Setari Cookie-uri

am nevoie de un sfat

sall la toata lumea.
o sa intru direct in subiect. am nevoie de un sfat ca nu stiu ce sa fac.
am 21 de ani si el are 22
in vara trecuta am cunoscut intamplator un baiat pe mess- ionel (el facuse schimb de lista la mess cu o prietena de a mea). la inceput vb putin si scurt dar prin septembrie eram foarte suparata pe baiatul ce imi era alaturi(ma inselase) si in ziua respectiva m-am descarcat pe ionel.ma ascultat si am simtit ca e langa mine, ca incearca sa ma faca sa vad partea pozitiva a lucrurilor. treptat am inceput sa vb tot mai mult pe mess si prin octombrie mi-a zis ca ii place de modul meu de a fi si de cum vad lucrurile si ca se simte atras de aceasta parte a mea. am inceput sa ne vedem la web si sa ne cunoastem tot mai mult(el e din oradea si eu din bucuresti), simteam amandoi ca am gasit in celalat acel suflet ce ne completa. cu 2 zile inainte de revelion am reusit sa-i fac o surpriza si m-am dus in oradea. am petrecut cel mai frumos revelion din viata mea.mi-a aratat cat de mult sa atasat de mine si ca vrea sa pornim o relatie cat mai serioasa.(am stat 5 zile langa el, am dormit in bratele lui si nu am facut sex deloc)
parintii lui m-au acceptat imediat(eu fiind prima fata pe care le-a prezentat-o ca iubita lui) si sunt niste oameni minunati, iar el e extraordinar. dar vacanta mea sa sfarsit si a trebuit sa ma intorc la bucuresti la facultate. am continuat sa vb pe mess, pe skype si a venit si el de 3 ori la mine la bucuresti si eu m-am dus de 2 ori la oradea (stiti si voi cum e cand nu ai asa multi bani:P)
cand a venit prima data la bucuresti (eu stau in chirie intr-un ap cu 2 camere)pot sa zic ca au iest scantei:P am facut scurt circuit :P:P:P:P si ne potriveam in toate, ne completam unul pe altul.toti prieteni mei ne spuneam ca suntem cea mai reusita pereche.
in urma cu 3 saptamani am simtit ca-mi ascunde ceva si a inceput sa fie rece cu mine, in timp ce vb pe mess isi gaseste tot altele de facut si imi acorda fff putina atentie. imi promisese ca vine la mine si cand sa apropiat vinerea a inventat o scuza penala cum ca nu poate, vinera trecuta am vrut sa merg eu la oradea si mia zis ca nu se poate ca pleaca la satu mare cu ai lui. am vb cu mama lui sambata si era acasa si nu avea nici un plan.
luni dimineata ma sunat si si-a cerut scuze ca nu ma sunat duminica caci cica nu a avut semnala acolo unde a fost.(stiu de la mama lui ca ionel atat sambata cat si duminica a stat in oradea). l-am rugat sa inchida delefonul decat sa ma minta si i-am spus ca suport orice si indur orice, indiferent ce e doar ca nu vreau sa aud minciuni. i-am spus ca vreau adevarul chiar daca acesta doare si ma face sa sufar si l-am rugat sa nu ma sune decat atunci cand imi poate zice adevarul.
ma sunat miercuri seara si fara nici o introducere mi-a zis ca sambata a fost cu un amic de a lui si cu prietena amicului la o fata si ca ma inselat cu ea.in acel moment am simtit ca mi-a smuls cineva inima din piept si tot ce am putut zice a fost ca ii multumesc ca mi-a zis adevarul. ma rugat sa vb si nu am putut sa spun nimic. ma simteam distrusa, calcata in picioare. ma durea groaznic de tare si mi-am dat seama cat de mult tin la el, ca il iubesc mai mult decat orice pe lume. vineri dimineata l-am sunat si i-am zis ce am in suflet si amandoi am plans la telefon, mi-a cerut o sansa in care sa-mi arete cat de mult regreta ca a facut asta si sa-mi arete cat de mult tine la mine. i-am spus ca am sa ma gandesc si am sa-i zic.
ce sa fac? il iubesc cu tot sufletul si vreau sa-l iert dar mie frica ca ma va rani iar. cine inseala o data inseala si a doua oara. ce sa fac? cum sa scap de aceasta frica? il iubesc. il vreau in viata mea. ce sa fac?
elizaharosa
Postat pe 17 Aprilie 2010 15:52
pai... unsingur raspuns am. daca tu te astepti cumva ca un barbat, mai ales la varsta voastra, sa reuseasca sa-si tina hormonii sub control pana cand abeti voi timp de sex, te cam inseli. sunt si nevoi fizice. o femeie poate sa indure multe, dar barbatii care asteapta atata vreme crede-ma, sunt foarte rari. :) nu ca l-as scapa acum ca te-a inselat dar... priveste problema si asa :) prietena fratelui meu i-a pus efectiv prezervative in bagaje cand el a plecat 6 luni pe mare. dece? simplu. sa fie sigura ca daca nu se poate stapani - totusi 6 luni - sa fie protejat. o femeie desteapta.
dede25
Postat pe 17 Aprilie 2010 16:25
De la: dede25, la data 2010-04-17 16:25:45pai... unsingur raspuns am. daca tu te astepti cumva ca un barbat, mai ales la varsta voastra, sa reuseasca sa-si tina hormonii sub control pana cand abeti voi timp de sex, te cam inseli. sunt si nevoi fizice. o femeie poate sa indure multe, dar barbatii care asteapta atata vreme crede-ma, sunt foarte rari. :) nu ca l-as scapa acum ca te-a inselat dar... priveste problema si asa :) prietena fratelui meu i-a pus efectiv prezervative in bagaje cand el a plecat 6 luni pe mare. dece? simplu. sa fie sigura ca daca nu se poate stapani - totusi 6 luni - sa fie protejat. o femeie desteapta.


:))=))
asta cu prezervativele e super tare.
ma doare mai mult ca ma mintit si ca sa ferit de mine decat ca ma inselat. nu il tin in lesa si nu ii cer sa se abtina. ii cer doar sa aiba incredere in mine asa cum mia aratat pana acum ca are, dar se pare ca ceva sa rupt intre noi si nu reusesc sa ajung la problema.
il iubesc si il respect foarte mult dar intr-o relatie ambii parteneri trebuie sa lupte. de catva timp incoace doar eu am luptat pt a incerca sa tin aceasta relatie cat mai sus
oare cer prea mult sa aiba incredere in mine si sa nu ma minta?
elizaharosa
Postat pe 17 Aprilie 2010 17:29
Nu pot decat sa-ti spun parerea mea...decizia iti apartine...si eu am fost si inca sunt intr-o situatie asemanatoare, dar mult mai complicata, in sensul ca distanta e mult mai mare si timpul la fel...daca tu poti sa-l ierti si sa continui, te felicit pentru asta pentru ca eu in situatia ta nu as putea face-o...m-as consuma tot timpul si m-as gandi permanent daca nu cumva o sa ma insele si o sa ma minta din nou...cel mai grav la tine e faptul ca el te-a mintit si din cate ai zis tu, a avut planuita chestia asta de mai multe zile...nu a fost o intamplare in care nu s-a putut stapani din cauza circumstantelor...asta denota ca se poate repeta si tu esti singura care stie daca e in stare sufleteste sa sufere din nou...barbatii sunt foarte diferiti din punctul asta de vedere si nu sunt la fel de afectati ca o femeie...tu insa il cunosti mai bine si sti la ce sa te astepti...eu personal nu as putea trece peste faptul ca m-a mintit si ca si-a planificat sa ma insele fara ca in acele momente sa-l mustre constiinta sau sa-i treaca prin cap ca raneste foarte mult persoana pe care o iubeste pentru o simpla aventura...e un mister pe care eu inca nu l-am putut dezlega referitor la modul de a gandi a-l barbatilor...totusi tind sa cred k acolo unde exista o iubire adevarata, toate sacrificiile sunt posibile din partea ambilor parteneri si legatura sufleteasca dintre ei nu poate fi distrusa de nici un obsatcol, de nici o tentatie...din moment ce unul dintre ei tradeaza, sentimentele incep sa moara incet, dar sigur si nimic nu va mai fi la fel...nu te-a inselat pe tine, in primul rand s-a mintit pe el si si-a tradat sentimentele fata de tine...eu iti doresc succes daca poti sa-l ierti si sa treci peste asta...pot sa spun ca te admir daca ai puterea sa te comporti intr-un viitor in relatia cu el ca si cand nimic nu s-ar fi intamplat...dar lucrurile nu sunt atat de simple, mai ales cand e vorba de iubire...
dellyzzia
Postat pe 17 Aprilie 2010 17:53
De la: dellyzzia, la data 2010-04-17 17:53:43Nu pot decat sa-ti spun parerea mea...decizia iti apartine...si eu am fost si inca sunt intr-o situatie asemanatoare, dar mult mai complicata, in sensul ca distanta e mult mai mare si timpul la fel...daca tu poti sa-l ierti si sa continui, te felicit pentru asta pentru ca eu in situatia ta nu as putea face-o...m-as consuma tot timpul si m-as gandi permanent daca nu cumva o sa ma insele si o sa ma minta din nou...cel mai grav la tine e faptul ca el te-a mintit si din cate ai zis tu, a avut planuita chestia asta de mai multe zile...nu a fost o intamplare in care nu s-a putut stapani din cauza circumstantelor...asta denota ca se poate repeta si tu esti singura care stie daca e in stare sufleteste sa sufere din nou...barbatii sunt foarte diferiti din punctul asta de vedere si nu sunt la fel de afectati ca o femeie...tu insa il cunosti mai bine si sti la ce sa te astepti...eu personal nu as putea trece peste faptul ca m-a mintit si ca si-a planificat sa ma insele fara ca in acele momente sa-l mustre constiinta sau sa-i treaca prin cap ca raneste foarte mult persoana pe care o iubeste pentru o simpla aventura...e un mister pe care eu inca nu l-am putut dezlega referitor la modul de a gandi a-l barbatilor...totusi tind sa cred k acolo unde exista o iubire adevarata, toate sacrificiile sunt posibile din partea ambilor parteneri si legatura sufleteasca dintre ei nu poate fi distrusa de nici un obsatcol, de nici o tentatie...din moment ce unul dintre ei tradeaza, sentimentele incep sa moara incet, dar sigur si nimic nu va mai fi la fel...nu te-a inselat pe tine, in primul rand s-a mintit pe el si si-a tradat sentimentele fata de tine...eu iti doresc succes daca poti sa-l ierti si sa treci peste asta...pot sa spun ca te admir daca ai puterea sa te comporti intr-un viitor in relatia cu el ca si cand nimic nu s-ar fi intamplat...dar lucrurile nu sunt atat de simple, mai ales cand e vorba de iubire...


simt frica ca ma va minti iar, simt teama ca ma va insela iar dar il iubesc enorm si as vrea sa incerc sa-l recuceresc.
nu stiu de ce sa indeprtat de mine, nu stiu de ce sa format acea ruptura intre noi dar simt ca pot sa gasesc acea, acel lucru ce nea departat si sa-l corectez.
as vrea sa incerc sa trec peste faptul ca ma inselat, ca ma mintit
elizaharosa
Postat pe 17 Aprilie 2010 22:05
La varsta ta ai posibilitati nelimitate... nu te opri la baiatul asta, s-ar putea sa-ti para rau mai tarziu. E adevarat ca daca a inselat o data, o va face si a doua oara, chestia cu regretul e o gogoasa. Nu se poate abtine?! Tu de ce ar trebui sa te abtii si sa-l astepti?!... doar nu e singurul de pe lume...
darksukkubus69
Postat pe 18 Aprilie 2010 00:06
Nu vreau sa ma repet, dar simt nevoia sa-ti spun k esti singura care poate lua o decizie in acest sens...insa gandeste-te bine si in primul rand gandeste-te la tine si la binele tau, la consecintele acestor compromisuri asupra starii tale sufletesti...nu e deloc usor sa traiesti mereu cu frica si indoiala, pentru ca,din moment ce ti-a fost tradata increderea, automat nu mai poti simti la fel...Cred k nu doar de la mine o sa auzi asta, dar un barbat nu-si va schimba niciodata felul de a fi indiferent prin ce metode incerci tu sa "corectezi" anumite lucruri...tu nu ai ce sa faci ca sa poti sa schimbi felul lui de a fi si de a gandi...pur si simplu asa e el construit...Oricat l-ai iubi de mult, nu poti ierta si suferi la nesfarsit...minciuna, tradarea sunt lucruri esentiale si o relatie nu se poate construi pe baza lor oricat ai pune tu de la tine...Cunosc atatea cazuri asemanatoare cu al tau si toate au avut acelasi final: cea care a suferit a fost tot ea pentru ca indiferent de sacrificiile ei nenumarate, el pana la urma a parasit-o pentru alta...si cred ca durerea e mult mai mare dupa ani de zile de sacrificii si incercari nereusite de a face sa mearga o relatie...De aceea ambii parteneri trebuie sa se implice in egala masura in relatie, sa dea dovada de loialitate si respect fata de persoana de langa ei...Mie nu-mi miroase a bine ceea ce ti-a facut el si nu cred k cineva ii poate gasi o justificare...Sunt atatea incercari grele prin care treci in viata si faptul ca el a cedat atat de usor pentru tine nu poate fi decat un semnal...Timpul o sa-ti dea raspunsul la ce e de facut...Eu iti doresc mult noroc...si cum ti-a mai zis cineva, ia in considerare si faptul ca poate nu e el "the one"....
dellyzzia
Postat pe 19 Aprilie 2010 20:11
Iti inteleg durerea,dar asa sunt barbatii !!! Ne ranesc sufletele tot timpul !!!
In psihologie scrie ca... sentimentele au nevoie de o perioada de "repaus",..iar daca este ceva serios,...persoana se va intoarce !!!! Poti avea nenumarate experiente sexuale,dar fara sentiment este egal cu 0.In cazul tau,prietenul si-a recunoscut ''SCAPAREA',dar de acum vei avea mereu o teama si o neincredere in el !!!! Depinde de tine ce vei face in continuare !!! Orice suferinta te maturizeaza si ar trebui sa ai mai multa incredere in tine si apoi in altii ! Iubeste-l pe Dumnezeu,apoi pe tine insati...si numai dupa aceea pe ceilalti,daca vrei sa nu fii dezamagita !!! Iti doresc din inima ,numai bine !!!
kudika133347
Postat pe 6 Mai 2010 08:50

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
indragostita de un alt barbat 173 De la: alexandra-floriintimisoara-eu 26 Ianuarie 2016 15:47
doar atit .... il iubesc. 35 De la: SIDONIA69 15 Mai 2009 11:52
vreau un sfat... 3 De la: kudika421339 28 Noiembrie 2011 07:21
nebun dupa ea... 8 De la: pickard 3 Aprilie 2011 16:50
Nu reusesc sa il inteleg, un sfat pls 36 De la: anissya 3 Mai 2010 13:48