Setari Cookie-uri

barbatii casatoriti in varsta de 40 de ani mai fac sex cu nevestele lor in varsta de 40 de ani?

Avem si un avocat printre noi daca ai gasit tu carti in care te invata cum sa iti traiesti viata este treaba ta,nu ma intereseaza. Este de ajuns sa te uiti in jurul tau si sa inveti din experientele celor din jur(sunt cam mica sa invat dintre ale mele ce-i drept) dar asta nu ma inpiedica sa invat de la alti oi fi eu mica si nestiutoare in opinia multora dinte voi dar voi cei "experimenti" care ma critica si au de 2 ori varsta mea de ce se cobor la nivelul meu daca sunt copilaroasa dupa parerile lor.oare asta nu va spune nimic despre voi?
Nicoleta_kiss
Postat pe 27 Septembrie 2010 16:21
De la: nicoleta2010, la data 2010-09-27 16:21:03Avem si un avocat printre noi daca ai gasit tu carti in care te invata cum sa iti traiesti viata este treaba ta,nu ma intereseaza. Este de ajuns sa te uiti in jurul tau si sa inveti din experientele celor din jur(sunt cam mica sa invat dintre ale mele ce-i drept) dar asta nu ma inpiedica sa invat de la alti oi fi eu mica si nestiutoare in opinia multora dinte voi dar voi cei "experimenti" care ma critica si au de 2 ori varsta mea de ce se cobor la nivelul meu daca sunt copilaroasa dupa parerile lor.oare asta nu va spune nimic despre voi?

daca ai fi receptiva la ce discutam aici, ai vedea ca nu te judec, ca esti libere sa-ti traiesti viata asa cum doresti ....asta este si ideea sa " inveti din experientele altora". si daca imi permit sa -ti dau un sfat....o fac pt. simplu fapt ca stiu ce spun . alegerea iti apartine : ori incerci sa "prinzi" ceva din ce se discuta aici si sa bagi la cap, ori .....faci cum iti dicteaza inima !
kcudika
Postat pe 27 Septembrie 2010 16:35
Esti singura care nu imi vorbeste ironic, iar eu nu sunt genul sa imi las capil in joc celor care nu merita fie si de varsta bunicii.oricum merci pt ceea ce ai spus si in felul in care si scris.oricum in afara de tine toti cei ce se cred superiori sa isi vada de viata lor si pe urma sa vorbesca de alti. o zi buna tuturor ca nu am de gand sa lup in zadar cu morile de vand am alte lucruri mai bune de facut decat sa stau pe net
Nicoleta_kiss
Postat pe 27 Septembrie 2010 16:39
De la: fante_de_dorobanti, la data 2010-09-27 14:13:21
De la: nicoleta2010, la data 2010-09-27 14:10:17Da diferenta de varsta este aproximativ 20 ani! insa nu se simte.cel mai importnt este ca noua ne este f bine

unde zici ca nu se simte? la dimensiunea "portofelului"?

draga Fante eu cunosc barbati la peste 40 ani , care arata mult mai bine ca voi astia de 20 si ceva, barbati care se intretin , fac sala, si cel mai important stiu cum sa se poarte cu o femeie si de ce isi permit sa o si rasfete, nu conteaza numai banii cum crezi tu dragutule
visan_georgiana
Postat pe 27 Septembrie 2010 17:03
ah si daca te intereseaza draga Fante ca sigur vei comenta in baza a ceea ce am postat, tu sau altcineva , eu am 27 si prietenul meu 32; in orice caz sunt partial de acord cu Nicoleta si prefer barbatii peste 30 ani, care au ceva in cap care stiu ce vor de la viata, persoane capabile cu personalitate, si de la care sa am ce invata , nu fraierici de 25 ani care habar nu au pe ce lume sunt, care asteapta week-end-ul ca sa mearga la Bamboo sau in alt club fitos ca poate cade ceva, care nu muncesc ca munca e pentru tractoare si stau pe banutii lu mami si tati, care conduc un BMW de acum 1 mie de ani si se cred regii universului (pacat ca si ala e luat de parinti).
visan_georgiana
Postat pe 27 Septembrie 2010 17:11
De la: TIGRA, la data 2010-09-27 17:03:38
De la: fante_de_dorobanti, la data 2010-09-27 14:13:21
De la: nicoleta2010, la data 2010-09-27 14:10:17Da diferenta de varsta este aproximativ 20 ani! insa nu se simte.cel mai importnt este ca noua ne este f bine

unde zici ca nu se simte? la dimensiunea "portofelului"?

draga Fante eu cunosc barbati la peste 40 ani , care arata mult mai bine ca voi astia de 20 si ceva, barbati care se intretin , fac sala, si cel mai important stiu cum sa se poarte cu o femeie si de ce isi permit sa o si rasfete, nu conteaza numai banii cum crezi tu dragutule
cum sa o rasfete daca nu au bani
thadoogback
Postat pe 27 Septembrie 2010 17:16
buna...pai sigur ca fac...si e delicios..
kudika322026
Postat pe 27 Septembrie 2010 18:01
De la: kudika322026, la data 2010-09-27 18:01:55buna...pai sigur ca fac...si e delicios..

ce ?
coldwind
Postat pe 27 Septembrie 2010 18:40
barbatii casatoriti in varsta de 40 de ani mai fac sex cu nevestele lor in varsta de 40 de ani?

cine a fost nesatula care a pus o asemenea intrebare?
Celia_29
Postat pe 27 Septembrie 2010 18:43
De la: sandav, la data 2010-09-27 16:15:21

cei mai multi de aici nu vor decat sa te faca sa deschizi ochii ! REPET - acum ti se pare foarte frumos ce este intre voi, perfect de acord cu asta ....insa incearca sa te vezi peste cativa ani, mesajul celor de aici este acelasi indiferent de cat de dragut sau ironic ti se pare ! DIFERENTA MARE DE VARSTA CONTEAZA ! mai ales cand este vorba de 20 ani ! Sper din tot sufletul sa nu ajungi la o varsta si sa ne dai dreptate !...asta daca ai ganduri serioase cu acest domn !!! a... si inca ceva .... a fost casatorit ? ceva copii dintr-o casatorie anterioara ? si daca nu.... nu te-ai intrebat de ce la 40 ani nu a facut inca acest pas ?

"De la: nicoleta2010, la data 2010-09-24 22:24:56un barbat de 40 ani sau mai mult este "in floarea varstei" in materie de relatii sexuale.Intotdeauna face dreagoste cu sotia lui de 40 de ani si sex cu amanta lui de 20 "
sandav eu nu zic ca nu's bune sfaturile , ca doar am si eu un copil de varsta ei si sincer m-ar durea sufletul sa-l vad incepandu-si viata atat de stramb ...dar citeste cu atentie perla din prima ei postare, cea care a declansat ironia mea ...acu' stiu ca o sa se basicheze pe mine din nou, pt ca are senzatia ca este invidiata si prost inteleasa....dar nu pot decat sa spun ca mi-e mila de ea
miss_darine
Postat pe 27 Septembrie 2010 19:19
De la: kudika004836, la data 2010-04-27 11:50:14femeile de 40 de ani as vrea sa raspunda daca sotii lor in varsta de 40 de ani mai fac sex cu ele ,nu vreau raspunsuri de la femei de alta varsta ,comentati la alt topic la amante sau la ce sunteti obisnuite ,intrebare cu raspuns sincer nu minciuni sa iesiti voi sotiile bine ,sex nu odata la 100 de ani ...

eu am 42 de ani si as face sex cu nevestele altora cu putin sub 40 de ani
pickard
Postat pe 27 Septembrie 2010 19:46
De la: pickard, la data 2010-09-27 19:46:29
De la: kudika004836, la data 2010-04-27 11:50:14femeile de 40 de ani as vrea sa raspunda daca sotii lor in varsta de 40 de ani mai fac sex cu ele ,nu vreau raspunsuri de la femei de alta varsta ,comentati la alt topic la amante sau la ce sunteti obisnuite ,intrebare cu raspuns sincer nu minciuni sa iesiti voi sotiile bine ,sex nu odata la 100 de ani ...

deci probelema s-a reglat

Histria
Postat pe 27 Septembrie 2010 20:20

de cite ori?...si cu toateo data sau pe rind?
RUY_BLAS
Postat pe 27 Septembrie 2010 20:37
De la: sirghea, la data 2010-09-27 20:37:38

de cite ori?...si cu toateo data sau pe rind?

cate doua teri odata! ca e coada lunga si ajung la pensie
pickard
Postat pe 27 Septembrie 2010 20:42
pickardule pana o sa ajungi tu la pensie, o sa mai prelungeasca astia perioada si vei iesi in baston...asa ca vezi cum programezi muierile alea
miss_darine
Postat pe 27 Septembrie 2010 20:52
De la: miss_darine, la data 2010-09-27 20:52:57 pickardule pana o sa ajungi tu la pensie, o sa mai prelungeasca astia perioada si vei iesi in baston...asa ca vezi cum programezi muierile alea

pe tine te vreau singura ca sa pot face fata distrctiei si mai repede ca vine motociclistul cu levierul lui stramb
pickard
Postat pe 27 Septembrie 2010 20:55
De la: pickard, la data 2010-09-27 20:55:44
De la: miss_darine, la data 2010-09-27 20:52:57 pickardule pana o sa ajungi tu la pensie, o sa mai prelungeasca astia perioada si vei iesi in baston...asa ca vezi cum programezi muierile alea

pe tine te vreau singura ca sa pot face fata distrctiei si mai repede ca vine motociclistul cu levierul lui stramb

mai tu l-ai cautat in coburi
miss_darine
Postat pe 27 Septembrie 2010 21:03
De la: nicoleta2010, la data 2010-09-27 15:58:15
cum se pricep oamenii sa judece pe altii.tipic romanesc chiar m-ati facut sa rad . ce sa le ceri celor ce nu au. reiese din unele cometarii ca daca ai 40 de ani esti mai experimentat, unde la cratita sa va mai spun ceva celor care m-au criticat, va credeti destepti dar stiti care este diferenta in a fi destept si a fi inteligent?banuiesc ca nu si nici nu o sa va mai spun.apropo nu este frumos sa judeci partenerul cuiva fara al cunoaste macar.iar pt ca unii nu ne-au dat mai mult de 3 ani cat totul se schimba si imi doresc copil si el nu vrea de unde nu stiu ca sunt gravida deja asa ca oameni "buni"mai usor cu "parerile de bine" si "sfaturile bine intentionate" ca nu ma cunoasteti si nu va cunosc ca sa imi permit sa va judec,wack up nimeni nu e mai presus de nimeni sau nimeni nu e perfect , uitati-va la vietile voastre si pe urma mai comentati experienta nu intotdeauna consta in ani iar cat despre portofelul lui e treaba mea daca e plin sau nu iar intotdeauna banii cum vin se si duc ceea ce este intre noi conteaza cel mai mult.

Asta-i problema femeilor tinere ca voi, in ziua de azi.
Daca cineva va deschide ochii, o confundati cu judecata.
Stii cum o sa-ti fie bine......da, poate sa-ti fie bine cu prietenul tau o viata, insa asa: sa te " modelezi" dupa el.
Adica......acasuca in patuc, la tv. in sf. de saptamana......chiar de ai bani, nu ai chef, sambata de sambata de iesiri si nopti nedormite ( asta la 20-21 de ani, nu prea vad eu cum, acum da, ca inca " sita" e noua, si poti sa stai in pat sa te giugiulesti, insa o sa te saturi si vei vrea iesiri, el nu)....un om, fie femeie, fie barbat, la 40-45 de ani nu mai are chef de nopti nedormite, le-a avut de la 20 la 40 de ani.
Deci, daca crezi ca poti sa sari TU peste vreo 15 ani de tinerete, vei rezista langa el.
Altfel..........pa si pusi.
Aaaa, si daca nu-i faci acum in 3-4 ani un copil, nici nu-si va mai dori, va zice ca-i batran.......aia o sa-ti fie o alta lovitura, daca tu vrei copil....daca nu vrei...rezisti.
stem_29
Postat pe 27 Septembrie 2010 21:19
De la: TIGRA, la data 2010-09-27 17:11:12ah si daca te intereseaza draga Fante ca sigur vei comenta in baza a ceea ce am postat, tu sau altcineva , eu am 27 si prietenul meu 32; in orice caz sunt partial de acord cu Nicoleta si prefer barbatii peste 30 ani, care au ceva in cap care stiu ce vor de la viata, persoane capabile cu personalitate, si de la care sa am ce invata , nu fraierici de 25 ani care habar nu au pe ce lume sunt, care asteapta week-end-ul ca sa mearga la Bamboo sau in alt club fitos ca poate cade ceva, care nu muncesc ca munca e pentru tractoare si stau pe banutii lu mami si tati, care conduc un BMW de acum 1 mie de ani si se cred regii universului (pacat ca si ala e luat de parinti).

Tigruto, asculta la mama.
Bunicul meu zicea asa: " la 30 de ani, nu esti ca si la 20, la 40, nu esti ca si la 30, la 50, nu esti ca si la 40"
Cred ca am spus totul cu asta......
NU e vorba ca nu arata bine, pt. ca si femeile la 40 de ani unele-s" beton"..siluete, pedante.si altele la 25 de ani, arata ca naiba.
Insa trebuie sa intelegi un lucru......viata trece, anii chiar daca nu se vad, se simt.
Da, fizic, si sufleteste esti perfect!
Insa imi amintesc cum la 25 de ani pierdeam nopti, si faceam si munca, si o faceam bine......eh, acum nu-mi permit, aleg din doua una:)
Asta e mama.......plus ca trebuie sa traim frumos, sa intelegem ( nu sa decadem, sau sa o luam razna, atat barbatii cat si femeile) ca anii trec, si trebuie sa treaca frumos.........
Casniciile se fac intre aceleasi generatii, altfel nu-i chiar bine......E bine, daca-s sacrificii din partea celui mai mic....cel mai mic din cuplu o sa simta in ani ca e " comandat" ca si cum era de parinti....indrumat.
Mai devreme sau mai tarziu, un om care crea ceva de la viata, o sa vrea sa fie pe picioarele lui, nu sa i se tot spuna de catre partener: " eu stiu, ca eu sunt mai mare"!
Repet, astfel de casnicii rezista doar cu sacrificii......sau sa-ti placa ca un el sau o ea, sa ai un sprijin in sot / sotie, cum aveai in mama/tata.
stem_29
Postat pe 27 Septembrie 2010 21:31
De la: nicoleta2010, la data 2010-09-27 16:21:03Avem si un avocat printre noi daca ai gasit tu carti in care te invata cum sa iti traiesti viata este treaba ta,nu ma intereseaza. Este de ajuns sa te uiti in jurul tau si sa inveti din experientele celor din jur(sunt cam mica sa invat dintre ale mele ce-i drept) dar asta nu ma inpiedica sa invat de la alti oi fi eu mica si nestiutoare in opinia multora dinte voi dar voi cei "experimenti" care ma critica si au de 2 ori varsta mea de ce se cobor la nivelul meu daca sunt copilaroasa dupa parerile lor.oare asta nu va spune nimic despre voi?

Nu, de ex. mie-mi spune: bine mi-a zis mama cal la 40 de ani, nu-s ca la 20:))))
Abia acum o inteleg perfect:))
Si atunci am inteles-o insa credeam ca eu am pus coada la cireasa........NU, nu e asa:)
Insa e super bine sa invatam din pataniiile altora.....sa judecam, sa tragem concluzii..chiar daca-s mai mari decat noi si nu fac bine.
stem_29
Postat pe 27 Septembrie 2010 21:40
Ei, n-a dus-o mintea asa departe...
kudika226898
Postat pe 27 Septembrie 2010 22:00
De la: kudika004836, la data 2010-06-28 18:36:36nu ma intereseaza nici un raspuns ,as inchide daca as putea ,nici nu mai intru pe forumul asta de depravate si prosti

TU in primul rand ai facut un topic de tot rahatul!
Ce intrebare e asta, madam?!
In primul rand dezvolti!
TU intrebi daca femeile de 40 de ani fac sex regulat cu sotii lor!
Pai fac, daca sotul nu e de vreo 78 de ani.
Io-s de 41 si sotul meu de 44 si facem, vrei sa-ti detaliem toate si cum face si cat de des?!
Esti sub toata critica.
Scrii in doi peri si astepti raspunsuri inteligente, mai le faci si pe toate femeile " depravate" esti o nesimitita si o nemernica!
Dinastea ca tine nu doar ca nu merita " iubite" ci trebuie lasate, si fugit de ele mancand pamantul!
Daca si sexul il faci la 40 de ani la fel de confuz, ca si cum pui intrebarile, lasa-ne!
stem_29
Postat pe 27 Septembrie 2010 22:06
no...d-apoi tu, stem...mie chiar imi plase cum gandesti(pe bune)
kudika195501
Postat pe 27 Septembrie 2010 22:23
De la: stem_29, la data 2010-09-27 22:06:55
De la: kudika004836, la data 2010-06-28 18:36:36nu ma intereseaza nici un raspuns ,as inchide daca as putea ,nici nu mai intru pe forumul asta de depravate si prosti

In primul rand dezvolti!
Io-s de 41 si sotul meu de 44 si facem, vrei sa-ti detaliem toate si cum face si cat de des?!
Esti sub toata critica.
Scrii in doi peri si astepti raspunsuri inteligente, mai le faci si pe toate femeile " depravate" esti o nesimitita si o nemernica!
Dinastea ca tine nu doar ca nu merita " iubite" ci trebuie lasate, si fugit de ele mancand pamantul!
Daca si sexul il faci la 40 de ani la fel de confuz, ca si cum pui intrebarile, lasa-ne!

usurel, nu te enerva, ca nu merita

pe mine ma cam mananca sa intreb cum e cu aia care se-ndreapta spre 50, da nu mai zic nimic, ca-mi ies vorbe dup-aia
Narcisa_tesfio
Postat pe 27 Septembrie 2010 22:28
De la: Narcisa_tesfio, la data 2010-09-27 22:28:21

In primul rand dezvolti!
Esti sub toata critica.

usurel, nu te enerva, ca nu merita

pe mine ma cam mananca sa intreb cum e cu aia care se-ndreapta spre 50, da nu mai zic nimic, ca-mi ies vorbe dup-aia

zapacila.
stem_29
Postat pe 27 Septembrie 2010 22:32
De la: kudika195501, la data 2010-09-27 22:23:12no...d-apoi tu, stem...mie chiar imi plase cum gandesti(pe bune)

Pai nu vezi ce intrebari seci pune?
stem_29
Postat pe 27 Septembrie 2010 22:32
nu vorbesc neaparat de topicul acesta, m-ai facut sa te remarc cam peste tot, toata stima pentru tine...si felicitari sotului tau(are o soata pe cinste)
kudika195501
Postat pe 27 Septembrie 2010 23:23
De la: kudika195501, la data 2010-09-27 23:23:59nu vorbesc neaparat de topicul acesta, m-ai facut sa te remarc cam peste tot, toata stima pentru tine...si felicitari sotului tau(are o soata pe cinste)

Merci.
stem_29
Postat pe 27 Septembrie 2010 23:31
De la: stem_29, la data 2010-09-27 21:31:03
De la: TIGRA, la data 2010-09-27 17:11:12ah si daca te intereseaza draga Fante ca sigur vei comenta in baza a ceea ce am postat, tu sau altcineva , eu am 27 si prietenul meu 32; in orice caz sunt partial de acord cu Nicoleta si prefer barbatii peste 30 ani, care au ceva in cap care stiu ce vor de la viata, persoane capabile cu personalitate, si de la care sa am ce invata , nu fraierici de 25 ani care habar nu au pe ce lume sunt, care asteapta week-end-ul ca sa mearga la Bamboo sau in alt club fitos ca poate cade ceva, care nu muncesc ca munca e pentru tractoare si stau pe banutii lu mami si tati, care conduc un BMW de acum 1 mie de ani si se cred regii universului (pacat ca si ala e luat de parinti).

Tigruto, asculta la mama.
Bunicul meu zicea asa: " la 30 de ani, nu esti ca si la 20, la 40, nu esti ca si la 30, la 50, nu esti ca si la 40"
Cred ca am spus totul cu asta......
NU e vorba ca nu arata bine, pt. ca si femeile la 40 de ani unele-s" beton"..siluete, pedante.si altele la 25 de ani, arata ca naiba.
Insa trebuie sa intelegi un lucru......viata trece, anii chiar daca nu se vad, se simt.
Da, fizic, si sufleteste esti perfect!
Insa imi amintesc cum la 25 de ani pierdeam nopti, si faceam si munca, si o faceam bine......eh, acum nu-mi permit, aleg din doua una:)
Asta e mama.......plus ca trebuie sa traim frumos, sa intelegem ( nu sa decadem, sau sa o luam razna, atat barbatii cat si femeile) ca anii trec, si trebuie sa treaca frumos.........
Casniciile se fac intre aceleasi generatii, altfel nu-i chiar bine......E bine, daca-s sacrificii din partea celui mai mic....cel mai mic din cuplu o sa simta in ani ca e " comandat" ca si cum era de parinti....indrumat.
Mai devreme sau mai tarziu, un om care crea ceva de la viata, o sa vrea sa fie pe picioarele lui, nu sa i se tot spuna de catre partener: " eu stiu, ca eu sunt mai mare"!
Repet, astfel de casnicii rezista doar cu sacrificii......sau sa-ti placa ca un el sau o ea, sa ai un sprijin in sot / sotie, cum aveai in mama/tata.

corect la un moment dat se va simti diferenta de varsta dar nu trebuie sa depinzi mereu de partener, frate daca eu vreau sa ies sau sa plec in vacanta cu cine oi pleca, si daca el nu are chef, sa fie sanatos eu tot plec, dar daca ai statut de breloc stai si astepti sa te scoata din casa, apoi faza asta cu eu stiu mai bine exista si intre cei de aceeasi varsta; cred ca pana la urma totul depinde de caracter, de modul in care vezi viata, si mie o diferenta de varsta de peste 10 ani deja mi se pare prea mult
visan_georgiana
Postat pe 28 Septembrie 2010 14:48

In primul rand dezvolti!
Esti sub toata critica.

tare mi-ai placut aici
visan_georgiana
Postat pe 28 Septembrie 2010 14:49

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
cum sa ajung la un barbat dificil??? 17 De la: pamela_1 15 Iulie 2009 12:40
credeti k exista prietenie adevarata?intre fete? 19 De la: Darkmagic 30 August 2011 00:16
O pisica e mai buna decat un barbat! 18 De la: kudika027736 22 Septembrie 2013 11:01
cat tine dragostea? 140 De la: coffeeta 15 Iunie 2009 13:25
Infertilitatea masculina si feminina 1 De la: mysu 5 Septembrie 2010 16:00