Setari Cookie-uri

relatie fara sex

Am o reletie de 6 luni si iubitul meu nu are erectie. Precizez ca in prima luna a relatiei s-a intamplat de doua ori sa avem contact sexul.....dar nici unul cu finalizare...... de atunci au tecut 5 luni si nu s-a mai intampat nimic..... am dormit impreuna de foarte multe ori, am incercat sa-l excit si nimic..... mi-a spus ca doar cu mine i se intampla..... din cate mi-a lasat de inteles in aceasta perioda a incercat si cu alta femeie si a spus ca nu are nicio problema.... oare e posibil sa i se intample asta doar cu mine??? am eu ceva??? nu-l atrag sau are aceasta problema cu toate femeile si nu vrea sa-mi spuna??? ce sa fac???
daca s-a mai confruntat cineva cu acesata problema va rog ajutati-ma.....
georgy_georgy
Postat pe 29 Mai 2010 19:27
pai dormi in continuare cu el..iar el sa mearga in continuare la altele si gata!
one_size
Postat pe 29 Mai 2010 22:42
De la: one_size, la data 2010-05-29 22:42:00pai dormi in continuare cu el..iar el sa mearga in continuare la altele si gata!

si zici de mine ca-s rea
miss_darine
Postat pe 29 Mai 2010 22:51
De la: kudika189950, la data 2010-05-29 19:27:47Am o reletie de 6 luni si iubitul meu nu are erectie. Precizez ca in prima luna a relatiei s-a intamplat de doua ori sa avem contact sexul.....dar nici unul cu finalizare...... de atunci au tecut 5 luni si nu s-a mai intampat nimic..... am dormit impreuna de foarte multe ori, am incercat sa-l excit si nimic..... mi-a spus ca doar cu mine i se intampla..... din cate mi-a lasat de inteles in aceasta perioda a incercat si cu alta femeie si a spus ca nu are nicio problema.... oare e posibil sa i se intample asta doar cu mine??? am eu ceva??? nu-l atrag sau are aceasta problema cu toate femeile si nu vrea sa-mi spuna??? ce sa fac???

Bai fata,n ai 2 maini,2 picioare,nu esti om ca toti oameni????
Cum poti sta cu unu caruia nici nu i se scoala cu tine si te mai si inseala,mai si recunoaste asta?????Asta poti numi relatie???ca dormiti in acelasi pat si el si o trage cu altele,ca vezi doamne,cu tine nu are erectie??a disparut specia masculina sau ce?ce esti tu in 'relatia' asta.colega de camera???atat iti doresti tu de la partenerul tau de viata???

MichelleMMM
Postat pe 30 Mai 2010 04:12
De la: miss_darine, la data 2010-05-29 22:51:09
De la: one_size, la data 2010-05-29 22:42:00pai dormi in continuare cu el..iar el sa mearga in continuare la altele si gata!

si zici de mine ca-s rea

cine?yo?doamne feri departe de mine acest gand! esti reao relelor!
one_size
Postat pe 30 Mai 2010 11:11
De la: one_size, la data 2010-05-30 11:11:47

si zici de mine ca-s rea

eeeeeeeee, asa da....leoaicei ii place sa detina suprematia
miss_darine
Postat pe 30 Mai 2010 14:11
De la: miss_darine, la data 2010-05-30 14:11:14
De la: one_size, la data 2010-05-30 11:11:47

si zici de mine ca-s rea

eeeeeeeee, asa da....leoaicei ii place sa detina suprematia

aham da vezi ca eu sunt greu de prins sa fiu supusa recunoastem ..recunoastem suprematia da niciodata nu ne inchinam!
one_size
Postat pe 30 Mai 2010 14:12
afumata asta cu " numai cu tine mi se intampla"

e impotent si normal ca trebuie sa gaseasca vreun tap ispasitor ... ia-o logic...daca tu ai fi pb,dc crezi ca ar sta un barbat 5 luni cu o femeie fara sa faca sex?

lasaaaaaaaaaaaa-l
estetique88
Postat pe 31 Mai 2010 01:51
pai la 24 de ani e posibil sa fie impotent???? mi-e greu sa cred asta.....
georgy_georgy
Postat pe 1 Iunie 2010 10:15
De la: kudika189950, la data 2010-06-01 10:15:06pai la 24 de ani e posibil sa fie impotent???? mi-e greu sa cred asta.....

uraaat... si tu cum rezisti asa?? eu cred ca el are probleme.. la fel cum zicea cineva mai sus, altfel nu ar sta cu tine atata timp. eu cred ca as avea tendinta sa ii dau cu ceva in cap in fiecare noapte dimineata sau cand m-at apuca pe mine cheful... du-te si gaseste-ti unul normal si lasa-l sa-si gaseasca el una care are ceva fobie legata de sex si s-a rezolvat problema
mihablonda
Postat pe 2 Iunie 2010 00:56
singura explicatie este ca nu te iubeste, imi pare rau ca te intristez, ca sa te simti bine trebuie sa participi si cu mintea, am patit si eu ceva asemanatorca si tine, din comportamentul sau reiese ca tine la tine?
s_mo
Postat pe 9 Iunie 2010 12:14
nu ii emani sexualitate...sau stie ca e praf la domeniu sex si nu vrea sa se mai faca de rusine!
tavi85
Postat pe 9 Iunie 2010 12:19
De la: kudika189950, la data 2010-05-29 19:27:47Am o reletie de 6 luni si iubitul meu nu are erectie. Precizez ca in prima luna a relatiei s-a intamplat de doua ori sa avem contact sexul.....dar nici unul cu finalizare...... de atunci au tecut 5 luni si nu s-a mai intampat nimic..... am dormit impreuna de foarte multe ori, am incercat sa-l excit si nimic..... mi-a spus ca doar cu mine i se intampla..... din cate mi-a lasat de inteles in aceasta perioda a incercat si cu alta femeie si a spus ca nu are nicio problema.... oare e posibil sa i se intample asta doar cu mine??? am eu ceva??? nu-l atrag sau are aceasta problema cu toate femeile si nu vrea sa-mi spuna??? ce sa fac???

schimba parfumul!
geo_reincarcat_iara
Postat pe 9 Iunie 2010 12:22

eu personal cred ca are el o problema , de asta si sta lejer , altfel s-ar agita , ar consulta un urolog , nu cred ca tu esti problema , daca te iubeste. Nu te invinovatii aiurea , forteaza-l sa mearga la un urolog daca refuza , cred ca lasa-l in pace , poate are erectii cu alta si tu orgasme cu altul.Daca nu il intereseaza sanatatea lui , are probleme mai vechi si refuza sa le rezolve.
banalulanonim
Postat pe 9 Iunie 2010 16:41
De la: banalulanonim, la data 2010-06-09 16:41:10
eu personal cred ca are el o problema , de asta si sta lejer , altfel s-ar agita , ar consulta un urolog , nu cred ca tu esti problema , daca te iubeste. Nu te invinovatii aiurea , forteaza-l sa mearga la un urolog daca refuza , cred ca lasa-l in pace , poate are erectii cu alta si tu orgasme cu altul.Daca nu il intereseaza sanatatea lui , are probleme mai vechi si refuza sa le rezolve.
da de unde stii precis ca el are o problema..?si daca nu are bani sa mearga la un urolog..? care-i problema si atunci ai dea face tot cu un impotent..?
kudika029282
Postat pe 9 Iunie 2010 16:53
Foarte interesant... sta si doarme cu tine dar i se scoala cu altele.... Ce-ar fi sa-l trimiti la ma-sa?! Poate la ma-sa i se scoala...
darksukkubus69
Postat pe 9 Iunie 2010 20:34
cele 3 tragedii din viata barbatului : life sucks, job sucks, wife doesn't....

Un muncitor, tanar, sanatos, de 3 ani casatorit, are 4 copii si sta la etajul 1.
La parter sta un politist, casatorit de 11 ani jumate dar fara copii.
La un moment dat il intreaba pe muncitor:
- Ma, ce faci, esti casatorit de 3 ani si ai deja 4 copii? Noi suntem casatoriti de atata timp dar nu reusim sa facem copii. Nu ai un sfat pentru mine?
- Simplu. Iti trebuie doar un sapun si o matura.
- Da, bine, un sapun si o matura. Mai departe?
- Diseara, cand te intorci de la serviciu, o bagi pe nevasta-ta sub dus, si o speli cu sapunul de sus pana jos...
- Dadadada! De sus pana jos. Si apoi?
- Apoi dai cu matura de tavan si cobor imediat.

RUY_BLAS
Postat pe 9 Iunie 2010 21:08

lol ? pai i-a spune-i si tu ca te-ai dus la altul si ca a fost totul ok si tu nu ai nicio problema...o sa-i placa? sa zicem k nu ti-a zis in gluma treaba aia ca a incercat cu altele...cum poti sta cu el daca a fost cu alta si ti-a mai si zis?
FRN
Postat pe 9 Iunie 2010 21:12
Tare de tot....
darksukkubus69
Postat pe 9 Iunie 2010 23:09
Daca nu ar avea problema asta si cu altele,te-ar parasi,cred ca are problema asta si cu alte femei,auzi poate este gay,sau poate merge la altele si pe tine te foloseste.Asa nu se poate,discuta serios cu el,pai cum adica al altele nu are problema asta:)..ce dumenezeu,ca orice barbat se excita la o femeie si maia les daca o iubeste,sta cu ea pentru ca o place,este imposibil sa nu i se trezeasca..
cami_goanga10
Postat pe 9 Iunie 2010 23:27
Doamne...cum adiiica?
Acum, sincera sa fiu, desi nu am experienta mai deloc, pot spune ca tind sa cred ca el chiar are niste probleme. Nu se poate sa fie asa doar cu tine, ce naiba!
Probabul are probleme, si cum ii e rusine sa recunoasca, ti.a trantit minciuna asta...
Daca tu chiar consideri ca te iubeste, si ti.o demonstreaza, atunci vorbeste cu el mai mult pe tema asta si du'l mai bine la doctor acum, decat mai tarziu.

Succes! >:D
nickname01
Postat pe 10 Iunie 2010 20:42

Succes!
si sa ne mai povestesti cum e...
nickname01
Postat pe 10 Iunie 2010 20:42
nu vrei tu sa ne dai si alte detalii? cum ar fi : starea ta materiala, a lui, fizic...cum arati, el...
ar mai fi ceva...spune-i intr-o seara ca are probleme grave...ca tot ce se intampla este din cauza lui, spune-i ca in saptamana ce a trecut ai testat si tu si ai provocat erectii unor barbati ne mai intalnite...
ai sa vezi cum...se schimba jucaria...si s-ar putea sa sa-l sperii putin....omu o arde la greu pe la altele...tu esti...fata aia buna care-i pune o masa, il spala...bla bla...tu fata din casa
destin_srr
Postat pe 11 Iunie 2010 00:05
De ce mai stai cu el?
kudika098645
Postat pe 11 Iunie 2010 00:15
am revenit cu vesti noi..... am vb cu el intr-o seara despre problema pe kre o are si a doua zi dupa ce am vb nu mi-a mai raspuns la telefon...... nu am mai vb cu el de aproape 2 sapt..... nu am putut si nici nu am vrut sa ma duc la el acasa sa vorbim poate primeam si eu niste explicatii.... am lasat totul asa.... am mai tinut legatura cu prietenii nostri si mi-au spus k nici ei nu au putut "scoate" nimic de la el, nu le spune de ce nu mai vrea sa vb cu mine, o da in diverse knd i se pun intrebarile: "de ce nu mai sunteti impreuna?" de ce nu mai vrei sa vb cu ea?" de ce nu-i dai macar o explicatie?" spune-i motivul pt kre nu-i mai raspunzi la tel" (din cate stiu eu ei nu stiu despre problema lui, cel putin eu nu am spus nimanui am preferat sa vb cu voi pe forum si cu alte cunostinte de ale mele kre nu il cunosc pe el....) nu am insistat cu telefoanele sau sms-uri.....i-am trimis un singur sms in kre i-am spus k sunt alaturi de el si k nu vreau sa ne despartim,,, i-am spus k imi doresc mult sa pastram relatia si k dak el vrea sa ne despartim am sa-i respect decizia si am primit urmatorul raspuns:" nu asta e problema o sa te sun eu", si de atunci au trecut 10 zile si nu m-a sunat....l-am lasat pur si simplu in pace....voi ce ziceti am facut bine????
georgy_georgy
Postat pe 11 Iunie 2010 22:57
kudika192987
Postat pe 12 Iunie 2010 06:59
Nu tu ai o problema, draga mea. Problema este a lui. Crezi ca daca tu ai fi vinonata, ar mai sta cu tine? Tipul este complexat si frustrat in acelasi timp asa ca prefera sa te jigneasca pe tine, dacat sa recunoasca faptul ca are o problema
kudika192987
Postat pe 12 Iunie 2010 07:02
De la: kudika192987, la data 2010-06-12 06:59:51

asa cum ti-au mai spus si altii in acest toping nu tu ai o problema.......si eu am trait asa o experienta un pic diferita(tipul suferea de ejaculare precoce cred si erectii incomplete parerea mea) si tot aceeasi placa mi-o punea ca nu i se intampla decat cu mine,ca il excit prea tare si multe de astea la fel ca tine am incercat sa discut cu el dar fara rezultat asa ca m-am decis sa pun capat relatiei chiar daca il iubeam ff mult ....daca refuza comunicarea si nu are incredere in tine nici un efort ca sa-l ajuti nu-si are rostu.....eu nu ma simt cu nimic vinovata am incercat pe toate caile sa ajung sa iinteleg situatia dar nici eu ca si tine nu am primit vreo explicatie care sa ma faca sa inteleg de ce se intampla ce se intampal.....sfatul meu e ca lasal in pace si cauta pe altcineva care sa te aprecieze si sa si merite increderea ta,rabdarea,afectiunea ta pe tine .......succes.
angelalb
Postat pe 12 Iunie 2010 08:14
daca vrei sa te convingi ca e sincer si ca numai cu tine se intampla sa mearga la medic.eu cred ca incearca sa te scoata pe tine vinovata de problemele lui.nu stiu cum accepti aceasta relatie stiind ca merge si la alte femei cum poti sa accepti sa imparti patul cu un barbat care iti recunoaste ca are relatii si cu altele???????????ori minte ,cum ti-am mai zis ca sa-si ascunda problema lui,ori nu are sentimente profunde fata de tine,sau a treia si ultima varianta are probleme de care se teme sau ii est rusine sa vb.Dialogati,propune-i sa mearga la medic si rezolvati problema.Bafta!
mimishor957
Postat pe 12 Iunie 2010 09:03
cred ca stai cu el fiindca il iubesti ce sa zic lasa l nu merita
kudika130496
Postat pe 12 Iunie 2010 09:21

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
alegerea in viata 35 De la: ravenik_swwet 15 Iunie 2009 12:29
imi este cu adevarat prietena? 2 De la: kudika_3447 3 Martie 2012 14:01
Cum e casnicia de fapt? 18 De la: i_deiutsa 31 Iulie 2011 18:02
Cum sa procedeze prietena mea ? 7 De la: 19 Aprilie 2012 13:08
casatorie fara dragoste 14 De la: valivieru96 19 Iulie 2009 22:28