Setari Cookie-uri

Cata incredere putem avea in barbati?

Deschid acest subiect pentru ca ma intreb de foarte multe ori ce vor barbatii si cata incredere ar trebui sa-i oferi unui barbat fara a cadea in naivitate. am citit cateva carti in care se 'discutau' cu precadere subiecte legate de nevoile si dorintele barbatilor, dar oamenii sunt diferiti, situatiile de asemeni, asa ca ma intreb ce anume ar trebui sa ma indemne pe mine sa am incredere in ceea ce spune un barbat, dupa ce am fost ranita de un altul si increderea mea este in prezent f limitata. as dori cateva pareri mai ales de la doamne sau domnisoare care au avut rel de lunga durata si imi pot spune ce schimbari au constatat ca se petrec pe parcursul unei astfel de rel/casnicii in comportamentul barbatilor. va multumesc
kenna
Postat pe 30 Mai 2010 22:57
De la: kenna, la data 2010-05-30 22:57:18Deschid acest subiect pentru ca ma intreb de foarte multe ori ce vor barbatii si cata incredere ar trebui sa-i oferi unui barbat fara a cadea in naivitate. am citit cateva carti in care se 'discutau' cu precadere subiecte legate de nevoile si dorintele barbatilor, dar oamenii sunt diferiti, situatiile de asemeni, asa ca ma intreb ce anume ar trebui sa ma indemne pe mine sa am incredere in ceea ce spune un barbat, dupa ce am fost ranita de un altul si increderea mea este in prezent f limitata. as dori cateva pareri mai ales de la doamne sau domnisoare care au avut rel de lunga durata si imi pot spune ce schimbari au constatat ca se petrec pe parcursul unei astfel de rel/casnicii in comportamentul barbatilor. va multumesc




stai o perioada pe dreapta,linge-ti ranile si cand vei trece totul in folderul cu experiente ,mai incearca. nu trebuie sarit cu lacrimi in ochi,bosumflata,paranoica,si cu inima franta din relatie in relatie. timpul vindeca...asteapta
angelo_micnegrusiurat
Postat pe 30 Mai 2010 23:34
Aici treaba e relativa. Fiecare om e diferit. Daca un tip minte de obicei se vede pe fata lui din prima. In timp, teoretic, nu ar avea de ce sa se schimbe, dar e bine sa pornesti in viata cu ideea: "am incredere in ce spune barbatul in proportie de 90% si restul mi-l rezerv pentru eventualele surprize."
In felul asta, chiar daca il prinzi cu barza vopsita nu poti sa spui ca esti chiar 100% socata. E doar o parere, dar ajuta daca vei fi dezamagita. Te-am pupat!
kudika185400
Postat pe 30 Mai 2010 23:42
parerea mea despre increderea acordata barbatilor este ca ar trebui sa fie ZERO, nu spun ca toti sunt la fel ,dar in timp , si mai ales ca tu ii dovedesti ca ai incredere in el, sigur va profita de naivitatea ta sau de incredere ..... eu am incercat sa vorbesc cu el, sa stie exact ce ma deranjeaza si unicul lucru pe care vroiam de la el.... evident k nici nu a contat aceasta discutie ....barbatii au un singur principiu :FAC CE VOR
alyna_zyl
Postat pe 6 Iunie 2010 06:19
incredere in barbati? hm.....in ziua de azi ....nu prea multa,depinde ...de cand il cunosti ,
te-a mintit cu ceva vreodata?te-a facut sa-l banuiesti ca te-a mintit? daca da ...va mai face mereu ,si atunci cum sa mai ai incredere in el? o relatie cladita pe minciuna MOARTA din start.
Timp pierdut ,iar TIMPUL COSTA BANI SI VIATA E SCURTA.
Sa-ti mai spun ceva,eu sunt cam VECHE....si pe timpul meu barbatii erau ceva mai de incredere , puteai sa pui baza in cuvantul lor , eu am avut poate NOROC am trait cu sotul meu aproape 45 de ani ,iar de 8 ani sunt singura , dar cei din ziua de azi nu prea pot spune lucruri bune sigur, acum nu pot spune ca toti sunt lipsiti de incredere , depinde de multi factori ,educatie ,cultura ,scoala ,anturaj ,conteaza f mult.
Eu cred ca esti FATA DESTEAPTA , CITESTE-L BINE ,daca ratiunea TE AVERTIZEAZA,ii poti spune PAS .


TE PUP NUMAI BINE
kudika073706__zoicaradu
Postat pe 6 Iunie 2010 06:35
Tot atata cata ii acorzi trenului stand pe linie si asteptand sa nu te loveasca. In cazul asta tot mai ai o sansa. Cu barbatii insa...La ei e factor genetic falsitatea. Sunt ,desigur, si unele exceptii. Nu stiu insa daca-ti ajunge timpul sa le cauti.
kudika114664
Postat pe 6 Iunie 2010 08:00
Traim intr-o societate bolnava si asta se reflecta si in relatiile dintre soti/iubiti . Din pacate nici o buna parte dintre femeile ultimelor generatii nu sunt de o calitate extraordinara asa ca tentatiile pentru barbati sunt atat de multe incat se simt indreptatiti sa minta .Daca ai langa tine un barbat de succes , tine ochii mari deschisi , il vor si altele si vor depune eforturi serioase sa-l cucereasca !
Citeste ,,Gandeste ca un barbat , poarta-te ca o lady ,, ( imi scapa in acest moment numele autorului ) , sunt multe lucruri de retinut de acolo.Pe de alta parte , in viata este bine sa fii pregatita pentru orice , increderea oarba este complet nesanatoasa .
dunguta
Postat pe 6 Iunie 2010 08:21
nu ei sunt de vina ca nu mai avem incredere in ei NOI prtam cea mai mare vina
nu stim ce vrem
kudika180920
Postat pe 6 Iunie 2010 08:28
sincer imi pare rau,dar in barbati sa nu avem niciodata incredere ori cit ar spune ca ne iubesc sa nui credem chiar de tot 10 la suta mint si pe mine ma raneste de multe ori dar cind ai copii suporti multe.
mweirina
Postat pe 6 Iunie 2010 08:51
De la: kudika180920, la data 2010-06-06 08:28:13nu ei sunt de vina ca nu mai avem incredere in ei NOI prtam cea mai mare vina
nu stim ce vrem


mda .. tot timpul sunt noi cele CONFUZE
ViSuRi_DuLcI
Postat pe 6 Iunie 2010 09:01

Buna dimineata. Mi-a atras atentia...subiectul.....As vrea sa-ti raspund strict din puncul meu de vedere. Am fost casatorita 16 ani , timp in care ...au fost si clipe frumoase...Acum , dupa ce s-a terminat, nu stiu daca a fost iubire... Nu cred... In toti acesti ani...nu m-am simtit iubita cum poate ar fi trebuit, din contra....M-am simtit umilita deseori, folosita si nu am avut cred nici un pic de consideratie din partea lui. Timpul a trecut si am ajuns in punctul cand nu am mai suportat! Absolut nimic! Nici macar prezenta lui! Atunci i-am spus si am sperat ca ne vom desparti ca doi oameni maturi si normali. Nu a fost asa! M-a terorizat in fel si chip....si continua sa o faca! Nu intru in detalii pentru ca...nu are rost.... Ma doare si acum faptul ca....am incercat sa-i ofer totul (el nu a lucrat niciodata si singura mea greseala a fost ca am sperat ca se indreapta!). Insa...niciodata nu se va schimba!!!! Ceea ce am primit a fost....teroarea la care m-a supus....Oare asta am meritat??? Imi dau seama ca...am incalzit un sarpe la san, ca am dormit in pat cu dusmanul!...Nu are rost sa -mi amintesc....Tot ce imi doresc e sa uit ...cosmarul prin care am trecut....Acum pot spune doar ca....m-am nascut a doua oara! A trecut ceva timp de-atunci si...mi-am reintalnit prima dradoste...De acum 20 si ceva de ani....Totul a inceput ca in povesti.....Credeam ca mi-am gasit sufletul pereche....Si-acum cred la fel, insa....cu toate ca i-am cerut sa fie sincer, m-a mintit si el....Pana la urma a recunoscut dar...minciuna ramane....Neincrederea....devine tot mai adanca...Ti-o pierzi.....si...nimic n-o mai poate aduce inapoi....Hmmm.......Viata asta e un mare c.... Nu stiu, probabil sunt si oameni care merita increderea noastra dar eu nu prea i-am intalnit.... Sper ca voi sa o faceti! Bafta!
avallon
Postat pe 6 Iunie 2010 09:05
De la: kenna, la data 2010-05-30 22:57:18Deschid acest subiect pentru ca ma intreb de foarte multe ori ce vor barbatii si cata incredere ar trebui sa-i oferi unui barbat fara a cadea in naivitate. am citit cateva carti in care se 'discutau' cu precadere subiecte legate de nevoile si dorintele barbatilor, dar oamenii sunt diferiti, situatiile de asemeni, asa ca ma intreb ce anume ar trebui sa ma indemne pe mine sa am incredere in ceea ce spune un barbat, dupa ce am fost ranita de un altul si increderea mea este in prezent f limitata. as dori cateva pareri mai ales de la doamne sau domnisoare care au avut rel de lunga durata si imi pot spune ce schimbari au constatat ca se petrec pe parcursul unei astfel de rel/casnicii in comportamentul barbatilor. va multumesc


Draga mea, incerc si eu sa iti spun ceva din experienta mea personala.
Am avut o casnicie de 7 ani si Nu am fost mintita niciodata de fostul sot. Spun niciodata ca imi spunea totul chiar daca ma ranea sau era ceva rau. Si sufeream si a fost si asta o parte din motivul de divort.
Acum sant casatorita cu cel de-al doi-lea sot si nu imi spune tot dar eu il simt cand deformeaza, sa zic adevarul. Acum ramane la aprecierea ta care "minciuni " sa le treci cu vederea si care nu, depinde numai de tine.
De ex: sotul meu merge la parinti aproape saptamanal sa-i vada la vreo 60 de km de Sibiu si acolo e "LIBER" de ochiul meu. Mai iese cu fosti colegi sau cu prieteni la o bauta( lucru pe care il detest) dar il las eu constienta fiind de ceea ce face. Hai sa-i spunem ca ii dau deslegare, un compromis din partea mea daca vrei sa-l numim asa,lol.
Cand vine acasa spune ca a fost dar ca nu a baut prea mult sau ca a stat prea tarziu. Mama lui daca o intreb il acopera tot timpul si eu stiu si i-am spus sa nu il mai acopere ca stiu ce am la usa.
Deci, inca odata, barbatii daca nu mint sau nu deformeaza adevarul nu se simt bine, tu trebuie sa decizi ce sa ierti si ce nu. Ah, bineinteles inselatul se lasa cu divort punct. Fara cale de intoarcere.
Sper ca te-ai mai lamurit, dar e bine sa pornesti cu maxima incredere si depinde de el daca o mentine sau nu, eu asa cred. Nu poti sa pleci intr-o relatie suspicioasa sau cu frica tot timpul ca te minte, nu te mai bucuri de relatie. Trebuie sa fii pragmatica si sa fii pregatita pentru o eventuala despartire in orice moment. Nu-i un capat de lume daca te desparti, decat mintit-a si umilita , ca asta inseamna minciuna" lipsa de respect si implicit umilinta" mai bine singura pana la urmatorul. Un lucru e cert NU VEI GASI NICIODATA UN BARBAT 100% SINCER. Asa ca vezi peste ce poti sa treci cu vederea si peste ce nu. Sper ca nu te-am plictisit si iti doresc succes, pa
intrigante
Postat pe 6 Iunie 2010 09:13
Din nou imi dau seama ca, de fapt, femeile sunt nebune. Puteti avea in barbati la fel de multa incredere cata puteti avea in voi, diferenta de sex nu e criteriu suficient sa categorisim. Si femeile inseala, si barbatii, cu totii suntem nemernici la un moment dat in viata. Poate nu ne inselam iubitii, dar uitam sa ne dorim fericirea lor. Nici asta nu e ceva minunat. Asadar, in loc sa-i judecam pe ceilalti, mai bine ne uitam mai bine in oglinda si vedem ce putem sa "reparam" la noi insene. Amintirile urate sunt acolo ca sa stim prin ce am trecut, nu ca sa prezica ce va fi. Depinde doar de noi sa fim fericiti si sa tragem concluziile bune in viata. Nu mai dati vina pe barbati, femei frustate ce sunteti, pentru ca ei nu sunt pe pamant sa ne satisfaca noua mofturile!
SunBeam
Postat pe 6 Iunie 2010 09:15
cata incredere sa avem in barbati? cam cata incredere ar putea sa aibe barbatii in femei....nu trebuie sa-i punem pe toti in aceiasi gramada.si credeti-ma ca am fost arsa rau de ei.deh..nu am deschis ochii la timp! dar in viata,in relatiile interumane,intr-o relatie personala, fara incredere nu se poate merge mai departe.
vaiana
Postat pe 6 Iunie 2010 09:19
De la: kenna, la data 2010-05-30 22:57:18Deschid acest subiect pentru ca ma intreb de foarte multe ori ce vor barbatii si cata incredere ar trebui sa-i oferi unui barbat fara a cadea in naivitate. am citit cateva carti in care se 'discutau' cu precadere subiecte legate de nevoile si dorintele barbatilor, dar oamenii sunt diferiti, situatiile de asemeni, asa ca ma intreb ce anume ar trebui sa ma indemne pe mine sa am incredere in ceea ce spune un barbat, dupa ce am fost ranita de un altul si increderea mea este in prezent f limitata. as dori cateva pareri mai ales de la doamne sau domnisoare care au avut rel de lunga durata si imi pot spune ce schimbari au constatat ca se petrec pe parcursul unei astfel de rel/casnicii in comportamentul barbatilor. va multumesc


Eu sincer am incredere in iubitul meu sunt cu el de doi ani de zile si se comporta exemplar cu mine. Nu stiu daca ma crede cineva, dar nu am ce sa-i reprosez :) Ma iubeste foarte mult si face totul ca mie sa-mi fie bine. Si eu am patit ca toata lumea : am dat peste magari, peste tipi care minteau de inghetau apele, dar intr-un final am descoperit ingerasul meu.
Oricum iti dai seama de persoana de langa tine daca minte sau nu, cat de mult te iubeste, etc. Daca lucrurile merg prost la inceput, asta nu inseamna ca nu pot merge mai tarziu mai bine. Intre mine si iubitul meu relatia era destul de tensionata la inceput :amandoi eram orgoliosi, nedeschisi, cu mofturi, dar adevarul e ca rareori ne minteam. Eu va doresc tuturor o relatie ca a mea !
Calyope
Postat pe 6 Iunie 2010 09:22
De la: SunBeam, la data 2010-06-06 09:15:31Din nou imi dau seama ca, de fapt, femeile sunt nebune. Puteti avea in barbati la fel de multa incredere cata puteti avea in voi, diferenta de sex nu e criteriu suficient sa categorisim. Si femeile inseala, si barbatii, cu totii suntem nemernici la un moment dat in viata. Poate nu ne inselam iubitii, dar uitam sa ne dorim fericirea lor. Nici asta nu e ceva minunat. Asadar, in loc sa-i judecam pe ceilalti, mai bine ne uitam mai bine in oglinda si vedem ce putem sa "reparam" la noi insene. Amintirile urate sunt acolo ca sa stim prin ce am trecut, nu ca sa prezica ce va fi. Depinde doar de noi sa fim fericiti si sa tragem concluziile bune in viata. Nu mai dati vina pe barbati, femei frustate ce sunteti, pentru ca ei nu sunt pe pamant sa ne satisfaca noua mofturile!


Ei hai ca nici femeile nu sunt sincere :))) eu una stiu ca i le mai infloresc iubitului
Calyope
Postat pe 6 Iunie 2010 09:26
nu am incredere in barbati ... rar mai sunt cei in care se mai poate avea incredere....
bella08
Postat pe 6 Iunie 2010 09:27
De la: vaiana, la data 2010-06-06 09:19:40cata incredere sa avem in barbati? cam cata incredere ar putea sa aibe barbatii in femei....nu trebuie sa-i punem pe toti in aceiasi gramada.si credeti-ma ca am fost arsa rau de ei.deh..nu am deschis ochii la timp! dar in viata,in relatiile interumane,intr-o relatie personala, fara incredere nu se poate merge mai departe.


Foarte tare mesajul !!!! Chapeau, vorba francezilor!!!
Calyope
Postat pe 6 Iunie 2010 09:27
hmmm...zi barbati si trage apa !
domnii care citesc se intelege ca se exclud
kudika053147
Postat pe 6 Iunie 2010 09:40
Spunea cineva mai sus ca barbatul care minte se citeste din prima. Da de unde! Daca ar fi asa n-ar face atatea victime...
Spunea altcineva ca timp de n ani a fost umilita. Care-i vina barbatului aici? Ca doar n-a legat-o nimeni cu lantul de calorifer si a supus-o la umilinte timp de nshpe ani.

Cu alte cuvinte, din punctul meu de vedere, mint cand sunt lasati sa minta. Cand terenul e fertil si nicio minciuna nu e sanctionata. Mint pentru ca le permiteti. De ce? Doar voi stiti.

Cat despre "si ele mint"... oho, desigur! Ne mintim unii pe altii fara jena.
Am incredere in barbati pentru ca am incredere in capacitatea mea de a discerne licheaua de omul de calitate. Daca ma pacalesc, asta e! Mai invat o lectie. Dar in niciun caz nu ma supar pe barbati si-i arunc la gramada in cazanul cu smoala.
rashela
Postat pe 6 Iunie 2010 09:42
numai am incredere in barbati.Am trait niste experiente foarte nasoale.Fostul sot era foarte lenes,eu aduceam bani in casa eu faceam tot si tot el se certa cu mine.Am div si am cunoscut pe altu,care mia fost recomandat ca un om serios si la locul lui,dar era foarte gelos si aveam numai cearta cu el.Toti au cate un defect,dar prea intrec masura,ei cred ca noi femeile trebe sa aducem bani in casa si sa ii si servim.Foarte proasta parere am despre barbati,nu merita sa pui suflet la nici unul.
mona00970
Postat pe 6 Iunie 2010 09:55
E destul de greu sa dai un raspuns, pentru ca oamenii in general sunt foarte deosebiti, indiferent de sex !!! Ereditatea, educatia, profesia...si nu in ultimul rand experientele fericite sau nefericite punandu-si amprenta pe fiecare om in parte !!! Nu exista regula generala,dar in orice relatie trebuie sa investesti,...fara a-ti pierde insa, propria identitate !!! Nu poti cere incredere,daca nu o oferi,nu poti cere iubire fara sa iubesti !!! Cei care profita de sentimentele cuiva,razand de ele ,amuzandu-se vor pati candva la fel... si vor deveni suflete bolnave ,incapabile de iubire si incredere !!! Si 'unde iubire nu e,nimic nu e !!!"
kudika133347
Postat pe 6 Iunie 2010 10:00
buna...referitor la ce-ai spus tu...de incredere in barbat...cu toate ca sunt doar o pustoaica am o rel de app doi ani dar deja incep sa-mi rod unghiile gandindu-ma ca prietenul meu face altceva decat mi-a spus mie si chiar ma supara ideile astea...cred ca secretul e sa crezi in el atata timp cat iti demonstreaza ca te iubeste numai pe tine....si-n plus daca te minte frumos e in regula...cel putin nu afli...Trebuie sa ai grija sa nu devii paranoica fiindca daca nu e eadevarat ce banuiesti relatia voastra se poate duce imediat!!!Madalina,17 ani
kudika125572
Postat pe 6 Iunie 2010 10:03
Na, intrebare... cata incredere pti avea in barbati... E ca si cum ai intreba daca poti pune palma pe o bucata de catifea sau pe un carbune aprins, cu aceleasi riscuri. Barbatii sunt diferiti, de aceea nu vad un raspuns la intrebarea ta. Unul te-a facut sa iti pierzi increderea in barbati. Pentru ca a facut cine stie ce. Altul, de obicei mai aproape decat crezi, abia asteapta sa iti satisfaca fiecare dorinta si sa te iubeasca vesnic. Nu cred ca merg bagati cu totii in aceeasi oala, e nedrept fata de barbati sa faci asa ceva. Dar, daca ar fi dau, totusi, un raspuns, cred ca ar fi 'exact atata cata vrei sa le acorzi'.
Neamtu
Postat pe 6 Iunie 2010 10:08
hi
eu incerc sa mai iau si apararea lor ,dar nu la totii asta ar fii o prostiie
poate k si voi femeile ii faceti sa fiie asa.sa va greseasca sa va insele sa va minta, foarte putine ii gasiti pe ceei adevarati si nu tineti la ei
ei care iubesc cu adevarat si tin la o relatie la o familie la copiii
sunt foarte rari acesti barbati
dar majoritatea nu au noroc de ele, de femeii care nu sunt fidele nu tin la imagine , ii mint etc ma nr si eu printe ei
cel putin in ultimii ani doar 2 fete nu ma mintit in rest majoritatea au jucat teatru ieftin,au fost false
acu am ajuns sa cred k nu mai exista pers fidele k nu mai pot avea o familie adevarata ,k totu se bazeaza pe minciuni ,iar ceei care sunt fideli ,sunt foarte prosti k se indragostesc de celalalt iubesc tin si sufar,iar suferinta este grea doare si dureaza..........................
consider k in femeile 90% iar barbatii 75% sa nu ai incredere
alyn27
Postat pe 6 Iunie 2010 10:14
De la: kudika180920, la data 2010-06-06 08:28:13nu ei sunt de vina ca nu mai avem incredere in ei NOI prtam cea mai mare vina
nu stim ce vrem
kudika008153
Postat pe 6 Iunie 2010 10:17
fi indiferenta...arata-le ca uh esti mai buna decat ei.. ai grija de aspectul tau...fii tu insati....si incearca sa ai cat mai multe relatii de scurta durata pentru a putea face diferenta intre ei
doollcik_tha
Postat pe 6 Iunie 2010 10:20
fi indiferenta...arata-le ca uh esti mai buna decat ei.. ai grija de aspectul tau...fii tu insati....si incearca sa ai cat mai multe relatii de scurta durata pentru a putea face diferenta intre ei
doollcik_tha
Postat pe 6 Iunie 2010 10:20
ce pot sa iti spun??eu am o rel de un an juma..la inceput totu a fost ok, pe la 6 luni am primit prima injuratura....pe la un an si 3 luni prima palma..si knd i-am raspuns dc ? care este el cu adevarat cel care mi spune simi promite marea cu sarea...sau cel care dupa 2 ore se transforma intr-o bestie hilara? si primesk raspunsul...doar nu vreoiai sa te injur de la prima intalnire...adik..a luat o forma la inceput si eu m-am indragostit de niste kesti care nu erau adevarate... de iubit ma iubeste...k am incerkt saq il las...sunt frumoasa desteapta si altii abea asteap0ta sa fie vacant locul lui..alti s-ar bate pt asta..el nu apreciaza...incredere ce pot sa zik...eu am mai mare incredere in baiate dekt in fete..pentru ca in momentele grele tot timpu a fost un baiat langa mine...dekt a fost vreo prietena/fata ..m-am inteles mai bn ku baietii..sunt o fire deskisa comunicativa si cu principii solide...nuj dc sormea a acut parte numa dupa baieti care sa planga din cauza ei...ar fi facut orice pt ea... si da intrun baiat din aia poti sa ai incredere...indiferent dak tie amic sau dak tie iubit/sot....trage si tu concluzille...sa stii k o femeie poate fi mult mai javra decat un baiat..dc? pt ca avem un creier pe care il folosim mult mai mult...spre deosebire de barbati care isi limiteaza consumul de neuroni..indiferent de varsta...
kmyphanscor
Postat pe 6 Iunie 2010 10:24
printre ,,pilonii" care consolideaza o relatie este si increderea. In ceea ce ma priveste, am incredere in prietenul meu. Pana in clipa de fata nu a facut nimic care sa imi dea de gandit, cu privire la acest capitol. Asta depinde de la persoana la persoana.
maria_doina
Postat pe 6 Iunie 2010 10:31

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
barbatul din trafic! 3 De la: denis_roxana 4 Ianuarie 2011 18:14
barbatii varsatori si sacrificiile 9 De la: kudika010627 1 Aprilie 2013 03:03
Pentru cei care si-au refacut viata cu amanta 20 De la: Barbie30 2 Septembrie 2010 10:25
Cum sa fac??.. 24 De la: kudika_pudika 14 Decembrie 2011 16:03
Vreau parerea voastra... 1 De la: melania_klara 10 Iulie 2012 10:57