Mai multe
|
Buna , In aceasta situatie ma aflu si eu de mai bine de 9 ani, la inceputul relatiei cu sotul meu am fost foarte dezamagita de lipsa lui de pasiune, nici acum dupa atatia ani nu am reusit sa-l fac sa se schimbe. Si eu sunt o persoana careia ii place varietatea in cuplu, la fel cum spui si tu , sotul meu este foarte sufletist, ma iubeste, imi face toate poftele, de aceea am acceptat stilul lui , pentru ca desi nu exista pasiune in cuplul nostru, am invatat ca viata in doi implica mult mai multe lucruri, pe care le consider mai importante decat pasiune. De aceea te sfatuiesc inainte de a spune DA, sa te gandesti bine ce-ti doresti de la partenerul tau: Pasiune sau un barbat care te apreciaza pe tine asa cum esti. Sper sa te ajute cumva sfatul meu Cu drag Pufoasa |
||
|
kudika153138 Postat pe 11 Aprilie 2010 14:46 |
||
|---|---|---|
Tanti "misticã-vrãjitoare", ca dulãu bãtrân ce sunt pot remarca la un singur ham de al meu cã numai noi cãþeii nu comunicãm cu partenera pentru cã în primul rând nu avem limbaj ºi ne intereseazã doar . Aºa cã atunci când fiinþele umane, stãpânii noºtri umblã de fapt doar dupã se ajunge într-o situaþie ca cea prezentatã de tine. Ca subiect de topic inventat e mai slab ca un cãþel jigãrit, iar ca subiect real, refuz sã cred cã noi rasa caninã avem uneori ca stãpâni, doar niºte animale ca ºi noi, doar cã merg în douã picioare. ªi vã lãsãm vouã oamenilor problemele stringente de bãgare a , în cele mai importante probleme umanitare. Pentru voi ãºtia, ar fi o soluþie, castrarea. Aºa nu aþi mai umple internetul cu inepþii, scornite de oameni lipsiþi de cea mai elementarã educaþie sexualã. De barbaþi care în timpul copulaþiei spun partenerei "te iubesc" ºi femei care când au orgasm spun la fel "te iubesc" pertenerului. Expresia corectã este " ce bunã eºti de _utut" respectiv "ce bine mã _uþi". Aºa cã oameni buni, când vi se spune "iubiþi-vã", ºi voi înþelegeþi, "_uteþi-vã", asta e problema voastrã nu a noastrã, a "cãþeilor educaþi sexual" Dacã se inventau hingheri ºi pentru oameni, eraþi sãltaþi de mult din mijlocul rasei umane. Dar norocul vostru, ghinionul nostru.
|
||
|
addodas Postat pe 11 Aprilie 2010 14:48 |
||
Draga mea in viata femeile pot sa faca multe sa schimbe lumea chiar ,dar aici tu ai o problema vrei sa-l schimbi sa il faci sa fie altfel decat e ,important e sa va placeti asa cum sunteti si sa va respectati ,probabil tu iti doresti mai mult e limpede ca lui ii place asa si tie altfel ori il schimbi ori il accepti,sotul meu nu are imaginatie dar aceepta pasiunea mea si incearca sa imite dar nu e acea scanteie asta inseamna normalitate acum depinde de cat de mult iti doresti de la viata..l-ai putea accepta asa toata viata?
|
||
|
|
||
|
kudika098468 Postat pe 11 Aprilie 2010 15:02 |
||
De la: amrita, la data 2010-04-11 01:27:08Ideea este in felul urmator,eu si sotul meu avem aceeasi problema ca a voastra,eu sunt pasionala,el doarme pe el..am venit cu inventii,e ff egoist,eu sa vin cu tacamul de inventii,iar el nu misca un pai,raspunsul lui la aceasta problema a fost-asta nu este problema,si ce s afac as asunt eu-,gandeste-te bine inainte de a-ti pune pirostriile cu el si pe urma s amai apara si un copil cum mi s-a intamplat mie.Discuta cu el ff bine si clar,ca s anu regreti,daca nu,gaseste-ti pe altcineva cu care chiar s afii compatibila,pt ca patul chiar e ff important intr-o casnicie.sau o tragedie cand unul doarme si celalat se uita pe pereti. La fel e si la mine...suntem casatoriti de 4 ani,nu avem copii(nu am considerat ca e cazul inca...).La fel e si el,fara idei noi ,fantezii etc,dar la noi daca ii propun ceva "nou" accepta,dar tot eu sa fac toata "treaba",el mai putin...problema este ca de 5 luni nu am facut sex!!!DA de 5 luni! Am stat de vb cu el...el nu o considera "o problema"...zice ca ma iubeste,iar daca il intreb ca dece nu....zice "NU STIU"....PROBLEME CU ...NU ARE!!! Eu am incercat orice (aproape=eu sunt cu idelile ,el fiind in lipsa...),dar ma refuza ... nu are pe alta(stiu sigur!! cum? nu conteaza!important e ca stiu...).Am inceput sa ma simt super penibil,stand si "milojindu-ma" la el sa faca sex cu mine!!! I-am zis ca imi voi cauta pe altul,dar nici un efect din partea lui.eu nu mi-am gasit...inca,desi ma bate gandul...iar daca mi-as gasi tot eu as fi de vina??????????? NUUUUUUUUUU!!!! Ce trebuie sa fac?S-al platesc?Cu...cadouri am incercat...s-al mituiesc?Cered ca daca i-as propune sa o facem si el ar accepta,as simti ca o face doar ca sa-mi "inchida" mie gura ,sa nu ma mai plang....tot penibil mas simtii.Mai mult sex faceam cand eram prieteni si nu casatoriti!!! Eu am 28 ani,el 31... Deci nu va lasati injosite ca si mine!!!! Testatil inainte da a zice "da",sexul conteaza orice ar zice cineva,chiar daca te intelegi super cu el (cum e cazul meu...) aceasta "problema " te indeparteaza sigur de el...incet,incet....fara sa-ti dai seama....La inceput te intrebi cu ce ai gresit?are pe cineva?sunt urata?nu mai vede la mine ceea ce vedea inainte?are probleme medicale? ce nu e inregula la mine? DAR NU E ASA!!! NU TU ESTI DEVINA ... CI EL!!!!Apoi cu timpul iti dai seama ca tu ai incercat si el=te lasa cu "buzele unflate" si nu meritam asa ceva,oricine=fata sau baiat!!! Sfatul meu : NU VA LASATI INJOSITI!!! MAI SUNT SI ALTII/ALTELE!!!!! Sper sa-mi rezolv si eu "problema"....fie cu el ....fie cu........ |
||
|
clodinne Postat pe 11 Aprilie 2010 15:07 |
||
|
Iubitul tau este asa cum simte sa fie ca barbat si ca om, daca consideri ca nu esti total satisfacuta in intimitate,cred ca e mai bine sa iti vezi de viata ta. Sunt destule femei,care vor fi e fericite cu modul lui de a se comporta intim si destui barbati care sa te faca pe tine fericita...asa cum spunea cineva mai sus " nu le poti avea pe toate" iar sa dai cu pietre in el, doar pentru ca nu se poarta ca si precedentii.....mi se pae putin cam deplasat.
|
||
|
ioana_drg Postat pe 11 Aprilie 2010 15:11 |
||
|
Din experienta mea , barbatii cu fantezii sexuale , au mult mai putina fantezie pentru ca celelalte aspecte ale vietii de cuplu sa functioneze , au mai putina atentie fata de partenera in afara patului , au mai putina sensibilitate in momente grele inerente vietii , etc. Vrei un amant extraordinar ? Ok , nu-l cauta insa in persoana care poate sa-ti fie alaturi o viata intreaga , la bine si la greu ! Este o contradictie de termeni . Asa e viata , au mai spus-o si altii aici , nu poti sa ai totul , sau oricum , nu de la o singura persoana Iti doresc multa intelepciune si putere de a lua hotarari sanatoase , asa cum le vezi tu ! |
||
|
dunguta Postat pe 11 Aprilie 2010 15:14 |
||
De la: ioana_drg, la data 2010-04-11 15:11:00Iubitul tau este asa cum simte sa fie ca barbat si ca om, daca consideri ca nu esti total satisfacuta in intimitate,cred ca e mai bine sa iti vezi de viata ta.nu poti avea si fanetezii si satisfactie totala in pat... e mult prea mult nu crezi,,??? |
||
|
kudika029282 Postat pe 11 Aprilie 2010 16:11 |
||
ai o fire ce nu se lasa usor ? incearca sa il ademenesti cu altceva adica .asteaptal cand vine acasa intr-o lenjerie sexi vezi nici asa nu ai vine inspiratia. |
||
|
nikbia Postat pe 11 Aprilie 2010 17:20 |
||
|
salut . si eu am avut o problema asemanatoare. am spus ca e mai importanta dragostea si am ajuns chiar sa ne casatorim. surpriza.. dupa un timp atat de multe frustrari au aparut incat s-a ajuns la divort. gandeste-te foarte bine daca poti rezista pe termen lung. succes |
||
|
andreeapetrus Postat pe 11 Aprilie 2010 18:17 |
||
| orice barbat are fantezii sexuale. in cazul tau ar trebui sa incerci cu ceva sexi de imbracat sau cu vorbe mai "deochiate" si daca nici asa nu merge spune-i ca ii aduci inca o femeie in pat si o sa vezi ce repede isi da drumul la fantezii... | ||
|
magda__maria Postat pe 11 Aprilie 2010 18:20 |
||
| Oameni buni!Nu exista om in viata fara fantezii,fara dorinte,indiferent de varsta pe care o are,indiferent de capacitatea lui intelectuala...pana si cei cu un IQ subliminal au fantezii legate de sexualitate.Se bate apa-n piua zadarnic pe acest subiect.Cei care nu isi exprima aceste fantezii in fata cuiva demonstreaza ca nu au incredere in acea persoana,au un motiv.Multe din aceste motive tin de tiparul educational pe care l-au primit,de aceea multi barbati considera ca nu pot adopta acelasi stil de a face sex cu sotia sau cu viitoarea sotie asa cum o fac la bordel sau in alta parte.Alt motiv ar putea fi teama de a nu cadea in ridicol in fata celei pe care o iubeste sau o doreste.Pana la urma totul depinde de experientele pe care le traim si nu putem fi obiectivi,oricat ne-am stradui. | ||
|
abrry_s Postat pe 11 Aprilie 2010 19:34 |
||
| E mult de discutat pe tema avansata de tine, am citit mesajul tau in intregime si cateva comment-uri, respectiv raspunsurile tale. Nu incerc sa fac pe consilierul in schimb cred ca va trebui sa iei problema mult mai in serios, nu ca ai fi superficiala dar ma tem ca tratezi putin cam la diferit decat ar fi normal consider eu. In primul rand problema pe care o identifici tu nu are prea mult de a face nici nu modul in care a fost educat in familie pe subiect si nici in religie, pur si simplu sunt oameni care nu au o deschidere atat de facila pe teme de acest gen, pe cand sunt oameni cu aceasi educatie si ideologii teologice dar care privesc diferit subiectul.Eu nu vreau sa raspund ca barbat neaparat ci ca om in primul rand, toate solutiile care le-ai primit, ba ca ar trebui sa cauti in alta parte, ba ca el nu se va schimba, nu sunt solutii, tu va trebui sa cauti raspunsul in interiorul lui.In primul rand va trebui sa comunicati, dar nu o fa in mod brutal, adica sa te pui direct sa-i spui ca ar trebui sa se schimbe, fa-l pe el sa-si de-a seama ca are nevoie de schimbare.sunt convins ca si el doreste la fel de mult relatia cu tine cum o doresti si tu, iar in privinta asta trebuie sa intelegi atat tu cat si el ca amandoi formati un cuplu care este un singur trup in devenire, atata timp cat aveti ganduri serioase.Un singur trup insemna ca nu puteti face nimik unul fara celalat, iar din unct de vedere intim fiecare trebuie sa-l slujeasca pe celalat, atunci cand iubesti nu mai contezi tu, ci conteaza el si invers deci el ar trebui sa intelega in in procent de 100% va trebui sa caute sa implineasaca placerea ta si prin asta el va avea o placere pe care nici nu o banuie. Vreau sa iti spun ca eu am o relatie care dureaza de 16 ani, cel mai mult am invatat din greseli, din ale mele, de aia incerc sa le spun altora ce pot sa nu ajunga la suferinta, dar nimik nu se compara cu a darui dragoste, si o fac pe zi ce trece cu mai multa daruire.Sotul este capul femei asa cum Cristos este capul bisericii, iar El s-a manifestat cu dragoste, o dragoste atat de mare incat si-a dat viata pt noi, iubitul tau se va schimba daca te schimbi tu mai intai, si asta va trebui sa se produca cat de curand, sa incerci sa-l intelegi, ori asta nu se poate decat prin comunicare, am pomenit mai devreme despre asta.Cu vorba poti sa ridici si poti sa cobori un om, il poti bucura si il poti intrista, trebuie sa fii foarte atenta ce ii spui, cat ii spui si cum o spui, nu incerca sa faci pasi mari, fa marunti si siguri, vb cu el despre religie daca asta ii place, cand vb seara in pat abordeaza acest subiect, poate va fi ceva interesant, sa nu uiti sa amintesti cartea Cantarea Cantarilor din Biblie unde Solomon vb atat de gingas despre pasiune despre iubirea de femeie si barbat.Studiaza-l bine din toate pubctele de vedere, solutiile pe care le cauti nu vei gasi decat mici sugestii aici, raspunsul il ai tu pt ca tu il cunosti cel mai bine, daca vrei putem vb in privat, eu si sotia mea ne-am propus sa ajutam orice cuplu care are nevoie pt a ramane impreuna.am scris cam mult dar poate intelegi tu ceva din cat am scris, iti doresc multa intelepciune si pasiune sa-l cunosti pe iubitul tau si apoi vei descoperi si pasiunea care il poate mistui pe el. | ||
|
Dezamagit Postat pe 11 Aprilie 2010 22:16 |
||
|
Da o naibii,asta nu e om si nu e barbat!Cu un astfel de om nu vei fi fericita niciodata!Un barbat care vrea sa-ti fie sot ar trebui sa faca si imposibilul daca te iubeste ca tu sa te simti bine si asta vice verso!Dar daca el nu vrea sa faca ceea ce doresti tu vei ramine mereu cu vise neindeplinite,cu amaraciune fara orgasm si fara placeri,lucruri atta de normale dat de dzeu ca sa traim cu ele!Nu te lasa calcata de acest dobitoc iarta-ma!Tu nu esti pragul nimanui ca sa stearga cineva piciorul in tine! Esti superba,frumoasa si plina de viata draga mea,nu-ti irosii viata degeaba pentru cineva care nu te merita,pentru ca vei ajunge daca ramai cu el sa o uresti si sa cauti amanti si ce viata ar mai fi acela???Lasa sa mearga el pe drumul ales de el ca numai atunci asi va da seama cine ai fost pentru el cind nu te va mai avea alatur! |
||
|
raziela Postat pe 11 Aprilie 2010 22:22 |
||
....minunat cã existã un astfel de simulacru de mascul...altminteri...cum am mai avea noi oportunitatea de a trata de frustrare partenerele lor ? ..."noi"...cei vicioºi...desigur...în accepþiunea lui
|
||
|
pseudonius Postat pe 11 Aprilie 2010 22:39 |
||
asa este... va spun din experienta..sa va potriviti la pat va salveaza relatia... eu si prietenul meu suntem impreuna de aproape 4 ani... daca nu ne simteam atat de bine in asternuturi si nu descarcam toata energia negativa dintre noi in acest mod.. eram de mult timp despartiti... si da, la 32 de ani nu-i mai faci educatie si nu ai cum sa-l scoti dintr-ale lui... imi pare rau pt tine.. dar trebuie sa gasesti o solutie.. cand am vazut titlul am zis k e un barbat adevarat crezand k e vb de fantezii cu alte femei sau cine stie ce filme sau pt ce vedete...(ma enerveaza la culme asta si sunt f geloasa, pt k atata timp cat el ma are pe mine si tot ce-si doreste, de ce i-ar trebui altceva?) ... insa akm ma sucesc si spun k .. nu stie ce pierde!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! va trebui sa inteleaga k e normal sa se intample si chestii oarecum ciudate intre voi.. in pat ma refer.. altfel..e pierdut... insa partea cu jucariile sexuale poate e putin exagerata.. te-ai gandit k poate asta l-a speriat? trebuie sa te hotarasti.. tu alegi sa-ti fie bine sau rau! ai grija de tine! va pup pe toti...
|
||
|
dr10mady Postat pe 12 Aprilie 2010 01:07 |
||
|
din p m d v cred ca o relatie care are nevoie de asa ceva e pe sfarsite... ai nevoie de "condimente" numai daca intervine plictisul si rutina...cand e pasiune nu ramane decat sa "aruncati" materialul textil posedat pentru a ajunge acolo unde trebuie... .de ce sa mai ai nevoie de "teatru"?! |
||
|
lili_r Postat pe 12 Aprilie 2010 02:45 |
||
| imaginatie are? in general vb? ce meserie are?sfatul meu este sa consulti un psiholog(nu tu) ci sa-l convingi pe el sa mearga.Daca nu????/!!!!! lasa-l.aspectul intim are un rol IMPORTANT in viata d cuplu si peste un an, ai sa-ti cumperi vibrator si ai sa-l folosesti pe ascuns.Faptul ca nu face "giumbuslucuri" pana la varsta asta nu ar fi pb dar faptul ca nu accepta noutati e mai grav.Deci daca nu vrea sa te piarda fie accepta solicitarile tale,fie psihologul sau >>>>pa,la revedere.Doamne! dar chiar nu-si da seama ce pierde??//????????????????? | ||
|
mans Postat pe 12 Aprilie 2010 09:57 |
||
| buna, nu am mai fost de mult pe aici, dar ce am vazut astazi a fost destul de interesant pentru mine...eu sunt in aceeasi situatie ca si tine, de fapt ca si prietenul tau...sper sa intelegi,si asta nu e de la religie ci de la educatia severa primita de acasa si lipsa unei experiente sexuale mai vaste... eu am ajuns sa ma casatoresc cu el, adica el cu mine si asta pentru ca daca stai sa te gandesti peste cativa ani se va ajunge la o monotonie in relatia sexuala si va fi mai mult respect in familie... vom avea si un bebe peste mai putin de 7 saptamani, asta pentru ca nu am vrut ca diferentele de dorinte sexuale sa ne rapeasca ceea ce este mai de pret intr-o relatie: iubirea.daca prietenul tau ar fi ca mine... eu ma lupt cu morile de vand sa fiu pe placul lui...el nu vrea anumite pozitii ciudate cum gandesc eu ci ar vrea mai mult oftat, strigat de placere si mai multa vorba in timpul actului sexual...eu prefer pozitii mai diferite decat cele clasice. Asta e daca nu ma pot exprima, doar simt ceea ce se intampla si asta e placerea...ce sa-i faci? sa-i dai cu piciorul unei relatii care poate dura 100 de ani din cauza unui nimic de pozitie sau de geamat? Asta numai daca nu esti hotarata asupra unei familii si a unei relatii de durata( adica o casatorie si niste bebei). Mult succes cu aducerea lui in lumea ta... dar cu lumea lui cum ramane???? | ||
|
ionelia1986 Postat pe 12 Aprilie 2010 10:19 |
||
De la: ionelia1986, la data 2010-04-12 10:19:12buna, nu am mai fost de mult pe aici, dar ce am vazut astazi a fost destul de interesant pentru mine...eu sunt in aceeasi situatie ca si tine, de fapt ca si prietenul tau...sper sa intelegi,si asta nu e de la religie ci de la educatia severa primita de acasa si lipsa unei experiente sexuale mai vaste... eu am ajuns sa ma casatoresc cu el, adica el cu mine si asta pentru ca daca stai sa te gandesti peste cativa ani se va ajunge la o monotonie in relatia sexuala si va fi mai mult respect in familie... vom avea si un bebe peste mai putin de 7 saptamani, asta pentru ca nu am vrut ca diferentele de dorinte sexuale sa ne rapeasca ceea ce este mai de pret intr-o relatie: iubirea.daca prietenul tau ar fi ca mine... eu ma lupt cu morile de vand sa fiu pe placul lui...el nu vrea anumite pozitii ciudate cum gandesc eu ci ar vrea mai mult oftat, strigat de placere si mai multa vorba in timpul actului sexual...eu prefer pozitii mai diferite decat cele clasice. Asta e daca nu ma pot exprima, doar simt ceea ce se intampla si asta e placerea...ce sa-i faci? sa-i dai cu piciorul unei relatii care poate dura 100 de ani din cauza unui nimic de pozitie sau de geamat? Asta numai daca nu esti hotarata asupra unei familii si a unei relatii de durata( adica o casatorie si niste bebei). Mult succes cu aducerea lui in lumea ta... dar cu lumea lui cum ramane???? .... "cu lumea lui cum ramane?".... nu pot sa nu comentez iar pe marginea acestui subiect. cu lumea lui cum sa ramana?...pai e tare rau ca lumea lui sa fie departe de lumea ei. eu beneficiez de asemea relatie de cativa ani. suntem casatoriti , parinti si ne iubim. il iubesc mult. dar hai sa vedeti cum e cu treburile astea si nu mai blamati biata femeie ca vrea pasiune si nu are ! l-am cunoscut cu mai multi ani in urma. parea cel mai cuminte si mai iubitor barbat din viata mea. inaintea lui , numai relatii gresite , fara speranta. ceva imi spunea ca nu vreau sa fiu cu el , nu stiam ce anume ...si am fost doar prieteni , vorbeam vrute si nevrute dar nu ma simteam atrasa altfel de el. dupa cativa ani , am dat o sansa relatiei sa fie mai mult. si ne iubeam dar ceva , instinctiv , ma atentiona ca nu e totul ok. partea pasionala nu era ok. contrar celor scrise de diverse persoane , pasiunea in cuplu este esentiala. te face sa te simti femeie , nu doar o anexa a oalei cu ciorba de pe aragaz. deci , vazand eu ca pasiunea e aprox zero si ca mimeaza , am inceput sa fiu curioasa. sa stiti ca nu exista om fara dorinta sau fantezii erotice pe lumea asta. atunci cand par sa lipseasca e pt ca nu si le poate exprima sau pt ca vrea sa ti le ascunda. eu am descoperit ce vroia sa ascunda , dar eram deja parinti si nu l-as fi lasat nici daca aflam ceva mai rau. important e ca lucrurile pe care le practica --fara mine ---erau mult peste imaginatia oricaruia dintre dvs. drumul asta e cu un singur sens. ai devenit dependent de senzatii tari , nu mai reactionezi la stimuli obisnuiti. a putut discuta despre fetisurile astea abia la cativa ani distanta , pretinzand ca nu mai practica. asta nu e relevant pt ca a ramas lipsa de satisfactie a unei relatii normale. daca nu imi puneam intrebari as fi ramas la argumentele pe care le ofera unii , ca intr-o relatie serioasa nu e mare lucru sexul , ca ma respecta , etc. un sot isi poate respecta si iubi sotia fara sa ii dispara apetitul sexual. deci , nu am mai incercat nici lenjeria sexi ( cum sfatuiesc cativa pe aici , sa rad , nu alta....) , nici pozitii , nici sa iau initiativa ....pt ca nu se intampla nimic. si nu se va intampla nimic. ajunsesem la 1 data pe luna sau mai rar si cand era , degeaba era. reamintesc ca se intampla intr-un cuplu bazat pe dragoste.... cand credeam ca relatia noastra va ajunge la citit ziarul impreuna pe canapea , am trecut in etapa superioara. descopar din intamplare ceva scris de el in care se descria si adauga "activ". stiti voi ce inseamna activ? nu inseamna doar plin de energie , mereu in miscare ...mai inseamna si altceva....mai inseamna gay-activ. asa ca , puneti-va intrebari si nu va fie teama sa aflati raspunsul. nu va inchideti in carapacea femeii devotate care nu trebuie sa stie , sa vada , sa auda , sa inteleaga ....daca multe femei prefera sa nu stie ce face relatia lor rece si doar "respectuasa" , atunci e numai vina lor cand adevarul le va cadea in cap. |
||
|
ema_35 Postat pe 12 Aprilie 2010 14:36 |
||
|
... si in final credeti ca mai conteaza daca e sau nu gay sau bisexual? intrebarea va ramane cat traiesc ....important e ca nu ma mai simt de muuult timp femeie , ca nu mai visez la vreo schimbare , ca nu mai merg la coafor de 4 ani , ca ma ingras , ca nu imi mai pasa cum arat , cine ma vede . important e ca nu voi mai avea niciodata incredere in mine , ca nu doresc sa compensez cu o relatie extreconjugala , ca nu mai am nici macar dorinta si ca maine va fi ca si azi. si il iubesc , nu l-as da pt nimeni in lume . |
||
|
ema_35 Postat pe 12 Aprilie 2010 15:02 |
||
De la: addodas, la data 2010-04-11 14:48:44 |
||
|
kudika120283 Postat pe 12 Aprilie 2010 16:16 |
||
| Incercam sa-i raspund lui addodas, cu riscul de a fi luata si eu pe sus imediat dupa asta. M-au deranjat "expresiile corecte" "ce buna esti de _utut" si "ce bine ma _uti", nu din punct de vedere al limbajului, ci din punct de vedere al misoginismului. Cu vederi asa de inguste vis-a-vis de sex, sigur ca nu poti sa intelegi problema fetei. Ideea e ca cele 2 expresii corecte se aplica si invers si din cate stiu eu chiar mai des. Crede-ma nu sunteti voi singurii in actiune acolo si dupa ce ai spus prostia asta eu cred ca nu ai intalnit niciodata o femeie care sa aprecieze o partida buna de sex. Sau poate ai intalnit, dar nu stii. Vezi cine nu ti-a mai raspuns la telefon in ultimul timp. | ||
|
kudika120283 Postat pe 12 Aprilie 2010 16:27 |
||
De la: amrita, la data 2010-04-11 01:27:08Ideea este in felul urmator,eu si sotul meu avem aceeasi problema ca a voastra,eu sunt pasionala,el doarme pe el..am venit cu inventii,e ff egoist,eu sa vin cu tacamul de inventii,iar el nu misca un pai,raspunsul lui la aceasta problema a fost-asta nu este problema,si ce s afac as asunt eu-,gandeste-te bine inainte de a-ti pune pirostriile cu el si pe urma s amai apara si un copil cum mi s-a intamplat mie.Discuta cu el ff bine si clar,ca s anu regreti,daca nu,gaseste-ti pe altcineva cu care chiar s afii compatibila,pt ca patul chiar e ff important intr-o casnicie.sau o tragedie cand unul doarme si celalat se uita pe pereti. Cand el doarme, pot trece eu pe la matale sa-ti tin de urat?
|
||
|
Trecatorul Postat pe 12 Aprilie 2010 16:48 |
||
| Citesc la mult timp dupa prima ta postare si nu stiu daca mai simti nevoia de a afla parerile altora. Scriu, totusi. Ca sa iti spun ca ceea ce te deranjeaza cel mai mult la altii sunt propriile tale probleme. Ei, ceilalti, sunt doar oglinzile noastre. Da, oricat de absurd ar parea. El este oglinda ta. Cauta in tine. Acolo sunt problemele, nu in el. Spui ca il iubesti. Iubirea este acceptare. Si daruire neconditionata. Ar fi multe de spus. Daca vrei sa vorbim, iata adresa mea de mail: gbarbu28@gmail.com. | ||
|
GabrielaB Postat pe 12 Aprilie 2010 17:04 |
||
De la: Trecatorul, la data 2010-04-12 16:48:49mai trecatorule pe la multe vrei sa mai treci..??De la: amrita, la data 2010-04-11 01:27:08Ideea este in felul urmator,eu si sotul meu avem aceeasi problema ca a voastra,eu sunt pasionala,el doarme pe el..am venit cu inventii,e ff egoist,eu sa vin cu tacamul de inventii,iar el nu misca un pai,raspunsul lui la aceasta problema a fost-asta nu este problema,si ce s afac as asunt eu-,gandeste-te bine inainte de a-ti pune pirostriile cu el si pe urma s amai apara si un copil cum mi s-a intamplat mie.Discuta cu el ff bine si clar,ca s anu regreti,daca nu,gaseste-ti pe altcineva cu care chiar s afii compatibila,pt ca patul chiar e ff important intr-o casnicie.sau o tragedie cand unul doarme si celalat se uita pe pereti. |
||
|
kudika029282 Postat pe 12 Aprilie 2010 18:22 |
||
| Eu zi ca nu are treaba educatia religioasa daca e data cum trebuie..ptr ca e permis orice intr-un cuplu unde exista iubire si intelegere atata timp cat ambii partneri sunt ok....Cat despre partnerul tau...nu stiu poate e un tip mai conservator....dar afla ce-i place lui, incearca sa-l iei altfel si discuta cu el...comunicare e cea mai importanta,....spune-i ca nu ca nu esti multumita de el dar ptr faptul ca-l iubesti vrei si sa explorezi mai mult in domeniu asta.Ia-l usor, eu cred ca se poate...bafta | ||
|
jeanpierre Postat pe 12 Aprilie 2010 20:54 |
||
| Ar exista doua variante in cazul tau, cel putin asa percep eu, in primul rand nu la orice pas vei da un barbat ca el, iubitor ambtiios, te respecta ca femeie, genul de familist convins etc daca vei lua decizia sa te desparti de el , este posibil sa treci printr/o perioada in care vei i ncerca sa cauti un barbat pasional si plin de fantezii, si vei gasii te asigur, insa cred ca asta va fi unica calitate pe care o vei descoperii la foarte multi barbati, insa calitatile pe care le detine barbatul de langa tine, mai greu le vei reintalni si resimti. A doua varianta este aceea de a incerca sa/l inveti alfca siabetul simtirilor tale,dar foarte lent si cu rabdare, fara sa se observe ca tu faci asta cu el, nu mai dai niciun semn ca el ar avea o problema , te porti ca si cum a inceput sa fie pe aceesi lungime de unda cu tine.El este foarte constient ca tu nu esti pe deplin fericita, pentru ca te iubeste, dar cu toate astea problema lui isi are radacinile in copilarie,care nu poate fii numita problema.Este special si trebuie sa gasiti o solutie care sa va multumeasce a amandoi, fara ca niciunul dintre voi doi sa nu se simta cel problematic si oaia neagra. | ||
|
bonux Postat pe 12 Aprilie 2010 23:12 |
||
|
... Inainte de toate, vreau sa te felicit pt elegantza si calitatea modului tau de exprimare... complimente si admiratzie... Si totusi , uite ca si la nivelul tau , exista nemultzumiri ... ce bine ca exista... :)) altfel am sta aici ca mutzii si nu am avea nimic de discutat :)) :)) :)) Dar acum, uite ca avem ... Deci ? Foamea, Setea, Dorintza, Dorul, Intrebarile , Curiozitatzile , Pofta, Golul, Gaura neagra... Nevoile... ce sint astea ? ce parere are sotzul tau ? sint bune ? rele ? Cum ai putea sa savurezi gustul capsunelor, daca nu ar exista pofta de ele ? Cum am putea sa ne bucuram de toate bogatziile universului , daca nu ar exista dorintza golului care vrea sa fie umplut ??? Sotzul tau e orb ??? Nu vede frumusetzea dorintzelor tale ??? Altzi barbatzi, chiar foarte multzi , duc lipsa enorma de gauri negre in jurul carora sa creeze o galaxie ... iar el ? doarme :)) Eu am folosit GELOZIA ca sa-mi rezolv o problema aprximativ asemanatoare :)) I-am spus ca voi merge sa-mi satisfac dorintza, in compaina a doua lesbiene. Iar cu ea, voi merge Dumineca la Biserica :)) :)) :)) :))= Si ??? Ce crezi ??? :))) Crezi ca am reusit sa-mi rezolv cazul ??? :)) Deci ? Propune-i si tu ideea... Sambata seara, vei merge sa-ti petreci timpul cu persoane de genul meu Barbatzi plini de fantezie, magie, pasiune, admiratzie, viatza... Iar Dumineca dimineatza, vei merge sa te plictisesti impreuna cu el la Biserica ... :))= Tu inca esti vie, nu-l lasa sa-ti omoare sufletul... Autor: Mihai Eminescu Poezia Preot si filosof de Mihai Eminescu Caci n-avem sfintii vostri, voi ne mustrati, preoti, Desi de-a voastra tagma suntem si noi cu toti... Si noua vanatoarea de aur si marire Ne-nsamna-n asta lume a Raului domnire. ................................................................ Caci eretic e tiranul, ce Crucii se inchina Cand oardele-i barbare duc moarte si ruina. In van cu maini uscate se roaga, tiind strana, Deasupra lor cu aripi intinse sta Satana. Degeaba langa patu-i alaturi sta sicriul Cand gloatele-i pe lume au tot intins pustiul. Ce Dumnezeu e-acela care-ar putea sa-i ierte ? Ca tzari intregi schimbat-au in intinsori deserte ! Si eretic e-acela ce rasa v-o saruta Cand ura-n a lui suflet, de veche, e statuta ! In van cercati a-i drege caci rai raman de-a valma Si trebuie ca soarta sa-i spulbere cu palma, Din visul sa-i trezeasca, cu care-i inconjoara Demonul lumii-acestei — comedia-i bizara. Nu ne mustrati! Noi suntem din cei cu-auzul fin Si pricepuram soapta misterului divin. Urmati in calea voastra multimii de absurzi Si compuneti simfònii si imnuri pentru surzi, Ascuteti adevarul in idoli, pietre, lemn, Caci doar astfel poate sa priceapa, tot neamul cel nedemn Al oamenilor zilei sublimul adevar — Ce voi spuneti in pilde, noi le avem din cer. |
||
|
denis_3d25 Postat pe 13 Aprilie 2010 01:51 |
||
|
Din punctul meu de vedere, problema este la tine! Daca te simti dorita si iubita, ce mai vrei? Poate sa cultivi arta sexului ! At cauta-ti un barbat care sa te satisfaca, dar trebuie sa ai grija ! Si acolo exista nuante ! Ce inseamna pt tine spirituala? Ai spus ca este religios, asta insemnand, probabil, ca e ocupat mai mult de rit decat de intelegerea vietii in infinit. Poate este un om pragmatic ! Asta poate fi o scuza ! Tu ii poti arata ! Dar eu cred ca ai inteles gresit spiritualitatea: NU SE EXCLUD REGULILE ! Iar regula de baza intr-o relatie adevarata este DRAGOSTEA , nu asteptarile, nu egoismul, etc. Ciudat este ca avand valori comune ar fi trebuit sa mearga totul minunat ! Sau e doar o masca si , de fapt, in centru tot EUL este, si nu valorile de care va prevalati? |
||
|
kudikaroxi Postat pe 13 Aprilie 2010 12:11 |
||
| Si , inca ceva: daca si-ar pierde functiile sexuale, ce s-ar intampla cu rel voastra ? Probabil ar fi distrusa ! Asta nu este IUBIRE, ci comunicare la chacre inferioare, care nu te fac demna de specia acesta dotata cu ratiune ! | ||
|
kudikaroxi Postat pe 13 Aprilie 2010 12:16 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Produse M.A.C. direct din America, cine vrea ? :) | 1 | De la: kudika383478 18 August 2012 10:17 |
| nu simt placere in timpul penetrarii desi nu sunt frigida | 96 | De la: milivanili 28 August 2014 11:08 |
| zuzu | 14 | De la: kudika029282 30 Decembrie 2010 10:36 |
|
|
||
| Caut femeie casatorita | 136 | De la: aditadani 18 Martie 2014 01:38 |
| Topic pentru intrebari idioate .....!!!! | 371 | De la: cristiana_cris 25 Septembrie 2009 15:51 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.