Mai multe
Buna, locuiesc in strainatate impreuna cu sotul meu de 2 ani si din cauza ca pe aici chiriile sunt foarte mari suntem nevoiti sa impartim o casa cu cumnata mea si cu noul ei sot. Sa va spun cum au stat lucrurile de la bun inceput.Acum 2 ani cand am venit in tara am locuit impreuna cu cumnata mea si sotul in casa fostului prieten al cumnatei. El se purta oribil cu ea si cu noi si din aceasta cauza ea a devenit foarte apropiata de noi. Vreau sa mentionez ca nu era loc in care sa nu vina cu mine si cu sotul meu, tot timpul era prezenta peste tot. In tot acest timp nu am apucat sa ies macar o singura data singura cu sotul meu undeva sa simt si eu ca avem o familie si ca am cu cine discuta in aprticular probleme ce ne priveau numai pe noi. Chiar si acasa sotul meu petrecea mare parte din timpul cand era acasa in living unde bineinteles ca statea si ea si de cate ori incercam sa am o conversatie cu sotul meu imediat se baga si ea in vorba.De aproximativ un an s-a despartit de prietenul ei si ne-am mutat intr-o alta casa.Cumnata s-a cunoscut cu un tip cu care s-a maritat dupa 4 luni si e si insarcinata acum si bineinteles ca s-a mutat cu noi proaspatul ei sot c(are e un "badaran"la comportament si care spune tot ce-i vine in cap fara sa mai filtreze). Cumnata mea e o persoana care tine foarte mult la aparente si nu ar isca o cearta fatisa pentru nimic in lume dar este o fire foarte rautacioasa. De cate ori are ocazia arunca cu ironii si face niste comentarii foarte rautacioase la adresa mea bineinteles. Ca sa nu mai zic ca e incurajata in aceasta atitudine de sotul ei care de multe ori m-a jignit in mod direct, la care ea se amuza extraordinar. As prefera sa-mi spuna daca am deranjat-o cu ceva si sa nu mai fie tensiunea asta in casa dar ea prefera sa fie foarte happy si sa para ca totul e in regula si cand mi-e lumea mai draga mai tranteste cate una de imi vine sa mi smulg parul din cap. Nu mai zic ca a ajuns sa aiba ca tic un ras nervos foarte ironic si de cate ori spun ceva sotului meu ea rade orice as spune. M-am saturat sa vin cu greata acasa cand ma gandesc cata rautate pluteste in aer, problema e ca sunt o fire mai sensibila si chiar imi place sa traiesc in armonie si sunt complet dezgustata cand vad ca principala ei preocupare este sa fabrice replici subtile si rautacioase. Am vorbit cu sotul meu de cateva ori pe tema asta si i-am spus ca ma deranjeaza atitudinea ei dar el nici nu baga in seama chestiile astea. A zis ca mi se pare si ca ea chiar glumeste si nu are nimic cu mine. Am ajuns sa mi fie sila sa mai vin acasa pentru ca aproximativ in fiecare seara gaseste cum sa ma enerveze si imi vine sa nu mai ies din camera numai sa n-o mai vad. Cu sotul nu mai vreau sa vorbesc pe tema asta ca oricum nu ma intelege si nu imi tine partea, cu ea daca discut direct cu siguranta imi va spune ca a glumit doar ca sa ma puna intr-o postura proasta. Ce ma sfatuiti sa fac, simt ca am acumulat prea multe si uneori imi vine sa imi impachetez toate lucrurile si sa plec din casa aia.
|
||
|
Brunetica25 Postat pe 26 Mai 2010 16:37 |
||
|---|---|---|
ia-o frumusel si spunei tot verde-n fata. parerea mea este ca se comporta ca o pustoaica de 14-15 ani spunei tot adevaru, ca te deranjeaza ceea ce face. spunei iei ce ne-ai spus nouate vede asa linistita, calma si stie ca nu ai rani pe nimeni si de aceea profita de bunatatea ta. Totul are o limita, nu crezi ??? sa fie toata lumea de fata(din casa) si spui tot ce ai pe suflet, asa poate isi da seama si sotul tau ca e nesimtita si ca defapt nu te suporta. Poate dupa aceasta discutie ii vine mintea la loc la "pustoaica" si isi va da seama ca nu ii mai faci jocu.Bafta
|
||
|
clau19 Postat pe 26 Mai 2010 16:54 |
||
| Asa ar trebui sa faci sa te muti de acolo cu tot cu sot.Cum sa nu tina cu ea doar e sorasa.Stai sa vezi cind o naste.Atunci calvar pe tine.Impuna-te in fata sotului si spunei ca tu nu mai suparti situatia asta si ca daca te iubeste cu adevarat ori ii spune ei sa plece ori pleci tu. Cumnata . e o nesimtita cu n mare. | ||
|
|
||
|
kudika098645 Postat pe 26 Mai 2010 17:02 |
||
| Ms mult Clau, eu as vorbi direct cu ea dar ma tem ca la urma urmelor tot io as iesi cel mai prost, ea mimand ca nu intelege despre ce e vorba si eu dand pe fata toata suferinta pe care mi-a provocat-o. | ||
|
Brunetica25 Postat pe 26 Mai 2010 17:13 |
||
|
In primul rand, daca ai de discutat ceva in particular cu sotul tau, nu o faci de fata cu alte persoane. Il iei frumos de manuta la voi in camera. Iar daca vrei sa iesi (sau voiai) doar tu cu sotul tau, e de ajuns sa ii spui. Deci, la fazele astea, nu vad ca ea ar fi facut ceva nepotrivit, cel putin nu intentionat. In al doilea rand, de unde stii cum va reactiona atunci cand vei discuta direct cu ea, daca n-ai facut-o pana acum? Poate va rade, poate te va jigni, poate va recunoaste ca a gresit. Iar sotul tau ma gandesc ca vede si el ca noul sot al surorii sale e un badaran si poate de asta ii tine partea. Tot ce e posibil, ca ea sa isi arunce frustrarile, provocate de sotul ei, pe tine ca n-are pe cine altcineva. O discutie serioasa, deschisa si fara reprosuri cu ea este ceea ce trebuie sa ai (parerea mea). Daca tot nu se rezolva, noteaza pe o hartie tot ce-ti face si ce zice, revizuieste (ca sa vezi daca e exagerare din partea ta sau nu - se mai intampla) si astfel poti sa-i prezinti sotului situatia obiectiv si rational (dar sa nu-i arati hartia sau sa-i spui ca ai notat, te-ar putea crede nebuna). Oricum, nu mi se pare normal ca sotul sa nu te creada absolut deloc; doar daca n-ai stiut cum sa-i prezinti situatia. Ca-i tine partea ei, cand e prin preajma, e oarecum normal. |
||
|
kitty_krieger Postat pe 26 Mai 2010 17:19 |
||
De la: Brunetica25, la data 2010-05-26 17:13:59Ms mult Clau, eu as vorbi direct cu ea dar ma tem ca la urma urmelor tot io as iesi cel mai prost, ea mimand ca nu intelege despre ce e vorba si eu dand pe fata toata suferinta pe care mi-a provocat-o. nu trebuie sa iti fie rusine cu sentimentele tale. poate s a tampit de la sarcina |
||
|
oana_gabi Postat pe 26 Mai 2010 17:23 |
||
De la: kudika098645, la data 2010-05-26 17:02:43Asa ar trebui sa faci sa te muti de acolo cu tot cu sot.Cum sa nu tina cu ea doar e sorasa.Stai sa vezi cind o naste.Atunci calvar pe tine.Impuna-te in fata sotului si spunei ca tu nu mai suparti situatia asta si ca daca te iubeste cu adevarat ori ii spune ei sa plece ori pleci tu. Cumnata . e o nesimtita cu n mare. Va multumesc mult pentru sfaturi, aveam nevoie de ele ca incepusem sa ma intreb daca gresesc io cu ceva pentru ca acasa nimeni nu pare sa vada problema si io sufar cel mai mult in toata chestia asta. Am ajuns sa ma intreb daca merita sa mai raman cu sotul meu vazand ca el chiar nu imi e alaturi deloc in toata situatia asta |
||
|
Brunetica25 Postat pe 26 Mai 2010 17:26 |
||
De la: Brunetica25, la data 2010-05-26 17:26:38De la: kudika098645, la data 2010-05-26 17:02:43Asa ar trebui sa faci sa te muti de acolo cu tot cu sot.Cum sa nu tina cu ea doar e sorasa.Stai sa vezi cind o naste.Atunci calvar pe tine.Impuna-te in fata sotului si spunei ca tu nu mai suparti situatia asta si ca daca te iubeste cu adevarat ori ii spune ei sa plece ori pleci tu. Cumnata . e o nesimtita cu n mare. ne e o solutie sa te desparti u de sot, mai bn pleaca ea sau plecati voi. |
||
|
oana_gabi Postat pe 26 Mai 2010 17:33 |
||
| Inteleg ca intre frati e o legatura speciala si ca e normal sa relationeze, dar tot atat de normal mi se pare ca sa stie ca pe de alta parte are o familie acum care ar trebui sa fie pe primul loc. El de multe ori uita ca are o sotie, fara sa si dea seama in multe chestii se sfatuieste cu sora-sa cum probabil e obisnuit si mai apoi tine de parerea mea. De exemplu anul trecut il rugasem de nenumarate ori sa mergem in concediu acasa si el era de parere ca nu e momentul inca, pentru ca mai apoi intr-o zi s-o aud pe cumnata mea ca vrea sa mearga pana acasa si daca va vine sa credeti a acceptat instant. | ||
|
Brunetica25 Postat pe 26 Mai 2010 17:33 |
||
am asa o impresie ca sotul tau nu vrea o sotie, o partenera, ci o servitoare
|
||
|
kitty_krieger Postat pe 26 Mai 2010 17:40 |
||
De la: oana_gabi, la data 2010-05-26 17:33:03De la: Brunetica25, la data 2010-05-26 17:26:38De la: kudika098645, la data 2010-05-26 17:02:43Asa ar trebui sa faci sa te muti de acolo cu tot cu sot.Cum sa nu tina cu ea doar e sorasa.Stai sa vezi cind o naste.Atunci calvar pe tine.Impuna-te in fata sotului si spunei ca tu nu mai suparti situatia asta si ca daca te iubeste cu adevarat ori ii spune ei sa plece ori pleci tu. Cumnata . e o nesimtita cu n mare. M-as muta cu mare drag dar nu ne permitem inca si sotul m-a dezamagit foarte tare la atitudinea pe care o are. Culmea e ca acum 2 saptamani ne a vizitat soacra pentru cateva zile cu ocazia nuntii si am facut si io o gluma chiar nevinovata si mi-a spus sa fiu diplomata si mi a sarit mustarulsi am intrbat-o frumos chiar bine ca pe nimeni din casa nu observa cand fac "glume"rautacioase si se ia de mine care saraca am inghitit 2 ani tot ce au avut chef sa spuna altii, si ea a zis ca imi imaginez ca nimeni nu a spus nimic urat, ea nu a auzit, deci clar daca as vorbi cu fiica sa mi ar spune ca imi imaginez |
||
|
Brunetica25 Postat pe 26 Mai 2010 17:40 |
||
| draga mea brunetica sotul tau nu te apreciaza pt ce esti, pt cf ...ar fi bn sa ai o discutie serioasa cu el.pt k e greu sa stai intr-o casa unde nu te simti dorita..offf.nici la el nu poti sa renunti asa usor..nu stiu ce sfat sa iti dau.dar eu una l-asi pune sa aleaga.ori cu ei ori cu mn | ||
|
oana_gabi Postat pe 26 Mai 2010 17:50 |
||
|
Pai, stai un pic, maica-sa a venit intr-o vizita scurta, presupun. Poate ea chiar n-a auzit nimic.... Iar tu ar trebui sa spui ce te deranjeaza pe moment, nu sa tii in tine si sa izbucnesti o data la doi ani. Normal ca nu te ia nimeni in serios. Iar daca nu spui ca ceva te deranjeaza, cei din jurul tau nu-ti vor ghici gandurile. Vor presupune ca totul e ok si ca pot sa faca in continuare ceea ce te deranjeaza. Inteleg ca esti sensibila si probabil nu vrei sa faci "probleme" sau sa isti certuri (cat de mici) punand piciorul in prag sau cerand respect. Dar ma tem ca este esential pentru starea ta de bine. Cred ca iti poti da seama si singura de asta, analizandu-ti situatia (este clar ca nu ti-e bine). Din cate spui, cred ca ai nevoie mai intai de o discutie cat se poate de serioasa cu sotul. Dupa ce rezolvi capitolul asta, poti sa te ocupi si de cumnata. |
||
|
kitty_krieger Postat pe 26 Mai 2010 17:51 |
||
De la: kitty_krieger, la data 2010-05-26 17:40:21am asa o impresie ca sotul tau nu vrea o sotie, o partenera, ci o servitoare Se prea poate, am inceput sa ma indoiesc de vorbele lui cum ca ma iubeste extraordinar de mult si ca nua r putea trai fara mine etc pentru ca faptele nu o demonstreaza. Nu ma ajuta cu nimic in casa, lucreaza noaptea de obicei si ziua doarme deci cand sunt io acasa doar in timpul cinei ce mai voorbim si noi putin si atunci trbeuie sa i captez atentia pentru ca uneori e prea atent la lap top sau tv ca sa ma bage in sema, va dati seama ca am nevoie ca de aer de o persoana cu care sa mai vorbesc, aici prieteni nu am si e foarte frustrant sa vii de la serviciu si acasa sa nu ai cu cine vorbi macar |
||
|
Brunetica25 Postat pe 26 Mai 2010 17:56 |
||
De la: Brunetica25, la data 2010-05-26 17:56:04De la: kitty_krieger, la data 2010-05-26 17:40:21am asa o impresie ca sotul tau nu vrea o sotie, o partenera, ci o servitoare aici ai sa gasesti prieteni cu care ai sa poti vb despre orice |
||
|
oana_gabi Postat pe 26 Mai 2010 18:01 |
||
De la: oana_gabi, la data 2010-05-26 18:01:24De la: Brunetica25, la data 2010-05-26 17:56:04De la: kitty_krieger, la data 2010-05-26 17:40:21am asa o impresie ca sotul tau nu vrea o sotie, o partenera, ci o servitoare Apreciez f mult si alte pareri pentru ca fiind direct implicata nu pot sa vad obiectiv lucrurile intotdeauna, si nu as vrea sa gresesc in presupuneri. As vrea ca cumnatica mea sa se maturizeze intr-un sfarsit si sa ma lase sa traiesc linistita si fericita fara sa mi manance ficatii in fiecare zi.
|
||
|
Brunetica25 Postat pe 26 Mai 2010 18:08 |
||
| Daca nu aveti copii si el nu tine cu tine atunci u ptr. ce sa te sacrifici si sa-ti maninci sanatatea? merita? daca te iubea era alaturi de tine.Asa ca decit o asa viata mai bine pune punct .Ca sincer al tau sot nu te iubeste indeajuns.In dragoste si iubire sa nu conteze nimic decit persoana iubita si sa faci totul ptr.ea. | ||
|
kudika098645 Postat pe 27 Mai 2010 10:33 |
||
| Iar in ce priveste cumnata nu-ti mai face iluzii si sperante desarte ca nu se va schimba niciodata. | ||
|
kudika098645 Postat pe 27 Mai 2010 10:35 |
||
De la: kudika098645, la data 2010-05-27 10:33:43Daca nu aveti copii si el nu tine cu tine atunci u ptr. ce sa te sacrifici si sa-ti maninci sanatatea? merita? daca te iubea era alaturi de tine.Asa ca decit o asa viata mai bine pune punct .Ca sincer al tau sot nu te iubeste indeajuns.In dragoste si iubire sa nu conteze nimic decit persoana iubita si sa faci totul ptr.ea. Pe de alta parte noi nu stim ce e intre ei, decat ce ne-a spus ea acum. Plus ca, atunci cand ai decis sa ai o viata impreuna cu cineva, nu divortezi la primul semn de neplacere. Discuti, incerci sa rezolvi, sa repari, sa devii un cuplu mai puternic. Daca nimic nu merge, atunci te poti gandi la divort. Plus de asta, unde sa se duca? Este intr-o tara straina unde nu cunoaste foarte multa lume. Bine, eu una m-as descurca, dar ea este o fire sensibila si i-ar fi mai greu. Parerea mea, evident. |
||
|
kitty_krieger Postat pe 27 Mai 2010 12:43 |
||
| A spus destul de clar ca a facut totul, a vorbit cu cumnata cu sotul si ia fost in zadar.Si ce daca e in tara strina? se descurca.Nu e copil mic.Ptr. ce sa-si manince viata?A facut totul, da? si a rezolvat ceva? nu.Asa ca e mai bine sa-si vada de viata alaturi de alcineva care sa o merite..Ecumplit prin ce trece..Punete in locul ei cum ti-ar fi? | ||
|
kudika098645 Postat pe 27 Mai 2010 16:36 |
||
|
Tocmai ca m-am pus in locul ei si tocmai ca stiu ca lucrurile intr-un cuplu sunt muuuult mai complicate decat par de afara sau decat ti le prezinta foarte pe scurt una din parti. Si nu, din cate am citit eu, nu a facut tot ce se putea, evita sa faca tot ce se putea. Dar, dupa cum am spus si mai sus, asta e doar parerea mea. |
||
|
kitty_krieger Postat pe 27 Mai 2010 16:44 |
||
| Si la ce bun chinul?Sa stea asa sa fie batjocora tuturor doar de dragul unei casatorii nereusite ? sa fim seriosi. | ||
|
kudika098645 Postat pe 27 Mai 2010 23:16 |
||
|
Pai hai sa ma explic - are trei variante in momentul de fata: 1. tace si inghite 2. pleaca suparata 3. incepe sa ceara ce i se cuvine, adica respect. Am impresia, sau sper, ca toata situatia este o mare eroare de comunicare. Din cate a scris ea, deduc ca nu spune ce o deranjeaza pe moment, ca este probabil genul care lasa de la ea "sa fie bine". Nu cere ce vrea si ce i se cuvine, iar cand o face probabil limbajul corporal spune "nu ma lua in seama, eu nu vreau sa te supar, asa ca tot cum vrei tu vom face". Eu una, ii taiam aerele cumnatei din fasa, ori cu privirea, ori cu o replica pe ton impunator gen "ar fi bine sa nu fii nesimtita" (ma rog, asta mi-a venit mie in cap acum). Brunetica, sa nu crezi ca zic ca esti tu de vina pentru situatia asta, am fost si eu timida si sensibila si nu deschideam gura de teama sa nu mai fiu placuta. Insa am aflat ca daca eu nu lupt pentru ce mi se cuvine si pentru ce-mi doresc cu adevarat, nimeni nu o va face pentru mine. Multe situatii puteau fi evitate (ca de exemplu faza cu discutiile personale cu sotul) si de aceea cred ca e o eroare de comunicare. Vrei sa mergi in vacanta, spune-i clar, tare si raspicat "Vreau sa merg in vacanta!" cu capul sus si privindu-l in ochi.
|
||
|
kitty_krieger Postat pe 28 Mai 2010 00:36 |
||
| Bine de acord cu tine.Ea e asa dar sotul de ce nui de partea ei? de ce nu o ajuta?E sora lui ar trebui sa se impuna.Dar el prefera s-ai tina partea iar pe sotie sa o faca sa sufere.Nu e corect aici. | ||
|
kudika098645 Postat pe 28 Mai 2010 00:54 |
||
De la: kudika098645, la data 2010-05-27 16:36:03A spus destul de clar ca a facut totul, a vorbit cu cumnata cu sotul si ia fost in zadar.Si ce daca e in tara strina? se descurca.Nu e copil mic.Ptr. ce sa-si manince viata?A facut totul, da? si a rezolvat ceva? nu.Asa ca e mai bine sa-si vada de viata alaturi de alcineva care sa o merite..Ecumplit prin ce trece..Punete in locul ei cum ti-ar fi? Nu e o solutie sa treci la divotz imediat ce ai probleme cu familia sotului, dar e foarte greu sa fii strain in propria familie darmite in in alta tzara .Trebuie spus lucrurilor pe nume si sotului,si cumnatei si soacrei. |
||
|
Postat pe 28 Mai 2010 07:51 |
||
De la: Brunetica25, la data 2010-05-26 17:13:59Ms mult Clau, eu as vorbi direct cu ea dar ma tem ca la urma urmelor tot io as iesi cel mai prost, ea mimand ca nu intelege despre ce e vorba si eu dand pe fata toata suferinta pe care mi-a provocat-o. las-o sa mimeze ce doreste ea. poate ceilalti nu te vor crede dar ea, doamna pupaza va vedea ca nu ii mai faci jocu si poate dupa acea cearta nu se mai ia de tine si sotu tau va vedea atunci ca tu ai vorbit serios si chiar te deranjeaza ceea ce face cumnata
|
||
|
clau19 Postat pe 28 Mai 2010 16:19 |
||
|
Buna, Am vazut ca nu a mai scris nimeni de ceva vreme, insa am citit toate parerile. Raspunsul meu este unul simplu si la obiect. Incerca sa ai o discutie cu el, daca vezi ca nu se poate strangeti banuti pentru a veni in tara si zii la revedere. Nu poti trai cu speranta ca se va schimba si ii va pasa de tine. Ai tacut prea multa vreme si aici e problema. Rezolvarea o ai tu in mainile tale si daca vezi ca o casnicie nu merge, asta inseamna ca pur si simplu nu merge, pentru el sora este pe primul loc, iar tu nu vei fi doar femeia a doua femeie care nu prea are importanta. Trebuie ori sa incepi sa il manevrezi or mai bine iti vezi de viata ta. Nu stiu de cat timp esti casatorita, insa in cei 4 ani de casnicie care ii am, am invatat un singur lucru, indiferent de ce vei face tot tu vei fi scorpia, si asta nu e din cauza ta, e din cauza ca e prea ocupat sa isi pupe sora in fund. Chiar daca nu aveti bani sa stati cu chirie, asta nu inseamna ca e o scuza la ceea ce face. Alegerea este a ta, insa nu se merita sa iti strici viata si nervii pentru o casnicie, care niciodata nu va fi cum vrei tu si cum ai nevoie. Chiar daca sora este cea care plateste chiria presupun ca si tu platesti o parte din cheltuieli. |
||
|
tanase_ileana Postat pe 4 Iunie 2010 10:57 |
||
| Nu sora plateste cheltuielile, platim exact jumatate din cheltuieli dar sa ne mutam separat ar insemna sa ne dublam cheltuielile si asta ar cam fi o gaura in buget. Am sa vad cum evolueaza lucrurile pentru ca intr-adevar am facut multe sacrificii pentru relatia asta si incep sa ma intreb daca merita. Sotul meu nu este un om rau si sunt convinsa ca daca nu este de partea mea nu este din rautate, ma iubeste in felul lui dar nu ma intelege, uneori chiar il simt ca un strain si prefer sa nu vorbesc despre unele lucruri cu el pentru ca simt ca nu suntem pe aceeasi lungime de unda. | ||
|
Brunetica25 Postat pe 9 Iunie 2010 11:15 |
||
normal ar fi sa te muti.. doar ca si sotul tau pare sa incurajeze atmosfera din moment ce nu face nimic sa te "salveze"..ai putea incerca totusi sa discuti cu el mai serios si poate cel mai indicat moment ar fi unul in care cumnata a "glumit intepator" sau a facut vreo "faza".. atunci poate EL te-ar putea intelege mai bine. Nu merge sa te izolezi in aceeasi casa.. make love, not war
|
||
|
carla10 Postat pe 9 Iunie 2010 11:26 |
||
De la: Brunetica25, la data 2010-05-26 16:37:59Buna, locuiesc in strainatate impreuna cu sotul meu de 2 ani si din cauza ca pe aici chiriile sunt foarte mari suntem nevoiti sa impartim o casa cu cumnata mea si cu noul ei sot. Sa va spun cum au stat lucrurile de la bun inceput.Acum 2 ani cand am venit in tara am locuit impreuna cu cumnata mea si sotul in casa fostului prieten al cumnatei. El se purta oribil cu ea si cu noi si din aceasta cauza ea a devenit foarte apropiata de noi. Vreau sa mentionez ca nu era loc in care sa nu vina cu mine si cu sotul meu, tot timpul era prezenta peste tot. In tot acest timp nu am apucat sa ies macar o singura data singura cu sotul meu undeva sa simt si eu ca avem o familie si ca am cu cine discuta in aprticular probleme ce ne priveau numai pe noi. Chiar si acasa sotul meu petrecea mare parte din timpul cand era acasa in living unde bineinteles ca statea si ea si de cate ori incercam sa am o conversatie cu sotul meu imediat se baga si ea in vorba.De aproximativ un an s-a despartit de prietenul ei si ne-am mutat intr-o alta casa.Cumnata s-a cunoscut cu un tip cu care s-a maritat dupa 4 luni si e si insarcinata acum si bineinteles ca s-a mutat cu noi proaspatul ei sot c(are e un "badaran"la comportament si care spune tot ce-i vine in cap fara sa mai filtreze). Cumnata mea e o persoana care tine foarte mult la aparente si nu ar isca o cearta fatisa pentru nimic in lume dar este o fire foarte rautacioasa. De cate ori are ocazia arunca cu ironii si face niste comentarii foarte rautacioase la adresa mea bineinteles. Ca sa nu mai zic ca e incurajata in aceasta atitudine de sotul ei care de multe ori m-a jignit in mod direct, la care ea se amuza extraordinar. As prefera sa-mi spuna daca am deranjat-o cu ceva si sa nu mai fie tensiunea asta in casa dar ea prefera sa fie foarte happy si sa para ca totul e in regula si cand mi-e lumea mai draga mai tranteste cate una de imi vine sa mi smulg parul din cap. Nu mai zic ca a ajuns sa aiba ca tic un ras nervos foarte ironic si de cate ori spun ceva sotului meu ea rade orice as spune. M-am saturat sa vin cu greata acasa cand ma gandesc cata rautate pluteste in aer, problema e ca sunt o fire mai sensibila si chiar imi place sa traiesc in armonie si sunt complet dezgustata cand vad ca principala ei preocupare este sa fabrice replici subtile si rautacioase. Am vorbit cu sotul meu de cateva ori pe tema asta si i-am spus ca ma deranjeaza atitudinea ei dar el nici nu baga in seama chestiile astea. A zis ca mi se pare si ca ea chiar glumeste si nu are nimic cu mine. Am ajuns sa mi fie sila sa mai vin acasa pentru ca aproximativ in fiecare seara gaseste cum sa ma enerveze si imi vine sa nu mai ies din camera numai sa n-o mai vad. Cu sotul nu mai vreau sa vorbesc pe tema asta ca oricum nu ma intelege si nu imi tine partea, cu ea daca discut direct cu siguranta imi va spune ca a glumit doar ca sa ma puna intr-o postura proasta. Ce ma sfatuiti sa fac, simt ca am acumulat prea multe si uneori imi vine sa imi impachetez toate lucrurile si sa plec din casa aia. |
||
|
Luizaliz Postat pe 9 Iunie 2010 12:02 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| dupa casatorie | 10 | De la: kudika_5715 23 Aprilie 2012 20:50 |
| Cum se poate adopta un copil in romania? | 3 | De la: DiavolytaTa 30 Aprilie 2009 19:50 |
| privesc relatia la un mod mai serios decat el? | 8 | De la: rashela 10 August 2010 22:34 |
|
|
||
| Sunt foarte suparata | 150 | De la: valitecuci 30 Ianuarie 2011 21:23 |
| Cum dovedesc ca sotul meu e casatorit cu inca o femeie???? | 147 | De la: alfredodecurtofreco 30 Octombrie 2010 13:29 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.