Setari Cookie-uri

Dietele nu aduc la nimic bun!

Aseara am privit o emisune (zdf-program german) despre nutritie, diete si sport. Se adunase mai multi specialisti in cauza si au inceput sa dezbata aceasta problema.....si s-a ajuns la concluzia, ca dietele nu sunt sanatoase pentru organismul nostru si ca indiferent cat ne tinem de ele 95% dintre noi- oamenii, se vor dezamagi si vor reveni la vechiul obicei - de a manca ce-ti pofteste inima! :)....Intr-un final, a renunta la dulciuri si la toate bunatatile culinare, nu e solutia cea mai buna. Doar ca nu trebuie de exagerat si trebuie de abrodat pemanent un stil de viatza constant. De expl: in loc sa prajesti carnea- mai bine o faci la cuptor cu ulei de masline si nu de floarea soarelui, daca mananci carne si cu o salata delicioasa, nu mai manca si cartofi, in loc de ciocolata cu lapte-mai bine una neagra si tot asa....Doar in acest mod iti mentii silueta, ar asta trebuie sa fie regula de baza si nu pe 2-3 sapt sau 2-3 luni dar pana la capatul vietii :), deisigur se mai poate manca si cate o ciocalata cu lapte si alune sau o prajiturica fina cu multa crema.....dar ceva mai rar. Si daca mai ai o viatza activa pe langa si iubesti sa te plimbi seara cand e frumos si cand ai timp- cuvintele Ajutor, sunt grasa ce sa fac! nu vor mai exista pentru voi :), bafta!
sweety25
Postat pe 15 Aprilie 2010 11:13
DIÉTÃ1 s.f. Regim alimentar special, recomandat în cazul unei boli sau pentru menținerea sãnãtãții; (p. ext.) regim de viațã ordonatã. [Pron. di-e-. / < fr. diète, cf. lat. diaeta, gr. diaita – regim].
DIÉTÃ1, diete, s.f. Regim alimentar special, recomandat în caz de boalã, pentru pãstrarea sãnãtãții, scãderea greutãții corporale etc. [Pr.: di-e-] – Din fr. diète.
DIÉTÃ ~e f. Regim alimentar special, recomandat de medici în scopuri terapeutice sau pentru scãderea greutãții corpului. [Sil. di-e-] /
Ronnie_Coleman
Postat pe 18 Aprilie 2010 10:02
Asta pt cine nu intelege semnificatia cuvantului. Apoi, doi la mana, sa zici ca un regim/o dieta nu e buna la nimic, ma duce cu gandu ca si "specialistii" aia probabil aveau gandirea p*tipoancelor de pe aici, care au descoperit si ele netu si au deschis o revista gen femeia sau felicia si gata...se pricep si la sport si nutritie. Daca si pt tine dieta inseamna o scadere brusca a aportului caloric, mi se pare normal sa spui ca nu sunt deloc bune. Citesc si raman "placut" surprins cum majoritatea cand tin o asa zisa dieta, isi fac prob de genu...inca nu imi e foame, inca nu am ameteli....
Acum pe bune, ai idee macar la ce sunt bune dietele? Ca vrea gagica sa dea colacu jos in 2 luni ca se duce la mare si nu vrea sa zica aia pe plaja: uite balena!....pai aia chiar nu se numeste dieta. Dieta sau regim alimentar se face pe o durata lunga in care in fct de caz se ridica initial aportul caloric pana la un BMR normal, dupa care se reduce treptat, dupa care iar se revine. Se face pt pers bolnave, cu diferite afectiuni...diabet, prob vasculare. Se face pt sportivi , in fct de perioada competitionala, in fct de sportul practicat, ca sa ii mareasca performantele, etc. Nu e dieta aia in care se mananca 1 banana pe zi si se bea de 3x cafea.
Ronnie_Coleman
Postat pe 18 Aprilie 2010 10:06
Ok, regim alimentar :) pana la urma sensul la tot ce am vrut sa zic despre " regimul alimenatar", a ramas acelasi...Oricum, nimeni nu suporta mult sa manance doar o banana pe zi si sa bea multa apa ca sa scape odata de "colacul de salvare"....si daca pe plaja se va vinde multa inghetata si bauturi racoritoare....poate o persoana din 100 o sa reziste tentatiei...asa ca, mai bine faci sport si incerci sa adopti un stil de viatza cat de cat sanatos si echilibrat ( nu exagerat, pentru ca ar insemna sa renunti la multe delicii....si nimeni nu rezista o viatza intreaga). Eu consider ca o viatza avem de trait si nu se merita sa ti-o perzi cu "regimuri alimentare" stricte si sa privesti un morcov sau eventual o banana de parca acolo s-ar gasi sensul si raspunsul la toate intrebarile tale :).
sweety25
Postat pe 18 Aprilie 2010 12:25
te pui cu Ronnie?!? El e as in domeniu, nimeni nu-i ca el
Este o persoana extrem de importanta care n-are timp sa dea sfaturi sau daca are nu le da chiar asa oricui si pe gratis, dar comenteaza in continuu pe forum doar-doar l-o baga cineva si pe el in seama.

El este mai tare decat fosilele lui de la facultate, e mai tare decat oricine si cine spune altfel e tembel, varza si/sau prost.

Apropo, mi-am dat seama ca te-am jignit pe celalalt topic Ronnie, imi cer scuze: tu nu esti sportiv, esti doar culturist.
kitty_krieger
Postat pe 18 Aprilie 2010 13:05
Eu vreau sa-i cer scuze lui ronnie....deci imi pare rau despre felul in care am scris la adresa ta, nu trebuia sa te jignesc pentru simplul fapt ca nu suntem pe aceiasi unda de lungime.
hai pa!!!
freakbabe
Postat pe 18 Aprilie 2010 13:24
nu sunt specialista insa parerea mea este ca o dieta/un regim alimentar tinut periodic ajuta la mentinerea siluetei si a sanatatii,pentru ca daca mananci ciocolata amaruie,prajesti carnea in ulei de masline etc nu scapi de grasime si nici nu-ti detoxifici orgamismul...eu spre exemplu daca vad ca am pus cateva kg in plus sau ma simt mai obosita,fac mai multa miscare ,nu mananc dulciuri sau carne din-afara de cea de pui si de peste pe care le fierb si asa ma mentin la o greutate normala raportata la inaltimea mea...in plus,dietele/regimurile alimentare tinute pe perioade lungi de timp de catre persoanele plinute totul acompaniat de un program riguros de sport si de o vointa de aur ajuta la pierderea unei cantitati mari de grasimi,iar procentul de 95% mi se pare cam mare pentru ca cei care scap de grasime in general isi doresc sa se mentina si nu vor sa mai aiba niciodata complexul de a fi gras...si nu sunt de acord nici cu vorba ''o viatza avem de trait si nu se merita sa ti-o pierzi cu "regimuri alimentare"''...mai degraba ''avem o viata de trait si trebuie sa avem grija ce mancam ca sa fim sanatosi''...iar in ceea ce privesc culturistii,nu-i subestimati chiar stiu multe despre nutritie,pentru ca asta implica ''sportul''(nu prea cred ca se poate numi sport)pe care-l fac
pentruthine
Postat pe 18 Aprilie 2010 13:52
De la: dorinitza22, la data 2010-04-18 12:25:08Ok, regim alimentar :) pana la urma sensul la tot ce am vrut sa zic despre " regimul alimenatar", a ramas acelasi...Oricum, nimeni nu suporta mult sa manance doar o banana pe zi si sa bea multa apa ca sa scape odata de "colacul de salvare"....si daca pe plaja se va vinde multa inghetata si bauturi racoritoare....poate o persoana din 100 o sa reziste tentatiei...asa ca, mai bine faci sport si incerci sa adopti un stil de viatza cat de cat sanatos si echilibrat ( nu exagerat, pentru ca ar insemna sa renunti la multe delicii....si nimeni nu rezista o viatza intreaga). Eu consider ca o viatza avem de trait si nu se merita sa ti-o perzi cu "regimuri alimentare" stricte si sa privesti un morcov sau eventual o banana de parca acolo s-ar gasi sensul si raspunsul la toate intrebarile tale :).

Ei na, ia sa citesti tu la dieta balerina sa vezi ce e acolo chiar ca ajungi "balerina"..niste branza, un iarut si o cafea si cam gata manarea pe o zi...Evident ca nu se poate consdera ca fiind o dieta sau un regim...dar probabil ca specialistii aia de care zici, la astfel de "diete" se refereau; deoarece este plin netul de ele si apar in mai toate reviste de "specialitate".
Probabil ca multi ajung pe la dr cu diferite afectiuni, mergand pe logica ta cu "o viata avem". In fine, probabil ca atunci cand nu mai ai sanatate incepi sa gandesti altfel...e normal cand esti tanar si in forta sa nu dai asa mare importanta...
Ronnie_Coleman
Postat pe 18 Aprilie 2010 13:57
@kitty & fakebabe...nu am ce sa va cer...prostia voatra ma amuza, chiar f tare. Nu am ce sa va explic. Sunteti niste pers frustrate, drept dovada ca imi cititi toate posturile si va bagati aiurea in discutie, fara a avea nici macar cunostinte elementare despre ce se discuta aici. fakebabe, nu ai deloc personalitatea, tot ceea ce notezi aici sunt fraze de genu: da asa e, sunt de acord, imi cer scz asa cum a afacut si kitty; nu poti, nu esti capabila sa iti sustii o afirmatie. Esti invidioasa ca sunt unii care se pricep in unele domenii (chiar si asa mai bn sau mai prost vazut de unele pers).
Ronnie_Coleman
Postat pe 18 Aprilie 2010 14:04
De la: pentruthine, la data 2010-04-18 13:52:56.iar in ceea ce privesc culturistii,nu-i subestimati chiar stiu multe despre nutritie,pentru ca asta implica ''sportul''(nu prea cred ca se poate numi sport)pe care-l fac

Si dc nu poate fi numit sport?
Ronnie_Coleman
Postat pe 18 Aprilie 2010 14:05
De la: pentruthine, la data 2010-04-18 13:52:56nu sunt specialista insa parerea mea este ca o dieta/un regim alimentar tinut periodic ajuta la mentinerea siluetei si a sanatatii,pentru ca daca mananci ciocolata amaruie,prajesti carnea in ulei de masline etc nu scapi de grasime si nici nu-ti detoxifici orgamismul...eu spre exemplu daca vad ca am pus cateva kg in plus sau ma simt mai obosita,fac mai multa miscare ,nu mananc dulciuri sau carne din-afara de cea de pui si de peste pe care le fierb si asa ma mentin la o greutate normala raportata la inaltimea mea...in plus,dietele/regimurile alimentare tinute pe perioade lungi de timp de catre persoanele plinute totul acompaniat de un program riguros de sport si de o vointa de aur ajuta la pierderea unei cantitati mari de grasimi,iar procentul de 95% mi se pare cam mare pentru ca cei care scap de grasime in general isi doresc sa se mentina si nu vor sa mai aiba niciodata complexul de a fi gras...si nu sunt de acord nici cu vorba ''o viatza avem de trait si nu se merita sa ti-o pierzi cu "regimuri alimentare"''...mai degraba ''avem o viata de trait si trebuie sa avem grija ce mancam ca sa fim sanatosi''...iar in ceea ce privesc culturistii,nu-i subestimati chiar stiu multe despre nutritie,pentru ca asta implica ''sportul''(nu prea cred ca se poate numi sport)pe care-l fac

Mai lasat cu gura deschisa, fara sa mai pot comenta ceva.Nu stiu cu ce himera sa incep. Dar nu are rost sa ma amestec.Vorba aia prea multi bacatari strica supa
Full_Metal_Jacket
Postat pe 18 Aprilie 2010 14:07
De la: Full_Metal_Jacket, la data 2010-04-18 14:07:05
De la: pentruthine, la data 2010-04-18 13:52:56nu sunt specialista insa parerea mea este ca o dieta/un regim alimentar tinut periodic ajuta la mentinerea siluetei si a sanatatii,pentru ca daca mananci ciocolata amaruie,prajesti carnea in ulei de masline etc nu scapi de grasime si nici nu-ti detoxifici orgamismul...eu spre exemplu daca vad ca am pus cateva kg in plus sau ma simt mai obosita,fac mai multa miscare ,nu mananc dulciuri sau carne din-afara de cea de pui si de peste pe care le fierb si asa ma mentin la o greutate normala raportata la inaltimea mea...in plus,dietele/regimurile alimentare tinute pe perioade lungi de timp de catre persoanele plinute totul acompaniat de un program riguros de sport si de o vointa de aur ajuta la pierderea unei cantitati mari de grasimi,iar procentul de 95% mi se pare cam mare pentru ca cei care scap de grasime in general isi doresc sa se mentina si nu vor sa mai aiba niciodata complexul de a fi gras...si nu sunt de acord nici cu vorba ''o viatza avem de trait si nu se merita sa ti-o pierzi cu "regimuri alimentare"''...mai degraba ''avem o viata de trait si trebuie sa avem grija ce mancam ca sa fim sanatosi''...iar in ceea ce privesc culturistii,nu-i subestimati chiar stiu multe despre nutritie,pentru ca asta implica ''sportul''(nu prea cred ca se poate numi sport)pe care-l fac

Mai lasat cu gura deschisa, fara sa mai pot comenta ceva.Nu stiu cu ce himera sa incep. Dar nu are rost sa ma amestec.Vorba aia prea multi bacatari strica supa


e de rau sau de bine?
pentruthine
Postat pe 18 Aprilie 2010 14:10
De la: Ronnie_Coleman, la data 2010-04-18 14:05:22
De la: pentruthine, la data 2010-04-18 13:52:56.iar in ceea ce privesc culturistii,nu-i subestimati chiar stiu multe despre nutritie,pentru ca asta implica ''sportul''(nu prea cred ca se poate numi sport)pe care-l fac

Si dc nu poate fi numit sport?


pentru ca activitatea asta nu implica inteligenta,ci doar efort fizic,regimuri si diferite suplimente...acum nu te supara e doar parerea mea,nu-s o specialista in sporturi
pentruthine
Postat pe 18 Aprilie 2010 14:13
De la: pentruthine, la data 2010-04-18 14:13:12
pentru ca activitatea asta nu implica inteligenta,ci doar efort fizic,regimuri si diferite suplimente...acum nu te supara e doar parerea mea,nu-s o specialista in sporturi

Hai ma, ce naiba...crezi ca ma supar asa pe oricine. Pai daca ajung sa ma supar pe o femeie ca vb de culturism si considera ca nu prea este sport ceea ce fac culturistii, inseamna ca am ajuns rau...Ai practicat asa ceva, ai prieteni care practica ca sa spui ca nu iti trebuie inteligenta. Crede-ma e sportul care implica cel mai mult inteligenta sportivului (nu vb ca l-am practicat eu sau ca as fi in domeniul asta). Dar nu stiu cum poti sa afirmi tu asa ceva, despre un lucru pe care...nu l-ai practica, parerea mea, ci vb doar din auzite.
Ronnie_Coleman
Postat pe 18 Aprilie 2010 14:16
De la: pentruthine, la data 2010-04-18 14:13:12
De la: Ronnie_Coleman, la data 2010-04-18 14:05:22
De la: pentruthine, la data 2010-04-18 13:52:56.iar in ceea ce privesc culturistii,nu-i subestimati chiar stiu multe despre nutritie,pentru ca asta implica ''sportul''(nu prea cred ca se poate numi sport)pe care-l fac

Si dc nu poate fi numit sport?


pentru ca activitatea asta nu implica inteligenta,ci doar efort fizic,regimuri si diferite suplimente...acum nu te supara e doar parerea mea,nu-s o specialista in sporturi

......Si parerea ta conteaza....nu????....iar ceea ce ai zis tu este gresit....intradevar tb sa ai si inteligenta........pt ca trebuie sa sti cee ce mananci cum sa mananci cat sa mananci cum si cat sa te antrenezi....si mai ales cat sa te odihnesti....toate iti cer o disciplina de fier....asa ca fara inteligenta si facut dupa ureke....se keama laba trista....si nu duce la nika bun si asa ca da mi voie sa te contrazic ...asa ca sa nu te iau la palme ....sper ca sti de gluma

gratuit89
Postat pe 18 Aprilie 2010 14:20
De la: Ronnie_Coleman, la data 2010-04-18 14:16:25
De la: pentruthine, la data 2010-04-18 14:13:12
pentru ca activitatea asta nu implica inteligenta,ci doar efort fizic,regimuri si diferite suplimente...acum nu te supara e doar parerea mea,nu-s o specialista in sporturi

Hai ma, ce naiba...crezi ca ma supar asa pe oricine. Pai daca ajung sa ma supar pe o femeie ca vb de culturism si considera ca nu prea este sport ceea ce fac culturistii, inseamna ca am ajuns rau...Ai practicat asa ceva, ai prieteni care practica ca sa spui ca nu iti trebuie inteligenta. Crede-ma e sportul care implica cel mai mult inteligenta sportivului (nu vb ca l-am practicat eu sau ca as fi in domeniul asta). Dar nu stiu cum poti sa afirmi tu asa ceva, despre un lucru pe care...nu l-ai practica, parerea mea, ci vb doar din auzite.


cunosc multe persoane care practica...si am avut ocazia sa merg si la antrenamente alaturi de ele...nu vad in ce costa inteligenta?e o activitate dificila ce necesita o vointa mare insa,inteligenta?de exemplu pentru lupte trebuie sa intuiesti lovitura adversarului,pentru fotbal trebuie sa calculezi anumite distante,etc etc...
pentruthine
Postat pe 18 Aprilie 2010 14:25
De la: gratuit89, la data 2010-04-18 14:20:04
De la: pentruthine, la data 2010-04-18 14:13:12
De la: Ronnie_Coleman, la data 2010-04-18 14:05:22
De la: pentruthine, la data 2010-04-18 13:52:56.iar in ceea ce privesc culturistii,nu-i subestimati chiar stiu multe despre nutritie,pentru ca asta implica ''sportul''(nu prea cred ca se poate numi sport)pe care-l fac

Si dc nu poate fi numit sport?


pentru ca activitatea asta nu implica inteligenta,ci doar efort fizic,regimuri si diferite suplimente...acum nu te supara e doar parerea mea,nu-s o specialista in sporturi

......Si parerea ta conteaza....nu????....iar ceea ce ai zis tu este gresit....intradevar tb sa ai si inteligenta........pt ca trebuie sa sti cee ce mananci cum sa mananci cat sa mananci cum si cat sa te antrenezi....si mai ales cat sa te odihnesti....toate iti cer o disciplina de fier....asa ca fara inteligenta si facut dupa ureke....se keama laba trista....si nu duce la nika bun si asa ca da mi voie sa te contrazic ...asa ca sa nu te iau la palme ....sper ca sti de gluma



disciplina de fier nu inseamna inteligenta...ca sa respecti un program n-ai nevoie de inteligenta...nu ma lua la palme ca te iau la greseli gramaticale
pentruthine
Postat pe 18 Aprilie 2010 14:29
De la: pentruthine, la data 2010-04-18 14:25:00
cunosc multe persoane care practica...si am avut ocazia sa merg si la antrenamente alaturi de ele...nu vad in ce costa inteligenta?e o activitate dificila ce necesita o vointa mare insa,inteligenta?de exemplu pentru lupte trebuie sa intuiesti lovitura adversarului,pentru fotbal trebuie sa calculezi anumite distante,etc etc...

Da, trebuie sa ai inteligenta cand te antrenezi, sa ai inteligenta sa iti asculti organismul, sa stii cat sa te antrenezi, cand sa te opresti. Legat de nutritie si medicamentatie, nu are rost sa vb (mai ales de medicamentatie) deoarece cei mai buni medici stau in spatele lor: de la ala care ii face prog de nutritie, pana la ala de il maseaza si ii pune vertebrele la loc. App, vb de culturisti sau de pers care trag de fiare, deoarece este o diferenta. Diferenta pe care eu o simt, dar imposibil de descris cuiva care nu are contact cu asa ceva.
Ronnie_Coleman
Postat pe 18 Aprilie 2010 14:33
Mda, se vede ca mesajul meu nu a fost bine intzeles de nimeni de aici :). A savura o mancare gustoasa, nu inseamna neaparat ca este si nesanatoasa, decat sa manac peste fiert mai bine nu mananc de loc, ce aberatii! Daca te sperie uleiul de masline ( toti bucatarii lumii il folosesc si-l recomanda) atunci fa-ti pestele la gratar dar nu-l fierbe, pentru ca poate nu cunosc multe din nutritzie dar prin fierbere se pierde totul, degeaba mai mananci pestele ala! Cat despre ceilalti, putin imi pasa, eu sunt un om normal, pentru innaltimea mea, cu kg normale si mananc cat se poate de sanatos dar sa fie si gustos, asta e regula principala. De ce italienii, francezii sunt atat de gurmanzi....si sunt si sanatosi, (cel putin o mare parte din ei) pentru ca a manca fara apetit doar ca sa-ti mentii silueta -impusa de marii creatori de moda si nu stiu ce....Sincer putin imi pasa ce manancati voi, e treaba voastra, asa ca pofta buna, la peste fiert si morcovi cruzi :)). Eu una, nu am de gand sa-mi irosesc zilele cu prostii din astea....celor care sunt bolnavi, e alta chestie dar noi vrb de oamenii sanatosi....Asa e romanul, cade dintr-o extrema in alta, ori negru- ori alb....alte culori nu mai exista.:) O ciocalata amaruie- e sanatoasa pentru organism....o salata delicioasa, o bucatica de carne la gratar - doamne! s-au sunteti mutanti sau aveti o mare problema...
sweety25
Postat pe 18 Aprilie 2010 14:34
De la: Ronnie_Coleman, la data 2010-04-18 14:33:56
De la: pentruthine, la data 2010-04-18 14:25:00
cunosc multe persoane care practica...si am avut ocazia sa merg si la antrenamente alaturi de ele...nu vad in ce costa inteligenta?e o activitate dificila ce necesita o vointa mare insa,inteligenta?de exemplu pentru lupte trebuie sa intuiesti lovitura adversarului,pentru fotbal trebuie sa calculezi anumite distante,etc etc...

Da, trebuie sa ai inteligenta cand te antrenezi, sa ai inteligenta sa iti asculti organismul, sa stii cat sa te antrenezi, cand sa te opresti. Legat de nutritie si medicamentatie, nu are rost sa vb (mai ales de medicamentatie) deoarece cei mai buni medici stau in spatele lor: de la ala care ii face prog de nutritie, pana la ala de il maseaza si ii pune vertebrele la loc. App, vb de culturisti sau de pers care trag de fiare, deoarece este o diferenta. Diferenta pe care eu o simt, dar imposibil de descris cuiva care nu are contact cu asa ceva.


dragul meu eu vorbesc despre campioni nationali in culturism nu pacalici...
pentruthine
Postat pe 18 Aprilie 2010 14:36
De la: dorinitza22, la data 2010-04-18 14:34:25Mda, se vede ca mesajul meu nu a fost bine intzeles de nimeni de aici :). A savura o mancare gustoasa, nu inseamna neaparat ca este si nesanatoasa, decat sa manac peste fiert mai bine nu mananc de loc, ce aberatii! Daca te sperie uleiul de masline ( toti bucatarii lumii il folosesc si-l recomanda) atunci fa-ti pestele la gratar dar nu-l fierbe, pentru ca poate nu cunosc multe din nutritzie dar prin fierbere se pierde totul, degeaba mai mananci pestele ala! Cat despre ceilalti, putin imi pasa, eu sunt un om normal, pentru innaltimea mea, cu kg normale si mananc cat se poate de sanatos dar sa fie si gustos, asta e regula principala. De ce italienii, francezii sunt atat de gurmanzi....si sunt si sanatosi, (cel putin o mare parte din ei) pentru ca a manca fara apetit doar ca sa-ti mentii silueta -impusa de marii creatori de moda si nu stiu ce....Sincer putin imi pasa ce manancati voi, e treaba voastra, asa ca pofta buna, la peste fiert si morcovi cruzi :)). Eu una, nu am de gand sa-mi irosesc zilele cu prostii din astea....celor care sunt bolnavi, e alta chestie dar noi vrb de oamenii sanatosi....Asa e romanul, cade dintr-o extrema in alta, ori negru- ori alb....alte culori nu mai exista.:) O ciocalata amaruie- e sanatoasa pentru organism....o salata delicioasa, o bucatica de carne la gratar - doamne! s-au sunteti mutanti sau aveti o mare problema...



eu apreciez ca ai vrut sa ne impartasesti ceea ce ai vazut tu la tv...stii,sunt oameni si oameni,iar gusturile nu se discuta,eu sincer mai degraba mananc ceva fara gust si sanatos decat ceva suuuper bun gen mancarea de la mc si foarte daunator...
pentruthine
Postat pe 18 Aprilie 2010 14:41
De la: pentruthine, la data 2010-04-18 14:36:02
dragul meu eu vorbesc despre campioni nationali in culturism nu pacalici...

Pai ori tu nu ai capacitatea sa intelegi cu ce se mananca sportul asta...ori ei, campionii nationali, nu au fost in stare sa iti arate de ce calitati ai nevoie sa practici asa ceva.
Ronnie_Coleman
Postat pe 18 Aprilie 2010 14:46
Dorinitza, ai zis bine, chiar nu te pricepi deloc la nutritie Cauta pe youtube discutie intre florin uceanu si andronache referitor la prajit/gratar vs fierbere. Lasa-ne cu cei mai mari bucatari...
Ronnie_Coleman
Postat pe 18 Aprilie 2010 14:48
De la: Ronnie_Coleman, la data 2010-04-18 14:46:38
De la: pentruthine, la data 2010-04-18 14:36:02
dragul meu eu vorbesc despre campioni nationali in culturism nu pacalici...

Pai ori tu nu ai capacitatea sa intelegi cu ce se mananca sportul asta...ori ei, campionii nationali, nu au fost in stare sa iti arate de ce calitati ai nevoie sa practici asa ceva.


ok recunosc ca ai nevoie de anumite calitati dar nu de inteligenta
pentruthine
Postat pe 18 Aprilie 2010 14:49
De la: pentruthine, la data 2010-04-18 14:49:55
ok recunosc ca ai nevoie de anumite calitati dar nu de inteligenta

Ok, bine....cum a zis si gratuit, conteaza si parerea ta.......
Ronnie_Coleman
Postat pe 18 Aprilie 2010 14:54
De la: Ronnie_Coleman, la data 2010-04-18 14:04:43@kitty & fakebabe...nu am ce sa va cer...prostia voatra ma amuza, chiar f tare. Nu am ce sa va explic. Sunteti niste pers frustrate, drept dovada ca imi cititi toate posturile si va bagati aiurea in discutie, fara a avea nici macar cunostinte elementare despre ce se discuta aici. fakebabe, nu ai deloc personalitatea, tot ceea ce notezi aici sunt fraze de genu: da asa e, sunt de acord, imi cer scz asa cum a afacut si kitty; nu poti, nu esti capabila sa iti sustii o afirmatie. Esti invidioasa ca sunt unii care se pricep in unele domenii (chiar si asa mai bn sau mai prost vazut de unele pers).


chiar eram curioasa ce fel de rasp ai sa-mi dai, nici nu ma asteptam la altceva din partea ta...unde nu-i nici D-zeu nu cere...

...aaaa si daca am scris ca imi pare rau asta nu inseamna ca mi-am schimbat parerea despre tine...
freakbabe
Postat pe 18 Aprilie 2010 14:56
De la: Ronnie_Coleman, la data 2010-04-18 14:48:23Dorinitza, ai zis bine, chiar nu te pricepi deloc la nutritie Cauta pe youtube discutie intre florin uceanu si andronache referitor la prajit/gratar vs fierbere. Lasa-ne cu cei mai mari bucatari...


aici sunt de acord...bucatarii sunt bucatari,nutritionistii nutritionisti...daca sunt bucatari nu inseamna ca stiu ei ce-i sanatos sau nu,ci cum e mai gustos,iti dau retete si papa buna...nutritionistii sunt cei cu sanatatea dietele regimurile...iar faza cu francezii si italienii nu cred ca sunt ei sanatosi pt ca sunt gurmanzi
pentruthine
Postat pe 18 Aprilie 2010 15:00
De la: Ronnie_Coleman, la data 2010-04-18 14:54:50
De la: pentruthine, la data 2010-04-18 14:49:55
ok recunosc ca ai nevoie de anumite calitati dar nu de inteligenta

Ok, bine....cum a zis si gratuit, conteaza si parerea ta.......



conteaza sau nu,macar apreciaza ca ti-am raspuns la intrebare
pentruthine
Postat pe 18 Aprilie 2010 15:09
De la: pentruthine, la data 2010-04-18 15:09:48
De la: Ronnie_Coleman, la data 2010-04-18 14:54:50
De la: pentruthine, la data 2010-04-18 14:49:55
ok recunosc ca ai nevoie de anumite calitati dar nu de inteligenta

Ok, bine....cum a zis si gratuit, conteaza si parerea ta.......



conteaza sau nu,macar apreciaza ca ti-am raspuns la intrebare

......eu am apreciat tot ceea ce ai spus de aceea m am retras....nu merita....cel mai istet cedeaza....sa nu zic alfel ....ia de aci un pupic sa ti treaca supararea....

gratuit89
Postat pe 18 Aprilie 2010 16:22
Ok, atunci pofta buna la toata mancarea fiarta....imi si imaginez ca mananci absolut totul fiert, poate esti bolnava de aia mananci asa? caci altfel nu intzeleg atitudinea voastra fata de mancare...insa nu am eu chef sa demonstrez unor peretzi teoria chibritului.Cat despre, ca nu ma prea pricep eu la nutritzie, nu am zis-o cu sensul la care voi v-ati gandit, repede sa atacatzi :))Si daca v-ati gasit voi SPECIALISTI in nutritzie, trebuia deja sa va vad eu pe youtube ca specialistii de care a mentionat "ronnie" florin uceanu si andronache (care nu ma doare nici in cot ce zic ei acolo)....Si apropo eu de mc, nu am zis nimic si nici nu sustin fast food-urile.... Si ce-am vazut eu la tv putzin conteaza, ci ideea pe care o sustzin in continuare....O MANCARE SANATOASA POATE SA FIE SI GUSTOASA, SI DACA MAI ADAUGI SI PUTZIN SPORT....atunci la ce bun dietele, daca stilul tau de viatza si asa este unul relativ sanatos!
Va las sa va confruntati voi, eu nu mai scriu nici un comentariu ca oricum nu se merita:).
P.S. De aia romanii sunt asa de sanatosi, toti se plang de cate ceva....si de ce oare?!
sweety25
Postat pe 18 Aprilie 2010 16:23

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
nu pot face jogging 6 De la: XOXO_GG_ 15 Mai 2009 16:43
Cura de slabire cu pui 179 De la: kudika_972249 23 Octombrie 2014 15:45
supa/ciorba de varza....cum si ce? 7 De la: danieline 22 Noiembrie 2009 12:23
dieta disociata pe mese 2 De la: Katte02 14 Iunie 2010 02:02
Sport? 5 De la: kudika_7612 30 Iunie 2012 11:22