Setari Cookie-uri

SEX IN GRUP... Adevarul despre sexul in grup ... descoperirea sexualitatii... recunoasterea fanteziilor erotice ?

BFB, FBF, FBFB

aaa?? ce'nseamna alea??
Diavolyta_
Postat pe 12 Aprilie 2010 20:10
De la: Diavolyta_, la data 2010-04-12 20:10:26BFB, FBF, FBFB

aaa?? ce'nseamna alea??

e cum nu stii :)) barbat femeie barbat restul intelegi tu pupici
yumy
Postat pe 12 Aprilie 2010 20:11
De la: yumalai, la data 2010-04-12 20:11:53

aaa?? ce'nseamna alea??

yumi
miss_darine
Postat pe 12 Aprilie 2010 20:17
De la: miss_darine, la data 2010-04-12 20:17:52
De la: yumalai, la data 2010-04-12 20:11:53

aaa?? ce'nseamna alea??

yumi

miss-ule sti coada iti trimite si ea salutari si pupici >:D:D
yumy
Postat pe 12 Aprilie 2010 20:20
Sex in grup, nu consider ca e rasuflat, pentru ca nu toti il practica dar aproape toti si-l doresc! deci este acel fruct de care la toti ne este pofta dar preferam sa murim de dorinta si de foame doar din frica, ca ce va zice lumea! :) Ce vor zice partenerii cu care faci sau vei face sex in grup sau acel renumit "menage a trois" :), depinde...daca ar fi sa fie ca toti din noi, sa fim mai deinhibati, mai relaxati si sa nu judecam pe altii de parca am fi toti niste "cucoane" cu peruci care nu au de facut nimic mai bun in viatza lor decat sa barfeasca....am fi cu toti mult mai happy! Si nu conteaza nimic, absolut nimic atat timp cat te simti bine in pielea ta si nu te mustra constiinta pentru faptele tale, fie sex in grup, fantezii murdare (eventual sex)...etc, desigur sunt niste limite, care nu vreau sa le enumar eu aici.
sweety25
Postat pe 12 Aprilie 2010 20:25
Molaristule, asa sa te judece Dumnezeu dupa cum iti bati tu joc de un om necunoscut, mai precis pe tatal meu, doar pentru a te da cocos in fata fiicei lui.
(sau poate te iarta, ca pari oligofren).
soraderazboi
Postat pe 13 Aprilie 2010 16:36
De la: soraderazboi, la data 2010-04-13 16:36:54Molaristule, asa sa te judece Dumnezeu dupa cum iti bati tu joc de un om necunoscut, mai precis pe tatal meu, doar pentru a te da cocos in fata fiicei lui.
(sau poate te iarta, ca pari oligofren).
kudika029282
Postat pe 13 Aprilie 2010 19:21
De la: soraderazboi, la data 2010-04-02 20:27:21Bai, boule, du-te de te trateaza la cap! Ca orice moralist care are laturi in loc de creier jignesti niste persoane necunoscute facind supozitii ca poate ne futem in familie. Tatal meu e preot, jigodie omeneasca ce esti.

Ha, ha, ha, ha, ha... Ce patisi, mamaita ? Te jigneste lumea ? Asa vorbesti ? Tu, marea scriitoare de proza erotica (cu tata preot )... asa vorbesti ?? ''Boule'' ??? Tot asa ai scris si in proza ta erotica ? Bai boule, hai sa ne iubim ? Wow... esti sub orice critica... !! Am lipsit o perioada, sperand ca vei disparea de aici, ca te vei otravi cumva... dar am avut ghinion...
Piei, satana !!!
Exploratorul
Postat pe 15 Aprilie 2010 22:31
De la: dorinitza22, la data 2010-04-12 20:25:56Sex in grup, nu consider ca e rasuflat, pentru ca nu toti il practica dar aproape toti si-l doresc! deci este acel fruct de care la toti ne este pofta dar preferam sa murim de dorinta si de foame doar din frica, ca ce va zice lumea! :) Ce vor zice partenerii cu care faci sau vei face sex in grup sau acel renumit "menage a trois" :), depinde...daca ar fi sa fie ca toti din noi, sa fim mai deinhibati, mai relaxati si sa nu judecam pe altii de parca am fi toti niste "cucoane" cu peruci care nu au de facut nimic mai bun in viatza lor decat sa barfeasca....am fi cu toti mult mai happy! Si nu conteaza nimic, absolut nimic atat timp cat te simti bine in pielea ta si nu te mustra constiinta pentru faptele tale, fie sex in grup, fantezii murdare (eventual sex)...etc, desigur sunt niste limite, care nu vreau sa le enumar eu aici.

Fata draga, ce spui tu este foarte adevarat... numai ca din cauza unora care au apucat razboiul (vezi soraderazboi)... nu poti sa spui nimic ... imediat ti-o furi ! Oameni care in loc sa-si dea cu parerea despre acest ''fruct oprit''... vin sa corecteze exprimarea unora, sa semnaleze greselile altora... iar ei spun (scriu) ''strugurii sunt acrii''.... cu doi de i... iti dai seama...te-apuca greata !!! Daca as putea as arunca imediat toate gunoaiele astea de pe-aici... sa putem vorbi in tihna despre ce ne intereseaza...
Exploratorul
Postat pe 15 Aprilie 2010 22:37
De la: utad, la data 2010-04-02 20:42:53exploratorule,ce razboi ai declansat?dupa titlul topicului e clar ca ai avut vreo noapte zglobie cu una, si acu a erupt vulcanu in tine si vrei in grup ....virtual poate ca aici de asta gasesti

Razboi ?? Faci referire la soraderazboi, la ''gluga aia de coceni'' ??? Fata, n-o mai atacati ca-i isterica rau...
Da, ma batea gandul sa incerc s-o fac in 3 sau in 4...ma rog, in grup... dar mi-a taiat cheful doamna fiica de preot care scrie proza erotica in ziarul local din Vascauti...
Am incercat sa aflu ce crede lumea despre intalnirile erotice in grup... ce spun cei care deja au trecut prin asta... dar am reusit sa atrag prea multe mushte.... si uite ce a iesit...
Poate intr-o zi o sa reusesc sa-mi implinesc aceasta fantezie (daca voi considera ca e bine sa incerc)... si promit ca atunci cand voi vrea sa ''tin'' cat mai mult, ma voi gandi la soraderazboi si sigur ma va tine ore in sir...
E cineva pe aici care a facut sex in grup ? Imi poate spune careva o parere sincera ?
Exploratorul
Postat pe 15 Aprilie 2010 22:48
da. e foarte frumos. chestia ca pana imi venea randu' fumam o tigara, ma uitam la luna. cateodata 0era plina. argintie si stralucea placut.
da' si cand nimeream in centru'......f..uteam tot ce misca.
geo_reincarcat_iara
Postat pe 15 Aprilie 2010 22:55
De la: gigel_curiosu, la data 2010-04-15 22:55:13da. e foarte frumos. chestia ca pana imi venea randu' fumam o tigara, ma uitam la luna. cateodata 0era plina. argintie si stralucea placut.
da' si cand nimeream in centru'......f..uteam tot ce misca.

Gigel, baiatule... dar cati erati la una ?? E amuzant... E amuzant cand spui ''pana imi venea randul''... Lasi sa se inteleaga ca erati cel putin 4B la 1F... Daca am drepate, da, te cred... e normal sa te plictisesti pana te chema din nou ''datoria''...
Exploratorul
Postat pe 15 Aprilie 2010 23:03
Ia sa vedem, daca cineva ti-ar spune ca o futi pe maica-ta, nu te-ai simti ceva mai jignit decit daca ti-ar spune ca esti bou? Nu de alta, dar "boule" a fost totusi doar un alint.

In Vascauti locuiesti tu? Eu n-am auzit de localitatea asta.
Mi-e un pic mila de tine cind vad cum am ajuns sa te obsedez. Nu mai reusesti sa faci aproape nici o postare fara sa vorbesti despre mine, fara sa incerci sa ma atingi cu vorbe jignitoare si fara sa te roada cumplit ca nu reusesti. Iti dau un servetel?
Cit despre faptul ca deja ma incluzi in fanteziile tale, ai grija, ai inceput sa o iei pe aratura.

Mi-e si teama ca ti-am coborit atit de jos stima de sine si increderea in potenta ta masculina, incit n-o sa mai fi in stare ... dar deloc ...
soraderazboi
Postat pe 17 Aprilie 2010 03:12
De la: soraderazboi, la data 2010-04-17 03:12:49Ia sa vedem, daca cineva ti-ar spune ca o futi pe maica-ta, nu te-ai simti ceva mai jignit decit daca ti-ar spune ca esti bou? Nu de alta, dar "boule" a fost totusi doar un alint.

In Vascauti locuiesti tu? Eu n-am auzit de localitatea asta.
Mi-e un pic mila de tine cind vad cum am ajuns sa te obsedez. Nu mai reusesti sa faci aproape nici o postare fara sa vorbesti despre mine, fara sa incerci sa ma atingi cu vorbe jignitoare si fara sa te roada cumplit ca nu reusesti. Iti dau un servetel?
Cit despre faptul ca deja ma incluzi in fanteziile tale, ai grija, ai inceput sa o iei pe aratura.

Mi-e si teama ca ti-am coborit atit de jos stima de sine si increderea in potenta ta masculina, incit n-o sa mai fi in stare ... dar deloc ...
se vede ca esti nebuna mai femeie....
kudika029282
Postat pe 17 Aprilie 2010 19:11
02, stiu ca medicii tai nu ti-au spus ca ecranul nu este oglinda, face parte din tratamentul tau. Te ajuta sa te mai descarci. Keep up the good job.
soraderazboi
Postat pe 17 Aprilie 2010 22:31
mi-e jena sa intervin intre voi doua. ar insemna ca o punem de orgie!
geo_reincarcat_iara
Postat pe 17 Aprilie 2010 23:23
mi-e jena sa intervin intre voi doua. ar insemna ca o punem de orgie!
geo_reincarcat_iara
Postat pe 17 Aprilie 2010 23:23
De la: gigel_curiosu, la data 2010-04-17 23:23:56mi-e jena sa intervin intre voi doua. ar insemna ca o punem de orgie!
aici nu se fac orgii....
kudika029282
Postat pe 18 Aprilie 2010 17:51
De la: soraderazboi, la data 2010-04-17 22:31:2902, stiu ca medicii tai nu ti-au spus ca ecranul nu este oglinda, face parte din tratamentul tau. Te ajuta sa te mai descarci. Keep up the good job.

Doamne, cat de tampa esti.... !!!
Exploratorul
Postat pe 19 Aprilie 2010 11:08
Si chiar ai vrea sa te cred.
soraderazboi
Postat pe 19 Aprilie 2010 16:59
De la: Exploratorul, la data 2010-04-19 11:08:33
De la: soraderazboi, la data 2010-04-17 22:31:2902, stiu ca medicii tai nu ti-au spus ca ecranul nu este oglinda, face parte din tratamentul tau. Te ajuta sa te mai descarci. Keep up the good job.

nu va puneti mintea cu o redusa mintal....
kudika029282
Postat pe 19 Aprilie 2010 22:01
Intrebarea mea dupa ce am citit partial discutiile de pe aici e urmatoarea:
De ce avem fantezii?

Cu amabilitatea voastra imi voi expune si raspunsul.
Fantezii avem din mii d emotive,fiecare avand motivatii diferite si totusi aceleasi explicate in alte moduri.Consider fanteziile acel condiment inedit.Ceva nou care sa iti resfete simturile,locatia pentru mine este importanta.
Imi place sa fac sex in diferite locuri fie in natura,in locuri private sau publice.Trebuie sa recunosc ca ador variantele publice,insa trebuie sa imi asum riscuri.
Ador noutatea in materie de pozitii.Orice pozitie noua descoperita pe moment sau aflata prin diferite moduri(internet,prieteni,etc) ma face sa ma simt bine.E precum acel Refresh dat la o pagina de internet.
Ceea ce adoram cu totii sunt acele trairi pe care ni le da fanteziile pe care le punem in practica,acea stare de bine,de satisfactie inedita.
O fantezie este si subiectul acestui topic care mi se pare,desi vechi,vesnic nou.
Nu am avut parte de el si din pacate nu pot aduce nimic nou,dar consider ca aceasta picanterie e cu precadere la baietii,fetele fiind ori mai pudice ori egoiste ori...alte motive.
Cu totii suntem atrasi mai mult de amestecul dintre FBF.Si cu totii avem diferite opinii la sustinerea acestui tip de sex in grup.Probabil ca voi vrea sa incerc si acest lucru cu rpietenul meu atunci cand voi destula siguranta in mine si in partener.Ceea ce consider destul de esential in sexul in grup este partenerul/a,acea a treia persoana.Consider ca e bine sa nu fie o partenera din cercul de prieteni,insa e bine de stiut cate ceva despre ea.
Sunt multe de vorbit,de invata din astfel de experiente si bineinteles sa nu uitam sa ne bucuram de aceste delicii ale vietii.
verde_1987
Postat pe 20 Aprilie 2010 12:50

MARSH, POTAIE !
Exploratorul
Postat pe 21 Aprilie 2010 09:56
De la: ardna_1987, la data 2010-04-20 12:50:38Intrebarea mea dupa ce am citit partial discutiile de pe aici e urmatoarea:
De ce avem fantezii?

Cu amabilitatea voastra imi voi expune si raspunsul.
Fantezii avem din mii d emotive,fiecare avand motivatii diferite si totusi aceleasi explicate in alte moduri.Consider fanteziile acel condiment inedit.Ceva nou care sa iti resfete simturile,locatia pentru mine este importanta.
Imi place sa fac sex in diferite locuri fie in natura,in locuri private sau publice.Trebuie sa recunosc ca ador variantele publice,insa trebuie sa imi asum riscuri.
Ador noutatea in materie de pozitii.Orice pozitie noua descoperita pe moment sau aflata prin diferite moduri(internet,prieteni,etc) ma face sa ma simt bine.E precum acel Refresh dat la o pagina de internet.
Ceea ce adoram cu totii sunt acele trairi pe care ni le da fanteziile pe care le punem in practica,acea stare de bine,de satisfactie inedita.
O fantezie este si subiectul acestui topic care mi se pare,desi vechi,vesnic nou.
Nu am avut parte de el si din pacate nu pot aduce nimic nou,dar consider ca aceasta picanterie e cu precadere la baietii,fetele fiind ori mai pudice ori egoiste ori...alte motive.
Cu totii suntem atrasi mai mult de amestecul dintre FBF.Si cu totii avem diferite opinii la sustinerea acestui tip de sex in grup.Probabil ca voi vrea sa incerc si acest lucru cu rpietenul meu atunci cand voi destula siguranta in mine si in partener.Ceea ce consider destul de esential in sexul in grup este partenerul/a,acea a treia persoana.Consider ca e bine sa nu fie o partenera din cercul de prieteni,insa e bine de stiut cate ceva despre ea.
Sunt multe de vorbit,de invata din astfel de experiente si bineinteles sa nu uitam sa ne bucuram de aceste delicii ale vietii.

CA BINE LE SPUI, SORO !! M-am mai gandit si eu... si intr-adevar ai mare dreptate... problema cea mai mare si mai delicata, este identificarea persoanei a treia... E nevoie de multa atentie, precautie, incredere, siguranta etc... si nu in ultimul rand, atentie in ceea ce priveste alegerea unui stil de abordare foarte abil... Complicata treaba...!!
Uffff..... Trebuie s-o mai judec....
Exploratorul
Postat pe 21 Aprilie 2010 10:04
mie imi miroase a sex aici
Fahnell
Postat pe 21 Aprilie 2010 12:45
De la: kudika029282, la data 2010-04-19 22:01:55
De la: Exploratorul, la data 2010-04-19 11:08:33

nu va puneti mintea cu o redusa mintal....

Vorbeai despre tine, frumos portret iti faci, dar ti se potriveste!

Postat pe 21 Aprilie 2010 15:21
De la: Fahnell, la data 2010-04-21 12:45:42mie imi miroase a sex aici

Unde , mama draga, eu dadui numai de scandal!

Postat pe 21 Aprilie 2010 15:22
Cred ca numai femeile ieftine si cu capacitatile intelectuale mizere ar face sex cu un exemplar masculin ca Exploratorul, aici de fata. Exemplar masculin care, atunci cind ramine fara replica in fata unei femei straine, spune "mars, potaie". Mi-l si inchipui plin de spume cind zice asta. Cred ca este hidos acest tablou.
soraderazboi
Postat pe 21 Aprilie 2010 15:40
De la: scorpio67, la data 2010-04-21 15:22:22
De la: Fahnell, la data 2010-04-21 12:45:42mie imi miroase a sex aici

Unde , mama draga, eu dadui numai de scandal!

adica paruiala intre sexe
miss_darine
Postat pe 21 Aprilie 2010 15:43
Prefer paruiala decat sexul in grup , ca in haita.De aia omul e om ca are puterea de a alege , de a judeca ce face.Animalul , da , in periaoada de imperechere cotzaie in grup ce prinde si pe cine prinde!
Ca asta-i spune instinctul! Am inteles pe cei homo, pe lesbi , chiar pe bisexuali! Dar sa nu fii nici unul dintre astia si sa alegi deliberat sexul in grup mi se pare involutie, te posteaza cum am mai zis in haita langa cainii in calduri.Na, ca am zis-o! Dar e un "mecanism"pe care oricat ma straduiesc nu pot sa-l inteleg! Si nu cred ca pot sa pun semnul egal intre sex in crup si libertate sexuala.

Postat pe 21 Aprilie 2010 15:51

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
incep sa ma indragostesc de seful meu 21 De la: berbecuta22 26 Martie 2012 10:18
Vreau sa urmez un master in psihologie si am nevoie de putin ajutor. 10 De la: valivieru96 8 Iulie 2009 15:09
Sunt intr-o mare dilema!!!Ajutati-ma! 28 De la: kudika_24793 4 Decembrie 2013 10:09
Dragoste 101 De la: catalina69 13 Noiembrie 2009 13:42
iesire in "trei" 245 De la: adyna2905 7 Martie 2011 09:12