Mai multe
De la: Neamtu, la data 2010-05-27 22:15:34De la: Tazmanian, la data 2010-05-27 22:10:20la cuptor si apoi pe platou cu voi cu vin rosu ca....racul
|
||
|
Tazmanian Postat pe 27 Mai 2010 22:17 |
||
|---|---|---|
De la: Tazmanian, la data 2010-05-27 22:17:59De la: Neamtu, la data 2010-05-27 22:15:34De la: Tazmanian, la data 2010-05-27 22:10:20la cuptor si apoi pe platou cu voi racul nu e rosu !
|
||
|
Ventrue Postat pe 27 Mai 2010 22:20 |
||
De la: Ventrue, la data 2010-05-27 22:20:10De la: Tazmanian, la data 2010-05-27 22:17:59De la: Neamtu, la data 2010-05-27 22:15:34De la: Tazmanian, la data 2010-05-27 22:10:20la cuptor si apoi pe platou cu voi nu e rosu cand e crud. |
||
|
|
||
|
Tazmanian Postat pe 27 Mai 2010 22:21 |
||
De la: Tazmanian, la data 2010-05-27 22:21:47De la: Ventrue, la data 2010-05-27 22:20:10De la: Tazmanian, la data 2010-05-27 22:17:59De la: Neamtu, la data 2010-05-27 22:15:34De la: Tazmanian, la data 2010-05-27 22:10:20la cuptor si apoi pe platou cu voi m-am luptat cu unu in vis ..si era negru |
||
|
Ventrue Postat pe 27 Mai 2010 22:24 |
||
foame mare pe' acilea
|
||
|
anastasia_m Postat pe 27 Mai 2010 22:26 |
||
De la: anastasia_m, la data 2010-05-27 22:26:50foame mare pe' acilea ce sa te saturi dintr-un rac.... |
||
|
Tazmanian Postat pe 27 Mai 2010 22:32 |
||
|
Ai perfecta dreptate Kudica 188461, iti spune o racoaica 100%. Ai pus punctul pe i. Daca un / o rac se simte protejat/a, iubit/a , atunci iti aduce si Luna de pe cer. |
||
|
simonevacska Postat pe 28 Mai 2010 12:50 |
||
|
SUPER...SI EU TOT RAC! ASA SUNTEM NOI!!!!! LA NOI CONTEAZA SI CORECTITUDINEA SI LOIALITATEA, DE DRAGOSTE ,IUBIRE, CONFORT SI SIGURANTA PROTECTOARE LANGA UN BARBAT PUTERNIC SA NU MAI SPUN!!!!!! FAMILISTI CONVINSI...CASA PETRU EI ESTE CA UN ALTAR SFANT LA CARE TIN ENORM, PRETUIND ORICE OBIECT NESEMNIFICATIV PENTRU ALTII DAR CARE PENTRU EI REPREZINTA O INCURSIUNE IN TRECUTUL LOR DE CARE MEREU ISI ADUC AMINTE CU PLACERE, CU SEMNIFCATIE SENTIMENTALA!!!! IUBESC ENORM COPIII SI LI SE POTRIVESC DOMENIILE DE ACTIVITATE IN CARE SE LUCREAZA CU OAMENII SI IN SPECIAL CU COPIII : PSIHOLOG, PSIHOPEDAGOG, EDUCATOR, ASISTENT SOCIAL, LA RESURSE UMANE. DAR AU SI PARTI NEGATIVE:IRASCIBILI, IARTA DAR NU UITA NICIODATA!!!!! SI AI DREPTATE SE IMPLICA CU TRUP SI SUFLET INTR-O RELATIE, PACAT CA DE MULTE ORI ELE, RACII SUNT ...."MAMA DOLORES", PTR.CEI IMATURI SI IRESPONSABLI!! SI RACII NU FAC MAI MULTI PASI INAPOI DECAT INAINTE CI: "STAU PE LOC CAND AU CERTITUDINEA CA CEILALTI MERG INTR-O DIRECTIE GRESITA!!!!!" |
||
|
Lauralee Postat pe 28 Mai 2010 16:30 |
||
| eu te sfatuiesc sa mai cauti si sa fugi de raci cit vezi cu ochii,am o casnicie de 15 ani cu un rac,vreau sati spun racii sunt numai pentru ei, se folosesc si trece la alta,mint,sunt cheltuitori si ai sa vezi in viata cit te trege innapoi un rac, traiesc numai pentru ei ,se gindesc sa le fie lor bine si pe urma la persoana de linga el sau la copii,sunt fffffff puturosi daca se poate sa manince bine sa se distreze cit se poate de mult dar singur in rest nau nici un Dumnezeu,credema mi-a mincat tineretea degeaba cu el,singurul lucru de care ma bucur e ca am 2 copii ,in rest el nu mi-a facut decit rau.Daca ai sa ai o relatie cu omul de care spui chiar te rog dupa un timp sa-mi spui am avut dreptate sau nu ,asa m-au invatat altii pe mine si nu am ascultat acum regret enorm ca nu am rupt relatia atunci cind eram la inceput. Eu l-am iubit enorm de mult, dar mi-a iesit dragostea prin toate...te pup | ||
|
kudika008907 Postat pe 28 Mai 2010 17:01 |
||
| Daca voi avea o relatie cu el te voi anunta ...pup :* | ||
|
Anutza_anny Postat pe 29 Mai 2010 17:22 |
||
| AAaaaaaaaiiiiiii Dreptateeeee, suntem Foarte Speciali.. unici. | ||
|
corinapatriche Postat pe 29 Mai 2010 18:04 |
||
De la: Anutza_anny, la data 2010-05-16 10:08:37Buna fetelor... Am si eu o nelamurire de cateva zile... M-am intalnit in urma cu o saptamana cu un barbat rac... El lucreaza la un cabinet veterinar si am fost cu catelu` meu... Imi punea tot felu de intrebari personale...Mi-a dat si bani de taxi cand am plecat... Si luni cand m am reintors pt inca un tratament , a spus ca ma duce el acasa... Mi-a cerut si numarul... Dar acum vad ca nu m a sunat de 3 4 zile ..... Credeam ca va fi ceva intre noi ... Dar tot astept... Oare asteapta sa fac eu pasul? hmmm eu sunt rac,nu prea cunosc caracterul baietilor rac,esti sigura ca este rac? nu m-as astepta la asa un comportament din partea unui rac sincer,poate are un ascendent care il determina sa se poarte asa...cunoste-l mai bine daca ai ocazia si convinge-te singura,nu intotdeuna te poti baza pe ce scrie in zodiac,multa bafta
|
||
|
nelyda_yo Postat pe 9 Iunie 2010 13:50 |
||
De la: Anutza_anny, la data 2010-05-22 11:49:54Hmmm... Nu prea imi place sa se tina ca un scai de mine daca abia l-ai cunoscut nu vad cum ar putea deja sa te iubeasca(raspuns pt o persoana care scria ca daca te iubeste se tine scai dupa tine),doar sa fii prototipul femeii ideale in viziunea lui si nici atunci nu sunt sigura,dk este mai matur...va cauta sa vada inainte de a se aventura daca esti demna de incredere,esti fidela,serioasa etceu sunt in zodia rac si caut la o persoana de sex opus urmatoarele aspecte: respect,bun-simt,sinceritate,seriozitate,protectie,fidelitate,rationament. daca una dintre aceste calitati ar lipsi,relatia nu este tocmai ok cel putin pt mine,precizez ca nu sunt cheltuitoare cum s-a postat mai sus...nici nu ma tin scai de cineva, chiar daca il iubesc,cred in liberatea fiecare individ si nevoie fiecaruia de intimitate,de intalnirile cu prietenii,de indatoririle personale,nu ma indragostesc de oricine,numai de persoanele pe care le percep aproape de idealul meu. P.s: poate ca astepta un semn din partea ta sa fie sigur ca il placi si tu,racii nu prea vor sa riste,sa cada in dizgratie,se asigura inainte de a face un pas. |
||
|
nelyda_yo Postat pe 9 Iunie 2010 13:57 |
||
|
buna eu sunt rac...si sunt de acord cu ce s-a spus mai sus, nu suntem cheltuitori, punem pret pe sentimente foarte mult, cel mai mult...banii nu ne plac, in sensul ca nu fugim dupa avere, ci dupa iubire...da, mereu suntem insetati de iubire...Si intr-adevar daca iubim, suntem prinsi cu totul, ne dedicam totul, neconditionat...ne place siguranta...ne suparam repede, dar ne trece repede, nu punem la suflet mai nimic, a doua zi nici nu mai tinem minte pt ce anume ne-am suparat.. Am avut o relatie cu un scorpion..si e fantastic..si acum tin strans legatura cu el, desi ne-am despartit de vreo 5 ani...Scorpionul se deschide greu, dar racul il simte rapid:)))....eu zic ca o relatie intre un scorpion si un rac e fantastica...:) bafta |
||
|
irina_zgatia Postat pe 11 Iunie 2010 11:00 |
||
|
Buna fetelor... Am si eu o nelamurire de cateva zile... M-am intalnit in urma cu o saptamana cu un barbat rac... El lucreaza la un cabinet veterinar si am fost cu catelu` meu... Imi punea tot felu de intrebari personale...Mi-a dat si bani de taxi cand am plecat... Si luni cand m am reintors pt inca un tratament , a spus ca ma duce el acasa... Mi-a cerut si numarul... Dar acum vad ca nu m a sunat de 3 4 zile ..... Credeam ca va fi ceva intre noi ... Dar tot astept... Oare asteapta sa fac eu pasul? dak el e barbat si s-ar fi maturizat pana acum-sa treaca de faza "o sun dupa 3 zile" as fi zis.. ai si u numarul lui? nu prea cred k e cazul si nu cred k e asa de rac:)-nu am cunoscut rac cu asa tupeu:)..ci opusul |
||
|
dragon_fly88 Postat pe 11 Iunie 2010 11:07 |
||
poate omului ii fileaza o lampa
|
||
|
yumy Postat pe 11 Iunie 2010 12:13 |
||
| ...si eu am o relatie cu un rac de 2 ani,eu sunt balanta...si vreau sa spun k racii nu sunt chiar asa fideli...eu il iubesc f mult si el spune la fel,,ceea ce nu cred,oricum...eu nu stiu cum sa ma mai comport cu el,e foarte indiferent cu mn,desi spune k ma iubeste foarte mult,aa...si sa numai vb de inselat,cum ii iese o femei in cale,cum ataca... | ||
|
kudika175970 Postat pe 13 Iunie 2010 12:58 |
||
|
"buna eu sunt rac...si sunt de acord cu ce s-a spus mai sus, nu suntem cheltuitori, punem pret pe sentimente foarte mult, cel mai mult...banii nu ne plac, in sensul ca nu fugim dupa avere, ci dupa iubire...da, mereu suntem insetati de iubire...Si intr-adevar daca iubim, suntem prinsi cu totul, ne dedicam totul, neconditionat...ne place siguranta...ne suparam repede, dar ne trece repede, nu punem la suflet mai nimic, a doua zi nici nu mai tinem minte pt ce anume ne-am suparat.. Am avut o relatie cu un scorpion..si e fantastic..si acum tin strans legatura cu el, desi ne-am despartit de vreo 5 ani...Scorpionul se deschide greu, dar racul il simte rapid:)))....eu zic ca o relatie intre un scorpion si un rac e fantastica...:) bafta " serios ..... ai mare dreptate :D |
||
|
psebastian12 Postat pe 30 Iunie 2010 12:11 |
||
| eu am o relatie cu un baiat care este in zodia rac de asemenea eu sunt in zodia sagetator relatia este frumoasa dar racii sunt timizi si ascultatori.cum am zis sunt in zodia sagetator si pot sa spun ca il domin ,face tot ce zic , rar ma contrazice si cand face asta tot il domin si nu mai zice nimic .de asemenea racii sunt sentimentali,blanzi si chiar sunt dispusi sa faca orice pentru persoana iubita,dar sagetatorii sunt rai ,superiori fata de alte persoane ,nervosi.Dupa parerea mea zodia rac si zodia sagetator se combina foarte bine dar cateodata sagetatorii se plictisesc de raci si se termina relatia . | ||
|
kudika157361 Postat pe 13 Iulie 2010 17:31 |
||
|
Capricorn fiind , am o relatie cu un rac de 8 luni.Si simt k e cealalta jumatate.asta am simtit'o dupa cateva saptamani. RACUL ...e romantic.Si da, daca i'ai atras atentia nu mai scapi ushor de el.Mereu o sa caute sa te traga de "manutsa" sa faci impreuna cu el diferite lucruri , chiar daca are de mers pana la magazin , o sa ia cu el.Pentru ca e familist , si daca tot esti cu el , e clar pentru ca il iubesti , nu?asta cel putin considera el ...si deodata ce considera asta ..din nou foaaarte clar trebe sa faci sacrificii. Ii plac copii , ii place sa'i vb de viitoarea voastra familie , ii place sa vb deschis despre orice , ii place sa il alintsi , cel putin pe mn mereu ma intreaba "da' azi nu'mi spui nimic frumos?"...si cam asta il deosebeste de ceilalti.Daca l'ai cucerit ..e bine, pentru ca stie sa te iubeasca. Daca , cautsi afectiune ...o sa gasesti multa lla el:))) si asta doar daca i'ai cucerit inima:P Si daca tot e vb de zodii ...acum depinde foarte mult de ascendent.Soo...NU TOTI RACII SUNT LA FEL (cu toate ca pe toti care ii stiu is asa cum i 'am descris mai sus) Sfat:nu'l fa gelos.aspira la ceva pur si frumos , altfel o sa ajunga sa vrea sa se indeparteze de tine |
||
|
duphz Postat pe 26 Iulie 2010 01:34 |
||
| Eu sunt tot rac dar snt Fata ...ori te place dar mai are si pe altcineva ori nu vrea sa vezi tu ca e insistent:X | ||
|
GyulyuTzza Postat pe 26 Iulie 2010 11:54 |
||
|
pt 157361 Ai f mare dreptate si eu sunt segetatoare si el rac si l-am dominat de 15 ani de cand suntem impreuna chiar si acum dar cu trecerea timpului incep sa observe ca sunt sub papuc si incep sa reactioneze. Problema lor cea mai grava este gelozia pentru ca atunci cand te simti inferior unei persoana incepi sa nu mai ai incredere in nimic si in nimeni. Daca esti la inceputul relatiei tine-o tot asa dar vezi ce faci cand te plictisesti pentru ca ei nu iarta usor.
|
||
|
kudikaluci Postat pe 26 Iulie 2010 16:53 |
||
|
pt 188967 cateodata achiar ma plictisesc de prietenul meu care este rac ,nu prea vrea sa se distreze ,este linistit dar eu nu sunt asa ,imi place sa ma distrez sa comunic cu multa lume,sa rad cat pot de mult si cred ca comportamentul meu il face sa fie gelos mai tot timpul,cred ca am ajuns pentru el o obsesie.am inteles ca zodia rac este o zodie blestemata,asa este? de exemplu unchiul meu era in zodia rac si s-a sinucis ,de asemenea si madalina manole era in zodia rac care a facut acelasi gest ca si unchiul meu ,astept niste raspunsuri |
||
|
kudika157361 Postat pe 27 Iulie 2010 19:04 |
||
nuuuuuuuuu nuuuuuuuu nuuuuuuu....racul madalina era in luna neagra....am auzit-o io pe netty cu urechile mele...pe parol!!!!
|
||
|
miss_darine Postat pe 27 Iulie 2010 19:08 |
||
De la: miss_darine, la data 2010-07-27 19:08:23 may leoaica mica mai e putin pana la ziua ta
|
||
|
yumy Postat pe 27 Iulie 2010 21:16 |
||
| Sunt rac, casatorita cu un rac. Astazi implinim 30 de ani de la casatorie. Eu sunt total diferita de el, chiar daca amandoi suntem raci. Cel mai mare defect, la sotul meu este minciuna, minte cu nerusinare si nici o data nu recunoaste ca a mintit, apoi gelozia, este lenes si comod, in acelasi timp. Cred ca ar fi in stare sa doarma toata ziua daca nu ar fi serviciul. In toti acesti 30 de ani nu a avut o initiativa. Eu m-am luptat pentru casa si pentru cei doi copii pe care-i avem impreuna. Efectiv l-am dus in spate, l-am carat dupa mine. Mai trist este ca nu l-am iubit si nici nu-l voi iubi vreodata. O sa ma intrebati de ce am stat si cum am rezistat langa el atata timp. M-am casatorit cu el la 20 de ani, cand nu prea ai multa minte, la 21 de ani am nascut fetita si la 25 baiatul. M-am atasat foarte tare de copii. Ei au fost si sunt totul pentru mine. Sunt foarte mandra si foarte, foarte fericita ca am niste copii realizati din toate punctele de vedere. Ca si cei din zodia pesti, barbatii raci asteapta sa primeasca totul dar sa nu ofere nimic. Mi bine zis sa le cauti in coarne si sa-i alinti ca pe niste copii. Vorbesc cu el si parca nici nu aude. Asteapta sa-l chem de o suta de ori, ai impresia ca poti sa mori langa el si dupa aia se ridica si vine sa te salveze cand de fapt nu mai are pe cine. Este foarte orgolios si cu capul in nori. Nu-l framanta nimic. Am ajuns la concluzia ca o casatorie trebuie sa se bazeze pe dragoste ca altfel esti nefericita toata viata, asa cum am fost eu. Dar nu cred ca toti barbatii raci sunt la fel. Acum depinde de cum se comporta el cu tine si cat de mult va iubiti. Cand exista dragoste treci peste inconveniente mai usor. In dragoste, aproape, totul se iarta. Acum este alta mentalitate despre viata, in general, si casatorie in special. Casatoriile se destrama mai repede de cum se destramau acum 30 de ani. Tu esti cea care trebuie sa-l descoperi si sa nu te grabesti in a face acest pas important din viata ta, casatoria. Bafta multa si multa, multa rabdare. | ||
|
gargaritavesela Postat pe 27 Iulie 2010 22:16 |
||
| Si eu sunt o fecioara indragostita pana peste cap de un racusor mai mic ca mine cu cativa ani...deci suntem cam in aceeasi oala, as putea spune! M-am indragostit tocmai ptr. ca am descoperit romanticul din el, tandretea si devotamentul, chiar si familistul (pe langa cateva mici neplaceri gen suparare din orice, incapatanare, gelozie). Problema este ca dupa un an de zile, am facut o greseala "fatala" (l-am jignit destul de grav la o cearta) si m-a indepartat din viata lui. Desi mi-am cerut scuze si i-am aratat ca inca il vreau in viata mea, nu cred sa fie cale de intoarcere si sufar enorm. Este singurul regret pe care-l am in viata...asa ca sfatul meu pentru femeile indragostite de raci este: nu conteaza zodia voastra, daca aratati iubire si devotament unui rac veti avea parte de surprize din partea acestuia, dar niciodata nu-l jigniti (nici macar glume care sa reflecte jignire...i-am spus o data zambind si cu intentie de simpatie "prostutule", a fost suparat pe mine o zi intreaga). Daca stiti ca sunteti firi impulsive, nu va combinati cu un rac...ei prefera femeile "cuminti", docile, elegante in vorba si purtare, dar si independente, si nu suporta scandalul de nici un fel...sufera dupa orice fel de cearta! Doamne, cat mi-e de dor de el!!! | ||
|
sonador_healthy Postat pe 2 August 2010 09:42 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Eu capricorn , el pesti... | 9 | De la: bioefandrei 31 Ianuarie 2009 10:29 |
| VARSATORUL IN TOATA SPLENDOAREA LUI :) | 48 | De la: Ioana_Chirtes 23 Octombrie 2009 08:04 |
| ce parere aveti despre fetele varsator sh baietii balanta? | 20 | De la: simona_partener 13 Decembrie 2009 11:39 |
|
|
||
| Eu Berbec, el Leu | 15 | De la: kudika095783 26 Iulie 2010 10:43 |
| buna:* | 2 | De la: andreea1976 28 Martie 2009 16:40 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.