Setari Cookie-uri

IERI MA IUBEAI..... AZI IMI SPUI CA NU?!?!?!?1?!

De la: touch_me, la data 2010-05-13 08:55:52
De la: angel_de_la_noche, la data 2010-05-13 08:54:01la mn s-a intamplat km la fel doar k rolurile sunt inversate...ne-am despartit din motive serioase, am reluat relatie si acum nu mai stiu ce vreau cu toate k stiu k l-am iubit enorm si simt k ink il iubesc si turbez de gelozie knd vad "muste" kre-l cauta, dar nu stiu ce sa aleg...dar nu i-am zis niciodata k nu-l iubesc, deci nu stiu dc poate fi vb la tn...prea complicat de zis dak te iubeste sau nu...poate te iubeste da e confuz...poate te-a iubit dar acum s-a racit, poate nu te iubeste...poate, poate...f multe posibilitati, numai el stie adevarul, incearca sa vb cu el si poate o sa intelegi motivele comportamentului lui, dak nu merge, retrage-te, n-are rost

nu-mi faci si mie o traducere?
strict la titlul topicului: asteapta ziua de maine

Ma regasesc in ce spui tu perfect,cred ca sunt toate variantele,am incercat sa vorbesc cu el,dar este rece,iar daca eu sunt indiferenta parca incearca el sa faca ceva dar fara sa o arate,il simt asa cum ma priveste.si de aici dilema..................asta care ma chinuie...................si nu mai stiu cum sa procedez cu el
Iovan_Thea
Postat pe 13 Mai 2010 12:10
De la: kudika074708, la data 2010-05-11 20:52:11
,, daca nu poti sa accepti adevarul din exterior, ai sa te impaci cu minciuna din interior.''
Tagore
Simtamintele nu se pot schimba de la o zi la alta, ele exista sau nu . Mai ales iubirea!
Eu am ajuns la concluzia ca poti iubi un barbat pentru orice, mai putin pentru ceea ce nu este si vrea sa para....

Frumoase vorbe,aducatoare de trairi.Eu stiu ceea ce simt,intuiesc daca nu cumva m-am ramolit si cam ce simte el,dar ma intreb...............de unde atata tarie
Iovan_Thea
Postat pe 13 Mai 2010 12:19
De la: aNcUtA_p, la data 2010-04-30 21:10:03E intradevar naspa..da mi s-a intamplat si mie...:Vorbeam cu un tip de cam luna si ceva..parea ca-i totul bine...(ciudat era ca eu sunt o persoana care foarte greu ajunge "sa-i pese de cineva"sa tina la cineva...) iar cu el totul se intamplase atat de repede ) Am iesit cu el seara..si a fost toul super ok... iar a 2-a zi s-a comportat extrem de rece..in genul ca nu a dat nici un semn ..nici pe mess ..nici la telefon..si gta.pur si simplu fara nici un fel de explicatii.Stiu cum e :eu incepusem sa ma autoevaluez...ma gandeam ..ce l-a determinat sa se schimbe asa brusc" NU am gasit nici pana azi un rapuns.
Nu stiu ce sfat as putea sa dau doar ca na trebuie sa incerci sa treci peste..Nu e usor dar nu e nici sfarsitul

exact la fel am patit si eu, parca povestile sunt trase la indigo
eu inca nu am trecut peste pt ca s-a intamplat acum recent, inca tot mai astept un semn de la el, nu imi vine sa cred ca s-a schimbat peste noapte asa brusc
crinab2010
Postat pe 13 Mai 2010 12:21
De la: angel_de_la_noche, la data 2010-05-13 08:54:01la mn s-a intamplat km la fel doar k rolurile sunt inversate...ne-am despartit din motive serioase, am reluat relatie si acum nu mai stiu ce vreau cu toate k stiu k l-am iubit enorm si simt k ink il iubesc si turbez de gelozie knd vad "muste" kre-l cauta, dar nu stiu ce sa aleg...dar nu i-am zis niciodata k nu-l iubesc, deci nu stiu dc poate fi vb la tn...prea complicat de zis dak te iubeste sau nu...poate te iubeste da e confuz...poate te-a iubit dar acum s-a racit, poate nu te iubeste...poate, poate...f multe posibilitati, numai el stie adevarul, incearca sa vb cu el si poate o sa intelegi motivele comportamentului lui, dak nu merge, retrage-te, n-are rost

dc?am scris cumva in chineza si nu mi-am dat eu seama, dak chiar te intereseaza ce am scris, reciteste textul pn iti dai seama despre ce e vb si dak tot nu-ti dai seama...intreaba-ma ce parte n-ai inteles...
angel_de_la_noche
Postat pe 13 Mai 2010 20:45
De la: angel_de_la_noche, la data 2010-05-13 20:45:45

dc?am scris cumva in chineza si nu mi-am dat eu seama, dak chiar te intereseaza ce am scris, reciteste textul pn iti dai seama despre ce e vb si dak tot nu-ti dai seama...intreaba-ma ce parte n-ai inteles...

Ce te face sa crezi ca nu am inteles,dar nu pricep ce vrei sa spui cu privire la titlu topicului:asteapta ziua de maine?
Iovan_Thea
Postat pe 17 Mai 2010 09:10

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
help! e prea sufocant! 26 De la: danielaanton 1 Decembrie 2014 15:25
un sfat:( 34 De la: lempika 27 Septembrie 2010 11:37
CE AR TREBUIE SA ALEG? 14 De la: Artemis25 23 Mai 2009 17:09
Mi am înșelat iubitul 83 De la: Emma_1786 2 Februarie 2020 15:44
In care din cele 2 cazuri preferati casnicia? 66 De la: pamela_1 25 Iunie 2009 11:39