Setari Cookie-uri

iubit infidel

pe scurt...sunt cu iubitul meu de 1 an si 3 luni iar de ceva timp a inceput sa se comporte putin ciudat...sunt zile in care dispare si nu raspunde la telefon, vorbim sa ne intalnim apoi brusc intervine ceva si nu ne mai vedem, mereu isi tine telefonul ascuns, nu raspunde la telefon daca suna si sunt prezenta si altele. la incept nu am zis nimic dar apoi am inceput sa banuiesc ca are pe altcineva. am discutat despre comportamentul lui si mi-a zis ca mi se pare ca se comporta ciudat. apoi, stiu nu-i deloc laudabil ce am facut dar m-am uitat in telefonul lui. avea foarte multe mesaje primite de la fosta lui prietena, apeluri catre ea si de la ea cate 5-6 pe zi. din mesaje am inteles ca se intalnesc de ceva vreme si la diverse ore, chiar si la 3 dimineata.
fosta lui prietena il mai cautase la un momentdat dar am inteles ca nu este nimic intre ei si nu l-am batut la cap cu asta. ideea este ca nush ce sa cred din asta. s-a impacat cu ea dupa aproape 2 ani de cand sunt despartiti? eu cred ca are o relatie cu ea. nu vreau sa dispar asa dintr-o data dar nici nu pot sa-i zic ca i-am "verificat" telefonul.
as vrea sa-mi spuneti parerea voastra.
kudika160911
Postat pe 1 Aprilie 2010 23:11
Nu are rost sa stai intr-o asemenea relatie, sa te umileasca, sa-si bata joc de tine. Este clar ca te tine de rezerva. Un asemenea individ merita sa-i spui verde in fata ce crezi despre el si sa-i dai liber. Cu cat ramai sa suporti o astfel de atitudine din partea lui, cu atat vei rata ocazia sa cunosti, probabil, barbatul vietii tale.
i_andra
Postat pe 2 Aprilie 2010 10:51
Been there, done that...ai doua variante: ori incerci sa faci lucrurile sa mearga( si nu poate nimeni sa iti garanteze ca va merge treaba), ori pleci si ai terminat-o cu el.
Eu, cum sunt al naibii de incapatanata, am stat acolo frumusel si am fost pe principiul "daca tu imi mananci nervii, se poate both ways". Pana la urma am plecat...si ia ghici cine a venit ca un catelus la mine?
Dar din nou, e o chestie ce tine tare mult de felul tau de a fi, de genul vostru de relatie, de el, de multe alte lucruri. Fa cum simti tu ca e mai bine, altfel vei avea tot felul de regrete dupa.
anissya
Postat pe 2 Aprilie 2010 12:59
Draga mea, nu exista iubiti infideli. Exista barbati infideli.. de care-i plina lumea. Cine iubeste, nu insala. Cine iubeste nu intretine relatii cu alte femei, fie ele si foste. Sau, mai cu seama cu foste. Cine iubeste nu se comporta "ciudat" peste noapte si nu raneste tocmai persoana iubita.
Sigur ca i-ai putea spune ca i-ai citit mesajele. Si, tot atunci, sa-i spui si: la revedere, sper sa nu ne mai intalnim in veci!
Nu stiu cati ani ai, dar nu porni in viata cu asemenea mentalitate: e barbat, toti insala. Te vei obisnui asa.
rashela
Postat pe 2 Aprilie 2010 13:03
Ufaaa... ce pot sa zic decat ca nu esti prima si cu siguranta nici ultima.Nici nu cred ca se mai punea problema unei dezbateri pe forum a acestei situatii, care pt mine...are o singura rezolvare. Un kick in the balls(varianta hard pe care btw o prefer:D) Sau poti sa fii diplomata si sa ii spui ca ti-ai gasit pe altcineva si ca de ceva vreme el nu mai reprezinta nimic pt tine( haha).Insa fiind femeie tind sa cred ca vei face exact opusul...vei mai suporta situatia asta o vreme iar apoi cand te vei simti suficient de umilita ...vei face o criza,vei recunoaste ca i-ai umblat in telefon si ii vei arunca ca este un porc.El iti va reprosa ca nu ai incredere in el si ca esti paranoica. :D Nu asa sfarsesc toate situatiile de genul asta? Pana la urma tu alegi. Bafta:)
AnotherWay
Postat pe 6 Aprilie 2010 08:57
cu siguranta fost a fost marea lui iubire si dupa cum stii asa ceva nu se uita deci nu are rost sa te complaci intr-o asemenea situatie
yumy
Postat pe 6 Aprilie 2010 09:00
De la: kudika160911, la data 2010-04-01 23:11:38pe scurt...sunt cu iubitul meu de 1 an si 3 luni iar de ceva timp a inceput sa se comporte putin ciudat...sunt zile in care dispare si nu raspunde la telefon, vorbim sa ne intalnim apoi brusc intervine ceva si nu ne mai vedem, mereu isi tine telefonul ascuns, nu raspunde la telefon daca suna si sunt prezenta si altele. la incept nu am zis nimic dar apoi am inceput sa banuiesc ca are pe altcineva. am discutat despre comportamentul lui si mi-a zis ca mi se pare ca se comporta ciudat. apoi, stiu nu-i deloc laudabil ce am facut dar m-am uitat in telefonul lui. avea foarte multe mesaje primite de la fosta lui prietena, apeluri catre ea si de la ea cate 5-6 pe zi. din mesaje am inteles ca se intalnesc de ceva vreme si la diverse ore, chiar si la 3 dimineata.
fosta lui prietena il mai cautase la un momentdat dar am inteles ca nu este nimic intre ei si nu l-am batut la cap cu asta. ideea este ca nush ce sa cred din asta. s-a impacat cu ea dupa aproape 2 ani de cand sunt despartiti? eu cred ca are o relatie cu ea. nu vreau sa dispar asa dintr-o data dar nici nu pot sa-i zic ca i-am "verificat" telefonul.
as vrea sa-mi spuneti parerea voastra.

Clar fa-i pasii iubita,nu-l lasa sa te calce in picioare...azi asa...maine asa...pana te vei trezii ca ti-a dat el papucii de fapt !!! Asa ca nu mai sta pe ganduri,da-i ,,verde,,....am trecut prin asa ceva,si sincer chiar nu-mi place sa aud ca mai e cineva in pielea mea,spune-i ,,pa,,...clar nu te merita !
Caliope
Postat pe 6 Aprilie 2010 09:46
Spune-i ca vrei sa faceti o pauza . Este cel mai bine ,pentru ca daca nu te va domina si va face asta mereu .
kudika161928
Postat pe 6 Aprilie 2010 10:04
De la: kudika160911, la data 2010-04-01 23:11:38 s-a impacat cu ea dupa aproape 2 ani de cand sunt despartiti? as vrea sa-mi spuneti parerea voastra.


Nu conteaza ca au trecut doi ani ...Probabil ca o iubeste , probabil ca nu a uitat-o...
De ce sa nu-i spui ca i-ai verificat telefonul? Urat a fost ca ai facut-o , nu ca ii spui
Oricum , crezi ca mai are importanta gestul tau daca el s-a impacat cu ea?
ella_c
Postat pe 6 Aprilie 2010 10:26
Mai fato... prefa-te ca esti cu el in continuare, lasa-l sa creada ca nu stii nimic, si intre timp tu gaseste-ti pe altcineva si apoi spune-i tot dintr-o data si fa-i vant. Si la sfarsit poti sa-i spui si ca i-ai umblat in telefon. Asa, ca sa-l seci.
darksukkubus69
Postat pe 9 Aprilie 2010 12:39
De la: darksukkubus69, la data 2010-04-09 12:39:31Mai fato... prefa-te ca esti cu el in continuare, lasa-l sa creada ca nu stii nimic, si intre timp tu gaseste-ti pe altcineva si apoi spune-i tot dintr-o data si fa-i vant. Si la sfarsit poti sa-i spui si ca i-ai umblat in telefon. Asa, ca sa-l seci.


are dreptate dark.....sunt intru-totul de acord...asa sa procedezi....la sfarsit il plesnesti cu adevarul in fatza.....
Barbie39
Postat pe 9 Aprilie 2010 12:45
Deci...am trecut de doua ori prin problema asta! Ambele relatii s-au terminat la fel..s-a intors la fosta, primul dupa 2 ani jumate si al doilea dupa 2 ani....si nu merita sa stai sa suporti. Unii barbati nu trec peste prima dragoste niciodata si revin la ea. Nu merita sa stai langa el, confrunta-l sau pur si simplu lasa-l. Stiu ca e greu...dar e cel mai bun lucru pentru tine. Bafta....
adajust
Postat pe 9 Aprilie 2010 13:30
nush ce sa zic....eu zic k o pers inseala atunci knd ii lipseste ceva din relatie.....sau nu mai e fericit....recunosc si eu sunt nervoasa pe barbatzi darrrrr si fetele mai inseala>>>pe mn una ma deranjeaza k nare maturitatea sati spuna>>>>mai fato, ink o iubesc pe X nu are rost sami bat joc de u....eu zic k ar fi ok sai iei nr-ul fetei...da da stiu ce spuneti de ce???dar ca prietena actuala ai tot dreptul si plus de asta sa fi diplomata....o intrebi simplu dak e ceva intre ei ....eu zic k tipa o sa fie sincera....pe knd dakl intrebi pe el iti va spune k esti paranoia si no sa recunoasca niciodata>>>am mai intalnit pers de genu oricum bafta
lyamik
Postat pe 9 Aprilie 2010 15:40
Deci, lucrurile sunt clare... in concluzie: ar trebui sa procedeze tot cum am zis eu mai sus!
darksukkubus69
Postat pe 9 Aprilie 2010 19:11
De la: lyamik, la data 2010-04-09 15:40:47nush ce sa zic....eu zic k o pers inseala atunci knd ii lipseste ceva din relatie.....sau nu mai e fericit....recunosc si eu sunt nervoasa pe barbatzi darrrrr si fetele mai inseala>>>pe mn una ma deranjeaza k nare maturitatea sati spuna>>>>mai fato, ink o iubesc pe X nu are rost sami bat joc de u....eu zic k ar fi ok sai iei nr-ul fetei...da da stiu ce spuneti de ce???dar ca prietena actuala ai tot dreptul si plus de asta sa fi diplomata....o intrebi simplu dak e ceva intre ei ....eu zic k tipa o sa fie sincera....pe knd dakl intrebi pe el iti va spune k esti paranoia si no sa recunoasca niciodata>>>am mai intalnit pers de genu oricum bafta

Pe draku ii lipseste ceva din relatie.. s-a saturat de prea mult bine si liniste probabil nu generalizez,dar multi si=o ia in cap de prea mult bine....
Caliope
Postat pe 10 Aprilie 2010 16:58
Nulmai suna lasal sa te caute el pe tine,si cand te suna nui raspunde, sa vada si el cum ii.Nu are rost sa stai langa unu ca el. Multe fete trec prin asta,sau au trecut deja si credema ca is fericite langa altcineva.Am trecut si eu personal intro experienta ca ata si acum poti sa iti spun ca ma bucur ca am ales eu sa pun punc relatiei . De atunce a trecut 2 ani ,si pot sa spun ca mam schimbat mult is mult mai tare si mai sigura pe mine. am o relatie de un an si patru luni si is foarte fericita.Spune STOP daca nu vrei sa ajungi sa suferi toata vita langa el, nu astepta sa spuna el STOP spune tu,sa vada ca esti puternica. succes iti doresc capu sus vita ii frumosa . O sa bata soarele si la usa ta o sa vezi capu sus
angyal
Postat pe 11 Aprilie 2010 15:09
e clar k este si q tipa aia si q tn in acelasi timp...am trecut si eu prin acelasi lucru sincer nu se merita spunei k ai vazut in mesajele este cel mai bn dk te iubeste lupta pt tn dk nu inseamna k nu ii pasa si k nu este prima oara cand te inseala...
jolly
Postat pe 11 Aprilie 2010 16:11
daca iubitul tau zici ca s-a intors la fosta lui, nu ti-ai pus intrebarea dece a facut lucru asta? poate ca nu gasste la tine ce gaseste la ea, poate esti o fire mai impunatoare si lui nu ii place sau esti o fire mai slaba si lui nu ii place. de multe ori intr-o relatie trebuie sa existe foarte multa comunicare. eu zic sa mai stai tu o data de vorba cu el si sa vezi ce ar vrea de la tine ca relatia voastra sa mearga si apoi tu sti ce ai avea de facut
magda__maria
Postat pe 11 Aprilie 2010 18:03
Hmmm, acum 1 an am trecut si eu printr-o experienta de genul , e adevarat ca uneori trebuie sa lupti dar lupti atunci cand ai pentru cine sa lupti, eu am pus capat relatiei mi-a fost greu pentru ca eram de 4 ani impreuna, eu te sfatuiesc sa renunti la el , daca te iubeste cu adevarat si e doar o ratacire de moment se va intoarce la tine isi va da seama ca a facut o greseala, dar daca nu te iubeste................,si sa stii ca cine a ami spus prin commenturile astea pe aici ca toti barbati inseala are dreptate , toti inseala , doar ca uni stiu sa o ascunda mai bine , sau si-au stabilit deja prioritatile in viata.
kudika087223
Postat pe 11 Aprilie 2010 20:44
Si eu iubesc pe cineva din anul 2006 , de foarte multe ori mi-am dat seama ca nu este intr-o relatie numai cu mine si sigur mai are si pe altcineva, bineinteles ca i-am spus ca banuiesc dupa felul in care se poarta cu mine , imi interzice sa-l sun pe motiv ca nu poate sa vb sau inventeaza si alte motive , ca este cu sotia , cu copilul sau cu socrul Am suferit fff mult pt ca nu reuseam sa rup aceasta leg. Acum sunt fff hotarata sa nu mai fiu cu el. Sa pun punct nu ma merita. Vrea sa ma convinga tot timpul ca este f corect ca nu greseste cu nimic Eu m-am convins ca asemenea oameni nu merita nimic Dar eu nu voi caracteriza barbatii dupa un asemenea exemplar Unii sunt painea lui Dumnezeu , educati plini de afectiune si stiu sa daruiasca cu adevarat dragostea pt pers iubita Doamnelor nu va lasati inselate de astfel de monstri cum am facut eu Dar acum GATA!!!!!!
gogosik_2006
Postat pe 12 Aprilie 2010 10:58
Nu trebuie sa-i spui ca i-ai verifiact tel!Treb sa aveti o discutie deschisa pe acest subiect si sa-l faci sa-ti spuna adevarul.Daca are de gand sa se intoarca la ea ,trebuie sa renunti la el ,nu mai are rost sa continui sa stai langa un om care te inseala.
Bulyna
Postat pe 12 Aprilie 2010 14:14
iei o coada de matura sau optional un frate si o coada de matura, telefonul lui il arunci in toaleta si ii scoti macar un dinte din gura
am patit in trecut ceva asemanator, atat ii trebuia sa comenteze ca am verificat telefonul ca ii suceam gatul
felixcat
Postat pe 13 Aprilie 2010 16:45
Am citit o gramada de raspunsuri si chiar nu-mi dau seama de ce unor fete ca voi va trebuie sa va complaceti in situatii ridicole ca....sa fiti o a-2-a ....sau confidenta... sau tamaduitoarea sufletelor unor sarlatani,escroci sentimentali de genul astora... ,exact sunt niste catzei ( unii ) care in momentul cand se simt neputinciosi,bineinteles ca vor sa gaseaca in alta parte afectiune si un pat cald ! unde sa aiba sa se descarce,ca prin sex se elimina stresul,daca nu stiati... si apoi ii doare nici in cot de voi deci,e temporara relatia,chiar daca dureaza o luna sau un an si bineinteles,unii au nevoie unde si cu cine sa stea sau sa locuiasca...Offff...stiti chestia cu pragul,nu ? Pune-ti frate piciorul in prag,nu-i mai lasati sa va joace cum vor ei !
Aveti grija de voi si va
Caliope
Postat pe 14 Aprilie 2010 23:17
Pai mai bine sa-l dea pe nemernic cu nasul de prag... de ala de sus.. si apoi si de jos... he he!
darksukkubus69
Postat pe 15 Aprilie 2010 20:27
hai sa iti zic si eu ceva,m vrut in clasa 8 s vb cu un baiat,dar era mai mare ca mne si nah ....,eram buni prieteni....,tineam la el,m vb cu el 4luni,nu sa itamplat nik intre noi,dupa ce mam despartit de el,sa combinat cu prietena mea cea mai buna,si ma durut oarceum ,dupa 2ani jumate ne-am reintalnit,oarecum vreau sa fiu cu el,dar fiind mai mare ca mne la varsta si mai frumos,cred ca l-as pierde mereu,dar toti sunt infideli,cel mai bine singura(parerea mea),deci am stat 2ani jumate singura,dupa ce m-am despartit de el din clasa a8a,intr-un fel e bne singura,dar amintirile te necajesc mereu,.....ai grija de tne,thu stii care e raspunsul tau final!bafta
kudika096098
Postat pe 16 Aprilie 2010 23:11
De la: i_andra, la data 2010-04-02 10:51:33Nu are rost sa stai intr-o asemenea relatie, sa te umileasca, sa-si bata joc de tine. Este clar ca te tine de rezerva. Un asemenea individ merita sa-i spui verde in fata ce crezi despre el si sa-i dai liber. Cu cat ramai sa suporti o astfel de atitudine din partea lui, cu atat vei rata ocazia sa cunosti, probabil, barbatul vietii tale.


Stii cum e....barbatul vietii il gasesti abia dupa ce viata te-a dus pe alte "carari"!!
paula27
Postat pe 19 Aprilie 2010 08:33
De la: Caliope, la data 2010-04-06 09:46:31
De la: kudika160911, la data 2010-04-01 23:11:38pe scurt...sunt cu iubitul meu de 1 an si 3 luni iar de ceva timp a inceput sa se comporte putin ciudat...sunt zile in care dispare si nu raspunde la telefon, vorbim sa ne intalnim apoi brusc intervine ceva si nu ne mai vedem, mereu isi tine telefonul ascuns, nu raspunde la telefon daca suna si sunt prezenta si altele. la incept nu am zis nimic dar apoi am inceput sa banuiesc ca are pe altcineva. am discutat despre comportamentul lui si mi-a zis ca mi se pare ca se comporta ciudat. apoi, stiu nu-i deloc laudabil ce am facut dar m-am uitat in telefonul lui. avea foarte multe mesaje primite de la fosta lui prietena, apeluri catre ea si de la ea cate 5-6 pe zi. din mesaje am inteles ca se intalnesc de ceva vreme si la diverse ore, chiar si la 3 dimineata.
fosta lui prietena il mai cautase la un momentdat dar am inteles ca nu este nimic intre ei si nu l-am batut la cap cu asta. ideea este ca nush ce sa cred din asta. s-a impacat cu ea dupa aproape 2 ani de cand sunt despartiti? eu cred ca are o relatie cu ea. nu vreau sa dispar asa dintr-o data dar nici nu pot sa-i zic ca i-am "verificat" telefonul.
as vrea sa-mi spuneti parerea voastra.

Clar fa-i pasii iubita,nu-l lasa sa te calce in picioare...azi asa...maine asa...pana te vei trezii ca ti-a dat el papucii de fapt !!! Asa ca nu mai sta pe ganduri,da-i ,,verde,,....am trecut prin asa ceva,si sincer chiar nu-mi place sa aud ca mai e cineva in pielea mea,spune-i ,,pa,,...clar nu te merita !
cursed
Postat pe 20 Septembrie 2010 14:49
e clar k intre ei s intampla ceva mai mult decat amicitie sau mai stiu eu ce zice el.spune-i k i-ai umblat in tel si desparte-te de el oricat ti-ar fi de gtreu.n-a murit nimeni din dragoste si dupa ceva timp o sa uiti kiar dak ti-a fost mai greu.gandeste-te k nu pierzi nimic.el pierde o fata minunata pe care nu a stiut s-o tina langa el.cat despre fosta, dupa o vreme vor ajunge tot la despartire k nu degeaba s-u despartit candva.bafta;)
cursed
Postat pe 20 Septembrie 2010 14:53
De la: adajust, la data 2010-04-09 13:30:00Deci...am trecut de doua ori prin problema asta! Ambele relatii s-au terminat la fel..s-a intors la fosta, primul dupa 2 ani jumate si al doilea dupa 2 ani....si nu merita sa stai sa suporti. Unii barbati nu trec peste prima dragoste niciodata si revin la ea. Nu merita sa stai langa el, confrunta-l sau pur si simplu lasa-l. Stiu ca e greu...dar e cel mai bun lucru pentru tine. Bafta....


doamne ....cum e posibil dupa atata timp sa te mai intorci la o fosta sau fost...adica cat de mare sa fie iubirea aia ...si atunci ptr ce au stat atat timp despartiti??? wow ma depasesc situatiile astea .....pai in 2 ani cred ca uiti tot , ce poate sa mai existe dupa atata timp ???
bella28
Postat pe 21 Septembrie 2010 08:37

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
DRAGOSTE LA PRIMA VEDERE 27 De la: Barbie30_ 18 Mai 2011 07:38
am nevoie de un sfat...... 6 De la: MotanulDanila 16 Noiembrie 2009 19:26
Nu mai stiu daca sunt amanta sau nevasta 49 De la: kudika022334 11 Septembrie 2009 18:31
ce ma fac? vreau si eu un sfat! 101 De la: stefancelmic 12 August 2008 12:04
help:) 8 De la: Macika00 10 Iunie 2013 10:15