Setari Cookie-uri

Barbat FARA fantezii sexuale...PLZ HELP!

Iti propun sa discuti cu prietenul tau si sa ii explici problema. Apoi stati si ganditi-va la niste solutii. Sunt sigur ca si tu si el puteti face anumite compromisuri. Si sunt sigur ca adanc in capul lui exista fantezii, doar ca modul lui de a le scoate la suprafata este mai lent si mai timid. Este foarte posibil sa fii devenit introvertit din pcdv sexual. Barbatul este cel care trebuie sa seduca femeia si sa fie cel cu idei trasnite si sa inventeze noi moduri de a te penetra. Daca iti asumi tu rolul asta, nu ii permiti sa se manifeste cum a intentionat mama natura.

Oricum, nu este grav ca aveti o problema si nici nu sunteti presati de timp. Vei observa ca atunci cand problema este pe masa si ii dati amandoi atentie si incercati sa o rezolvati, o sa simti ca esti mai aproape de el ... cea ce poate fi in sine un afrodisiac.

Rezervati-va 1 saptamana, mergeti la munte sau la mare .. sau undeva departe, unde va puteti relaxa si face sex toata ziua nederanjati. Nu-l critica, nu il bate la cap si nu il grabi. Ofera-i iubire si acceptare. Fii bucuroasa si excitata pentru ca esti cu el. Explorati-va corpurile. Lasa-l sa faca ce vrea cu tine si provoaca-l din cand in cand sa fie mai bun. Gandeste-te la jocuri foarte subtile si la moduri amuzante in care puteti petrece timpul.

Idea este de relaxare. Atunci puteti sa va exteriorizati mai usor dragostea reciproca. Sexul vine de la sine.

Ah.. si renunta la inhibitii (asta daca ai). ofera-te complet.... si asta va face si el.

PS. Ai grija de corpul tau. Mergi la sala, tine diete, da-ti cu toate cremele din lume. Important este sa te simti cu adevarat atragatoare.
jurah
Postat pe 13 Aprilie 2010 13:28
Eu sunt convinsa ca este un barbat minunat, iar tu o femeie pe cinste! Insa exista o incompatibilitate intre voi, o nonconcordanta in ceea ce priveste valorile sociale si principiile de viata implementate.... Singura care poate lua o decizie, esti tu. Fa-ti o lista cu cereri si oferte din partea lui, la ce ai putea renunta in ceea ce te priveste, la ce ai putea accepta in ceea ce-l priveste......O decizie grea, dar nu imposbila!!!!
mamarutza_
Postat pe 13 Aprilie 2010 13:34
De la: kudika029282, la data 2010-04-12 18:22:37
De la: Trecatorul, la data 2010-04-12 16:48:49
De la: amrita, la data 2010-04-11 01:27:08Ideea este in felul urmator,eu si sotul meu avem aceeasi problema ca a voastra,eu sunt pasionala,el doarme pe el..am venit cu inventii,e ff egoist,eu sa vin cu tacamul de inventii,iar el nu misca un pai,raspunsul lui la aceasta problema a fost-asta nu este problema,si ce s afac as asunt eu-,gandeste-te bine inainte de a-ti pune pirostriile cu el si pe urma s amai apara si un copil cum mi s-a intamplat mie.Discuta cu el ff bine si clar,ca s anu regreti,daca nu,gaseste-ti pe altcineva cu care chiar s afii compatibila,pt ca patul chiar e ff important intr-o casnicie.sau o tragedie cand unul doarme si celalat se uita pe pereti.
Cand el doarme, pot trece eu pe la matale sa-ti tin de urat?
mai trecatorule pe la multe vrei sa mai treci..??
Dar pe la tine in mod special as dori sa trec. Prezinti garantia unei nopti romantice reusite si pline de neprevazut !!!
Trecatorul
Postat pe 13 Aprilie 2010 16:33
De la: Trecatorul, la data 2010-04-13 16:33:33
De la: amrita, la data 2010-04-11 01:27:08Ideea este in felul urmator,eu si sotul meu avem aceeasi problema ca a voastra,eu sunt pasionala,el doarme pe el..am venit cu inventii,e ff egoist,eu sa vin cu tacamul de inventii,iar el nu misca un pai,raspunsul lui la aceasta problema a fost-asta nu este problema,si ce s afac as asunt eu-,gandeste-te bine inainte de a-ti pune pirostriile cu el si pe urma s amai apara si un copil cum mi s-a intamplat mie.Discuta cu el ff bine si clar,ca s anu regreti,daca nu,gaseste-ti pe altcineva cu care chiar s afii compatibila,pt ca patul chiar e ff important intr-o casnicie.sau o tragedie cand unul doarme si celalat se uita pe pereti.
Dar pe la tine in mod special as dori sa trec. Prezinti garantia unei nopti romantice reusite si pline de neprevazut !!!
pe la mine nu poti sa treci poate doar virtual nu real.nu sunt partenera potrivita.....
kudika029282
Postat pe 13 Aprilie 2010 19:03
iti recomand sa citesti TINERII SI SEXUALITATEA, a lui DANION VASILE. Nu se gaseste in librarii, dar intra pe www.danionvasile.ro O sa gasesti toate raspunsurile la toate framantarile!!! Citeste-o! Nu vei regreta!
kudika014767
Postat pe 13 Aprilie 2010 20:44
depinde cum vorbesti cu el,trebuie sa-i spui ca il iubesti ca e cel mai bun si apoi sa faci toate lucrurile care iti plac tie,fara sa mai discuti cu el ca nu se poate.trebuie sa ai o tactica a ta trebuie sa o gasesti.
kudika137905
Postat pe 14 Aprilie 2010 10:05
ai mare dreptate
floriana48
Postat pe 14 Aprilie 2010 21:58
De la: kudika029282, la data 2010-04-13 19:03:48
De la: Trecatorul, la data 2010-04-13 16:33:33
pe la mine nu poti sa treci poate doar virtual nu real.nu sunt partenera potrivita.....
Dar de ce te subestimezi draga mea?
Trecatorul
Postat pe 15 Aprilie 2010 18:36
De la: GabrielaB, la data 2010-04-12 17:04:34Citesc la mult timp dupa prima ta postare si nu stiu daca mai simti nevoia de a afla parerile altora. Scriu, totusi. Ca sa iti spun ca ceea ce te deranjeaza cel mai mult la altii sunt propriile tale probleme. Ei, ceilalti, sunt doar oglinzile noastre. Da, oricat de absurd ar parea. El este oglinda ta. Cauta in tine. Acolo sunt problemele, nu in el. Spui ca il iubesti. Iubirea este acceptare. Si daruire neconditionata. Ar fi multe de spus. Daca vrei sa vorbim, iata adresa mea de mail: gbarbu28@gmail.com.

mi-am placut foarte mult raspusul tau, este direct si rafinat, te felicit sincer.
Dezamagit
Postat pe 15 Aprilie 2010 20:52
Buna sint Dana, am citit ce ai scris mai sus, parerea mea este ca nu va potriviti din punct de vedere sexual, poate ai gasit barbatul potrivit dar nu si la sex. daca vrei sa continui relatia cu el trebuie sa te rezumi la vointele si aptitudinele lui adica sa uiti de fanteziile tale sexuale, daca nu poti renunta la el pana nu este prea tarziu.
In casnicia mea sa intimplat la fel, este o fire posaca, cu aceleasi pasiuni, si aceasi pozitie, dar am renuntat la mine pentru ca au aparut copii, sint cu el de 16 ani si totul este la fel, dar sint mai importanti copii .Daca nu te impaci cu el renunta acum daca ti la el si il iubesti asa cum este ramai cu el, totul depinde de tine, nu te gandi ca se va schimba ceva peste ani din contra va deveni monotonie odata la 3 luni ...........CEAU si succes in dragoste.........
Fulg-de-nea
Postat pe 18 Aprilie 2010 11:47
De la: kudika141011, la data 2010-04-18 11:47:38 Buna sint Dana, am citit ce ai scris mai sus, parerea mea este ca nu va potriviti din punct de vedere sexual, poate ai gasit barbatul potrivit dar nu si la sex. daca vrei sa continui relatia cu el trebuie sa te rezumi la vointele si aptitudinele lui adica sa uiti de fanteziile tale sexuale, daca nu poti renunta la el pana nu este prea tarziu.
In casnicia mea sa intimplat la fel, este o fire posaca, cu aceleasi pasiuni, si aceasi pozitie, dar am renuntat la mine pentru ca au aparut copii, sint cu el de 16 ani si totul este la fel, dar sint mai importanti copii .Daca nu te impaci cu el renunta acum daca ti la el si il iubesti asa cum este ramai cu el, totul depinde de tine, nu te gandi ca se va schimba ceva peste ani din contra va deveni monotonie odata la 3 luni ...........CEAU si succes in dragoste.........
Te compatimesc sincer !
Trecatorul
Postat pe 20 Aprilie 2010 15:22

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
femei bisexuale 10 De la: PRALEA_ 21 Iulie 2011 16:28
Relatie perversa 1 De la: kudika_1008354 17 Aprilie 2016 14:37
Impotenta la 24??!?!? 11 De la: angelina_ 2 Aprilie 2009 20:31
Virgina sau? 2 De la: kudika_19949 2 Noiembrie 2012 14:10
IN CAUTAREA UNEI PRIETENE 41 De la: dandanaua_reloaded 5 Februarie 2009 16:04