Mai multe
| cind eram adolescenta si naiva am citit un roman norvegian imi scapa acu titlu si autorul ,teme romanului era de fapt dragostea eterna ce dainuia in timp etc dar intr-un capitol era descris un vis al eroinei despre copii pe care ii avortase m-a impresionat asa de mult incit jurasem ca nu o sa recurg niciodata la asa ceva,dar viata te obliga sa faci ceea ce trebuie nu ceea ce vrei | ||
|
utad Postat pe 19 Aprilie 2010 11:36 |
||
|---|---|---|
De la: kudika012227, la data 2010-04-14 11:52:59.......................................comentez k vr iar daca am kef sa tin morala o fac nu ma impiedici tu!toata lumea ii sp sa fc avort da nimeni nu ii sp sa pastreze acel copil kre nu are niki-o vina!knd vo trazni d-zeu sa va vad atunki ...........inainte aveam aceiasi conceptie ca sh uh de asemenea insa am av o prof care ne citea la sc povestioare despre femeile care fc avort.nu ma dau maica tereza da niki sa recurg la un avort n'am sa fc. aja ca e alegerea ei pan' la urma sa fc k doreste te rog eu mult de tot, invata sa scrii romaneste inteligibil si apoi comenteaza ce si cat si unde vrei tu! ma dor ochii de la asemenea fel de a scrie...si probabil si pe multi altii ii dor |
||
|
zgriptzu Postat pe 19 Aprilie 2010 22:53 |
||
De la: SHANARYA, la data 2010-04-16 21:59:17Buna ! cu mine vorbesti?daca da atunci atunci am fost intr-o situatie asemanatoare si a fost ceva de nedescris.....fff greu si ff dureros....asa ca stiu ce vorbesc.....daca u nu ai trecut nu poti sti ce inseamna ... |
||
|
|
||
|
iubytzik22 Postat pe 20 Aprilie 2010 00:16 |
||
| "zgriptzu" tu cu cine te certi? sa inteleg si eu.. | ||
|
kudika071267 Postat pe 20 Aprilie 2010 21:36 |
||
|
buna, am stat si am citit frumos toate mesajele voastre si nu pot sa stau fara sa iti spun anumite lucruri. in primul rand daca ai ajuns in aceasta situatie din cauza unui eveniment nefericit, mai exact viol atunci sincer imi pare rau pt tine.in schimb daca nu aceasta este situatie si ai ajuns sa avortezi la 17 ani pur si simplu pentru ca esti prea inconstienta sa stii ce faci atunci draga meriti cu varf si indesat ceea ce ti se intampla. sunteti niste copile idioate care nu stiti in ce va bagati si apoi mai si oferiti sfaturi, sugestii si incurajari? de cand a ajuns avortul ceva de bravura si incununat cu lauri? nu va e rusine? este vorba de un copil totusi, ca voi ii vedeti ca pe o problema asta este partea a doua. daca nu sunteti capabile sa va luati masurile necesare de precautie poate nu ar trebui sa faceti "prostioare" problema adevarata din punctul meu de vedere este asta, toate aceste adolescente rebele care niciodata nu asculta pe nimeni pt ca ele debordeaza de inteligenta, se apuca de anumite lucruri doar ca sa fie cool sau in rand cu lumea si cand dau cu fundul de probleme ....repede...avort...si nu doar o singura data, nu pentru ca prima oara e din greseala, fac avort si apoi ce mare lucru mai fac unul si inca unul si tot asa. poate singurul lucru pe care ar trebui sa il inveti este sa nu te mai dezbraci cu atata usurinta data viitoare. |
||
|
ramtibel Postat pe 23 Aprilie 2010 12:58 |
||
|
ajuta-ma te rog! Am 17 ani si ceva, As putea ajunge usor la Bacau. imi spui si mie unde ai rezolvat toata treaba asta? e posibil sa am aceeasi problema. iti multumesc mult.... sh ajuta-ma |
||
|
kudika177358 Postat pe 3 Mai 2010 20:43 |
||
| Ideea este ca in viata nu trebuie sa spui niciodata''niciodata''..pt ca, dupa cum a spus cineva aici pe forum , in viata trebuie de multe ori sa faci ceea ce trebuie si asta nu e tot timpul ceea ce vrei,ceea ce iti doresti.Asa ca nu trebuie sa criticam pe nimeni,pt ca nu se stie niciodata ce ne rezerva viata. | ||
|
rrrodi Postat pe 4 Mai 2010 23:41 |
||
De la: kudika071267, la data 2010-04-06 19:07:23Buna! o sa incep prin a va povesti ce interes am de a va aborda. Va implor sa nu ma judecati si sa postati tot felul de mesaje pentru ca am motive intemeiate sa procedez astfel. Am 17 ani si sunt nevoita sa fac un avort. Va implor recomandati`mi o clinica privata din localitatea Bacau care accepta sa fiu insotita de un adult dar care sa nu`mi fie parinte. Sper doar ca in clinica respectiva sa am parte de discretie, respect si SIGURANTA. O doctorita daca este posibil si sa fie apta de a`mi face un avort fara complicatii. Va implor raspundeti`mi urgent cu detalii despre o astfel de clinica din Bacau. Va multumesc! ... ATENTIE !!! ... un avort facut fara a fi insotita de PARINTI atrage toata responsabilitatea urmarilor numai asupra ta ... orice greseala a doctorului o vei inghiti singura ... oricum este ... ILEGAL ... doctorii ''discreti'' sint doar niste jafuri ''demne'' de sistemul sanitar romanesc ... ... mai gindeste-te inainte de a alerga la SCOBEALA ... nu este singura solutie ... e COPILUL TAU ... nu al nostru ... nu te USCA si SCHILODI sufleteste si psihic asa de tinara ... un avort nu aduce nimic bun ... absolut nimic ... viata ta nu va fi mai buna, nici mai linistita, nici mai curata ... ... NU SARI SA FACI UN PAS DE FRICA si in PANICA ... |
||
|
marco918 Postat pe 6 Mai 2010 05:24 |
||
De la: utad, la data 2010-04-19 11:36:37cind eram adolescenta si naiva am citit un roman norvegian imi scapa acu titlu si autorul ,teme romanului era de fapt dragostea eterna ce dainuia in timp etc dar intr-un capitol era descris un vis al eroinei despre copii pe care ii avortase m-a impresionat asa de mult incit jurasem ca nu o sa recurg niciodata la asa ceva,dar viata te obliga sa faci ceea ce trebuie nu ceea ce vrei ... viata te obliga sa faci ceea ce nu vrei ??? ... asa se spune cind vrei sa te prostesti singur/a ... viata e de vina ... |
||
|
marco918 Postat pe 6 Mai 2010 05:27 |
||
De la: marco918, la data 2010-05-06 05:27:29De la: utad, la data 2010-04-19 11:36:37cind eram adolescenta si naiva am citit un roman norvegian imi scapa acu titlu si autorul ,teme romanului era de fapt dragostea eterna ce dainuia in timp etc dar intr-un capitol era descris un vis al eroinei despre copii pe care ii avortase m-a impresionat asa de mult incit jurasem ca nu o sa recurg niciodata la asa ceva,dar viata te obliga sa faci ceea ce trebuie nu ceea ce vrei eu nu stiu cati ani ai..spunand asta se pare ca nu ai trecut deloc prin viata..nu cred ca stii exact ce e ... |
||
|
rrrodi Postat pe 6 Mai 2010 16:12 |
||
| viata iti rezerva multe...si nu stii exact ce...asa ca dupa cum am spus mai devreme nu spune niciodata ''niciodata'' | ||
|
rrrodi Postat pe 6 Mai 2010 16:13 |
||
| incearca la clinica palade ...la doctorita popa...doctorita popa a mintito pe soacramea k mi-a pus sterilet. asa k incerca | ||
|
zyzyka Postat pe 6 Mai 2010 16:18 |
||
De la: rrrodi, la data 2010-05-06 16:13:44viata iti rezerva multe...si nu stii exact ce...asa ca dupa cum am spus mai devreme nu spune niciodata ''niciodata'' ... asculta ... PROSTIA, FUDULIA, LIPSA DE VALORI, DE MORALA, DE EXEMPLE nu fac parte din viata la care te referi ... una e sa te imbolnavesti si alta sa fii CONSTIENT DE CEEA CE FACI si DE CEEA CE SE VA INTIMPLA ... ... nu poti juca ruleta ruseasca cu viata si sanatatea ta (pentru ca un avort este un risc) si altora, doar pentru ca multora li se pare ca importanti sint doar ei ... pentru ca sint in viata ... ... nu e de vina ''viata'' pentru ca nu a deschis ochii inainte de a deschide picioarele ... inteleg anumite aspecte a ''emanciparii'' femeilor dar in romania tinde spre o simpla si veche curvasarie, preacurvie amestecata cu niste relatii familiale, sociale si umane de tot risul ... ... si daca face un avort ce cistiga ? ... are vreo garantie ca urmatorul si urmatorul si urmatorul nu o vor lasa cu ochii in soare ? ... copilul este sigur, si va fi alaturi de ea intotdeauna ... ca noi toti ... |
||
|
marco918 Postat pe 8 Mai 2010 05:05 |
||
wu nu vreau sa judec pe nimeni situatia mea este multmai complicata...am ramas insarcinata cu prietenul meu noi stam impreuna si spre norocul meu nu este un las...el chiar isi doreste acest copil...si asa am ajuns sa mi-l doresc si eu...insa aici mai intervine o problema...tatal meu a acceptat oarecum sarcina insa mama tot incearca sa ma faca sa scap de copilul meu....e destul de dureros pot sa zic pt k ea e singura la care ma asteptam sa ma inteleaga si sa imi respecte decizia...
|
||
|
pussyk19 Postat pe 30 Iulie 2010 12:37 |
||
De la: pussyk19, la data 2010-07-30 12:37:43 bvo tie, in ceea ce o priveste pe mama, se va topi toata cand ii vei pune in brate minunatia de nepotel/nepotica sarcina usoara iti doresc
|
||
|
miss_darine Postat pe 30 Iulie 2010 12:48 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| avortul - crima? | 463 | De la: Josie 18 Iulie 2013 09:48 |
| o parere macar......... | 6 | De la: marco918 19 Iulie 2009 14:30 |
| Rugaciunea unui copil nenascut Sarut mana, mamicuta mea, Sunt eu, cel din pantecele tau care-ti soptesc la ureche cat sunt de speriat, de trist si de indurerat pentru ca vrei sa ma omori, crezand ca-ti sunt o grea povara... Tu nici nu stii cat e de greu | 738 | De la: gabi_4u_ever 14 Mai 2011 16:50 |
|
|
||
| Cumpararea unui telefon | 2 | De la: ana_anaanamaria 5 Aprilie 2012 21:51 |
| avortul.care ar fi decizia ta? | 533 | De la: kudika_nikole 15 Ianuarie 2012 20:38 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.