Setari Cookie-uri

Are un respect profund pentru parintii lui.....

Ma aflu intr-o relatie de cinci ani cu un om pe care il iubesc enorm,si merita iubirea pe care io port din toate punctele de vedere.Sunt convinsa ca ar fi cel care m ar face fericita toata viata in ce priveste respectul setea de sentimente statutul de sot ...nu am cuvant indoielnic la adresa lui.insa isi iubeste parintii enorm...e un lucru bun ati zice.....e intradevar,insa ei nu ma iubesc pe mine,as vrea sa ducem relatia la o casatorie insa el nu are curaj sai infrunte,si simt ca as renunta la aceasta lupta,consider ca cinci ani i sunt deajuns sa se hoatarasca insa nu vreau sa ma simt responsabila de nefericirea lui daca il parasesc...si nu stiu daca ar trabui sa mai am rabdare asteptand sa se schimbe ai lui sau sa pun piciorul in prag terminand relatia ........pareri
kudika121535
Postat pe 5 Martie 2010 10:04
Ar trebui sa ai o ultima discutie cu el dar de data asta definitorie.Punindu-l sa aleaga intr-e tine si familie.Si sa stii ca la el va conta mai mult intot deuna cei spune familia lui si tu vei fi mereu pe locul 2.Mai bine lasal in pace o perioada sau definitiv.Decizia iti apartine.
kudika098645
Postat pe 5 Martie 2010 10:12
si de ce scoti limba la noi? inainte sa-mi fac o parere as fi curioasa sa stiu de ce nu te au la inima parintii lui?
miss_darine
Postat pe 12 Martie 2010 15:16
Cu el ai discutat despre faptul ca tu...consideri ca 5 ani sunt suficienti,si ca vrei m ai mult decat o relatie??
butterfly_sound_of_love
Postat pe 12 Martie 2010 17:25
vai draga mea nu vrei sa te simti repsonsabila de nefericirea lui ( ) asa ca mai bine simte'te responsabila de nefericirea ta
Shhh
Postat pe 12 Martie 2010 18:04
Sa astepti ce ? Si pana cand?Daca n-ai reusit sa sii iubita (motivele tu le stii - cred ca nu spui totul) eu zic sa te lasi pagubasa! Nu mai bate la usi care nu ti se deschid !!!!! Crezi cumva ca daca alesul tau isi va lua inima in dinti si isi va infrunta parintii pentru tine veti fi vreodata fericiti pe deplin?Se va duce singur in vizita la parinti si tu vei sta frumusel in casa si te vei intreba oare ce discuta?Vei deveni inchipuita,el va fi din ce in ce mai nervos si tot la divort veti ajunge (unul linisti daca nu iti trtece prin capsor ca un copilas ti-ar aduce mai multa iubire din parte parintilor lui)Dragostea cu sila draguta mea se numeste - fara menajamente - VIOL !!!!!!!
Nu te mai uita la filmele proaste in care "baiatu' mamei " se face mare,devine independent si cu "muschi si vitamina" isi infrunta parintii pentru a-si indeplini visul de iubire (eterna numai in filme - in situatia data )
Sfatul meu ? Da piept vietii si gasesteti partenerul potrivit !
Cristtyn
Postat pe 12 Martie 2010 19:52
cam nasol sa dai peste genul asta de oameni ......simti ca nu te poti apropia de ei ca apare si mama soacra repede..si ii spune baiatului ei ce e mai bine si cum sa procedeze:-s.....
Eu zic sa discuti cu el serios ,sa ii spui ce simti si sa ii explici ca trebuie sa isi cladeasca o casatorie in 2 nu in 4
dalma
Postat pe 12 Martie 2010 21:19
Draga mea, sa zicem ca sunt intr-o siuatie similara - mai mult sau mai putin.... Parintii mei nu-l vor pe iubitul meu,iar mama lui nu ma vrea pe mine. Eu n-am incercat sa pun piciorul in prag, pentru ca nu sunt foarte sigura de ralatia asta, desi dureaza de ceva vreme. Daca as simti ca merita sa-mi infrunt parintii, as face-o, dar asa... De ce sa-mi spuna tata: "Vezi, am avut dreptate!".
Prefer sa nu dau dreptate nimanui si sa nu supar pe nimeni.
Cam asa e si la tine. Relatia voastra nu-i ofera suficienta siguranta ca sa-i infrunte si atunci se complace. Nici la tine nu renunta, nici la ei. Ii place sa stie ca indiferent ce s-ar intampla, are un loc cald undeva, fie la mamica, fie la tine. Nu mai merge cu tine, il ia mamica in brate si ii consoleaza! "Odoru' lu' mamica, nu era mamica de tine... bla, bla, bla".
Acum depinde si ce defecte ti-au gasit ai lui sau care sunt motivele pentru care nu te plac. Eu trec prin asa ceva si pot sa-ti spun ca mama-soacra nu ma vrea, pentru ca familia mea e mai modesta. Bineinteles ca nu ma intereseaza sa-i explic ca nu ma intereseaza banii lor, dar parintii mei au inteles altceva si d-aia sunt porniti impotriva relatiei.
Oricum, eu am un principiu: barbatii gasesti, slava Domnului, dar parintii sunt unici. depinde acum cat ii lasi sa-ti faca viata.
Parerea mea e ca , fie nu e sigur de relatie, fie au o influenta maaaare asupra lui si sigur n-o sa faci treaba never ever forever!!!....sau n-are... singe in instalatie!!!!
Gandeste-te bine daca vrei sa fii a treia in viata lui toata viata. Raspunsurile sunt la tine.
Bafta!!!
kudika012552
Postat pe 15 Martie 2010 16:46

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
MERITA OARE SACRIFICIUL MEU? 28 De la: Lisssa 15 Iulie 2010 13:39
Gresesc ??? 10 De la: alexo88 21 Ianuarie 2011 08:50
Indragostita de cel mai bun prieten...Help ! 41 De la: Marryzza 28 Ianuarie 2012 11:04
Ce se intimpla cu parintii mei? Ajutor 21 De la: danaeu 15 Iunie 2010 22:26
Fetelor, am nevoie de sfaturi urgente 23 De la: myssnatacha 26 Iulie 2010 11:56