Mai multe
|
||
|
kudika141424 Postat pe 21 Iunie 2010 20:27 |
||
|---|---|---|
De la: ingeringeras, la data 2010-06-21 09:21:17Dar in voi femeile cata incredere se poate avea???Sau se poate avea???Asa cum si voi va intrebati si va sfatuiti una pe cealalta asa poate o facem si noi barbatii intre noi,dar ce rezulta este o mare tampenie.De ce???Pentru ca fiecare are in gandul si in mintea sa formata o imagine si poate acea imagine este total gresita.In barbati sa nu avem incredere???Dar de ce sa avem noi in voi femeile???Ca va oferim totul si iubire,si apreciere,respect si vou nimic din ce facem noi barbatii pentru voi nimic nu este bun...voi cautati distractie,alinare si ceva nou mereu,iar daca noi o facem in acest caz in care femeia nu ofera decat certuri,neincredere si discutii tot noi suntem vinovati.Voi de ce sunteti vinovate sau ca sunteti femei nu aveti nici o vina???Sunt multe cazuri in care sau intamplat greseli enorme si asta datorita din cauza femei care de fiecare data a inteles altceva si mereu nu a dat 2 bani pe o explicatie sincera si corecta, asta este cazul meu de exemplu si asa sa ajuns la o despartire in care ea acum face nazuri si are o grandomanie si un egou imens si eu ca un prost inca mai tin si imi pasa de ea...Si de ce???Pentru ca o iubesc cu adevarat si nu mie rusine sa o recunosc.Sa incerci 1 an de zile sa o faci sa inteleaga ca au fost discutii care au ranit de ambele parti si care au ranit 2 inimii ce se iubeau pe niste subiecte care daca ar fi fost discutate unul cate unul si cu calm si intelegere nu s-ar fi ajuns aici in situatia asta.Dar oare ce a fost in capul meu???Sa nu fac altceva decat sa incerc in fiecare zi sa ai vorbesc,sa ai dovedesc adevarul si ca sa inselat in privinta mea,ca nu sunt omul pe care ea il vede...asta ce mai este???Poate sa fie oare pierdere de timp asa cum multe din voi femeile o spuneti cand acordati si daca acordati o a doua sansa???Dar oare cate dintre voi au acordat a doua sansa pe adevar???si cate dintre voi au invatat ceva din trecut????Astept raspunsurile voastre si paote si commenturile.... Este evident ca tu ai dat de o pers nesincera care te-a facut sa suferi, e exact ca ex-ul meu, cel de care ziceam ca m-a ranit si acum mi-e greu sa-i ofer increderea mea totala unui om care a dovedit ca o merita...si totusi cateodata sunt mai reticenta si recunosc ca nu ii pot oferi toata increderea deodata. Nu e bine sa generalizam, nici eu despre barbati, nici tu despre femei... e clar ca in cazul tau a fost o femeie careia nu i-a pasat si a ranit...din cate am inteles eu a fost discutii intre voi si tu desi erai nevinovat nu te-a crezut si s-a ajuns la despartire. Asa e natura omului, sa fie suspicios, neincrezator, egoist... nu stiu cati ani aveti dar probabil nu sunteti suficienti de maturi nici voi...cum, recunosc, nu sunt nici eu...dar eu recunosc ca am invatat ceva din trecut. Daca un om nu te crede cand tu stii ca esti sncer, inseamna ca nu te merita. Nu e normal sa stai un an de zile si sa ii explici ca nu au fost niste lucruri...daca inima ei baea aa tare pt tine, iti oferea macar un pic de incredere. Eu am vb de sit inversa in care oferi toata increderea si apoi esti ranit...poate prietena ta a ales cealalta cale, sa nu ofere incredere, chiar daca tu nu urmareai s-o minti sau s-o ranesti.... si asa si asa, finalul este oricum nefericit! Sunt sigura ca o sa gasesti o pers care te merita si are incredere in tine
|
||
|
anemma2002 Postat pe 22 Iunie 2010 21:57 |
||
eu stau si ma intreb...cata incredere au ei in noi..intr-o relatie... noi avem imaginatia bogata..dar ei???doar nu e unul atat de sigur ca femeia nu-l insala... sunt oameni insurati acre sunt doar pe foaie.. sunt femei cu copii care "se simt bine" cu altul.. si atunci..mai avem incredere unii in altii???
|
||
|
|
||
|
dragon_fly88 Postat pe 27 Iunie 2010 09:23 |
||
| EU! NU AM INCREDERE IN BARBATI, IN MAJORITATEA OAMENILIR,... SUNT FALSI , MINCINOSI, RAI , INVUIDIOSI, EGOISTI , ,, | ||
|
kudika080410 Postat pe 28 Iunie 2010 17:29 |
||
De la: kudika080410, la data 2010-06-28 17:29:34EU! NU AM INCREDERE IN BARBATI, IN MAJORITATEA OAMENILIR,... SUNT FALSI , MINCINOSI, RAI , INVUIDIOSI, EGOISTI , ,, si ce faci? ti-ai construit un buncar anti-oameni?
|
||
|
miss_darine Postat pe 28 Iunie 2010 17:33 |
||
| CAT POT II TIN LA RESPECT SI DISTANTA | ||
|
kudika080410 Postat pe 30 Iunie 2010 01:19 |
||
De la: dragon_fly88, la data 2010-06-27 09:23:00eu stau si ma intreb...cata incredere au ei in noi..intr-o relatie... buna intrebare si raspunsul e negativ...avem si noi probleme cu increderea in voi...si voi in noi...si uite cum se pierde romantismul cei insurati...sunt slabi de inger daca inseala... de ce au mai facut-o????? sau si femeile...? cu totii suntem prada ispitelor zilnic...dar cati rezista?
|
||
|
bogdan76 Postat pe 30 Iunie 2010 14:01 |
||
|
Era o data o fata oarba,care sa izolat de toti si de toate...Nu vroia sa stea cu ea decat prietenul ei.Odata ea spune...tot ce imi doresc mai mult e sa pot vedea lumea din jurul meu...la un moment baiatul o intreaba..Vrei sa te casatoresti cu mine???la care fata raspunde- Nu ma voi casatori daca nu pot vedea. La ceva timp pentru fata a aparut o pereche de ochii donati si asa fata a putut vedea,iar in momentul in care sa uitat la prietenul ei si a vazut ca si el este orb aceasta ai spune..-Nu ma pot casatori cu un orb si dupa acre sa intors sa plece.Inainte ca sa dispara sunetul pasilor ei ,baiatul i-a soptit- Sa ai grija de ochii mei asta este tot ce te mai rog. Trista dar adevarata. |
||
|
ingeringeras Postat pe 1 Iulie 2010 15:08 |
||
De la: ingeringeras, la data 2010-07-01 15:08:29Era o data o fata oarba,care sa izolat de toti si de toate...Nu vroia sa stea cu ea decat prietenul ei.Odata ea spune...tot ce imi doresc mai mult e sa pot vedea lumea din jurul meu...la un moment baiatul o intreaba..Vrei sa te casatoresti cu mine???la care fata raspunde- Nu ma voi casatori daca nu pot vedea.
|
||
|
miha_heartless Postat pe 1 Iulie 2010 16:11 |
||
eu sunt implicata intr-o relatie de lunga durata si serioasa.am foarte multa incredere in el si el deasemena are foarte multa incredere in mine.nu avem secrete,nimic de ascuns.suntem foarte deschisi fapt care ne consolideaza relatia.si eu am avut momente cand mi-am pierdut de tot increderea in barbati dar totul a fost o chestiune de timp pana am intalnit persoana potrivita. parerea mea este sa fi linistita si sa astepti sa intalnesti un barbat potrivit asa cum iti doresti tu, si apoi tu decizi cata incredere poti avea in el . te-am pupat si mult noroc in viata
|
||
|
kudika098005 Postat pe 1 Iulie 2010 19:06 |
||
| oare cate reviste pentru barbati exista in care sunt puse inrebari de genu:"ce vor femeile?""cum sa o schimb?"..."de ce anume au femeile nevoie?""cum sa le recapatam increderea?".....aaaaa.....niciuna....si daca exista nu le citeste nici dracu..si stiti de ce?pentru k nu le pasa...si daca le pasa,nu stau sa citeasca reviste idioate....hai sa fim sincere...eu zic ....fi calma...fi relaxata..daca te vrea,vine la tine,daca te doreste te cauta,daca te iubeste se shimba,si in timp capatati amandoi incredere unu in altu...daca nu....atunci ....lasa-l....o viata avem | ||
|
elena_alk Postat pe 13 Iulie 2010 21:55 |
||
De la: elena_alk, la data 2010-07-13 21:55:55oare cate reviste pentru barbati exista in care sunt puse inrebari de genu:"ce vor femeile?""cum sa o schimb?"..."de ce anume au femeile nevoie?""cum sa le recapatam increderea?".....aaaaa.....niciuna....si daca exista nu le citeste nici dracu..si stiti de ce?pentru k nu le pasa...si daca le pasa,nu stau sa citeasca reviste idioate....hai sa fim sincere...eu zic ....fi calma...fi relaxata..daca te vrea,vine la tine,daca te doreste te cauta,daca te iubeste se shimba,si in timp capatati amandoi incredere unu in altu...daca nu....atunci ....lasa-l....o viata avem de cate ori ai vazut un barbat care sa recunoasca ca situatia il depaseste? ei le stiu pe toate raspunsul meu..e: cata incredere au si ei nu de alta, dar daca noi nu avem incredere in noi, nu avem cum cere asta-daca nu avem cum si inca ceva: ce semeni aia culegi daca te intrebi mereu: oare unde e? sau ce face? sigur nu te ajuta cu nimic partea cu revistele...nu citesc pt ca nu au ce... nu au reviste cum avem noi mai toate cu 100 de sfaturi, de parca toate sfaturile sunt universal valabile pt toti si toate... ei au inceredere in ei...crezi ca au nevoie de foarte mare incredere? din moment ce te casatoresti ca-l iubesti..lui ii ajunge sa inteleaga nha, am casa, am masa, pbbl un copil... totul; e save...oare de ce sa nu fie si alte teritorii cucerite? stii, mi-ar fi placut sa fiu barbat-nu stateam sa ma intreb de cee a reactionat asa, dupa ce am spus nu stiu ce lucru..? barbatii nu se streseaza cu toate detaliile...si pierd unele lucruri-care vor fi esecuri, dar peste care trec mai repede, fata de noi, cu fabrica de servetele si ciocolata langa noi(ma refer dupa o despartire)... sunt invatati sa nu planga, sa nu arate ca ar fi sensibili... uite d-aia increderea tb sa fie echilibrata |
||
|
dragon_fly88 Postat pe 14 Iulie 2010 18:47 |
||
| femeia ce face pentru un barbat ca sa fie fidel . numai ei ea ce afce se culca cu alti si vine acasa satule de tot:)) eii bv .. fiecare face ce vrea daca in casa e totul bine asa am invatat de la sotiea mea | ||
|
cornelus_dragut Postat pe 8 Decembrie 2010 18:36 |
||
De la: cornelus_dragut, la data 2010-12-08 18:36:46femeia ce face pentru un barbat ca sa fie fidel . numai ei ea ce afce se culca cu alti si vine acasa satule de tot:)) eii bv .. fiecare face ce vrea daca in casa e totul bine asa am invatat de la sotiea mea o traducere ne faci te rog? pentru ca am senzatia ca e foarte interesant ceea ce vrei tu sa spui...
|
||
|
Lucia38 Postat pe 8 Decembrie 2010 18:40 |
||
De la: cornelus_dragut, la data 2010-12-08 18:36:46femeia ce face pentru un barbat ca sa fie fidel . numai ei ea ce afce se culca cu alti si vine acasa satule de tot:)) eii bv .. fiecare face ce vrea daca in casa e totul bine asa am invatat de la sotiea mea ce sotie ai
|
||
|
Valy90 Postat pe 8 Decembrie 2010 18:49 |
||
De la: valy90, la data 2010-12-08 18:49:14De la: cornelus_dragut, la data 2010-12-08 18:36:46femeia ce face pentru un barbat ca sa fie fidel . numai ei ea ce afce se culca cu alti si vine acasa satule de tot:)) eii bv .. fiecare face ce vrea daca in casa e totul bine asa am invatat de la sotiea mea deci tu ai inteles? |
||
|
Lucia38 Postat pe 8 Decembrie 2010 18:51 |
||
| barbatii apartin unei specii diferite cumva?sunt destui barbati de incredere cum sunt si f multi in care nu poti pune baza.dar stiu un lucru...majoritatea femeilor frumoase cu un trecut bogat in relatii sigur se vor plictisii de barbatul care isi etaleaza toate sentimentele pentru ea.asa ca respectivele trebuiesc mentinute intr-o constanta nesiguranta pentru a nu-si pierde interesul.f rare sunt alea care apreciaza sinceritatea si le atrage.deaia multi barbati va tin intr-o stare de nesiguranta. | ||
|
razz Postat pe 8 Decembrie 2010 20:35 |
||
De la: razz, la data 2010-12-08 20:35:43barbatii apartin unei specii diferite cumva?sunt destui barbati de incredere cum sunt si f multi in care nu poti pune baza.dar stiu un lucru...majoritatea femeilor frumoase cu un trecut bogat in relatii sigur se vor plictisii de barbatul care isi etaleaza toate sentimentele pentru ea.asa ca respectivele trebuiesc mentinute intr-o constanta nesiguranta pentru a nu-si pierde interesul.f rare sunt alea care apreciaza sinceritatea si le atrage.deaia multi barbati va tin intr-o stare de nesiguranta. nu zau?este mai interesant sa tii o femeie intr-o stare continuua de nesiguranta? ce idei ciudate! |
||
|
visele_nu_mor Postat pe 8 Decembrie 2010 20:38 |
||
De la: visele_nu_mor, la data 2010-12-08 20:38:21 neah...a citit din scoarta'n scoarta best sellerul....curs de autoaparare in 10 lectii...cum poate un barbat frustrat sa se fereasca de femeile frumoase
|
||
|
miss_darine Postat pe 8 Decembrie 2010 20:44 |
||
| hehe,nici nu ma asteptam sa fiti de acord cu ce am zis..si nici nu vreau sa fiti de acord.pentru ca intradevar este o metoda aiurea si ilogica de a atrage pe cineva si de a o mentine interesata..dar este cea mai eficienta pentru ca si majoritatea femeilor frumoase sunt ilogice cand vn vb de relatii.as vrea sa pot sa aplic si eu astfel de metode dar nu pot,sunt prea fraier de sincer ce sunt.nici o femeie nu cred ca va recunoaste ca sinceritatea totala si siguranta sentimentala din partea unui barbat nu le atrage la fel de mult precum misterul si intriga. | ||
|
razz Postat pe 8 Decembrie 2010 21:33 |
||
De la: razz, la data 2010-12-08 21:33:50nici o femeie nu cred ca va recunoaste ca sinceritatea totala si siguranta sentimentala din partea unui barbat nu le atrage la fel de mult precum misterul si intriga. io recunosc ca nu sunt prea frumoasa...deci am scapat de plasa asta de intrigi si apropos...niciodata nu am acceptat falsitatea...pe care o detectez f usor cu nasucul cu care m-au dotat mama si tata
|
||
|
miss_darine Postat pe 8 Decembrie 2010 21:47 |
||
De la: razz, la data 2010-12-08 21:33:50hehe,nici nu ma asteptam sa fiti de acord cu ce am zis..si nici nu vreau sa fiti de acord.pentru ca intradevar este o metoda aiurea si ilogica de a atrage pe cineva si de a o mentine interesata..dar este cea mai eficienta pentru ca si majoritatea femeilor frumoase sunt ilogice cand vn vb de relatii.as vrea sa pot sa aplic si eu astfel de metode dar nu pot,sunt prea fraier de sincer ce sunt.nici o femeie nu cred ca va recunoaste ca sinceritatea totala si siguranta sentimentala din partea unui barbat nu le atrage la fel de mult precum misterul si intriga. nu intelegi cum se face asta. poti fi total sincer si sa oferi siguranta sentimentala si tot sa o tii indragostita de tine. doar nu crezi ca am tinut 7 ani o relatie mintind si facand-o sa fie nesigura pe sentimentele mele. |
||
|
leo_ Postat pe 9 Decembrie 2010 08:42 |
||
Exista si topicul "Cata incredere putem avea in femei?" Asa ar fi corect,nu?
|
||
|
Barbie30_ Postat pe 9 Decembrie 2010 08:45 |
||
De la: dragon_fly88, la data 2010-07-14 18:47:25De la: elena_alk, la data 2010-07-13 21:55:55oare cate reviste pentru barbati exista in care sunt puse inrebari de genu:"ce vor femeile?""cum sa o schimb?"..."de ce anume au femeile nevoie?""cum sa le recapatam increderea?".....aaaaa.....niciuna....si daca exista nu le citeste nici dracu..si stiti de ce?pentru k nu le pasa...si daca le pasa,nu stau sa citeasca reviste idioate....hai sa fim sincere...eu zic ....fi calma...fi relaxata..daca te vrea,vine la tine,daca te doreste te cauta,daca te iubeste se shimba,si in timp capatati amandoi incredere unu in altu...daca nu....atunci ....lasa-l....o viata avem ciudat, eu tot timpul am vrut sa fiu femeie, viata e mult mai usoara ca femeie. |
||
|
leo_ Postat pe 9 Decembrie 2010 08:45 |
||
De la: Barbie30_, la data 2010-12-09 08:45:41Exista si topicul "Cata incredere putem avea in femei?" nu e nevoie de el, cine are incredere in femei s-a distrus. |
||
|
leo_ Postat pe 9 Decembrie 2010 08:46 |
||
De la: leo_, la data 2010-12-09 08:46:33De la: Barbie30_, la data 2010-12-09 08:45:41Exista si topicul "Cata incredere putem avea in femei?" Hai sa nu exageram! Nu trebuie sa generalizam nici cand e vorba de barbati si nici cand e vorba de femei.
|
||
|
Barbie30_ Postat pe 9 Decembrie 2010 08:52 |
||
De la: Barbie30_, la data 2010-12-09 08:52:51De la: leo_, la data 2010-12-09 08:46:33De la: Barbie30_, la data 2010-12-09 08:45:41Exista si topicul "Cata incredere putem avea in femei?" barbie, chestia cu generalizatul este doar o vorba, realitatea barbatului este una singura in lumea asta: cand ai nevoie de un sprijin cu adevarat atunci esti singur. femeia isi apara decat interesul ei si al copiilor si copii doar pe al lor. tu singur trebuie sa te ocupi de ei toti si sa ii protejezi stiind ca pe tine nu te va proteja nimeni de nimic, deci esti singur. in plus femeile sunt schimbatoare, a avea incredere in ele la modul general e la fel ca a avea incredere intr-un calculator care ruleaza o secventa la intamplare de numere ca iti va da numerele pe care le vrei tu. stii ceva ca la loto. sa ai incredere ca sapt asta iti da secventa castigatoare tie. |
||
|
leo_ Postat pe 9 Decembrie 2010 08:58 |
||
De la: leo_, la data 2010-12-09 08:58:11De la: Barbie30_, la data 2010-12-09 08:52:51De la: leo_, la data 2010-12-09 08:46:33De la: Barbie30_, la data 2010-12-09 08:45:41Exista si topicul "Cata incredere putem avea in femei?" La fel poti sa spui si despre prieteni,cunostinte sau familie,nu?Ca atunci cand ai nevoie de ei esti ca si singur(depinde de la caz la caz),daca tie mai usor sa arunci vina pe femei....e alegerea ta.Tu acum ridici barbatii pe un piedestal,ei sunt saracii singuri impotriva tuturor....Hai sa ne vedem si defectele si sa le recunoastem fie ca suntem femei sau barbati,nimeni nu e sfant si nici nu o sa ajunga vreodata. |
||
|
Barbie30_ Postat pe 9 Decembrie 2010 09:06 |
||
De la: Barbie30_, la data 2010-12-09 09:06:32 nu stiu, poate vad eu doar dintr-un anumit punct de vedere dar pentru femeie viata mi se pare mult mai usoara in epoca asta. la fel sustine si prietena mea. |
||
|
leo_ Postat pe 9 Decembrie 2010 09:17 |
||
De la: leo_, la data 2010-12-09 09:17:40De la: Barbie30_, la data 2010-12-09 09:06:32 Ma faci sa rad....Vezi din punctul din care iti convine,asa pot sa spun si eu de barbati ca pentru ei e viata mult mai usoara.Viata e usoara sau grea in functie de ceea ce faci tu sau mai tine putin si de noroc,hai sa nu ne victimizam si sa aruncam vina pe ceilalti pentru esecurile noastre.
|
||
|
Barbie30_ Postat pe 9 Decembrie 2010 09:22 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| De la sim� la cuv�nt | 5 | De la: rashela 18 Aprilie 2010 08:56 |
| fericirea barbatilor- de cine depinde?! | 79 | De la: TEODORRD 10 Aprilie 2009 16:32 |
| Fanteziile lui... | 19 | De la: awesome 27 Iunie 2014 09:51 |
|
|
||
| un sfat | 19 | De la: miss_darine 9 Septembrie 2010 21:05 |
| in curind va fi ziua lui..... | 4 | De la: luke_at_me 20 Iulie 2008 02:12 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la [email protected]
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email [email protected]
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.