Mai multe
|
Buna seara, Sunt inscrisa de curand pe forum, dar va citesc demult...am vrut sa intervin de multe ori si m-am abtinut cu greu sa fac comentarii desi eram in masura sa o fac, fiind de cealalta parte a baricadei (de ex. in cazul acelei fete de 22 de ani, amanta care nu stia ce sa faca, fusese violata si ,,ajutata'' mai tarziu de sotul alteia sa-si revina)...am cautat cazuri similare cu cazul meu si nu am gasit...asa ca m-am hotarat sa deschid un nou subiect, desi ,,bate" cu alte cazuri, dar in mare...situatiile sunt diferite... Sunt casatorita de cca 15 ani, eram un copil cand mi-am cunoscut sotul, el mai mare decat mine cu 10 ani...am luat totul de la zero si am construit continuu, am realizat multe impreuna...Sotul meu a mai fost casatorit, era despartit de ani buni de prima sotie cand l-am cunoscut eu, au un copil impreuna care este acum major, de care m-am ocupat personal in toti anii acestia desi nu a locuit cu noi, am o relatie buna atat cu el cat si cu mama lui, discutiile noastre sunt strict legate de copil, atat, dar asta este o alta poveste....acea casnicie a fost scurta, de aproape 2 ani. Eu nu am mai fost casatorita. Am crezut ca eu si sotul meu avem o relatie speciala, o casnicie speciala, suntem compatibili din multe puncte de vedere...imi vine atat de greu sa vb despre asta...am descoperit intamplator ca ma inseala si de 2 luni traiesc o drama...nu-mi vine sa cred ca a putut face asa ceva...si fireste ma intreb ,,de ce???"...nu ma pot odihni, nu pot lucra, nu pot manca, nu-mi iau gandul de la ceea ce mi se intampla si fac scenarii care ma ucid...initial am descoperit ca are o alta adresa de mess si un mail de care nu stiam...am crezut (si acum cred asta) ca fiecare are dreptul la intimitate desi eu nu am niciun secret fata de el, dar am acceptat ca nu suntem toti la fel...fiecare are dreptul sa traiasca dupa propriile reguli si ,,principii" (iar mi-a zburat gandul la fatuca aceea cu principii solide ...in fine...)...Mi-a spus atunci ca si-a inchis acea adresa (cand am descoperit asta am vazut doar ca o doamna insita sa se intalneasca si raspunsul lui de a nu insista, la acea data....), cred ca a trecut 1 an si jumatate...acum doua luni insa, din senin mi s-a deschis o pagina de pe un site unde sotul meu avea cont (nu il inchisese dupa ultima vizita, altfel nu-mi explic) si de data aceasta am avut rabdare sa citesc fara sa-i spun, o noapte intreaga, toate mesajele din inbox...m-am cutremurat...isi facuse un grup de cateva prietene cu care discuta intimitati...toate casatorite si culmea (!) toate aveau pb cu sotii acasa...isi trimiteau bezele si imbratisari si pupicuri si urari de noapte buna si buna dimineata de m-am crucit...cu atat mai mult, asta dura de cca 4 ani...sunt multe amanunte si nu cred ca are rost sa le dau...dupa o luna de framantari si discutii interminabile intre doi oameni maturi (cel putin eu...), nu i-am facut scandal, nu ne-am certat, i-am cerut lamuriri, am incercat sa-l inteleg, sa stiu ce i-a lipsit, ce nu a avut acasa si a gasit pe net...in afara de diversiune, refulare, liniste (aici e o problema pe care mi-o asum, fiind atat de absent in casa si nu fizic, i-am tot reprosat si ne-am certat de multe ori ca toate cele in casa le fac singura, nu am avut liniste in casa si nici nu mai discutam f mult in ultimii ani) si distractie nu am inteles mare lucru...Eram dispusa sa-l iert, am acceptat desi nu usor fiindca in discutiile acelea m-a implicat si pe mine...si mai ales erau lucruri neadevarate, victimiza iar prietenele lui il consolau si se vaitau si ele la randul lor (la un moment dat chiar m-a amuzat si am facut haz de necaz ca oameni ,,mari", toti aveau in jur de 40 de ani, cu copii acasa se pot preta la asa ceva pe net, pe unele le-am compatimit...)...chiar i-am reprosat sotului ca nu inteleg de ce si-a incarcat memoria cu alte pb din alte casnicii...ajunsese sa se sune reciproc si sa se sfatuiasca la un moment dat, o perioada...Cu toate acestea dupa acea luna am hotarat sa o luam de la capat...si la putin timp descopar ca in acea perioada s-a intalnit de cateva ori cu una dintre ele...si aflu amanunte...cred ca aproape tot...se intampla acum 3 ani si a durat un timp, un an si ceva...ea isi facuse planuri sa divorteze si sa ramana cu sotul meu, el i-a spus ca isi iubeste sotia si nu divorteaza si au acceptat amandoi sa se intalneasca periodic...vorbeau la telefon frecvent...din ce in ce mai rar...nu s-au mai vazut demult, sunt cca 2 ani, dar eu luna trecuta am aflat...am fost distrusa, inca nu-mi vine sa cred ca sotul meu a facut asa ceva....in fiecare noapte a fost acasa, am dormit impreuna, ne-am facut planuri si am realizat multe impreuna....in afara de o pb de comunicare intre noi chiar nu a fost nimic, nu am avut nicio problema serioasa. Eu am crezut ca suntem un cuplu bine sudat, avem o viata frumoasa, servicii bune (amandoi cu functii si responsabilitate mare)...nu ne lipsea nimic...sunt o femeie frumoasa, arat foarte bine, eleganta, sotie si mama responsabila, de o moralitate impecabila, mereu am fost impreuna peste tot...nu stiu cum de s-a intamplat asta? Cum pot accepta unele femei situatia asta si minciuni din partea unui barbat? Cum de sotul meu s-a lasat atras pe un site de socializare si a putut face asa ceva???Nu-l recunosc deloc, cum de s-a pretat la asa ceva...cu ce l-a ajutat? A spus atatea baliverne despre noi ptr a starni compasiunea unora (doar nu era sa spuna cat de bine ii este acasa)...si i-a tinut! Unele chiar ii faceau declaratii de dragoste ,,la greu" si cat de mult il doresc...altele i-au trimis poze in diverse ,,pozitii"...of Doamne! Ma doare capul numai cand ma gandesc! Credeam ca doar barbatii sunt naivi in unele situatii... Acum ma implora sa nu ne despartim si fiindca eleganta ma caracterizeaza i-am propus sa divortam tocmai pentru ca il iubesc foarte mult si vreau sa-i dau libertatea de a fi fericit asa cum considera...nici nu vrea sa auda...am vb mult, discutam zilnic, imi raspunde la toate intrebarile si invariabil sfarsim toate discutiile facand dragoste, zilnic...a reinviat dorinta, parca ne-am regasit cumva...nu stiu ce sa spun, parca si eu il doresc mai mult decat pana acum, imi fac mai mult timp si discutam ca in studentie, pana noaptea tarziu...imi cere sa-l las sa-mi recastige increderea, sa-mi vindece sufletul...reuseste cat ii sunt in brate, cat suntem impreuna dar cand nu este langa mine imi pun atatea intrebari...nu mai am incredere in noi...a pus aceasta casnicie in pericol...nu vreau sa ma gandesc la copii, nu ma folosesc de ei ca sa-mi salvez casnicia, noi ca parinti avem o problema si incercam sa o rezolvam, chiar daca solutia este despartirea noastra...insa alaturi sau nu de sotul meu, cum sa merg mai departe??? Nu ma bate gandul unei razbunari, nu sunt o femeie slaba (insa foarte sensibila, nu cred ca asta denota slabiciune), nu imi este teama sa o iau de la capat oricand, stiu cat sunt de pregatita profesional in mai multe domenii...chiar nu imi fac griji...insa cum voi trai cu durerea din suflet? Voi avea puterea sa merg mai departe?? Mi-am propus sa analizez bine situatia, nu vreau sa iau o decizie pe care sa o regret mai tarziu, indiferent care este hotararea mea, doresc ca fac psihoterapie ... Cand m-am hotarat sa scriu, desi nu imi este deloc comod si usor, m-am gandit ca as fi tare curioasa ce gandesc barbatii despre asta...oare chiar pot iubi atat de mult o femeie (care culmea! le este sotie) si totusi.... Multumesc anicipat ptr raspunsuri! |
||
|
kudika189927 Postat pe 2 Iunie 2010 00:20 |
||
|---|---|---|
| Povestea ta este probabil a multora dintre femei care nu stiu ce specimen au in patul conjugal sau poate stiu si accepta din" prea multa dragoste" ori din alte motive.Din pacate ce a fost nu o sa mai fie niciodata si tot din pacate iti spun ca sotul tau nu se va schimba ci doar va fi mai prevazator data viitoare.Depinde de tine daca vei putea trai de acum inainte cu neincrederea in suflet.Este clar ca vei ierta dar nu vei uita niciodata ! Sfatul meu este acela de a nu lua o decizie pripita avind totusi in vedere faptul ca aveti un copil care nu este vinovat de greselile tatalui ,un copil caruria printr-o decizie brusca i se va schimba tot universul! In locul tau as pleca singura intr-o vacanta si as incerca sa ma adun si sa clarific ceea ce simt .............mai departe sincer iti spun ca nu as putea nici macar ierta desi nu pot spune ca nu sint in situatia ta si am o casnicie solida cu ceva ani in spate din care au rezultat si copii(Doamne fereste de situatii de genul ).Stiu ca suferi dar cu timpul durerea se va atenua si sint sigura ca orice decizie vei lua vei reusi sa o scoti la capat! Oricum bunul Dumnezeu nu ne lasa niciodata la greu.Multa liniste sufleteasca iti doresc! | ||
|
kudika1993 Postat pe 2 Iunie 2010 10:33 |
||
|
Multumesc pentru raspuns, exact asa gandesc si eu...chiar mi-am propus sa imi iau concediu 1-2 saptamani si sa plec singura, caut o manastire sau o pensiune izolata ca sa ma pot linisti cumva...apoi o sa vad ce voi face...oricum nu va sti unde plec, sigur se va descurca cu copiii (avem 2 copii) si cu casa, am fost plecata de curand in interes de serviciu cateva zile si s-a descurcat f bine fara mine...acum face orice in casa, este f afectuos si prezent la toate activitatile administrative...nu-l intereseaza aparent decat familia noastra si-mi spune zilnic ca regreta ca mi-a provocat atata suferinta si nu meritam asta. Sincera sa fiu nici eu nu ma asteptam sa sufar atat, eram atat de prinsa cu cariera incat acum mi-am schimbat prioritatile si optiunile, s-au clarificat si in mintea mea sentimentele pe care i le port ...si la el...vom vedea...pentru el a fost distractie, pentru mine cea mai neagra perioada a vietii mele.. Multumesc inca o data! |
||
|
|
||
|
kudika189927 Postat pe 2 Iunie 2010 20:28 |
||
|
Intre timp am aflat ca sunt insarcinata, asta ca sa imi fie si mai greu in a lua o decizie...sau poate ca divinitatea mi-a dat semnul pe care l-am cerut seara de seara...Ne mai doream un copil candva, acum numai la asta nu mi-a stat gandul...dar mi-a schimbat ptr inca o data optiunile...oare exista numai destin? Noi nu putem hotari nimic? Totul depinde de EL??? In alta ordine de idei, inteleg ca multi dintre cei care ati citit postarea mea nu v-ati incumetet sa comentati...probabil este un caz atat de normal, banal incat nu merita comentat...si asta spune ceva si va multumesc celor care v-ati abtinut de la comentarii rautacioase, mi-ar fi fost greu sa accept si asta...Inca o data, multumesc! |
||
|
kudika189927 Postat pe 7 Iunie 2010 19:03 |
||
| Eu ma gandesc totusi ca acea sarcina nu intamplator a venit acum, poate va schimba ceva in bine intre voi .Nu numai Dumnezeu ci si voi trebuie sa va evaluati sansele , dar nu plecand singura , ci punand cartile toate pe fata si cerandu-i sa aleaga ce viata isi doreste .Chiar daca il vei ierta nu vei uita niciodata si lucrurile nu vor mai fi la fel .Daca alegi sa nu-l ierti si sa divortezi , Vei renunta la viata aia nevinovata din tine sau te vei chinui singura cu 2 copii ? E pacat ca pentru greseala tatalui sa plateasca copilul ce-l aveti dar si bietul pui ce va sa vina ! | ||
|
Postat pe 7 Iunie 2010 19:15 |
||
De la: kudika189927, la data 2010-06-07 19:03:50Intre timp am aflat ca sunt insarcinata, asta ca sa imi fie si mai greu in a lua o decizie...sau poate ca divinitatea mi-a dat semnul pe care l-am cerut seara de seara...Ne mai doream un copil candva, acum numai la asta nu mi-a stat gandul...dar mi-a schimbat ptr inca o data optiunile...oare exista numai destin? Noi nu putem hotari nimic? Totul depinde de EL???iubita nu te descuraja! orice ar fi decizia iti apartine. cunosc o femeie care la parasit pe sotul ei avind cinci copilasi si insarcinata in sase luni cu al saselea care acum este recasatorita cu un barbat care nu a dezamagit-o .........deci orice este posibil! (copiii la studii patru dintre ei iar doi la casa lor) Numai tu stii ce simti si numai tu poti lua decizii cu viata ta dar cel mai important este sa iti gasesti linistea si echilibrul! Oricum copiii nu sint un chin si nici o povara ci numai un dar de la Dumezeu care ne umple viata de bucurie! Sfatul meu este sa consulti un psiholog caruia sa ii detaliezi istoria si te va ajuta sa privesti lucrurile din alt unghi iar cu ocazia asta vei lua o decizie inteleapta! Oricum in viata orice facem tot avem mustrari si regrete si intotdeauna ne gindim ce ar fi fost daca..... |
||
|
kudika1993 Postat pe 7 Iunie 2010 19:53 |
||
| As vrea tare mult sa-ti dau un sfat, dar nu sunt in pozitia ta. Desi si eu sunt casatorita si astept un copil, daca sotul meu mi-ar face asa ceva l-a parasi cat ai clipi. Asta e decizia mea proprie, pentru ca si mama cu patru copii l-a parasit pe tata pentru ca nu a respectato, si nu i-a fost frica sa inceapa de la 0. Dar in cazul tau imi dau seama ca e vorba de sentimente foarte puternice care te vor chinui cel putin o perioada. Asa cum iti zicea cineva mai sus ar fi bine daca ai lua o vacanta, dar singura pentru a putea sa te detasezi de toti pentru ca parerile celor din jur si mai ales ale sotului sa nu te mai influenteze. Te pup si asteptam vesti de la tine. | ||
|
dibsi Postat pe 11 Iunie 2010 13:36 |
||
| draga mea am citit postarea ta cu multa atentie si constat ca noi FEMEILE toate la un moment dat suntem inselate din varii motive dar puterea de atrece mai departe tine de fiecare dintre noi sunt la mijloc sentimente trairi iubirea care va unit odata si ca raspuns la rugile tale iata ca bunul Dumnezeu iti da si raspunsul.Fiecare gresim asa cum a facut sotul tau si poate ca regreta acum si a invatat aceasta lectie si relatia voastra se va suda si mai bine de acum inainte caci omul din greseli invata suntem pacatosi cu totii caci exista cazuri cand sotul inseala fara ca sotia sa stie iar in doisprezecelea ceas isi da seama ca aceeea care merita intr-adevar sa-i fie alaturi este ea si SOTIA si nu acea femeie Nu strica acea relaxare in singuratate cand poti analiza binele sii raul si sa dea Dumnezeu ca binele sa triumfe ... | ||
|
GYPSI Postat pe 11 Iunie 2010 14:28 |
||
Esti fff inteligenta si sunt absolut sigura ca indiferent ce decizie o sa ei,o sa fie suficient de buna sa nu faca rau nimanui. Si consider ca al 3 lea bebelus pe care il astepti nu are nici o vina ca si-a anuntat prezenta intr un moment al vieti tale mai putin bun,si are dreptul sa traiasca (cine stie,poate la trimis Cel de Sus sa va uneasca si mai mult).Toti gresim,consider ca nu exista perfectiune.Toate cele bune.
|
||
|
butterfly_sound_of_love Postat pe 11 Iunie 2010 16:08 |
||
| oricine merita a doua sansa, sa o oferi pe a treia ar fi o prostie. succes. | ||
|
kudika002718 Postat pe 11 Iunie 2010 16:46 |
||
| Buna eu zic sai acorzi o a doua sansa si sa vorbesti cu el despre asta iar daca se va enerva so va zice ca de ce il spionezi atuncea eu zik so lasi balta si incepi viata de la capat . scz eu asa consider . eu detest infidelitatea | ||
|
cosmin120189 Postat pe 11 Iunie 2010 16:58 |
||
| Eu am trecut printr-o situatie similara acu vreo 3 ani,in cele din urma ne-am despartit pentru ca am ajuns la concluzia ca este mai bine asa,acum insa cred altceva,Desi au trecut atatia ani eu inca il mai iubesc,aproape un an am stat izolata,doar la servici si acasa,nu suportam pe nimeni langa mine.Am inceput sa imi revin incet incet dar nu o sa mai fiu niciodata cum am fost.Am momente cand imi este foarte dor de el incat simt ca nu mai pot.Sfatul meu este sa mai astepti un pic poate se remediaza situatia,nu lua decizii pripite,nu ti-as dori sa treci prin ce am trecut eu. | ||
|
meryi_100 Postat pe 11 Iunie 2010 22:01 |
||
|
Am citit foarte atent ceea ce ai scris si sincer mi-au dat lacrimile...eu am doar 21 de ani si eram ferm convinsa ca mi-am gasit alesul... dar se pare ca barbatii seriosi au fost luati...in luna Februarie iubitul meu trebuia sa se duca l petrecerea unui amic din Sinaia care facea 18 ani, nu era nici o pb ca se ducea singur...dar ,cu o zi inainte m-a anuntat ca nu se m-ai duce pt ca o sa fie weekendul viitor si din momentul acela sa schimbat si el.... eu atunci am inceput sa am banuieli.... si cand a plecat la 'amic', m-am gandit sa ma uit in arhiva lui de mess pt a ma convinge ca totul este in imaginatia mea...dar din pacate am avut un soc :((...el de fapt plecase la Iasi sa se vada cu o fata...in momentul acela am simtit ca mi-a cazut cerul in cap...nu stiam ce sa fac, eram asa de derutata incat am facut o mare prostie ...am uitat sa spun ca imi facusem un test de sarcina si era pozitiv...in momentele alea nu am mai realizat ce fac si am luat asa d multe calmante incat ajunsesem sa rad din orice ...cand a venit acasa eu eram intr-o stare foarte proasta (orice incercam sa mananc varsam si ca sa nu plang luam cate 3-4 calmante pe zi, faza asta a durat aproximativ 2 saptamani pana cand corpul meu a cedat si am ajuns la urgenta) L-am luat cu frumosul si l-am intrebat de ce sa dus la fata respectiva dar nu mi-a zis nici pana in mom de fata....intradevar de atunci e schimbat ,este m-ai atent cu mine ...face m-ai multa treaba in casa... Dar nu inteleg ce la determinat sa faca una ca asta....stiind cat de mult il iubesc si cate am facut pt el.... Imi cer scuze daca am fost plictisitoare ,sau nu m-am exprimat prea bine ...dar si acum in timp ce scriu plang.... |
||
|
dfgfdgfdhg Postat pe 11 Iunie 2010 23:47 |
||
| Imi pare rau ca ai trecut prin asa ceva, si eu am patit-o cu sotul meu dar mult mai rau si totusi i-am acordat o noua sansa pentru ca il iubeam f mult. Am renuntat la divort desi se pronuntase hotararea, la insistentele lui si a mamei mele care mi-a tot spus ca e pacat de copilas sa traiasca fara tata. Eu am crescut fara tata deoarece a murit cand eu eram f mica si stiu ce greu e fara tata. Mare greseala am facut! El si in ziua de azi traieste cu cealalta dar nu vrea sa ma lase nici pe mine, desi nu ma iubeste. Barbatii sunt f egoisti si daca simt o cat de mica slabiciune , profita de ea din plin. Eu nu spun ca si sotul tau e la fel, dar te rog fii atenta, gandeste-te f bine, pentru ca niciodata nu ai sa poti uita prin ce ai trecut si nu o sa mai ai incredere in el. Iti doresc tot binele din lume! Nici o femeie, sotie, mama, nu ar trebui sa treaca prin asa ceva. E groaznic! Copilasul care va venii nu are nici o vina, el este un dar pentru tine. Sa-ti dea D-zeu sanatate tie, copiilor si mult noroc. | ||
|
rares_95 Postat pe 11 Iunie 2010 23:57 |
||
| parerea mea este ca dupa prima vine si a doua tradare,eu am stat 3 ani cu cineva si era tot perfect pana cand am aflat ca m/a iselat si oricat am vrut sa ii acord a doua sansa nu am putut,am incercat dar nu am putut,cand am aflat ca m|-a inselat am plecat la mama mea in germania am stat 3 luni si la insistentele lui si mii de promisiuni m-am intors in tara ne-am impacat dar nu a mai mers pt ca increderea mea era 0 in el si atunci cand nu era langa mine mereu aveam teama ca iar este cu alta,mereu aveam impresia ca ma minte desi poate el chiar spunea adevarul.si asa m-am decis sa ma despart definitiv de el,sincer 4 luni cat am sta in ro din rasputeri am incercat sa fac sa reconsolidam relatia dar nu am putut trece peste faptul ca m-a mintit si m-a inselat si decat sa traiesc cu teama ca o va face inca o data si poate in nenumarate randuri mai bine lipsa.acum a trecu o luna jumatate de cand sunt in germania,cu el am mai vb decat in prima zi dupa ce am ajuns aici si atat am vrut sa rup orice legatura cu el,nici cu pr comuni nu vreau sa vb despre el nu vreau sa stiu de viatza lui.sincer,usor nu este ca zi de zi ma gandesc la el,si imi este f.greu,sper doar ca,cu timpul va trece.in rest imi este f.bine pe plan financiar,lucrez deja aici,mama este de 7 ani e casatorita cu un barbat extraordinar am o relatie minunata cu ei.uite ex mama mea la fel m-a crescut singura pt ca s-a despartit de tatal meu cand eu aveam 4 ani,si motivul e acelasi.a inselat-o.deci nu e capat de lume draga mea daca decizia ta va fi divortul.stiu ca este f.greu pt ca desi am plecat din tara amintirile cu el sunt cu mine,si inca imi este greu,dar pana la urma stiu ca va trece.ai grija si sper sa iei o decizie cat mai buna pt tine in primul rand.ceau | ||
|
nina_ela Postat pe 12 Iunie 2010 01:59 |
||
|
Uff, greu de dat sfaturi intr-o asemenea situatie. Sunt genul de femeie care nu ar ierta asa ceva pentru nimic in lume. Nu cred ca barbatul care a simtit gustul adulterului se poate schimba. Si totusi... pentru tine, ia-ti acea pauza, singura, departe de el. Cu ocazia asta il vei tine si ocupat cu casa si copiii, poate n-are timp de altele. Pe de alta parte, teama ca te-ar putea pierde, l-ar putea trezi. Cred ca important acum este sa te regasesti si sa iti schimbi prioritatile. Nu stiu cati ani aveti, dar e timpul sa te pui pe primul loc in casnicie si asta sa se vada prin tot ce faci, prin toata atitudinea ta. Intotdeauna am fost de parere ca barbatii vor calca stramb doar cand vor fi siguri pe cea de langa ei, pe cea care ii asteapta acasa tacuta. Important este ca, indiferent ce alegi, sa nu lasi garda jos. Dar nici sa traiesti cu neincredere vesnica si sa-ti trasformi viata intr-un calvar. Ia o hotarare, oricare ar fi ea, si mergi pana la capat. Intrebai cum pot iubi si in acelasi timp sa insele. Ei bine, nu stiu! Uneori si noi femeile o facem si ridicam din umeri. Se intampla pur si simplu. Si nu cred ca ar de-a face cu iubirea. |
||
|
rashela Postat pe 12 Iunie 2010 02:32 |
||
Imi dau seama ce-i in sufletul tau ,dupa cat patos ti-a trebuit de ne-ai explicat problema ta ...delicata ! Faptul ca el a recurs la "alte relatii" ...trebuie sa-ti pui problema, ce l-a determinat sa recurga la astfel de... socializari ! Ori este un "sufletel ...neinteles" ori vrea "experiente intime noi" ,ori...o face simplu...din "amuzament" ! Toate variantele ...pot fi posibile ! Chiar daca convietuirea voastra a durat 15 ani ,sunteti putin diferiti unul de celalalt ! Tu esti o "zeita ce ocroteste familia si ...caminul" iar el...un personaj decupat din "lumea araba",caruia ii place caminul "formal"(ii place sa fie spalat,calcat,masa calda pusa si cearceafurile mirosind a Cocolino) si femeia sau "cadana"extraconjugala ! Parerea mea este ca nu trebuie sa-i mai faci nici un apropos sau repros ,dintr-o data sa virezi la 180 de grade si chiar daca nu-ti sta in caracter ,fa ce face si el macar teatral !.. Aranjeaza-te,schimba-ti coafura,imbraca-te mai provocator,foloseste-ti unele accesorii tineresti,incearca sa pleci din casa fara sa-i dai vreo explicatie(si daca te-ntreaba ii spui ca te duci la un shopping sau la parinti...),fii in fata lui indiferenta ,ironica si zambitoare (gen aeriana)...intr-un cuvant ...sa-l faci sa se urce pe pereti sau sa-si muste palmele de ciuda ! El a recurs la astfel de practici ptr ca acasa e cald si bine,poate arata si bine fizic iar timp liber dispune din belsug ! In astfel de probleme ...faci ce face si el in paralel si il scoti din minti ! " CUI PE CUI SE SCOATE " !...
|
||
|
crysis Postat pe 12 Iunie 2010 07:59 |
||
| buna! e prima oara cand ma implic intr-o discutie pe forum! Draguto eu iti propun o separare de el ..un concediu e foarte putin pt a te regasi si a gandi limpede! Pleaca o perioada de chiar cateva luni, separati-va...in acest timp incearca sa gasesti o solutie pt a nu rani copii...si ai putea vedea in tot acest timp cat mai des...o ideea f buna ar fii sa pleci singura, dar nu foarte departe (cu chirie)...crede-ma ca dupa aceasta perioada vei gasi raspunsul cel mai potrivit! In perioada de detasare de "el" incearca sa te regasesti pe tine ...citeste mult carti cu tema psihologica (ajuta enorm), fa terapie...implica-te in diverse activitati si mai ales in timpul liber petrece mult cu copii tai!....ROAGA-TE mult!!....cu siguranta vei gasi raspunsul cu ce vei face pe viitor!..nu ai nevoie de sfaturi....fiecare simtim la fel doar ca reactionam diferit!...eu iti vorbesc dintr-o experienta asemanatoare, eu am divortat de fostul tocmai pe acelas motiv...dar acum imi e mai bine ca niciodata! a durut enorm de tare, dar a trecut si acum imi e bine ....dar asa cum am mai spus, fiecare din noi reactionam diferit si reusim sa fim mai mult sau mai putin toleranti!....daca te decizi sa ramai in aceasta casnicie , dupa perioada de regasire, vorbiti mult si stabiliti reguli! fa-l sa inteleaga ca e prima si ultima sansa pe care i-o dai! si crede-ma ca dupa toate responsabilitatile pe care i le lasi in perioada ta de refugiu, te va intelege perfect si poate chiar va veti regasi cu adevarat!! nu uita insa un singur lucru in tot acest timp...TU ESTI CEA MAI IMPORTANTA!....mai intai de toate tie trebuie sa-ti fie bine...ca sa fie bine si familiei tale..pt ca tot ce vei simti in continuare se va rasfrange asupra familiei tale si daca nu reusesti sa depasesti impasul o noua sansa e doar o amagire!! MULTA PUTERE SI LINISTE!! | ||
|
ramonacosmina Postat pe 12 Iunie 2010 09:11 |
||
bunaam citit aproape tot...parerile sunt impartite si este normal si oamenii nu sunt toti la fel.deci nici relatiile nu pot fi la fel.difera de la cuplu la cuplu. din ce ai postat ...parerea mea si o afirm cu tarie...merita sa-i dai inca o sansa.stiu ca este foarte greu dar...mai greu iti va fi daca nu ii vei acorda acest lucru.si nu vorbesc aici de greutatile materiale si cele cu copii ce de cele sufletesti ale tale.mai mult vei suferi dupa....dar trebuie sa stai serios de vorba cu el sa puneti problemele la punct si dupa ce stabiliti calea si regulile vegheati la bunul mers al acestora si nu-i mai adu aminte despre momentul de ratacire,nu-l mai zgindari.fa-l sa regrete acel moment.stiu ca e greu dar daca il vei face mereu de ris fata de prieteni,rude,colegi...sau il vei face gelos(prin faptul ca te gatesti mai mult decit inainte...cum spunea cineva) iti vei face un dusman din el si atunci chiar totul se va duce de ripa. acum ai un ascendent moral asupra lui si asta iti va asigura un atu pe care daca vei sti sa-l folosesti o sa va readuca armonia si fericirea in relatie. uneori trebuie sa stii sa cedezi...depinde cit si cum. stiu ca doare al dracului...stiu ca se poate ierta dar nu se va uita niciodata...de asemeni stiu ca orice vei face sau va face nu va mai fi ce a fost... si inca ceva ...nu face greseala sa te izolezi.nu ajuta...una e sa gindesti singura la un lucru si alta sa ai mai multe pareri sa le asculti si apoi sa alegi solutia cea mai buna pentru tine.parerea mea ...asculta, analizeaza, aplica. tu stii cel mai bine ce este bine pentru voi toti. succes si fii tare...lupta pentru ce ai.
|
||
|
RUY_BLAS Postat pe 12 Iunie 2010 10:33 |
||
|
BUNA, Intradevar este foarte dureros...ma regasesc in povestea ta. Eu personal am renuntat, nu am putut ierta. Pe tine in schimb nu te-as sfatui.. Fii puternica lupta pentru ce e al tau, nu vei gasi pe nimeni sa iti iubeasca copii asa cum o face . Lipseste o perioada din viata lui pentru a constiintiza si el gravitatea problemei, dar nu renunta. Invata sa ierti , sa iubesti sa-i dai poate mai multa atentie. Tipic feminin toate ne gandim ca suntem victimele barbatilor , ca sa intamplat cand totul era perfect.......dar nu facem nimic... renuntam..si gata. Din punctul meu de vedere consider ca nu e cea mai buna alegere. Invatati amandoi din asta si iubiti-va mai mult ca inainte.Astep vesti pozitive .
|
||
|
ANNCAR Postat pe 12 Iunie 2010 10:37 |
||
| buna . imi pare rau cind vad ca o femeie trece prin asa ceva. si eu trec prin ceva asemanator tie si nu stiu ce sa fac. cred ca e nevoie de o pauza ptr a vedea ce simti cu adevarat si dupa aceea sa iei o hotarare. | ||
|
kudika180938 Postat pe 12 Iunie 2010 13:12 |
||
De la: Lory29, la data 2010-06-12 07:59:23 El a recurs la astfel de practici ptr ca acasa e cald si bine,................. e chiar canicula!! |
||
|
geo_reincarcat_iara Postat pe 12 Iunie 2010 13:23 |
||
De la: Lory29, la data 2010-06-12 07:59:23 El a recurs la astfel de practici ptr ca acasa e cald si bine,................. e chiar canicula!! |
||
|
geo_reincarcat_iara Postat pe 12 Iunie 2010 13:23 |
||
| Probabil ca nu te iubesti decat pe tine ! Si poate pe mama ta ! Altceva nu mai conteaza ,omul ala cauta ce nu are acasa ! Nu -i dai comunicare , Nu-i dai APRECIERE ,SATISFACTIE,SEX, nu-i apreciezi ce el i-ti ofera ! E usor sa arunci cu invinuiri dar pe tine nu te vezi !? Esti o egoista si posesiva si se mai vad si alte aspecte din text : GELOZIE,Rautate ,lipsa de bun simt si educatie . Il urmaresti continuu si te crezi indreptatita ! . Ce - i oferi sa ai pretentii ? Esti precis o VARSATOARE , am si eu una acasa care mi-a mancat sufletul ,cariera si viata ! Am tinut prea mult la FAMILIE si la copii, sa nu traiasca fara TATA , sa fie protejati de grija asta,am indurat ani multi una ca tine. La fel mi-a facut si ea si m-a HARTUIT ani de-a randul ca sa-si arate ea incultura si lipsa bunului simt ! De ce nu te analizezi pe tine ,inainte sa - l analizezi pe el ! CAINELE NU PLEACA DE ACASA de bucaturi, ci de ZBURATURI... daca intelegi ! Sa fi IUBITA sa-ti dea D-zeu Mintea de pe urma ! Comunica mai mult cu el , DARUIESTE inainte de a avea PRETENTII sa- ti daruiasca ! Daca vrei mai discutam ! | ||
|
kudika192995 Postat pe 12 Iunie 2010 13:53 |
||
De la: kudika192995, la data 2010-06-12 13:53:38 Probabil ca nu te iubesti decat pe tine ! Si poate pe mama ta ! Altceva nu mai conteaza ,omul ala cauta ce nu are acasa ! Nu -i dai comunicare , Nu-i dai APRECIERE ,SATISFACTIE,SEX, nu-i apreciezi ce el i-ti ofera ! E usor sa arunci cu invinuiri dar pe tine nu te vezi !? Esti o egoista si posesiva si se mai vad si alte aspecte din text : GELOZIE,Rautate ,lipsa de bun simt si educatie . Il urmaresti continuu si te crezi indreptatita ! . Ce - i oferi sa ai pretentii ? Esti precis o VARSATOARE , am si eu una acasa care mi-a mancat sufletul ,cariera si viata ! Am tinut prea mult la FAMILIE si la copii, sa nu traiasca fara TATA , sa fie protejati de grija asta,am indurat ani multi una ca tine. La fel mi-a facut si ea si m-a HARTUIT ani de-a randul ca sa-si arate ea incultura si lipsa bunului simt ! De ce nu te analizezi pe tine ,inainte sa - l analizezi pe el ! CAINELE NU PLEACA DE ACASA de bucaturi, ci de ZBURATURI... daca intelegi ! Sa fi IUBITA sa-ti dea D-zeu Mintea de pe urma ! Comunica mai mult cu el , DARUIESTE inainte de a avea PRETENTII sa- ti daruiasca ! Daca vrei mai discutam !si daca ea e varsatoare si e asa de rea,tu ce zodie esti de te consideri asa bun? inseamna ca nu ati fost compatibili!! trebuia sa te desparti de ea,sa ii dai libertatea de a gasi pe altcineva care sa o aprecieze!! sa isi consume energia intr-un mod pozitiv cu altcineva!! si DA sunt tot o varsatoare!!
|
||
|
_EnYa_ Postat pe 12 Iunie 2010 14:36 |
||
|
Daca intr-adevar casatoria voastra a fost asa cum ai zis tu, parerea mea este ca a facut-o din lacomie. Cand omul are impresia ca a explorat tot, ca stie tot, ca a cucerit tot zice "Mergem mai departe. Ce-ar si sa mai am ceva pe langa?", nu neaparat sa inlocuiasca, ceva in plus. E natura umana care tinde tot timpul la mai mult, in ideea de mai bine, ceea ce nu e totdeauna valabil. Cred ca a subestimat sansele ca tu sa afli si sa fi ranita. A se observa 1) ca atunci cand cealalta a pus problema divortului a dat inapoi simtind ca pierde ce are deja, 2) s-a simtit stimulat de reactia ta cand l-ai descoperit si a inceput sa investeasca iar in relatia voastra. P.S. Daca tu la momentul respectiv nu ai sesizat ca e si cu alta, te-a tratat totdeauna cu grija si respect si nu te-ai simtit neglijata gandeste-te de doua ori inainte sa va despartiti. |
||
|
kudika148519 Postat pe 12 Iunie 2010 18:25 |
||
De la: kudika192995, la data 2010-06-12 13:53:38 Probabil ca nu te iubesti decat pe tine ! Si poate pe mama ta ! Altceva nu mai conteaza ,omul ala cauta ce nu are acasa ! Nu -i dai comunicare , Nu-i dai APRECIERE ,SATISFACTIE,SEX, nu-i apreciezi ce el i-ti ofera ! E usor sa arunci cu invinuiri dar pe tine nu te vezi !? Esti o egoista si posesiva si se mai vad si alte aspecte din text : GELOZIE,Rautate ,lipsa de bun simt si educatie . Il urmaresti continuu si te crezi indreptatita ! . Ce - i oferi sa ai pretentii ? Esti precis o VARSATOARE , am si eu una acasa care mi-a mancat sufletul ,cariera si viata ! Am tinut prea mult la FAMILIE si la copii, sa nu traiasca fara TATA , sa fie protejati de grija asta,am indurat ani multi una ca tine. La fel mi-a facut si ea si m-a HARTUIT ani de-a randul ca sa-si arate ea incultura si lipsa bunului simt ! De ce nu te analizezi pe tine ,inainte sa - l analizezi pe el ! CAINELE NU PLEACA DE ACASA de bucaturi, ci de ZBURATURI... daca intelegi ! Sa fi IUBITA sa-ti dea D-zeu Mintea de pe urma ! Comunica mai mult cu el , DARUIESTE inainte de a avea PRETENTII sa- ti daruiasca ! Daca vrei mai discutam ! Ete nah,ai descris tu "varsatoarele"! Le-ai dovedit si p`astea! Poate ai jignit femeia asta doar pentru ca esti tu frustrat...daca nu e varsator?! "Esti o egoista si posesiva si se mai vad si alte aspecte din text : GELOZIE,Rautate ,lipsa de bun simt si educatie "frustrat,frustrat,frustrat...ah da,desigur...frustrat.Am zis cumva frustrat?Ai mancat tu din aceeasi farfurie cu ea? Ce ti-a facut aia tie e problema ta,nu uita,cine se aseamana se aduna...
|
||
|
kudika052871 Postat pe 12 Iunie 2010 18:43 |
||
De la: kudika192995, la data 2010-06-12 13:53:38 Probabil ca nu te iubesti decat pe tine ! Si poate pe mama ta ! Altceva nu mai conteaza ,omul ala cauta ce nu are acasa ! Nu -i dai comunicare , Nu-i dai APRECIERE ,SATISFACTIE,SEX, nu-i apreciezi ce el i-ti ofera ! E usor sa arunci cu invinuiri dar pe tine nu te vezi !? Esti o egoista si posesiva si se mai vad si alte aspecte din text : GELOZIE,Rautate ,lipsa de bun simt si educatie . Il urmaresti continuu si te crezi indreptatita ! . Ce - i oferi sa ai pretentii ? Esti precis o VARSATOARE , am si eu una acasa care mi-a mancat sufletul ,cariera si viata ! Am tinut prea mult la FAMILIE si la copii, sa nu traiasca fara TATA , sa fie protejati de grija asta,am indurat ani multi una ca tine. La fel mi-a facut si ea si m-a HARTUIT ani de-a randul ca sa-si arate ea incultura si lipsa bunului simt ! De ce nu te analizezi pe tine ,inainte sa - l analizezi pe el ! CAINELE NU PLEACA DE ACASA de bucaturi, ci de ZBURATURI... daca intelegi ! Sa fi IUBITA sa-ti dea D-zeu Mintea de pe urma ! Comunica mai mult cu el , DARUIESTE inainte de a avea PRETENTII sa- ti daruiasca ! Daca vrei mai discutam ! Jesus! Brrrrrr.. !
|
||
|
rashela Postat pe 13 Iunie 2010 05:41 |
||
|
si eu am patit la fel cu primul meu sotz....nu a mai mers dupa ce am aflat ca m-a inselat, desi am incercat sa trec peste si desi el a inceput sa se comporte impecabil...am crezut ca si-a dat seama ce pierde, si ca de acum totul s-a reaprins intre noi. dupa un timp insa a reinceput cu minciunile si desi mult mai prevazator de data asta, am aflat. caracterul omului nu se schimba. cine inseala o data, si are asa o moralitate slaba, o face si in continuare. minciuna deliberata si lipsa de caracter sunt lucruri peste care nu ar trebui trecut. |
||
|
DayC Postat pe 13 Iunie 2010 12:51 |
||
| se intampla desi multi nu cred ca au o casnicie perfecta si dupa multi ani de stat impreuna isi dau seama ca de fapt nu se cunosc bine unul pe celalalt...sincer cred ca el mai intai de toate a crezut atat de mult in lamentarile acelor femei din site mentionat de tine incat a inceput sa se identifice si el in cazurile acelea...si apoi binenteles ca dintr-un lucru minor trebuie sa iasa ceva major pt ca evident lucrurile evolueaza pe zi ce trece cum de ex: azi incepi sa construesti o casa , maine pui geamurile, poimaine te gandesti la acoperis...etc..cert este ca nimeni nu este perfect iar instinctul de a insela , la barbati se multiplica mult mai mult ca la femei...e bn ca va-ti regasit totusi si ati vorbit (apreciez eleganta ta in a vorbi si diplomatia de a nu scrie inca pe acest site) asteapta un timp , gandestete, analizeaza bine tot ce sa intamplat intre voi pana atunci si chiar dupa...doar tu esti in masura de a lua o decizie finala intre voi doi...important este sa nu regreti mai tarziu.. ceea ce sa intamplat intre voi ar trebui insa sa-ti dea de gandit ca poate ar trebui sa te schimbi si tu ...este evident ca vroia sa experimenteze si altceva..scz..dar asa este..iar cateodata sa sti ca este bine sa fii si pasiva in cuplu...in speranta ca poate ti-am fost de ajutor | ||
|
ionelyizza Postat pe 13 Iunie 2010 14:56 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| O parere va rog.... | 87 | De la: gigi_oprea 14 Decembrie 2010 20:27 |
| De ce mint femeile? | 21 | De la: anissya 28 Septembrie 2010 00:50 |
| cum se poate mentine vie si interesanta reletia intima dupa peste 10 ani de casnicie? | 2 | De la: battleofwits 24 Mai 2011 16:44 |
|
|
||
| Care este limita intre prieteni si nevasta? | 47 | De la: kudika_pudika 17 Februarie 2011 11:16 |
| Indecizie | 2 | De la: kudika164202 20 Mai 2016 20:51 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.