Mai multe
dragelor ,nu mai stiu ce sa gatesc/ce idei aveti/ | ||
denis_roxana Postat pe 28 Ianuarie 2011 20:53 |
||
---|---|---|
De la: denis_roxana, la data 2011-01-28 20:53:35dragelor ,nu mai stiu ce sa gatesc/ce idei aveti/ cartofi prajiti! |
||
pickard Postat pe 28 Ianuarie 2011 20:56 |
||
De la: denis_roxana, la data 2011-01-28 20:53:35dragelor ,nu mai stiu ce sa gatesc/ce idei aveti/fara pilaf,varza calita,peste,mancare de praz... |
||
|
||
denis_roxana Postat pe 28 Ianuarie 2011 21:02 |
||
De la: pickard, la data 2011-01-28 20:56:29of, doamne,tot un barbat mi-a dat idei/dar vreau mancare gatita,totusi/De la: denis_roxana, la data 2011-01-28 20:53:35dragelor ,nu mai stiu ce sa gatesc/ce idei aveti/ |
||
denis_roxana Postat pe 28 Ianuarie 2011 21:03 |
||
De la: pickard, la data 2011-01-28 20:56:29acum am facut tuslama,dupa aia ce mai fac?De la: denis_roxana, la data 2011-01-28 20:53:35dragelor ,nu mai stiu ce sa gatesc/ce idei aveti/ |
||
denis_roxana Postat pe 28 Ianuarie 2011 21:05 |
||
retete culinare la telefon ..pizza cu fructe de mare ..!! | ||
gabrielle_new Postat pe 28 Ianuarie 2011 21:05 |
||
De la: isabelle_11, la data 2011-01-28 21:05:33retete culinare la telefon ..pizza cu fructe de mare ..!!f,bun/sa vedem daca-i place/ |
||
denis_roxana Postat pe 28 Ianuarie 2011 21:07 |
||
mamaliga cu branza,smantana si ou la cuptor...si separat pulpe de pui facute ieri la cuptor...iar eu tin post azi | ||
miss_darine Postat pe 28 Ianuarie 2011 21:09 |
||
De la: denis_roxana, la data 2011-01-28 21:03:19De la: pickard, la data 2011-01-28 20:56:29of, doamne,tot un barbat mi-a dat idei/dar vreau mancare gatita,totusi/De la: denis_roxana, la data 2011-01-28 20:53:35dragelor ,nu mai stiu ce sa gatesc/ce idei aveti/ cartofi prajiti cu multa paine! |
||
pickard Postat pe 28 Ianuarie 2011 21:15 |
||
De la: miss_darine, la data 2011-01-28 21:09:57 mamaliga cu branza,smantana si ou la cuptor...si separat pulpe de pui facute ieri la cuptor...iar eu tin post azi La ora asta vii cu asemenea "reteta"??? Eu am gatit rasol si sarmalute. PS. pentru Roxana....ciorbita de perisoare, de fasole verde, de rasol de porc; salata boeuf, salata de vinete, fasole batuta, pui cu smantana, papricas de pui |
||
mimi_ca29 Postat pe 28 Ianuarie 2011 21:16 |
||
in week-endul trecut am facut lassagna si ciorba de legume cu smantanica....maine o sa gatesc o salata de vinete, manzat cu sos de rosii si-un piure...si cred ca o sa-l pun pe al meu sa faca clatite | ||
miss_darine Postat pe 28 Ianuarie 2011 21:21 |
||
De la: mimi_ca29, la data 2011-01-28 21:16:28sarumana/o sa-l pun diseara cand vine sa citeasca meniul/De la: miss_darine, la data 2011-01-28 21:09:57 mamaliga cu branza,smantana si ou la cuptor...si separat pulpe de pui facute ieri la cuptor...iar eu tin post azi |
||
denis_roxana Postat pe 28 Ianuarie 2011 21:28 |
||
De la: denis_roxana, la data 2011-01-28 21:28:50dar pt raceala ce stiti ,ca eu mor aici/De la: mimi_ca29, la data 2011-01-28 21:16:28sarumana/o sa-l pun diseara cand vine sa citeasca meniul/De la: miss_darine, la data 2011-01-28 21:09:57 mamaliga cu branza,smantana si ou la cuptor...si separat pulpe de pui facute ieri la cuptor...iar eu tin post azi |
||
denis_roxana Postat pe 31 Ianuarie 2011 11:18 |
||
pai si de ce ai deschis topicul la infidelitate???? baga si tu retete pe net si gasesti acolo |
||
cristi_nne Postat pe 31 Ianuarie 2011 11:57 |
||
De la: cristi_nne, la data 2011-01-31 11:57:34 pai si de ce ai deschis topicul la infidelitate????am uitat pe unde sunt/ |
||
denis_roxana Postat pe 31 Ianuarie 2011 12:51 |
||
De la: mimi_ca29, la data 2011-01-28 21:16:28neata/ mammma,si diseara pap niste sarmalute ,de-ti lasa apa-n gura//De la: miss_darine, la data 2011-01-28 21:09:57 mamaliga cu branza,smantana si ou la cuptor...si separat pulpe de pui facute ieri la cuptor...iar eu tin post azi |
||
denis_roxana Postat pe 4 Februarie 2011 09:55 |
||
De la: denis_roxana, la data 2011-02-04 09:55:46De la: mimi_ca29, la data 2011-01-28 21:16:28neata/ mammma,si diseara pap niste sarmalute ,de-ti lasa apa-n gura//De la: miss_darine, la data 2011-01-28 21:09:57 mamaliga cu branza,smantana si ou la cuptor...si separat pulpe de pui facute ieri la cuptor...iar eu tin post azi |
||
denis_roxana Postat pe 8 Februarie 2011 11:31 |
||
De la: denis_roxana, la data 2011-01-28 20:53:35dragelor ,nu mai stiu ce sa gatesc/ce idei aveti/ ciulama de buze de cocoº, fasole la gratar si friptura de cartofi...merg si aia prajiti ai lui Pickard (ha ! Cartofi a la Pickard !), ca apoi sa inghiti pilulele minune pentru slabit !!! apoi te lingi pe mustati, daca nu ai, faci rost de la cei care au prea mult si apoi faci...miauuuuu ! Reteta garantata ! |
||
contesina Postat pe 8 Februarie 2011 18:30 |
||
De la: contesina, la data 2011-02-08 18:30:45De la: denis_roxana, la data 2011-01-28 20:53:35dragelor ,nu mai stiu ce sa gatesc/ce idei aveti/ contesina! acum stiu ce buze ai tu chiar daca ai sters pozele |
||
pickard Postat pe 8 Februarie 2011 18:42 |
||
De la: contesina, la data 2011-02-08 18:30:45De la: denis_roxana, la data 2011-01-28 20:53:35dragelor ,nu mai stiu ce sa gatesc/ce idei aveti/ Din toate , aleg ciulamaua de buze de cocos. Sa vezi ce incantat va fi sotul cand va veni si il voi servi cu asa ceva |
||
mimi_ca29 Postat pe 8 Februarie 2011 18:45 |
||
De la: mimi_ca29, la data 2011-02-08 18:45:53..........De la: contesina, la data 2011-02-08 18:30:45De la: denis_roxana, la data 2011-01-28 20:53:35dragelor ,nu mai stiu ce sa gatesc/ce idei aveti/ |
||
kudika195501 Postat pe 8 Februarie 2011 18:48 |
||
De la: denis_roxana, la data 2011-01-28 20:53:35dragelor ,nu mai stiu ce sa gatesc/ce idei aveti/ vai, scuzele mele ! nu se poate masa fara ciorbita ! va recomand ciorba de dude (poate fi folosita si pe post de pilule de slabit !!!! )... |
||
contesina Postat pe 8 Februarie 2011 18:52 |
||
De la: kudika195501, la data 2011-02-08 18:48:38De la: mimi_ca29, la data 2011-02-08 18:45:53..........De la: contesina, la data 2011-02-08 18:30:45De la: denis_roxana, la data 2011-01-28 20:53:35dragelor ,nu mai stiu ce sa gatesc/ce idei aveti/ Bine, mai, bine..m-apuc sa gatesc o ciorbita de purcel Oare e gata pana vine el? Ia sa-i dau un telefon sa vad cand vine.Daca vine repede, mananca fripturica de pui( ca doar nu il las eu cu buze de cocos ) |
||
mimi_ca29 Postat pe 8 Februarie 2011 18:55 |
||
De la: pickard, la data 2011-02-08 18:42:39De la: contesina, la data 2011-02-08 18:30:45De la: denis_roxana, la data 2011-01-28 20:53:35dragelor ,nu mai stiu ce sa gatesc/ce idei aveti/ sa nu-mi spui ca vrei sa-ti arat cum se mananca biscuitii Oreo... |
||
contesina Postat pe 8 Februarie 2011 19:02 |
||
De la: mimi_ca29, la data 2011-02-08 18:55:04De la: kudika195501, la data 2011-02-08 18:48:38De la: mimi_ca29, la data 2011-02-08 18:45:53..........De la: contesina, la data 2011-02-08 18:30:45De la: denis_roxana, la data 2011-01-28 20:53:35dragelor ,nu mai stiu ce sa gatesc/ce idei aveti/ deci nu vrei sa-l auzi facand "miauuuuu"... |
||
contesina Postat pe 8 Februarie 2011 19:04 |
||
De la: contesina, la data 2011-02-08 19:02:35ciulama din picioruse de greieri,nu aveti?De la: pickard, la data 2011-02-08 18:42:39De la: contesina, la data 2011-02-08 18:30:45De la: denis_roxana, la data 2011-01-28 20:53:35dragelor ,nu mai stiu ce sa gatesc/ce idei aveti/ |
||
denis_roxana Postat pe 9 Februarie 2011 07:11 |
||
De la: denis_roxana, la data 2011-02-09 07:11:02De la: contesina, la data 2011-02-08 19:02:35ciulama din picioruse de greieri,nu aveti?De la: pickard, la data 2011-02-08 18:42:39De la: contesina, la data 2011-02-08 18:30:45De la: denis_roxana, la data 2011-01-28 20:53:35dragelor ,nu mai stiu ce sa gatesc/ce idei aveti/ nedepilate !!!! |
||
contesina Postat pe 9 Februarie 2011 07:37 |
||
1) Aperitive colorate 500g crema de branza Boia dulce 1 legatura ceapa verde 100 gr masline verzi fara samburi 1 legatura marar 100 g masline negre fara samburi 500-600g parizer cu diametrul mai mare Se feliaza parizerul si nu se scoate pielita.Se prajeste si abia dupa prajire se indeparteaza pielita. Separat se imparte crema de branza in trei castronele,egal O parte se amesteca cu boia si ceapa verde tocata foarte marunt, o alta parte se amesteca cu maslinle verzi si mararul tocate marunt, iar ultima parte cu maslinele negre tocate foarte fin.Se pot umple palariutele cu putin din fiecare umplutura sau cu umpluturileseparat.Se pot orna cu gogosari felii subtiri si frunzulite de patrunjel. 2) Pernute cu ficatei si spanac 300gspanac 2 cepe 500g ficatei de pui 1 pachet foietaj din comert Intr-o tigaie cu putin ulei se caleste o ceapa tocata .spanacul se opareste se scurge , se toaca marunt , se pune peste ceapa si se mai fiebe pana scade zeama.Se sareaza dupa gust. Ficateii impreuna cu cealalta ceapa se calesc bine in alta tigaie pana se rumenesc putin. Compozitia se faramiteza cu furculita pana capata consistenta unei paste. Foietajul se desface , se imparte in patrate potrivite pe care se pune cate o lingutita din compozitia de ficat , pe alt patrat o lingurita din compozitia de spanac.Se coc la foc potrivit cu spatii mai mari intre ele.Pentru a se recunoaste pernutele cu spanac se pot orna deasupra cu cate o felie de maslina. 3) Shaoarma de casa 1 pachet lipii mari 2 piepti de pui potriviti ca marime 4-5cartofi mari 4-5 castraveti acri ½ varza proaspata 1 legatura marar 1borcan mic maioneza gova 1 cutie mica de smantana slaba 2-3 catei usturoi Condiment Cosmin sau Galeo de pui 1lingurtza condiment Maggi de legume Sos de rosiisau kechup Cartofii se curata si se pajesc pai. Puiul se toaca crud cubulete, se adauga condiment de pui si maggi si se prajeste bine in ulei. Varza se toaca marunt, se sareaza, se pune mararul tocat si putin ulei.Se amesteca. Usturoiul se piseaza , se amesteca cu smantanasi maioneza. Se desfac 5 lipii, pe mijlocul la fiecare se imparte egal cantitatea de pui, la fel si cea de cartofi.Se adauga varza , castravetii taiati in fasii subtiri si mai lungi, apoi se pune sosul de usturoi si kechup.Se ruleaza si se servesc calde. 4)Cartofi umpluti 8 cartofi mari 1ceapa 4 carnati semiafumati sau cabanos 200 g cascaval 16 felii mai mici de bacon Sare, piper Cartofii se spala, se fierb in coaja dar se urmaresc sa nu crape.Se lasa sa se raceasca cat mai bine, se curata de coaja, se taie in doua pe lung.Se scobesc de miez. Carnatii se prejesc si se toaca cubulete mici, ceapa se toaca marunt si caleste bine. Miezul cartofilor se paseaza bine si se amesteca cu ceapa calita si carnatii.Se umplu jumatatile de cartofi, se invelesc in felii de bacon , fixate cu scobitori, se rade cascaval , se pun la copt cam o ora in tava cu ulei si putin apa.Se servesc calzi ca aperitiv. 5) Paste cu ton si broccoli 1pachet 400g de paste 1broccoli desfacut buchetele 1cutie smantana slaba 1 lingura de faina 100g cascaval ras 50mll lapte 2 cutii ton in suc propriu Pastele se fierb al dente.Brocoli se spala , se desface buchele cat vrei de micisi se fierbecu putina sare. Separat se amescteca smantana cu faina si laptele , se pune la fiet la foc mic, se amesteca tot timpul , daca se ingroasa prea tare se mai pune putin lapte.Se adauga cascavalul , se mai lasa cateva minute si se da de o parte. Intr-un castron se amesteca pastele cu broccoli, cu tonul scurs bine si maruntit.Se adauga sosul si se amesteca bine.Se sareaza dupa gust. |
||
Postat pe 9 Februarie 2011 07:44 |
||
Iata cateva retete pe bune! Eu le-am incercat , sunt belea! | ||
Postat pe 9 Februarie 2011 07:45 |
||
Retete 1)Budinca de pui 2 piepti de pui, dezosati 1 kg cartofi albi 200 g cascaval ras 150 g bacon 50 g unt 200 ml lapte Sare, piper Se taie fasii sau cubulete puiul si baconul.Se rumenesc intr-o tigaie cu putin ulei. Se fierb cartofii , apoi se prepara impreuna cu untul si laptele un piure mai tare. Uleiul ramas de la prajit se toarna intr-o tava , se pune strat de piure, strat de carne si bacon , strat de cascaval .( se poate adauga si putin ardei gras tocat, cui ii place gustul).Ultimul strat trebuie sa fie de piure.Se coace la foc potrivit , se toarna ou batut deasupra , se mai coace 15 min. Se serveste calda cu smantana si gogosari si castraveti acri. 2) Salata de peste afumat cu cruditati 2-3 fileuri potrivite de macrou afumat( cui nu-I place il poate inlocui cu peste fiert neafumat) 1 telina potrivita 1 morcov mare 1 portocala mai acra 1 ceapa mare Ulei, sare piper Se marunteste pestele si se curata de piele.Se rad legumele. Se stoarce portocala.se toaca marunt ceapa. Se amesteca toate ingredientele, se condimenteaza.Sucul de portocala se poate inlocui cu otet.Se mai poate adauga maioneza si porumb. 3) Ciuperci umplute cu carne 100 grame cascaval 10 ciuperci mari 300 gra carne tocata de porc sau pui 1 ceapa mica 1 legatura marar 1 ou, Sare, piper 50 ml ulei Se spala si curata ciupercile de pielite.Intr-o tigaie cu putin ulei se pune la calit carnea , ceapa tocata marunt.Se adauga putina apa .Se fiebe pana este patrunsa carnea.Se lasa la racit , se adauga apoi sare , piper , mararul tocat si oul.Se umplu ciupercile , se pune deasupra cascavalul .Se asaza intr-o tava cu restul de ulei si putina apa.Se coc cam o ora la foc potrivit.. 4) Piept de pui imbracat cu cartofi taranesti 2 piepti de pui 8-10 felii de bacon 1kg de cartofi 4 cepe mari Sare, piper, 200mll, ulei 200 gr ciuperci tocate a) Cartofii se fieb in coaja, se decojesc , se lasa putin la racit Cepele se toaca pestisori, se calesc bine in ulei pana se inmoaie. Se adauga cartofii taiati cuburi peste ceapa si se amesteca usor.Se sareaza si pipereza. b) Se feliaza pieptul de pui, se bate ca pentru snitel.Pe fiecare felie se pune o lingura de ciuperci , se ruleaza apoi intr-o felie de bacon.,se prinde fiecare rulou cu scobitori. Rulourile se coc in tava cu putin ulei si apa la foc potrivit.Se servasc cu cartofi taranesti calzi. 5)Chitele de cartofi cu sos de rosii 1kg de cartofi 2 cepe 2 oua 100g faina Sare 1 legatura marar 4-5 catei usturoi 1 ardei gras rosu 2cutii rosii decojite 2 linguri bulion 1legatura patrunjel a)Se rad cartodii pe razatoarea mare, dupa ce s-au curatat de coaja. Se storc bine, se adauga 1 ceapa marunt tocata, 2 oua si faina .Se amesteca bine. Se prajesc in ulei incins si se pun in ulei cu lingura. b)Sosul se pregateste astfel: Ceapa si usturoiul impreuna cu ardeiul se toaca marunt, se calesc putin in ulei.Se adauga rosiile maruntite si sucul lor.Se pune sare si se lasa sa fiarba pana se ingroasa putin sosul .Se mai adauga bulionul diluat cu putina apa si se mai lasa la fiert. La final se pune verdeata tocata. Chiftelele se pot servi calde sau reci , ca aperiviv sau ca garnitura la fripturi. Iata si altele! |
||
Postat pe 9 Februarie 2011 07:46 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
de ce nu ma iubit... | 16 | De la: Micael 4 Decembrie 2010 18:50 |
impas moral | 64 | De la: LOPY_71 21 Aprilie 2010 00:50 |
Dragoste in minim doi? Adica e loc si pentru al treilea? | 66 | De la: kudika_6711 18 Iunie 2013 16:00 |
|
||
Un mic sfat :D | 6 | De la: cristinxxx 16 Aprilie 2011 15:05 |
Si ingerii cad... | 66 | De la: kudika_nikole 27 Decembrie 2011 11:39 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.