Setari Cookie-uri

Barbat FARA fantezii sexuale...PLZ HELP!

Asta ca sa vedeti cat conteaza sexul ( si mai ales sexul inainte de casatorie ), in special cand esti tanar si tropaie hormonii in tine !
Fara sa iti scriu romane te-as sfatui sa te gandesti de mai multe ori inainte de a spune un eventual ,,da'' in cazul in care te cere de sotie ! Asa cum ai spus si tu, a trecut un an, tu deja te resimti dupa aceasta nepotrivire de caracter, dupa inca un an deja te vei distanta de el, vei intra intr-o rutina care te va ,,omora'' cu zile...Daca el iti spune ca esti defecta, ar trebui sa ii spui ca el este defect avadn in vedere faptul ca aceasta este reactia lui fata de nemultumirile tale !
Imi imaginez ca este greu sa o iei de la capat, sa renunti la un tip cu calitati ; in dragoste se fac compromisuri, ca altfel nu se poate, nu exista potrivire 100%, nu exista compatibilitate ideala ( parerea mea ), insa sexul nu trebuie sa reprezinte un compromis, in privinta sexului trebuie sa existe o ,,legatura magica'' :)
Summer_
Postat pe 10 Aprilie 2010 19:03
draga mea,
am sa fiu f dur cu tine.........schimba-l
pai dsaca acum face asa,cind ve-ti avea 21 ani de casnicie {cum am eu}ve-ti fii straini total unul de altul in materie de sex
noi si acum cautam cite ceva nou.....
decizia iti apartine
succes
casca
Postat pe 10 Aprilie 2010 19:06
Ma cam ciudata povestea ta adica yo pana acum nu am intalnit BARBAT care sa nu aiba fantezii sexuale..moama sh inca dalea NO LIMIT..incercat nush pana mea un film porno s ail urmariti impreuna sa ii mai spui uite asha mi-ar place si mie...dar nush poate fi in zadar daca zici ca se aprinde repede la lucruri dastea mai 'TABU' pt el...adica sa fim sinceri in secolul asta Sexul este motivul existentei umane din punct de vedere al masculilor...
Frateeee decat sa te simti folosita doar pt simplu fapt k sta peste tn sau tu peste el....adica sa ajungi sa faci asta din obligatie mai b pune PUNCT.orice INCEPUT are sh un SFARSIT;)...nu vreau sa te descurajez dar e nasol adica am vazut u film in care una s-a indragostit de unu care era gay da culmea la o betie au facut-o sh a lasat-o gravida apoi ce a urmat a fost nasolll:))
Andree_a
Postat pe 10 Aprilie 2010 19:12
Buna, sincer iti spun care este paraerea mea, nu va potriviti, incearca sa te desprinzi de aceasta relatie, nu va merge niciodata, nu e pe aceeasi lungime de unda cu tine, este evident, si daca continui relatia mai tarziu va fi prea tarziu pt regrete si pt anii pierduti,gindeste-te daca acum este o relatie monotona,cum va fii dupa 10ani de casatorie,cu siguranta te vei simti singura si fara aer in aceasta relatie, renunta cit nu e prea tarziu,,,,acesta e sfatul meu pt tine, decizia iti apartine, iti doresc sa ai noroc si sa iti gasesti cu adevarat jumatatea care te va implini din toate punctele de vedere,bafta!Nicole
Nicole_N
Postat pe 10 Aprilie 2010 19:41
De la: Fahnell, la data 2010-03-18 10:45:06religia : cea mai mare porcarie inventata vreodata - si mama tuturor frustrarilor
circula odata pe mail un fel de invatatura a capului bisericii romane de pe la 1880 catre tinerele fete casatorite
poate dati de ea. o sa ma sperie :)[/quote

Credinta in Dumnezeu,nu cred ca te poate impiedica sa ai o viata sexuala interesanta.Cineva,un intelept spunea ca este bine sa ne procupam mai mult de suflet pentru ca instinctul sexual duce la rezolvarea problemei ,daca intre parteneri exista comunicare,respect,pretuire si libertatea de a se exprima, fara teama de a fi catalogat drept nebun!
kudika144634
Postat pe 10 Aprilie 2010 19:44
Buna, eu am 53 de ani si vreau sa-ti spun ca am avut asa un barbat care voia "cai verzi pe pereti" si nu stiu daca ai fi fost multumita ! Acum sunteti singuri si probabil aveti grija unul de celalalt, dar mai tarziu vor apare copiii si nu stiu zau daca iti va mai arde de accesorii, softuri si fel de fel de pozitii ! Vei fi atat de ocupata si de obosita incat nu iti va mai arde de nimic. Zi mersi ca nu e unul din ala si nici unul care sa te neglijeze. Fii multumita cu ce ai ca stii cum e: sa nu-ti doresti ceva cu ardoare ca s-ar putea sa ti se intample. Asa ca mai reflecta si multumeste-te cu ce ai ! Succes si multa bafta ! Mariana S.
kudika054010
Postat pe 10 Aprilie 2010 19:49
@catyboy69 Am avut rabdare sa citesc lungile tale explicatii referitoare la pasiunea in cuplu si nu numai si mi-au placut.

@Mysticwitch - eu nu sunt adepta masurilor radicale/pripite asa ca nu ti-as recomanda sa il schimbi. Cred ca problema e mai profunda decat pare si trebuie analizata cu grija. Daca intr-adevar barbatul despre care vorbesti este o persoana cu care ai alege sa iti petreci restul vietii (ma refer aici la planurile voastre maritale) si singura problema e cea legata de partea sexuala logic ar fi ca inainte de a-l "schimba" sa incercati impreuna sa o rezolvati. Ideea de a merge la un pshiholog/sexolog mi se pare una foarte buna. Un specialist si-ar da seama exact ce se intampla cu el si v-ar putea sugera solutii pentru problema voastra. Vezi si cum pui problema - nu trebuie sa il faci sa se simta nasol. Barbatii isi simt foarte usor barbatia amenintata si de regula cand femeia reproseaza ca ar fi nesatisfacuta ei tind sa faca ceva, in cazul tau se pare ca proiecteaza un pic frustrarile lui asupra ta facandu-te pe tine cea "defecta". Incearca sa comunici cu el fara sa declansezi acele frustrari.

Daca nu are fantezii le poate "invata". Povesteste-i senina despre ce stii ca fac proieteni de ai tai in pat (poti si inventa) - vezi ce parere are, etc Daca nu merge nicicum asta e!

:)
Oceansoul
Postat pe 10 Aprilie 2010 20:08
buna...eu am fost impreuna cu un tip timp de 5 ani era la fel ca si iubitul tau...dap am 22 de ani...dar imi spun parerea ....o prietena f buna de famliie cu un statut si o varsta mai avansata mia spus candva parerea....exista pers care se potrivesc ca persone se iubesc dar la pat sunt f diferiti...sunt pers care se inteleg la pat dar in viatza de zi cu zi nu se inteleg deloc....sa fiu pe scurt neam despartit knd am renuntat sa ma lupt de una singura aiurea si miam gasit o pers cu care ma inteleg bn la pat si rau in viatza de zi cu zi....culmea ironiei sincer te inteleg ...il iubesti vrei sa faci totul sa mearga relatia voastra si e greu pt ....k dak cineva iti spune k esti"defecta" de la un timp o sa ajungi si u sa crezi lucrul asta...eu sincer cred k peste un timp o sa ajungi sal inseli....poate nu cu sufletul dar cu trupu pt k acum poate ai rabdare dar pe parcurs o sa ajungi sa tanjesti dupa altceva....nu o sa mai poti + de asta nici afectiv nu poti renunta la el!!!!eu zic sal inviti la un dush cu tine sau sa cumperi un ulei de masaj de trandafir si sa va faceti masaj unul la celalalt ...e un inceput...bafta.
lyamik
Postat pe 10 Aprilie 2010 20:14
naspa situatia.....imi pare rau pentru tine...dar sincer nu se poate face nimic.....nu stiu daca reusesti sa il mai schimbi.....poate ar trebui sa il inviti in oras ...la o intanlire...sa ajungeti la bar separat ....sa te imbraci sexi....si sa te comporti diferit ...ca si cum .....nu l-ai mai vazut de mult....sau ...ca si cum atunci l-ai vazut dar iti place la nebunie si vrei sa il cuceresti...
apoi......il faci cimva sa bea o tarie.....dupa care il urci intr-un taxi si il duci la hotel......pune-ti si tu imaginatiile in practica
polly_
Postat pe 10 Aprilie 2010 20:39
Sincer cred ca nu se va schimba, 30% cred ca nu te iubeste ci are nevoie de un partener, mai ales daca spui ca uneori are tendinte excesive de sex.
Iti sugerez sa ii arati acest topic. in fond sunt problemele amindorora. Daca va refuza sa discute pe tema acestui topic si a parerilor din el, inseamna ca ai ratat "calificarea", cauta alt partenel.
Punem problema ca si cuvinte : sex. dar la fel s-ar putea pune problema "sarmale", daca toata viata vei face sarmale cu carne de porc si sotul tau este mahomedan, nu este bine , pentru binele amindorora, sa le faci cu carne de berbec de stepa? Poate ca paralela nu stralucita dar vei intelege ce am vrut sa zic.
daca, dupa ce l-ai cunoscut, lista ta cu: Am schimbat acestea pentru el, este lunga si a lui scurta sau goala, eu zic sa lasi cheia de la casa in hol si sa iesi ushor..ushorr..
kudika143020
Postat pe 10 Aprilie 2010 20:56
"Placerea sexuala este un scop in sine doar pentru persoane inferioare, care nu gasesc alte placeri pe aceasta lume sau alte lucruri mai interesante. Si bineinteles, o astfel de persoana trebuie sa isi gaseasca ca partener tot o persoana inferioara, cu aceleasi conceptii...."

incredibil! stimate domn , de acord ca si alte lucruri interesante exista ...matematica pt placerea mintii , parfumuri pt bucurii olfactive , muzica buna pt suflet ....cate si mai cate !...dar fiecare organ cu placerea lui , ca sa zic asa. o relatie intre un barbat si o femeie nu poate fi adevarata si sincera fara un sex de calitate. da , fara sex nu exista sinceritate , intimitate si fara acestea 2 oameni nu formeaza cu adevarat un cuplu.

cei mai multi din categoria dvs au fantezii teribile , reprimate si ascunse bine . din lotul acesta rasar de obicei autorii crimelor cu substrat sexual. in general barbati care nu au avut priza la sexul opus , au fost respinsi ajungand in timp la concluzia ca a iubi e murdar . de aici pana la psihoze sau delir mistic , nu mai e decat un pas...
noi astia inferiori manifestam dorinte normale si iubim si sufletul perechii noastre la fel de mult ca si fiecare cm din trupul sau....dragostea mea "inferioara" e tandra si tine de cald , dragostea dvs "superioara" e doar o minciuna intunecata si trista.
ema_35
Postat pe 10 Aprilie 2010 21:06
draga nu mai cauta sfaturi la alti spunei ce simti infruntate cu el......asa e el...iti spun eu ca si eu sunt la fel si sunt femeie .citinduti anuntu sar spune ca si sotu meu gandeste tot asa?oare ?iam zis asta sunt si u ma pot schimba nu pot face alte lucruri nebunesti....sti la ce ma refer?daca ma place si acepta ok daca nu nu drum buun nu?dar tu sti ce simti ptr el nu incerca sa il scimbi ca nu poti poate o va face de dragu tau dar in rest....iubestel asa cum e si zi mersi ca ar face orce pentru tine....dar tu stiii nu sunt multi ca el multi vor (sex sex aral ./oral sa io su...g.... si si .......dar daca asta cauti iartama fara suparare sau jignire lasal .......si veziti de viata ......dar daca il iubesti acceptal cum e.hotararea e a ta sa ai noroc si sa iei cea mai buna hotarare dar sa nu fie ranit nimeni papa
kudika144967
Postat pe 10 Aprilie 2010 21:42
vad ca toti te sfatuie sa il lasi hmmm?dar daca dai peste unu care vrea mereu tot felu de poziti ce zici?asta vrei ?orcum tu sti .....dar ai grija
kudika144967
Postat pe 10 Aprilie 2010 21:46
scumpa mea, exista sute de barbati pe lumea asta, intrebarea e: tu il iubesti?lasand la o parte viata sexuala, il doresti in viata ta ca si viitor sot?eu te sfatuiesc sa mai vb o data cu el, sa ii explici ce simti si cum ai vrea sa fie relatia voastra, vorbestei de dorintele ta si de faptul ca te-ai saturat, ca vrei sa fie altfel sexul cu el. daca nu intelege si nu vrea sa incerce macar sa fie pe acelasi plan cu tine, cauta in alta parte ce nu ai acum.sper sa iti fie de folos sfatul meu.
Araya
Postat pe 10 Aprilie 2010 22:10
Surprinzator sau nu, tocmai am terminat de citit o carte despre personalitate si temperament destul de bunicica.
La un moment dat spuneai ca tu ai o imaginatie mai bogata, ca ai nevoie si de altceva pentru a te simti implinita, iar el este un tip rational.
Potrivit studiilor expuse in cartea respectiva ar rezulta ca tu esti o persoana afectiva, in timp ce el este reflexiv.
Prin urmare, probabil si sexul este inteles diferit de voi. Nu cred ca are de a face cu educatia de natura religioasa, ci cu faptul ca percepe altfel actul sexual.
Fie veti face fiecare compromisuri, fie cauti altceva (mai devreme sau mai tarziu o vei face fie ca esti casatorita sau nu).
O seara faina!
kudika028002
Postat pe 10 Aprilie 2010 22:37
............ai 3 variante....una..... e sa te casatoresti cu el si sa ai viata pe care ne o povestesti......2...sa te casatoresti cu el si sa sari in patul primului care iti satisface fanteziile sexuale si vei fi ``implinita``....nevoie mare....si a 3 a este sa fi cu altcineva care sa ti satisfaca fanteziile si poate vei fi fericita....care nu ar fi iesite din comun....dar care pt tine ca si pt orice om in afara de ...el.... sunt normale....acum ramane la latitudinea ta.......ce fel de viata iti doresti si in ce fel de relatie vei sfarsi?????toate cele bune....
gratuit89
Postat pe 10 Aprilie 2010 22:38
Draga entitate si reprezentanta sexului frumos, uneori in viata intalnim persoane de tot felul . NIMIC NU ESTE INTAMPLATOR IN VIATA NOASTRA. Toate se desfasoara dupa un plan bine pus la punct cu scopul unic de a evolua spiritual. Oameni perfecti nu exista ! Numai Dumnezeu este perfect, cei drept noi trebuie sa ne dorim si sa facem tot posibilul sa devenim perfecti. Fa o balanta a relatiei de cuplu de cat timp va cunoasteti si imparte perioada in 3 etape egale, dupa care aseaza evenimentele in ordine cronogiga pe doua coloane- bune si rele -si vezi pe fiecare perioada care predomina, mai departe cred ca nu e necesar sa-ti spun. In univers totul este matematica, Dumnezeu fiind cel mai mare Matematician fiind suficient sa privesti lucrarea sa .Si daca vrei o discutie mai amanuntita intra pe paveldumy@yahoo.fr si vb pe mess sau poate la un pahar de vorba..
Am ceva experienta de viata, Si mie ca si tie imi place amorul si diversificarea necesara eliminarii plictisului, sunt un tip sportiv, cu interes in armonia trupului cu spiritul,, uneori cred ca as face amor 24 din 24 .
In fine tu decizi.

In experienta mea de viata am invatat ceva " Mai bine sa regret ca am facut un anumit lucru , decat sa regret o viata ca nu l-am facut ! Paaaa ,pe curand sper. :)
kudika088139
Postat pe 10 Aprilie 2010 22:55
Am urmarit si eu sfaturile si am tras unele concluzii felicitari celor ce sunt si pun suflet la ajutorul cerut unele sunt foarte interesante dupa parerea mea .Tu esti singura care poti hotara si decizia i-ti apartine cantareste si decide .Critorul vietii tale tu esti .Daca vezi o rochie ori o tunsoare la cineva si-ti place automat crezi ca si tu doresti una aproape la fel..........Stai ! reflecteaza bine si masoara din priviri ,,,,,oare crezi ca-ti vine bine?ascultati inima sigur ai sa gasesti o solutie .........eu am povestea mea ,,,,si toti au la fel o poveste .......mai picanta ori mai putin.Tu ai cheia fericirii .BAFTA!
rodeena_vitan
Postat pe 10 Aprilie 2010 23:14
Bunica mea avea o vorba: Sula este stalpul casei!
Saraca...o fi stiind ea ce stia.
Dincolo de asta, o relatie presupune in primul rand apropiere sufleteasca. Intrebarea care se pune este: Cata vreme va mai trece pana cand o relatie cu sex de prosta calitate (fie si-n viziunea doar a unuia dintre parteneri) isi va pune amprenta asupra laturii sufletesti a relatiei.
Sfatul meu: Este o chestiune de timp pana cand vei ceda altui barbat in dorinta de-a simti iar ,,fiorul"! Initiaza deci demersurile de separare. Pacat ca nu prea este alta cale. Dar daca ai fost genul care ti-a placut sa cam gusti viata, nu prea o sa poti sa te multumesti cu doar atat. Asta e!
cristinarudi
Postat pe 11 Aprilie 2010 00:56
De la: cristinarudi, la data 2010-04-11 00:56:27Bunica mea avea o vorba: Sula este stalpul casei!
Saraca...o fi stiind ea ce stia.
Dincolo de asta, o relatie presupune in primul rand apropiere sufleteasca. Intrebarea care se pune este: Cata vreme va mai trece pana cand o relatie cu sex de prosta calitate (fie si-n viziunea doar a unuia dintre parteneri) isi va pune amprenta asupra laturii sufletesti a relatiei.
Sfatul meu: Este o chestiune de timp pana cand vei ceda altui barbat in dorinta de-a simti iar ,,fiorul"! Initiaza deci demersurile de separare. Pacat ca nu prea este alta cale. Dar daca ai fost genul care ti-a placut sa cam gusti viata, nu prea o sa poti sa te multumesti cu doar atat. Asta e!
Corect ! Ori o pui , ori nu o mai pui !
Trecatorul
Postat pe 11 Aprilie 2010 00:59
Ideea este in felul urmator,eu si sotul meu avem aceeasi problema ca a voastra,eu sunt pasionala,el doarme pe el..am venit cu inventii,e ff egoist,eu sa vin cu tacamul de inventii,iar el nu misca un pai,raspunsul lui la aceasta problema a fost-asta nu este problema,si ce s afac as asunt eu-,gandeste-te bine inainte de a-ti pune pirostriile cu el si pe urma s amai apara si un copil cum mi s-a intamplat mie.Discuta cu el ff bine si clar,ca s anu regreti,daca nu,gaseste-ti pe altcineva cu care chiar s afii compatibila,pt ca patul chiar e ff important intr-o casnicie.sau o tragedie cand unul doarme si celalat se uita pe pereti.
amrita
Postat pe 11 Aprilie 2010 01:27
De la: Fahnell, la data 2010-03-18 10:45:06religia : cea mai mare porcarie inventata vreodata - si mama tuturor frustrarilor
circula odata pe mail un fel de invatatura a capului bisericii romane de pe la 1880 catre tinerele fete casatorite
poate dati de ea. o sa ma sperie :)
CIBELA
Postat pe 11 Aprilie 2010 05:26
Mai Fanele! E clar ca habar n-ai ce este religia. Sunt o persoana religioasa, dar in dragoste, religia considera pacat doar doua lucruri: adulterul si sodomia. In rest, iubeste si esti liber sa faci ce vrei. Un mare preot, cand a fost intrebat de un tanar ce si cand e bine sa faca amor, asta legat de sarbatorile religioase, posturi etc, a spus ca biserica nu se amesteca in lucrurile intime dintr-un cuplu.

Revenind, religia este cu mult mai mult decat cliseele la indemana pe care le au majoritatea celor care abordeaza superficial problema credintei.

Credinta mi-a imbogatit viata, mi-a rafinat traitul, si nu m-a impiedicat sa fiu libera in "pat", ca sa-mi traiesc in deplina bucurie relatia cu iubitul meu.
CIBELA
Postat pe 11 Aprilie 2010 05:42
Greu de crezut ca exista si barbati fara fantezii sexuale
Eu cel putin stiu ca "dau pe afara"
Te cred ca e tare cumplit sa nu poti experimenta ce-ti trece prin cap intr-un anumit moment sau altul
Sa traiesti "sec"nu-i ok
Vorbim
viopopic
Postat pe 11 Aprilie 2010 07:50
draga prietena sint un barbat si asta iti spun de la inceput pt ca sa iti dai seama cam ce gindim NOI barbatii mie personal imi plac tare mult picanteriile si acel joc al dragostei (gen petale de trandafiri in pat atingeri si luminari ).Se prea poate ca iubitul tau sa aiba o problema de frustrare si sta ascuns in aceea carapace a normalitatii dar ... daca TU il doresti si inima ta simte ca el este cel ales pt tine ca sa formezi acel UNU in viata merita sa incerci si cauta sa il aduci intr un fel sa i a el initiativa in acest sens dar daca nu ai convingerea ca este exact acea jumatate de suflet care sa te inteleaga si care sa te faca asa ca si femeie sa freamati este o problema pe care tot impreuna o puteti dezbate si rezolva si apropo incearca ceva de gen excursie sau deplasarea din acel loc in care se produce actul dragostei voastre cauta o iesire intr o zona in care el sa se simta in siguranta dar care sa il si faca sa schimbe ceva in acest sesn iti doresc mult succes
kudika061707
Postat pe 11 Aprilie 2010 08:37
Draga mea,

Nu sunt o experta in relatii sau in sex, dar ar conta ...cel putin pentru mine, daca as stii varsta lui. Ma mai intreb daca ati fost cumva in concediu impreuna si daca si acolo lucrurile se desfasoara la fel? Sunt curioasa de asemenea daca ai incercat cu ceva lenjerie sexy sau ... sa zicem ... ma gandesc ca poate ai putea juca teatru ... astazi ma doare capul, maine sunt obosita si sa-l lasi asa cateva zile, dupa care ... sa-i pregatesti o cina romantica...posibil sa nu fie genul romantic, dar ma gandesc ca ... ar putea sa aprecieze gestul...nu stiu ... incerc sa dau si eu cateva idei
Sau cand ai chef tu, ...(cred ca ai incercat, dar spun si eu ceea ce cred) fii foarte doritoare si insistenta... te vreau acum! Acum si aici! Vreau sa te simt!

Eu am trecut printr-o relatie in care el avea prejudecati f multe, gen ... este pacat. Era pacat si duminica, era pacat si in zi de sarbatoare ...o era pacat pana si miercurea si vinerea...ei nu spun ca nu sunt credincioasa, dar ... minciuna, furtul, mandria...acestea unde s-ar incadra ... si am reusit prin ... a ma durea capul ... si a fii f obosita, iar dimineata f doritoare, mai ales duminica... Astept vesti de la tine!

Ma gandesc ca ar fi foarte foarte bun ... un concediu intr-un cadru f sexy!

Mult suuces!
Te pup!
gina_predeal
Postat pe 11 Aprilie 2010 09:24
daca te vei casatorii cu el cu siguranta vei avea un amant.....ca oricum sunteti diferiti cand e vb de sex......potrivirea la pat este cel mai important .....si daca nu e nu se fac multe....poate are bani si asta te tine pe tine......mult succes poate exista o cale pana la urma...
kudika063065
Postat pe 11 Aprilie 2010 10:36
De la: ema_35, la data 2010-04-10 21:06:14 "Placerea sexuala este un scop in sine doar pentru persoane inferioare, care nu gasesc alte placeri pe aceasta lume sau alte lucruri mai interesante. Si bineinteles, o astfel de persoana trebuie sa isi gaseasca ca partener tot o persoana inferioara, cu aceleasi conceptii...."

incredibil! stimate domn , de acord ca si alte lucruri interesante exista ...matematica pt placerea mintii , parfumuri pt bucurii olfactive , muzica buna pt suflet ....cate si mai cate !...dar fiecare organ cu placerea lui , ca sa zic asa. o relatie intre un barbat si o femeie nu poate fi adevarata si sincera fara un sex de calitate. da , fara sex nu exista sinceritate , intimitate si fara acestea 2 oameni nu formeaza cu adevarat un cuplu.

cei mai multi din categoria dvs au fantezii teribile , reprimate si ascunse bine . din lotul acesta rasar de obicei autorii crimelor cu substrat sexual. in general barbati care nu au avut priza la sexul opus , au fost respinsi ajungand in timp la concluzia ca a iubi e murdar . de aici pana la psihoze sau delir mistic , nu mai e decat un pas...
noi astia inferiori manifestam dorinte normale si iubim si sufletul perechii noastre la fel de mult ca si fiecare cm din trupul sau....dragostea mea "inferioara" e tandra si tine de cald , dragostea dvs "superioara" e doar o minciuna intunecata si trista.


Hai sa fim seriosi... ca in orice domeniu, si la sex exista normal si patologic. Numai ca granita e foarte fina! Nu e vorba de a presara petale de trandafir pe trupul celuilalt, am vazut ca se ajunge pana la swing-uri, orgii sau alte porcarii. Astea numai cu iubirea n-au legatura, ci doar cu satsifacerea unor instincte primare.
Nu am spus ca a iubi e murdar, doar ca "a te iubi" cu partenerul/paretenera prin orice modalitate posibila nu e neaparat normal pentru toata lumea. Si aici ma refer la acele lucruri carora unii le spun perversiuni sexuale, si altii le zic "joculete erotice",ca sa sune mai frumos.
Crimele cu substrat sexual au drept autorii doar pe cei obsedati in general.
Hai sa nu depasim totusi limitel;e bunului simt. Fiecarte cu placerile si cu gusturile lui insa a-i acuza pe cei care nu gusta perversiunile de psihoze si delir mistic, e prea de tot.
O minciuna intunecata si trista este a apela la swing pentru ca, vezi doamen, a intervenit monotonia in cuplu. Totusi suntem oameni, nu suntem animale. Ca in treacat fie spus, unii copboara mai jos decat animalele, nici alea nu fac atatea perversiuni!!
Si sa stii, chiar exista persoane pentru care sexul nu e ratiunea suprema de a trai! Doar ca sunt mai putine si e oarecum logic sa fie puse la zid de majoritate. Desi putina toleranta de fiecare parte nu ar strica.
Cred ca toata lumea a auzit de piramida trebuintelor lui Maslow?? Exista trebuinte inferioare si superioare?? Intr-adevar, ptr a trece la superioare e nevoie ca intai sa fie satisfacute cele primare: hrana, sex, adapost, etc. Insa a acorda o importanta excesiva trebuintelor de baza nu indica o persoana foarte evoluata. La fel cum mananci ca sa traiesti si nu traiesti ca sa manaci nici cu sexul lucrurile nu stau altfel. Ca am intalnit o groaza de indivizi care sunt adepti ai zicalei "la urma ramai doar cu ce bagi in gura si tragi in ****".
Si apropo, aveti un articol aici pe kudika tocmai contrar topicului de fata:
http://www.kudika.ro/articol/relatii/8101/Invata-sa-spui-NU-in-pat.html

Oricum, barbatii in general nu duc lipsa de fantezii erotice (si aici ma includ chiar si eu).
Pe un site ptr barbati ar fi fost perfect normal.
Insa ma uimeste ca si femeile pun un accent la fel de mare sau chiar mai mare... Si din cate vad aria de "SEX" e cea mai populara de pe forumul "Relatii".
A, si sa nu uit: cea mai mare tampenie pe care am citit-o: acuzati partenerul ca e egoist daca nu va satisface toate poftele.Nu cumva voi care le cereti si va ganditi sa va desparitit daca nu vi le ofera sunteti mai egoiste?
Vedeti doar paiul din ochiul celuilalt am impresia.

Iar ca sa revin la subiectul principal al topicului, sunt de acord ca 2 persoane trebuie sa se potriveasca din toate punctele de vedere ptr o relatie reusita. Si in pat si in afara. Si cum barbati si femei exista din plin, NEXT! Si cu acuzele de egoism mai usor in cazul asta, ca de boala asta sufera cam toti in ziua de azi!
A trata drept "DEFECTA" o persoana doar ptr ca nu te intelegi cu ea fie si in pat e cea mai mare tampenie posibila. Las-o sa-si vada de viata ei si tu mergi mai departe, e cel mai intelept lucru.
Desigur ca daca vrei sa traiesti o viata bazata pe compromisuri si frustrari, poti incerca la infinit sa schimbi o persoana, insa nu cred ca vei reusi. E greu sa te schimbi pe tine, dar pe altcineva!
bgd74
Postat pe 11 Aprilie 2010 12:31
Draga mea,

Eu nu inteleg un lucru: spu ca te iubeste enorm, ca e capabil de sacrificii pentru femeia iubita. Dar nu intelege ca nu trebuie sa fie singurul satisfacut de relatia voastra sexuala? Nu intelege si nu stie, la 32 de ani, ca ar fi datoria lui de sot sa iti ofere satisfactie si din acest punct de vedere?
Cred ca si discutia cu un preot mai in varsta l-ar edifica. Puritanismul nu este legat de cat esti de religios, ci de cat de "pur" vrei sa pari. Daca poate face sex inainte de casatorie dar e prea puritan sa te satisfaca, nu e doar imatur emotional, este egoist si nesincer.
Imi cer scuze ca vorbesc asa despre o persoana pe care nu o cunosc, dar peste cativa ani ai putea chiar avea surpriza ca stoicismul tau va avea efect invers celui asteptat: nemultumit de insatisfactia ta, va cauta si gasi pe cineva care sa-l "inteleaga". Altcineva decat tine.
Gandeste-te de doua ori, mai treci o data prin lista "sacrificiilor " pe care le face si fii sincera cu tine.: iti vor ajunge o viata discutiile despre casa, cina, copii, sau vei avea nevoie de un partener adevarat, care sa-ti impartaseasca si alte lucruri? Eu am sperat, incercat si luptat zece ani pana am acceptat concluzia ca nu mai pot continua relatia cu un om de care nu ma legau decat aspecte oarecum prea materiale pentru mine. Si nu ar fi trebuit sa astept atat de mult, lucrurile ar fi trebuit sa fie clare cam dupa un an :),
Fireste, fiecare are propriile aspiratii, nevoi, sentimente. Pentru tine solutia poate fi diferita. Dar gandeste-te bine inainte de casatorie: e un pas pe care ar trebui sa-l facem doar o data si bine in viata.
kudika040515
Postat pe 11 Aprilie 2010 13:58
BUNA! Vreau sa iti spun ca si eu am trecut prin asta,si e super nasol...............parerea mea este sa va vedeti fiecare de viata lui ptr ca diferiti f mult din punct de vedere spiritual. bafta
yun86
Postat pe 11 Aprilie 2010 14:21

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
ciclu peste sarcina 3 De la: lucignola 6 Octombrie 2010 22:03
VIRUSUL HPV imi distruge viata 219 De la: TIGRA 14 Octombrie 2010 12:24
Angajari Millionwins STUDIO Videochat 4 De la: cristi_nne 4 Aprilie 2012 15:29
ce va atrage la corpul unui baiat? 72 De la: marco918 20 Ianuarie 2010 02:11
Soțul meu vrea sex oral 6 De la: kudika_1032588 8 Iulie 2018 15:18