este doar in cazul persoanelor care au cultivat iubirea universala detasata in viata anterioara, de exemplu au fost calugari. Ei nu vor avea multe intalniri karmice.
Unele persoane ajung chiar la 7-8 intalniri karmice intr-o singura viata, deoarece ei vin cu multe atasamente si relatii ramase in suspans din vietile anterioare. Ei au o karma relationala puternica si multe lectii karmice in acest sector.

Ca sa se complice lucrurile si mai mult, compatibilitatea dintre doua persoane nu arata daca este vorba sau nu de intalnire karmica. Pentru a vedea acest lucru trebuie consultata harta karmica a celor doi. Din cauza aceasta puteti avea o compatibilitate scazuta cu o persoana, sa va chinuiti sa va intelegeti, insa relatia sa fie deosebit de intensa emotional si harta astrala sa indice o intalnire karmica.

In general, intalnirea karmica este confundata cu intalnirea cu sufletul pereche. O intalnirea karmica cu o persoana de sex opus care va ravaseste emotional si va schimba viata nu inseamna neaparat ca este sufletul pereche.

Rolul unei intalniri karmice este sa va ravaseasca emotional si sa va schimbe viata intr-o masura mai mare sau mai mica si intr-o anumita perioada. Fiind o intalnire cu scop karmic, nu va reintalniti doar sa va spuneti Buna ziua. Sa nu va imaginati ca se petrec atatea coincidente si eforturi pentru a va programa intalnirea doar ca sa puteti sa ziceti ca v-ati revazut. Unul din voi doi ii va schimba viata celuilalt, sau amandoi unul altuia, in functie de datoria karmica.

Cealalata persoana va poate ajuta o perioada sau va poate produce suferinta, depinde de karma adusa. Este posibil ca datorita acelei intalniri karmice sa va maturizati si sa intelegeti ce este cu adevarat iubirea. Fiecare caz este UNIC. Dar sa va lamurim care este diferenta intre intalnire karmica si sufletul pereche:

Cum identificam sufletul pereche?

Intalnirea cu sufletul pereche prezinta toate aspectele unei intalniri karmice, de aceea se si confunda atat de usor, insa sunt cateva ”amanunte” in plus. Putem spune ca intalnirea cu sufletul pereche este mai mult decat o intalnire karmica.

Cand va intalniti sufletul pereche, vet observa de asemenea o serie de coincidente, sincronicitati, tot felul de situatii speciale care va aduc unul langa celalalt din ce in ce mai mult. Fata de intalnirea karmica, sentimentul care va inunda in apropierea sufletului pereche este pur pozitiv, de liniste, relaxare, si libertate, puteti fi voi insiva. Deci, daca simtiti atractie si iubire fata de persoana respectiva dar si un anumit blocaj, de parca nu v-ati putea exprima in mod liber ceea ce simtiti, atunci acea intalnire nu este cu sufletul pereche, ci este o intalnire karmica.
Majoritatea persoanelor au 3-4 intalniri karmice de-a lungul vietii, aceste regasiri pot fi in familie, prieteni sau in dragoste. Daca intalnirea karmica este posibila intre persoane cu o compatibilitate scazuta, sufletele pereche au intotdeuna o compatibiliate buna.

Natura si durata relatiei este relevanta. Sufletele pereche se ajuta reciproc in dezvoltarea persoanala. De aceea, daca intr-o relatie el se dezvolta alaturi de ea, dar ea se sacrifica si face compromisuri, adica unul beneficiaza mai mult decat celalalt, atunci cei doi nu sunt suflete pereche.

Durata relatiei este esentiala. In cazul intalnirilor karmice cele doua persoane s-au intalnit cu un motiv si vor avea o legatura pana cand au indeplinit acel scop. Poate fi 5 luni, 4 ani sau 15 ani etc. Daca dupa o perioada de relatie intensa, coincindentele incep din nou sa apara, dar de data aceasta cu scopul de a va desparti, atunci inseamna ca drumul vostru comun s-a incheiat. Poate fi vorba de un loc de munca in alt oras, de o a treia persoana in relatie sau alte impedimente care incep sa fie tot mai dese si care sa contribuie la a va desparti.

Misiunea karmica s-a incheiat si este important sa intelegeti acest lucru, sa nu luptati pentru ceva ce evident nu mai poate fi continuat. Incercati sa va dati seama care a fost MOTIVUL intalnirii karmice (sau aflati din harta relationala karmica): ati avut parte de un ajutor, ati schimbat ceva in viata voastra, v-ati mutat intr-un alt loc, ati primit cu un copil minunat, ati invatat ce este iubirea etc. O relatie karmica are mereu un motiv bine intemeiat ,dar mai greu de realizat de cei implicati).

Cand este vorba de sufletul pereche, atunci liniile destinului merg foarte frumos impreuna. Daca el are o oferta de lucru in strainatate, acest lucru nu va duce la despartire, ci dimpotriva el va gasi si pentru ea locul de munca la care visase; daca ea isi doreste o familie si copil, el va avea noroc la o suma de bani; daca ea urmeaza un curs de medicina naturista, acest lucru il va salva pe el de la o operatie si se va vindeca repede, etc. Toate evenimentele din viata ambilor parteneri, vor avea efect benefic asupra relatiei de cuplu: pentru ca sufletele pereche sunt impreuna ca sa se ajute sa evolueze.

Daca barbatul cu care esti te descurajeaza ca sa faci un curs de calificare pe care ti-l doresti din tot sufletul, atunci nu este sufletul tau pereche. Daca insa chiar el va veni acasa cu o oferta extraordinara care sa te ajute sa iti implinesti visul mai repede decat te-ai gandit, atunci el este sufletul tau pereche.

Cand esti cu sufletul tau pereche te simti libera, frumoasa, puternica, tu insati, stralucesti si toate planurile si visele tale se implinesc mai repede decat le-ai fi putut tu realiza, iar acest lucru se intampla si dupa 10 si dupa 20 de ani de relatie. La fel si el, alaturi de tine, isi poate realiza foarte usor visele si ambitiile, deoarece voi doi nu va impiedicati unul pe celalalt, ci evoluati impreuna.

Sugestie: Incercati sa indentificati care sunt posibilele intalniri karmice din viata voastra. Totodata puneti-va intrebarea daca relatia voastra de cuplu este rezultatul compatibilitatii bune, este o intalnire karmica sau v-ati intalnit deja sufletul pereche.

Cunoaste-ti destinul!

www.astrodestin.ro
ella08
Postat pe 17 Martie 2010 21:55
De un an traiesc ceva ciudat, o intalnire de genul celor karmice sa zicem pt ca nici eu nu stiu ce se intampla. Am intalnit pe cineva care ma obsedeaza, am simtit din prima clipa ca-mi este foarte cunoscut, il simteam foarte aproapiat, am impresia tot timpul ca imi citeste gandurile, ca-mi stie starea in care ma aflu de fiecare data dupa cum ma priveste. Nu ne-am vorbit inca doar ne salutam si atat, ne privim in ochi mereu, simt ca ar vrea si el mai mult de atat dar nu ne facem curaj niciunul. De cand l-am intalnit nu mai vreau pe nimeni in viata mea si asta ma cam sperie, ma gandesc tot timpul la el il caut cu privirea peste tot. Traiesc cu speranta ca intr-o zi se v-a intampla ceva totusi ...
ella08
Postat pe 17 Martie 2010 22:46
De unde sti atatea despre intalnirile carmice?
INUKA
Postat pe 18 Martie 2010 19:40
fraierici, dar ce cauti tu mama pe un forum in care femei "nebune" isi dau cu parerea despre karma?
eu zic sa te stergi de muci, sa iti dai doua palme (poate iti revii desi nu garantez) si sa te ocupi de lucruri serioase de baiat mare, nu de mucos cu aere de Atotstiutor

spor!
suzanaesqu
Postat pe 20 Martie 2010 19:22
pt craigdavid
suzanaesqu
Postat pe 20 Martie 2010 19:24
Draga mea, in primul rand nimeni nu a pomenit cuvantul "crestinism" in discutie, si cu atat mai mult nu l-a legat de reincarnare. Sa nu ai impresia ca daca ne-am bagat la o asemenea discutie, habar n-avem despre ce vorbim aici.
Normal, ca reincarnarea este negata de Biserica ( atat de cea ortodoxa cat si de cea catolica) deoarece este o credinta/conceptie pagana. Daca ar fi acceptata, s-ar nega existenta lui Dumnezeu si a credintei in general.
In al doilea rand nimeni nu a vorbit ( cel putin eu ) despre sex, sarut, atingei si alte "contacte" pe care le-ai descris tu..La 3000 de km departare nici n-as avea cum sa fac asta. Si nici persoana care a deschis topicul nu a mentionat. Ce...n-ai mai vazut ca doua persoane sa se cunoasca si sa comunice in toate modurile fara a aeva contact fizic ?
Apropo : tu esti maicuta ? in ce secol traiesti de ai conceptiile astea despre viata ? Cum ai vrea sa cunosti ma bine un om daca nu-i esti alaturi intr-un anume fel ? Daca traiesc cu iubitul meu de 2 ani si la un moment dat constatam ca nu ne mai intelegem pt ca nu suntem facuti unul pentru celalalt, trebuie musai sa ne casatorim ? De ce ? Ca sa ne distrugem vietile ?
Vezi ca aberezi putin si esti incuiata in Universul tau mic sau eventual te-ai calugarit. Iar daca nu ai facut-o pana acum, fa-o cat mai ai timp, deoarece cu viziunea asta a ta despre viata doar intr-o manastire ai rezista.
Si apropo : nu-s pagana, sunt cresitn-ortodoxa, cred in Doamne Doamne foarte mult, ma rog, merg la Biserica, aprind lumanari, pun pomelnice, ma spovedesc, postesc...etc Adica respect ritualul crestin-ortodox asa cum trebuie.
Si nu o lua ca pe un afront, ia-o ca pe un sfat. Comentariul tau m-a enervat peste masura, mai ales ca se abate de la topic.
Fiecare crede ce vrea si IN ce vrea avand in vedere ca exista atatea religii. Iar daca sunt crestina asta nu inseamna ca cineva imi interzice sa cred in reincarnare, stiinte oculte, scientologie, si altele cate mai exista !!!

Zahira83
Postat pe 22 Martie 2010 11:42
P.S : Comment-ul era pt : kudika081126
Zahira83
Postat pe 22 Martie 2010 11:44

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Vreau sa o gasesc...! 20 De la: kudika_16543 17 Iulie 2014 00:11
Motiv de despartire! 38 De la: myRakoL 11 Iunie 2012 16:21
in cautare 12 De la: Eva32 3 Septembrie 2011 01:34
Unde si cum il gasim pe Fat-Frumos? 416 De la: kudika353852 3 Februarie 2019 18:09
Menage a trois 34 De la: tavi85 22 Decembrie 2010 11:32