Setari Cookie-uri

II pot recastiga prietenia?

Buna.Am si eu o problema.
Recent mi-am "pierdut" prietena cea mai buna.Problemele noastre au inceput din cauza mea recunosc.Am avut o relatie si cand s-a terminat eu m-am schimbat total fara sa vreau.
Intre timp eu am mintit-o cu unele lucruri,de teama sa nu se supere sau sa pornesc unele certuri.Credeam ca persoanele cu care vorbeam(prieteni) nu vor fi acceptate si nu va intelege relatia mea cu ele.
Intre timp ea a avut impresia ca am spus unele zvonuri despre ea,sau ca am vorbit cu altii despre secretele ei dar nu este asa.
Recunosc eu am gresit enorm.O prietenie nu poate fi construita daca exista minciuni.
Dar pe moment nu mi-am dat seama si regret enorm.Pe mine m-a durut ca in unele situatii s-a folosit de persoana la care eu tineam cel mai mult(fostul meu prieten) spunandu`mi chiar ca daca am fi ramas prietene as fi aflat niste lucruri care probabil m-ar fi socat.M-au durut enorm cuvintele ei si faptul ca nu imi spune deoarece este singura persoana prin care mi-ar putea face cineva rau si ea stie acest lucru si mi-e teama sa nu ii spuna unele lucruri despre mine lui.
Cu toate astea,eu as vrea sa redevenim prietene,Imi este dor de ea.Eram ca 2 surori.
Dar nu stiu ce as putea face.
kudika162688
Postat pe 7 Aprilie 2010 01:07
Aia nu era prietenie...In ziua de azi rar mai gasesti prieteni adevarati, decat sa ai o prietena si sa intervina intrigi,m inciuni, tot felul de vorbe, mai bine te lipsesti !
Summer_
Postat pe 7 Aprilie 2010 01:12
De la: Summer_, la data 2010-04-07 01:12:06Aia nu era prietenie...In ziua de azi rar mai gasesti prieteni adevarati, decat sa ai o prietena si sa intervina intrigi,m inciuni, tot felul de vorbe, mai bine te lipsesti !


stiu dar eu am gresit pentru ca eu am inceput sa o mint.din frica recunosc dar asta nu insemna ca trebuie sa o mint.
desi eu nu i-as putea face rau ei chiar daca nu am mai fi prietene...m-au durut cuvintele ei..nu ar fi trebuit sa amestece viata mea personala si daca ar fi considerat candva prietenia noastra adevarata sunt de parere ca ar fi trebuit sa imi zica acele lucruri legate de el stiind ca l-am iubit enorm.si inca il iubesc.

dar cu toate astea vreau sa ii recastig prietenia deoarece si eu am partea mea de vina.
kudika162688
Postat pe 7 Aprilie 2010 01:23
"si mi-e tema sa nu-i spuna unele lucruri despre mine lui"

Vezi? Din nou aceeasi greseala. Amesteci lucrurile. Ea este prietena ta, el este iubitul tau (oricare ar fi el). Ce cauta prietena "in patul tau" nu inteleg. Asemenea intrigi apar doar cand persoanele in cauza nu-si mai cunosc rolul. Incepi sa minti pentru ca te incurci in propriile-ti itze.
Acum, revenind la povestea ta. Cred ca sunteti toti tineri, spre foarte tineri. Sa fiu sincera, tocmai din motivul enumerat mai sus, eu nu cred in dainuirea peste ani a unor asemenea "prietenii". Cand iubirea trece precum vine, cand sunteti indragostiti azi si maine nu, toate trec. Inclusiv "senzatia" de cel mai bun prieten.
Asa este, se presupune ca unui prieten ii poti spune orice, ii poti cere orice sfat. Si, desigur, te duci in genunchi la el si-i ceri iertare daca l-ai tradat. In povestea ta, atata timp cat tu te temi de prietana ta ca iti poate face rau.. unde naiba mai e prietenia? E doar un joc al santajului care stie mai multe despre celalalt (din vina voastra pentru ca, repet, nu v-ati delimitat deloc rolurile), care are un As in maneca etc.

Sa fiu sincera, si mie mi-au trebuit ani buni ca sa pricep ce-mi spunea mama: "nu mai fi asa deschisa cu toata lumea!"
rashela
Postat pe 7 Aprilie 2010 08:34
inseamna ca ea nu t merita daca a facut asta, indiferent de certurile care sunt nu trebuie sa se ajunga la metode gen ma duc la fostu ei prieten si ma razbun,asa cva nu se face aai grija ca poate nu iti e atat d buna prietena.discuta cu ea fata in fata si incercati sa rezolvati sa o pui sa ti explice sa ti dea ocazia ca si tu la randu tau sa ii explici,dar fi atenta si vezi daca merita cu adevarat
papusikaaa20
Postat pe 21 Aprilie 2010 17:59
vechea poveste a femeilor unele nu toate
nu se pot abtine sa nu-i povesteasca prietenei sale cum i-o tr...ge
iubitul, si la barbati se gaseste fenomenul acesta dar in procent mai putin
LOPY_71
Postat pe 21 Aprilie 2010 23:15

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
eu sau el... 9 De la: elena_samy86 2 Iunie 2009 12:26
Prieteni noi 18 De la: geo_x 6 August 2009 23:05
iubire sau prietenie????nu inteleg. 41 De la: ddaannii 23 Iulie 2012 10:34
felicitari 10 De la: steffy91 23 Octombrie 2011 11:07
caut o tauroaica nascuta in 1975 , singura... 7 De la: one_size 29 Aprilie 2010 11:26