Mai multe
repede ...repede...sa spun si eu LA MULTI ANI pt miss....pana nu se terimna petercerea...fara mine...miss,iti doresc ce imi doresc si mie.....sa fii iubita de cine vrei tu.... ca de noi esti.categoric...vrei sau nu
|
||
|
_oktober_ Postat pe 2 August 2010 22:46 |
||
|---|---|---|
|
Neata, dragele mele, va astept cu micul dejun gata facut. Sper sa va placa :P [img]http://farm5.static.flickr.com/4041/4419483861_38acf84b85.jpg[/img] |
||
|
Neamtu Postat pe 3 August 2010 07:46 |
||
|
Neatza Neamtule! Micul dejun e doar pentru fete??? Eu nu am mancat nimic de dimineata si asa ma roade stomacul
|
||
|
|
||
|
Calin_ Postat pe 3 August 2010 09:15 |
||
Neatza!
|
||
|
_Cryssa_ Postat pe 3 August 2010 09:16 |
||
buna dimineata! o cafea primesc si eu sau trebuia sa vin cu ea de acasa?
|
||
|
fante_de_dorobanti Postat pe 3 August 2010 09:24 |
||
Eu mi-am facut deja una vai ce somn imi e...si am atata de mult de lucru... Cum te-ai trezit azi fante? |
||
|
_Cryssa_ Postat pe 3 August 2010 09:27 |
||
De la: crysa_tm, la data 2010-08-03 09:27:09Eu mi-am facut deja una esti sigura ca vrei sa sti? pot sa "sorb" si eu din cafeaua ta? putina muzica cred ca nu strica: http://www.youtube.com/watch#!v=e82VE8UtW8A&feature=related |
||
|
fante_de_dorobanti Postat pe 3 August 2010 09:33 |
||
M-ai nimerit cu melodia asta...ce obraznica s-a facut Rihanna. Sigur poti "sorbi" din cafeaua mea..am suficienta cat sa "hranesc" o armata de oameni cu ea.
|
||
|
_Cryssa_ Postat pe 3 August 2010 09:42 |
||
De la: crysa_tm, la data 2010-08-03 09:42:47 nu comentez nimic pentru ca iar voi fi acuzat ca am nu stiu ce fantezii! ma voi limita la a "sorbi" din cafeaua ta pentru o armata intreaga!
|
||
|
fante_de_dorobanti Postat pe 3 August 2010 09:46 |
||
| Neamtule, ce mic dejun incintator si cu siguranta delicios. Imediat imi infig degetelele si dintii in el. Oooo, si cafeaua... | ||
|
soraderazboi Postat pe 3 August 2010 09:49 |
||
De la: fante_de_dorobanti, la data 2010-08-03 09:46:42De la: crysa_tm, la data 2010-08-03 09:42:47 Neatza soro cafea?
|
||
|
_Cryssa_ Postat pe 3 August 2010 09:56 |
||
|
Neatza, timisoreanco (stii ca esti de-a mea?). Sigur, haide sa ne asezam impreuna la masa Neamtului, ca uite ce bine arata. |
||
|
soraderazboi Postat pe 3 August 2010 10:08 |
||
De la: soraderazboi, la data 2010-08-03 10:08:04Neatza, timisoreanco (stii ca esti de-a mea?). Cum de te-ai mutat la bucuresti? Se spune ca Banatu-i fruncea si daca treci prin Timisoara aici ramai. Eu is olteanca la origine Sa stii ca arata bine masa lui Neamtu
|
||
|
_Cryssa_ Postat pe 3 August 2010 10:10 |
||
ziua buna! am venit si eu cu ceai de menta ca am auzit ca-i criza mare pe aici!
|
||
|
baba_cloanta Postat pe 3 August 2010 10:45 |
||
|
vrea cineva invitatii eupanles? Eupanels este un site unde poti completa sondaje,iar in functie de durata chestionarului primesti un numar de puncte pe care poti achizitiona diferite produse, Se poate intra doar pe baza de invitatie pe mail.Cine vrea sa lase mailul,Pupici |
||
|
pincag Postat pe 3 August 2010 10:52 |
||
|
Pentru ca oportunitatile culturale sint mult mai multe in Bucuresti. Aici exista 11 teatre, gindeste-te doar la asta. Editurile mari, tirgurile de carte tot aici sint. Precum si domeniul in care activez e slabut in tot restul tarii, e concentrat tot in Bucuresti. Cam asa sta problema. |
||
|
soraderazboi Postat pe 3 August 2010 11:01 |
||
De la: soraderazboi, la data 2010-08-03 11:01:29Pentru ca oportunitatile culturale sint mult mai multe in Bucuresti. Aici exista 11 teatre, gindeste-te doar la asta. Editurile mari, tirgurile de carte tot aici sint. Precum si domeniul in care activez e slabut in tot restul tarii, e concentrat tot in Bucuresti. da,da! fugiti toate la capitala si la coada vacii cine mai sta? auzi la ea teatre, oportunitati culturale, targuri de carte da tu cu cine crezi ca vorbesti pe aici? mai bine bea un ceai de menta ca o sa-ti faca bine si o sa-ti treaca si fumurile astea!
|
||
|
baba_cloanta Postat pe 3 August 2010 11:05 |
||
| Te cred si eu ca intr-o lume otvista si cancanista astea-s "fumuri". Da'-s ale mele si ma doare undeva daca nu-ti convine. Iar ceaiul ala de menta da-l uneia fara "fumuri". | ||
|
soraderazboi Postat pe 3 August 2010 11:15 |
||
De la: soraderazboi, la data 2010-08-03 11:15:44Te cred si eu ca intr-o lume otvista si cancanista astea-s "fumuri". Da'-s ale mele si ma doare undeva daca nu-ti convine. Iar ceaiul ala de menta da-l uneia fara "fumuri". ai dreptate la cat de constipata esti te voi servi cu unu de musetel! la cat de culta esti vad ca stii de otv(televiziunea celor prosti da'multi) si de ziarele de "duzina" oare de unde?cum merg astea mana in mana cu ce indrugai mai sus? ntz,ntz,ntz mare dezamagire fata babei!si ca sa vezi ca-s miloasa poti sa-mi spui unde te doare ca tare batoasa esti!
|
||
|
baba_cloanta Postat pe 3 August 2010 11:29 |
||
|
Traiesc si eu in lumea asta, asa ca am auzit de otv si de ziarele de duzina. Le vad la metrou, citite de concetatenii mei. Asta nu inseamna ca impartasesc aceleasi preferinte. In general vorbind sint un om destul de informat. Oricum, sa zici ca esti interesat de teatre, tirguri de carte si edituri, nu-i bine, ai fumuri si esti constipata. Sa vorbesti despre sex, iarasi nu, ca esti obsedata. Cam orice iese din standard atrage reactii exagerate si certuri, stiu deja asta si nu ma mai mir. Nu vreau sa beau nimic cu tine, nu ma incadrez in standardele tale, din cite se pare. |
||
|
soraderazboi Postat pe 3 August 2010 11:39 |
||
De la: soraderazboi, la data 2010-08-03 11:39:28Traiesc si eu in lumea asta, asa ca am auzit de otv si de ziarele de duzina. Le vad la metrou, citite de concetatenii mei. Asta nu inseamna ca impartasesc aceleasi preferinte. tulai fata chiar crezi ca-mi esti superioara?chiar vrei sa ne batem in experiente si diplome? nu cred! ai iesi in pierdere(oare este posibil si mai mult decat esti acum!) un om care are neste printipii nu se dezice de ele asa ca oricum ai da-o la intors nu iese socoteala!cine a zis ca bea ceaiul cu tine?! eu doar ti-am oferit o varianta pentru tratat boala de care suferi! maica afla de la mine ca toti suntem egali!
|
||
|
baba_cloanta Postat pe 3 August 2010 11:45 |
||
size mama ti-ai adus aminte de parola la celalalt cont ?yupiiiiiiiiiiiiiiii avem de sarbatoritcole hai sa bem o bere ca i-a revenit memoria la fata sora si pt tn ce vrei tu sa bei
|
||
|
yumy Postat pe 3 August 2010 11:45 |
||
De la: yumy, la data 2010-08-03 11:45:54 uite cum simti nevoia sa te complimentez putin! dar ai prea multe goluri in cap si iti este greu sa intelegi ca nu toata lumea este ca tine cu n+1 conturi ..mie imi ajunge 1 si bun! ia vezi poate vine si prietena ta de ieri! ca dehhh nu cauti decat sa mature lumea cu tine pe jos! parca trecusei la al nivel....sau nu! |
||
|
size_back Postat pe 3 August 2010 11:51 |
||
|
Asta era problema ta, ca ma cred superioara? Cine a afirmat asta, eu sau tu? Tu ai catalogat preferinta pentru teatre si tirguri de carte drept "fumuri", eu nu am catalogat nimic. Eu zic s-o lasi asa ca n-are sens. Tu cauti cearta, pe mine nu ma intereseaza asta. yumy, bem ceva bun impreuna? |
||
|
soraderazboi Postat pe 3 August 2010 11:53 |
||
cole ete avem si matura aici marca size caline mama nu ai avut si tu bani sa iei o marca mai buna, matura asta nu e buna de nimic, ia ca aduc aspiratorul de acasa pe aici trebuie facut curat cole vii sa ma ajuti ?
|
||
|
yumy Postat pe 3 August 2010 11:54 |
||
De la: soraderazboi, la data 2010-08-03 11:53:43Asta era problema ta, ca ma cred superioara? Cine a afirmat asta, eu sau tu? Tu ai catalogat preferinta pentru teatre si tirguri de carte drept "fumuri", eu nu am catalogat nimic. aqum termin cu curatenia, ce poftesti sa bei? |
||
|
yumy Postat pe 3 August 2010 11:54 |
||
De la: yumy, la data 2010-08-03 11:54:51De la: soraderazboi, la data 2010-08-03 11:53:43Asta era problema ta, ca ma cred superioara? Cine a afirmat asta, eu sau tu? Tu ai catalogat preferinta pentru teatre si tirguri de carte drept "fumuri", eu nu am catalogat nimic. ce dubios pana ieri marco si sora erau cei de la alt nivel cu care aveai de impartit si acum te dai la bauta cu ei!
|
||
|
size_back Postat pe 3 August 2010 11:57 |
||
De la: soraderazboi, la data 2010-08-03 11:53:43Asta era problema ta, ca ma cred superioara? Cine a afirmat asta, eu sau tu? Tu ai catalogat preferinta pentru teatre si tirguri de carte drept "fumuri", eu nu am catalogat nimic. fata asculta tu la baba ca-i batrana si mintoasa:nu-i asa ca avand atitudinea asta tare greu iti faci prieteni? eu caut scandal? da de unde viata m-a invatat sa ma cobor la nivelul fiecaruia iar tu meriti o atentie deosebita! beti, beti fetelor ceai ca-i suficient pentru toata lumea!
|
||
|
baba_cloanta Postat pe 3 August 2010 11:57 |
||
De la: yumy, la data 2010-08-03 11:54:05cole ete avem si matura aici marca size asa-i ca nu ma poti ignora? cum spunea-i chiar tu cred ca te cam bantui! te astept cu replici mai inteligente..desi sunt constienta ca n-ai de unde!
|
||
|
size_back Postat pe 3 August 2010 11:59 |
||
|
Da, tu cauti cearta, pentru ca tu te-ai trezit cu comentarii personale pe baza unui raspuns pe care eu i l-am acordat altcuiva si care nu te privea, de vreme ce eu nu-mi amintesc sa fi avut vreo discutie cu tine pina acum. Dar promit ca n-am sa-ti mai raspund la provocari. yumy, bei cu mine o limonada? |
||
|
soraderazboi Postat pe 3 August 2010 12:04 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Baie in doi:d | 143 | De la: gugulina74 9 August 2009 19:11 |
| sexul anal | 32 | De la: cocutza_20 11 Februarie 2020 13:38 |
| BIROU DETECTIVI PARTICULARI UNITED | 1 | De la: lixandru 14 Septembrie 2009 11:03 |
|
|
||
| Libidoul sau pofta de sex | 27 | De la: kudika_937309 6 Februarie 2015 10:41 |
| aiurea | 10 | De la: fresh_minty 26 Mai 2013 10:41 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la [email protected]
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email [email protected]
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.