Is this love?

Subiect nou
Alege alt forum  
Voteaza:
Rating curent Is this love? : (1 din 1 vot)
 
Fosta membra Kudika.ro
Am cunoscut acum vreo 7 ani un tip. Sincer,e primul baiat la care am tinut. Stiti cum e sentimentul ala cand te uiti in ochii lui si parca nu mai ai nevoie de nimic altceva? Sau ai face orice doar ca fi in preajma lui? 4 ani am fost cei mai buni prieteni,ne vedeam zilnic,imi spunea orice...despre toate tipele pe care ar vrea sa le "combine",cat de mijto arata nu stiu care,si tot asa.In timp ce eu il iubeam mai mult ca orice. Nu i'am spus decat dupa 4 ani ce simt. Nu ne'am indepartat din cauza asta,dar fiecare a mers in locuri diferite,alti prieteni. Vorbeam tot mai rar,ce sa zic sa ne vedem. Acum vreo 2 luni a aparut la mine.Am inceput sa ne vedem,sa vorbim (macar acum nu mai imi vb doar de tipe). Sincer eu am inceput sa tin din nou la el,dar sunt confuza. Oare imi este doar dor de el si de cum a fost,sau chiar incep iar sa tin la el?suntem total diferiti,ne ciondranim intr'una,dar mi'e drag.Acum cateva zile,am fost la un chef...ne'am sarutat,am dansat,a fost perfect..am ramas ca mai vorbim despre asta...dar inca nimic. Voi ce credeti?Sa incerc ceva sau nu? mi se pare ca a ramas ceva neterminat intre noi...

Raporteaza abuz de limbaj
mihablonda Avatarul lui mihablonda

73 mesaje
Membru din: 20/10/2009
Oras: arad

numa daca-ncerci o sa afli despre ce e vb. daca merge merge, daca nu, nu. altfel o sa mai stai 4 ani si o sa te tot intrebi.
Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra Kudika.ro
De la: Nanucco, la data 2010-05-04 13:46:01Am cunoscut acum vreo 7 ani un tip. Sincer,e primul baiat la care am tinut. Stiti cum e sentimentul ala cand te uiti in ochii lui si parca nu mai ai nevoie de nimic altceva? Sau ai face orice doar ca fi in preajma lui? 4 ani am fost cei mai buni prieteni,ne vedeam zilnic,imi spunea orice...despre toate tipele pe care ar vrea sa le "combine",cat de mijto arata nu stiu care,si tot asa.In timp ce eu il iubeam mai mult ca orice. Nu i'am spus decat dupa 4 ani ce simt. Nu ne'am indepartat din cauza asta,dar fiecare a mers in locuri diferite,alti prieteni. Vorbeam tot mai rar,ce sa zic sa ne vedem. Acum vreo 2 luni a aparut la mine.Am inceput sa ne vedem,sa vorbim (macar acum nu mai imi vb doar de tipe). Sincer eu am inceput sa tin din nou la el,dar sunt confuza. Oare imi este doar dor de el si de cum a fost,sau chiar incep iar sa tin la el?suntem total diferiti,ne ciondranim intr'una,dar mi'e drag.Acum cateva zile,am fost la un chef...ne'am sarutat,am dansat,a fost perfect..am ramas ca mai vorbim despre asta...dar inca nimic. Voi ce credeti?Sa incerc ceva sau nu? mi se pare ca a ramas ceva neterminat intre noi..."Incercarea moarte n-are"
:)
merita
cine stie ce cuplu dragut o sa fiti :D
Raporteaza abuz de limbaj
Cristina- Avatarul lui Cristina-

3 mesaje
Membru din: 20/03/2010

de ce nu? Vorba ta,e ceva neterminat intre voi si poate si el tine la tine dar nu are curaj sa-ti spuna...app,erati beti cand v-ati sarutat la petrecere sau a venit de la sine totul?
Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra Kudika.ro
nu,nu eram beti deloc...pur si simplu era o atmosfera draguta si ne'a luat valul
oricum,nu stiu ce sa cred. stiu ca tine la mine ca prietena dar nu stiu daca si in alt sens. am incercat sa vorbesc cu el despre o posibila relatie,dar cum nu sunt eu prea tupeista,nu a iesit mare lucru. Stiu doar ca de putin timp s'a despartit de prietena lui. de multe ori sta doar si pare suparat...stiu ca inca tine la ea. mi'e si frica sa nu ne stricam prietenia...am fost atata timp prieteni si nu vreau sa stric tot doar pt ca eu inca mai tin la el.
Raporteaza abuz de limbaj
Cristina- Avatarul lui Cristina-

3 mesaje
Membru din: 20/03/2010

PUF...depinde de tine si el....tu esti singura care-l cunoaste si care stie cum ar reactiona la o asemenea discutie
Raporteaza abuz de limbaj